Q&Q Verhuisservice

7,8 (23‎ Sirelo reviews)
i
7,4 (12 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (5)
pro
Communicatie (4)
pro
Flexibel (3)
con
Onvoorzichtig met meubelen (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Vergunningen

Over

Q&Q is een verhuisbedrijf, dat al sinds 2001 een professionele verhuisservice biedt bij de kleinere en grote verhuizingen. Ze werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten in en rond de regio Breda en Tilburg. Q&Q is erg flexibel en de uitvoering van hun taken is volledig aanpasbaar naar uw wensen. Het is tenslotte uw verhuizing!

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews23

83% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
23 van de 23 reviews zichtbaar
Vanwege een vloerreparatie moest de woonkamer leeg. [naam verwijderd door Sirelo] zou op maandag beginnen. Groot verhuisbericht zou de spullen de vrijdag ervoor ophalen. Q&Q kon het de zondag ervoor ophalen. Scheelde ons ruim twee dagen om alles schoon in te pakken en niet een heel weekend met een lege woonkamer te zitten. Extra dozen werden snel geleverd. Er werd, vanwege de nog ‘zachte’ lak, zorgvuldig en voorzichtig gewerkt, zeker bij het terugbrengen en terugplaatsen van de meubelen. Een gevallen doos werd eerlijk gemeld echter er was geen schade. Daarnaast was het bedrijf goed telefonisch bereikbaar. Wij zijn zeer tevreden.
pro
Flexibiliteit
pro
Scherpe offerte
Verhuisd van Gilze (Nederland) naar Gilze (Nederland)
Zeer professioneel, denkt mee en stelde zich zeer flexibel op
Prijs concurrerend en verhuizers ter plaatse zeer hulpvaardig .
Echt een aanrader !
pro
flexibel en professioneel
pro
zorgvuldig en enthousiaste ploeg
Verhuisd van Woudrichem (Nederland) naar Grimaud (Frankrijk)
Ik had er al geen goed gevoel bij toen die gast de dozen kwam brengen. “Dit past makkelijk in 30 dozen”, zei hij. (Ik had er dus 80 nodig) op de dag zelf heeft hij enorm veel schade gemaakt aan de meubels en ook aan het nieuwe huis. Ik had een verzekering via hen afgesloten (€50 extra) waardoor ik alles van de meubels kon declareren, (min €125 euro eigen risico, dus dat is al €175 minder voor enkel de verzekering). Maar alle schade in het huis, kon ik dus NIET bij hen verhalen. Daarvoor moest ik bij Q&Q zelf zijn, en daar heb ik dus nooit antwoord op gehad. Er waren 2 redelijk harde werkers bij, de 3e zat vooral te bellen en te roken, waardoor hij aan het einde van de dag zei ‘kan ik het bed morgen in elkaar komen zetten? Ik moet nu naar mijn vriendin toe’. Ja.. dan slapen wij wel op de grond?? Hij heeft hem toch nog in elkaar gezet, kapot dus. Net als alle andere meubels. (Hebben inmiddels een nieuw bed, die zakte letterlijk in elkaar). De kledingkast is niet stabiel weggezet, waardoor de deuren altijd open rollen (schuifdeur). We hebben de vloer opnieuw moeten laten lakken (was net gebeurd, houten vloer). Het vinyl op zolder is stuk geschoven doordat ze met de was/droger hebben geschoven ipv getild. Ik heb eigenlijk geen goed woord over ze te zeggen. Later hoorde ik dat die ene gast er niet meer werkt, dus wellicht zijn ze er nu op vooruit gegaan, maar dat veranderd niks aan de gemaakte schade in mijn (koop)huis!

