GeertsVerhuizingen

9,1 (48‎ Sirelo reviews)
i
9,5 (27 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (14)
pro
Vriendelijk (12)
pro
Voorzichtig met meubelen (6)
con
Communicatie (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen

Over

GeertsVerhuizingen is gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren. Met de jaren lange ervaring in de particulieren branche weet GeertsVerhuizingen uw verhuizing naar al uw wensen uit te voeren.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews48

98% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
48 van de 48 reviews zichtbaar
Zowel de inpak verhuizing als de uitpakverhuizing werd te laat op de dag gestart ivm uitloop vorige dagen. Bij de uitpak uit de opslag bleek een aantal belangrijke stukken afwezig. Pas na navraag weden ze gevonden. Bij eerdere verhuizingen werd er zorgvuldig gewerkt. Nu minder. Er was schade, na veel aandringen is de schade opgenomen en beloofd direct te vergoeden. Na 2 maanden aandringen en loze beloften is besloten aangetekend en per mail de betaling te vorderen. Geen reactie en aangetekend stuk is niet opgehaald. We hadden heel positieve ervaringen. Maar deze voor ons cruciale verhuizing is voor ons het advies aan allen: eens maar nooit meer.
pro
Bereidheid om tot laat te werken en de klus te klaren
con
Mannen waren moe van de vorige late diensten en daardoor slordig
con
Afspraken nakomen lukt niet, reageert uiteindelijk helemaal niet meer
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Bergen (Nederland)
Ik ben echt super tevreden over Geerts Verhuizingen. Alles liep gesmeerd. Twee vakkundige vriendelijke voorzichtige maar uiteraard wel beresterke mannen hebben al mijn spullen ongeschonden overgebracht. En dat met ook nog eens een enorme storm.
Ik kan ze echt aanraden. Top verhuizers!
pro
Super vriendelijke mannen
pro
Ze gaan heel voorzichtig met je spullen om
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Heel prettige ervaring! De jongens waren op tijd, flexibel, vrolijk, vriendelijk & ervaren. Echte aanpakkers. Gingen heel netjes met onze spullen om en namen al het werk uit handen.
pro
Snel
pro
Aanpakkers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zuidoostbeemster (Nederland)
100%, iedere cent waard! Ik had zelf echt onderschat hoeveel spullen er in de dozen moesten, en hoeveel energie dit verhuizen zou kosten, ondanks dat ik het echt goed had voorbereid. De mannen die kwamen waren uiterst vriendelijk, super voorzichtig met de spullen, goed technisch inzicht en dachten actief mee om maximaal te helpen. Boven verwachting goed geholpen. Ik had nooit eerder met een echt verhuisbedrijf verhuisd, altijd of zelf of met StudentVerhuizers, maar dit heeft echt meerwaarde. Ik zou het iedereen aanbevelen.
pro
Kundige, vriendelijke verhuizers
pro
Goede technische inschatting
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland)
Fantastisch bedrijf, ze waren heel flexibel (snel beschikbaar voor klus die snel moest gebeuren) en ze hebben een hele creatieve en slimme oplossing bedacht voor een lastig (en zwaar) probleem.
pro
Vindingrijk
pro
Flexibel
con
Niks
Verhuisd van Aerdenhout (Nederland) naar Aerdenhout (Nederland)
Wat een fijne verhuizers! Heel vriendelijk, rustig en met beleid werden alle spullen efficiënt ingeladen en weer gelost. Bij een probleem werd meegedacht. Het was een dag zonder stress en ook nog gezellig. Ik kan het iedereen aanraden.
pro
Kundig en met beleid werkend
pro
Vriendelijk, fijne werksfeer
