JL-verhuizingen

7,2
Van 11 Sirelo reviews
73% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 6 reviews een 8,0 op andere platforms.
pro
Professioneel
5
pro
Vriendelijk
3
pro
Prijs
2
con
Onprofessioneel
1

Offerte aanvragen

Vergelijk JL-verhuizingen met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over JL-verhuizingen

Verhuizing in Noord-Brabant of Limburg? Deze verhuizers verhuizen zowel particulieren als bedrijven naar elke gewenste plek over de gehele wereld. Of het nu projectverhuizingen, in Eindhoven of naar Italië betreft, zij staan voor u klaar.

Nevenvestigingen

Den Bosch
Den Bosch Daviottenweg 40, 5222 BH, Den Bosch
073 - 30 50 010
Tilburg
Tilburg Reitseplein 2, 5037AA, Tilburg
013 20 32 144
Bekijk alle vestigingen

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer

Vergunningen

JL-verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 22 oktober 2019
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
7,2
Van 11 Sirelo reviews
73% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 6 reviews een 8,0 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
11 van de 11 reviews zichtbaar
Dag is perfect gelopen, prettige samenwerking, professionele inzet.

We hebben even getwijfeld of we het niet zonder verhuisbedrijf zelf zouden doen. Maar blij dat we dat niet gedaan hebben.
pro
professionele verhuizers
pro
vriendelijke mensen
Verhuisd van Regio Eindhoven (Nederland) naar Regio Eindhoven (Nederland)
flag-review
oplichters, dieven, werken langzaam, geen factuur ontvangen, belasting ontduikers. Crimineel, geen gebruik van maken.
con
dieven, spullen verdwijnen
con
werken erg langzaam
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Voor ons was 12 Okt. 2018 de datum om te verhuizen. Veel spullen maar dat was prima geregeld. Van JL verhuizingen kregen we verhuisdozen , inpakpapier en tape. Wij hadden alles ingepakt behalve de hangkleding dat deed JL voor ons. En wat heel fijn was ze draaide grote kasten zoals boeken en kledingkasten uit maar ook vooral weer in elkaar. De verhuizers waren heel vriendelijk en behulpzaam. De verhuizing ging heel ontspannen en goed. Niets is kappot gegaan alles stond netjes op zijn plaats. Wij kunnen dit bedrijf echt aanbevelen; prijs kwaliteit verhouding is prima, goed service.
pro
vriendelijke verhuizers, die erg hard werken
Verhuisd van Wijchen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Rustig, vriendelijk personeel dat heel vlot en zelfstandig werkt.
Prima ervaring terwijl ik er vreselijk tegenop zag, zij namen mij alles uit de hand en gaven mij het vertrouwen dat het goed zou komen, en dat was ook zo!!!
pro
aardige personeel
pro
vlot en snel werken
Verhuisd van Uden (Nederland) naar Waalre (Nederland)
flag-review
Zeer tevreden en een leuke dag gehad. Ze zijn op tijd en alles goed beschermd. Prettig team rustig samen werk, dus aanbevelen!
pro
Vakkundig
pro
Goed prijs en service
Verhuisd van Best (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Mijn hoeveelheid spullen waren afkomstig van een studentenhuis, dus had 2 banken en een kast als grote meubels. Ik heb voor 2 containers moeten betalen, terwijl mijn spullen bij elkaar niet meer dan 10 cube (grootte van 1 container) is. Verder, heb ik erg veel geld moeten betalen voor de verhuizing wat in mijn ogen niet evenredig stond met het werk wat ze verrichtte.
con
Afzetterij
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Weert (Nederland)
flag-review
Onze verhuizing is perfect verlopen.

De verhuizers waren stipt op tijd, goed voorbereid, vakkundig, snel en zeer klant vriendelijk. Binnen no-time was alles ingepakt en goed verladen.

Ook de prijsstelling vind ik prima. Na een aanbeveling contact opgenomen met JL-Verhuizingen, ik kan het iedereen aanraden!
pro
Vakkundig personeel
pro
Nette prijsstelling
Verhuisd van Veenendaal (Nederland) naar Bemmel (Nederland)
flag-review
Prima verhuisbedrijf met goede service
Ze doen wat ze beloven en meer
Prettig team verhuizers die rustig samen oplossingen bekijken hoe het t beste kan. Harde werkers.
pro
Goed lopende verhuizing voor n redelijke prijs en altijd bereikbaar.
pro
Goed op elkaar afgestemd personeel
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Waalre (Nederland)
flag-review
Afgelopen jaar middels JL-Verhuizingen naar mijn nieuwe stek verhuisd.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben!
De verhuizers waren goed voorbereid en werken snel en vakkundig. Mijn inboedel werd goed beschermd in de verhuiswagen gezet en de verhuizers wisten duidelijk wat ze aan het doen waren. Daarbij waren het ook nog eens gezellige mannen en herinner ik me mijn verhuisdag als een leuke dag!
pro
Vakkundig
pro
Goede service
Verhuisd van Roermond (Nederland) naar Weert (Nederland)
flag-review
Hallo JL-verhuizingen

Bedankt voor de prettige verhuizing, we hebben dit als zeer fijn ervaren.
Wat ik zo leuk vond is hoe de verhuizers samen werkten, je kon zien dat zij echt lol hebben in hun vak en dit met zo veel mogelijk zorg uitvoeren.

Groetjes,

Gerben Peters
Verhuisd van Leende (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Onlangs verhuisd met dit 'professionele' bedrijf.

In 1 woord: WAARDELOOS

Ik weet eigenlijk niet waar te begonnen maar ik zal een poging wagen.

Helaas heb ik 2x gebruik moeten maken van dit bedrijf aangezien de inboekte de eerste keer moest worden opgeslagen om een paar maanden later naar nijmegen verhuisd te moeten.

De eerste keer dat de verhuizing plaatsvond zijn er diverse meubels beschadigd. Meubels welke ervoor perfect in staat waren. Stukken van een kast zijn door lomp gedrag afgebroken en naderhand los in de wagen gelegd. De verhuizers waren daarvan op de hoogte echter nu bij het aansprakelijk stellen wordt er keihard ontkend dat dit door hun toedoen is gebeurd?! En worden wij dus in feite als leugenaar bestempeld.

De 2e keer was nog vele malen erger... Het begon er al mee dat de eigenaar de 'heer' (naam). Meerdere malen een foutief e-mailadres gebruikte van mij waardoor de betaling niet op tijd binnen was.

Ik heb dit alsnog de dag vantevoren met spoed in orde gemaakt en hem hiervan een betaalbewijsje en printscreen gestuurd. Dit was echter nie voldoende zo bleek op de ochtend vd verhuizing.

Ze hebben blijkbaar nogal slecht ervaringen met niet-betalende klanten (wat ik nu achteraf meer dan begrijp..) want ik moest ter plekke in het bijzijn vd verhuizers inloggen op mijn bank om zo te laten zien dat er wel degelijk betaald was. (Wat ook zo was) Onnodig te zeggen dat dit een zeer onprettig gevoel geeft, haast alsof je een misdadiger bent en dat nadat ik dus al eerder €3000 had betaald vd eerste verhuizing. (Wat achteraf ook zwaar overpriced was)

Dus van enig vertrouwen had wel degelijk sprake moeten zijn en afgezien van dat is t zeer klantonvriendelijk. Dit werd ook bevestigd door 1 vd verhuizers die aanwezig was, hij heeft mij verteld dat er zeer veel klachten waren over dit bedrijf en dan met name over de eigenaar (naam). De verhuizer werkt bij meerdere bedrijven maar heeft zelf gezegd de gang v zaken niet ok te vinden.

Dan de verhuizing zelf.... 1 antieke kroonluchter viel in de wagen waar ik sept bij stond. Kapje en de binnen behuizing kapot. Ik heb hier gelijk foto's van gemaakt en gemaild. Nu wordt er echte glashard gelogen omdat de verhuizer die in de wagen staat het ontkent?!! En (naam) de eigenaar gelooft blijkbaar direct hem ipv de klant ondanks dat ik er zelf naast stond en alle 3(!) de verhuizers dit hebben gezien... Echt te schofterig voor woorden...

Naast de kroonluchter ontbreekt er een lampenkap, ontbreken er schroeven waardoor de babykamer niet gemonteerd kan worden (voor montage is wel betaald extra) en is het bovenraam zodanig beschadigd waardoor het raam niet meer sluit. Ook zijn de kozijnen door het lompe gedrag beschadigd. Op mijn vraag of (naam) wilt komen om het zelf te zien zegt ie doodleuk 'dat ie daar geen zin in heeft'.

Een likje verf zou moeten volstaan volgens de 'heer' (naam).

Ook is mijn witte hoofdboard van mijn boxspring verkleurd ... Zit een grote gele vlek op Welk er niet op zat. Ook dit wordt in twijfel genomen door de eigenaar ... Eigenlijk alle klachten worden afgedaan als leugens.

Ik heb al met veel bedrijven te maken gehad maar nog nooit zo'n asociaal klantonvriendelijk bedrijf meegemaakt als dit.. De betreffende verhuizers liegen waar ze bij staan en de eigenaar (naam) gelooft niets v wat de klant zegt. En dat voor bijna €8000 totaal.

Waardeloos bedrijf hoop dat niemand hier ooit nog mee in zee gaat.. U bent gewaarschuwd....
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
10
3 reviews
Telefoonboek
6,0
3 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven