De Wit Verhuizingen

Dit is mijn bedrijf!

Gemiddelde score van 2,1 uit 17 reviews
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

De Wit Verhuizingen
Oude Haagweg 437
2552 GC Den Haag
06-40816090
-

Over verhuisbedrijf De Wit Verhuizingen

Bij De Wit Verhuizingen komen uw spullen op de eerste plaats. Ze zorgen er voor dat alles netjes, heel en snel van A naar B komt. U hoeft zich geen zorgen te maken; ze pakken alles netjes en vakkundig in.

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur

Type verhuisbedrijf

Onbekend

Associaties

De Wit Verhuizingen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

De Wit Verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:


geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur

Type verhuisbedrijf

Onbekend

Associaties

De Wit Verhuizingen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

De Wit Verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:

geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Er zijn 17 beoordelingen voor De Wit Verhuizingen.
Schrijf beoordeling

Geen aanbeveling

Ik heb dit bedrijf bedrijfdmatig een verhuisbus verhuurd. Kreeg na soebatten en smeken na een week de bus terug. Bus had lege tank,schade en was nog gevuld met afval. Huurders speelden verstoppertje en zelfs DAS incasso stond met lege handen na een traject van een jaar. Oplichters en in mijn ogen criminelen. NOOIT zaken mee doen !

Plus- en minpunten
Alles eigenlijk helaas
Verhuisd van Poeldijk (Nederland) naar Poeldijk (Nederland).


Geen aanbeveling

Eerste keer via Groupon hebben ze ons netjes (ok wat grof met de spullen, maar wel flexibel en netjes te woord) verhuist. De tweede keer direct bij hun geboekt, de dag dat we sleutel kregen vroegen ze ons even tussendoor te betalen( druk even en ik kende ze dus niet bij na gedacht). paar dagen voor verhuisdag ik contact op proberen te nemen om laatste details te bespreken, maar geen gehoor. Ook geen reactie op mail.
Geld pleite en mocht zelf die dag nog even paar vrienden op roepen en ergens een busje vinden, juist iets wat je niet wilde.

Jammer dat sommige mensen zo met andere mensen omgaan voor een paar euro...

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Geen aanbeveling

Niet gekomen, onbereikbaar. Geld terug van Groupon. Onbegrijpelijk dat Groupon deze aanbieder zolang op haar site heft laten staan!!

Verhuisd van Naaldwijk (Nederland) naar Hoek Van Holland (Nederland).


Geen aanbeveling

Niet op komen dagen en vervolgens onbereikbaar , wel van groupon geld terug gehad

Verhuisd van Best (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Geen aanbeveling

Pas op voor deze oplichters!!! Alle slechte ervaringen met deze oplichters die zijn geplaatst zijn herkenbaar. Na betaling waren ze niet meer bereikbaar en op de afgesproken dag zijn ze uiteraard niet op komen dagen, Uiteindelijk een echt verhuisbedrijf ingeschakeld en dubbele kosten gemaakt. Groupon is ook schuldig aan deze oplichtpraktijken, zij laten deze oplichters adverteren en zogenaamde groupondeals verkopen. Ik roep iedereen op om samen stappen te ondernemen tegen deze oplichters. Ik ga in ieder geval aangifte doen bij de politie en neem contact op met Radar en Kassa.

Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Geen aanbeveling

Oplichters....reageren niet en niet op komen dagen. Krijg voicemail van ene (naam) en op Facebook reageren ze niet.

Verhuisd van Meteren (Nederland) naar Gendt (Nederland).


Geen aanbeveling

Oplichters. Nadat de betaling ontvangen was nooit meer iets van gehoord. Niet op komen dagen, geen reactie op telefoon of email.

Verhuisd van Delfgauw (Nederland) naar Pijnacker (Nederland).


Geen aanbeveling

Ik heb gisteren aangifte gedaan tegen dit bedrijf. Verhuizing geregeld en betaald maar zijn niet op komen dagen. Telefoon wordt niet meer opgenomen en ook op email wordt niet gereageerd. Absoluut oplichters!

Verhuisd van Alphen Aan Den Rijn (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland).


Geen aanbeveling

Wij gaan zaterdag aangifte doen tegen deze oplichters, ongelooflijk dat je zo kunt zijn.
Na betaling complete radiostilte, contactnummer gaat direct over op voicemail van (naam X) (met melding 'u kunt geen bericht achterlaten de
Mailbox is vol')

Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland).


Geen aanbeveling

Betaald maar niet komen opdagen! Dit bedrijf schijnt dat vaker te doen en ik verzoek een ieder hiervan melding te maken bij de politie. Inmiddels staat er een melding in het landelijke systeem maar met meer meldingen kunnen we een vuist maken.

Verhuisd van Nieuw Vennep (Nederland) naar Nieuw Vennep (Nederland).


Geen aanbeveling

Zeer slecht en heel herkenbaar wat hieronder staat. Ze slopen de halve inboedel en beweren dat alles wordt opgelost met de verzekering. Vervolgens hoor je niets meer van ze en nemen ze de telefoon etc niet op. Groupon lijkt ook niet veel te doen hertegen, helaas. Dus je staat machteloos, zoals je wel vaker gewend bent in dit land. Als consument heb je blijkbaar niets te melden. Je betaalt voor iets en je krijgt er niets voor terug. Zeer jammer. Negeren deze verhuizer!

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Pas op: ga niet in zee met deze oplichters!!!. Wij hadden een deal gekocht via groupon en een afspraak gemaakt. In eerste instantie leek alles in orde. De dag zelf het bericht dat ze autopech hadden, maar s middags nog zouden komen. Halverwege de dag verbraken ze het contact en reageerden niet meer op telefoon, whatsapp en voicemail. Ze zijn niet meer gekomen en lieten ons zelf aanmodderen - echt ellendig. Geen excuses of reactie achteraf. Ronduit schandalig. Via vrienden hoorden wij dat zij hetzelfde hadden - alleen dan met ziekte als excuus. Geloof deze oplichters niet. Trap niet in hun leugens. Bespaar jezelf de ellende en verhuis met vrienden of een erkend bedrijf.

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Geen aanbeveling

Werken hard maar met behoorlijke schade. Aanvankelijk lijkt de Wit betrokken en zal eea met de verzekering regelen.Daarna wordt er geen telefoon meer opgenomen en geen email meer beantwoord. De Wit lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Na 2 maanden bellen mailen nooit meer contact gehad. Ga niet met dit bedrijf in zee. Het kost je geld voor de verhuizing plus een gedeeltelijke nieuwe inboedel.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

De verhuizers zelf werken hard, en de klus is snel geklaard. Helaas niet zonder schade. Zodra hierover contact gezocht wordt lijkt het in eerste instantie netjes opgelost te worden, maar na bijna 3 maanden wordt er nu niet meer opgenomen. De afhandeling is niet netjes en komt over alsof het een stel beunhazen zijn. Ik zou een echt bedrijf kiezen mocht je je spullen netjes willen houden

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Geen aanbeveling

Aankoop via marktplaats gedaan, afspraak met de wit gemaakt, vrije dag voor genomen en niet op komen dagen! !!!
Gebeld ed maar geen reactie. ..
LOSE BELOFTES EN NIET NAKOMEN VAN AFSPRAKEN

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Geen aanbeveling

Niet op komen dagen, gebeld, gemaild, WhatsApp gestuurd maar geen reactie. Volgende dag met prive nr gebeld, en de haak wordt erop gegooid. En dan op je website zetten, betrouwbaar en snel....ik wacht nog steeds!!!!!!

Verhuisd van Den Hag (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Geen aanbeveling

Twee verhuizers van verhuisbedrijf de Wit via Groupon. Het bedrijf is voor de verhuizing niet komen kijken en heeft niet geïnformeerd naar het aantal verdiepingen. Een paar dagen voor de verhyizing begrepen we dat de verhuizers maar tot de 1e verdieping verhuizen (terwijl we van en naar de derde verdieping gingen). Dat was jammer. Uiteindelijk alles prima gegaan met hulp van vrienden. Verhuizers zelf waren vriendelijk.

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).

Hoofdvestiging

De Wit Verhuizingen

Oude Haagweg 437
2552 GC Den Haag
06-40816090
-

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Den Haag en omgeving