Trust Verhuizingen

8,5 (255‎ Sirelo reviews)
i
8,7 (228 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (84)
pro
Vriendelijk (49)
pro
Snelle verhuizing (37)
con
Planning (5)
Diensten
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Vergunningen

Over

Trust Verhuizingen is een allround verhuisbedrijf in Breda. Het verzorgt verhuizingen voor zowel particulieren als voor bedrijven door heel Brabant en daarbuiten. Dagelijks verhuist het bedrijf complete huishoudens, bedrijven en organisaties van en naar Breda. Als professioneel verhuisbedrijf neemt Trust graag uw verhuizing uit handen.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews255

95% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
255 van de 255 reviews zichtbaar
Alles is naar wens verlopen. De collega’s waren erg vriendelijk, behulpzaam, pakte alles zorgvuldig in en werkte enorm snel. Helemaal tevreden dus!
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Den Hout (Nederland)
Ze melden zich telefonisch, waren beleefd, dachten mee , waren snel en pakten alles keurig in folie en dekens.
pro
Inpakken van meubelen
Verhuisd van Made (Nederland) naar Made (Nederland)
Een bedrijf wat afspraken nakomt en snel reageert. Keurig op tijd ter plaatse, medewerkers die goed anticiperen op de situatie, en mensen netjes te woord staan. En veel geduld hebben met de oudere medemens! Kunnen vele nog wat van leren.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Omdat ik sinds deze week eindelijk internet ed heb, reageer ik nu pas!
De verhuizing is prima verlopen! Kasten uit elkaar gehaald en weer op z’n plaats in elkaar gezet! Spullen in krimpfolie verpakt, dozen op z’n plek gezet enz. Al met al was het een voorspoedige verhuizing met vriendelijke en heel behulpzame mensen! Fijne ervaring!
Verhuisd van \'s-gravendeel (Nederland) naar Strijen (Nederland)
Prima verhuizing.
Hele beleefde mannen en een goeie communicatie.
Alle meubels werden goed verpakt in plastic dus niets was beschadigd.
Wij waren zeer tevreden en raden dit verhuis bedrijf zeker aan!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Verhuizing binnen Breda. Drie verhuizers plus verhuiswagen waren keurig op tijd, werkten snel en netjes en communiceerden goed. Prima demontage en montage op nieuwe lokatie van een kast en een bed. Verder werden een aantal zware meubels, een zwaar tapijt en een aantal schilderijen onbeschadigd overgebracht. Zeer tevreden.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Slechtste verhuisbedrijf ooit! Vermijd deze bedrijf als het kan. Service, communicatie, afhandeling etc. zijn allemaal slecht.

Er kwamen 4 verhuizers netjes op tijd. En niet veel later bleek er 1 flink ziek te zijn en begon ineens flink te braken (gelukkig buiten). Die ging dus naar huis, en werd er geen vervanging geregeld. Ofwel de hele klus kwam nu op de 3 verhuizers neer, en het was dan ook helaas te horen dat ze daar niet tevreden mee waren. Ook zaten ze te mopperen over onze hoeveelheid aan spullen. Dat is als klant zijnde niet leuk om te horen.

Verder was er ook weinig tot geen communicatie tussen ons en de verhuizers. Zo werden spullen in het nieuwe huis neergezet waar het niet hoort. Zelfs de dozen, die met een label voorzien waren, werden niet op de juiste plaats gezet. En in het oude huis moest ik ineens ontdekken dat ze al naar het nieuwe huis waren zonder tegen mij te zeggen.

De afhandeling over schades is helemaal een drama! (Wees bij deze gewaarschuwd, mocht je een reservering hebben staan bij dit bedrijf)
Tijdens het verhuizen zijn 1 kledingkast en de pvc vloer in het oude huis beschadigd.
De afhandeling van de kledingkast liep dramatisch. Zo zouden de verhuizers dit zelf regelen door de volgende dag langs te komen met vervangende onderdelen. Niemand gezien, en zodoende telefonisch contact opgenomen. Ik zou teruggebeld worden, en dat is meerdere malen beloofd maar niet gebeurd! Uiteindelijk via een mail reageerde de eigenaar, [Naam verwijderd door Sirelo], en kwam er een monteur, [Naam verwijderd door Sirelo], langs. Want er was nog veel verkeerd gemonteerd (boxspring, deuren van (kleding)kasten).
[Naam verwijderd door Sirelo] herstelde het goed, en stelde zich toen professioneel op m.b.t. op het checken van de schades van de kledingkast (er moesten nieuwe onderdelen komen). Zo stelde hij zich eigen ook voor om als contactpersoon te dienen vanwege de eerdere slechte communicatie die ik heb gehad.
Maar niks is minder waar! Hij negeerde al mijn berichten, en toen hij werd gestuurd om de kledingkast in elkaar te zetten nadat er nieuwe onderdelen werden besteld, wist hij niet hoe snel hij weer de deur uit moest. Totaal geen klantvriendelijkheid! En uiteindelijk is de kast niet eens goed volgens de instructies in elkaar gezet! Zo moest ik de scharnieren van de deuren nog goed doen, en wat hoekbevestigingen monteren.
Het geld dat ik moest voorschieten om de nieuwe onderdelen te kopen, duurde langer dan beloofd!

Over de beschadigingen van de pvc-vloer is ook een flinke drama. Zo beweert [Naam verwijderd door Sirelo] telkens op een arrogante manier dat de verhuizers niet met meubels schuiven. Ik en mijn vrouw hebben dat zelf gezien! [Naam verwijderd door Sirelo] bleef arrogant reageren met dat de verhuizers niet schuiven met meubels, en dat hij niet erin trapt.... Waar moet hij intrappen plus het feit dat de vloer er net 1 jaar in ligt...?! Want zo beweerde hij dat het oude krassen kunnen zijn. Het contact hierover werd een zinloze ja-nee discussie met uiteindelijk het resultaat dat het niet vergoed is.

Resultaat: Na 5 weken is de kledingkast pas in elkaar gezet, en kon er dus weer verder uitgepakt worden. En 2 weken later is de vergoeding van de kledingkast ontvangen en van de pvc vloer niet.
Ofwel 7 weken na verhuizing is er 98% afgehandeld. De overige 2% word niks mee gedaan.
Verder wordt je ook nooit teruggebeld, en loopt het contact via een onprofessionele e-mailverkeer.

Dus wees bij deze gewaarschuwd, en annuleer de reservering als je die hebt!
Lees meer
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer,

Wat onwijs vervelend om te lezen dat u het zo slecht heeft ervaren, ik ben namelijk van mening dat wij het prima met u hebben opgelost.

Allereerst wil ik u nogmaals mijn excuses aanbieden voor het feit dat mijn collega ziek is geworden op de werkvloer en ik hem toch echt naar huis moest laten gaan omdat het niet menselijk is om zo ziek op de werkvloer te staan (ik ga namelijk graag fatsoenlijk met mijn collega's om en gezondheid staat bij ons op nummer 1, duidelijk denkt u daar anders over wanneer ik dit zo lees), zo ook mijn excuses dat ik niet direct een vervanger voor hem kon regelen. Wij werken met mensen, niet met robots.. enkel met onze eigen vaste krachten en geen studenten, dus nee, ik heb ze helaas niet in overschot. Dat de mannen wellicht wat mopperde (als dit al zo is geweest) dan kan ik dat ook best begrijpen, hun collega is ziek, het zit tegen en het moet toch geregeld worden (lees; hun moeten dus meer werk verzetten). Echter ben ik van mening dat we al les erg netjes hebben opgelost, het is hierin uw woord tegen het onze en ik vind het jammer om dit zo te moeten lezen. In onze voorgaande mails bent u anders elke keer vriendelijk en zodra u de vergoeding heeft (wij hebben letterlijk alles vergoed, en het opnieuw komen monteren) gaat u alsnog een review schrijven? Wat naar.

Om nog even op de kras op de vloer terug te komen.. dit heeft u 13 dagen na verhuisdata gemeld.. Hoeveel mensen zijn er wel niet over die vloer geweest na ons? Dit is toch niet realistisch om dit dan bij ons in de schoenen te willen schuiven, wanneer u het had gezien had u het direct op kunnen merken maar ook dit is niet waar.

U heeft ons elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur kunnen bereiken, ook uw mail zijn zo snel als mogelijk (op zeer korte termijn) beantwoord en ik heb direct nadat u de onderdelen had ontvangen mijn collega toegestuurd.

Nogmaals, ik vind het erg vervelend dat u het zo heeft ervaren maar ik vind echt dat wij dit zo netjes als mogelijk hebben kunnen oplossen. We hebben iedere euro vergoedt die u aan kosten heeft gemaakt voor de nieuwe onderdelen, terwijl we ons hadden kunnen beroepen op verschillende redenen waardoor wij u in niets tegemoet zouden hoeven komen maar nogmaals wij zijn mensen, werken met mensen en denken als mensen.

Ondanks het feit dat u zo ontevreden bent wens ik u veel geluk in uw nieuwe woning, prettige feestdagen en een voorspoedig 2023.
Lees meer
Op afgesproken tijd, stonden zes mannen van Trust met twee verhuiswagens voor de deur. De mannen werkten professioneel, zorgvuldig en waren vriendelijk. De hele dag werd hard gewerkt, men nam nauwelijks tijd voor koffie. Kasten werden gedemonteerd en kundig weer in elkaar gezet. De nieuwe wasmachine en droogtrommel werden uitgepakt en geïnstalleerd . De mannen vormden een goed team, elk kende zijn taak. De baas mag blij zijn met zo’n personeel en moet er maar zuinig op zijn. Veel succes verder mannen, ga zo voort. Voor ons was Trust een zeer goede verhuizer en zullen Trust bij anderen aanbevelen.
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Hout (Nederland) naar Breda (Nederland)
Waarschuwing: betaal NIET VOORAF! De verhuizers kwamen een uur te laat. Ze waren maar met 2,5 man. Een was heel klein en niet sterk. De verhuiswagen was ook heel klein. Er paste niets in en daardoor moesten ze heel vaak op en neer rijden wat erg veel tijd kostte. Ze hadden geen inpakplastic bij. Ook geen beloofde hangkasten en ze gingen erg onzorgvuldig met de spullen om. De banken en kasten werden ook niet ingepakt zoals belooft. Wij hadden veel grote doeken (schilderijen) die onbeschermd de bus in gingen. Om half 9 savonds nog niet klaar en de volgende dag moesten ze het karwei af komen maken. Dat gebeurde met heel veel tegenzin. Gevolg: veel beschadigingen aan meubels, schilderijen en bloempotten en bakken. Na de verhuizing is het bedrijf niet bereikbaar en worden we nooit teruggebeld. Ongelloflijk zoals ze ons behandeld hebben.
DIT BEDRIJF!!! Nooit meer!!
con
Schade afhandeling
Verhuisd van \'s-hertogenbosch (Nederland) naar Schijndel (Nederland)
Intake leek betrouwbaar. Levering in 2 dagen gezien omvang van de verhuizing. Corona zou geen probleem zijn, er was altijd backup. “Erkende verhuizers” keurmerk zou geldklopperij zijn voor bedrijven, ze zouden makkelijk aan de voorwaarden voldoen, maar bewust t keurmerk me hebben.

Afspraak voor levering van de dozen was vervolgens al slecht gepland. Levering was laat in de middag ipv vroeg in de ochtend zoals gemaild was.

Daarnaast veel vervelender, 4 dagen voor de verhuizing onderstaand bericht ontvangen:

Geachte heer …,'

Tot onze spijt kunnen wij helaas door een corona uitbraak in ons bedrijf uw verhuizing op maandag 01-08-2022 en woensdag 03-08-2022 niet uit voeren.

Met vriendelijke groet,

… …

Geen excuses, geen telefonisch contact, geen “we zoeken naar een oplossing”, geen “wanneer we weer voldoende mensen hebben komen we zsm bij u terug.

M.i. doet dit bedrijf z’n naam geen eer aan. Zou niet met dit bedrijf met in zee gaan.
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland)
Geachte lezer,
Onderstaande brief hebben wij meerdere malen aan Trust Verhuizingen BV verzonden.
Wij hebben hier echter geen reactie op ontvangen. Wij plaatsen dit nu online om andere particulieren te waarschuwen.
Wij zullen zelf verdere stappen zetten.

Geachte heer/mevrouw,

Gaarne delen wij u bij deze mede dat wij niet tevreden zijn over de gang van zaken omtrent onze verhuizing welke door uw bedrijf op maandag 30 mei is verzorgd.
Hieronder leest u een uiteenzetting van de zaken waar wij tegenaan liepen.

1. Tijdens de intake werd aangegeven dat de verhuizers er om 8:00u zouden zijn. Wij werden om 7:50u gebeld met de mededeling dat ze om 8:30u zullen arriveren. Om 9u kregen wij een telefoontje dat “men het huis niet kon vinden”. Toen de verhuizers er eindelijk waren gaf men aan te laat te zijn omdat “er iemand uit bed gehaald moest worden”.

2. De verhuizers maakten een ongeïnteresseerde en verveelde indruk. Men werkte zo snel mogelijk om de klus te klaren waardoor er slordig met onze huisraad werd omgegaan.
Zo werd er zonder overleg een kamerplant in een doos gedaan. Deze doos vonden wij enkele dagen later tijdens het uitpakken terug. De plant was omgevallen en lag met aarde en al los in de doos.

3. Tijdens het uitladen vonden wij een deel van onze kerstversiering in de bosjes naast de verhuiswagen terug. Op de bodem van de wagen lagen gebroken kerstballen. Dit hebben wij zelf gezien. Er is hier niets over gemeld aan ons door de verhuizers.

4. Er is een onderdeel van de kinderstoel van onze dochter verloren gegaan tijdens de verhuizing.

5. De verhuizers refereerden naar onze huis als “kut huis” vanwege de trappen. Wij wonen nu in een drive-in woning. Tijdens de intake was echter al duidelijk door ons aangegeven dat er meerdere trappen zouden zijn.

6. Men vroeg ons een verklaring te ondertekenen dat wij akkoord gaan met het uit elkaar halen van een kledingkast, omdat deze te groot zou zijn om in zijn geheel de trap op te dragen. Dit hebben wij gedaan.
Vervolgens heeft men tot tweemaal toe geprobeerd de kast alsnog in zijn geheel de trap op te tillen, waarbij de trap op meerdere plaatsen beschadigd is geraakt.

7. Deze kast is vervolgens op niet correcte wijze in elkaar gezet. Dit hebben wij aangegeven, hierop is de kast opnieuw uit elkaar gehaald en wederom verkeerd in elkaar gezet.
Wij hebben vandaag een klusjesman in moeten huren om de kast (voor de derde keer) uit elkaar te halen en nu wel goed te monteren. Hij kwam hierbij allerlei beschadigingen tegen zoals te ver doorgedraaide schroeven.

8. Ook onze tweede kledingkast is niet goed in elkaar gezet. De deuren kunnen niet goed open en komen aan de bovenkant tegen elkaar aan. Dit hebben wij vandaag gezien.

9. Dan een punt aangaande de bejegening; tijdens de verhuizing hebben wij de punten 4, 6 en 7 benoemd. Hierop werd echter onvriendelijk en kortaf gereageerd.
Een voorbeeld: “De trap is toch al niet zo netjes” (er waren verfresten op de trap na het verven van de muren). En: “U bent wel kritisch maar de verf op uw kozijnen is ook al niet zo mooi”. Dit hebben wij als ongepast, kwetsend en misplaatst ervaren.

10. Achteraf kregen wij bericht van
onze buren in onze oude huis, restaurant (…), dat het restaurantpersoneel gehinderd werd door de locatie van de verhuiswagen. Men heeft de verhuizers tijdens het inladen gevraagd de wagen iets te verplaatsen. Hierop is onverschillig gereageerd door de verhuizers en de wagen is niet verplaatst. Dit heeft er toe geleid dat het personeel zich bij ons beklaagde.

11. Tot slot, tijdens de intake werd niets gezegd over een voorafbetaling. Verreweg de meeste verhuisbedrijven sturen achteraf een factuur. Echter, vrijdag voor de verhuizing werd ons verzocht het bedrag vooraf en ineens te voldoen. Dit hebben wij als niet prettig ervaren.

Van vrijwel alle bovenstaande punten hebben wij beeldmateriaal. Zie bijgevoegde foto’s.

Gaarne zien wij uw reactie binnen 7 dagen tegemoet.
Lees meer
pro
Geen
con
Zie bovenstaande uitgebreide brief. Deze brief is meerdere malen aan Trust Verhuizingen verzonden, wij hebben echter nooit een reactie ontvangen.
Verhuisd van \'s-hertogenbosch (Nederland) naar Uithoorn (Nederland)
G.v.G

Goede en vriendelijke service, ruim voldoende dozen met inpakpapier werd ruim van tevoren afgegeven, ze werken heel netjes en gaan zorgvuldig met de meubels om. Grote kledingkasten werden uit elkaar gehaald en weer opnieuw gemonteerd ook de kleding werd in speciale kleding rekken/dozen gedaan en weer in de kasten gehangen. Kortom een aanrader!
Verhuisd van Oosteind (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Goede communicatie zowel met de administratie als de verhuizers zelf.
Mannen werken efficiënt, zorgvuldig en snel.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Omdat alles, vanaf het begin tot het einde, de service uitstekend was! De telefonische gesprekken, het bezoeken huis, de uitleg, en op de dag van de verhuizing verzorgden de verhuizers deskundig, geduldig, volhardend, de verhuizing. Ze demonteerden en monteerden de betreffende meubels bekwamen tot tevredenheid.
pro
Volgens afspraak
pro
Deskundig
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Vriendelijke service, de mannen werkten snel, efficiënt en heel zorgvuldig. Verhuisdozen werden een aantal weken van tevoren gebracht. Tijdens het verhuizen werden de grote meubels zorgvuldig ingepakt met plastic.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Vaklui met kennis van zaken, betrouwbaar en gaan zuinig met je spulletjes om. Meedenken wat de beste en snelste oplossing is. Alles is keurig afgeleverd. Aanrader!
pro
Snel
pro
Betrouwbaar
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
In een prettige, ontspannen en vrolijke sfeer heeft de verhuizing zeer snel en deskundig plaats gevonden.
De verhuizers waren op tijd aanwezig, werkten in een goede afstemming snel door, alle kostbare spullen werden vakkundig ingepakt in deken en folie. Op plaats van bestemming werd in goed overleg alles in de gewenste ruimtes weg gezet.
Ons werd er steeds op gewezen dat we niet mee hoefden te tillen.
We bevelen Trust Verhuizingen zeker aan.
pro
professioneel
pro
heel ontspannen sfeer
Verhuisd van Oosterhout Nb (Nederland) naar Groesbeek (Nederland)
Goede service, vriendelijk, mannen werkten hard om de boel goed verhuisd te krijgen. Blij dat we ons daar niet druk om moesten maken.
pro
Harde werkers
pro
Vriendelijk
con
Planning dag zelf
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Verhuizing verliep vlekkeloos, verhuizers gingen professioneel en zorgzaam te werk met de spullen. Sommigen netjes verpakt met plastic of met doek. De mannen waren interactief, maar gedreven in hun werk. Petje af! Tijdens de rit naar de nieuwe woning, reden ze voorzichtig achter ons aan. Ik beveel dit bedrijf aan voor ieder die wil verhuizen met een gerust hart, dit bedrijf doet zijn naam TRUST eer aan.
Jammer dat de bank niet door het trappengat paste, dus die maar door de kringloop laten ophalen.
pro
Zorgzaam met spullen
pro
Vriendelijk en interactief
Verhuisd van Helmond (Nederland) naar Helmond (Nederland)
Goede service! Heel fijn dat we verhuisdozen konden lenen en de verhuizing zelf is perfect verlopen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Goede service, hard werkende verhuizers en geen moeite teveel. Zeker een aanrader al blijf ik voorlopig lekker zitten op het nieuwe adres! :-)
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Verhuisdozen en materialen worden op tijd geleverd. Verhuizing wordt prima geregeld en waren in no time over. Nemen alles uit handen en heeft ons heel veel rust gegeven.
pro
Verhuisdozen en inpakpapier netjes op tijd geleverd.
pro
Verhuizing is super snel en netjes gegaan.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
De 2 mannen van Trust waren op tijd, hebben hard gewerkt en je kon er goed mee lachen. Top bedrijf met top werknemers. Ik zou ze
pro
Kundige, harde werkers(met humor!)
pro
niet te duur
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Megen (Nederland)
Dit bedrijf doet precies wat ze beloofd hebben en zetten zelfs nog een stapje extra.
Niets is te gek, geven goede adviezen en lossen alles perfect op. Verhuizing soepel verlopen.

Dit is echt een aanrader!
pro
Geweldige service
pro
Stapje extra zetten is geen probleem
con
Zijn er echt niet!
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
We hadden even wat moeite om alle voorwaarden samen af te stemmen maar de verhuizing was top. Nette, leuke mannen die het snel en vakkundig deden. Kwetsbare witte bank netjes in folie verpakt.
pro
leuke en snelle verhuizers
pro
prijs/kwaliteit
Verhuisd van Boxtel (Nederland) naar 's Hertogenbosch (Nederland)
de demonteerde kasten stonden na de verhuizing nog beter dank zij een geweldige monteur bij de crew. De verhuizers was niets teveel,ook niet bij de zoveelste vraag.
pro
de ambitie om goed alles uit te voeren
pro
vriendelijke mensen
Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Rijen (Nederland)
Trust was prima op tijd met 4 mannen, maar niet met degene die thuis was komen kijken. Ook liepen de mannen met hun natte schoenen over het parket. Ik had verwacht dat ze in de gang bv karton zouden neerleggen. Alle werkzaamheden moest ik met deze mannen opnieuw bespreken. Nadat alle ongemak was besproken, hebben de mannen keihard gewerkt. Op de plaats van bestemming heeft een van de mannen o.a. bananendozen met boeken boven zijn hoofd getild en een ander door het raam omhoog getild. Een lift had voor hen toch handig geweest. Alle lof voor de mannen, slechts één bloemenvaas is bezweken.
pro
Enkele zeer ervaren verhuizers
con
Met nat weer zelf kwetsbare vloeren afplakken
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Blokker (Nederland)
Snel en gemakkelijk in geven prijsopgave.
Netjes en vakkundig verhuisd.
Zelfs een aantal spullen die we vergeten waren
op te geven werden kosteloos mee verhuisd.
Verhuisd van Meerle (België) naar Meerle (België)
Zeer tevreden over onze verhuizing met Trust. De persoonlijke offerte was fijn, zo kwamen we niet voor onverwachte verrassingen. De verhuizers hebben super hard en snel gewerkt.
pro
Goede prijs-kwaliteit
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Vught (Nederland)
Trust heeft ons uitstekend geholpen. Ze waren ruim op tijd, hebben alles netjes vervoerd/gedemonteerd/weggezet en niks was teveel gevraagd. In 2022 verhuizen we weer en dan gaan we zeker weer gebruik maken van hun diensten.
pro
Op tijd
pro
Werken netjes en niets is teveel gevraagd
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Prima gedaan, heel vakkundig en zonder mopperen. Prettige en vakkundige medewerkers. Geen stress gehad
pro
Zonder één onvertogen woord
pro
Heel doeltreffend
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Tholen (Nederland)
De communicatie was uitstekend, we werden vriendelijk en professioneel behandeld, en onze vragen werden snel beantwoord. De dozen werden keurig geleverd. Tijdens het verhuizen werden onze spullen goed behandeld, er werd samen gekeken naar oplossingen, en we zijn in 4 uur helemaal overgehuisd, inclusief linnenkast uit elkaar halen en in elkaar zetten. De mannen waren vriendelijk en respectvol, en wij waren heel blij met de hele ervaring.
pro
Goede communicatie
pro
Snel, netjes overgehuisd
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Goede team medewerkers die van wanten weten, snel en efficiënt werken! Dag van de verhuizing verliep naar onze verwachtingen dit refererend aan de ervaring van mijn ouders.
pro
Snel en ingewerkt team
pro
Efficiënt
con
De administratie
con
Verschil interpretatie voorwaarden verhuis artikelen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Super aardige jongens die kwamen helpen met verhuizen, zelfs erg geduldig. Ze lieten zelfs me kleine kids helpen, uiteraard omdat me kids dat zelf wilde. Maar met die korte beentjes van 2/3jarige gaat dat niet snel en hadden ze echt geduld voor.

Ik zou zeker dit bedrijf weer om hulp vragen om te verhuizen. Ze hebben netjes alles de plek gezet waar ik het wilde hebben, oké kwam een paar verdwaalde dozen tegen, maar die kon ik zelf tillen maar alle grote meubels hebben ze netjes neergezet. En ook zou ik dit bedrijf weer nemen omdat de jongens echt super lief en leuk met de kids zijn. Zo geduldig ook met de kids. Dit is echt een aanrader,
pro
Super lieve mensen, ook op kantoor
pro
Werken netjes en zijn erg geduldig met kleintjes
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Jullie hebben mij gisteren verhuisd. Alles uitgevoerd volgens afspraak, keurig op tijd, professionele, behulpzame en aardige verhuizers, alles tiptop ingepakt/uitgepakt en geplaatst. Een warme douche voor jullie.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Medewerkers professioneel, zeer aardig, doen hun uiterste best, ook vanuit kantoor goede info, over 2 jaar weer een verhuizing, zeker kiezen wij weer voor Trust
pro
Vriendelijkheid
pro
Professionaliteit
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Professioneel, klantgericht. Administratie had alles netjes geregeld (was wat ongewoon ivm COVID-19 regels bij verzorgingshuis). Team heeft alles zorgvuldig ingepakt en gezorgd dat alles op de juiste plaats aankwam. Trust doet wat ze beloven en op tijd.
Verhuisd van Raamsdonksveer (Nederland) naar Breda (Nederland)
Alle meuberls werden keurig verpakt in dekens en plastic folie, nergens schade, vier jonge mannen die er zin en plezier in hadden.
pro
Netjes en snel
con
Geen
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Was voor ons de 2e keer om door de mannen van Trust te worden verhuisd. Directeur [naam verwijderd door Sirelo] doet de naam van zijn bedrijf eer aan! Vrolijke, betrouwbare gasten die van aanpakken houden, geen enkele schade en voor een goede prijs. Onze volgende verhuizing (we zitten nu in een 'tussenfase') laten wij opnieuw door Trust doen.
pro
de omgang met onze eigendommen
pro
niet lullen maar poetsen mentaliteit
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tholen (Nederland)
ik moest maandag verhuizen en de vrijdag er voor had ik nog niks gehoord. Toen ik belde bleek er iets niet doorgegeven te zijn en moest er heel snel een oplossing gezocht worden. Ze lieten het in het midden bij wie de fout lag. Die maandag stonden er 2 verhuizers aan mijn deur, wat ik weinig vond. Ik had erg veel werk al zelf gedaan, en dat werd ook bevestigd door hen. Het waren enkele grote meubels en voor de rest ingepakte dozen die allemaal al bij elkaar stonden. Ook had ik de halve schuur en zolder al zelf over gebracht in de weken daarvoor. Achteraf blijkt er iets kwijt van de tuintafel, waardoor ik de tafel weg kan doen, en er ontbrak ook iets van de stofzuiger. Die kan ik nog wel gebruiken . Ik heb er 2 keer voor gebeld, maar dat werd wat afgewimpeld. “ we zullen eens in de auto kijken en dan laten we het nog weten” . Dat terugbellen is nooit gebeurd. Verder vond ik de verhuis, voor het werk wat het was erg prijzig. De verhuizers waren wel vriendelijk. Dus nee, ik ben niet erg tevreden.Lees meer
Verhuisd van Heerle (Nederland) naar Roosendaal (Nederland)
We hebben een aantal verhuisbedrijven benaderd voor offertes en kennismakingsgesprekken. De communicatie en dit eerste gesprek was door ons als zeer positief ervaren, samen met een scherpe offerte hebben we destijds voor Trust gekozen.
De dag zelf verliep zeer soepel en in goed onderling overleg. Wij zijn zeer tevreden over hoe makkelijk jullie onze verhuizing hebben gemaakt.
pro
Professionele verhuizers
pro
Duidelijke communicatie en afspraken
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
De verhuizing werd slecht geleid en er werd half werk geleverd. Het was niet duidelijk wie de voorman was en in de loop van de dag traden verschillende personen op als aanspreekpunt. Ondanks dat ze per kamer de opdracht hadden om alle spullen mee te nemen bleef in elke kamer wel wat achter. Van een antieke lamp ('laat u dat maar aan ons over, wij zijn expertverhuizers') kwam alleen het koperen armatuur aan en dan ook nog met een afgebroken arm. De glazen bollen namen ze niet eens mee 'die zijn zo kwetsbaar, dat kunt u beter zelf doen'.
Krassen in de parketvloer alsof Zorro langs was geweest.
Op het afleveradres liepen ze opnieuw de kantjes eraf. Ik heb ze vier keer moeten terugroepen omdat ze nog meubels in elkaar moesten zetten. Ze draaiden er hier en daar een schroefje in en lieten het daarbij. Diverse bevestigingsmiddelen zijn in jas- en broekzakken verdwenen, die zien we nooit meer terug.
O ja, één ding waren ze wél goed in: smoesjes verzinnen.
con
rommelig
con
half werk
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Huis van mijn moeder in 1 dag ingepakt, verhuisd en opgeslagen in voorburg. Geweldig team, dank jullie wel
pro
Professionaliteit
pro
Snelheid
Verhuisd van Prinsenbeek (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Snel geregeld, De verhuizers waren mooi
Optijd aanwezig. Vriendelijk en dachten goed mee
Over de kwetsbare spullen ..

