Citymovers

2,2
Van 2 Sirelo reviews
50% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 7 reviews een 8,8 op andere platforms.

Offerte aanvragen

Vergelijk Citymovers met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Citymovers

Verhuisbedrijf Amsterdam Citymovers werkt in Groot Amsterdam, Haarlem, Heemstede en Hoofddorp. Dit verhuisbedrijf staat garant voor ontspannen verhuisklus tegen een scherpe prijs. De meest uiteenlopende opdrachten voeren zij uit . Dus voor iedere particuliere opdracht of bedrijfsverhuizing bent u bij hen aan het goede adres als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Amsterdam.

Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam

Kamer van Koophandel

Citymovers BV
# 34308226

Diensten

Nationaal verhuizen

Vergunningen

Citymovers is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
2,2
Van 2 Sirelo reviews
50% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 7 reviews een 8,8 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
2 van de 2 reviews zichtbaar
Telefonisch Afspraak gemaakt, echter niets bevestigd via de mail, vervolgens komt Citymovers twee uur te laat, zonder enige toelichting te geven. In de tussentijd meerdere keren gebeld, waarbij citymovers niet opneemt!! Tot overmaat van ramp begint citymovers ook nog te klagen dat te verhuizen inboedel meer is dan opgegeven. Wanneer ik hem erop attendeer dat hij twee uur te laat is, dreigt de verhuizer mijn spullen weet uit te laden!! De meegekomen collega maant de eigenaar tot rust waarop de rest van de inboedel wordt ingepakt en 3 uur later wordt uitegeladen in de nieuwe woning( verhuizer rijdt met wagens met kapotte verlichting) Als ze rond middernacht eindelijk klaar zijn. Presenteerd citymovers mij met een rekening van 500 euro voor nog geen 4 uur werk daarbij ook nog 175 euro hoger dan telefonisch overeengekomen. Nadat ik aangeef dat dit niet de afspraak is begint de verhuizer als een idioot in mijn huis te gillen en dreigt hij niet weg te gaan zonder dat ik hem betaald heb. deze man is een absoluut afrader als je een proffesionele zorgeloze verhuizing wil!! Op mijn opmerking dat ik hem een slechte online beoordeling zou geven, antwoorde de man dat hij mij ook een slechte beoordeling zou geven.... absoluut drama vanaf het begin tot het einde... Ga niet met deze man in de weer!!!!!
con
2 uur te laat, geen afspraakbevestiging, Probeert je op te lichten door onduidelijk te zijn over tarieven, gaat in discussie
con
Malafide, onprofessioneel, slecht materiaal
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Het ging snel, netjes en tussendoor zaken als extra bubbelplastic 2x geleverd. Kwalitatief goed!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
8,8
7 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Amsterdam