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Een verhuizing kan heel stressvol zijn, maar mijn verhuizing was een gezellige dag! Het vrolijke team zorgt ervoor dat je je geen zorgen maakt, zelfs niet bij het verhuizen van de piano via het dakterras met de verhuislift. Het team denkt mee, helpt met in een uit elkaar zetten. En vraagt ook aan je hoe de verhuizing vond gaan! Echt een super team!
pro
Goede prijs/kwaliteit verhouding
pro
Vrolijk hard werkend team
con
Drinken te weinig koffie en thee en eten geen koeken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Al bij het opvragen van informatie viel me op dat er goed werd meegedacht over de verhuizing. Er werd een verhuislift geadviseerd waar ik achteraf heel blij mee ben want daardoor verliep alles een stuk soepeler en sneller dan mijn vorige verhuizing. Het opgewekte humeur en adequate handelen van de verhuismedewerkers waren in deze toch wel stressvolle gebeurtenis erg fijn. Er werd goed en helder gecommuniceerd en alle spullen zijn in perfecte staat op het nieuwe adres afgeleverd. Dank je wel [naam verwijderd door Sirelo] en collega, Jullie hebben knap werk afgeleverd! ik beveel jullie hierbij dan ook van harte aan.
pro
Goede Prijs/kwaliteit verhouding
pro
Leveren perfecte service met heldere communicatie
Verhuisd van Zaanstreek-waterland (Nederland) naar Zaanstreek-waterland (Nederland)
dit verhuisbedrijf is absoluut het leukste verhuisbedrijf en een hele goeie prijs-kwaliteitverhouding wordt er geboden. Alle jongens zijn serieus bezig om zo goed mogelijk te verhuizen zonder enige schade achter te laten. We stoppen pas als de klus daadwerkelijk is geklaard. Onze verhuizing duurde 17 uur en de mannen hebben kei en keihard gewerkt. Top prestatie.
pro
Geen schade
pro
Erg professioneel
con
Geen minpunten
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Muiden (Nederland)
Harde werkers, opgewekt ook ná uren sjouwen. Meedenkend, behulpzaam.voorzichtig. Niets was teveel. Goede offerte
pro
Alles
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Hele professionele, vriendelijke en nette verhuizers. Snel en efficiënt. Verhuizing verliep heel voorspoedig
pro
Professioneel, snel, vakkundig, vriendelijk
Verhuisd van Purmerend (Nederland) naar Oosthuizen (Nederland)
Alle lof voor het verhuisbedrijf. De verhuizers gingen zorgvuldig met onze spullen om, waren efficient met de tijd en hadden een prettige benadering naar ons toe. Een toch zo stressvolle gebeurtenis als een verhuizing veranderde door de verhuisploeg in een dag zonder zorgen.
pro
vriendelijk
pro
professioneel
Verhuisd van Zwaanshoek (Nederland) naar Castricum (Nederland)
Voorafgaand aan de verhuizing hadden we wat tegenslag, waardoor we de verhuizing noodgedwongen moesten verplaatsen. Door de fijne communicatie en flexibele houding van Geerts Verhuizingen werd de tegenslag minder erg! Heel fijn! De verhuizing zelf verliep zeer voorspoedig. In vol vertrouwen hebben we dit kunnen overdragen. Er wordt netjes en met zorg gewerkt. Ze doen net even iets meer moeite om alles in orde te maken. De dag van de verhuizing vonden we zelfs een gezellige dag! We zijn erg tevreden over de geleverde diensten! Nogmaals bedankt!
pro
Communicatie
pro
Flexibel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zwanenburg (Nederland)
Om te beginnen gewoon hele aardige mensen. Ze reageren snel als je belt met vragen, ook tussendoor. Dat is belangrijk omdat voor ons als klant en verhuizing iets uitzonderlijks is waarover je je snel zorgen maakt. Grote objecten zoals kasten, bankstel en piano manoeuvreren ze snel, vakkundig en schadevrij door trapgaten en deuren: respect! En Geerts Verhuizingen is daarbij niet duur. Goede prijs/kwaliteit-verhouding
pro
vriendelijke gemotiveerde mensen
pro
goede prijs
Verhuisd van Haarlem & Holendrecht (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)
Alles liep helemaal naar wens, zoals het van tevoren leveren van dozen, het inpakken en het verhuizen zelf. Dit bedrijf is duidelijk bezig om zich een aandeel in de markt te verwerven. Ze verdienen die kans!
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
Correcte manier van omgang en werken. Vrolijke mannen, die van wanten weten. Zeer voorzichtig met de huisraad omgegaan. En niks is ze teveel.
pro
harde werkers
pro
positieve instelling
Verhuisd van Velserbroek (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
De verhuizers hebben heel goed geholpen, beleefd, vriendelijk en meedenkend. Op geen enkele manier ontevreden! Het was een warme dag maar ze bleven tot het af was.
pro
klantvriendelijk
pro
doelgericht
Verhuisd van Varik (Nederland) naar Bitlhoven (Nederland)
Vakkundig en prettige samenwerking ondanks de hitte. Bank kon niet door voordeur naar binnen was te breed. De verhuizers hebben er toch uiteindelijk ervoor gezorgd dat mijn bank in de woning is gekomen. Dat is vakmanschap!!
pro
Bankstel die te breed was voor de voordeur. Hebben het niet opgegeven zij hebben ervoor gezorgd dat de bank in de woning is gekomen. Zonder enige beschadiging!!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)
Alles liep super vlot en professioneel.
Gratis dozen te leen.
Met een mooie liftinstallatie alles via het balkon.
Prijs per uur , 4 man sterk.
Absoluut aan te raden!
pro
Professioneel
pro
Snel en keurig op tijd
Verhuisd van Krommenie (Nederland) naar Zaandijk (Nederland)
Alles volgens plan en netjes verlopen! Deden nergens moeilijk over en dat met 39 graden! Toppers zijn het:).
pro
Professioneel
pro
Meedenkend
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
We hadden een aantal grote meubels, die verhuisd moesten worden van ons appartement naar ons nieuwe rijtjeshuis. We zagen hier van tevoren erg tegenop, maar dankzij de professionaliteit, de snelheid, de vakkundigheid (en dat alles tegen een goede prijs) is de verhuizing zeer geslaagd. Ook moest er een kast uit elkaar gehaald worden. Deze is daarna weer netjes in elkaar gezet. De verhuizers zijn pas vertrokken nadat alles naar tevredenheid was afgeleverd, in elkaar gezet en op de juiste plek was gezet. Echt een aanrader!
pro
Snel, vakkundig en professioneel
pro
Goede prijs
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Hartstikke goede ervaring. Ze kwamen met veel man, daardoor ging het snel en efficient. Aardig, hebben kamers van onze kinderen uit zichzelf helemaal ingericht. Geen zaken kapot of beschadigd.
pro
Kwamen met genoeg man, waardoor het snel en efficient ging
pro
Vriendelijk en behulpzaam
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Exceptioneel toegewijde, bekwame en efficiente verhuizer die ik iedereen van harte kan aanbevelen!!
pro
service
pro
zorgvuldig
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland)
Voor een mooie prijs zijn de grote spullen/meubels netjes verhuisd. Ook op korte termijn waren ze beschikbaar. Vriendelijke, gezellige, professionele verhuizers!
pro
Proffesioneel
pro
Fijn contact
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Hillegom (Nederland)
[naam verwijderd door Sirelo] en zijn team staan voor je klaar. In goed tempo netjes werken in een plezierige atmosfeer.

