Trust VerhuizingenGemiddelde score van 9,3 uit 206 beoordelingen
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar tot wel 40% op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

Trust Verhuizingen
Stadionstraat 11c10
4815 NC Breda
076-7002037

Over verhuisbedrijf Trust Verhuizingen

Trust Verhuizingen is een allround verhuisbedrijf in Breda. Het verzorgt verhuizingen voor zowel particulieren als voor bedrijven door heel Brabant en daarbuiten. Dagelijks verhuist het bedrijf complete huishoudens, bedrijven en organisaties van en naar Breda. Als professioneel verhuisbedrijf neemt Trust graag uw verhuizing uit handen.

Diensten

Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Associaties

Trust Verhuizingen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.


Details

Opgericht
1997
In dienst
12 werknemers
Aantal wagens
5 wagens

Diensten

Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Associaties

Trust Verhuizingen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Details

Opgericht
1997
In dienst
12 werknemers
Aantal wagens
5 wagens

Er zijn 206 beoordelingen voor Trust Verhuizingen.
Schrijf een review

Aanbeveling

Goede prijs/prestatie verhouding, prettig personeel, stipt in het nakomen van afspraken. uitstekende keus voor senior movers.

Plus- en minpunten
Komt afspraken perfect na
vertrouwd adres
Kleine beschadiging aan glas-tafelblad
Verhuisd van Dorst (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Efficiënt, snel maar zorgvuldig, vriendelijk. Als ik in de toekomst weer een verhuizer nodig heb, zal ik weer bij ze aankloppen.

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland).


Aanbeveling

Fijn bedrijf, voordat er een offerte werd gemaakt kwam er iemand om te bekijken wat er moest worden gedaan. Zodat er een goede passende offerte kon worden gemaakt. Dame op kantoor reageert altijd vriendelijk en erg snel hoe vaak je ook een mail stuurt. Jongens die kwamen verhuizen erg netjes, op tijd en heel behulpzaam. Heel voorzichtig gingen ze om met onze spullen.

Plus- en minpunten
Netjes en professioneel
Altijd op tijd en snelle reactie op vragen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Ontzettend professioneel verhuisbedrijf. Zowel voor de verhuizing als tijdens de verhuizing prettig contact gehad. Er wordt ook echt met je meegedacht. Op de dag zelf waren de mannen waren erg snel, maar toch zorgvuldig. Goede service!

Plus- en minpunten
Professioneel
Vriendelijk
Verhuisd van Blaricum (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Wij hebben gekozen voor dit verhuisbedrijf voor onze grote kantoorspullen. Hier totaal geen spijt van gehad. 3 man die ruim binnen 3 uur al onze spullen hebben over verhuisd. Dit hadden wij zelf nooit gered.

Plus- en minpunten
na 3 uur per uur bijhuren
weten wat ze doen
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren er netjes op tijd om 8u. In een rap tempo stonden alle meubels in de verhuiswagens en zijn enkele meubels uit elkaar gehaald. Ook onze opslag werd vakkundig leeg gehaald. Bij ons nieuwe huis werd alles in de juiste kamers gezet en de bedden, bureau en kast weer in elkaar gezet. Rond 13:30u waren we verhuisd en kon ik zelf gaan uitpakken.

Plus- en minpunten
Op tijd
Voldoende verhuizers en vrachtwagen
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf het eerste moment dat ik contact heb gelegd met Trust Verhuizingen werd ik prettig geholpen door [naam verwijderd door Sirelo] en zij gaf aan dat het een goed idee was om voorafgaand een afspraak te plannen om zo een offerte op maat uit te kunnen werken, geheel vrijblijvend. Dit hebben we gedaan, nadat deze akkoord is bevonden is alles verder afgesproken en ingepland. Wij hebben alles in laten pakken door de inpak-service een dag voorafgaand, de dag daarna kwamen de verhuizers voor het demonteren en transporteren van de meubels. Alles werd ingepakt en later in het nieuwe huis op de juiste plek gezet en gemonteerd. Erg prettig. Kortom: een super verzorgde verhuizing, [namen verwijderd door Sirelo], inpaksters en verhuizers super bedankt!!

Plus- en minpunten
Communicatie, duidelijke afspraken
Harde werkers
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland).in het begin liep het goed, totdat ze zaken tegenkomen die tegenvallen, dan haken ze af. toen de verhuis klaar was zijn ze met de noorderzon vertrokken. twee banken in de tuin die volgens de specialisten niet naar boven konden ( niet geprobeerd)

Plus- en minpunten
communicatie vanuit kantoor
afspraken nagekomen
flexibiliteit
communie`tie van de verhuizers
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Geheel volgens afspraak kwamen de medewerkers van Trust - [namen verwijderd door Sirelo] op tijd aan. Keurig telefoontje vooraf dat ze eraan kwamen . Alles werd in rap tempo maar met oog voor detail en met de gepaste voorzichtigheid ingeladen . Uiterst beleefde heren en vreselijk sympathiek en meegaand.
Tien uit tien is eigenlijk niet genoeg !!!!
Echt kwalitatief werk tegen een schappelijk tarief . Chapeau 👍🏻

Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland).


Aanbeveling

Zeer klantvriendelijk en goede service. Duidelijke, goede informatie vooraf. En vakkundig.
De verhuizers moesten op de warmste dag in juni onze verhuizing doen en petje af voor het harde werken en alle inzet. Ondanks de extreme warmte is de verhuizing snel verlopen en stond alles in ons nieuwe huis. Voor probleemsituaties passende oplossingen bedacht/gevonden en alles werd netjes in overleg gedaan.
Prima ervaring dus en als er iets is wordt dit netjes opgelost.

Plus- en minpunten
Snel en vakkundig
Prima planning
Verhuisd van Papendrecht (Nederland) naar Schiedam (Nederland).


Aanbeveling

Door de grote hoeveelheid boeken was hier sprake van een meer dan doorsnee verhuizing. De vijf mannen waren stipt op tijd. Zeer nette en voorkomende mensen en harde werkers. Door onverwachte lekkage waardoor kledingkast niet kon worden geplaats sprongen zij meteen oplossend in de bres met extra kledingboxen.
Goede verhuizers voor zeer nette prijs. Daardoor goede prijs-kwaliteitverhouding.

Plus- en minpunten
harde werkers
stipt op tijd
Verhuisd van Kerkdriel (Nederland) naar Kerkdriel (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing zelf was een 8 waard. Vakkundig, snel en de antieke kasten perfect ge(de)monteerd. Echter had ik ook inpakservice geboekt. Een 3-tal dames kwam daarvoor een dag eerder. Ze waren twee uur te vroeg en gingen dwars door ons laatste rustige ontbijt heen en namen de hele regie over. Er werd in ons bijzijn stevig geroddeld en we waren hierdoor totaal verbijsterd. Hun enige doel was om voor 12:00 klaar te zijn en ze hebben in de garage en berging veel zaken niet ingepakt. Dit heb ik zelf s'nachts dan nog maar gedaan, dit was zeker die extra 600 euro niet waard! Kortom ik raad Trust wel aan maar niet de inpakservice.

Plus- en minpunten
Verhuizers vakkundig en doen erg hun best
De inpakservice
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Tiel (Nederland).


Aanbeveling

Onze ervaring is positief, kan ze alleen maar aanbevelen. Ze waren er met 4 verhuizers waren er eigenlijk 5. Maar die jongens hebben zo ontzettend hard gewerkt, Petje af!! Als ik ergens blij van werd was het wel van hun. OOK ZEER VAKKUNDIG TE WERK GEGAAN!

Plus- en minpunten
Vakkundig
Vertrouwd
Verhuisd van Sint Willebrord (Nederland) naar Sint Willebrord (Nederland).


Aanbeveling

Op 7 mei ben ik door 2 vriendelijke en behulpzame verhuizers binnen mijn woonplaats verhuisd. Het was een kleine verhuizing, die 'groot' werd uitgevoerd.

Plus- en minpunten
zorgvuldig
behulpzaam
Verhuisd van Kaatsheuvel (Nederland) naar Kaatsheuvel (Nederland).


Aanbeveling

Op 11 & 12 maart zijn wij verhuisd van Raamsdonk naar Budel Dorplein. We zagen erg op tegen de verhuizing van 2 dagen maar het was GEWELDIG.
Het is Super Goed en Professioneel verlopen, vanaf de eerste afspraak met [naam verwijderd door Sirelo], de offerte en de werkelijke verhuizing.
Een FANTASTISCHE ploeg mannen, die zorgvuldig met onze spullen omgingen, Keihard werkte (niks was teveel of te zwaar), Vriendelijk en Gezellig. DANKJEWEL Mannen.

Verhuisd van Raamsdonk (Nederland) naar Budel Dorplein (Nederland).


Aanbeveling

Top team! Zowel telefonisch als op de dag van de verhuizing keurig te woord gestaan. Betrouwbaar team die afspraken stipt nakomt en de verhuizing zorgvuldig heeft geregeld! Aanrader!!

Plus- en minpunten
Betrouwbaar en zorgvuldig
Scherpe prijs
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Hard werkende mannen, alles netjes vervoerd , snelheid en effieciency zeer hoog. Wij zijn verhuisd vanaf de 30e etage naar benedenwoning dus niet eenvoudig.

Plus- en minpunten
Netheid
Snelheid
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Hellevoetsluis (Nederland).


Aanbeveling

prima mensen die heel correct hun werkzaamheden uit hebben gevoerd en niet onbelangrijk er was uitstekend te communiceren met de verhuizres. De Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Het is voor mij een pre dat zij ook een interne verhuizing aanboden.

Plus- en minpunten
keurige verhuizers
geen 9 tot 5 mentaliteit
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Echt een aanrader dit verhuisbedrijf. Van het begin tot eind alles goed verzorgd. Persoonlijke benadering. De verhuizers zelf waren ook top: niets was hen te veel. Goede samenwerking met elkaar.

Plus- en minpunten
familiebedrijf
betrokken en betrouwbaar
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Voor mij kort maar krachtig in een woord geweldig de mannen zijn zo op elkaar ingespeeld dat het perfect verliep. Niets was voor hen teveel. Stipt om 8.00 uur begonnen en om 14.00 stond alles op zijn plaats. Chapau

Plus- en minpunten
Goede voorbereiding
Vriendelijk personeel
Verhuisd van Baarle-hertog (België) naar Baarle-hertog (België).


Aanbeveling

Top bedrijf. Zegt eerst wat het doet en doet vervolgens wat het heeft gezegd. Kortom: komt alle afspraken na en levert goed werk. Zeker aan te raden.

Plus- en minpunten
Vakkundig
Goed voorbereiding
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke, sterke, competente mannen die klantgericht zijn. Ze ontzorgen echt op de verhuisdag: zij regelen het wel. Ook veel humor en goede sfeer onderling.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Dorst (Nederland).


Aanbeveling

Leuke mannen die onze verhuizing verzorgd hebben, netjes optijd en vakkundig. Kasten uit elkaar halen en in elkaar doen was fluitje van een cent voor [naam verwijderd door Sirelo] Trust

Plus- en minpunten
Leuke gasten
Niks te veel gevraagd
Verhuisd van Made (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Wij kijken terug op een super verhuizing met Trust ( konden de baas al via NAC )

4 sterke mannen kwamen keurig optijd aan en hebben tot 16.00 hard gewerkt, koffie op zijn tijd en blijven lachen Niets was te veel!

Wij raden jullie bij iedereen aan mannen ( en vrouw op kantoor :-) )

Toppies!
Groet jeroen en syl wagenberg

Plus- en minpunten
Fijn contact
Scherpe offerte
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Wagenberg (Nederland).


Geen aanbeveling

De verhuisjongens zelf hebben hard gewerkt, ze droegen allemaal werkschoenen, handschoenen had er eentje en gereedschap leende ze van mij, zo ook plakband. Noppenfolie en inpakfolie was er niet voldoende. Er was afgesproken dat er 5 ervaren verhuizers en een handyman zouden komen, hekaas kwamen er slechts 4 verhuisjongens, waarvan er eentje een paniekaanval kreeg bij het zien van mijn gekko’s, waardoor er nog 3 jongens overbleven. Buren maakte op een gegeven moment na de zoveelste rook, telefoon en koffiepauze dat er een T voor rust op de bakwagen staat.. Één of ander dametje van Trust kwam poolshoogte nemen nadat de paniekaanvaller doot ambulancepersoneel werd onderzocht. Dit dametje was erg grof, kleinerend en weigerde om mijn keukenapperatuur te verhuizen met de mededeling dat ze geen keukeninstalateurs waren. Zij gaf de jongens opdracht om alles in de bakwagens te proppen, ipv een extra bakwagen, de vierde zoals was afgesproken, te laten komen. Gevolg is dat er ontzettend veel scha.. Lees meer

Plus- en minpunten
De verhuisjongens voelde zich behoorlijk rot en boden diverse malen excuses aan.
Niet nakomen van de beloofde en opgegeven inzet ervaren personeel en handyman.
Niet willen overhuizen van keukenapperatuur, geen gebruik maken van noppenfolie, plastic beschermfolie, kledingboxen, schilderijboxen etc etc
Verhuisd van Baarle-Nassau (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).

Antwoord van

Beste mevrouw N.D. (gezien de privacy voorwaarden gebruik ik enkel uw voorletters, al hoewel u een andere voorletter in uw review plaatst),

Graag kom ik, het dametje van Trust Verhuizingen, even terug op uw review.

Voorafgaand aan uw verhuizing is mijn collega, de desbetreffende eigenaar van Trust Verhuizingen bij u langs geweest om de inboedel te inventariseren. Daar u meerdere levende dieren aan mijn collega heeft laten zien heeft hij direct aangegeven dat wij geen dieren mee over verhuizen, ook gaf hij aan dat wij de meubels zouden de- en monteren waar mogelijk gezien de staat van uw meubels.

Op de dag van verhuizing ging het al snel mis, uwer zijde, u begon uw levensverhaal te vertellen wat ik hier niet zal plaatsen maar wat de schrik er bij onze verhuizers goed in bracht. Alhoewel de mannen niet flauw zijn waren zij toch erg onder de indruk van het geen dat u aan hen vertelde, en om die reden kwam het eerste telefoontje bij ons hoofdkantoor binnen. De verhuizers zijn erg flexibel bij u van start gegaan, hebben u de ruimte gegeven om de laatste spullen (gehele inhoud van de keuken en de slaapkamers boven) in te pakken wat voor veel oponthoud zorgde. Maar ach.. Trust is de moeilijkste niet.

Tot u een dode kat uit de tuin ging graven en deze bij mijn collega in zijn handen wou plaatsen om even mee te verhuizen, ach het is maar een dode kat. Uiteraard doen wij dat niet. Toen wij dit hoorde begrepen wij dat deze dag echt niet goed zal verlopen en hebben wij direct contact gelegd met uw bewindvoerder van de gemeente Alphen-Chaam daar ik er telefonisch bij u niet echt doorheen kwam en u het vreemd vond dat wij niet de levende gekko's en de dode kat (opgegraven uit uw eigen tuin) niet mee wouden verhuizen. Gelukkig toonde zij begrip voor het feit dat wij geen dode en levende dieren zouden verhuizen, zo hetzelfde met uw gasfornuis. Een verhuizer is niet de juiste persoon uw apparatuur, aangesloten aan gas los te koppelen.

Toen mijn collega onwel is geworden ben ik inderdaad maar even ter plaatse gaan kijken, wat ik toen aantrof baarde mij nog meer zorgen. U wou dat wij een koel/vriescombinatie met inhoud gingen verhuizen, gezien de voedsel en warenwet doen wij dit sowieso al niet (deze dient uiteraard leeg, ontdooid en schoon te zijn en dat toch zeker met 30 graden en een afstand van 45 kilometer) maar toen u mij vertelde dat hier ook nog dode ratten in lagen die mee moest wist ook ik niet meer waar ik het moest zoeken. Het enige wat ik op dat moment wou was dat mijn collega's hun hoofd erbij konden houden (u kunt zich vast voorstellen dat het niet gemakkelijk ging met alle dode dieren en vreemde eisen) en zo snel mogelijk naar het laadadres konden gaan rijden, daarbij kwam dat er voldoende laadruimte aanwezig was dus op en neer rijden zou niet nodig zijn.

Toen ik het formulier van de voorman ontving zag ik alle verwijten naar mij toe, helaas.. Om die reden heb ik wederom contact opgenomen met uw bewindvoerder van de gemeente Alphen-Chaam om het verhaal nog eens goed te verduidelijken, gelukkig was daar het begrip van uw bewindvoerder (wederom).

Nogmaals mevrouw N.D. wij proberen iedereen tevreden te stellen, de klant is koning bij ons, echter hebben wij ook grenzen. Een meubel meer of minder de- en monteren, wat verhuisdozen bijleveren noem het maar op is geen enkel probleem maar het verhuizen van DODE dieren gaat ons echt te ver en ik zou het waarderen wanneer u dit toch begrijpt.

Het enige uit heel uw review dat waar is dat is het feit dat wij de koel/vriescombinatie niet mee over hebben verhuisd gezien de inhoud van etenswaren en de dode dieren die daarin bevroren lagen.

Met vriendelijke groet.

Rosalie van Riel

Trust Verhuizingen Holding BV

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Op aanraden van een collega bij Trust Verhuizingen terecht gekomen, offerte was keurig vergeleken met andere offerte van firma bij ons uit Eindhoven.

Afgelopen maandag hebben 3 sterke heren( [naam verwijderd door Sirelo]) ons geholpen en zijn super tevreden! Dikke 10.

Plus- en minpunten
Prijs
Snel Contact kantoor
Dozen leveren enkel zaterdag
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Best (Nederland).


Aanbeveling

Super dag gehad met de verhuizers alles keurig op zijn plek in ons nieuwe huis. Sorry voor de zware dozen groeten [naam verwijderd door Sirelo]

Plus- en minpunten
Goede service
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Snelle service. Alles goed en netjes zonder beschadiging afgeleverd. Erg tevereden en voor in de toekomst zou ik zeker weer gebruik maken van trust.

Plus- en minpunten
Snelle service
Vakmensen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is soepel en vlot verlopen. Trust verhuizingen denkt met je mee. Ze gaan zorgvuldig met je spullen om. En dat voor een schappelijke prijs.

Plus- en minpunten
Denkt mee
Prijs
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland).


Aanbeveling

Het bedrijf was punctueel, efficient, snel en vriendelijk.
Met een gedegen en ervaren 'opperhoofd' en hard werkende jonge mensen /studenten.

Plus- en minpunten
snel
vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing is heel erg soepel verlopen. De inventarisatie verliep goed. Heel duidelijk en vriendelijk. We hebben een flink aantal dozen te leen gekregen. De dag zelf was erg makkelijk. We konden achterover zitten en de mannen hebben prima werk geleverd.

Plus- en minpunten
Goede inventarisatie
Soepele verhuizing
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Dongen (Nederland).


Aanbeveling

Prijs kwaliteit verhouding
Breng en haalservice verhuisdozen
Sealen van grote meubels,antiek,schilderijen etc
Niet moeilijk doen over demonteren Ikea kastjes etc

Plus- en minpunten
Prijs kwaliteit
Niet allemaal professionele verhuizers
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Een goed op elkaar ingespeeld team, bleven zelfs bij het zware sjouwen nog vrolijk ( ook niet onbelangrijk !) en alles keurig op tijd en volgens afspraak.

Plus- en minpunten
Goede service
harde sjouwers
Overhuis van onze (vele) cactussen was moeizaam, maar die kun je dan ook niet inpakken! Inmiddels staan ze verpot weer netjes in ons nieuwe huis!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Nieuw-amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

de verhuizing is buitengewoon goed verlopen. De verhuizers wisten wat ze moesten doen en meer! Ook de voorbespreking maakte een goede indruk. Kwaliteit/prijsverhouding goed.

Plus- en minpunten
afspraken nagekomen
correctheid verhuizers
niet alle meubelen in plastic verpakt zoals afgesproken
door gebruik van
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is ondanks het warme weer prima en vlot gelopen. Vakkundig en vriendelijk personeel. De- en monteren van grote stukken is ook keurig verzorgt. Meubels werden prima beschermd met dekens en folie. Ik kan Trust verhuizingen dan ook van harte aanbevelen.

Plus- en minpunten
Vakkennis
Efficiënt werken
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Jongens kwamen netjes op tijd, je kon goed de dialoog samen aan gaan over diverse zaken. Er moesten meubels naar verschillende locaties en dat ging ook goed.

Plus- en minpunten
correcte mensen
niets is teveel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Ze kwamen met 5 medewerkers en 2 busjes. Alles werd netjes gesealed, netjes in de auto gezet. Daarna naar nieuw adres. Alles werd op mijn aangeven weggezet. Nette heren allemaal. Was gewoon gezellig.

Verhuisd van Hooglanderveen (Nederland) naar Etten-leur (Nederland).


Aanbeveling

Goed en snel contact denken mee ook achteraf
Vriendelijk personeel hadden oog voor mijn ouders ook hoge leeftijd erg prettig

Plus- en minpunten
Fijn contact
Nette prijs
Verhuisd van Made (Nederland) naar Made (Nederland).


Aanbeveling

Vakkundig en vriendelijk personeel. Hebben spullen met zorg ingepakt en het (de)monteren van kasten was een geweldige hulp.

Plus- en minpunten
Snelheid
Zorgvuldigheid
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Ze hebben ons zelfs 2x verhuisd. Harde werkers en we zijn erg tevreden over hun aanpak. We kunnen niet anders zeggen, dat dit verhuisbedrijf hun beloftes waarmaakt. Echt een aanrader!

Plus- en minpunten
Harde werkers
Niet duur en komen afspraken na.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Ze hebben goed samengewerkt en de spullen stonden in no time in de vrachtwagen. De meubels werden eerst ingepakt in dekens en daarna nog in folie. Op het nieuwe adres ging ook alles vlot. Een perfecte verhuizing door goed samenwerkend personeel. Ondanks het hele warme weer hebben ze zeer goed werk geleverd. Heel tevreden over de verhuizers.

Plus- en minpunten
uitstekende samenwerkende verhuizers
Goede prijs
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Moerdijk (Nederland).


Aanbeveling

Het was een prima verhuizing. Er werd hard gewerkt. Binne no time stond alles in de verhuiswagen en ook weer in ons nieuwe huis. Er werd netjes gevraagd waar alles heen moest en de mannen waren goed op elkaar ingespeeld. Van te voren duidelijke communicatie over prijs en werkwijze. Bij vragen altijd goed bereikbaar of per mail snel antwoord terug.

Plus- en minpunten
Mannen werken goed samen
Bedrijf altijd goed bereikbaar en komen afspraken na
Verhuisd van Hedel (Nederland) naar Tiel (Nederland).


Aanbeveling

Wij sluiten ons graag aan bij de positieve beoordelingen van degenen die ons zijn voogegaan. Onze verhuizing is prima en snel gegaan.

Plus- en minpunten
Goed team
Niet te beroerd om meters te maken,, wat is ons geval op beide adressen echt wel nodig was.
Hebben wat moeite om dingen terug te vinden. Een deel van onze spullen moest in onze garage worden opgeslagen, en juist de kleinere zaken waren het moeilijkst bereikbaar weggezet.
Verhuisd van Esbeek (Nederland) naar Hilvarenbeek (Nederland).


Aanbeveling

Super team, werken netjes en snel en niet te beroerd om iets aan te pakken. gingen vlot te werk en verpakte alles netjes in dekens en folie, op het nieuwe adres alles uitgepakt en op zijn plaats gezet.
ruimde ook gelijk weer op.
Nogmaals een superteam! Om aan te bevelen

Plus- en minpunten
correct
netjes
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Geertruidenberg (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke beleefde verhuizers, echte aanpakkers. Naast de afgesproken spullen die verhuisd moesten worden, waren ze niet te beroerd om nog 2 extra stukken naar boven te brengen. Ik beveel dit verhuisbedrijf dan ook van harte aan.

Plus- en minpunten
Snelheid, professioneel
Korrekt, deskundig
Verhuisd van Best (Nederland) naar Best (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke correcte verhuizers die niet praten maar poetsen. Doen hun werk professioneel en correct. Prima gelopen

Plus- en minpunten
Nette verhuizers die meedenken
Behulpzaam ook bij verrassingen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Goede intake, goed geluisterd naar mijn wensen, degelijke offerte, alle afspraken nagekomen, prima afhandeling. Kortom, zeer tevreden

Plus- en minpunten
Deskundigheid
Transparantie
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Bij de aanvraag denkt men al met je mee. Op de dag zelf is de verhuislift ruim op tijd. Wordt bediend door een vriendelijke en deskundige verhuizer, die nog meehelpt sjouwen ook.

Plus- en minpunten
Service
Deskundigheid
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is keurig verlopen!

Plus- en minpunten
Goede communicatie
Geen bijkomende kosten
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizen is geen aangename bezigheid en dus is de kwaliteit van een verhuizer van groot belang. We hebben na wikken en wegen voor Trust gekozen en hebben daar zeker geen spijt van. Alles is keurig overgebracht.
Het was wel jammer dat de offerte niet aangepast werd nadat bekend werd dat zo'n 40% van het volume te verhuizen huisraad achter mocht blijven in het 'oude'huis.
Trust mag hier wel wat flexibeler in worden.

Plus- en minpunten
Kundig en netjes
niet flexibel in kostenberekening.
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke mensen bereid tot improvisatie, voorzichtig met de spullen en eerlijke melding van (geringe) schade. Gemakkelijk in het oplossen van problemen.

Plus- en minpunten
Inpakken en verzorgen gebeurt zeer professioneel.
vriendelijk en opgewekte uitvoering.
enige schade bij montage kast.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Goed Team van verhuizers. Alles werd goed ingepakt. Wat normaal een stressvolle dag is is door dit team van verhuizers zelfs een leuke dag geworden. In het nieuwe huis werd zelfs mee gedacht over de inrichting en het plaatsen van de meubels.
Ik kan iedereen Trust verhuizingen aanraden. Met vriendelijke groet, Familie Brouwers

Plus- en minpunten
Leuk team
werken veilig en goed
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Voor de eerste keer verhuisd. Spullen moesten tijdelijk in opslag wat ook door Trust verzorgd is. Trust is niet de goedkoopste maar je krijgt wel waar voor je geld. De verhuismannen zijn gedreven en gaan na bezichtiging en bakje koffie snel aan de gang. Wij hadden gekozen voor inpakservice erbij wat 2 dames de werkdag ervoor vlot en netjes hebben verzorgd. Alle spullen worden vakkundig ingeseald en kwetsbare spullen worden extra met dekens ingepakt om de kans op beschadigingen te voorkomen. Doordat de spullen in opslag moesten betekend dit dat de verhuizers onze spullen 4x opgepakt hebben. De woning moest leeg en niets was teveel. Op het laatst hebben ze nog het tapijt eruit gehaald want de woning moest de volgende dag opgeleverd worden. De verhuizing naar de nieuwe woning was wel een uitdaging aangezien we van 350m2 naar 300m2 gingen. Zonder in details te treden hebben de verhuismannen een huzarenstukje geleverd om toch alles in de woning te krijgen. Toch 1 detail: onze 3 zits bank pa.. Lees meer

Plus- en minpunten
Gaan voorzichtig met onze spullen om
Melden eerlijk schade
Verhuisd van Brakel (Nederland) naar Brakel (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke, hardwerkende heren die erg goed letten op het veilig, snel en zonder beschadigingen verhuizen van onze gehele inboedel.
Het kostte wat meer tijd dan verwacht, maar ze maakten er absoluut geen probleem van, klasse!

Plus- en minpunten
Alles werd zorgvuldig ingepakt
Redelijke prijzen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Berkel Enschot (Nederland).


Aanbeveling

Wij kunnen terug kijken op een goede verhuizing met de verhuizers van Trust Verhuizingen.

2 offertes op gevraagd, trust is transparanter dan de andere firma en scheelde ook +- 15 procent in de prijs.
Communicatie met rosalie goed en snelle reactie bij vragen vanuit onze kant.

Dag van verhuizing; 4 sterke mannen om 08.00 voor de deur die alles op zijn plek hebben gezet en weer in elkaar( gezin van 5! )

Toppers ! Dank

Vincent en Marlies

Plus- en minpunten
Snelle handelen
Prijs kwaliteit
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland).


Aanbeveling

Het begint al bij de offerte. Bij de opname daarvan wordt duidelijk alles uitgelegd en vervolgens volgt een scherpe offerte.
Op de dag zelf kwam er een gezellige ploeg verhuizers die weten wat ze doen en die van aanpakken weten. Ze nemen je al het werk uit handen. Alles wordt geplaatst en in elkaar gezet zoals je het wilt.

Wij zijn zeer blij met onze keuze.

Plus- en minpunten
Doen wat ze beloven
Werken hard en ontzorgen je volledig
Verhuisd van Made (Nederland) naar Genderen (Nederland).


