Metflex Verhuisbedrijf

8,0
Van 19 Sirelo reviews
Dit bedrijf is, voor zover bij ons bekend, niet meer operationeel. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf? Klik hier.

Over Metflex Verhuisbedrijf

METFLEX is een ervaren en dynamisch verhuisbedrijf dat landelijk opereert. Je kunt ze op 3 manieren inhuren:
- Een verhuizer inhuren samen met de vrachtauto.
- Twee verhuizers inhuren, samen met de vrachtauto.
- Drie verhuizers inhuren, samen met de vrachtauto.

Auskamplanden 215
7542 AV Enschede

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur

Vergunningen

Metflex Verhuisbedrijf is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

We do not know whether this moving company subcontracts the moves or executes them with their staff and vans.
8,0
Van 19 Sirelo reviews
84% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 164 reviews een 8,5 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
19 van de 19 reviews zichtbaar
Veel schade, slechte communicatie, en zijn niet verzekerd. Spullen werden niet ingepakt en lange pauzes. Spraken steeds in een andere taal.
pro
Prijs
con
Schade
con
Houding
Verhuisd van Hengelo (Nederland) naar Hengelo (Nederland)
flag-review
(mei 2018) 8 grote zware antieke boekenkasten van museumdepot verhuisd naar 3 verschillende (museum)lokaties, in alle opzichten prima verlopen, ondanks lage prijs kwamen ze ongevraagd zelfs met 3 man ipv 2 man incl. de baas zelf vanwege de zware kasten. goede communicatie, meedenken over oplossingen, correct en vriendelijk. zeker aan te bevelen.
pro
lage prijs
pro
vriendelijk en correct
Verhuisd van Lelystad (Nederland) naar 3 Locaties (Nederland)
flag-review
Nagekomen wat beloofd werd. Correct, vriendelijk.
Aan te bevelen. Contact voorafgaand prettig en duidelijk je weet waar je aan TUE bdnt
pro
Nagekomen wat beloofd werd
pro
Correct en vriendelijk. Lekker doorwerken
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Emmen (Nederland)
flag-review
Betrof verhuizing van meubilair van mijn oude vakantiehuisje naar mijn nieuwe chalet in Molenschot. Door ziekte een paar dagen van te voren moest deze verhuizing uitgesteld worden, maar dat was geen probleem.Nieuwe afspraak gemaakt, geen kosten berekend en de definitieve verhuizing is zeer vlot en correct alsnog op de nieuw geplande datum uitgevoerd
pro
snel
pro
correct
Verhuisd van Schaijk (Nederland) naar Molenschot (Nederland)
flag-review
Hard werkende mannen die ondanks het zware werk alles keurig hebben over gebracht. Voor de verhuizing telefonisch overleg over de hoeveel spullen en de uiteindelijke prjjs bepaald.
Kan Metflex echt adviseren, voorlopig gaan we niet meer verhuizen, maar met twee verhuizingen binnen 1 jaar hebben ze ons uitstekend geholpen!
pro
Nette omgang met meubels
pro
Duidelijke prijsafspraak
Verhuisd van Workum (Nederland) naar Workum (Nederland)
flag-review
ze werken snel en bekwaam top alles werd keurig ingepakt geen beschadigingen alles werd ook weer keurig geplaatst zo wij het wilden
pro
netjes en correct
Verhuisd van Glanerbrug (Nederland) naar Enschede (Nederland)
flag-review
- Reply the email quickly
- Friendly conversation and exchange all information
- Loaded all staffs properly
- Unload everything properly
- We packed everything properly and no damage to products
- Affordable cost / cheap
Verhuisd van Enschede (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Ik ben geholpen bij een verhuizing naar een bovenwoning zonder lift.
Ik ben zeer tevreden. De mannen hebben mij goed geholpen. Het was geen makkelijke verhuizing en ze hebben er niet over geklaagd en bleven vriendelijk. Ze waren ook snel klaar.
pro
Betaalbaar
pro
Goeie, snelle service
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Wij zijn op 10 december verhuisd met Metflex. En we zijn echt super tevreden!!! Alles was goed geregeld. We gingen van een 3-kamerappertement (3 hoog, zonder lift) naar een gezinswoning. De verhuizing heeft al met al 3 uur gekost. Het ging ontzettend secuur en netjes. We zouden deze verhuizers zeker aanraden! En de prijs viel ook nog eens ontzettend mee!
pro
Secuur
pro
goed geprijst
Verhuisd van Leeuwarden (Nederland) naar Leeuwarden (Nederland)
flag-review
Metflex heeft geholpen met mijn verhuizing van Enschede naar Eindhoven. Geholpen door twee vriendelijke en vakkundige jongens. Ze hebben hard doorgewerkt en de verhuizing verliep lekker vlot. Zeer tevreden over hun service, en dat voor een zeer scherpe prijs.
pro
Scherpe prijs
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Enschede (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Vakkundige vriendelijke verhuizers. Snel p afgesproken tijd aanwezig.
Voorzichtige omgang met de te verhuizen zaken.
pro
Vakkundig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Oude Pekela (Nederland) naar Winschoten (Nederland)
flag-review
Heel snel de verhuizing kunnen regelen met Metflex. Goede communicatie via email + app. Op dag van verhuizing is alles soepel verlopen. Verhuizers waren prettig in de omgang. Veel laadcapaciteit en goede prijs. Zeker aan te raden.
Verhuisd van Voorst (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ze waren wat later maar daar konden ze weinig aan doen aangezien ze in de file stonden. Daar belden ze ook netjes voor. Het werk werd vlot en netjes gedaan door de 2 jongens. Sommige spullen waren echt zwaar maar alles is heel aangekomen. Super! Prima prijs ook.
pro
sterke, nette jongens
pro
vlot gewerkt
Verhuisd van Groesbeek (Nederland) naar Milsbeek (Nederland)
flag-review
Dit bedrijf heeft ons op 15 september 2017 geholpen met een verhuizing en wij waren hier zeer tevreden over. Het zijn harde werkers en weten van aanpakken. Ik ben super tevreden over dit bedrijf en ik zou het zeker aanraden aan mensen die alsnog gaan verhuizen.
Super bedankt Metflex .
pro
Harde werkers
pro
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Verhuisd van Appingedam (Nederland) naar Woldendorp (Nederland)
flag-review
De mannen waren aan de late kant, ca 10.15 maar ik was blij dat ze er waren. We hebben een ronde door het huis gedaan waarbij ik heb aangegeven wat er allemaal mee moest en ze zijn aan de slag gegaan. Toen de mannen ineens weg waren bleken ze in de vrachtwagen te zitten voor een pauze. De vraag of iets wel of niet mee moest bleef terug komen. Ze leken shagerijnig, spraken regelatig in Arabisch met elkaar en ik vond ze best grof met de spullen omgaan. Er zijn geen dekens gebruikt, ik zag ineens dat het hekje van mijn oude huis beschadigd was en achterlicht van de vrachtwagen. Twee van de mannen zijn op een zeker moment patat gaan halen en zijn zeker een uur weg gebleven. Steeds de vraag of iets ook mee moest. Ja alles moet mee....discussie over spullen wel of niet mee. Mijn huis moest leeg dus ales moest weg daar. Ze gaven weinig blijk van goede zin. Met een poot van de bank is de ruit van de voordeur er uit gedrukt wat ik meteen heb opgelost door woningstichting te bellen. Toen mijn bank niet door de deur van het nieuwe huis paste heb ik de oplossingen bedacht en iedere oplossing was meer werk en dat lieten ze duidelijk blijken. Uiteindelijk ben ik zelf maar gaan helpen want er zat geen gang meer in. Gemopper over dozen die te zwaar waren(wat kan ik er op dat moment aan doen?) veel gezucht en gesteun en gemopper omdat ze ook nog eens een lange rit terug moesten maken(wat kan ik er aan doen?). Nu na een week is het resultaat duidelijk zicht baar. Op de matrassen zitten vlekken van het staan op een vuile vloer, de bank heeft hetzelfde, mijn tafelblad is gekrast en op veel plekken zijn stukjes er af gestoten en zijn er beschadigingen te zien. Ik heb de voorwaarden gelezen en begrepen dat het niet mogelijk is om achteraf iets te melen over beschadigingen, jammer want het was voor mij onmogelijk alles te controleren. Ik heb wel aangegeven dat mijn matrassen helemaal vuil geworden waren maar dat was alleen maar een beetje stof volgens een van de heren. Niet dus...het gaat er niet meer uit. Mijn bank ook zo, een hoek is helemaal smerig. Ik ben erg teleurgesteld over het resultaat.
pro
Prijs maar na aftrek van schade duurkoop
con
Veel beschadigingen
con
Bedrijf doet niks met schademelding
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Den Helder (Nederland)
flag-review
Geweldig zonder deze mannen hadden wij het niet gered. Wij zijn meer dan tevreden, vanaf het eerste contact duidelijke communicatie en afspraken. De verhuizing zelf ging snel door hun kundige aanpak en wat zijn het harde werkers. Ik zou hun bij iedereen aanraden een topverhuizer met een mooi tarief en kundig personeel. Dank jullie wel metflex voor jullie onmisbare Hulp.
pro
Communicatie en tarief
pro
Harde werkers
Verhuisd van Deventer (Nederland) naar Deventer (Nederland)
flag-review
De eigenaar en medewerkers van Metflex Verhuisbedrijf zijn allen zeer behulpzaam en uitermate vriendelijk en flexibel! De eigenaar, de heer Akdemir, wilde zelfs meewerken aan een verplaatsing van onze verhuisdatum omdat ons zoontje geopereerd moest worden, wat voor ons een grote verlichting was in de moeilijke en spannende periode ivm de gezondheid van ons kind! De verhuizing ging soepel en snel, alles is keurig overgebracht en de medewerkers werken netjes en laten geen rommel achter. Tóp-bedrijf!
pro
Servicegericht
pro
Snel en netjes werkend
Verhuisd van Apeldoorn (Nederland) naar Epe (Nederland)
flag-review
Mijn advies: NOOIT met metflex in zee gaan!

Waar de positieve reacties op deze site vandaan komen weet ik niet, maar ik heb echt een totaal andere ervaring gehad met de verhuizers van metflex. Aangetrokken door hun scherpe tarief had ik hen ingehuurd om een aantal zware zaken van mijn inboedel te verhuizen. Ze geven aan een bedrijf te zijn met ervaren verhuizers, maar de twee jongens die kwamen opdagen waren totaal onervaren (gaven zelf aan dat ze slechts enkele dagen in dienst waren). Niets ten nadele van de inzet van deze jongens, maar ik huur professionals in, geen goed bedoelende jongemannen. Het ging allemaal verschrikkelijk langzaam (het duurde meer dan 30 min voordat ze überhaupt hun 'wagen klaar hadden gemaakt') en ze hadden geen idee hoe ze meubels moesten verpakken en hoe ze zware zaken als kasten en wasmachines moesten dragen. Omdat je niets anders kan op zo'n dag heb ik maar door laten werken, maar ik had ze het liefst na een uur al weggestuurd!
Het resultaat van dit alles was zeer grote beschadigingen aan zowel meubels (deurtjes van een dressoir totaal afgescheurd omdat hier aan getild werd, poten van een kast eraf) als vergaande beschadigingen aan trappen en muren van zowel ons nieuwe als oude huis. Twee muren moest hierdoor volledig opnieuw worden gestuukt. Mijn stoffen bank werd niet verpakt met dekens of plastic en gewoon in de (zeer smerige) wagen gekieperd, met onherstelbare vlekken ten gevolg.
Na telefonisch contact met de eigenaar moest ik foto's opsturen van de schade en zouden zij dit naderhand oplossen. Hierna kreeg ik na veel aandringen te horen dat ik niet moest zeuren. Vanaf dit moment ben ik meer dan 6 maanden compleet genegeerd door de eigenaar. Op geen enkel bericht heb ik een reactie gekregen terwijl ik nog probeerde een redelijke oplossing te zoeken om de schade die zijn verhuizers hadden aangericht aan onze meubels vergoed te krijgen.
pro
vriendelijke jongens
con
veel schade aan meubels en huis
con
erg slecht/niet gereageerd op klachten
Verhuisd van Hengelo (Nederland) naar Hengelo (Nederland)
flag-review
Wij zijn een gezin met 2 kinderen. Ik heb een zoontje van 4 jaar en een dochtertje van 7 jaar. Mijn man is de kostwinner en ik ben een huisvrouw. Ik heb lange tijd gezocht op internet naar verhuisbedrijven en ik heb ook heel veel offertes opgevraagd. Wij zijn een gezin met waarbij 1-ouder werkt, ik werk zelf niet en daarom moeten wij dus zuinig zijn op ons geld.
Metflex verhuisbedrijf heeft ons een zeer scherpe prijs voorstel gedaan van € 550,00 euro, om van Hengelo naar Apeldoorn te verhuizen.
Ik heb op internet gezocht naar beoordelingen van Metflex verhuisbedrijf, maar dat waren behoorlijk positief.
Ik ben met Metflex verhuisbedrijf in zee gegaan.
De jongens hebben hun hartstikke best gedaan.
Er is niets beschadigt en ze hebben ook alle spullen en meubels, keurig netjes op de juiste plek gezet, in de woning in Apeldoorn.
Van mij krijgen zij een dikke Prima !

Groetjes, Samantha de Groot !
pro
harde werkers
pro
voorzichtig met spullen
Verhuisd van Hengelo (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
flag-review

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Enschede