Metflex VerhuisbedrijfGemiddelde score van 7,8 uit 9 beoordelingen

Auskamplanden 215
7542 AV Enschede
06-17125396

Over verhuisbedrijf Metflex Verhuisbedrijf

METFLEX is een ervaren en dynamisch verhuisbedrijf dat landelijk opereert. Je kunt ze op 3 manieren inhuren:
- Een verhuizer inhuren samen met de vrachtauto.
- Twee verhuizers inhuren, samen met de vrachtauto.
- Drie verhuizers inhuren, samen met de vrachtauto.

Diensten

Nationaal verhuizen

Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
1 wagen

Er zijn 9 beoordelingen voor Metflex Verhuisbedrijf.
Schrijf beoordeling
Onze reviews zijn onafhankelijk. Verhuisbedrijven kunnen de beoordelingen niet aanpassen of verwijderen.

Aanbeveling

Vakkundige vriendelijke verhuizers. Snel p afgesproken tijd aanwezig.
Voorzichtige omgang met de te verhuizen zaken.

Plus- en minpunten
Vakkundig
Vriendelijk
Verhuisd van Oude Pekela (Nederland) naar Winschoten (Nederland).


Aanbeveling

Heel snel de verhuizing kunnen regelen met Metflex. Goede communicatie via email + app. Op dag van verhuizing is alles soepel verlopen. Verhuizers waren prettig in de omgang. Veel laadcapaciteit en goede prijs. Zeker aan te raden.

Verhuisd van Voorst (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren wat later maar daar konden ze weinig aan doen aangezien ze in de file stonden. Daar belden ze ook netjes voor. Het werk werd vlot en netjes gedaan door de 2 jongens. Sommige spullen waren echt zwaar maar alles is heel aangekomen. Super! Prima prijs ook.

Plus- en minpunten
sterke, nette jongens
vlot gewerkt
Verhuisd van Groesbeek (Nederland) naar Milsbeek (Nederland).


Aanbeveling

Dit bedrijf heeft ons op 15 september 2017 geholpen met een verhuizing en wij waren hier zeer tevreden over. Het zijn harde werkers en weten van aanpakken. Ik ben super tevreden over dit bedrijf en ik zou het zeker aanraden aan mensen die alsnog gaan verhuizen.
Super bedankt Metflex .

Plus- en minpunten
Harde werkers
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Verhuisd van Appingedam (Nederland) naar Woldendorp (Nederland).


Geen aanbeveling

De mannen waren aan de late kant, ca 10.15 maar ik was blij dat ze er waren. We hebben een ronde door het huis gedaan waarbij ik heb aangegeven wat er allemaal mee moest en ze zijn aan de slag gegaan. Toen de mannen ineens weg waren bleken ze in de vrachtwagen te zitten voor een pauze. De vraag of iets wel of niet mee moest bleef terug komen. Ze leken shagerijnig, spraken regelatig in Arabisch met elkaar en ik vond ze best grof met de spullen omgaan. Er zijn geen dekens gebruikt, ik zag ineens dat het hekje van mijn oude huis beschadigd was en achterlicht van de vrachtwagen. Twee van de mannen zijn op een zeker moment patat gaan halen en zijn zeker een uur weg gebleven. Steeds de vraag of iets ook mee moest. Ja alles moet mee....discussie over spullen wel of niet mee. Mijn huis moest leeg dus ales moest weg daar. Ze gaven weinig blijk van goede zin. Met een poot van de bank is de ruit van de voordeur er uit gedrukt wat ik meteen heb opgelost door woningstichting te bellen. Toen mijn.. Lees meer

Plus- en minpunten
Prijs maar na aftrek van schade duurkoop
Veel beschadigingen
Bedrijf doet niks met schademelding
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Den Helder (Nederland).


Aanbeveling

Geweldig zonder deze mannen hadden wij het niet gered. Wij zijn meer dan tevreden, vanaf het eerste contact duidelijke communicatie en afspraken. De verhuizing zelf ging snel door hun kundige aanpak en wat zijn het harde werkers. Ik zou hun bij iedereen aanraden een topverhuizer met een mooi tarief en kundig personeel. Dank jullie wel metflex voor jullie onmisbare Hulp.

Plus- en minpunten
Communicatie en tarief
Harde werkers
Verhuisd van Deventer (Nederland) naar Deventer (Nederland).


Aanbeveling

De eigenaar en medewerkers van Metflex Verhuisbedrijf zijn allen zeer behulpzaam en uitermate vriendelijk en flexibel! De eigenaar, de heer Akdemir, wilde zelfs meewerken aan een verplaatsing van onze verhuisdatum omdat ons zoontje geopereerd moest worden, wat voor ons een grote verlichting was in de moeilijke en spannende periode ivm de gezondheid van ons kind! De verhuizing ging soepel en snel, alles is keurig overgebracht en de medewerkers werken netjes en laten geen rommel achter. Tóp-bedrijf!

Plus- en minpunten
Servicegericht
Snel en netjes werkend
Verhuisd van Apeldoorn (Nederland) naar Epe (Nederland).


Geen aanbeveling

Mijn advies: NOOIT met metflex in zee gaan!

Waar de positieve reacties op deze site vandaan komen weet ik niet, maar ik heb echt een totaal andere ervaring gehad met de verhuizers van metflex. Aangetrokken door hun scherpe tarief had ik hen ingehuurd om een aantal zware zaken van mijn inboedel te verhuizen. Ze geven aan een bedrijf te zijn met ervaren verhuizers, maar de twee jongens die kwamen opdagen waren totaal onervaren (gaven zelf aan dat ze slechts enkele dagen in dienst waren). Niets ten nadele van de inzet van deze jongens, maar ik huur professionals in, geen goed bedoelende jongemannen. Het ging allemaal verschrikkelijk langzaam (het duurde meer dan 30 min voordat ze überhaupt hun 'wagen klaar hadden gemaakt') en ze hadden geen idee hoe ze meubels moesten verpakken en hoe ze zware zaken als kasten en wasmachines moesten dragen. Omdat je niets anders kan op zo'n dag heb ik maar door laten werken, maar ik had ze het liefst na een uur al weggestuurd!
Het resultaat van dit al.. Lees meer

Plus- en minpunten
vriendelijke jongens
veel schade aan meubels en huis
erg slecht/niet gereageerd op klachten
Verhuisd van Hengelo (Nederland) naar Hengelo (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn een gezin met 2 kinderen. Ik heb een zoontje van 4 jaar en een dochtertje van 7 jaar. Mijn man is de kostwinner en ik ben een huisvrouw. Ik heb lange tijd gezocht op internet naar verhuisbedrijven en ik heb ook heel veel offertes opgevraagd. Wij zijn een gezin met waarbij 1-ouder werkt, ik werk zelf niet en daarom moeten wij dus zuinig zijn op ons geld.
Metflex verhuisbedrijf heeft ons een zeer scherpe prijs voorstel gedaan van € 550,00 euro, om van Hengelo naar Apeldoorn te verhuizen.
Ik heb op internet gezocht naar beoordelingen van Metflex verhuisbedrijf, maar dat waren behoorlijk positief.
Ik ben met Metflex verhuisbedrijf in zee gegaan.
De jongens hebben hun hartstikke best gedaan.
Er is niets beschadigt en ze hebben ook alle spullen en meubels, keurig netjes op de juiste plek gezet, in de woning in Apeldoorn.
Van mij krijgen zij een dikke Prima !

Groetjes, Samantha de Groot !

Plus- en minpunten
harde werkers
voorzichtig met spullen
Verhuisd van Hengelo (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland).


Bekijk alle verhuizers in Enschede en omgeving