Verhuizen naar Culemborg

Culemborg is een van de oudere steden die ons land kent en bestaat al sinds 1318.  Culemborg ligt in de Neder-Betuwe in Gelderland, wat het een erg mooi en natuurlijke ligging geeft. Veel mensen verhuizen naar Culemborg om het drukke stadsleven van de omringende steden te vermijden. Het voordeel wat Culemborg biedt is een goede toegang tot het treinverkeer, en ook een aangename ligging om de omringende steden snel te bereiken via de snelweg.

Verhuizen naar Culemborg

Verhuizen naar Culemborg

Als wil verhuizen naar Culemborg is het goed om van te voren naar de huizenprijzen te kijken, we gemiddelde WOZ-Waarde van een woning in Culemborg was 220.000 euro in 2014. Dit lag iets boven het landelijke gemiddelde. Voor een huis moet je hier dus gemiddeld een klein beetje meer betalen dan in de rest van Nederland.

In de zomer kan het erg aangenaam zijn om in Culemborg te wonen, aangezien je vlak langs de rivier de lek woont. Er zijn om deze reden ook meerdere visverenigingen gevestigd in Culemborg. Een ander voordeel van de rivier is dat er veel mooie fietsroutes direct langs de rivier zijn, en er ook veel beschermde natuur is. Aan mooie omgeving heb je geen gebrek in deze regio en het is zeker aan te raden om na je verhuizing het gebied te gaan verkennen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor een verhuizing naar Culemborg? Vraag via de onderstaande button gratis en vrijblijvend 5 offertes aan van verhuisbedrijven in de buurt!

Bespaar tot 40% op jouw verhuizing!
Vraag 5 gratis offertes aan