Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 13 juni 2023
Associaties

Over

Sinds 1890, heeft UTS Cors de Jongh zich ontwikkeld tot een professionele en innovatieve verhuisonderneming die haar naam en faam heeft verworven in het verhuizen van particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Voor een verhuizing waarbij een groot deel van onze huisraad twee jaar opgeslagen moest worden hebben wij UTS ingehuurd. Voorafgaand aan deze verhuizing hadden we uitgebreid vergelijkend warenonderzoek gedaan voor we met dit bedrijf in zee gingen; doorslaggevend was dat UTS ook de opslag van de collecties van enkele grote musea deed. Dat gaf vertrouwen. Onze huisraad is keurig in twee containers ingepakt door de verhuizers van UTS waarna de containers in ons bijzijn verzegeld werden en naar het verwarmde en geventileerde containerhotel gebracht. Bij het betrekken van het nieuwe huis twee jaar later werd echter maar één container geleverd waarbij bleek:
- In die twee jaar waren buiten ons medeweten om beide containers samengevoegd in één container, waarbij ook zoals direct duidelijk werd huisraad beschadigd was geraakt. Het was er echt ingepropt!
- De containers hadden daarnaast ook nog buiten gestaan waardoor een groot deel van de huisraad beschimmeld was geraakt
De aanwezige verhuizers van UTS waren hier dusdanig van onder de indruk dat zij contact opnamen met hun baas die ook direct kwam kijken. Tegen ons werd gezegd dat dit nooit had mogen gebeuren en dat UTS de geleden schade natuurlijk zou vergoeden. Helaas is niets minder waar!!!! De door UTS aangewezen schade-expert heeft een keurig rapport van de veroorzaakte schade gemaakt maar UTS vergoedt tot op heden niets. Wel hebben wij ondertussen begrepen dat UTS de opslag van onze twee containers had ondergebracht bij een ander verhuisbedrijf omdat hun eigen opslag vol zat. Al na een jaar was duidelijk dat bij deze opslag was vastgesteld dat er sprake was van vochtschade aan onze spullen. Van beide zaken zijn wij nooit op de hoogte gesteld. Wij hadden een contract met UTS en hebben ook twee jaar de door UTS gestuurde rekening betaald voor de opslag van twee verwarmde en geventileerde containers.

Door de mooie verhalen zijn wij het contract aangegaan en hebben wij ook nadat de problemen duidelijk waren geworden nog vertrouwen gehad in een nette afwikkeling door de gedane belofte dat dit opgelost zou worden. Maar helaas, wij zijn nu twee jaar verder en UTS vertraagt, reageert niet, schuift het probleem naar anderen en betaalt niet voor de veroorzaakte schade. Het is een schande.

Kortom: als u wilt dat er met zorg op uw goede spullen gepast wordt ga dan niet met UTS in zee maar zoek verder naar een goede verhuizer! Wij raden echt niemand UTS aan.
Lees meer
con
onbetrouwbaar
con
slechte service
Verhuisd van Aerdenhout (Nederland) naar Aerdenhout (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

Facebook
9,0
8
Google
8,2
47

Andere verhuisbedrijven in Utrecht

8,4
18

Verhuisbedrijf Busje komt zo

Utrecht
Bekijk verhuisbedrijf
7,2
17

Mondial VSN Verhuizingen

Utrecht
Bekijk verhuisbedrijf
8,7
6

Gosselin Mobility The Netherlands

Nieuwegein
Bekijk verhuisbedrijf