Aanbeveling

Waren s'morgens lekker op tijd bij ons. Zeer handige mannen die van aanpakken weten. Alles supersnel en goed verlopen. Echt een aanrader! Goede service.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Gezellige vlotte mannen, die weten waar ze mee bezig zijn.
Ze ontnemen je heel veel zorgen en lichamelijke ongemakken, omdat een verhuizing een zware klus is.
Het demonteren en monteren van alle linnenkasten, is een echte aanrader!! Dat scheelt je echt enorm veel tijd en kopzorgen.

Plus- en minpunten
humor en vlotte omgang.
zorgvuldigheid
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Wat een harde werkers die 2 mannen die bij mij waren.
Alles vlot gegaan, en alles weer keurig op zijn plaats in nieuwe woning.
Super Kanjers.

Plus- en minpunten
Super
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Raamsdonksveer (Nederland).


Aanbeveling

Zij kwamen mij na 1 belletje direct helpen toen leveranciers van mijn keuken me lieten zitten met een werkblad op de begane grond (ik woon op 4e) omdat zij zeiden dat het niet door het trapgat paste. 2 mannen van Trust hadden het binnen 10 minuten boven. Iedereen was erg aardig en behulpzaam.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Zeer professioneel, snelle communicatie en opvolging; van aanvraag offerte tot inventarisatie en opdracht. Zonder enige beschadiging zeer snel en efficiënt verhuisd. Goede verhuisdozen en maatwerk in onze verhuisbehoefte, daar we van de ene naar de andere kant van de wijk moesten in een kort tijdsbestek.

Plus- en minpunten
Professioneel
Snel en efficiënt maatwerk
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

We zijn erg tevreden over onze verhuizing. Alle afspraken zijn goed nagekomen en er is zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Professionele en efficiënte service voor een goede prijs. Een aantal zaken waar moeilijk uit en in huis te krijgen, maar met de flexibele houding van de medewerkers stond alles uiteindelijk op de juiste plek.

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Flexibel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

Alles is gegaan zoals het zou moeten ! En alles is heel aangekomen dus helemaal naar ons zin .
Jammer van de file op de A 16 want ze waren nu een uur later

Plus- en minpunten
Flexibel
Hebben er zin in
te laat vanwege files
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Een lift werd aanbevolen, maar later bleek dat deze niet gebruikt behoefde te worden.
Een lopende actie uwerzijds, was niet meer voorons van toepassing.
Voor ons geen reden om U bedrijf bij andere aan te bevelen.

Plus- en minpunten
de verhuizing op zich is goed gegaan
zie hierboven
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Drunen (Nederland).

Antwoord van

Beste Frans,

Gelukkig hebben wij al uw spullen schadevrij verhuisd wat voor ons het belangrijkste is bij een verhuizing.

Een verhuislift raden wij altijd aan omdat je dan een prive lift hebt ipv alles met de binnenlift, volgens u konden we hem makkelijk plaatsen op het nieuwe adres maar helaas voor ons was dit niet mogelijk en moesten onze mannen( met een glimlach ) 50 meter extra lopen met al uw spullen.

In oktober 2017 ben ik bij u langs gekomen voor het maken van een offerte voor de verhuizing in December, hierop gaf u akkoord en hebben wij netjes de verhuisdozen gebracht conform afspraak.

1 week voor verhuizing belt u mijn vrouw(Rosalie van kantoor) op om te vragen of u nog korting krijgt, die hebben wij u toen logisch gezien niet gegeven. Als u een offerte te hoog vindt kunt u aan de voorkant altijd proberen te onderhandelen. Maar wanneer u in Oktober akkoord geeft op een offerte, vervolgens de dozen ontvangt en dan een week van te voren korting vraagt vindt ik dat persoonlijk een beetje raar en vindt het dan ook jammer dat u ons niet aanraad bij anderen omdat wij u niet die korting gaven die u vroeg.

Team Trust Verhuizingen wenst u veel geluk in de nieuwe woning!

Groet,

Frank

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Positieve ervaring met team van Trust. Wij gingen van vrij wonen naar een appartement, een hele omschakeling! Gratis buiten lift aangeboden door Trust om te lossen onze nieuwe woning. Helaas moest Trust stoppen met de buitenlift door de sneeuwval maar ze gingen gewoon door met behulp van de binnenlift! Leuke verhuizers die ook met slecht weer van doorpakken weten!

Plus- en minpunten
Doorpakkers
Erg voorzicht met je spullen
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Mannen van Trust hebben erg goede diensten geleverd.
Deze opdracht had veel spoed en moest op het laatste moment geregeld worden, door de snelle en accurate en professionele afhandeling vanuit Trust heb ik zonder problemen op tijd onze nieuwe bedrijfslocatie kunnen betreden.

Top service en nogmaals bedankt voor de inzet!

Plus- en minpunten
Snel
Professioneel
Ze werkte zo hard dat ze niet eens koffie wilde;-)
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Super bedrijf, snel en accuraat. Ze denken erg goed mee en door de jarenlange ervaring in verhuizen weten precies waar ze over praten.

Plus- en minpunten
Snel
Netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Dankzij dit verhuisbedrijf zijn we in 1 dag verhuisd. . Zelf had ik er 3 weken over gedaan. Complimenten voor de meisjes die heel mijn huis in een halve dag hebben ingepakt, en dan natuurlijk de hardwerkende
mannen die in een dag heel mijn inboedel hebben over gehuisd.
Jammer dat er 1 glazen kastdeur is gebarsten, maar dat kan gebeuren en wordt wel opgelost. Mocht ik ooit weer gaan verhuizen dan weet ik wie ik in moet schakelen.
Allemaal heel erg bedankt voor de goede hulp.

Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Ondanks dat het kantoor mijn verhuizing, die in de ochtend was afgesproken, door een fout in de middag was geplaatst, is het toch goed opgelost. 2 uur na de afgesproken tijd waren er toch verhuizers geregeld en heb ik alsnog voor de middag kunnen verhuizen. Tijdens de verhuizing is persoonlijk een bos bloemen gebracht.

Plus- en minpunten
Snel, vriendelijk
Nog veel zelf moeten doen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

flexibel, vlot en netjes. Erg tevreden!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Netjes gewerkt, goede sfeer

Plus- en minpunten
flexibel
zorgvuldig
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Vught (Nederland).


Aanbeveling

Vlot, duidelijk en enthousiast. Zorgvuldig gegaan zonder problemen.

Plus- en minpunten
Enthousiast
Vlot
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Het is allemaal vlot uitgevoerd,door gezellige mensen en geen enkele schade veroorzaakt in een geheel nieuw geschilderd huis.

Plus- en minpunten
erg goed overzicht bij in en uitladen
Verhuisd van Oost-West-Middelbeers (Nederland) naar Diessen (Nederland).


Aanbeveling

Echt een goede plezierige service

Plus- en minpunten
Snelle service
Leuke verhuizers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Ik raad Trust Verhuizingen aan! Trust Verhuizingen is zeer betrouwbaar, komt afspraken na, is punctueel en zeer deskundig. Niets anders dan lof voor de manier waarop ze onze verhuizing uitgevoerd hebben. Niets was te veel en zeer aardige, snelle medewerkers. Aanrader!

Plus- en minpunten
Snel
Betrouwbaar
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Alles op afspraak. Vlot. Efficiënt. Correct. Logistiek is perfect. Personeel is relaxed, tijd voor een geintje én doorwerken. Prijs ok.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Er waren wat misverstanden over beschadigingen, maar uiteindelijk is de schade ruimschoots vergoed door Trust.

Plus- en minpunten
Harde werkers
Vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Eerste keer dat ik een verhuisbedrijf inhuurde. En wil nooit meer iets anders!

Plus- en minpunten
Deze jongens zijn professioneel bezig, weten wat ze doen.
Verhuizen brengt altijd een zekere chaos met zich mee, dankzij de pragmatische aanpak van de mannen van Trust loopt toch alles gesmeerd.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

hele goede ervaringen met trust verhuizingen, ook het contact via kantoor liep fijn vanaf de afspraak.
Verhuizing vlekkeloos! Super firma

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Wij moesten op korte termijn verhuizen. Dit was geen probleem. We zijn super goed geholpen door dit verhuisbedrijf.

Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Zevenbergen (Nederland).


Aanbeveling

Erg professioneel bedrijf, alles goed verzorgd van a tot z! Mocht ik ooit weer verhuizen staan jullie bij mij op nummer 1

Plus- en minpunten
Professionele verhuizers
Alles geregeld van a tot z
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Dongen (Nederland).


Aanbeveling

Ik moest verhuizen naar een nieuwe woning. Via een kennis ben ik bij Trust uitgekomen.
Dit bleek een goede keuze. Zo zdenken de verhuizers met je mee, zijn vriendelijk en zorgen goed voor je spullen (Geen schades). Daarnaast is het alles snel verlopen.
Dus al met al een top service.

Plus- en minpunten
Vriendelijke verhuizers die meedenken en snel werken
Goede zorg voor de spullen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Kan alleen maar zeggen
Super gedaan totaal geen klachten
Leuke mensen

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren keurig op tijd hebben zich aan de afspraak gehouden en alles was keurig van te voren ingepakt. Voor mij als fulltime werker een verademing dat ik het uit handen geven

Plus- en minpunten
Duidelijkheid
Ontzorgend
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bresa (Nederland).


Aanbeveling

De communicatie verliep super. Het verhuisteam was op tijd en werkte prima samen. Sterke kerels die de uitdagingen die onze verhuizing met zich mee nam, prima oplosten. Echte doorpakkers. Ze werkten met plezier had ik ook het idee. Dat merkte je aan alles.

Plus- en minpunten
Strakke communicatie
Meedenkend en doorpakkend
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Hele fijne ervaring met Trust, alle afspraken duidelijk vooraf en eerlijke prijs voor gemaakte werk

Plus- en minpunten
Planning
Service
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Hard gewerkt, snel, niets beschadigd

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren vriendelijk en hebben de verhuizing goed uitgevoerd en deden ook wel eens wat extra's.

Plus- en minpunten
verhuizing goed uitgevoerd
correct en vriendelijk
Verhuisd van Oosterhout (nb) (Nederland) naar Oosterhout (nb) (Nederland).


Aanbeveling

Op de afgesproken tijd om 8uur de verhuizers waren zelfs vroeger.1kopje koffie en gelijk begonnen met de planning.het regende maar daar hadden de verhuizers geen oren naar gewoon door werken,alles mooi in plastiek in gepakt dus geen meubels nat.

Plus- en minpunten
Alleen maar pluspunten
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Chaam (Nederland).


Aanbeveling

Zeer vriendelijke verhuizers die meedenken en een stapje extra willen doen. TOP

Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Beeda (Nederland).


Aanbeveling

Hallo

Namens francien van de broek en mij willen we jullie van harte bedanken ook dat de verhuizers erg behulpzaam waren en in de gate hadden dat het erg zwaar was om na 59 jaar de deur dicht te trekken en in een nieuwe woning te beginnen
Groetjes Monique krijnen

Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Top team, dag 1 alles ingepakt, dag 2 en 3 de verhuizing. De eerste verhuisdag net 2 teams en 2 auto's , de laatste dag nog een team.
Harde werkers, goed overzicht. Ze zijn heel netjes met onze spullen omgegaan. Tussendoor ook nog tijd voor een kort praatje.
Wij zijn voorlopig niet van plan weer te verhuizen, maar anders wist ik het wel!

Verhuisd van Sint-oedenrode (Nederland) naar Sint-michielsgestel (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers kwamen op de afgesproken tijd, werkte hard, waren vriendelijk. De wijze van verhuiswagen volladen kwam mij wat vreemd over. Op de bestemming stond ik op hun aandringen bij de verhuiswagen en gaf aan wat waar moest komen. Toen ze wegh waren bleek dat niet altijd opgevolgd te zijn. Bovendien was het opstapelen in alle kamers amateuristisch uitgevoerd, zodat dozen kapot gegaan zijn en er kleine beschadigingen zijn ontstaan die niet nodig waren geweest. In mijn beleving heerste in elke kamer chaos.
Toch kan ik Trust wel aanbevelen, die chaos kan vermeden worden met een betje meer toezicht. Tot slot het laten tekenen van een verklaring dat ales OK is direct na dat de verhuiswagen leeg is, vind ik niet juist. Niemand kan in minder als een minuut beoordelen of er al dan niet schade is.

Plus- en minpunten
afspraak is afspraak
vriendelijk en zakelijk
chaos in mijn kamers
direct een verklaring tekenen
Verhuisd van Zaltbommel (Nederland) naar Helmond (Nederland).


Aanbeveling

Snel, maar voorzichtig! Meedenkend en meewerkend. En team van Ruud is geweldig. Enne... Echt ze verdienen de koffie en brokdjes! En Ruud is vooral blij met een bak Haribo! 👍🏼 Bedankt, allemaal!

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Zevenbergen (Nederland).


Aanbeveling

We zijn compleet ontzorgd die dag; het werd zelfs een feestje zo.

Plus- en minpunten
Zeer gemotiveerde mensen
Goed in het ontzorgen
Een enkele kleine beschadiging is bijna onvermijdelijk. Geen probleem.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland).


Aanbeveling

Heren waren prima op tijd en hebben alles goed en veilig ingepakt en verhuist. Duidelijk ervaren verhuizers die wisten hoe ze beschadigingen moesten voorkomen. Zeer tevreden.

Plus- en minpunten
Secuur
Ervaren
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers . Verzorgen alles tot in de puntjes .

Plus- en minpunten
Werken hard en proberen alles zo goed mogelijk te regelen voor je
Toch hier en daar wat beschadigingen
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Zevenbergen (Nederland).


Aanbeveling

Na telefonisch contact en juiste besproken. Correcte offerte ontvangen.
Op de dag van verhuizen, alles volgens afspraak op het juiste tijdstip, en 3 keurige werknemers die het werk uit je handen nemen.
Chapeau!!!!

Plus- en minpunten
Correct
Verhuisd van Breda/baarle-nassau (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijk en deskundig verhuisd door het hele team. Ze gingen vlot aan de slag en waren bijtijds klaar.

Plus- en minpunten
Vakkundig
Vriendelijk
De inpakkers waren een kast in de keuken vergeten in te pakken.
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Het was een lastige verhuizing, omdat er ook spullen in de opslag waren gezet.
De mannen hebben alles kundig ingepakt voor de opslag en ook zeer goed verplaatst naar het huis. Er is niets gebroken of beschadigd en alles is in een rap tempo uitgevoerd.

Plus- en minpunten
vakkundig
snelheid
Verhuisd van Hedel (Nederland) naar Wijk En Aalburg (Nederland).


Aanbeveling

Ik was zeer nerveus voor het kiezen van een verhuisbedrijf. Ik had daar geen ervaring meer. Trust heeft in zijn geheel de beloftes waar gemaakt. Ik had me geen zorgen hoeven maken, mijn verhuizing is top verlopen! Inclusief mijn waterbed. De verhuizers waren zeer behulpzaam, aardig en kundig en hebben alles netjes overgebracht naar mijn nieuwe huis. Ik kan trust iedereen aanraden, en intussen zijn 2 vriendinnen ook verhuisd door trust.

Plus- en minpunten
Professioneel, kundig, aardig en behulpzaam
Verhuisd van Vlijmen (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

Ja, is prima bevallen, heel vriendelijk personeel hele gemakkelijke mensen in de omgang. Zijn zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Ook goed contact met de firma zelf.Het is wel vrij prijzig maar wij waren niet in staat om dit zelf te doen. Het schoonmaken is ook aan de dure kant dus dit hebben we wel zelf gedaan. We hebben bij deze firma een heel goed gevoel gehad dus ik zou ze zeker aanbevelen.

Plus- en minpunten
Zorgvuldig, netjes, konden op korte termijn
Meedenkend, vriendelijk ,correct, fijn in de omgang
Eigenlijk behalve beetje prijzig geen een.
Verhuisd van Dorst (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke, behulpzaam, bij tropische temperatuur (!) de klus klaren. Waren met voldoende mankracht!

Plus- en minpunten
prijs
behulpzaam, op tijd, komen afspraken na.
Verhuisd van Mierlo (Nederland) naar Valkenswaard (Nederland).


Aanbeveling

Ruim op tijd aanwezig, vriendelijk personeel met humor.
De piano is zeer vakkundig ingepakt en vervoerd.

Plus- en minpunten
Deskundig
Vriendelijk
Verhuisd van Nuenen (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Mijn verhuizing kwam onverwachts maar binnen een week toch alles kunnen regelen.
Ik ben netjes over verhuisd en de kinderkamers hebben ze ook netjes gedemonteerd en weer gemonteerd.

Mijn salontafel, van spiegelglas, werd netjes in dekens gewikkeld en daarna nog een keer omwikkeld met folie!
Trust verhuizing werkt met een snel en vakkundig team.
De prijs is ook netjes tov andere verhuisbedrijven.

Plus- en minpunten
Snelle service
Werken netjes
30 min te vroeg aan de deur
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Topteam met zorgvuldige verhuizers die prima werk leverden.

Plus- en minpunten
Werd snel en vakkundig gewerkt
Gingen voorzichtig met spullen om
Er waren minder kledingboxen dan toegezegd!
Verhuisd van Raamsdonksveer (Nederland) naar Raamsdonksveer (Nederland).


Aanbeveling

Alles is snel en vakkundig verhuisd, zoals vooraf afgesproken. Een geweldige groep gezellige verhuizers van het type niet lullen maar poetsen....

Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

We zijn snel, zorgvuldig verhuist naar ons nieuwe adres. De verhuizers hebben een goed inzicht over hoe de verhuiswagens optimaal te benutten. Een goede samenwerking tussen de 4 medewerkers, waarbij de taken verdeeld waren. Aardige, zorgvuldige en betrouwbare verhuizers.

Plus- en minpunten
Afspraken na komen, goede bereikbaarheid
Zorguldigheid
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Zou nooit iemand anders meer willen zo goed time

Plus- en minpunten
Meer dan geweldig
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Professionele en kundige verhuizers, die snel en goed gepland mijn verhuizing geregeld hebben, echte aanrader!

Plus- en minpunten
Professioneel
Kundig
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland).


Aanbeveling

Vlot, kordaat, bescheiden, netjes, vriendelijk, beleefd en snel kwamen de heren van Trust op de verhuisdag op ons over. Goede geöliede machine. We hadden zelf netjes alles ingepakt. Om 8 uur waren ze er stipt met vijven en het was nog geen 2 uur in de middag of alles stond gemonteerd en wel in Goes. Top gedaan! Qua planning ging het bij ons heel goed! Niets op aan te merken. Geen beschadigingen, we hadden een grote buffetkast en een antieke kast. Keurig in dekkens gewikkeld en daarna geseald in plastic.

Plus- en minpunten
Snel en kordate degelijke aanpak.
Ze vragen netjes hoe en wat, je wordt erbij betrokken.
Zorg dat je plastic bij je hebt om matrassen te beschermen tegen vuil.
Neem zelf klein trapje mee voor bijv. lampen af te halen. Onze trap stond in het klushuis. Wij hadden er ook niet bij stil gestaan.
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Goes (Nederland).


Aanbeveling

Hele goede ervaring alles is goed verlopen.
Fijne communicatie merkt echt dat het een familie bedrijf is!
Top

Plus- en minpunten
prijs
kwaliteit inpakken
Verhuisd van Storm B (Nederland) naar Oss (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers hebben zeer hard gewerkt. Moest ook wel want er waren tijdens de afspraken 2 bakwagens gepland echter er kwam maar een (kleine) bakwagen zodat er 3x op en neer gereden moest worden. Werd mede daardoor een lange dag (8u tot 18.30u). Tussentijds werd er nog een verhuislift gehaald maar deze was defect (diverse malen stop gesprongen). Vermoeidheid sloeg tegen het einde toe waardoor diverse spullen letterlijk op de zolder gegooid werden. Niet geheel juist maar begrijpelijk.

Plus- en minpunten
top verhuizers
planning denk ik iets te veel verhuizingen op één dag gepland.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Van te voren duidelijke afspraken gemaakt. Op de verhuisdag waren ze stipt op tijd. Meubelen werden ingepakt met folie ter bescherming. Om 8 uur begonnen en om iets voor 12 uur klaar. Hard werkende mannen.

Plus- en minpunten
Afspraken waren duidelijk
Geen luie werkers
Verhuisd van Helmond (Nederland) naar Eijsden (Nederland).


Aanbeveling

een continu hard en snel werkend team in prettige en soepele onderlinge samenwerking. Ondanks het super slechte weer was en bleef de stemming opperbest vanaf de aanvang 'morgens tot aan het einde halverwege de middag.

Plus- en minpunten
de constant getoonde energie
goed systeem w.b. taakverdeling
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland).


Aanbeveling

Door wat miscommunicatie bleek verhuisdatum als gepland niet mogelijk. Tezamen met Trust oplossing gevonden door het op zondag uit te voeren. 7 Man sterk op een hele warme zomerdag, om zeven uur 's ochtends gestart en voor twaalven was alles over. Zonder wanklanken. Er werd gewoon aangepakt.

Plus- en minpunten
Vlotte planning
Beleefd personeel
Ik dacht dat de inpakfolie mee genomen zou worden, Dat was echter niet het geval, maar als dat alles was.
Verhuisd van Putte (Nederland) naar 's-heer Arendskerke (Nederland).


Aanbeveling

Duidelijk, snel, goed humor tijdens het verhuizen en niks is teveel gevraagd.

Plus- en minpunten
Humor
Snel
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

efficiënt, georganiseerd, goed samenwerkend en ongelooflijk snel.

Plus- en minpunten
flexibel in het kiezen van de verhuisdag.
vriendelijk personeel
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

De gehele verhuizing ging heel snel en gemoedelijk, laminaat en vloerbedekking werd verwijderd van het gehele huis zoals afgesproken was👍. Alles wordt op de plaats gezet zoals je het wilt. Echt geweldige 4 behulpzame mannen!

Plus- en minpunten
Behulpzaam
Vriendelijk
Verhuisd van Prinsenbeek (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, aardige verhuizers, goed team; zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Een goede proffesioneel verhuisbedrijf die ervoor zorgt dat je zonder zorgen en stress kunt verhuizen. Gemotiveerde bekwame medewerkers die alles snel, goed en vakkundig helpen verhuizen met zorg voor de spullen en aandacht voor de klant

Plus- en minpunten
Vakkundig
Gemotiveerd
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Etten Leur (Nederland).


Aanbeveling

Goede, harde werkers. Netjes en beleefd.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Voor de 2e maal in een jaar tijd gekozen voor Trust, omdat men goede service biedt en je krijgt waar voor je geld.

Wij hadden ons vorige huis snel verkocht en hadden een tijdelijke huurwoning tot ons nieuwe huis zou worden opgeleverd. We hadden niet alle ingepakte spullen nodig en mochten daarom de verhuisdozen zolang houden.

Nadat we wederom een verhuisafspraak hadden gemaakt, was er vanuit onze kant onduidelijkheid over het aantal te verhuizen meubels. De prijs werd direct door Trust gecorrigeerd in ons voordeel

Plus- en minpunten
Goede samenwerking onderling en met ons
Prijs en kwaliteit
Verhuizers komen lomp over, maar zijn dat totaal niet
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Zeer goed ervaring! Goed en vriendelijk team, harde werkers! Top!!!

Plus- en minpunten
werkhouding
klantvriendeijkheid
Verhuisd van Best (Nederland) naar Best (Nederland).


Aanbeveling

Team verhuizers waren vriendelijk en deden meedenken in oplossingen ipv problemen.

Plus- en minpunten
Netjes en harde werkers
Meedenken bij uitdagingen
Verhuisd van Sprang-capelle (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Correcte verhuizers waar voor je geld.
Perfecte nazorg

Verhuisd van Oosterhout Nb (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke groep verhuizers; dachten goed mee en (de)monteerden alle zaken die waren afgesproken.

Plus- en minpunten
vlotte werkers
aandacht voor kwetsbare spullen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland).


Aanbeveling

Onze spullen zijn op tijd en op een correcte wijze verhuisd. De medewerkers (4 man) waren zeer plezierig in de omgang.

Plus- en minpunten
scherpe prijs
goede uitvoering
te weinig kleding zakken/boxen
Verhuisd van Biezenmortel (Nederland) naar Vught (Nederland).


Aanbeveling

Zeer netjes verzorgd, pakken alles netjes is en werken zorgvuldig

Plus- en minpunten
Werken zeer netjes
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Trust heeft 2x in enkele maanden tijd de verhuizing verzorgd van woning naar appartement en VV.
Alle mannen nemen hun taak serieus en werken snel door,tijd voor n kopje koffies nemen zij nauwelijks.
Wij hebben wel een verschil in team ervaren, het 1e team was sneller en gezelliger dan het 2e team.

Plus- en minpunten
Vakkundig
Kosten
Verschil per team
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Moergestel (Nederland).


Aanbeveling

Snelle en zorgvuldige verhuizing gehad met 2 vrachtwagens. Alle meubels netjes ingepakt en zorgvuldig omgegaan met de spullen en nieuwe woning. Ook was de (de) montage van enkele kasten snel uitgevoerd.

Plus- en minpunten
snelheid
zorgvuldig
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

snel, vakkundig, concurrerent, vriendelijk, netjes

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben erg tevreden over Trust verhuizingen. Ik ben verhuisd van een appartement op 4-hoog naar een woning. Trust was het enige bedrijf dat direct zelf met het idee kwam om een verhuislift in te zetten, zodat al mijn spullen op een gemakkelijke en snelle manier van 4-hoog naar beneden werden getakeld. De verhuizers waren erg aardig, werkten effectief en gingen zorgvuldig met mijn spullen om.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Duidelijk,snel,goede afspraken en fijne behulpzame verhuizers
op de dag zelf en ook nog een concurerende prijs.
Helemaal tevereden

Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Zaterdagochtend vroeg kwamen ze met zn Drieen. Ruud, Max en Jan. Na een kijkje door mn huis en duidelijkheden aangegeven te hebben gingen ze aan de slag. Maar we hadden wat tegenslag om de verhuislift stabiel te krijgen. Toen dat eenmaal klaar was waren we al een hele poos verder. Toch 5 minuten even een kop koffie en daarna ging alles supersnel. Zorgzaam gingen ze met mn meubels om en al snel op weg naar mn nieuwe appartement. Ook daar verliep alles goed. Het lossen recht onder mn balkon. Jan die alles omhoog duwde en Max en Ruud die alles aanpakten en binnen brachten. Nog een keer een vrachtje halen waarna ze de kasten weer keurig in elkaar zetten. Een geweldige verhuisdag waar ik tegenop zag maar door jullie een hele verlichting gaf. Trust is echt zoals de naam zegt...vertrouwen dat het goed komt. Dank je wel Ruud, Max en Jan. Superbedankt en een pluim voor Trust verhuizingen....een aanrader. Paulina Hermans.

Plus- en minpunten
Zorgzaam met je spullen en meubels
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland).


Aanbeveling

Goed stel verhuizers die continu meedenken. Fijne dag gehad zeker een aanrader. Dit verhuisbedrijf is zeker aan te raden.
Groeten uit ulvenhout

Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Penne Dijk, Ulvenhout (Nederland).


Aanbeveling

Super bedankt voor het verhuizen van ons bedrijf, alle mannen hebben 3 hele dagen ontzettend hard gewerkt om alles zo snel mogelijk op zijn plaats te krijgen zodat we zo min mogelijk last hebben gehad en we grotendeels gewoon door hebben kunnen werken! Zeker een aanrader...

Plus- en minpunten
creatieve oplossingen voor lastige dingen, denken goed mee!
extra werk was geen enkel probleem
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Superverhuizung gehad!

Verhuisd van Cromvoirt (Nederland) naar Cromvoirt (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben zeer tevreden over Trust Verhuizingen. De mannen waren op tijd, correct en niets was te veel. Er werd zeer zorgvuldig met alle spullen omgegaan.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren eerder aanwezig dan afgesproken, dus prima. Het was een erg leuk team van 4 mannen waar nogal eens een geintje werd gemaakt. De verhuizing daarentegen werd zeer serieus genomen en we zijn goed ons nieuwe huis in gegaan. De de- en montage is goed verlopen. Helaas uiteindelijk meer zoekwerk naar dozen die verkeerd stonden, maar zeker een aanrader. De volgende verhuizing zal zeker weer door Trust worden gedaan.

Plus- en minpunten
snel, vakkundig en vriendelijk
zorgvuldig met meubels
dozen op de verkeerde kamers
Verhuisd van Hedel (Nederland) naar Hedel (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing was een verademing na veel tegenslagen. De ploeg was erg vriendelijk rustig en meedenkend, niets was teveel. En ook de humor was volop aanwezig.
Je zou bijna zeggen, zo wil ik elke dag wel verhuizen. Kortom er werd niet alleen hard en goed gewerkt, maar op een of andere manier was het ook nog gezellig.
Een dikke pluim voor deze verhuisploeg. Dus een aanrader.
ineke en jan

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

ik ben met Trust Verhuizingen verhuisd van mijn huidige woning in Breda naar mijn nieuwe appartement in Ulvenhout. Super tevreden, wij hadden den zware kwetsbare tafel die zij met veel zorg hebben overgebracht. Ook het de- en monteren ging hun super af. Joris, Ruud en Dani bedankt!!!!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland).


Aanbeveling

De 4 mannen hebben we een hele zorg ontnomen. Zeer vakkundig , behulpzaam, efficiënt en ongelooflijk nauwkeurig, voorzichtig en snel. Mijn angst voor breuk, beschadigingen was totaal overbodig geweest. Echt TOP! Een aanrader. Mannen enorm bedankt.

Plus- en minpunten
Voorzichtig
Behulpzaam
Verhuisd van Geldrop (Nederland) naar Geldrop (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben zeer tevreden,de mannen waren op tijd,snel correct. Er werd steeds overlegd en ze werkte prima als team. De mensen waren vriendelijk en netjes,er viel geen verkeerd woord.
Alles werd goed ingepakt en er ontstond geen enkele schade.
Pet af.

Plus- en minpunten
snel,correct
voorzichtig
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Het verhuizen doen ze steengoed. Professioneel , snel en zonder schade. Helaas bij het in elkaar zetten van enkele meubelstukken lieten ze steken vallen. Ik zou dus wel alles controleren want wij lagen 's avonds in halfgemonteerde bedden (lees op een matras!). Ik zou ze zeker nogmaals inhuren maar wel alle montage controleren.

Plus- en minpunten
vakkundig
snel
slechte montage meubelen
Verhuisd van Oosterhout Nb (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland).


Aanbeveling

I was very satisfied. The owner (Frank) is a nice guy, helpful, and honest. There was confusion with the Gemeente in Utrecht, but we worked around it, and the move was fine. My things were treated nicely, no damage.

Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuizing! Hardwerkende verhuizers.

Verhuisd van Oisterwijk (Nederland) naar Moergestel (Nederland).


Aanbeveling

Echt super lieve en behulpzame verhuizers en alles keurig netjes verhuisd. We zijn zo tevreden over de manier waarop Alles verhuisd is. Zo zuinig met de spullen en meubels. Echt top👍

Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Keurig op tijd aanwezig, harde werkers en ontzettend sterk, meubels werden goed verpakt en er werd moeite gedaan om niks te beschadigen aan meubels maar zeker ook aan het huis zelf.
Kasten waren snel uit elkaar en weer in elkaar. Wij gaan nooit meer zelf verhuizen, dus echt een aanrader.

Plus- en minpunten
Snelheid en netheid
Prijs
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Goirle (Nederland).


Aanbeveling

we zijn erg tevreden over hoe, de toch altijd stressvolle dag, is verlopen! Zonder schade en met gezelligheid werkten de 5 mannen als een geoliede machine samen. Ik zou het zo weer op deze manier doen! Het kost wat, maar het scheelt enorm aan gesjouw, gezweet en gestress.

Plus- en minpunten
Minder stress
Verhuizers lijken het met plezier te doen
Het kost wat
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Katwijk (Nederland).


Aanbeveling

Snelle verhuizing op 1 dag, genoeg verhuizers ingezet en juiste inschatting van aantal dozen en vrachtwagens.
Minpuntje is toch wel enige slordigheidjes met kasten: of planken die scheurden of nopjes waar kastplanken op steunen zijn kwijt tijdens het verhuizen waardoor je deels de kast niet kunt gebruiken. Zonde.

Plus- en minpunten
Snelle verhuizing
Vakkundige verhuizers
Scheuren kast
Onderdelen kwijt van kasten
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is door TRUST op een prettige wijze verzorgd. Vanaf de voorbereiding tot de nazorg. De verhuizing is professioneel uitgevoerd. Zo werden kasten zorgvuldig gede- en monteerd. Voorzover nodig werden de meubelstukken vakkundig Ingeseald. De verhuizers werkten goed, zorgvuldig en correct met vriendelijkheid en humor. Nogmaals dank aan Joris, Joerie, Youri en Jan. Wat een goed team zijn jullie!

Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland).


Aanbeveling

Op 6 februari in de ochtend ruim op tijd stopten de twee wagens van trust voor de deur. Beleefde mannen maakten t eerste rondje door t huis en hadden er echt zin in. Doortastende aanpak en een ongelooflijke sjouwzin. Elk vrachtje was een persoonlijke fitnessoefening. Sterke mannen die ook steeds contact maakten over voortgang en vroegen naar bestemming van de diverse spullen in t nieuwe huis. Nogmaals... met een uitermate correcte benadering van de klant. Niets was ze te veel. Lof aan de mannen.

Plus- en minpunten
Zeer correcte benadering
Servicegerichte aanpak
Soms een kleine beschadiging..was misschien wel onvermijdelijk
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Dongen (Nederland).


Aanbeveling

Zeer correcte en beleefde groep verhuizers. Voorzichtig met de spullen, zeer efficiënt en heel plezierig om mee te werken. Ik zou het iedereen aanbevelen! TOP!

Plus- en minpunten
Beleefd, netjes, goede prijs
Correct en zeer snel
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Rosmalen (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben erg goed geholpen door trust verhuizingen. Ook de service was erg goed.

Plus- en minpunten
de service was erg goed
bereid om mee te denken
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers waren op tijd , zelfs iets te vroeg wat bijzonder prettig was gezien de hectiek van die dag.
Harde werkers die gelijk aan de slag gaan en weten wat ze doen

Plus- en minpunten
harde werkers
beleefd en prettig in de omgang
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Kruisland (Nederland).


Aanbeveling

Er werd zeer vakkundig en zorgvuldig met onze inboedel omgegaan. Het zeer professioneel demonteren en monteren van meubelen sprak ons aan.

Plus- en minpunten
Zeer sociale verhuizers
Zorgvuldig
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke en ervaren verhuizers. Alles was in korte tijd over gezet

Plus- en minpunten
Alles netjes in folie verpakt
Kast en bed netjes inelkaar gezet
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, komen alle afspraken keurig na en er is niks beschadigt.

Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Alles verliep naar tevredenheid.

Verhuisd van Jan Van Beverwijckstraat Tilburg (Nederland) naar Piusplein Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

De rust, waarin ze werkten. Alles werd heel zorgvuldig behandeld. De kasten werden gezet op de juiste plaats. En staan beter dan ooit!!

Plus- en minpunten
Ga zo door. Er moest een jongen worden ingewerkt en die samenwerking was mooi om te zien.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Top verhuisbedrijf! Zeer aardige verhuizers. Boden overal hulp voor aan. Alles werd snel en met zorg behandeld. Paar zaken extra moesten nog gedemonteerd worden. Dat deden ze zonder vragen te stellen. Ik ben zeer tevreden.

Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Kerkdriel (Nederland).


Aanbeveling

Goed op tijd. Netjes en vlot gewerkt. Aardige verhuizers met veel plezier in het werk en met veel humor.

Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Top verhuizers doen goed hun werk en komen hun afspraken goed na en zijn vriendelijk en behulpzaam

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Het ging allemaal snel en plezierig.

Plus- en minpunten
Demonteren bed en kast en ook weer opgebouwd.
Kastjes en tafel met folie ingepakt.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing is prima verlopen, De verhuizers waren fijne mensen.

Plus- en minpunten
Alles was in orde
Verhuisd van Ossendrecht (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland).


Aanbeveling

Ze maken de lovende recensies zeker waar. Hebben de verhuizen snel en overzichtelijk geregeld, ook voor de verhuisdag goed overleg gehad over het inpakken.

Plus- en minpunten
Goede overleg
Leveren alle inpak spullen en/of pakken zelf in.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Alphen (Nederland).


Aanbeveling

De jongens hebben enthousiast en in een prima sfeer onze spullen verhuisd. Geen onvertogen woord, ook al waren het veel spullen en werd het later dan verwacht. Prima verhuizers dus.
Ook hebben zij in ons oude huis en plavuizen vloer en een steenstrip wand verwijderd. Dat ging met hetzelfde enthousiasme, maar niet altijd even zorgvuldig. We bleven met wat kleine schades zitten (een thermostaatkraan van de verwarming en een gat in de vloer), maar uiteindelijk niets wat zij niet konden herstellen.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Alkmaar (Nederland).

Antwoord van

Beste heer Venings,Dank voor uw bericht en wij wensen u veel geluk in Alkmaar!

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Hele fijne dag gehad met de verhuizers.
Super team

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Teteringen (Nederland).


Aanbeveling

Trust kwam vanaf het eerste moment zeer betrouwbaar over. Zij hebben onze verhuizing perfect verzorgd en hebben een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader!!

Verhuisd van Zundert (Nederland) naar Zundert (Nederland).


Aanbeveling

Wat een fantastisch team verhuizers! Wij zijn verhuisd door de mannen van trust en kijken hier plezier op terug! Zelf zijn wij ook ondernemers en weten hoe moeilijk dit is om dit in goede banen te leiden. Deze mensen hebben het super voor elkaar! Succes en goede zaken nog gewenst, maar dat gaat zeker lukken

Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

Geen grote klus maar wel hoog. Een zware kast naar bovenste verdieping laten liften. Heren deden dit met een eigen lift. Onvoorstelbaar hoe eenvoudig dit ging. Dan wegen kostenaar echt niet meer op tegen gemak.

Plus- en minpunten
Snel en handig
Fantastische lift. Wat een apparaat
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Goeie service, netjes alles oververhuisd

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Hele fijne verhuizers! Vleugel ook laten demonteren door hun en was geen enkel probleem. Verhuizers die hun vak verstaan.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

Nadat we 3 verschillende offertes hebben aangevraagd bij Bedrijven bij ons uit de regio hebben we voor Trust Verhuizingen gekozen.
Alle bedrijven hadden wel een goed verhaal, maar trust verhuizingen sprong er toch net tussen uit ook mede doordat het al een gevestigde naam is bij ons in Breda en we konden hun al via diverse kennissen en lokale initiatieven waaronder sponsoring bij ons op de sportclub.

Netjes van te voren de dozen gekregen met inpak materiaal zodat we op ons gemak konden inpakken.

Dag van de verhuizing hebben de verhuizers erg hun best gedaan om het voor ons goed te doen, echt waar dit is meer dan alleen van A naar B zetten van de spullen.

Prima prijs kwaliteit verhouding en fijne contact met het kantoor in de aanloop van de verhuizing.

Plus- en minpunten
Prijs
Service
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Gorichem (Nederland).


Aanbeveling

Ik kijk terug op een geweldige verhuizing door trust verhuizingen.
Complete pakket afgenomen en geweldig verzorgt. Demontage van de meubels aanrader.
Prijs ook goed

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rosmalen (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn verhuisd van ons woonhuis in Bavel naar een appartement op de 4e etage in Vught. Trust Verhuizingen heeft een super verhuisluft en super zorgvuldig personeel. Ook hebben ze voor mij al het servies ingepakt. Het is vooral fijn dat Trust je echt geruststelde op de dag van verhuizing en de dag ervoor toen de inpakservice op de stoep stond. Ik hoop het niet maar mocht ik ooit weer eens moeten verhuizen dan bel ik ze weer! Top jongens en dame! Bedankt!

Plus- en minpunten
Zorgvuldig, beleefd
Goed telefonisch bereikbaar en snelle reactie per e-mail
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Vught (Nederland).


Aanbeveling

Gisteren de verhuizing laten verzorgen door de mannen van trust verhuizingen. Hele fijne verhuizing gehad die soepel is verlopen. Ook inpakservice is een aanrader. !

Plus- en minpunten
Goed samenwerken, schadevrij
Prima inpakservice
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn zakelijk verhuisd van Breda naar Parijs, dit is tot in de puntjes verzorgd door Trust verhuizingen. In het begin vonden we dit eng maar dankzij Frank en zijn jongens hebben wij er niets van gemerkt! Wij raden iedereen deze service aan!

Plus- en minpunten
Alles wordt netjes geregeld
Goede prijs
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Parijs (Frankrijk).


Aanbeveling

' Wij hebben voor Trust verhuizingen Brabant gekozen en raden hun iedereen aan ! nadat we met meerdere verhuizers rond tafel gezeten hebben, zagen we echt dat trust zich onderscheidde met hun manier van werken.
Ook inzet voor het goede doel de voedselbank vinden wij heel goed.
Joeri Dani en ruud super bedankt voor de hele fijne dag.

Plus- en minpunten
Ruime aanbod diensten
Gecertificeerde verhuizers
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Berkel Enschot (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn super tevreden over Trust Verhuizingen. Er was niets op aan te merken en alle items werden zorgvuldig verpakt, ook de kasten en ons bed met elektrische lattenbodem zijn perfect uit elkaar gehaald en terug in elkaar gezet. Kortom top!!

Plus- en minpunten
Alles zorgvuldig verpakt
Nederlands sprekend personeel met jarenlange ervaring
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Super bedankt voor de verhuizing.
Eind december complete verhuizing laten uitvoeren door Frans en zijn team.
Vanaf begin al vertrouwen echte aanrader!!

Plus- en minpunten
Demontage ging zeer snel
Uitgebreide servicepakket
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Fantastische ploeg sterke kerels die niet akten de boek van A naar B brengen maar je ook enorm geruststellen en heel goed meedenken. Het is een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Ze zijn niet duur, houden zich aan alle afspraken, keurig op tijd, alles netjes ingepakt, niets beschadigd. Gaan zorgvul8 met je spullen om. Waar je zelf als een berg tegenop pakken zij met een hoop kracht en positiviteit aan. Kan iedereen dit bedrijf aanraden. Wij zijn hen enorm dankbaar!!!

Plus- en minpunten
Zorgvuldig, komen afspraak na, goedkoop
Sterke positieve goed meedenkende medewerkers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Goede en snelle communicatie, goed afspraken mee te maken en op de dag van verhuizing is alles perfect gelopen.

Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Sas Van Gent (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn onlangs met Trust verhuizingen verhuisd, SUPER. Optijd, Harde werkers, Beleefde mannen, Dankbaar voor wat ze aangeboden kregen, Voorzichtig met spullen.

Wanneer we weer een klus hebben. Schakelen we zeker weer in!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Toffe kerels, ze hebben hun werk waargemaakt en de verhuizing is vlekkeloos verlopen. Een aanrader!

Verhuisd van Chaam (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Wat een geweldig verhuisteam. De mannen waren als vrienden voor ons. Wat een harde werkers. Meedenken en wat extra doen was geen enkel probleem. Een klantvriendelijkheid die je nog maar zelden tegenkomt hebben ons een zorgeloze verhuisdag naar breda bezorgt. Ons advies: zoek niet verder, want met De trustverhuizingen heb je de beste keus tegen een verassende prijs!! Manne, bedankt en veel succes.
gr Zakikooo

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Trust verhuizingen heeft ons super geholpen. Alles weer netjes op z'n plek. Niks was deze mannen te gek. 2 kasten een een bureau laten demonteren en staan weer keurig netjes in elkaar! Zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Alles netjes ingepakt en vervoerd. In een woord top! Mannen van Trust super bedankt, bij een volgende verhuizing van mij of familie / kenissen beveel ik jullie aan.

Groetjes,

Miel

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Chaam (Nederland).


Aanbeveling

Vandaag verhuizen van mijn moeder gedaan, is goed verlopen. 2 montages ook goed verzorgd. Zeker een aanrader

Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Wat een hard werkende vaklui! Erg fijn en zorgvuldig! Bedankt team Trust!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Ik heb met (naam) gesprekken, alle afspraken werden netjes nagekomen. Voorgaande verhuizingen waren hectisch maar deze verliep heel soepel, dank jullie wel!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Werkzaamheden conform de offerte verricht. Zeer nauwkeurig gedaan door de mannen. Ik zal ze zeker aanraden bij bekenden.

Verhuisd van Chaam (Nederland) naar Gilze (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren netjes optijd en na een kopje koffie zijn ze aan de slag gegaan,
Voor ik het wist zaten alle 175 al in de vrachtwagen. Daarna de grote spullen die werden extra goed in gepakt ik zei nog bij bepaalde spullen dat ze niet perse ingepakt hoefde te worden omdat daar al wat schade aan zat en het kwam toch in de garage te staan, maar de voorman vond dat alles netjes in dekens en folie moest ook de wat minder mooie spullen. De verhuizers waren erg vriendelijk en bij mijn nieuwe woning was ik er nog niet helemaal uit waar de spullen kwamen te staan, ik ben heel goed geholpen door de mannen van trust waardoor mijn huis nu netjes ingericht is en alles op Zijn plaats staat.
Veel lof voor deze jongens, blijf zo doorgaan! Het was een leuke ervaring on verhuist te worden door trust.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuizing gehad. Alle mijn spullen werden ingepakt en met zorg behandeld. Na de verhuizing geen schade aan mijn spullen gehad. Al met al een topverhuizing gehad zonder STRESS :):)

Verhuisd van Ijmuiden (Nederland) naar Venlo (Nederland).


Aanbeveling

Aardige behulpzame verhuizers. Niks is teveel gevraagd. Er werd netjes met de spullen omgegaan, de meubels werden ingepakt. Ze werken hard door! Zeer tevreden!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Zeer tevreden over het verloop van de verhuizing

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Chaam (Nederland).


Aanbeveling

Goede voorbereiding.
Snel en schadeloos verhuisd.
Ik ben zeer tevreden.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Alphen Nb (Nederland).


Aanbeveling

Door trust verhuisd van breda naar molenschot, we hebben ook de inpakwerkzaamheden uithanden gegeven dit ging goed.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Molenschot (Nederland).


Aanbeveling

Alles volgens afspraak verhuisd, ten opzichte van andere bedrijven prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Tevens alles goed ingepakt en zonder schade verhuisd!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Top service. Gehele huis leeg gehaald en verhuist naar mijn nieuwe woning. Gaan erg zorgvuldig en voorzichtig om met mijn producten. Top gedaan, zeker een aanrader voor iedereen!!

Verhuisd van Teteringen (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijk vakkundig en snel

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Mannen kunnen niet zonder leiding
Zeker 20 dingen laten staan
Eigen risico van 509 euro icm lamp eraf gelopen

Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Meerle (België).


Aanbeveling

Vriendelijke en behulpzame verhuizers en inpaksters. Werkten snel.

Verhuisd van Breda (België) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Super service van dit verhuisbedrijf.
Bij aankomst werd alles netjes ingepakt.
Leuke verhuizers die ook tijdens het zware werk wel in zijn voor een lolletje

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Dongen (Nederland).


Geen aanbeveling

Kubieke meters verkeerd berekend, waardoor 2 keer gereden moest worden. De verhuislift deed het niet goed.
Met iemand van verhuisbedrijf een nieuwe stroomkabel moeten gaan kopen.
Ik vond alles zeer amateuristisch gedaan en er is nogal ruw met bepaalde spullen omgegaan, waardoor er beschadigingen waren.
Heb daar m'n beklag over gedaan en uiteindelijk heb ik een schadeloosstelling van € 37.50 gekregen.
Trust is zijn belofte zeker niet nagekomen. Ik ben het vertrouwen verloren.

Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Deskundig sterk en klantvriendelijk

Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).

Hoofdvestiging

Trust Verhuizingen

Stadionstraat 11c10
4815 NC Breda
076-7002037

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Breda en omgeving