Een aanrader. Graag vraag ik hem nog een keer
pro
Efficiënt
pro
Geeft vertrouwen dat het goed gaat
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Dankzij deze toppers een probleemloze verhuizing gehad!
Alles zorgvuldig in en uitgepakt!
En na een paar uur hard werken konden wij genieten van onze nieuwe woning!
pro
Netjes werken
pro
Meedenkend over de inrichting
Verhuisd van Baarn (Nederland) naar Nijkerk (Nederland)
Exceptional service and very professional moving company. We are very happy with our choice of moving company and we will contact them in the future if/when we need to move again.
pro
Professional
pro
Fast
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Verhuizing is rustig en netjes verlopen, niks was teveel en [naam verwijderd door Sirelo] is heel flexibel in afspraken/vragen .
Kan gewoon geen enkel minpuntje bedenken, echte aanrader!
pro
flexibel
pro
netjes en rustig verlopen
Verhuisd van Overveen (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Alles, ze komen zetten alles klaar doen follie om de spullen waar nodig doen dekens om de spullen waar nodig werken snel en netjes en bij aankomst bij de nieuwe woning zetten ze het niet zo maar neer nee deze mensen denken óók nog mee en zetten het zo neer dat jij zelf uit de voeten kan ik zou dit bedrijf zo weer in huren als het nodig zou zijn, echt een top bedrijf en mensen
pro
Alles perfect
pro
Netjes en snel
con
Geen minpunten voor dit bedrijf
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
De verhuizing verliep soepel, niets was teveel gevraagd. Vriendelijke, zorgvuldige en deskundige vakmensen. Piano vervoer verliep ook vlekkeloos! Kan GeertsVerhuizingen iedereen aanbevelen.
pro
Zeer netjes
pro
Vakkundig
Verhuisd van Badhoevedorp (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Zeer proffesioneel en voorzichtig met mijn spullen. Ik ben heel tevreden over hoe mijn verhuizing is gegaan. Totaal geen stress en verliep allemaal heel netjes. Ook de kosten vielen erg mee.
pro
Vriendelijke medewerkers
pro
Veel resprect voor mijn spullen
Verhuisd van Beverwijk (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Ik heb een bank gekocht die van het ene adres op de 8e verdieping naar mijn adres op de begane grond moest worden gebracht. Op aanraden van huur verhuislift door verwezen naar Geertsverhuizingen, omdat zij vaker samen werken en qua beschikbaarheid flexibel zijn en professioneel te werk gaan. Afspraak maken om de bank op te halen verliep prima. Bedrijf is zeer goed telefonisch bereikbaar. 1e afspraak werd ivm noodweer afgezegd ivm afgegeven weeralarm /windstoten (verhuislift). [naam verwijderd door Sirelo] dacht goed mee en heeft zijn uiterste best gedaan ruimte in zijn schema te maken om mij de volgende dag alsnog te helpen. Hij gaf duidelijk aan wat zijn (on)mogelijkheden zijn en maakt geen loze beloften. Kortom, duidelijk in prijs, kennis van zaken, vriendelijk en transparante communicatie. 👍🏽
pro
Contact/ vriendelijk
pro
Proffesioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Werken zeer netjes en vakkundig en zijn rustige vriendelijke en gezellige jongens.
Het was extreem heet de dag van de verhuizing maar gingen gewoon maar door en door.
pro
Vakkundig
pro
Netjes en snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zwanenburg (Nederland)
Patrick Geerts verhuizingen zou ik zéker aanraden! Een klein bedrijf, eerlijk, betrouwbaar, zorgvuldig, vlot werken maar in alle rust (ook bij zijn 2 collega's!)
Wij kijken met een goed gevoel terug op de hele gang van zaken rondom onze verhuizing! Zelf een aantal dagen later is Patrick nog langs geweest omdat onze wasmachine veel herrie maakte waarvan wij dachten dat dit mogelijk door de verhuizing was gekomen. Hij had van tevoren uitgezocht wat misschien het probleem zou kunnen zijn en fixte het ter plekke. Dat vindt ik nog eens service!!
pro
de voorzichtigheid en zorgvuldigheid waarin gewerkt wordt
pro
zijn hulp houdt niet op als je verhuist bent
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Zuidschermer (Nederland)
Alles ging soepel. Een paar dagen van te voren kreeg ik bericht wanneer iemand zou komen inpakken. Op de verhuisdag zelf waren de mannen zeer voorzichtig. Een deel van onze huisinboedel ging in opslag en een deel naar een vakantieverblijf. Omdat wij zelf in het buitenland gaan wonen. Ik vond ze goed en behoedzaam met onze spullen omgingen. En daarnaast waren het ook vriendelijke mannen.
pro
Vooraf snel en adequaat reageren op mijn telefoontjes en mail.
pro
Voorzichtig met de spullen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Loosdrecht (Nederland)
Wat een ongelooflijke harde werkers zijn deze jongens. en heel vriendelijk .niks was ze te veel. En uiterst voorzichtig met je spullen. Zij hebben me heel veel stress bespaart.. ik kan het iedereen aanbevelen om deze verhuizers te kiezen..JONGENS HARTELIJK BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORGEN. als ik ooit nog eens ga verhuizen zal ik zeker weer voor jullie kiezen.
pro
Vriendelijk
pro
Probleem oplossend werken
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
In verband met een renovatie van een vloer heeft dit bedrijf twee zware dressoirs verplaatst naar de garage en 3 weken later weer terug geplaatst. Ze werken keurig, zijn zorgvuldig. Heel vriendelijk en komen hun afspraak volledig na. Niet duur. We zijn heel erg tevreden.
pro
buitengewoon zorgvuldig
pro
keurig stukjes tapijt onder de pootjes geplaatst.
Verhuisd van Hoorn (Nederland) naar Hoorn (Nederland)
We zijn heel snel en goed verhuist door de jongens gezellige en harde werkers.
Ik zou ze echt aanbevelen als iemand verhuizers nodig heeft.
In no time zat alles in de wagen. Ook weer alles netjes in nieuwe huis.
Vooraf prijs afgesproken en geen verrassingen naderhand
pro
Professionele verhuizers
pro
Harde werkers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
de verhuizing liep heel vloeiend en netjes alles is heel aangekomen echt plezierig om aan terug te denken !
Verhuisd van Beverwijk (Nederland) naar Zwanenburg (Nederland)
Twee mannen die van aanpakken weten. Het ging allemaal erg vlot, maar wel voorzichtig.
Ivm loslopende katten gevraagd of er op de deur gelet kon worden ivm weglopen, hier werd ook heel zorgvuldig mee omgegaan.
pro
Spullen veilig en snel getransporteerd
pro
Vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Op tijd, netjes en snel en vriendelijk! Ook bereid om extra klus te doen. Kan Patrick echt aanraden!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snel aardig relaxt fijne jongens
pro
Efficiënt
pro
Zelfstandig
con
Patrick belt en belt en belt en belt
Verhuisd van Velserbroek (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
Vele mogelijkheden werden geboden voor een aannemelijke prijs. En op de dag zelf ging het állemaal makkelijk en was er een oplossing voor elk probleem.
Verhuisd van Zwanenburg (Nederland) naar Zwanenburg (Nederland)
Erg tevreden, een dikke tien
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Weesp (Nederland)
Dit zijn echt topmannen, overduidelijk met veel ervaring.
Zij hebben mij verhuisd van het zuiden naar midden Nederland.
Zij gingen zeer professioneel te werk.
Alle spullen werden zorgvuldig en aandachtig gehanteerd.
Zij waren daarnaast zeer vriendelijk en respectvol.
Gedurende het hele proces, voor, tijdens en na werd er professioneel en duidelijk gecommuniceerd.
Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis, waar veel bij komt kijken.
Zij hebben mij dan ook de stress en veel regelwerk ontnomen door hun vakkundige en betrouwbare handelen.
Qua prijs waren zij daarnaast meer dan schappelijk.
Kortom, een echte aanrader!
pro
Vakkundig, hoge kwaliteit, professioneel
pro
Goed geprijsd, betrouwbaar, uitstekende omgang
Verhuisd van Limburg (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
heel goed contact, flexibel in data en alles luid en duidelijk. Patrick en collega hebben goed gekeken hoe alles in de auto moest en hebben alles met vakmanschap geregeld, heel tevreden over de totale verhuizing en wij bevelen geerts verhuizingen zeker aan
pro
vakmanschap
pro
afspraak is afspraak
Verhuisd van Oosterwolde (Nederland) naar Oosterhesselen (Nederland)
snel goeden goedkoop
pro
behulpzaam
pro
vriendelijk
Verhuisd van Zwolle (Nederland) naar Waalre (Nederland)
5 zware vitrinekasten naar zolder tillen.

Ander bedrijf durfde het niet aan, maar hun zeker wel.
We stonden met verbazing te kijken hoe 'makkelijk' en snel ze de kasten boven hadden staan.

Echt super blij mee!
pro
Snel en netjes werken
pro
Goed contact
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte

Overige reviews

Facebook
9,9
18
Google
8,6
9

Andere verhuisbedrijven in Zwanenburg

9,8
270

VDW Verhuizingen

Zaandam
Bekijk verhuisbedrijf
8,7
70

Premium Movers Amsterdam

Halfweg
Bekijk verhuisbedrijf
7,5
16

Passies Verhuizers

Hoofddorp
Bekijk verhuisbedrijf