Oranjeverhuizers
7,3 (27‎ Sirelo reviews)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (9)
pro
Prijs (7)
pro
Vriendelijk (6)
con
Onprofessioneel (2)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Vergunningen
Over

Oranjeverhuizers biedt haar verhuisservice wereldwijd aan. Ze begeleiden uw emigratie en remigratie van en naar Europa op zeer praktische wijze. Oranjeverhuizers heeft diverse specialisten ter beschikking welke uw verhuizing gedurende het gehele traject begeleiden.

Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.
Reviews27
85% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
27 van de 27 reviews zichtbaar
Verhuizer was customer focussed, reageerde per gsm snel, interacties waren zakelijk en nuttig, geen onduidelijkheden, en scherp geprijsd.
pro
customer focussed, snel
pro
scherp geprijsd
Verhuisd van Hulst (Nederland) naar Terhulpen (België)
Stelt voor om contant te betalen zodat hij het wat goedkoper kan aanbieden. Zeer waarschijnlijnlijk BTW ondduiking.
Mondelinge overeenkomst voor verhuizing naar Spanje en komt 2 dagen later met het bericht dat het niet door gaat. Zeer onvriendelijke benadering nadat ik contact hierover met hem opnam en ik moest mijn klacht maar schriftelijk indienen. Bij wat verder onderzoek blijkt dit bedrijf alleen als tussenpersoon vooor andere bedrijven op te treden.
Een zeer felle en klantonvriendelijke benadering nadat hij zijn offerte eenzijdig had ingetrokken.
con
Houd zZich niet aan (mondelinge) afspraken
con
Uitermate klantonvriendelijk
Verhuisd van Terneuzen (Nederland) naar Malaga (Spanje)
Antwoord van
Bijzonder dat deze persoon de zaken nogal weet om te draaien en mij en mijn bedrijf in een kwaad daglicht wil stellen. Hij stelde zelf voor om contant te betalen, iets wat bij ons zelden wordt toegestaan vooral omdat wij chauffeurs niet met veel contanten 'over straat' willen laten gaan.
Verder beschuldigt hij mij zomaar van belastingontduiking? Tja, vooral als ik al voor derden zou bemiddelen lijkt dat net zo onwaarschijnlijk.

De beste man vertelde mij dat een collega-verhuisbedrijf zijn verhuizing wilde uitvoeren voor een X-bedrag en hij vroeg mij of ik onder die prijs wilde gaan. dat wilde ik wel echter ik heb bij de bewuste collega navraag gedaan en wat bleek? Deze man had gelogen over de offerte van de collega!! En daarmee wilde hij mij dus met valse informatie verleiden tot een lager aanbod.
Daar trap ik niet in en daar hou ik niet van. Onderhandelen is prima en ook gezond echter liegen en bedriegen is bij mij 'not done'! Trappen we niet in en daarom heb ik de onderhandelingen afgeblazen en mij teruggetrokken als aanbieder. Overigens nog zonder een lagere aanbieding te hebben gedaan, dat zuigt hij uit zijn duim!
Ik laat me niet graag beledigen en deze review slaat nergens op. De beste man kan niet tegen zijn verlies en wil mij enkel en alleen kwetsen omdat hij, ondanks het valse spel, niet van mij kon winnen. Jammer dan. Ik zet mij liever in voor alle andere klanten die wel een mooie review hebben geplaatst, waarheidsgetrouw.
Lees meer
Snelle reactie op mijn mails, zeer vriendelijke benadering, meedenkend personeel, flexibiliteit, goede prijs.
pro
Zeer vriendelijke verhuizer
pro
Punctueel
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar San Luis De Sabanillo (Spanje)
Komt afspraken na, goede communicatie, betrouwbaar. Samenwerking met Belgisch bedrijf. Keurige jongens. Alles is zonder schade overgebracht
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Breskens (Nederland) naar Cortijo La Vinuela (Spanje)
Kwamen 4 uur later dan afgesproken! Ze hadden geen garderobedozen meegenomen: was wel afgesproken! Transport bleek te zijn overgedragen aan van Hoof Transporten! Chauffeur zeer vriendelijk en voelde zich ook onprettig, omdat hij onvoldoende geïnformeerd was door Oranje Verhuizers!
con
Kwamen afspraken niet na
con
Te duur en niet flexibel
Verhuisd van Bargemon (Frankrijk) naar Waalre (Nederland)
Beste lezer, als je de kans heeft om mijn beoordeling te lezen misschien zal je overtuigd zijn dat je naar de Oranjeverhuizers moet beroep doen om je verhuis te organiseren, en ik ben toch geen Nederlander, ik ben belg, franstalig, en ik ben zooooo T.E.V.R.E.D.E.N. over de service dat mij aangeboden wierd en voor een ZEER SCHAPPELIJK PRIJS, dat ik iedereen zou naar dit bedrijf sturen, zo professionneel, so makelijk, altijd klaar om naar uw verwachtigen en angsten te beantwoorden, zeer beleef en correct even als ik naar Willem 5 X dezelfde vraag stelden, hij was nog altijd zo diplomaat en cordaat om mijn vriendelijk uit te leggen en verzekeren (een verhuis van Belgïe naar Spanje is een advontuur)
De vrachtwagen is RUIM op tyd aangekom (de dag vroeger) de chauffeur was STIPT op tyd in Spanje en heeft met zijn 18 ton vracht op een heel slecht weg gereden (zonder wegdek) vol met putten en grachten tot aan de vivienda, daar was het echt de TOP, hij is achteruit gereden om zijn vrachtwagen mooi te preseteren om te lossen, als er was nog 20 cm tussen de vracht en het gebouw is het veel, op weer een heel scherp, krom en klimop weg, NOOIT zo een KAMPIOEN van een bestuurder niet gezien !!!!!! Alles was PERFECT !!!
Tydstip, prijs, laden, lossen !!!A.L.L.E.S !!! Nooit zo gelukkig geweest mijn vertrouw aan zo een firma gegeven hebben !!! Zo PROFESSIONNEEL !!!! PROFICIAAT AAN DE TEAN en BEDANKT !!!!! Angie van Keerbergen (geweest, nu in Spanje )
Lees meer
pro
stiptheid
pro
vertrouw
Verhuisd van Keerbergen (België) naar Alicante (Spanje)
Alles werd heel snel en professioneel afgehandeld. Zowel in Nederland als in Spanje.
pro
professioneel
pro
snelheid
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Orihuela (Spanje)
Reeds derde maal gebruik mogen maken van de diensten van dit verhuisbedrijf. 2x van Nederland naar Spanje en een maal retour. Op voorhand goede en duidelijke afspraken. Fijne communicatie en houden zich aan gemaakte afspraken. Spullen werden keurig en netjes opgehaald en ook net zo netjes weer geleverd. Helemaal top.
pro
Heel Flexibel in het aantal m3, tijdens inladen.
pro
Houden zich keurig aan gemaakte afspraken
Verhuisd van Sayalonga (Spanje) naar Landgraaf (Nederland)
Komen twee uur later dan afgesproken inladen, komen vrijdagmiddag om half vijf (!) uitladen. Afgesproken demontage en montage willen ze niet uitvoeren (ondanks dat het zwart op wit op de opdracht staat). Schade willen ze de verzekering niet voor inschakelen omdat het binnen het eigen risico zou blijven volgens hun eigen inschatting. Ze komen met geen enkele oplossing op onze klachten.
pro
ze zijn bereikbaar
pro
ze behandelen de spullen redelijk
con
houden zich niet aan afspraken
con
hebben absoluut geen inlevingsvermogen in de klant
Verhuisd van Noordwijk (Nederland) naar Brignemont (Frankrijk)
Antwoord van
Deze klant is onterecht boos op ons geworden. In eerste instantie een offerte ontvangen op basis van de vele wensen echter dat vond ze te prijzig. Geen probleem, we passen de uitvoering aan en de prijs dus naar beneden. Logisch gevolg was minder service en dus meer zelf doen, wat al veel klanten doen, scheelt best wel veel.

De klacht over de schade? Er is bij ons een eigen risico van EUR 350,00, staat ook netjes op de offerte. Schade bedroeg volgens klant zelf maximaal € 150,00 en ja, dat valt helaas binnen het eigen risico.

De klacht over de tijd? Zeer onterecht! Nimmer kunnen wij en alle collega's beloftes doen op de minuut. Logistiek is gevoelig qua timing en daarom doen we dat nooit. Wij halen 95+% van de beloofde losdata maar op ritten van dergelijke afstand kan er altijd iets gebeuren wat vertraging oplevert. Denk aan files, lekke band of zoiets.

Graag zou ik de klant nog tegemoet zijn gekomen echter tijdens het eerste telefoontje over deze vertraging kreeg ondergetekende flin k de maat aangemeten en kreeg er amper een woord tussen. Tegen mijn personeel werd en passant verteld dat ik een grote k....k zou zijn. Tja, dan heb je het een beetje verbruid om nog een aardige oplossing aan te bieden, schaam ik mij niet voor. De toon bepaalt toch immers de muziek.Lees meer
Great service, expensive but good.
Might still be hidden somewhere, but missing some items, though:
Dive suite, 2step ladder, Rain coat
Verhuisd van Den Burg (Nederland) naar Coin (Spanje)
Alles op tijd, netjes ingelicht, snelle reactie op vragen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar La Marina (Spanje)
De verhuizing naar Spanje is zeer goed verlopen! Ook met de pendelbus
Vriendelijk personeel, goede prijs en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeer aan te bevelen
pro
Prijs
pro
Professioneel
Verhuisd van Helmond (Nederland) naar Alhaurin (Spanje)
Prijs omdat wij zelf de verhuiswagen hebben geladen en gelost
pro
Verder goed geholpen
con
Chauffeur sprak alleen Pols
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Logrono (Spanje)
Antwoord van
Toelichting Oranjeverhuizers:

Deze klant heeft gekozen voor ons doe-het-zelf concept, budgetverhuizing.
Hierbij wordt een auto met chauffeur door ons ter plaatse neergezet (in dit geval een Poolse auto met idem chauffeur) en de klant krijgt de gelegenheid deze zelfstandig te laden en te lossen. De chauffeur is inclusief maar werkt niet mee met het verhuizen zelf.

Deze optie kan zeer voordelig uitpakken!

U kunt hiermee tot 50% goedkoper uit zijn dan bij een reguliere verhuizing.

Bedankt heer van der M. en veel succes in Spanje!
Veel lof over dit transportbedrijf! Vanaf begin de beste begeleiding, service en prijs. Vrachtwagen en chauffeur keurig zoals afgesproken op tijd en ook op tijd in Spanje aangekomen. Aldaar prettig personeel om de wagen te lossen.
pro
prijs, service en de afspraken nakomen
Verhuisd van Ijmuiden (Nederland) naar Alicante (Nederland)
Constant het gevoel gehad deskundig te worden geholpen en begeleid.
pro
Deskundige vriendelijke mensen.
pro
Nette prijs
Verhuisd van Schagen (Nederland) naar 46340 Salviac (Frankrijk)
Er hebben zich erg veel problemen voor gedaan. Er is veel schade ontstaan, onbekwaam personeel, kapotte auto's en absoluut geen klant vriendelijke benadering.
Erg onprofessioneel bedrijf waar moeilijk mee te communiceren is. Groot nadeel ook dat ze het volume van te voren niet opnemen maar uitgaan van jouw kijk.
pro
Op tijd inladen en leveren
con
Veel schade
con
Onbekwaam personeel
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Sainte Maxime (Frankrijk)
Antwoord van
Mijn naam is Willem Althof, eigenaar en zaakvoerder van Oranjeverhuizers. Ik heb de behoefte om bij deze te reageren op een in mijn ogen onterechte negatieve reactie. Gedurende het gehele verhuistraject is gebleken dat mevrouw B. constant van gedachten wisselde, aanvankelijk zou het gaan om 10 tot 15 m3 aan inboedel, het uiteindelijke volume bleek 43 m3 te zijn. Als je als bedrijf anticipeert op een mededeling, zeer kort voor de uitvoering, dat er toch sprake is van meer volume doch maximaal 25 m3 én je hebt daar ook nog eens telefonisch overleg over dan doe je niks verkeerd, vooral niet als je zwart op wit bent overeengekomen ter plaatse het definitieve volume met elkaar af te stemmen. Laat duidelijk zijn dat wij altijd aanbieden te komen taxeren voor grotere volumes.
Op de verhuisdag zelf werden we dus compleet verrast, zodanig dat we er op stel en sprong een extra auto bij moesten oproepen om toch maar de woning leeg te krijgen, hetgeen keurig is gelukt! Dat daarbij een zware kluis welke van boven naar beneden moest ongelukkigerwijs uit de handen van 1 van onze medewerkers glipte en de trap beschadigde is onfortuinlijk maar wij hebben direct aangeboden dat te vergoeden en onze verzekering daarbij in te schakelen.
Tot zover ging alles prima, het was hectiek pur sang maar alles is uiteindelijk geladen en klaar voor de reis naar Frankrijk.
Maar mevrouw B. ‘vergat’ en passant de rekening te voldoen! Wij hebben vooraf vaste betaalafspraken voor iedere klant gelijk, dus ook voor mevrouw B. Ze geloofde er niks van maar toen ik haar wees dat er wel degelijk en duidelijk over was gecommuniceerd zowel in onze offerte, overeenkomst en in onze algemene voorwaarden dat er voorwaarden zijn overeengekomen was ze maar moeilijk te overtuigen. Ik besloot haar, in een goed gesprek, deze vergissing te gunnen en de betaling af te ronden na aflevering in Frankrijk immers haar betaalapparaatje zat ‘ergens in een doos’. Voilà, hand over het hart dan maar.
Bij aankomst bleek er een spiegel kapot te zijn. Onze verhuizer wilde deze rechtop laden en vervoeren, zoals het hoort, maar mevrouw B. stond erop dat deze in dezelfde auto meeging, liggen bovenop de andere lading, iets wat vraagt om breuk, zo legde ook mijn medewerker uit. Het moest en zou zo mee en ja hoor, een breuk erin. Desondanks heb ik aangeboden deze spiegel mee te nemen in de claim naar onze verzekering.
Ook struikelde een medewerker over een doos die per abuis door de heer des huizes in de loop was gezet, de verhuizer had dit niet gezien en viel met de tafel. Tafelpoot beschadigd. Heer deze huizes bood zijn excuses aan en zei tegen mijn medewerker zelf voor reparatie zorg te dragen, de schade bleek gering. Achteraf brulde mevrouw B. dat deze tafelpoot door een plaatselijk antiquair dient te worden gerepareerd en geschrokken als ik was van haar furieuze reactie besloot ik de tafelpoot dan ook maar mee te nemen in de claim. (Ze brult echt door de telefoon…..). Wat doen we toch allemaal verkeerd……..
Dat er van ons een auto het begaf bij de aflevering was ons probleem, veroorzaakt door de enorme hitte en allang weer opgelost maar vooruit, roep het er maar bij.
En dan komt het: na lang dralen wordt er betaald door mevrouw B. echter zij houdt € 1000,00 achter vanwege de schade ????? Toe maar! Ik heb haar uitgelegd dat betaling van de factuur los staat van de gemelde schade echter zij is zo overtuigd van haar gelijk dat ik kan fluiten naar dit bedrag tenzij ik haar een creditnota stuur voor de geleden schade. Onzin, want de verzekeraar moet eerst beoordelen en keert dan pas uit, zo werkt dat. Helaas krijg ik dat er niet in bij deze dame. Dus een incassobureau wordt in geschakeld omdat de factuur niet volledig is voldaan. Ik heb haar tot in de puntjes uitgelegd dat zulks niet nodig is maar weer is mevrouw B. zo overtuigd van haar gelijk dat ik dat dan maar moest doen hetgeen ik ter harte heb genomen.
En tja, dan ook nog even onsportieve wijze je gram halen met zo’n bericht als deze: dat is voor ons pijnlijk echter niet onoverkomelijk. Daarom hoeft het niet verwijderd te worden, we laten haar bericht staan en voegen enkel ons commentaar eraan toe. Het is aan de lezer hoe zulks op te vatten. We doen sinds kort mee op deze onafhankelijke site, te zien aan het aantal reviews wat we hebben gekregen maar lees dan die anderen ook maar en neem gerust contact op met die klanten want ze bestaan zowaar echt!
Lees meer
Verhuizers waren behulpzaam en aardig. Spullen zijn goed verpakt en aangekomen. Flexibel, klantgericht, conform gemaakte afspraken, prima service!
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Aeg (Spanje)
Alle afspraken zijn prima nagekomen. Aardige mensen die snel en vakkundig inladen en in Spanje weer uitladen. Demonteren van kasten en bedden en keurig weer in elkaar zetten.
Zeer tevreden!!!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Alhaurin El Grande (Spanje)
Tot nu toe top ze vertrekken deze week naar de bestemming . Tot nu gaat alkes volgen het plan👍
Verhuisd van Zandvoort (Nederland) naar Calonge (Spanje)
Oranje verhuizers reageren snel op mail en telefoon en houden je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Mijn verhuizing naar Spanje was super verlopen. Zelfs mijn Harley-Davidson was met zeer goede zorg overgebracht ;-). Zeer zeker een aanrader.
pro
Service
pro
Reactiesnelheid
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Alora (Spanje)
Naast een geweldige en zeer betrouwbare verhuizing van onze spulletjes is Willem van Oranje ook nog een zeer gewaardeerd mens. Geen enkel probleem is voor hem niet op te lossen. Niks is te veel voor hem. Ik kan geen enkel negatieve opmerking geven.
pro
veilige verhuizing
pro
gouden service
Verhuisd van Maastricht (Nederland) naar Nerja (Spanje)
Snelle reactie op mail. Goede service en heeft overal wel een oplossing voor
Verhuisd van Bergschenhoek (Nederland) naar La Zubia (Spanje)
Reeds verschillende keren deeltransport verzonden. Altijd tip top in orde, hier thuis ophalen of afleveren in Nederland steeds schitterende afspraken die nagekomen worden. Leveren in Spanje op een adres of hun depot altijd volgens afspraak. Kan je het niet ophalen dan kunnen er afspraken gemaakt worden. Dus zeer flexibel, zeer betrouwbaar en prijs kwaliteit top niveau! zeer zeker an te bevelen !
pro
Zeer flexibel
pro
Prijs kwaliteit verhouding top
Verhuisd van Essen (België) naar Arenas (Spanje)
stiptheid en zeer vriendelijk, voortreffelijke service en zeker heel voorzichtig met de goederen. Ze doen er alles aan om zo goed mogelijk aan uw wensen qua ophaling en aflevering te voldoen.
pro
prijs
pro
stiptheid
Verhuisd van Schoten (België) naar Almayate (Spanje)
Al onze goederen werden op het afgesproken uur en datum afgehaald, mooi verpakt en gelabeld. Na enkele dagen werden onze meubeltjes en dozen bezorgd, in Spanje Costa Del Sol, op de juiste datum en uur. Alles werd met zorg behandeld en ook belangrijk, alles in het Nederlands. Deze jongens waren héél voorzichtig en ook al waren onze kasten van een groot formaat, achteraf was er geen schrammetje op te bespeuren, ook niet op de muren in de gang. Wij waren héél tevreden van onze verhuis.
pro
Door to door service
pro
gunstige prijs
Verhuisd van Zwijndrecht (België) naar Benalmadena (Spanje)
Willem is netjes de spullen komen ophalen en toen wij in Spanje waren was een telefoontje genoeg om de spullen netjes bij ons afgeleverd te krijgen. Onze hartelijke dank hiervoor.
pro
correcte mensen
pro
houden zich aan de afspraken
Verhuisd van Budel (Nederland) naar Torremolinos (Spanje)
Alles wordt keurig verzorgd. Hoe je je spullen hebt meegegeven zo komen ze ook aan. Vriendelijke mensen die nog tijd en aandacht aan jou en je spullen besteden. Een top bedrijf. 👍👍
pro
Alleen maar plus
Verhuisd van Mazarrón (Nederland) naar Spanje (Nederland)
Wil je met dit bedrijf verhuizen?
Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte