Verhuisbedrijf Select Movers
6,1 (1‎ Sirelo reviews)
i
9,1 (303 andere reviews)
Wat klanten zeggen
con
Schade afhandeling (1)
con
Communicatie (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Over

Verhuisbedrijf Select Movers heeft passie voor verhuizen. Verhuisbedrijf Select Movers, wij verhuizen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en door heel Nederland. Onze verhuizers hebben een verhuisdiploma en houden van verhuizen. Tijdens uw verhuizing zijn wij bij Verhuisbedrijf Select Movers op alles voorbereidt. Verhuizen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en alle grote steden is al zeer voordelig mogelijk. Goedkoop verhuizen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht is dus mogelijk bij Verhuisbedrijf Select Movers. Verhuizen is maatwerk en elke verhuizing voeren wij met zorg uit. Bij Verhuisbedrijf Select Movers staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Zoekt u een vertrouwd verhuisbedrijf in de regio? Neem contact!Lees meer

Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.
Reviews1
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
1 van de 1 reviews zichtbaar
Kies alsjeblieft een ander bedrijf. Een offerte is zo gemaakt maar de verhuizing zelf en met name de afhandeling is om te huilen. Om te beginnen zijn ze goed bereikbaar voor klussen maar neemt niemand op als er zich een probleem voor doet. Naast hoe de verhuizing zelf ging ( van de twee verhuizers was er 1 professioneel, de ander totaal niet) sneuvelde er een lamp. Kan gebeuren. Maar daar zijn ze, zo vermoed ik, niet voor verzekerd want er is tot op heden niets vergoed. Eerst smoezen om eronder uit te komen( u heeft de lamp aangeraakt en dus bent u verantwoordelijk) tot een afspraak tot vergoeding die na meer dan twee maanden nog niet heeft plaatsgevonden. Contact is onmogelijk. Ze nemen niet op, beantwoorden geen mail en geen app.
Ik zou zeggen: een dure verhuizer die zich ronduit hufterig gedraagt naar klanten.
pro
Geen
con
Maakt kapot maar vergoed niet
con
Onbereikbaar
Verhuisd van \'s-hertogenbosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Wil je met dit bedrijf verhuizen?
Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte
Overige reviews
Facebook
5,2
5
Google
9,2
298
Andere verhuisbedrijven in Amsterdam
9,8
264

VDW Verhuizingen

Zaandam
Bekijk verhuisbedrijf
9,4
145

Cargo Specials

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf
9,0
98

Snel Verhuisbedrijf

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf