VERHUIZER MET EEN TOP SCORE

Keulen Inboedelzorg VOF

9,0 (48‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (13)
pro
Prijs (12)
pro
Vriendelijk (8)
con
Onprofessioneel (2)
Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 11 november 2019

Over

Keulen verhuizingen is door zijn jarenlange ervaring een degelijke en betrouwbare naam binnen de verhuiswereld! De dienstverlening gaat verder dan verhuizen alleen. Zo hebben zij vakmensen in dienst die handyman werkzaamheden mogen en kunnen uitvoeren. Ook hebben ze een opruimdienst voor het oude huis en een afdeling schilderwerken.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

85% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
24 augustus 2021 verhuisd de afspraak was om 8.00 maar om 11.30 kwamen twee van de drie verhuizers op zetten..Naargeestige sfeer veel ruzie en veel schade maar absoluut niets vergoed gekregen.
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Roermond (Nederland) naar Zandvoort (Nederland)
Antwoord van
Beste Wfm Kuijpers, we kunnen dik 2 jaar na de verhuizing de schademelding uiteraard niet meer in behandeling nemen. Was beter geweest om dit eerder te melden. Heb geprobeerd contact op te nemen maar u reageert helemaal niet. Voor ons is de zaak hiermee afgedaan.
 op Sirelo
Via de site offertes opgevraagd en dit bedrijf heeft als eerste gereageerd per email met telefonische opvolging. Communicatie is klantgericht en duidelijk en offerte was de beste, die ik kreeg.
Tijdens de verhuizing is alles soepel verlopen. Het team van 3 man was duidelijk op elkaar ingespeeld. Alles werd eerst onderling besproken voordat men aan de slag ging. Regelmatig werd ik geïnformeerd of gevraagd naar specifieke wensen. Er werd snel gewerkt, maar altijd voorzichtig. Alle meubelstukken zijn goed beschermd vervoerd.
De verhuizing bestond vooral uit de zwaardere stukken, zoals wasmachine/droger, volledige slaapkamer, kasten de- en monteren, wat voortreffelijk is gedaan. Het moeilijkste aan een verhuizing is mij uit handen genomen op een geweldige manier.
Verhuisd van Swalmen (Nederland) naar Helmond (Nederland)
 op Sirelo
De eigenaresse die kwam kijken bij de prijsopgave voor de aangevraagde verhuizing, door hun was zeer vriendelijk. Ze toonde oprecht en eerlijk haar interesse.
Daar waren we zeer tevreden over. De verhuizing werd professioneel en correct afgehandeld.
De jongens waren zeer vriendelijk, en hebben keihard gewerkt, totdat de klus was geklaard.
Ik beveel dit verhuisbedrijf met hun verhuizers aan om een verhuizing door hun te laten uitvoeren.
pro
Professioneel
Verhuisd van Kerkrade (Nederland) naar Kerkrade (Nederland)
 op Sirelo
Na korte kennismaking door het huis gelopen, om zaken te inventariseren wat vervoerd moet worden en gestart. Goed tempo, tevens zorgvuldig met materialen en zeer kundig in het efficiënt laden van de bussen. Mannen waren gehele dag vriendelijk en goed gestemd, onderling maar ook naar ons, wat zo’n stressvolle dag een stuk aangenamer maakt. Samen aan de koffie en een goed maal, maakte het geheel tot een zeer tevreden dag, met gasten waarvoor wij onze pet afnemen. Mannen voorlopig even niet, maar als het is graag weer met jullie! Hartelijke dank en groet, familie Beckers
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Vlodrop (Nederland) naar Melick (Nederland)
 op Sirelo
Vier vriendelijke (en ook nog gezellige) mannen kwamen ons op zaterdag 6 mei 2023 helpen. Ze waren duidelijk op elkaar ingespeeld, eerst overleggen over hoe en wat en dan pas starten. Efficient, duidelijk, bij twijfel werd er aan ons gevraagd hoe we het wilden hebben. Hoog tempo maar ook voorzichtig en rustig met onze spullen. Wij hebben drie verschrikkelijke kledingkasten die ze uit- en ook weer in elkaar hebben gezet. Eigenlijk kostte dat de meeste tijd. En zelfs na het monteren werd er aan ons gevraagd of ze nog iets voor ons konden doen! De dag na de verhuizing misten we twee klemmen, ik heb meteen gemaild (zondag) en kreeg de dag erna (maandag) meteen reactie, nog een dag later (dinsdag) en de klemmen lagen al in onze brievenbus! Wat ik ook echt een meerwaarde vond was dat [Naam verwijderd door Sirelo] de eigenaar, zelf langs kwam om alles te bekijken voordat hij een offerte uitbracht. En de contactmomenten met zijn vrouw [Naam verwijderd door Sirelo] waren duidelijk en behulpzaam. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!Lees meer
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Weert (Nederland) naar Neeritter (Nederland)
 op Sirelo
Ik heb mijn petje af gedaan voor de 2 hardwerkende verhuismannen.
* Ze waren zeer klantvriendelijk en beleefd.
* Ze hebben doorgewerkt.
* Ze zijn uiterst zorgvuldig met het meubilair en de spullen omgegaan.

Zulke hardwerkende vakmannen zijn zeldzaam en goud waard!
pro
Voorzichtig met meubelen
Verhuisd van Vlodrop (Nederland) naar Vlodrop (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

De Telefoongids
9,9
75
Google
7,0
19