Ik ben zeer tevreden, zeker aanrader!!
pro
Dachten goed mee
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Prinsenbeek (Nederland) naar Breda (Nederland)
Van begin tot eind zeer goede service. In korte tijd voor de tweede maak gebruik gemaakt van de diensten van Trust en ook nu weer zeer te spreken over de kwaliteit van de dienst! Na het fijne en vooral gezellige gesprek met [naam verwijderd door Sirelo] die langskwam ter inventarisatie kreeg ik al snel een offerte per mail van [naam verwijderd door Sirelo]. Hierdoor kon de verhuizing die toch wat haast met zich meebracht snel geregeld worden. Waar Trust zich voor mij in uitblinkte is dat op korte termijn het toch nog lukte de datum te wijzigen , waarvoor grote dank! Na een bak koffie met de jongens die het verhuizen op zich namen kon ik met een gerust gevoel naar mijn werk en toen ik terugkwam waren ze zelfs voor de ingeschatte tijd klaar! Al met al top! Ik zal voor Trust blijven kiezen!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Chaam (Nederland)
Flinke schade veroorzaakt tijdens de verhuis. Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar toen ik de schade wilde verhalen kreeg ik letterlijk te horen, “je kunt niet hard maken dat wij dit hebben gedaan”! Schande, nogmaals kan gebeuren en met verzekeringswerk gewoon op te lossen.
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Made (Nederland) naar Made (Nederland)
Antwoord van
Geachte mevrouw C,

Jammer dat u nu een review plaatst waarin wij onszelf niet kunnen vinden daar u ons eind juli per e-mail aangaf de schade die u aan heeft getroffen aan de binnendeur aan uw verzekeringspersoon (oftewel zoals u het noemde; uw verzekeringsman) heeft gemeld, daarna hebben wij niets meer van u vernomen m.b.t. de binnendeur tot wij begin december ineens een e-mail van u ontvingen met een offerte voor een nieuwe binnendeur? De door u gemelde schade betreft schade aan de deur in uw woning, dit valt dan ook onder de opstalverzekering, om die reden hebben wij gevraagd dit bij uw eigen opstalverzekering te melden zodat de verzekeringsmaatschappijen dit onderling op konden lossen zoals gebruikelijk.

Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en voor nu fijne feestdagen en een voorspoedig 2020.

Met vriendelijke groet,

Rosalie van Riel

Trust Verhuizingen Holding BV
Slechte communicatie tijdens verhuizing, spullen die niet mee moesten zijn meegegaan en spullen die wel mee moesten zijn achter gebleven. Het zijn meer ontruimers dan verhuizers. Spullen die kapot zijn word niet gemeld. Echte lomperikken! Eerst doen dan denken.
con
Slechte communicatie
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Berlicum (Nederland)
In verband met de haast de offerte telefonisch goedgekeurd en de afspraak definitief gemaakt. Twee vriendelijke jongemannen hebben uitstekend gewerkt en volgens plan alles gesealed en ingepakt. De verhuizing liep vlekkeloos. Ook de af- en opbouw van 2 kasten prima.
Hartelijk dank !!!
pro
Afspraak en offerte
pro
Verhuizing prima
Verhuisd van S-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
duidelijke offerte vooraf. vriendelijk en meedenkend kantoorpersoneel.ruim voldoende verhuisdozen van goede kwaliteit tijdig geleverd.
en daar waren ze dan : 4 beresterke mannen; was ook nodig met onze zware spullen.
heel voorzichtig , en heel beleefd. alles werd goed ingepakt in dekens en folie.
ondanks vaak 'nauwe en scherpe bochten'geen beschadigingen.
we hebben achter de verhuiswagens aangereden, en ook dat doen ze heel voorzichtig.
de klus was in recordtijd geklaard. een absolute aanrader.
pro
duidelijke afspraken
pro
vakkundig personeel
Verhuisd van Oosterhout Nb (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland)
Goede prijs/prestatie verhouding, prettig personeel, stipt in het nakomen van afspraken. uitstekende keus voor senior movers.
pro
Komt afspraken perfect na
pro
vertrouwd adres
con
Kleine beschadiging aan glas-tafelblad
Verhuisd van Dorst (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Efficiënt, snel maar zorgvuldig, vriendelijk. Als ik in de toekomst weer een verhuizer nodig heb, zal ik weer bij ze aankloppen.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland)
Fijn bedrijf, voordat er een offerte werd gemaakt kwam er iemand om te bekijken wat er moest worden gedaan. Zodat er een goede passende offerte kon worden gemaakt. Dame op kantoor reageert altijd vriendelijk en erg snel hoe vaak je ook een mail stuurt. Jongens die kwamen verhuizen erg netjes, op tijd en heel behulpzaam. Heel voorzichtig gingen ze om met onze spullen.
pro
Netjes en professioneel
pro
Altijd op tijd en snelle reactie op vragen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ontzettend professioneel verhuisbedrijf. Zowel voor de verhuizing als tijdens de verhuizing prettig contact gehad. Er wordt ook echt met je meegedacht. Op de dag zelf waren de mannen waren erg snel, maar toch zorgvuldig. Goede service!
pro
Professioneel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Blaricum (Nederland) naar Breda (Nederland)
Wij hebben gekozen voor dit verhuisbedrijf voor onze grote kantoorspullen. Hier totaal geen spijt van gehad. 3 man die ruim binnen 3 uur al onze spullen hebben over verhuisd. Dit hadden wij zelf nooit gered.
pro
na 3 uur per uur bijhuren
pro
weten wat ze doen
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
De verhuizers waren er netjes op tijd om 8u. In een rap tempo stonden alle meubels in de verhuiswagens en zijn enkele meubels uit elkaar gehaald. Ook onze opslag werd vakkundig leeg gehaald. Bij ons nieuwe huis werd alles in de juiste kamers gezet en de bedden, bureau en kast weer in elkaar gezet. Rond 13:30u waren we verhuisd en kon ik zelf gaan uitpakken.
pro
Op tijd
pro
Voldoende verhuizers en vrachtwagen
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Vanaf het eerste moment dat ik contact heb gelegd met Trust Verhuizingen werd ik prettig geholpen door [naam verwijderd door Sirelo] en zij gaf aan dat het een goed idee was om voorafgaand een afspraak te plannen om zo een offerte op maat uit te kunnen werken, geheel vrijblijvend. Dit hebben we gedaan, nadat deze akkoord is bevonden is alles verder afgesproken en ingepland. Wij hebben alles in laten pakken door de inpak-service een dag voorafgaand, de dag daarna kwamen de verhuizers voor het demonteren en transporteren van de meubels. Alles werd ingepakt en later in het nieuwe huis op de juiste plek gezet en gemonteerd. Erg prettig. Kortom: een super verzorgde verhuizing, [namen verwijderd door Sirelo], inpaksters en verhuizers super bedankt!!
pro
Communicatie, duidelijke afspraken
pro
Harde werkers
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland)
in het begin liep het goed, totdat ze zaken tegenkomen die tegenvallen, dan haken ze af. toen de verhuis klaar was zijn ze met de noorderzon vertrokken. twee banken in de tuin die volgens de specialisten niet naar boven konden ( niet geprobeerd)
pro
communicatie vanuit kantoor
pro
afspraken nagekomen
con
flexibiliteit
con
communie`tie van de verhuizers
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Breda (Nederland)
Geheel volgens afspraak kwamen de medewerkers van Trust - [namen verwijderd door Sirelo] op tijd aan. Keurig telefoontje vooraf dat ze eraan kwamen . Alles werd in rap tempo maar met oog voor detail en met de gepaste voorzichtigheid ingeladen . Uiterst beleefde heren en vreselijk sympathiek en meegaand.
Tien uit tien is eigenlijk niet genoeg !!!!
Echt kwalitatief werk tegen een schappelijk tarief . Chapeau 👍🏻
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland)
Zeer klantvriendelijk en goede service. Duidelijke, goede informatie vooraf. En vakkundig.
De verhuizers moesten op de warmste dag in juni onze verhuizing doen en petje af voor het harde werken en alle inzet. Ondanks de extreme warmte is de verhuizing snel verlopen en stond alles in ons nieuwe huis. Voor probleemsituaties passende oplossingen bedacht/gevonden en alles werd netjes in overleg gedaan.
Prima ervaring dus en als er iets is wordt dit netjes opgelost.
pro
Snel en vakkundig
pro
Prima planning
Verhuisd van Papendrecht (Nederland) naar Schiedam (Nederland)
Door de grote hoeveelheid boeken was hier sprake van een meer dan doorsnee verhuizing. De vijf mannen waren stipt op tijd. Zeer nette en voorkomende mensen en harde werkers. Door onverwachte lekkage waardoor kledingkast niet kon worden geplaats sprongen zij meteen oplossend in de bres met extra kledingboxen.
Goede verhuizers voor zeer nette prijs. Daardoor goede prijs-kwaliteitverhouding.
pro
harde werkers
pro
stipt op tijd
Verhuisd van Kerkdriel (Nederland) naar Kerkdriel (Nederland)
De verhuizing zelf was een 8 waard. Vakkundig, snel en de antieke kasten perfect ge(de)monteerd. Echter had ik ook inpakservice geboekt. Een 3-tal dames kwam daarvoor een dag eerder. Ze waren twee uur te vroeg en gingen dwars door ons laatste rustige ontbijt heen en namen de hele regie over. Er werd in ons bijzijn stevig geroddeld en we waren hierdoor totaal verbijsterd. Hun enige doel was om voor 12:00 klaar te zijn en ze hebben in de garage en berging veel zaken niet ingepakt. Dit heb ik zelf s'nachts dan nog maar gedaan, dit was zeker die extra 600 euro niet waard! Kortom ik raad Trust wel aan maar niet de inpakservice.
pro
Verhuizers vakkundig en doen erg hun best
con
De inpakservice
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Tiel (Nederland)
Onze ervaring is positief, kan ze alleen maar aanbevelen. Ze waren er met 4 verhuizers waren er eigenlijk 5. Maar die jongens hebben zo ontzettend hard gewerkt, Petje af!! Als ik ergens blij van werd was het wel van hun. OOK ZEER VAKKUNDIG TE WERK GEGAAN!
pro
Vakkundig
pro
Vertrouwd
Verhuisd van Sint Willebrord (Nederland) naar Sint Willebrord (Nederland)
Op 7 mei ben ik door 2 vriendelijke en behulpzame verhuizers binnen mijn woonplaats verhuisd. Het was een kleine verhuizing, die 'groot' werd uitgevoerd.
pro
zorgvuldig
pro
behulpzaam
Verhuisd van Kaatsheuvel (Nederland) naar Kaatsheuvel (Nederland)
Op 11 & 12 maart zijn wij verhuisd van Raamsdonk naar Budel Dorplein. We zagen erg op tegen de verhuizing van 2 dagen maar het was GEWELDIG.
Het is Super Goed en Professioneel verlopen, vanaf de eerste afspraak met [naam verwijderd door Sirelo], de offerte en de werkelijke verhuizing.
Een FANTASTISCHE ploeg mannen, die zorgvuldig met onze spullen omgingen, Keihard werkte (niks was teveel of te zwaar), Vriendelijk en Gezellig. DANKJEWEL Mannen.
Verhuisd van Raamsdonk (Nederland) naar Budel Dorplein (Nederland)
Top team! Zowel telefonisch als op de dag van de verhuizing keurig te woord gestaan. Betrouwbaar team die afspraken stipt nakomt en de verhuizing zorgvuldig heeft geregeld! Aanrader!!
pro
Betrouwbaar en zorgvuldig
pro
Scherpe prijs
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Hard werkende mannen, alles netjes vervoerd , snelheid en effieciency zeer hoog. Wij zijn verhuisd vanaf de 30e etage naar benedenwoning dus niet eenvoudig.
pro
Netheid
pro
Snelheid
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Hellevoetsluis (Nederland)
prima mensen die heel correct hun werkzaamheden uit hebben gevoerd en niet onbelangrijk er was uitstekend te communiceren met de verhuizres. De Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Het is voor mij een pre dat zij ook een interne verhuizing aanboden.
pro
keurige verhuizers
pro
geen 9 tot 5 mentaliteit
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Echt een aanrader dit verhuisbedrijf. Van het begin tot eind alles goed verzorgd. Persoonlijke benadering. De verhuizers zelf waren ook top: niets was hen te veel. Goede samenwerking met elkaar.
pro
familiebedrijf
pro
betrokken en betrouwbaar
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Voor mij kort maar krachtig in een woord geweldig de mannen zijn zo op elkaar ingespeeld dat het perfect verliep. Niets was voor hen teveel. Stipt om 8.00 uur begonnen en om 14.00 stond alles op zijn plaats. Chapau
pro
Goede voorbereiding
pro
Vriendelijk personeel
Verhuisd van Baarle-hertog (België) naar Baarle-hertog (België)
Top bedrijf. Zegt eerst wat het doet en doet vervolgens wat het heeft gezegd. Kortom: komt alle afspraken na en levert goed werk. Zeker aan te raden.
pro
Vakkundig
pro
Goed voorbereiding
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Vriendelijke, sterke, competente mannen die klantgericht zijn. Ze ontzorgen echt op de verhuisdag: zij regelen het wel. Ook veel humor en goede sfeer onderling.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Dorst (Nederland)
Leuke mannen die onze verhuizing verzorgd hebben, netjes optijd en vakkundig. Kasten uit elkaar halen en in elkaar doen was fluitje van een cent voor [naam verwijderd door Sirelo] Trust
pro
Leuke gasten
pro
Niks te veel gevraagd
Verhuisd van Made (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Wij kijken terug op een super verhuizing met Trust ( konden de baas al via NAC )

4 sterke mannen kwamen keurig optijd aan en hebben tot 16.00 hard gewerkt, koffie op zijn tijd en blijven lachen Niets was te veel!

Wij raden jullie bij iedereen aan mannen ( en vrouw op kantoor :-) )

Toppies!
Groet jeroen en syl wagenberg
pro
Fijn contact
pro
Scherpe offerte
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Wagenberg (Nederland)
De verhuisjongens zelf hebben hard gewerkt, ze droegen allemaal werkschoenen, handschoenen had er eentje en gereedschap leende ze van mij, zo ook plakband. Noppenfolie en inpakfolie was er niet voldoende. Er was afgesproken dat er 5 ervaren verhuizers en een handyman zouden komen, hekaas kwamen er slechts 4 verhuisjongens, waarvan er eentje een paniekaanval kreeg bij het zien van mijn gekko’s, waardoor er nog 3 jongens overbleven. Buren maakte op een gegeven moment na de zoveelste rook, telefoon en koffiepauze dat er een T voor rust op de bakwagen staat.. Één of ander dametje van Trust kwam poolshoogte nemen nadat de paniekaanvaller doot ambulancepersoneel werd onderzocht. Dit dametje was erg grof, kleinerend en weigerde om mijn keukenapperatuur te verhuizen met de mededeling dat ze geen keukeninstalateurs waren. Zij gaf de jongens opdracht om alles in de bakwagens te proppen, ipv een extra bakwagen, de vierde zoals was afgesproken, te laten komen. Gevolg is dat er ontzettend veel schade is gemaakt. Daarnaast zou trust zorgdragen voor het in en uit elkaar halen van bedden en kasten, deze zijn of kapot en niet meer te repareren of zwaar beschadigt. Lampen, lijsten, glaswerk, badkamermeubels, bank, kleding, schilderijen, alles is beschadigt of kapot. Trust heeft na het invullen van de klachtenlijst, ingevuld gezamenlijk met de verhuisjongens, niet eens de moeite genomen om contact op te nemen met mij. Daar waar ik dacht een jonge plaatselijke ondernemer te helpen met een grote volledige verhuizing, ben ik flink bedrogen uit gekomen. Ik raad iedereen aan om niet de factuur te voldoen voordat de verhuizing is afgerond, zo raad ik ook aan om voor een erkende verhuizer te kiezen. In de diverse offertes scheelde dit slechts €50,- meer of minder.Lees meer
pro
De verhuisjongens voelde zich behoorlijk rot en boden diverse malen excuses aan.
con
Niet nakomen van de beloofde en opgegeven inzet ervaren personeel en handyman.
con
Niet willen overhuizen van keukenapperatuur, geen gebruik maken van noppenfolie, plastic beschermfolie, kledingboxen, schilderijboxen etc etc
Verhuisd van Baarle-Nassau (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Antwoord van
Beste mevrouw N.D. (gezien de privacy voorwaarden gebruik ik enkel uw voorletters, al hoewel u een andere voorletter in uw review plaatst),

Graag kom ik, het dametje van Trust Verhuizingen, even terug op uw review.

Voorafgaand aan uw verhuizing is mijn collega, de desbetreffende eigenaar van Trust Verhuizingen bij u langs geweest om de inboedel te inventariseren. Daar u meerdere levende dieren aan mijn collega heeft laten zien heeft hij direct aangegeven dat wij geen dieren mee over verhuizen, ook gaf hij aan dat wij de meubels zouden de- en monteren waar mogelijk gezien de staat van uw meubels.

Op de dag van verhuizing ging het al snel mis, uwer zijde, u begon uw levensverhaal te vertellen wat ik hier niet zal plaatsen maar wat de schrik er bij onze verhuizers goed in bracht. Alhoewel de mannen niet flauw zijn waren zij toch erg onder de indruk van het geen dat u aan hen vertelde, en om die reden kwam het eerste telefoontje bij ons hoofdkantoor binnen. De verhuizers zijn erg flex ibel bij u van start gegaan, hebben u de ruimte gegeven om de laatste spullen (gehele inhoud van de keuken en de slaapkamers boven) in te pakken wat voor veel oponthoud zorgde. Maar ach.. Trust is de moeilijkste niet.

Tot u een dode kat uit de tuin ging graven en deze bij mijn collega in zijn handen wou plaatsen om even mee te verhuizen, ach het is maar een dode kat. Uiteraard doen wij dat niet. Toen wij dit hoorde begrepen wij dat deze dag echt niet goed zal verlopen en hebben wij direct contact gelegd met uw bewindvoerder van de gemeente Alphen-Chaam daar ik er telefonisch bij u niet echt doorheen kwam en u het vreemd vond dat wij niet de levende gekko's en de dode kat (opgegraven uit uw eigen tuin) niet mee wouden verhuizen. Gelukkig toonde zij begrip voor het feit dat wij geen dode en levende dieren zouden verhuizen, zo hetzelfde met uw gasfornuis. Een verhuizer is niet de juiste persoon uw apparatuur, aangesloten aan gas los te koppelen.

Toen mijn collega onwel is geworden ben ik inderdaad maar even ter plaatse gaan kijken, wat ik toen aantrof baarde mij nog meer zorgen. U wou dat wij een koel/vriescombinatie met inhoud gingen verhuizen, gezien de voedsel en warenwet doen wij dit sowieso al niet (deze dient uiteraard leeg, ontdooid en schoon te zijn en dat toch zeker met 30 graden en een afstand van 45 kilometer) maar toen u mij vertelde dat hier ook nog dode ratten in lagen die mee moest wist ook ik niet meer waar ik het moest zoeken. Het enige wat ik op dat moment wou was dat mijn collega's hun hoofd erbij konden houden (u kunt zich vast voorstellen dat het niet gemakkelijk ging met alle dode dieren en vreemde eisen) en zo snel mogelijk naar het laadadres konden gaan rijden, daarbij kwam dat er voldoende laadruimte aanwezig was dus op en neer rijden zou niet nodig zijn.

Toen ik het formulier van de voorman ontving zag ik alle verwijten naar mij toe, helaas.. Om die reden heb ik wederom contact opgenomen met uw bewindvoerder van de gemeente Alphen-Chaam om het verhaal nog eens goed te verduidelijken, gelukkig was daar het begrip van uw bewindvoerder (wederom).

Nogmaals mevrouw N.D. wij proberen iedereen tevreden te stellen, de klant is koning bij ons, echter hebben wij ook grenzen. Een meubel meer of minder de- en monteren, wat verhuisdozen bijleveren noem het maar op is geen enkel probleem maar het verhuizen van DODE dieren gaat ons echt te ver en ik zou het waarderen wanneer u dit toch begrijpt.

Het enige uit heel uw review dat waar is dat is het feit dat wij de koel/vriescombinatie niet mee over hebben verhuisd gezien de inhoud van etenswaren en de dode dieren die daarin bevroren lagen.

Met vriendelijke groet.

Rosalie van Riel

Trust Verhuizingen Holding BV
Lees meer
Op aanraden van een collega bij Trust Verhuizingen terecht gekomen, offerte was keurig vergeleken met andere offerte van firma bij ons uit Eindhoven.

Afgelopen maandag hebben 3 sterke heren( [naam verwijderd door Sirelo]) ons geholpen en zijn super tevreden! Dikke 10.
pro
Prijs
pro
Snel Contact kantoor
con
Dozen leveren enkel zaterdag
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Best (Nederland)
Super dag gehad met de verhuizers alles keurig op zijn plek in ons nieuwe huis. Sorry voor de zware dozen groeten [naam verwijderd door Sirelo]
pro
Goede service
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Snelle service. Alles goed en netjes zonder beschadiging afgeleverd. Erg tevereden en voor in de toekomst zou ik zeker weer gebruik maken van trust.
pro
Snelle service
pro
Vakmensen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Verhuizing is soepel en vlot verlopen. Trust verhuizingen denkt met je mee. Ze gaan zorgvuldig met je spullen om. En dat voor een schappelijke prijs.
pro
Denkt mee
pro
Prijs
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Het bedrijf was punctueel, efficient, snel en vriendelijk.
Met een gedegen en ervaren 'opperhoofd' en hard werkende jonge mensen /studenten.
pro
snel
pro
vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
De verhuizing is heel erg soepel verlopen. De inventarisatie verliep goed. Heel duidelijk en vriendelijk. We hebben een flink aantal dozen te leen gekregen. De dag zelf was erg makkelijk. We konden achterover zitten en de mannen hebben prima werk geleverd.
pro
Goede inventarisatie
pro
Soepele verhuizing
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Prijs kwaliteit verhouding
Breng en haalservice verhuisdozen
Sealen van grote meubels,antiek,schilderijen etc
Niet moeilijk doen over demonteren Ikea kastjes etc
pro
Prijs kwaliteit
con
Niet allemaal professionele verhuizers
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Een goed op elkaar ingespeeld team, bleven zelfs bij het zware sjouwen nog vrolijk ( ook niet onbelangrijk !) en alles keurig op tijd en volgens afspraak.
pro
Goede service
pro
harde sjouwers
con
Overhuis van onze (vele) cactussen was moeizaam, maar die kun je dan ook niet inpakken! Inmiddels staan ze verpot weer netjes in ons nieuwe huis!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Nieuw-amsterdam (Nederland)
de verhuizing is buitengewoon goed verlopen. De verhuizers wisten wat ze moesten doen en meer! Ook de voorbespreking maakte een goede indruk. Kwaliteit/prijsverhouding goed.
pro
afspraken nagekomen
pro
correctheid verhuizers
con
niet alle meubelen in plastic verpakt zoals afgesproken
con
door gebruik van
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Breda (Nederland)
Verhuizing is ondanks het warme weer prima en vlot gelopen. Vakkundig en vriendelijk personeel. De- en monteren van grote stukken is ook keurig verzorgt. Meubels werden prima beschermd met dekens en folie. Ik kan Trust verhuizingen dan ook van harte aanbevelen.
pro
Vakkennis
pro
Efficiënt werken
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Jongens kwamen netjes op tijd, je kon goed de dialoog samen aan gaan over diverse zaken. Er moesten meubels naar verschillende locaties en dat ging ook goed.
pro
correcte mensen
pro
niets is teveel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Ze kwamen met 5 medewerkers en 2 busjes. Alles werd netjes gesealed, netjes in de auto gezet. Daarna naar nieuw adres. Alles werd op mijn aangeven weggezet. Nette heren allemaal. Was gewoon gezellig.
Verhuisd van Hooglanderveen (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
Goed en snel contact denken mee ook achteraf
Vriendelijk personeel hadden oog voor mijn ouders ook hoge leeftijd erg prettig
pro
Fijn contact
pro
Nette prijs
Verhuisd van Made (Nederland) naar Made (Nederland)
Vakkundig en vriendelijk personeel. Hebben spullen met zorg ingepakt en het (de)monteren van kasten was een geweldige hulp.
pro
Snelheid
pro
Zorgvuldigheid
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ze hebben ons zelfs 2x verhuisd. Harde werkers en we zijn erg tevreden over hun aanpak. We kunnen niet anders zeggen, dat dit verhuisbedrijf hun beloftes waarmaakt. Echt een aanrader!
pro
Harde werkers
pro
Niet duur en komen afspraken na.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Ze hebben goed samengewerkt en de spullen stonden in no time in de vrachtwagen. De meubels werden eerst ingepakt in dekens en daarna nog in folie. Op het nieuwe adres ging ook alles vlot. Een perfecte verhuizing door goed samenwerkend personeel. Ondanks het hele warme weer hebben ze zeer goed werk geleverd. Heel tevreden over de verhuizers.
pro
uitstekende samenwerkende verhuizers
pro
Goede prijs
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Moerdijk (Nederland)
Het was een prima verhuizing. Er werd hard gewerkt. Binne no time stond alles in de verhuiswagen en ook weer in ons nieuwe huis. Er werd netjes gevraagd waar alles heen moest en de mannen waren goed op elkaar ingespeeld. Van te voren duidelijke communicatie over prijs en werkwijze. Bij vragen altijd goed bereikbaar of per mail snel antwoord terug.
pro
Mannen werken goed samen
pro
Bedrijf altijd goed bereikbaar en komen afspraken na
Verhuisd van Hedel (Nederland) naar Tiel (Nederland)
Wij sluiten ons graag aan bij de positieve beoordelingen van degenen die ons zijn voogegaan. Onze verhuizing is prima en snel gegaan.
pro
Goed team
pro
Niet te beroerd om meters te maken,, wat is ons geval op beide adressen echt wel nodig was.
con
Hebben wat moeite om dingen terug te vinden. Een deel van onze spullen moest in onze garage worden opgeslagen, en juist de kleinere zaken waren het moeilijkst bereikbaar weggezet.
Verhuisd van Esbeek (Nederland) naar Hilvarenbeek (Nederland)
Super team, werken netjes en snel en niet te beroerd om iets aan te pakken. gingen vlot te werk en verpakte alles netjes in dekens en folie, op het nieuwe adres alles uitgepakt en op zijn plaats gezet.
ruimde ook gelijk weer op.
Nogmaals een superteam! Om aan te bevelen
pro
correct
pro
netjes
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Geertruidenberg (Nederland)
Vriendelijke beleefde verhuizers, echte aanpakkers. Naast de afgesproken spullen die verhuisd moesten worden, waren ze niet te beroerd om nog 2 extra stukken naar boven te brengen. Ik beveel dit verhuisbedrijf dan ook van harte aan.
pro
Snelheid, professioneel
pro
Korrekt, deskundig
Verhuisd van Best (Nederland) naar Best (Nederland)
Vriendelijke correcte verhuizers die niet praten maar poetsen. Doen hun werk professioneel en correct. Prima gelopen
pro
Nette verhuizers die meedenken
pro
Behulpzaam ook bij verrassingen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Goede intake, goed geluisterd naar mijn wensen, degelijke offerte, alle afspraken nagekomen, prima afhandeling. Kortom, zeer tevreden
pro
Deskundigheid
pro
Transparantie
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland)
Bij de aanvraag denkt men al met je mee. Op de dag zelf is de verhuislift ruim op tijd. Wordt bediend door een vriendelijke en deskundige verhuizer, die nog meehelpt sjouwen ook.
pro
Service
pro
Deskundigheid
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Verhuizing is keurig verlopen!
pro
Goede communicatie
pro
Geen bijkomende kosten
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Verhuizen is geen aangename bezigheid en dus is de kwaliteit van een verhuizer van groot belang. We hebben na wikken en wegen voor Trust gekozen en hebben daar zeker geen spijt van. Alles is keurig overgebracht.
Het was wel jammer dat de offerte niet aangepast werd nadat bekend werd dat zo'n 40% van het volume te verhuizen huisraad achter mocht blijven in het 'oude'huis.
Trust mag hier wel wat flexibeler in worden.
pro
Kundig en netjes
con
niet flexibel in kostenberekening.
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Vriendelijke mensen bereid tot improvisatie, voorzichtig met de spullen en eerlijke melding van (geringe) schade. Gemakkelijk in het oplossen van problemen.
pro
Inpakken en verzorgen gebeurt zeer professioneel.
pro
vriendelijk en opgewekte uitvoering.
con
enige schade bij montage kast.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Goed Team van verhuizers. Alles werd goed ingepakt. Wat normaal een stressvolle dag is is door dit team van verhuizers zelfs een leuke dag geworden. In het nieuwe huis werd zelfs mee gedacht over de inrichting en het plaatsen van de meubels.
Ik kan iedereen Trust verhuizingen aanraden. Met vriendelijke groet, Familie Brouwers
pro
Leuk team
pro
werken veilig en goed
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland)
Voor de eerste keer verhuisd. Spullen moesten tijdelijk in opslag wat ook door Trust verzorgd is. Trust is niet de goedkoopste maar je krijgt wel waar voor je geld. De verhuismannen zijn gedreven en gaan na bezichtiging en bakje koffie snel aan de gang. Wij hadden gekozen voor inpakservice erbij wat 2 dames de werkdag ervoor vlot en netjes hebben verzorgd. Alle spullen worden vakkundig ingeseald en kwetsbare spullen worden extra met dekens ingepakt om de kans op beschadigingen te voorkomen. Doordat de spullen in opslag moesten betekend dit dat de verhuizers onze spullen 4x opgepakt hebben. De woning moest leeg en niets was teveel. Op het laatst hebben ze nog het tapijt eruit gehaald want de woning moest de volgende dag opgeleverd worden. De verhuizing naar de nieuwe woning was wel een uitdaging aangezien we van 350m2 naar 300m2 gingen. Zonder in details te treden hebben de verhuismannen een huzarenstukje geleverd om toch alles in de woning te krijgen. Toch 1 detail: onze 3 zits bank past niet door de opening van ons huis met een deurbreedte van 71cm. De bank is (op mijn verzoek) en doorheen geperst en hierdoor kwam er een stukje verf van het kozijn. Dit werd eerlijk gemeld en dit kan ik Trust echt niet aanrekenen aangezien de bank gewoonweg niet door deze opening past. Dit had mij met een paar helpers niet gelukt. Kortom: dit bedrijf is een aanrader.Lees meer
pro
Gaan voorzichtig met onze spullen om
pro
Melden eerlijk schade
Verhuisd van Brakel (Nederland) naar Brakel (Nederland)
Vriendelijke, hardwerkende heren die erg goed letten op het veilig, snel en zonder beschadigingen verhuizen van onze gehele inboedel.
Het kostte wat meer tijd dan verwacht, maar ze maakten er absoluut geen probleem van, klasse!
pro
Alles werd zorgvuldig ingepakt
pro
Redelijke prijzen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Berkel Enschot (Nederland)
Wij kunnen terug kijken op een goede verhuizing met de verhuizers van Trust Verhuizingen.

2 offertes op gevraagd, trust is transparanter dan de andere firma en scheelde ook +- 15 procent in de prijs.
Communicatie met rosalie goed en snelle reactie bij vragen vanuit onze kant.

Dag van verhuizing; 4 sterke mannen om 08.00 voor de deur die alles op zijn plek hebben gezet en weer in elkaar( gezin van 5! )

Toppers ! Dank

Vincent en Marlies
pro
Snelle handelen
pro
Prijs kwaliteit
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland)
Het begint al bij de offerte. Bij de opname daarvan wordt duidelijk alles uitgelegd en vervolgens volgt een scherpe offerte.
Op de dag zelf kwam er een gezellige ploeg verhuizers die weten wat ze doen en die van aanpakken weten. Ze nemen je al het werk uit handen. Alles wordt geplaatst en in elkaar gezet zoals je het wilt.

Wij zijn zeer blij met onze keuze.
pro
Doen wat ze beloven
pro
Werken hard en ontzorgen je volledig
Verhuisd van Made (Nederland) naar Genderen (Nederland)
Waren s'morgens lekker op tijd bij ons. Zeer handige mannen die van aanpakken weten. Alles supersnel en goed verlopen. Echt een aanrader! Goede service.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Gezellige vlotte mannen, die weten waar ze mee bezig zijn.
Ze ontnemen je heel veel zorgen en lichamelijke ongemakken, omdat een verhuizing een zware klus is.
Het demonteren en monteren van alle linnenkasten, is een echte aanrader!! Dat scheelt je echt enorm veel tijd en kopzorgen.
pro
humor en vlotte omgang.
pro
zorgvuldigheid
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Breda (Nederland)
Wat een harde werkers die 2 mannen die bij mij waren.
Alles vlot gegaan, en alles weer keurig op zijn plaats in nieuwe woning.
Super Kanjers.
pro
Super
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Raamsdonksveer (Nederland)
Zij kwamen mij na 1 belletje direct helpen toen leveranciers van mijn keuken me lieten zitten met een werkblad op de begane grond (ik woon op 4e) omdat zij zeiden dat het niet door het trapgat paste. 2 mannen van Trust hadden het binnen 10 minuten boven. Iedereen was erg aardig en behulpzaam.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Zeer professioneel, snelle communicatie en opvolging; van aanvraag offerte tot inventarisatie en opdracht. Zonder enige beschadiging zeer snel en efficiënt verhuisd. Goede verhuisdozen en maatwerk in onze verhuisbehoefte, daar we van de ene naar de andere kant van de wijk moesten in een kort tijdsbestek.
pro
Professioneel
pro
Snel en efficiënt maatwerk
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
We zijn erg tevreden over onze verhuizing. Alle afspraken zijn goed nagekomen en er is zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Professionele en efficiënte service voor een goede prijs. Een aantal zaken waar moeilijk uit en in huis te krijgen, maar met de flexibele houding van de medewerkers stond alles uiteindelijk op de juiste plek.
pro
Zorgvuldig
pro
Flexibel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland)
Alles is gegaan zoals het zou moeten ! En alles is heel aangekomen dus helemaal naar ons zin .
Jammer van de file op de A 16 want ze waren nu een uur later
pro
Flexibel
pro
Hebben er zin in
con
te laat vanwege files
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Een lift werd aanbevolen, maar later bleek dat deze niet gebruikt behoefde te worden.
Een lopende actie uwerzijds, was niet meer voorons van toepassing.
Voor ons geen reden om U bedrijf bij andere aan te bevelen.
pro
de verhuizing op zich is goed gegaan
con
zie hierboven
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Drunen (Nederland)
Antwoord van
Beste Frans,

Gelukkig hebben wij al uw spullen schadevrij verhuisd wat voor ons het belangrijkste is bij een verhuizing.

Een verhuislift raden wij altijd aan omdat je dan een prive lift hebt ipv alles met de binnenlift, volgens u konden we hem makkelijk plaatsen op het nieuwe adres maar helaas voor ons was dit niet mogelijk en moesten onze mannen( met een glimlach ) 50 meter extra lopen met al uw spullen.

In oktober 2017 ben ik bij u langs gekomen voor het maken van een offerte voor de verhuizing in December, hierop gaf u akkoord en hebben wij netjes de verhuisdozen gebracht conform afspraak.

1 week voor verhuizing belt u mijn vrouw(Rosalie van kantoor) op om te vragen of u nog korting krijgt, die hebben wij u toen logisch gezien niet gegeven. Als u een offerte te hoog vindt kunt u aan de voorkant altijd proberen te onderhandelen. Maar wanneer u in Oktober akkoord geeft op een offerte, vervolgens de dozen ontvangt en dan een week van te voren korting vraagt vindt ik dat persoonlij k een beetje raar en vindt het dan ook jammer dat u ons niet aanraad bij anderen omdat wij u niet die korting gaven die u vroeg.

Team Trust Verhuizingen wenst u veel geluk in de nieuwe woning!

Groet,

Frank
Lees meer
Positieve ervaring met team van Trust. Wij gingen van vrij wonen naar een appartement, een hele omschakeling! Gratis buiten lift aangeboden door Trust om te lossen onze nieuwe woning. Helaas moest Trust stoppen met de buitenlift door de sneeuwval maar ze gingen gewoon door met behulp van de binnenlift! Leuke verhuizers die ook met slecht weer van doorpakken weten!
pro
Doorpakkers
pro
Erg voorzicht met je spullen
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland)
Mannen van Trust hebben erg goede diensten geleverd.
Deze opdracht had veel spoed en moest op het laatste moment geregeld worden, door de snelle en accurate en professionele afhandeling vanuit Trust heb ik zonder problemen op tijd onze nieuwe bedrijfslocatie kunnen betreden.

Top service en nogmaals bedankt voor de inzet!
pro
Snel
pro
Professioneel
con
Ze werkte zo hard dat ze niet eens koffie wilde;-)
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Super bedrijf, snel en accuraat. Ze denken erg goed mee en door de jarenlange ervaring in verhuizen weten precies waar ze over praten.
pro
Snel
pro
Netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Dankzij dit verhuisbedrijf zijn we in 1 dag verhuisd. . Zelf had ik er 3 weken over gedaan. Complimenten voor de meisjes die heel mijn huis in een halve dag hebben ingepakt, en dan natuurlijk de hardwerkende
mannen die in een dag heel mijn inboedel hebben over gehuisd.
Jammer dat er 1 glazen kastdeur is gebarsten, maar dat kan gebeuren en wordt wel opgelost. Mocht ik ooit weer gaan verhuizen dan weet ik wie ik in moet schakelen.
Allemaal heel erg bedankt voor de goede hulp.
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Ondanks dat het kantoor mijn verhuizing, die in de ochtend was afgesproken, door een fout in de middag was geplaatst, is het toch goed opgelost. 2 uur na de afgesproken tijd waren er toch verhuizers geregeld en heb ik alsnog voor de middag kunnen verhuizen. Tijdens de verhuizing is persoonlijk een bos bloemen gebracht.
pro
Snel, vriendelijk
con
Nog veel zelf moeten doen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
flexibel, vlot en netjes. Erg tevreden!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Netjes gewerkt, goede sfeer
pro
flexibel
pro
zorgvuldig
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Vught (Nederland)
Vlot, duidelijk en enthousiast. Zorgvuldig gegaan zonder problemen.
pro
Enthousiast
pro
Vlot
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Het is allemaal vlot uitgevoerd,door gezellige mensen en geen enkele schade veroorzaakt in een geheel nieuw geschilderd huis.
pro
erg goed overzicht bij in en uitladen
Verhuisd van Oost-West-Middelbeers (Nederland) naar Diessen (Nederland)
Echt een goede plezierige service
pro
Snelle service
pro
Leuke verhuizers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ik raad Trust Verhuizingen aan! Trust Verhuizingen is zeer betrouwbaar, komt afspraken na, is punctueel en zeer deskundig. Niets anders dan lof voor de manier waarop ze onze verhuizing uitgevoerd hebben. Niets was te veel en zeer aardige, snelle medewerkers. Aanrader!
pro
Snel
pro
Betrouwbaar
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Alles op afspraak. Vlot. Efficiënt. Correct. Logistiek is perfect. Personeel is relaxed, tijd voor een geintje én doorwerken. Prijs ok.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Er waren wat misverstanden over beschadigingen, maar uiteindelijk is de schade ruimschoots vergoed door Trust.
pro
Harde werkers
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Eerste keer dat ik een verhuisbedrijf inhuurde. En wil nooit meer iets anders!
pro
Deze jongens zijn professioneel bezig, weten wat ze doen.
pro
Verhuizen brengt altijd een zekere chaos met zich mee, dankzij de pragmatische aanpak van de mannen van Trust loopt toch alles gesmeerd.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
hele goede ervaringen met trust verhuizingen, ook het contact via kantoor liep fijn vanaf de afspraak.
Verhuizing vlekkeloos! Super firma
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Wij moesten op korte termijn verhuizen. Dit was geen probleem. We zijn super goed geholpen door dit verhuisbedrijf.
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Zevenbergen (Nederland)
Erg professioneel bedrijf, alles goed verzorgd van a tot z! Mocht ik ooit weer verhuizen staan jullie bij mij op nummer 1
pro
Professionele verhuizers
pro
Alles geregeld van a tot z
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Ik moest verhuizen naar een nieuwe woning. Via een kennis ben ik bij Trust uitgekomen.
Dit bleek een goede keuze. Zo zdenken de verhuizers met je mee, zijn vriendelijk en zorgen goed voor je spullen (Geen schades). Daarnaast is het alles snel verlopen.
Dus al met al een top service.
pro
Vriendelijke verhuizers die meedenken en snel werken
pro
Goede zorg voor de spullen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Kan alleen maar zeggen
Super gedaan totaal geen klachten
Leuke mensen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ze waren keurig op tijd hebben zich aan de afspraak gehouden en alles was keurig van te voren ingepakt. Voor mij als fulltime werker een verademing dat ik het uit handen geven
pro
Duidelijkheid
pro
Ontzorgend
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bresa (Nederland)
De communicatie verliep super. Het verhuisteam was op tijd en werkte prima samen. Sterke kerels die de uitdagingen die onze verhuizing met zich mee nam, prima oplosten. Echte doorpakkers. Ze werkten met plezier had ik ook het idee. Dat merkte je aan alles.
pro
Strakke communicatie
pro
Meedenkend en doorpakkend
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Hele fijne ervaring met Trust, alle afspraken duidelijk vooraf en eerlijke prijs voor gemaakte werk
pro
Planning
pro
Service
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Breda (Nederland)
Hard gewerkt, snel, niets beschadigd
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
De verhuizers waren vriendelijk en hebben de verhuizing goed uitgevoerd en deden ook wel eens wat extra's.
pro
verhuizing goed uitgevoerd
pro
correct en vriendelijk
Verhuisd van Oosterhout (nb) (Nederland) naar Oosterhout (nb) (Nederland)
Op de afgesproken tijd om 8uur de verhuizers waren zelfs vroeger.1kopje koffie en gelijk begonnen met de planning.het regende maar daar hadden de verhuizers geen oren naar gewoon door werken,alles mooi in plastiek in gepakt dus geen meubels nat.
pro
Alleen maar pluspunten
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Chaam (Nederland)
Zeer vriendelijke verhuizers die meedenken en een stapje extra willen doen. TOP
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Beeda (Nederland)
Hallo

Namens francien van de broek en mij willen we jullie van harte bedanken ook dat de verhuizers erg behulpzaam waren en in de gate hadden dat het erg zwaar was om na 59 jaar de deur dicht te trekken en in een nieuwe woning te beginnen
Groetjes Monique krijnen
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Top team, dag 1 alles ingepakt, dag 2 en 3 de verhuizing. De eerste verhuisdag net 2 teams en 2 auto's , de laatste dag nog een team.
Harde werkers, goed overzicht. Ze zijn heel netjes met onze spullen omgegaan. Tussendoor ook nog tijd voor een kort praatje.
Wij zijn voorlopig niet van plan weer te verhuizen, maar anders wist ik het wel!
Verhuisd van Sint-oedenrode (Nederland) naar Sint-michielsgestel (Nederland)
De verhuizers kwamen op de afgesproken tijd, werkte hard, waren vriendelijk. De wijze van verhuiswagen volladen kwam mij wat vreemd over. Op de bestemming stond ik op hun aandringen bij de verhuiswagen en gaf aan wat waar moest komen. Toen ze wegh waren bleek dat niet altijd opgevolgd te zijn. Bovendien was het opstapelen in alle kamers amateuristisch uitgevoerd, zodat dozen kapot gegaan zijn en er kleine beschadigingen zijn ontstaan die niet nodig waren geweest. In mijn beleving heerste in elke kamer chaos.
Toch kan ik Trust wel aanbevelen, die chaos kan vermeden worden met een betje meer toezicht. Tot slot het laten tekenen van een verklaring dat ales OK is direct na dat de verhuiswagen leeg is, vind ik niet juist. Niemand kan in minder als een minuut beoordelen of er al dan niet schade is.
pro
afspraak is afspraak
pro
vriendelijk en zakelijk
con
chaos in mijn kamers
con
direct een verklaring tekenen
Verhuisd van Zaltbommel (Nederland) naar Helmond (Nederland)
Snel, maar voorzichtig! Meedenkend en meewerkend. En team van Ruud is geweldig. Enne... Echt ze verdienen de koffie en brokdjes! En Ruud is vooral blij met een bak Haribo! 👍🏼 Bedankt, allemaal!
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Zevenbergen (Nederland)
We zijn compleet ontzorgd die dag; het werd zelfs een feestje zo.
pro
Zeer gemotiveerde mensen
pro
Goed in het ontzorgen
con
Een enkele kleine beschadiging is bijna onvermijdelijk. Geen probleem.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland)
Heren waren prima op tijd en hebben alles goed en veilig ingepakt en verhuist. Duidelijk ervaren verhuizers die wisten hoe ze beschadigingen moesten voorkomen. Zeer tevreden.
pro
Secuur
pro
Ervaren
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland)
Harde werkers . Verzorgen alles tot in de puntjes .
pro
Werken hard en proberen alles zo goed mogelijk te regelen voor je
con
Toch hier en daar wat beschadigingen
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Zevenbergen (Nederland)
Na telefonisch contact en juiste besproken. Correcte offerte ontvangen.
Op de dag van verhuizen, alles volgens afspraak op het juiste tijdstip, en 3 keurige werknemers die het werk uit je handen nemen.
Chapeau!!!!
pro
Correct
Verhuisd van Breda/baarle-nassau (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland)
Vriendelijk en deskundig verhuisd door het hele team. Ze gingen vlot aan de slag en waren bijtijds klaar.
pro
Vakkundig
pro
Vriendelijk
con
De inpakkers waren een kast in de keuken vergeten in te pakken.
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Het was een lastige verhuizing, omdat er ook spullen in de opslag waren gezet.
De mannen hebben alles kundig ingepakt voor de opslag en ook zeer goed verplaatst naar het huis. Er is niets gebroken of beschadigd en alles is in een rap tempo uitgevoerd.
pro
vakkundig
pro
snelheid
Verhuisd van Hedel (Nederland) naar Wijk En Aalburg (Nederland)
Ik was zeer nerveus voor het kiezen van een verhuisbedrijf. Ik had daar geen ervaring meer. Trust heeft in zijn geheel de beloftes waar gemaakt. Ik had me geen zorgen hoeven maken, mijn verhuizing is top verlopen! Inclusief mijn waterbed. De verhuizers waren zeer behulpzaam, aardig en kundig en hebben alles netjes overgebracht naar mijn nieuwe huis. Ik kan trust iedereen aanraden, en intussen zijn 2 vriendinnen ook verhuisd door trust.
pro
Professioneel, kundig, aardig en behulpzaam
Verhuisd van Vlijmen (Nederland) naar Vlijmen (Nederland)
Ja, is prima bevallen, heel vriendelijk personeel hele gemakkelijke mensen in de omgang. Zijn zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Ook goed contact met de firma zelf.Het is wel vrij prijzig maar wij waren niet in staat om dit zelf te doen. Het schoonmaken is ook aan de dure kant dus dit hebben we wel zelf gedaan. We hebben bij deze firma een heel goed gevoel gehad dus ik zou ze zeker aanbevelen.
pro
Zorgvuldig, netjes, konden op korte termijn
pro
Meedenkend, vriendelijk ,correct, fijn in de omgang
con
Eigenlijk behalve beetje prijzig geen een.
Verhuisd van Dorst (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Vriendelijke, behulpzaam, bij tropische temperatuur (!) de klus klaren. Waren met voldoende mankracht!
pro
prijs
pro
behulpzaam, op tijd, komen afspraken na.
Verhuisd van Mierlo (Nederland) naar Valkenswaard (Nederland)
Ruim op tijd aanwezig, vriendelijk personeel met humor.
De piano is zeer vakkundig ingepakt en vervoerd.
pro
Deskundig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Nuenen (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Mijn verhuizing kwam onverwachts maar binnen een week toch alles kunnen regelen.
Ik ben netjes over verhuisd en de kinderkamers hebben ze ook netjes gedemonteerd en weer gemonteerd.

Mijn salontafel, van spiegelglas, werd netjes in dekens gewikkeld en daarna nog een keer omwikkeld met folie!
Trust verhuizing werkt met een snel en vakkundig team.
De prijs is ook netjes tov andere verhuisbedrijven.
pro
Snelle service
pro
Werken netjes
con
30 min te vroeg aan de deur
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Topteam met zorgvuldige verhuizers die prima werk leverden.
pro
Werd snel en vakkundig gewerkt
pro
Gingen voorzichtig met spullen om
con
Er waren minder kledingboxen dan toegezegd!
Verhuisd van Raamsdonksveer (Nederland) naar Raamsdonksveer (Nederland)
Alles is snel en vakkundig verhuisd, zoals vooraf afgesproken. Een geweldige groep gezellige verhuizers van het type niet lullen maar poetsen....
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Bavel (Nederland)
We zijn snel, zorgvuldig verhuist naar ons nieuwe adres. De verhuizers hebben een goed inzicht over hoe de verhuiswagens optimaal te benutten. Een goede samenwerking tussen de 4 medewerkers, waarbij de taken verdeeld waren. Aardige, zorgvuldige en betrouwbare verhuizers.
pro
Afspraken na komen, goede bereikbaarheid
pro
Zorguldigheid
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Zou nooit iemand anders meer willen zo goed time
pro
Meer dan geweldig
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Professionele en kundige verhuizers, die snel en goed gepland mijn verhuizing geregeld hebben, echte aanrader!
pro
Professioneel
pro
Kundig
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland)
Vlot, kordaat, bescheiden, netjes, vriendelijk, beleefd en snel kwamen de heren van Trust op de verhuisdag op ons over. Goede geöliede machine. We hadden zelf netjes alles ingepakt. Om 8 uur waren ze er stipt met vijven en het was nog geen 2 uur in de middag of alles stond gemonteerd en wel in Goes. Top gedaan! Qua planning ging het bij ons heel goed! Niets op aan te merken. Geen beschadigingen, we hadden een grote buffetkast en een antieke kast. Keurig in dekkens gewikkeld en daarna geseald in plastic.
pro
Snel en kordate degelijke aanpak.
pro
Ze vragen netjes hoe en wat, je wordt erbij betrokken.
con
Zorg dat je plastic bij je hebt om matrassen te beschermen tegen vuil.
con
Neem zelf klein trapje mee voor bijv. lampen af te halen. Onze trap stond in het klushuis. Wij hadden er ook niet bij stil gestaan.
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Goes (Nederland)
Hele goede ervaring alles is goed verlopen.
Fijne communicatie merkt echt dat het een familie bedrijf is!
Top
pro
prijs
pro
kwaliteit inpakken
Verhuisd van Storm B (Nederland) naar Oss (Nederland)
Verhuizers hebben zeer hard gewerkt. Moest ook wel want er waren tijdens de afspraken 2 bakwagens gepland echter er kwam maar een (kleine) bakwagen zodat er 3x op en neer gereden moest worden. Werd mede daardoor een lange dag (8u tot 18.30u). Tussentijds werd er nog een verhuislift gehaald maar deze was defect (diverse malen stop gesprongen). Vermoeidheid sloeg tegen het einde toe waardoor diverse spullen letterlijk op de zolder gegooid werden. Niet geheel juist maar begrijpelijk.
pro
top verhuizers
con
planning denk ik iets te veel verhuizingen op één dag gepland.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Van te voren duidelijke afspraken gemaakt. Op de verhuisdag waren ze stipt op tijd. Meubelen werden ingepakt met folie ter bescherming. Om 8 uur begonnen en om iets voor 12 uur klaar. Hard werkende mannen.
pro
Afspraken waren duidelijk
pro
Geen luie werkers
Verhuisd van Helmond (Nederland) naar Eijsden (Nederland)
een continu hard en snel werkend team in prettige en soepele onderlinge samenwerking. Ondanks het super slechte weer was en bleef de stemming opperbest vanaf de aanvang 'morgens tot aan het einde halverwege de middag.
pro
de constant getoonde energie
pro
goed systeem w.b. taakverdeling
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland)
Door wat miscommunicatie bleek verhuisdatum als gepland niet mogelijk. Tezamen met Trust oplossing gevonden door het op zondag uit te voeren. 7 Man sterk op een hele warme zomerdag, om zeven uur 's ochtends gestart en voor twaalven was alles over. Zonder wanklanken. Er werd gewoon aangepakt.
pro
Vlotte planning
pro
Beleefd personeel
con
Ik dacht dat de inpakfolie mee genomen zou worden, Dat was echter niet het geval, maar als dat alles was.
Verhuisd van Putte (Nederland) naar 's-heer Arendskerke (Nederland)
Duidelijk, snel, goed humor tijdens het verhuizen en niks is teveel gevraagd.
pro
Humor
pro
Snel
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
efficiënt, georganiseerd, goed samenwerkend en ongelooflijk snel.
pro
flexibel in het kiezen van de verhuisdag.
pro
vriendelijk personeel
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
De gehele verhuizing ging heel snel en gemoedelijk, laminaat en vloerbedekking werd verwijderd van het gehele huis zoals afgesproken was👍. Alles wordt op de plaats gezet zoals je het wilt. Echt geweldige 4 behulpzame mannen!
pro
Behulpzaam
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Prinsenbeek (Nederland) naar Breda (Nederland)
Harde werkers, aardige verhuizers, goed team; zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Een goede proffesioneel verhuisbedrijf die ervoor zorgt dat je zonder zorgen en stress kunt verhuizen. Gemotiveerde bekwame medewerkers die alles snel, goed en vakkundig helpen verhuizen met zorg voor de spullen en aandacht voor de klant
pro
Vakkundig
pro
Gemotiveerd
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Etten Leur (Nederland)
Goede, harde werkers. Netjes en beleefd.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Voor de 2e maal in een jaar tijd gekozen voor Trust, omdat men goede service biedt en je krijgt waar voor je geld.

Wij hadden ons vorige huis snel verkocht en hadden een tijdelijke huurwoning tot ons nieuwe huis zou worden opgeleverd. We hadden niet alle ingepakte spullen nodig en mochten daarom de verhuisdozen zolang houden.

Nadat we wederom een verhuisafspraak hadden gemaakt, was er vanuit onze kant onduidelijkheid over het aantal te verhuizen meubels. De prijs werd direct door Trust gecorrigeerd in ons voordeel
pro
Goede samenwerking onderling en met ons
pro
Prijs en kwaliteit
con
Verhuizers komen lomp over, maar zijn dat totaal niet
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Zeer goed ervaring! Goed en vriendelijk team, harde werkers! Top!!!
pro
werkhouding
pro
klantvriendeijkheid
Verhuisd van Best (Nederland) naar Best (Nederland)
Team verhuizers waren vriendelijk en deden meedenken in oplossingen ipv problemen.
pro
Netjes en harde werkers
pro
Meedenken bij uitdagingen
Verhuisd van Sprang-capelle (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Correcte verhuizers waar voor je geld.
Perfecte nazorg
Verhuisd van Oosterhout Nb (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland)
Vriendelijke groep verhuizers; dachten goed mee en (de)monteerden alle zaken die waren afgesproken.
pro
vlotte werkers
pro
aandacht voor kwetsbare spullen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
Onze spullen zijn op tijd en op een correcte wijze verhuisd. De medewerkers (4 man) waren zeer plezierig in de omgang.
pro
scherpe prijs
pro
goede uitvoering
con
te weinig kleding zakken/boxen
Verhuisd van Biezenmortel (Nederland) naar Vught (Nederland)
Zeer netjes verzorgd, pakken alles netjes is en werken zorgvuldig
pro
Werken zeer netjes
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Trust heeft 2x in enkele maanden tijd de verhuizing verzorgd van woning naar appartement en VV.
Alle mannen nemen hun taak serieus en werken snel door,tijd voor n kopje koffies nemen zij nauwelijks.
Wij hebben wel een verschil in team ervaren, het 1e team was sneller en gezelliger dan het 2e team.
pro
Vakkundig
pro
Kosten
con
Verschil per team
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Moergestel (Nederland)
Snelle en zorgvuldige verhuizing gehad met 2 vrachtwagens. Alle meubels netjes ingepakt en zorgvuldig omgegaan met de spullen en nieuwe woning. Ook was de (de) montage van enkele kasten snel uitgevoerd.
pro
snelheid
pro
zorgvuldig
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
snel, vakkundig, concurrerent, vriendelijk, netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ik ben erg tevreden over Trust verhuizingen. Ik ben verhuisd van een appartement op 4-hoog naar een woning. Trust was het enige bedrijf dat direct zelf met het idee kwam om een verhuislift in te zetten, zodat al mijn spullen op een gemakkelijke en snelle manier van 4-hoog naar beneden werden getakeld. De verhuizers waren erg aardig, werkten effectief en gingen zorgvuldig met mijn spullen om.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Duidelijk,snel,goede afspraken en fijne behulpzame verhuizers
op de dag zelf en ook nog een concurerende prijs.
Helemaal tevereden
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland)
Zaterdagochtend vroeg kwamen ze met zn Drieen. Ruud, Max en Jan. Na een kijkje door mn huis en duidelijkheden aangegeven te hebben gingen ze aan de slag. Maar we hadden wat tegenslag om de verhuislift stabiel te krijgen. Toen dat eenmaal klaar was waren we al een hele poos verder. Toch 5 minuten even een kop koffie en daarna ging alles supersnel. Zorgzaam gingen ze met mn meubels om en al snel op weg naar mn nieuwe appartement. Ook daar verliep alles goed. Het lossen recht onder mn balkon. Jan die alles omhoog duwde en Max en Ruud die alles aanpakten en binnen brachten. Nog een keer een vrachtje halen waarna ze de kasten weer keurig in elkaar zetten. Een geweldige verhuisdag waar ik tegenop zag maar door jullie een hele verlichting gaf. Trust is echt zoals de naam zegt...vertrouwen dat het goed komt. Dank je wel Ruud, Max en Jan. Superbedankt en een pluim voor Trust verhuizingen....een aanrader. Paulina Hermans.
pro
Zorgzaam met je spullen en meubels
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland)
Goed stel verhuizers die continu meedenken. Fijne dag gehad zeker een aanrader. Dit verhuisbedrijf is zeker aan te raden.
Groeten uit ulvenhout
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Penne Dijk, Ulvenhout (Nederland)
Super bedankt voor het verhuizen van ons bedrijf, alle mannen hebben 3 hele dagen ontzettend hard gewerkt om alles zo snel mogelijk op zijn plaats te krijgen zodat we zo min mogelijk last hebben gehad en we grotendeels gewoon door hebben kunnen werken! Zeker een aanrader...
pro
creatieve oplossingen voor lastige dingen, denken goed mee!
pro
extra werk was geen enkel probleem
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
Superverhuizung gehad!
Verhuisd van Cromvoirt (Nederland) naar Cromvoirt (Nederland)
Ik ben zeer tevreden over Trust Verhuizingen. De mannen waren op tijd, correct en niets was te veel. Er werd zeer zorgvuldig met alle spullen omgegaan.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
De verhuizers waren eerder aanwezig dan afgesproken, dus prima. Het was een erg leuk team van 4 mannen waar nogal eens een geintje werd gemaakt. De verhuizing daarentegen werd zeer serieus genomen en we zijn goed ons nieuwe huis in gegaan. De de- en montage is goed verlopen. Helaas uiteindelijk meer zoekwerk naar dozen die verkeerd stonden, maar zeker een aanrader. De volgende verhuizing zal zeker weer door Trust worden gedaan.
pro
snel, vakkundig en vriendelijk
pro
zorgvuldig met meubels
con
dozen op de verkeerde kamers
Verhuisd van Hedel (Nederland) naar Hedel (Nederland)
De verhuizing was een verademing na veel tegenslagen. De ploeg was erg vriendelijk rustig en meedenkend, niets was teveel. En ook de humor was volop aanwezig.
Je zou bijna zeggen, zo wil ik elke dag wel verhuizen. Kortom er werd niet alleen hard en goed gewerkt, maar op een of andere manier was het ook nog gezellig.
Een dikke pluim voor deze verhuisploeg. Dus een aanrader.
ineke en jan
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
ik ben met Trust Verhuizingen verhuisd van mijn huidige woning in Breda naar mijn nieuwe appartement in Ulvenhout. Super tevreden, wij hadden den zware kwetsbare tafel die zij met veel zorg hebben overgebracht. Ook het de- en monteren ging hun super af. Joris, Ruud en Dani bedankt!!!!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland)
De 4 mannen hebben we een hele zorg ontnomen. Zeer vakkundig , behulpzaam, efficiënt en ongelooflijk nauwkeurig, voorzichtig en snel. Mijn angst voor breuk, beschadigingen was totaal overbodig geweest. Echt TOP! Een aanrader. Mannen enorm bedankt.
pro
Voorzichtig
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Geldrop (Nederland) naar Geldrop (Nederland)
Ik ben zeer tevreden,de mannen waren op tijd,snel correct. Er werd steeds overlegd en ze werkte prima als team. De mensen waren vriendelijk en netjes,er viel geen verkeerd woord.
Alles werd goed ingepakt en er ontstond geen enkele schade.
Pet af.
pro
snel,correct
pro
voorzichtig
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Het verhuizen doen ze steengoed. Professioneel , snel en zonder schade. Helaas bij het in elkaar zetten van enkele meubelstukken lieten ze steken vallen. Ik zou dus wel alles controleren want wij lagen 's avonds in halfgemonteerde bedden (lees op een matras!). Ik zou ze zeker nogmaals inhuren maar wel alle montage controleren.
pro
vakkundig
pro
snel
con
slechte montage meubelen
Verhuisd van Oosterhout Nb (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland)
I was very satisfied. The owner (Frank) is a nice guy, helpful, and honest. There was confusion with the Gemeente in Utrecht, but we worked around it, and the move was fine. My things were treated nicely, no damage.
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Prima verhuizing! Hardwerkende verhuizers.
Verhuisd van Oisterwijk (Nederland) naar Moergestel (Nederland)
Echt super lieve en behulpzame verhuizers en alles keurig netjes verhuisd. We zijn zo tevreden over de manier waarop Alles verhuisd is. Zo zuinig met de spullen en meubels. Echt top👍
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Keurig op tijd aanwezig, harde werkers en ontzettend sterk, meubels werden goed verpakt en er werd moeite gedaan om niks te beschadigen aan meubels maar zeker ook aan het huis zelf.
Kasten waren snel uit elkaar en weer in elkaar. Wij gaan nooit meer zelf verhuizen, dus echt een aanrader.
pro
Snelheid en netheid
pro
Prijs
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Goirle (Nederland)
we zijn erg tevreden over hoe, de toch altijd stressvolle dag, is verlopen! Zonder schade en met gezelligheid werkten de 5 mannen als een geoliede machine samen. Ik zou het zo weer op deze manier doen! Het kost wat, maar het scheelt enorm aan gesjouw, gezweet en gestress.
pro
Minder stress
pro
Verhuizers lijken het met plezier te doen
con
Het kost wat
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Katwijk (Nederland)
Snelle verhuizing op 1 dag, genoeg verhuizers ingezet en juiste inschatting van aantal dozen en vrachtwagens.
Minpuntje is toch wel enige slordigheidjes met kasten: of planken die scheurden of nopjes waar kastplanken op steunen zijn kwijt tijdens het verhuizen waardoor je deels de kast niet kunt gebruiken. Zonde.
pro
Snelle verhuizing
pro
Vakkundige verhuizers
con
Scheuren kast
con
Onderdelen kwijt van kasten
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
Verhuizing is door TRUST op een prettige wijze verzorgd. Vanaf de voorbereiding tot de nazorg. De verhuizing is professioneel uitgevoerd. Zo werden kasten zorgvuldig gede- en monteerd. Voorzover nodig werden de meubelstukken vakkundig Ingeseald. De verhuizers werkten goed, zorgvuldig en correct met vriendelijkheid en humor. Nogmaals dank aan Joris, Joerie, Youri en Jan. Wat een goed team zijn jullie!
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland)
Op 6 februari in de ochtend ruim op tijd stopten de twee wagens van trust voor de deur. Beleefde mannen maakten t eerste rondje door t huis en hadden er echt zin in. Doortastende aanpak en een ongelooflijke sjouwzin. Elk vrachtje was een persoonlijke fitnessoefening. Sterke mannen die ook steeds contact maakten over voortgang en vroegen naar bestemming van de diverse spullen in t nieuwe huis. Nogmaals... met een uitermate correcte benadering van de klant. Niets was ze te veel. Lof aan de mannen.
pro
Zeer correcte benadering
pro
Servicegerichte aanpak
con
Soms een kleine beschadiging..was misschien wel onvermijdelijk
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Zeer correcte en beleefde groep verhuizers. Voorzichtig met de spullen, zeer efficiënt en heel plezierig om mee te werken. Ik zou het iedereen aanbevelen! TOP!
pro
Beleefd, netjes, goede prijs
pro
Correct en zeer snel
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Rosmalen (Nederland)
Ik ben erg goed geholpen door trust verhuizingen. Ook de service was erg goed.
pro
de service was erg goed
pro
bereid om mee te denken
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Verhuizers waren op tijd , zelfs iets te vroeg wat bijzonder prettig was gezien de hectiek van die dag.
Harde werkers die gelijk aan de slag gaan en weten wat ze doen
pro
harde werkers
pro
beleefd en prettig in de omgang
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Kruisland (Nederland)
Er werd zeer vakkundig en zorgvuldig met onze inboedel omgegaan. Het zeer professioneel demonteren en monteren van meubelen sprak ons aan.
pro
Zeer sociale verhuizers
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Vriendelijke en ervaren verhuizers. Alles was in korte tijd over gezet
pro
Alles netjes in folie verpakt
pro
Kast en bed netjes inelkaar gezet
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland)
Harde werkers, komen alle afspraken keurig na en er is niks beschadigt.
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Alles verliep naar tevredenheid.
Verhuisd van Jan Van Beverwijckstraat Tilburg (Nederland) naar Piusplein Tilburg (Nederland)
De rust, waarin ze werkten. Alles werd heel zorgvuldig behandeld. De kasten werden gezet op de juiste plaats. En staan beter dan ooit!!
pro
Ga zo door. Er moest een jongen worden ingewerkt en die samenwerking was mooi om te zien.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Top verhuisbedrijf! Zeer aardige verhuizers. Boden overal hulp voor aan. Alles werd snel en met zorg behandeld. Paar zaken extra moesten nog gedemonteerd worden. Dat deden ze zonder vragen te stellen. Ik ben zeer tevreden.
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Kerkdriel (Nederland)
Goed op tijd. Netjes en vlot gewerkt. Aardige verhuizers met veel plezier in het werk en met veel humor.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Top verhuizers doen goed hun werk en komen hun afspraken goed na en zijn vriendelijk en behulpzaam
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Het ging allemaal snel en plezierig.
pro
Demonteren bed en kast en ook weer opgebouwd.
pro
Kastjes en tafel met folie ingepakt.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
De verhuizing is prima verlopen, De verhuizers waren fijne mensen.
pro
Alles was in orde
Verhuisd van Ossendrecht (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland)
Ze maken de lovende recensies zeker waar. Hebben de verhuizen snel en overzichtelijk geregeld, ook voor de verhuisdag goed overleg gehad over het inpakken.
pro
Goede overleg
pro
Leveren alle inpak spullen en/of pakken zelf in.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Alphen (Nederland)
De jongens hebben enthousiast en in een prima sfeer onze spullen verhuisd. Geen onvertogen woord, ook al waren het veel spullen en werd het later dan verwacht. Prima verhuizers dus.
Ook hebben zij in ons oude huis en plavuizen vloer en een steenstrip wand verwijderd. Dat ging met hetzelfde enthousiasme, maar niet altijd even zorgvuldig. We bleven met wat kleine schades zitten (een thermostaatkraan van de verwarming en een gat in de vloer), maar uiteindelijk niets wat zij niet konden herstellen.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Antwoord van
Beste heer Venings,Dank voor uw bericht en wij wensen u veel geluk in Alkmaar!
Hele fijne dag gehad met de verhuizers.
Super team
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Teteringen (Nederland)
Trust kwam vanaf het eerste moment zeer betrouwbaar over. Zij hebben onze verhuizing perfect verzorgd en hebben een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader!!
Verhuisd van Zundert (Nederland) naar Zundert (Nederland)
Wat een fantastisch team verhuizers! Wij zijn verhuisd door de mannen van trust en kijken hier plezier op terug! Zelf zijn wij ook ondernemers en weten hoe moeilijk dit is om dit in goede banen te leiden. Deze mensen hebben het super voor elkaar! Succes en goede zaken nog gewenst, maar dat gaat zeker lukken
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Bavel (Nederland)
Geen grote klus maar wel hoog. Een zware kast naar bovenste verdieping laten liften. Heren deden dit met een eigen lift. Onvoorstelbaar hoe eenvoudig dit ging. Dan wegen kostenaar echt niet meer op tegen gemak.
pro
Snel en handig
pro
Fantastische lift. Wat een apparaat
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Goeie service, netjes alles oververhuisd
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Hele fijne verhuizers! Vleugel ook laten demonteren door hun en was geen enkel probleem. Verhuizers die hun vak verstaan.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland)
Nadat we 3 verschillende offertes hebben aangevraagd bij Bedrijven bij ons uit de regio hebben we voor Trust Verhuizingen gekozen.
Alle bedrijven hadden wel een goed verhaal, maar trust verhuizingen sprong er toch net tussen uit ook mede doordat het al een gevestigde naam is bij ons in Breda en we konden hun al via diverse kennissen en lokale initiatieven waaronder sponsoring bij ons op de sportclub.

Netjes van te voren de dozen gekregen met inpak materiaal zodat we op ons gemak konden inpakken.

Dag van de verhuizing hebben de verhuizers erg hun best gedaan om het voor ons goed te doen, echt waar dit is meer dan alleen van A naar B zetten van de spullen.

Prima prijs kwaliteit verhouding en fijne contact met het kantoor in de aanloop van de verhuizing.
pro
Prijs
pro
Service
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Gorichem (Nederland)
Ik kijk terug op een geweldige verhuizing door trust verhuizingen.
Complete pakket afgenomen en geweldig verzorgt. Demontage van de meubels aanrader.
Prijs ook goed
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rosmalen (Nederland)
Wij zijn verhuisd van ons woonhuis in Bavel naar een appartement op de 4e etage in Vught. Trust Verhuizingen heeft een super verhuisluft en super zorgvuldig personeel. Ook hebben ze voor mij al het servies ingepakt. Het is vooral fijn dat Trust je echt geruststelde op de dag van verhuizing en de dag ervoor toen de inpakservice op de stoep stond. Ik hoop het niet maar mocht ik ooit weer eens moeten verhuizen dan bel ik ze weer! Top jongens en dame! Bedankt!
pro
Zorgvuldig, beleefd
pro
Goed telefonisch bereikbaar en snelle reactie per e-mail
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Vught (Nederland)
Gisteren de verhuizing laten verzorgen door de mannen van trust verhuizingen. Hele fijne verhuizing gehad die soepel is verlopen. Ook inpakservice is een aanrader. !
pro
Goed samenwerken, schadevrij
pro
Prima inpakservice
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
Wij zijn zakelijk verhuisd van Breda naar Parijs, dit is tot in de puntjes verzorgd door Trust verhuizingen. In het begin vonden we dit eng maar dankzij Frank en zijn jongens hebben wij er niets van gemerkt! Wij raden iedereen deze service aan!
pro
Alles wordt netjes geregeld
pro
Goede prijs
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Parijs (Frankrijk)
' Wij hebben voor Trust verhuizingen Brabant gekozen en raden hun iedereen aan ! nadat we met meerdere verhuizers rond tafel gezeten hebben, zagen we echt dat trust zich onderscheidde met hun manier van werken.
Ook inzet voor het goede doel de voedselbank vinden wij heel goed.
Joeri Dani en ruud super bedankt voor de hele fijne dag.
pro
Ruime aanbod diensten
pro
Gecertificeerde verhuizers
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Berkel Enschot (Nederland)
Wij zijn super tevreden over Trust Verhuizingen. Er was niets op aan te merken en alle items werden zorgvuldig verpakt, ook de kasten en ons bed met elektrische lattenbodem zijn perfect uit elkaar gehaald en terug in elkaar gezet. Kortom top!!
pro
Alles zorgvuldig verpakt
pro
Nederlands sprekend personeel met jarenlange ervaring
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Super bedankt voor de verhuizing.
Eind december complete verhuizing laten uitvoeren door Frans en zijn team.
Vanaf begin al vertrouwen echte aanrader!!
pro
Demontage ging zeer snel
pro
Uitgebreide servicepakket
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Fantastische ploeg sterke kerels die niet akten de boek van A naar B brengen maar je ook enorm geruststellen en heel goed meedenken. Het is een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Ze zijn niet duur, houden zich aan alle afspraken, keurig op tijd, alles netjes ingepakt, niets beschadigd. Gaan zorgvul8 met je spullen om. Waar je zelf als een berg tegenop pakken zij met een hoop kracht en positiviteit aan. Kan iedereen dit bedrijf aanraden. Wij zijn hen enorm dankbaar!!!
pro
Zorgvuldig, komen afspraak na, goedkoop
pro
Sterke positieve goed meedenkende medewerkers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Goede en snelle communicatie, goed afspraken mee te maken en op de dag van verhuizing is alles perfect gelopen.
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Sas Van Gent (Nederland)
Wij zijn onlangs met Trust verhuizingen verhuisd, SUPER. Optijd, Harde werkers, Beleefde mannen, Dankbaar voor wat ze aangeboden kregen, Voorzichtig met spullen.

Wanneer we weer een klus hebben. Schakelen we zeker weer in!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Toffe kerels, ze hebben hun werk waargemaakt en de verhuizing is vlekkeloos verlopen. Een aanrader!
Verhuisd van Chaam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Wat een geweldig verhuisteam. De mannen waren als vrienden voor ons. Wat een harde werkers. Meedenken en wat extra doen was geen enkel probleem. Een klantvriendelijkheid die je nog maar zelden tegenkomt hebben ons een zorgeloze verhuisdag naar breda bezorgt. Ons advies: zoek niet verder, want met De trustverhuizingen heb je de beste keus tegen een verassende prijs!! Manne, bedankt en veel succes.
gr Zakikooo
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Trust verhuizingen heeft ons super geholpen. Alles weer netjes op z'n plek. Niks was deze mannen te gek. 2 kasten een een bureau laten demonteren en staan weer keurig netjes in elkaar! Zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Alles netjes ingepakt en vervoerd. In een woord top! Mannen van Trust super bedankt, bij een volgende verhuizing van mij of familie / kenissen beveel ik jullie aan.

Groetjes,

Miel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Chaam (Nederland)
Vandaag verhuizen van mijn moeder gedaan, is goed verlopen. 2 montages ook goed verzorgd. Zeker een aanrader
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland)
Wat een hard werkende vaklui! Erg fijn en zorgvuldig! Bedankt team Trust!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ik heb met (naam) gesprekken, alle afspraken werden netjes nagekomen. Voorgaande verhuizingen waren hectisch maar deze verliep heel soepel, dank jullie wel!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Werkzaamheden conform de offerte verricht. Zeer nauwkeurig gedaan door de mannen. Ik zal ze zeker aanraden bij bekenden.
Verhuisd van Chaam (Nederland) naar Gilze (Nederland)
De mannen waren netjes optijd en na een kopje koffie zijn ze aan de slag gegaan,
Voor ik het wist zaten alle 175 al in de vrachtwagen. Daarna de grote spullen die werden extra goed in gepakt ik zei nog bij bepaalde spullen dat ze niet perse ingepakt hoefde te worden omdat daar al wat schade aan zat en het kwam toch in de garage te staan, maar de voorman vond dat alles netjes in dekens en folie moest ook de wat minder mooie spullen. De verhuizers waren erg vriendelijk en bij mijn nieuwe woning was ik er nog niet helemaal uit waar de spullen kwamen te staan, ik ben heel goed geholpen door de mannen van trust waardoor mijn huis nu netjes ingericht is en alles op Zijn plaats staat.
Veel lof voor deze jongens, blijf zo doorgaan! Het was een leuke ervaring on verhuist te worden door trust.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Prima verhuizing gehad. Alle mijn spullen werden ingepakt en met zorg behandeld. Na de verhuizing geen schade aan mijn spullen gehad. Al met al een topverhuizing gehad zonder STRESS :):)
Verhuisd van Ijmuiden (Nederland) naar Venlo (Nederland)
Aardige behulpzame verhuizers. Niks is teveel gevraagd. Er werd netjes met de spullen omgegaan, de meubels werden ingepakt. Ze werken hard door! Zeer tevreden!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Zeer tevreden over het verloop van de verhuizing
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Chaam (Nederland)
Goede voorbereiding.
Snel en schadeloos verhuisd.
Ik ben zeer tevreden.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Alphen Nb (Nederland)
Door trust verhuisd van breda naar molenschot, we hebben ook de inpakwerkzaamheden uithanden gegeven dit ging goed.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Molenschot (Nederland)
Alles volgens afspraak verhuisd, ten opzichte van andere bedrijven prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Tevens alles goed ingepakt en zonder schade verhuisd!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Top service. Gehele huis leeg gehaald en verhuist naar mijn nieuwe woning. Gaan erg zorgvuldig en voorzichtig om met mijn producten. Top gedaan, zeker een aanrader voor iedereen!!
Verhuisd van Teteringen (Nederland) naar Breda (Nederland)
Vriendelijk vakkundig en snel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Mannen kunnen niet zonder leiding
Zeker 20 dingen laten staan
Eigen risico van 509 euro icm lamp eraf gelopen
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Meerle (België)
Vriendelijke en behulpzame verhuizers en inpaksters. Werkten snel.
Verhuisd van Breda (België) naar Breda (Nederland)
Super service van dit verhuisbedrijf.
Bij aankomst werd alles netjes ingepakt.
Leuke verhuizers die ook tijdens het zware werk wel in zijn voor een lolletje
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Kubieke meters verkeerd berekend, waardoor 2 keer gereden moest worden. De verhuislift deed het niet goed.
Met iemand van verhuisbedrijf een nieuwe stroomkabel moeten gaan kopen.
Ik vond alles zeer amateuristisch gedaan en er is nogal ruw met bepaalde spullen omgegaan, waardoor er beschadigingen waren.
Heb daar m'n beklag over gedaan en uiteindelijk heb ik een schadeloosstelling van € 37.50 gekregen.
Trust is zijn belofte zeker niet nagekomen. Ik ben het vertrouwen verloren.
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Deskundig sterk en klantvriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte

Overige reviews

De Telefoongids
7,3
6
Facebook
9,6
68
Google
8,8
64
Telefoonboek
8,1
90

Andere verhuisbedrijven in Breda

9,7
458

De mannen van Stoof

Breda
Bekijk verhuisbedrijf
9,2
218

Flex Verhuizingen

Breda
Bekijk verhuisbedrijf
8,7
296

van Ravels Verhuizingen

Breda
Bekijk verhuisbedrijf