VerhuiscompanyGemiddelde score van 6,8 uit 22 beoordelingen
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar tot wel 40% op je verhuizing

Demkaweg 25
3555 HW Utrecht
030-2410665

Over verhuisbedrijf Verhuiscompany

Sinds de oprichting is Verhuiscompany uitgegroeid tot een solide onderneming. Vanuit hun centrale locatie in Nederland realiseren ze verhuizingen in binnenland en buitenland voor particulieren en bedrijven, verzorgen allerhande Facilitaire dienstverleningen voor diverse organisaties, bijvoorbeeld intern verhuizen, herinrichten kantoren, demonteren en monteren van meubels.

Diensten

Nationaal verhuizen
Internationaal verhuizen

Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
15 werknemers
Aantal wagens
5 wagens

Er zijn 22 beoordelingen voor Verhuiscompany.
Schrijf beoordeling
Onze reviews zijn onafhankelijk. Verhuisbedrijven kunnen de beoordelingen niet aanpassen of verwijderen.

Aanbeveling

Op tijd, correct, vakkundig, vriendelijk, alles schadevrij overgekomen en neergezet, werken zeer netjes, goede coördinatie (Poolse meneer top).
Ga voorlopig niet meer verhuizen, maar anders............... neem ik absoluut contact op. Ook Heather werkt zeer correct, vooraf én nadien gebeld om te vragen of alles naar wens was. Chapeau!!!!!!!!!!!!

Verhuisd van Houten (Nederland) naar Zutphen (Nederland).


Aanbeveling

Hele aardige jongens,alles werd goed ingepakt met dekens en alles keurig op zijn plaats gezet en zonder schade

Plus- en minpunten
Niets was teveel
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland).


Geen aanbeveling

Ik had twee keer een week lang achter aan moeten bellen om de dozen te ontvangen. Bij vragen kreeg ik onvoldoende antwoorden, of helemaal geen reactie.
De verhuizing zelf liep best goed, behalve de ruzie die ze met een medewerker hadden en de hulpkracht van het uitzendbureau was meer met zijn mobieltje bezig dan met zijn werk.
Er is hier en daar schaden ontstaan die ze helaas niet door gegeven hadden en omdat we het heel drukken hebben kwamen we helaas te laat erachter. Dus melden heeft geen nut meer.

Plus- en minpunten
Goede eerste contact
Slechte service
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Zwartebroek (Nederland).


Geen aanbeveling

Eerste kontext prima,alles was mogelijk., opslag van meubels, goed en degelijk ingepakt, goed verzekerd, enzovoort enzovoort.

Was voor iemand van 77 jaar erg geruststellend en durfde verhuizing wel aan.
Zelf alles ingepakt op de grote dingen na.
Op de verhuisdag al geen voldoende materiaal dus werden mijn jassen gebruikt om kostbare dingen,klokken in te pakken.
Goed na veel gedoe ging alles in opslag.
Een maand later huis klaar en dan komen je spullen eindelijk.
At een dag: er wordt veel gebeld naar de baas want er zijn geen goede aanwijzingen achter gelaten hoe iets ingeklaard moet worden gezet.
Er zijn onderdelen zoek,er zijn sleutels zoek,ga zo maar door.
De andere dag blijkt: dat een mooie lamp, net nieuw, onderdelen weg zijn. Hij hangt maar net die afwerking wat hem mooi maakt is zoek.
De lampenkappen ( 2 ) zijn gescheurd.
Het front van de droger is kapot.
Mijn antieke kaptafel niet compleet en erg beschadigd.
Was nog in de puntjes zo mooi.
Sleutels van een bureau .. Lees meer

Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Lelystad (Nederland).


Geen aanbeveling

Bij het lezen van de ervaringen dacht ik: had ik die maar eerst gelezen alvorens voor dit bedrijf te kiezen. Hoewel we minder dozen (zelfs 15!!!) nodig hadden dan begroot, deden ze moeilijk over één item (2m3) extra aan meubels. Ze kwamen die ochtend al chagrijnig met z'n drieën bij ons. Eentje probeerde het nog netjes te houden, de andere twee waren ronduit onbeschoft. Ze verdienen 1 ster omdat ze wel bijzonder hard hebben gesjouwd. Dit moest ook van ons omdat we op 1 augustus ook de overdracht hadden van ons oude huis. Dit hadden wij zo niet gepland want de verhuizers hadden we eerder geboekt, echter had Verhuiscompany een fout in de planning gemaakt. Hierdoor ervoeren wij voor het eerst stress. Iets wat in de aanloop totaal niet aan de orde was. Bovendien hadden ze de omvang verkeerd ingeschat waardoor ze met een veel te kleine vrachtauto kwamen. Nu moesten ze twee keer op en neer naar Bussum. in Bussum bleken enkele items niet naar boven te kunnen. Hierdoor kwam het er op neer dat .. Lees meer

Plus- en minpunten
de moeite die de jongere verhuizer deed
uiteindelijk alle drie de verhuizers die ook maar dat doen wat hen opgedragen wordt
communicatie
niet nakomen van afspraken
Verhuisd van Bunnik (Nederland) naar Bussum (Nederland).


Aanbeveling

alle afspraken zijn nagekomen, de verhuizing verliep perfekt. Niets was gebroken en bij aankomst hebben 4 aardige sterke mannen binnen zeer korte tijd alles uitgeladen en neergezet. Helemaal fantastisch!

Verhuisd van Bussum (Nederland) naar Javea (Spanje).


Aanbeveling

Zwanger zijn en verhuizen. Geen prettige combinatie.
VCU en verhuizen is daarentegen wél een goede combinatie. De eerste dag werd alles netjes ingepakt, de volgende dag stonden 5 sterkte aardige mannen op de stoep. Netjes demonteerden ze de kast, en met de verhuislift werd alles van 4 hoog naar beneden gebracht. Binnen 4 uur was de klus geklaard!
Zo is verhuizen echt geen straf.
Nu is alles in de opslag om over 2 maanden te worden gebracht naar ons huis in Loosdrecht.
Heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed komt!
Nogmaals dank Heather voor het meedenken!

Plus- en minpunten
Meedenken
Snel werken én het netjes omgaan met de spullen!
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Loosdrecht (Nederland).


Geen aanbeveling

Zoals eerder beschreven gaan er tijdens de verhuizing veel stuk. Schadeclaim ingediend maar je hoort niks meer van het bedrijf. Tijdens de verhuizing is er zelfs gestolen. Het is geen prettig bedrijf en wij als klant worden uitgemaakt voor leugenaars. Ga nooit met dit bedrijf in zee want je krijgt spijt. Er is tijdens de verhuizing zelf laaiende ruzie instaan tussen de verhuizers in ons bij zijn.

Plus- en minpunten
Diefstal
Veel schade aan spullen en geen schadevergoeding
Verhuisd van Wijk Bij Duurstede (Nederland) naar Soesterberg (Nederland).


Aanbeveling

Offerte wordt kosteloos aan huis opgesteld. Verhuisd van 4 hoog naar 3 hoog in nog geen 9 uur tijd inclusief de- en montage. Een aanzienlijke lading dozen, meubels en elektronica met als enige schade twee gebroken glazen. Hard werkend personeel en prettig in de omgang. Dit voor een nette prijs.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Geen aanbeveling

Eerste contact was prima. Daarom ook voor hen gekozen. De verhuizers hebben echt hard gewerkt maar iets te enthousiast. Zo zetten ze onze led-tv open en bloot in de regen op de verhuislift, zonder enige bescherming. Reactie: niets aan de hand, wij zijn verzekerd! Tijdens verhuisdag geen onvertogen woord en alles op z'n plaats gezet. Echter, volgende dag zagen wij dat onze kasten waren beschadigd omdat deze over elkaar waren geschoven. Dat kan natuurlijk gebeuren, dus heb ik melding van gemaakt. Melding is aangenomen en men vroeg om foto's. Ook die heb ik gestuurd, incl. De aankoopbonnen van de kasten ( waren van Ikea, maar toch). Vervolgens is er veel over en weer gemaild en steeds moesten we weer foto's opsturen. Deze kwamen nietdoor was de opmerking. Even komen kijken naar de beschadigingen was niet aan de orde. Wij moesten maar weer nieuwe foto's opsturen! Vervanging van de kasten bedroeg een paar honderd euro, maar men wilde niet bewegen. Schandalig behandeld door verhuiscompagnie... Lees meer

Plus- en minpunten
Eerste contact was goed
Schandalig behandeld
Niet betrouwbaar als men schade veroorzaakt
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Top, mijn verhuizing van Woudenberg naar Renswoude is door dit bedrijf geweldig geregeld. Op tijd dozen om in te pakken. De verhuisdag was een gezellige dag. Een team van 4 hardwerkende mannen , vriendelijk, voorzichtig met de spullen, heeft een grote pluim verdiend. Bedankt!

Verhuisd van Woudenberg (Nederland) naar Renswoude (Nederland).


Aanbeveling

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Vlot vriendelijk en accuraat

Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Hooglanderveen (Nederland).


Aanbeveling

Zeer bekwame, prettige medewerkers. Heel zorgvuldig omgaand met mijn spullen.

Verhuisd van Hoogland (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Professionele partij die zeer netjes heeft gewerkt met aandacht voor de te verhuizen spullen. Zeker een aanrader.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar De Meern (Nederland).


Aanbeveling

Super in alle opzichten en verhuisteam goed op elkaar ingesteld.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Ging allemaal heel snel , inpakken en de volgende dag verhuizen, super service en sterke mannen! Dat ging allemaal perfect en goed geregeld. Zou niet zo snel weer verhuizen, maar met Verhuis Company komt alles goed!!

Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Wij moesten onverwachts verhuizen in April 2016 door gezondheid redenen. Van een eens gezin woning naar een rolstoel woning. dit alles was in een tijdsbestek van een week. Ze hebben bij ons ingepakt, gedemonteerd, en de gehele inboedel verhuist. Top service, fijne jongens, begrip voor de situatie. Geen klus was te veel of het werd gedaan. Als iets toch niet in huis paste werd het zonder problemen op ons verzoek in de schuur geplaatst. De dag na de verhuizing zijn er nog mensen terug geweest om wat dingetjes voor ons op te hangen en te veranderen omdat ik dat zelf uiteraard niet kon.
Ik ben blij met de jongens van Verhuiscompany en wat ze voor ons betekent hebben in een nood situatie. Ik kan ze zeker aan raden als u een firma zoekt met hart voor hun werk en gevoel voor de klant.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Geen aanbeveling

De verhuizing is op zich goed verlopen; sommige medewerkers stelden zich professioneel op, anderen klaagden over zware spullen, 'dit moet toch niet naar boven he?.
De planning van de werkzaamheden is abominabel; nadat de verhuizers ongeveer een derde van de inboedel hebben opgehaald, krijgen ze een telefoontje dat ze naar een andere klus moeten. Voor ons lastig, maar de medewerkers zelf klagen ook dat ze nooit weten waar ze aan toe zijn. Het bedrijf zou er van opknappen als de planner onmiddellijk vervangen werd door iemand met kennis van zaken.
Tijdens de opslag van onze inboedel is een antieke kast flink beschadigd. Toen we hier over mailden met het bedrijf kregen we aanvankelijk geen antwoord. Na aandringen kwamen zij met de verklaring dat de schade onmogelijk door de verhuiscompany kon zijn ontstaan. Van enige compensatie willen ze niet weten, 'dit valt gewoon onder het eigen risico'. Beslist geen aanrader'dit bedrijf!

Verhuisd van Maarssen (Nederland) naar Pieterburen (Nederland).


Geen aanbeveling

Kan ik ook minder dan 1 ster geven?
Ik heb een tip, ga niet in zee met dit bedrijf. Onjuiste offerte gemaakt waardoor er op de verhuisdag nog een verhoging kwam omdat er volgens hen meer naar de opslag moest dan afgesproken. Verandering in terugbrengdag maakte dat de prijs hoger was dan een offerte met een echt erkend verhuisbedrijf.
Op de terugbrengdag bleken meerdere goederen kapot of zelfs afwezig te zijn. Hoe is het mogelijk!
In laten pakken door het bedrijf en het lijkt of er studenten van de straat zijn gehaald om dit te verzorgen. Een klok met omgebogen wijzers zodat het in een doos pastte, lampenkap onderin een doos. Had ik het maar zelf gedaan!
Schadeafhandeling is niet bespreekbaar met dit bedrijf maar houd je wel maanden aan het lijntje. De bewijslast draait men om, wij moeten bewijzen dat het heel meegegaan is. Alsof ik een gescheurde eettafel meeverhuis. De verhuizers zeiden zelf dat dit niet goed uit de opslag gehaald is door lomp getrek.
Absoluut geen aanrader om.. Lees meer

Verhuisd van Houten (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland).


Geen aanbeveling

De ontmoeting met de verkoper was prima. De offerte zag er ook goed uit. Daarna moesten er concrete afspraken worden gemaakt over inpakken en daadwerkelijk verhuizen. Toen bleek het opeens niet op een dag te kunnen plaats vinden. Kennelijk waren er dingen beloofd die niet konden worden waar gemaakt. En daar waren wij (de klant) de dupe van. De manier waarop gecommuniceerd werd was abominabel. Niet terugbellen. Weigeren een leidinggevende aan de lijn te laten komen etc etc. Ik ben nog nooit zo klantonvriendelijk behandeld. Het heeft ruim twee weken geduurd voordat data en afspraken definitief waren. Wij hebben hier veel stress van ondervonden. Dus als je een verhuizer wilt die doen wat ze beloven en fatsoenlijk behandeld wilt worden, dan moet je niet bij deze partij zijn. Schandalig.
Verhuizing an sich is ok verlopen. Geen uitblinker maar ok.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Gentbrugge (België).


Geen aanbeveling

De verhuizing heeft niet plaatsgevonden. Dit bedrijf heeft nagelaten transparant en duidelijk te communiceren wat het beleid is bij een gewijzigde situatie omtrent verhuizing. Het bedrijf hanteert een zeer starre en klantonvriendelijke werkwijze en berekent de volle kosten bij halvering van werkzaamheden, veroorzaakt door externe omstandigheden. Bij het hierdoor opzeggen van de overeenkomst berekent Verhuiscompany vlot 75% boete. Wij voelen ons uitgeknepen

Verhuisd van Bilthoven (Nederland) naar Bilthoven (Nederland).


Bekijk alle verhuizers in Utrecht en omgeving