Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 22 juni 2023

Over

Voor een goedkope en zorgeloze verhuizing kunt u bij Truckit verhuizers inhuren! Vakkundig en flexibel verhuizen zij zowel particulieren als bedrijven.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

67% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
TruckIt heeft mijn verhuizing uitstekend verzorgd. Het team was punctueel, efficiënt en vriendelijk. Ze handelden professioneel en pakten mijn spullen met zorg in. Gedurende het transport hielden ze me goed op de hoogte, wat voor gemoedsrust zorgde. Alles kwam onbeschadigd aan, en de prijs was redelijk. Kortom, een betrouwbare keuze voor een vlekkeloze verhuizing.
pro
Voorzichtig met meubelen
Verhuisd van Wageningen (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
 op Sirelo
Zeker geen aanrader :(
De bussen zijn al redelijk oud en de service en klantvriendelijkheid zijn zwaar onder de maat.
pro
Prijs
con
Onvriendelijk
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Ede (Nederland)
 op Sirelo
Truck gehuurd voor een dag, de ervaring liep echter wat anders dan de vorige ervaringen. We kregen laat de bevestiging dat we de truck tot onze beschikking hadden. De prijs was eerst 89, bij het ophalen was dit 69, wat toen toch weer 89 bleek te zijn. Het duurt lang voordat je de borg terugkrijgt. Mijn man had zijn mobiele houder vergeten in de truck en toen hij deze kwam ophalen was dit door een medewerker kapot eruit getrokken, maar kreeg hiervoor geen vergoeding terug. Wij gaan kijken naar andere opties.
pro
Efficiënt
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Ede (Nederland)
Antwoord van
Beste Dorien,

Je hebt onlangs een negatieve recensie geplaatst op Sirelo. Wij vinden het jammer dat je na eerdere positieve ervaringen met ons hebt besloten om je ongenoegen op deze wijze te etaleren. Je had ons ook via mail of telefoon kunnen benaderen zodat we het konden oplossen. Maar die kans heb je ons helaas niet gegeven.

Ik heb inderdaad een fout gemaakt met het intoetsen van het bedrag op het pinapparaat en €20,- te weinig in rekening gebracht. Dit is een menselijke fout en kan iedereen overkomen. Op de huurovereenkomst, via mail en onze website hebben we het correcte bedrag gecommuniceerd. Het is dus enkel misgegaan met de betaling en ik heb je persoonlijk gebeld om mijn fout te melden.

Wij doen ons best om de borg binnen drie werkdagen terug te storten, wat ook in lijn ligt met de gemiddelde verwerkingstermijn bij andere verhuurbedrijven. Hier kunnen we helaas weinig aan veranderen.

Jouw ontevredenheid met betrekking tot een kapotte mobiele houder hoor ik pas voo r het eerst. Ik heb aan alle collega’s nagevraagd of ze iets weten over een kapotte mobiele houder, maar helaas zonder resultaat. Als je direct contact met mij had opgenomen dan hadden we dit kunnen uitzoeken en oplossen.

Nogmaals jammer dat het zo is gelopen. Maar hopelijk kun je in de toekomst ergens anders terecht waar je wel tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Loubna
Lees meer
 op Sirelo
Mijn oorspronkelijke verhuisbedrijf had op het allerlaatste moment afgebeld. Truck-it was op korte termijn beschikbaar. Op dezelfde dag van de oorspronkelijke verhuizing ben ik later op de middag verhuist! Snelle beschikbaarheid. Zeer goede, duidelijke en vriendelijke communicatie. Alles ging volgens afspraak soepel en voorspoedig. Daarnaast gaan ze netjes met je spullen om. Ook de verhuizers waren vrolijk en vriendelijk.
Kortom, Ik raad dit verhuisbedrijf aan.
pro
Snelle beschikbaarheid
pro
duidelijke en vriendelijke communicatie/omgang
Verhuisd van Wageningen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
 op Sirelo
Prima prijs, heel vriendelijke communicatie, altijd goed bereikbaar, geen (papieren) gedoe, fantastische service, snelle beschikbaarheid (ook in deze zomermaanden) - inladen ging super soepel, uitladen nog sneller - wij zijn echt héél tevreden.
pro
goede prijs (beter dan elders)
pro
Service en communicatie top
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar La Cueva (Spanje)
 op Sirelo
Twee jonge mannen, die snel en rustig alles overbrachten, kasten demonteerden en weer in elkaar zetten. Vriendelijk, zorgvuldig.
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
7,3
6
Facebook
9,9
38
Google
9,8
703

Andere verhuisbedrijven in Wageningen

8,0
56

Flo-Rent Verhuizingen

Heteren
Bekijk verhuisbedrijf
7,4
28

Perfect Transport

Renkum
Bekijk verhuisbedrijf
7,8
12

Mondial Waaijenberg Verhuizers

Ede
Bekijk verhuisbedrijf