Inbox Storage

6,7 (2‎ Sirelo reviews)
i
4,0 (25 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (1)
con
Onprofessioneel (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 22 juni 2023

Over

De verhuizers van Inbox Storage zijn opgeleid en ervaren, zodat jouw spullen in goede handen zijn. Eventueel kunnen ze ook alles voor je inpakken met Inbox inpakmateriaal, zodat het risico op schade zo beperkt mogelijk blijft. Sowieso zijn je spullen bij hun gratis verzekerd (met een basisverzekering).

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews2

50% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
2 van de 2 reviews zichtbaar
The ordening is very efficiënt
At the payments request the offered link for tikkie was not in the Mail but had to be asked for separately.Contact and request is solid and what you expect.
The chauffeurs are the best experience! Very helpful, polite and friendly! Great work guys.
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Het bedrijf hangt niet alleen van fouten en geklungel aan elkaar, ik vermoed ook dat een belangrijk deel van hun businessmodel erop gericht is om klanten te misleiden en onder druk te zetten.
In mijn geval kreeg ik een mooi aanbod voor het verhuizen en tijdelijk opslaan van mijn spullen. Via de telefoon had ik daar akkoord op gegeven, maar daarna zag ik veel recensies op internet waar mensen vertelden dat ze uiteindelijk tot wel 3x meer moesten betalen dan geoffreerd was. Nog dezelfde dag heb ik InboxStorage een mail gestuurd dat ik geen gebruik wilde maken van hun diensten. Weken lang hoorde ik niets, maar de dag na mijn verhuizing kreeg ik opeens bericht dat ze ons telefoongesprek hadden opgenomen (dit is illegaal), dat volgens hen door een maas in de wet de normale 2 weken bedenktijd niet voor mij golden (gold uiteraard wel) en dat ik daarom 75% van het geoffreerde bedrag moest betalen. Ze kwamen gelijk met een hoop spierballentaal en er was een stevige brief van mijn advocaat nodig om ze tot rede te brengen. Uiteindelijk hebben ze toch nog geld van mijn rekening afgehaald, wat ik terug heb gevorderd. De juridische kosten heb ik uiteraard bij hen neergelegd. Ik raad iedereen aan bij dit malafide bedrijf uit de buurt te blijven en als je wel met ze te maken hebt, een rechtsbijstandsverzekering te nemen. De consumentenbond is ook op de hoogte van hun wanpraktijken en kan (als je lid wordt) ook juridische ondersteuning bieden.Lees meer
pro
Mooie praatjes
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Naarden (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Google
4,0
25

Andere verhuisbedrijven in Amstelveen

9,5
165

Cargo Specials

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf
8,8
98

Snel Verhuisbedrijf

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf
9,0
28

XXL Movers

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf