De Wit Verhuizingen

6,7
Van 17 Sirelo reviews
i
Dit bedrijf is, voor zover bij ons bekend, niet meer operationeel. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf? Klik hier.

Over De Wit Verhuizingen

Bij De Wit Verhuizingen komen uw spullen op de eerste plaats. Ze zorgen er voor dat alles netjes, heel en snel van A naar B komt. U hoeft zich geen zorgen te maken; ze pakken alles netjes en vakkundig in.

Oude Haagweg 437
2552 GC Den Haag

Kamer van Koophandel

De Wit Verhuizingen
# 65027760

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur

Vergunningen

De Wit Verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
6,7
Van 17 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
17 van de 17 reviews zichtbaar
Ik heb dit bedrijf bedrijfdmatig een verhuisbus verhuurd. Kreeg na soebatten en smeken na een week de bus terug. Bus had lege tank,schade en was nog gevuld met afval. Huurders speelden verstoppertje en zelfs DAS incasso stond met lege handen na een traject van een jaar. Oplichters en in mijn ogen criminelen. NOOIT zaken mee doen !
con
Alles eigenlijk helaas
Verhuisd van Poeldijk (Nederland) naar Poeldijk (Nederland)
flag-review
Eerste keer via Groupon hebben ze ons netjes (ok wat grof met de spullen, maar wel flexibel en netjes te woord) verhuist. De tweede keer direct bij hun geboekt, de dag dat we sleutel kregen vroegen ze ons even tussendoor te betalen( druk even en ik kende ze dus niet bij na gedacht). paar dagen voor verhuisdag ik contact op proberen te nemen om laatste details te bespreken, maar geen gehoor. Ook geen reactie op mail.
Geld pleite en mocht zelf die dag nog even paar vrienden op roepen en ergens een busje vinden, juist iets wat je niet wilde.

Jammer dat sommige mensen zo met andere mensen omgaan voor een paar euro...
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Niet gekomen, onbereikbaar. Geld terug van Groupon. Onbegrijpelijk dat Groupon deze aanbieder zolang op haar site heft laten staan!!
Verhuisd van Naaldwijk (Nederland) naar Hoek Van Holland (Nederland)
flag-review
Niet op komen dagen en vervolgens onbereikbaar , wel van groupon geld terug gehad
Verhuisd van Best (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Pas op voor deze oplichters!!! Alle slechte ervaringen met deze oplichters die zijn geplaatst zijn herkenbaar. Na betaling waren ze niet meer bereikbaar en op de afgesproken dag zijn ze uiteraard niet op komen dagen, Uiteindelijk een echt verhuisbedrijf ingeschakeld en dubbele kosten gemaakt. Groupon is ook schuldig aan deze oplichtpraktijken, zij laten deze oplichters adverteren en zogenaamde groupondeals verkopen. Ik roep iedereen op om samen stappen te ondernemen tegen deze oplichters. Ik ga in ieder geval aangifte doen bij de politie en neem contact op met Radar en Kassa.
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
flag-review
Oplichters....reageren niet en niet op komen dagen. Krijg voicemail van ene (naam) en op Facebook reageren ze niet.
Verhuisd van Meteren (Nederland) naar Gendt (Nederland)
flag-review
Oplichters. Nadat de betaling ontvangen was nooit meer iets van gehoord. Niet op komen dagen, geen reactie op telefoon of email.
Verhuisd van Delfgauw (Nederland) naar Pijnacker (Nederland)
flag-review
Ik heb gisteren aangifte gedaan tegen dit bedrijf. Verhuizing geregeld en betaald maar zijn niet op komen dagen. Telefoon wordt niet meer opgenomen en ook op email wordt niet gereageerd. Absoluut oplichters!
Verhuisd van Alphen Aan Den Rijn (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
flag-review
Wij gaan zaterdag aangifte doen tegen deze oplichters, ongelooflijk dat je zo kunt zijn.
Na betaling complete radiostilte, contactnummer gaat direct over op voicemail van (naam X) (met melding 'u kunt geen bericht achterlaten de
Mailbox is vol')
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
flag-review
Betaald maar niet komen opdagen! Dit bedrijf schijnt dat vaker te doen en ik verzoek een ieder hiervan melding te maken bij de politie. Inmiddels staat er een melding in het landelijke systeem maar met meer meldingen kunnen we een vuist maken.
Verhuisd van Nieuw Vennep (Nederland) naar Nieuw Vennep (Nederland)
flag-review
Zeer slecht en heel herkenbaar wat hieronder staat. Ze slopen de halve inboedel en beweren dat alles wordt opgelost met de verzekering. Vervolgens hoor je niets meer van ze en nemen ze de telefoon etc niet op. Groupon lijkt ook niet veel te doen hertegen, helaas. Dus je staat machteloos, zoals je wel vaker gewend bent in dit land. Als consument heb je blijkbaar niets te melden. Je betaalt voor iets en je krijgt er niets voor terug. Zeer jammer. Negeren deze verhuizer!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Pas op: ga niet in zee met deze oplichters!!!. Wij hadden een deal gekocht via groupon en een afspraak gemaakt. In eerste instantie leek alles in orde. De dag zelf het bericht dat ze autopech hadden, maar s middags nog zouden komen. Halverwege de dag verbraken ze het contact en reageerden niet meer op telefoon, whatsapp en voicemail. Ze zijn niet meer gekomen en lieten ons zelf aanmodderen - echt ellendig. Geen excuses of reactie achteraf. Ronduit schandalig. Via vrienden hoorden wij dat zij hetzelfde hadden - alleen dan met ziekte als excuus. Geloof deze oplichters niet. Trap niet in hun leugens. Bespaar jezelf de ellende en verhuis met vrienden of een erkend bedrijf.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Werken hard maar met behoorlijke schade. Aanvankelijk lijkt de Wit betrokken en zal eea met de verzekering regelen.Daarna wordt er geen telefoon meer opgenomen en geen email meer beantwoord. De Wit lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Na 2 maanden bellen mailen nooit meer contact gehad. Ga niet met dit bedrijf in zee. Het kost je geld voor de verhuizing plus een gedeeltelijke nieuwe inboedel.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
De verhuizers zelf werken hard, en de klus is snel geklaard. Helaas niet zonder schade. Zodra hierover contact gezocht wordt lijkt het in eerste instantie netjes opgelost te worden, maar na bijna 3 maanden wordt er nu niet meer opgenomen. De afhandeling is niet netjes en komt over alsof het een stel beunhazen zijn. Ik zou een echt bedrijf kiezen mocht je je spullen netjes willen houden
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Aankoop via marktplaats gedaan, afspraak met de wit gemaakt, vrije dag voor genomen en niet op komen dagen! !!!
Gebeld ed maar geen reactie. ..
LOSE BELOFTES EN NIET NAKOMEN VAN AFSPRAKEN
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Niet op komen dagen, gebeld, gemaild, WhatsApp gestuurd maar geen reactie. Volgende dag met prive nr gebeld, en de haak wordt erop gegooid. En dan op je website zetten, betrouwbaar en snel....ik wacht nog steeds!!!!!!
Verhuisd van Den Hag (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Twee verhuizers van verhuisbedrijf de Wit via Groupon. Het bedrijf is voor de verhuizing niet komen kijken en heeft niet geïnformeerd naar het aantal verdiepingen. Een paar dagen voor de verhyizing begrepen we dat de verhuizers maar tot de 1e verdieping verhuizen (terwijl we van en naar de derde verdieping gingen). Dat was jammer. Uiteindelijk alles prima gegaan met hulp van vrienden. Verhuizers zelf waren vriendelijk.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag