Flex Verhuizingen

Beste verhuisbedrijf

Gemiddelde score van 10,0 uit 29 beoordelingen
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar tot wel 40% op je verhuizing

Maasdijk 92
4827 MA Breda
076 886 4325

Over verhuisbedrijf Flex Verhuizingen

Het team van Flex Verhuizingen bestaat uit gediplomeerde verhuizers, die allemaal hetzelfde willen: een verhuizing zonder zorgen voor de klant. Dagelijks verhuizen zij snel en vakkundig bedrijven, particulieren en senioren. Zij doen ook internationale verhuizingen, ontruimingen en transport.

Diensten

Nationaal verhuizen

Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
6 werknemers
Aantal wagens
2 wagens

Er zijn 29 beoordelingen voor Flex Verhuizingen.
Schrijf beoordeling
Onze reviews zijn onafhankelijk. Verhuisbedrijven kunnen de beoordelingen niet aanpassen of verwijderen.

Aanbeveling

Ik keek erg tegen de verhuizing op, maar deze jongens hebben al mijn zorgen weggenomen. Ze waren ruim op tijd en gingen goed voorbereid te werk. Daarnaast erg beleefd en verstand van zaken. Ze werken hard en efficient en voor ik het wist was alles geregeld. Mocht ik in de toekomst nog een keer verhuizen dan weet ik wie ik bel.

Plus- en minpunten
Proffessioneel
Efficient
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Wat heel erg opvalt is de directe, correcte en vriendelijke wijze van contact. Jonge, enthousiaste mannen met een hands-on mentaliteit, maar vooral klantgericht. Prijs zeker waard, en een aanrader wanneer je zorgeloos en netjes wil verhuizen.

Plus- en minpunten
Correct, snel
Ontspannen en proffesioneel
Snel boeken ivm beschikbaarheid
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

De klus was na afspraak helemaal goed uitgevoerd betrouwbare jongens niet te beroerd om iets extras te doen dus super bedrijf

Plus- en minpunten
Snel
Geen schade
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Velo (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, goede communicatie en ze waren eerder klaar dan afgesproken.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Erg te spreken over Flex Verhuizingen, kreeg een tip over deze jongens via een kennis. Na de aanvraag meteen langs gekomen om te inventariseren en na een uur een offerte opgestuurd gekregen. Dag van de verhuizing liep vlekkeloos, jongens werkten snel maar gingen erg secuur met de spullen om. Bedden en kast werden in de nieuwe woning netjes gedemonteerd en alles op de juiste plek gezet. Vlotte jongens met humor en professionaliteit !! Niks op aan te merken, mocht ik ze in de toekomst nog een keer nodig hebben zou ik ze gelijk bellen! Bedankt mannen!

Plus- en minpunten
Professioneel
Betrouwbaar
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Druten (Nederland).


Aanbeveling

Werken keihard,maar zorgen ervoor dat alle meubels op een veilige manier de bestemming bereiken. Jonge gasten die van aanpakken weten en niet te beroerd zijn iets meer te doen. Absolute aanrader.

Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Rosmalen (Nederland).


Aanbeveling

Leuk stel enthousiaste mannen, vol energie en humor!
Harde werkers en het hart op de goede plaats.
De verhuizing is voor ons snel en vlekkeloos verlopen.
Prima communicatie tussen verhuizers en ons.
We zullen Flex zeker aanbevelen!

Plus- en minpunten
Communicatie
Efficiëntie en snelheid
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Vught (Nederland).


Aanbeveling

Offerte opgevraagd bij meerdere bedrijven en bij Flex Verhuizingen kreeg ik het beste gevoel, dit onderandere door de goede uitleg de tijdens de inventarisatie en fijne communicatie daarna, ze waren niet de goedkoopste maar kan niet anders zeggen dat het me meer dan dubbel waard was. Ik ben binnen 1 dag over verhuisd en dit zonder schade en een hoop humor. Bedankt en ga zo door heren!

Plus- en minpunten
Professioneel
Snelle communicatie
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Na offerte aanvraag bij verschillende verhuisbedrijven reageerde Flex verhuizingen na 5 minuten. Meteen afspraak gemaakt voor inventarisatie. Kennis gemaakt en direct aanwijzingen gekregen voor goede verhuzing. Contactpersoon van ander verhuisbedrijf die ook een inventarisatie kwam maken arriveerde zonder bericht 65 minuten te laat. Die viel af! Keuze voor Flex o.b.v. prijs en kennismaking. Op dag van verhuizing liep alles perfect. Van begin tot eind. Om 14:30u was de verhuizing klaar, meubilair uit elkaar geschroefd en weer in elkaar, wasmachine aangesloten. Nergens omkijken naar gehad. En ondertussen nog gezellig met de verhuizers gebabbeld. Een betrouwbare partij voor een verhuizing! Een klein minpuntje: Ze vragen de betaling vooraf terwijl je als klant dan nog niet de zekerheid hebt van een geslaagde verhuizing. Achteraf weten we dat die zorg onterecht is, maar na slechts 1 kennismaking wisten we dat nog niet.....

Plus- en minpunten
Vakkundig, betrouwbaar
Prima prijs
Betaling voordat verhuizing opgeleverd is
Verhuisd van 's-Hertogenbosch (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Wij hebben 5 verschillende offertes ontvangen, Flex Verhuizingen was niet de goedkoopste maar het gevoel wat we kregen na het inventarisatiegesprek was zo goed om met jullie in zee te gaan.

Op de dag van de verhuizing liep alles perfect, de jongens weten wat ze doen en werken erg proffesioneel. Al onze meubels zijn in gepakt met een verhuisdeken en werd daarna nog ingeseald met speciaal folie. De dag is schadeloos verlopen.

Heel erg bedankt voor de leuke dag en de fijne samenwerking. Zeker een aanrader dus!!

Plus- en minpunten
Goede presentatie
Proffesioneel
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Vught (Nederland).


Aanbeveling

Het is een jong en dynamisch bedrijf. Ze weten van aanpakken en zijn aardig in de omgang. Ze werken snel en effectief. Ik zou mijn kennissen deze verhuisbedrijf aanbevelen. Ik heb geen enkele fout kunnen zien en/of bedenken. Ze weten wat ze mee bezig zijn.

Team Flex
Bedankt

Plus- en minpunten
ruim op tijd
efficient
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Enkele offertes gehad en deze zeer correcte professionele en zeer vriendelijk en goed verzorgde jongens thuis gehad om eea door te spreken. Stevige handdruk, vriendelijk, gezellig. Kunnen tegen een geintje en mogen ze zelf ook maken. De verhuizing zelf zeer goed en degelijk ingepakt en zelfs kledingboxen bij zodat hangende kleding op de dag zelf daar in gehangen kon worden en niet gekreukt weer de kast in kon. En ook schilderij boxen bij. Genoeg dozen vloeipapier en bubbeltjesplastic geleverd om zelf eea in te pakken. Alles super goed verlopen. Dit is wat ik van mijn man heb gehoord want ikzelf was niet op de verhuisdag zelf aanwezig helaas. Maar heb hun al aanbevolen en schoonzus maakt nu ook gebruik van hun verhuisservice. Jongens jullie verdienen een dik compliment van a tot z! Ga zo door. Vriendelijke groet Diana Gommers

(Mijn moeder is verhuist van appartement naar verzorgingstehuis)

Plus- en minpunten
Correct, verzorgd, vriendelijk, stevige handdruk
Weten waarover ze praten, gaan zeer zorgvuldig met andermans spullen om
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Als gevolg van een foute internetlink zijn we bij Flexverhuizingen terecht gekomen. Ze hebben alles wat in hun macht lag gedaan om een passende offerte te bieden hoewel wij eigenlijk een eind buiten het werkgebied van hen liggen (2 uur rijden). Door de afstand hebben we toch voor een verhuisbedrijf dichterbij gekozen. Ik kan daarom alleen het offerte traject beoordelen. De afhandeling was uiterst snel en vriendelijk.

Plus- en minpunten
Snelle reactie
Zeer betrokken en klantvriendelijk
Verhuisd van Hergenrath (België) naar Eygelshoven (Nederland).


Aanbeveling

inboedel wordt keurig verpakkt en vervoerd

Plus- en minpunten
Professioneel
Snelle afhandeling
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Aanbeveling

Er werd voorzichtig met onze spullen omgegaan, alles werd snel en professioneel verhuist.
de benadering- wijze naar ons was open en vrolijk de communicatie was helder en duidelijk.

Plus- en minpunten
proffesioneel
duidelijk plezier in het werk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Het was dankzij deze mannen een hele fijne verhuizing. Ze hadden een goede professionele samenwerking met elkaar, waren goed op elkaar ingespeeld en alles verliep met humor. Ze waren snel in hun werkzaamheden. Zelfs toen de lift kapot ging, was er niets aan de hand en pakten ze de bank en de laatste dozen in de handen om die vier verdiepingen omhoog te sjouwen.

Plus- en minpunten
Sterk en snel
Professioneel en humor
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren keurig op tijd en allemaal netjes met bedrijfskleding. Ik werd begroet met een lach en een handdruk. Mij werd verteld dat ik lekker achterover kon leunen en dat alles geregeld zou worden. Zo gezegd, zo gedaan. Na 2,5 uur was alles goed ingepakt en werd het ingeladen. Een half uur later arriveerden wij in Breda en ik ben even gaan lunchen met de jongens. Gezellige gasten trouwens! Vervolgens is alles uitgepakt en op de plek gezet en dit alles binnen 1,5 uur. Zelfs de dozen gingen naar de juiste kamer. Tot slot heb ik nog een bakje koffie met hen gedronken en even gekletst. Al met al een fijne verhuizing.

Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren goed op de hoogte van wat er moest gebeuren. Ze waren goed voorbereid; bedrijfkleding, verzorgd, alle materialen die nodig waren hadden ze bij. Kasten netjes uit elkaar gehaald en weer zonder schade terug in elkaar gezet. Ook de grote hoekbank, wat naar mijn gedachten een probleem zou worden, is ook zonder problemen door het raam naar binnen gekomen. Daarnaast geen schade aan mijn nieuwe woning. Mijn complimenten aan de mannen.

Plus- en minpunten
Goed voorbereid
Creatief met lastige zaken
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke gasten, gaan voorzichtig met de spullen om en werken hard! Ga zo door

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Ginnekenstraat (Nederland) naar Godeveart Montensstraat (Nederland).


Aanbeveling

Heel attent, zorgzaam, vriendelijk en keurig.

Plus- en minpunten
Snel en attent.
Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Deze mensen weten wat ze doen. Er wordt goed met je meegedacht, de inventarisatie verloopt prettig en de verhuizing zelf is gewoon professioneel. Personeel is vriendelijk.

Kwetsbare spullen worden heel goed ingepakt en beschermd. Alles wordt rustig en voorzichtig verplaatst en vervoerd.

Plus- en minpunten
De prijs
Betrouwbaar, degelijk, op maat
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland).


Aanbeveling

Flex verhuizingen heeft mijn verhuizing van Breda naar Waarle heel netjes uitgevoerd, contact liep goed, geen beschadigingen aan mijn spullen. Ik zal mijn famillie of vrienden zeker Flex verhuizingen aanraden!

Plus- en minpunten
Goede service, ze denken erg goed met je mee.
Zuinig met je spulen.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Waalre (Nederland).


Aanbeveling

Deze heren (heren inderdaad) zijn oersterk, intelligent en respectvol. Ze maakten van een naar het zich liet aanzien zware dag, een eitje.
En de prijs viel reuze mee

Plus- en minpunten
Opgewekte nette jongelui, harde werkers
Soepel verlopen verhuizing
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Epe (Nederland).


Aanbeveling

Vanwege lichamelijke beperkingen hebben wij ons voor het eerst laten verhuizen. De mannen van Flex Vehuizingen zijn een aanrader. De heren gingen zorvuldig met de spullen om en waren professioneel. Dit alles met een glimlach. Bedankt heren voor deze mooie dag.

Plus- en minpunten
Zorvuldig, snel, vriendelijk
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Goede tips voor het voorbereidingen van de verhuizing, denken echt met je mee. De verhuisdag verliep heel soepel, ze besteden veel aandacht aan het vervoeren zonder schade. Meubels weer netjes gemonteerd en op de goede plek neergezet. Toen ik een dag na de verhuizing mailde omdat ik iets niet kon vinden, kreeg ik nog dezelfde dag reactie terug en inderdaad, het lag precies waar ze zeiden dat het was. Super service!

Plus- en minpunten
Voorzichtig
Vriendelijk
Verhuisd van Riel (Nederland) naar Riel (Nederland).


Aanbeveling

Vakkundig, voorzichtig, behulpzaam, vriendelijk en aan het eind van de dag stonden alles zonder schade waar het staan moest! Echt heel erg tevreden over hoe het gelopen is!

Plus- en minpunten
Voorzichtig
Behulpzaam
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Hengelo (Nederland).


Aanbeveling

Heel snel en zorgzaam een piano laten verhuizen. Communicatie vooraf liep ook perfect

Plus- en minpunten
snel
vriendelijk en professioneel personeel
Verhuisd van Moergestel (Nederland) naar Zaandam (Nederland).


Aanbeveling

Ondanks dat het weer wat minder was, mocht dat de pret van de mannen van flexverhuizingen niet drukken. Gingen erg professioneel te werk zeker met het creatief neerzetten van van de verhuislift! Ik raad de mannen van Flex verhuizingen dus ook zeker aan.

Nogmaals bedankt voor de stressloze dag!

Plus- en minpunten
Professioneel
Goede sfeer
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Rijen (Nederland).


Aanbeveling

Top dag gehad met de jongens van Flex Verhuizingen! Echt een aanrader, jonge gasten met ervaring in wat ze doen. Heel professioneel en schadeloos!

Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Raamsdonkveer (Nederland).


Bekijk alle verhuizers in Breda en omgeving