Diensten
Internationaal verhuizen
Auto & voertuigen transport
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 14 juni 2023

Over

Carib Intertrans is gespecialiseerd in verschepingen naar Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten en Suriname. Ook overige bestemmingen in het Caribisch gebied Midden- en Zuid-Amerika behoren tot hun service.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

62% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Ingehuurd om een scooter te vervoeren van Rotterdam naar Curacao. Er werdt aangegeven dat de scooter de boot op was gegaan en dat de scooter is aangekomen om Curacao bij hun partner, Anper NV. Uiteindelijk na een maand geeft Anper aan dat de scooter nooit op Curacao is aangekomen en dat het fout is gegaan in Rotterdam bij CaribIntertrans. Uiteindelijk 2.5 maand vertraging. Partner, ANPER NV is net zo waardeloos, slechte communicatie, onvriendelijk en onbehulpzaam personeel. Een groot waardeloos gebeuren.
con
Onvriendelijk
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Willemstad (Curaçao)
 op Sirelo
Zeer slecht. Echt niet normaal hoe laks dit bedrijf met je omgaat.
Offerte begin november ontvangen om houten meubels te verschepen op 8 december, met verwachte aankomst eind december. Ben op 11 november naar Nederland gevlogen om allerlei spullen bijeen te zoeken voor verscheping met de boot van December, het laatste was aangeleverd op 22 November.
Kreeg maar niks te horen, 3 maal een email gestuurd wanneer ik de spullen kon verwachten, dit werd volledig genegeerd.

Kreeg uiteindelijk te horen dat de spullen helemaal niet op de boot waren gezet want ze hadden een fout gemaakt en de boot te vol geboekt, en dus maar besloten mijn spullen EEN MAAND LATER te verschepen. Nooit de moeite genomen dit te melden, ik hoorde dit pas in januari na veel gedram van mij om informatie.

Ik legde uit dat dit betekent dat ik nu een maand lang zonder inkomsten zit door hun fout en hun laksheid in communicatie- en ter compensatie boden ze me uiteindelijk 100 euro.

Ik ga nooit, nooit, nooit meer met dit bedrijf in/op zee. Ze hebben een hele slechte naam op het eiland. Jammergenoeg kijk je altijd pas naar reviews als er iets mis is gegaan.Lees meer
pro
Vriendelijk
con
Planning
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Kralendijk (Bonaire, Sint Eustatius en Saba)
 op Sirelo
Ik heb inmiddels 5 keer goederen laten verschepen via Carib intertrans en ook een verhuizing laten regelen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede communicatie en waar ik vragen had, kon ik ten alle tijden terecht.
Ik heb betaald wat op de offerte stond. Ze vragen echt niet de hoofdprijs is mijn ervaring.
pro
Prijs
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Willemstad (Curaçao)
 op Sirelo
Er is een afgesproken prijs vervolgens is de product aangekomen op de locatie van carib intertrans.
Keurig een factuur ontvangen met een andere prijs, je betaald het direct want je wil je spullen direct ontvangen. Vervolgens melding dat de spullen vertraging oploopt keurig gemeldt, Vervolgens zijn je spullen paar weken verder had ik beter met DHL of een andere kunnen doen. We zijn nog niet klaar vervolgens op de eiland curacao super hoge kosten om de spullen te krijgen. Geenn aanbeveling !!! ik heb echt tijd genomen om een review te schrijven anders had ik dit laten gaan maar wilt dat niet meer mensen dit moet mee maken.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Willemstad (Curaçao)
 op Sirelo
waardeloos bedrijf. Kosten zijn dubbel zo hoog als van te voren berekend. Ze doen heel soepel bijna nonchalant met het meten van spullen van te voren. Waarschuwen niet als ze er ver overheen gaan. Heel veel spullen kwamen kapot aan. Ondanks verzekering en goedkeuring daarvan wacht ik al 1 jaar op mijn geld. Daarnaast worden afhandelingskosten 2 x betaald, pas als je dit door hebt wordt het terug betaald na een hoop gesteggel. Andere collega heeft ook met ze gewerkt, eveneens zeer slechte ervaring. Bij verhaal houden op FB werden ze bedreigd met advocaat en moesten ze rectificeren. Het is dus geen goed bedrijf. Helaas is er weinig keus richting Aruba.
pro
medewerker [naam verwijderd door Sirelo], doet haar best.
con
onverwacht hoge kosten en dubbele kosten
con
veel kapotte spullen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Oranjestad (Aruba)
 op Sirelo
Alles is aangekomen, alleen de heteluchtgrill apparatuur is beschadigd aangekomen, glas kom is kapot gegaan tijdens het transport.
pro
snelle afhandeling douane
con
breekbaar glas extra met foam materiaal verpakken
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Monte Carmelo (Curaçao)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
5,2
13
Google
8,4
71

Andere verhuisbedrijven in Berkel en Rodenrijs

7,9
11

Oranje Transport BV

Pijnacker
Bekijk verhuisbedrijf
7,3
8

VDH Verhuizingen

Bleiswijk
Bekijk verhuisbedrijf
7,0
4

Zwennes Totaal Service

Pijnacker
Bekijk verhuisbedrijf