14-10-2021: Verhuisdatum was 24-06-2019
Lees meer
pro
Vader en zoon waren vriendelijk.
con
Veel schade
con
Veel lamballen en vervolgens tijd te kort hebben.
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland)
Antwoord van
Beste L
Wanneer hebben wij u verhuist als ik vragen mag?
Ik heb namelijk niet 1 verhuizing in of naar Bergen op Zoom gedaan dit jaar zo ver ik kan achterhalen.
Van het opmaken van de offerte tm de verhuizing zelf is alles professioneel en persoonlijk uitgevoerd. Ook het vervolg van de verhuizing, het leegmaken van het “verlaten” huis werd goed en gedegen aangepakt. Resultaten naar tevredenheid. Scherpe prijs met hoge kwaliteit.
pro
Professioneel
pro
Persoonlijk afgestemd
Verhuisd van Hoofdstraat In Rijen (Nederland) naar Wilhelminaplein In Rijen (Nederland)
Duidelijke communicatie vooraf, geweldige verhuizers waarbij we geen zorgen hadden. Top service, ik kan zelf niet stil zitten dus heb een handje bij gedragen maar het proces was soepel en zonder twijfel zou ik Q en Q opnieuw inhuren
pro
Communicatie
pro
Verhuizers
con
Geen
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Kaatsheuvel (Nederland)
Goede service en leuk team. Alles wordt netjes ingepakt en waar nodig gedemonteerd en op plaats van bestemming weer netjes gemonteerd. Alles gaat in goed overleg en de meubels worden meteen op de plaats gezet waar jij ze wilt hebben.
pro
Accuraat
pro
Betrouwbaar
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Vriendelijke jongens, maar niet echt professioneel. Kwamen met 2 man binnen en concludeerden al snel dat dat te weinig mankracht was. Veel overleggen was nodig. Kledingkasten opbouwen hadden ze te weinig gedaan en duurde dus veel te lang incl. aardig wat lichte beschadigingen aan de kast en vloer.
pro
vriendelijke jongens
pro
communicatie met opdrachtgever was top
con
geen verstand van kasten demonteren
con
toch nog veel zware items waar geen tijd voor was
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Geweldige ervaring hiermee , nette jongens zou het zo weer doen, staan je netjes te woord.
Onze complimenten
pro
Netjes en beleefd
pro
Hoed verzorgd
Verhuisd van Dongen (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
S'morgens netjes optijd, super.
2 hele nette vriendelijke jongens.
Alles netjes behandeld en ingepakt, goed meegeholpen en meegedacht met alles.
Zou dit bedrijf, met deze jongens, zeker aanbevelen.
Eigenlijk in een woord, geweldig👍.
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Contact met [naam verwijderd door Sirelo] VOOR de verhuis was snel en goed. Contact met [naam verwijderd door Sirelo] is waardeloos. Veel spullen zijn beschadigd, de dozen liggen al 2 weken in de woonkamer na het niet nakomen van de ophaal afspraak. Verkeerde inschatting door [naam verwijderd door Sirelo], maar 2 mannen gestuurd, uiteindelijk toch een mannetje bij gekomen ([naam verwijderd door Sirelo] zelf). Ook een 19 jarige hele lieve knul, maar niet sterk en niet handig. De andere verhuizer, vader van de jonge knul, hebben we veel mee gelachen en ook hebben we hem geholpen toen ze nog maar met z’n 2 waren. Aardige man. Er werd veel gerookt, geappt, gebeld, en gezeten. Aan het einde van de dag werd gevraagd of ze het bed morgen in elkaar mochten komen zetten want ze zouden het niet redden. (Dan krijg je een levensverhaal met waarom niet). Er zijn een paar stangen kwijt die bij het bed horen, waardoor het bed ook niet stevig is. Ik heb me de hele dag ongemakkelijk gevoelt. Ik wacht al 2 weken op antwoord over de gemaakte schades. Niks over gehoord. NOOIT meer.Lees meer
con
Geen inzicht
con
Asociaal
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland)
Omdat ik in juni 2019 tevreden was over de service. Behoedzaam met mijn spullen; zelfs met een traplift die in de weg stond. De heren beleefd, attent en plezierig. Hartelijke groeten aan ze!
pro
voorzichtig met spullen
pro
vriendelijk, beleefd, attent, behulpzaam
Verhuisd van 's-hertogenbossch (Nederland) naar St. Michielsgestel (Nederland)
Contact met Arthur was heel goed. Hij maakte een goede inschattig van de hoeveelheid en lenen van de dozen was ook super. [namen verwijderd door Sirelo] dachten goed mee. Het verhuisteam was een beetje lomp en 1 verhuizer was erg onbeschoft naar ons en ruw met de spullen. Dat zorgt ervoor dat de beoordeling minder is. Ze hebben deze verhuizer ontslagen uiteindelijk. De andere twee verhuizers waren vriendelijk en sterk! De onbeschofte verhuizer niet meegerekend is het een aanrader voor deze prijs en kwaliteit.
pro
Goed klantcontact
pro
Fijne service qua verzekering en dozen
con
Onbeschofte verhuizer
con
Beetje schade aan spullen
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Doorn (Nederland)
Hele fijne communicatie over de mail en telefonisch.
Offerte was scherp geprijsd; zelfs op een zondag verhuizen was geen probleem.
Alle meubels waren goed ingepakt en de 5 kledingkasten waren binnen no time uit elkaar en op de nieuwe locatie weer keurig netjes in elkaar gemonteerd.
Het zijn hardwerkende en vriendelijke mannen die heel professioneel en vlot te werk gaan. En ze waren ruim binnen de tijdslimiet klaar, dus ik had geen extra kosten.
pro
Budgetvriendelijk offerte
pro
Snel, vriendelijk en zeer professioneel
Verhuisd van Reeuwijk (Nederland) naar Hazerswoude-dorp (Nederland)
Traumatische ervaring. Ondanks aanvraag om te komen kijken hoeveel er oververhuisd moest worden, is dat niet gebeurd, waardoor op de dag zelf met een veel te klein busje en te weinig man op kwamen dagen. Eerste vraag die gesteld werd: 'moet dat allemaal mee?' Ja, daarom heet het verhuizen! Uiteindelijk is er een tweede busje met extra man bijgekomen, op onze kosten, plus alle overuren, waardoor we ruim 3x duurder uit waren dan oorspronkelijk gepland. Daarbij werd er ook nog eens slecht samengewerkt, waardoor simpele klusjes lang duurden waarbij de anderen stonden te niksen. Ook nog zelf moeten meehelpen om, waarbij mensen op hun telefoon zaten te appen, en als je aankwam even snel wat in de bus gingen laden. Uiteindelijk hebben we zelf nog een vrachtwagentje gehuurd en zijn we de volgende dag nog 12 uur bezig geweest. Uiteindelijk zijn we aan extra huur van vrachtauto en met hulp van familie zoveel meer geld, tijd, en stress kwijt geweest, dat we beter met een professioneel verhuisbedrijf in zee hadden kunnen gaan. Dit nooit meer!Lees meer
pro
Een aantal verhuizers werkten keihard
con
Slechte afspraken
con
Uiteindelijk erg duur
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Weert (Nederland)
Positieve ervaring van mijn moeder, goed overleg, spullen werden netjes ingepakt. Tevreden over service
pro
Goede uitleg en afstemming
pro
Sfeer prettig
Verhuisd van Duizel (Nederland) naar Eersel (Nederland)
Fijne verhuizers, nemen al het werk uit handen! Houden wel geregeld pauze (prima, maar jammer dat dit dan wel allemaal als overuren geteld worden)
pro
Enthousiast
pro
Vriendelijk
con
lange pauze die door gerekend wordt aan de klant.
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Zeer correcte medewerkers en alles keurig afgewerkt. En alles ruim binnen de afgesproken tijd afgehandeld.
con
Ik had een tijd van 4 uur gezegd, doch op advies van Q&Q heb ik 6 uur afgesproken. Jammer, want ze waren ruim binnen 4 uur klaar
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland)
Afspraken gemaakt en goed nagekomen. Inpakken en opslaan goed geregeld. De mannen waren vriendelijk en vrolijk. Ook als het wellicht even tegenzat
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
De verhuizers ([namen verwijderd door Sirelo]) hebben keihard gewerkt maar zaten de hele dag met te weinig personeel. Daardoor pas 18.30 klaar! Bovendien was de taxatie niet goed gegaan. Er zouden geen dozen zijn, verhuizers hadden gerekend op 1 volle vrachtwagen i.p.v. 2.
pro
Harde werkers. [naam verwijderd door Sirelo] was heel goed in inruimen. Alles netjes ingeseild..
con
De organisatie. Te weinig personeel. Niet wat beloofd was.
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Rijen (Nederland)
Goed en klantvriendelijk geholpen. Waren binnen de afgesproken tijd klaar. Zezijn netjes met al je spullen.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Heb reeds eerder een review geschreven, maar Q&Q heeft daar contact over opgenomen om de onvrede bespreekbaar te maken. Ondertussen hebben we samen een bevredigende oplossing gevonden.
pro
Na klacht uiteindelijk serieus opgepakt
pro
Slechts één verhuizer, maar wel een goeie!!
con
Duurde lang voordat klacht serieus werd genomen
con
Zet van tevoren de
Verhuisd van Zundert (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
Het betrof een verhuizing van slechts 1 meubelstuk over korte afstand: netjes en vlot gedaan., ook zonder bijzondere hulpmiddelen.
pro
vlotte afspraak
pro
scherpe prijs
Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Rijen (Nederland)
Goed en professioneel personeel, Onze verhuizing verliep soepel! Daarnaast denken ze goed mee. Ik zou ze iedereen aanbevelen.
pro
Snel
pro
Betaalbaar
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Facebook
9,9
1
Google
7,2
11

Andere verhuisbedrijven in Rijen

8,5
49

Verhuisjongens

Oosterhout
Bekijk verhuisbedrijf
7,4
97

Baronie Verhuizingen

Oosterhout
Bekijk verhuisbedrijf
7,1
11

Verhuis Veilig Haaglanden

Oosterhout
Bekijk verhuisbedrijf