Van Ravels Verhuizingen B.V.Gemiddelde score van 9,3 uit 278 reviews
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

Van Ravels Verhuizingen B.V.
Kleine Krogt 31
4825 AN Breda
076-260 0032

Over verhuisbedrijf Van Ravels Verhuizingen B.V.

Van Ravels, een verhuisbedrijf dat zorg draagt voor uw spullen en luistert naar uw wensen. Van Ravels Verhuizingen biedt voor elke verhuizing een op maat gemaakte oplossing.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer

Type verhuisbedrijf

Dit verhuisbedrijf is asset heavy.
Dit betekent dat het bedrijf een groot deel van de verhuizingen uitvoert met eigen trucks en personeel.

Associaties

Van Ravels Verhuizingen B.V. maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

Van Ravels Verhuizingen B.V. is in bezit van de volgende relevante vergunningen:


geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer

Type verhuisbedrijf

Dit verhuisbedrijf is asset heavy.
Dit betekent dat het bedrijf een groot deel van de verhuizingen uitvoert met eigen trucks en personeel.

Associaties

Van Ravels Verhuizingen B.V. maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

Van Ravels Verhuizingen B.V. is in bezit van de volgende relevante vergunningen:

geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Er zijn 278 beoordelingen voor Van Ravels Verhuizingen B.V..
Schrijf beoordeling

Aanbeveling

harde werkers, redelijke prijs. Kasten keurig gedemonteerd en weer gemonteerd. Duidelijke rolverdeling tussen de verhuizers.

Plus- en minpunten
Goede rolverdeling
voorzichtig omgegaan met onze spullen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

De eerste contacten met Van Ravels waren al gelijk goed. Een vriendelijke vrouw aan de telefoon en een vriendelijke meneer die langs is gekomen om te inventariseren en een offerte op te maken. Alles geheel vrijblijvend en de mogelijkheid om nog het e.e.a. in de offerte aan te passen, meubelen die niet mee gaan te demonteren en af te voeren en eventueel bedden te huren. Ook heeft Van Ravels een gratis dozenservice waarbij op de afgesproken dag (alleen zaterdag) en tijdstip genoeg verhuisdozen werden gebracht.
En toen was daar de verhuisdag. Op het afgesproken tijdstip kwamen er twee verhuiswagentjes aanrijden met vier verhuizers. Vier jonge jongens dus de eerste gedachte was of dit wel goed zou gaan zonder een ervaren “oudere” medewerker. Maar wat hebben we ons daar in vergist. Onder leiding van één van deze jongens werden even de mouwen opgestroopt en binnen vier en een half uur was alles volgens afspraak overgebracht of afgevoerd. En indien nodig: tijdens het verhuizen altijd overleg.. Lees meer

Plus- en minpunten
Nette werkwijze, goede communicatie
Vriendelijk, kundig en beleefd personeel
Verhuisd van Streefkerk (Nederland) naar Streefkerk (Nederland).


Aanbeveling

Op de warmste dag van het jaar gingen wij verhuizen. Wat een zware klus voor de jongens. Waren er om 6.30 vanwege de warmte en hebben gezwoegd voor ons.
Vriendelijke, hulpvaardige, beleefde jongens. Een aanrader.

Plus- en minpunten
Prima personeel
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland).


Aanbeveling

Zowel het contact vooraf, bij het opnemen van de te verhuizen inboedel door dhr. [naam verwijderd door Sirelo], als ook bij de verhuizing zelf war prettig en netjes. Beloftes werden gestand gedaan, zelfs werd een door mij vergeten klusje nog ff door de verhuizers gedaan. Ondanks de temperatuur die dag (35 gr) werkten zij door, weliswaar wel op tijd ff pauze nemend. Men ging secuur met onze spullen om, er werd niet gedold, maar de stemming was prettig. Duidelijk jongens die wisten waar zij mee bezig waren.
Vooraf hadden wij aangegeven dat er door ons voldoende drinken in huis was gehaald en dat het hen vrij stond dit te pakken als zij dat nodig vonden. En toch viel er wat schroom te bespeuren. Na verloop van tijd vroegen zij wel of ze wat te drinken konden krijgen, maar zelf pakken deden ze niet. Op zich netjes.
Er werd netjes en zorgvuldig met onze spullen omgegaan, wij hadden dan ook achteraf totaal geen schade. Er werd snel gewerkt en netjes. Hulde voor de ploeg verhuizers, genaam.. Lees meer

Plus- en minpunten
Snel werken, netjes, gemotiveerd, sociaal.
Zou niks kunnen bedenken
Verhuisd van Oud-beijerland (Nederland) naar Bosschenhoofd (Nederland).


Aanbeveling

[Naam verwijderd door Sirelo] van Van Ravels Verhuizingen naam bijna onmiddellijk na m'n offerte aanvraag telefonisch contact op. Goed begin, persoonlijk contact. Ze stelde voor vrijblijvend iemand langs te sturen om de woning op te nemen. Sowieso een goed teken, want het toonde aan dat ze moeite wilden doen, maar ook geruststellend omdat ik dan wist dat er op de verhuisdag geen verrassingen voor de verhuizers zouden zijn.

De offerte kwam en viel qua hoogte in de middenmoot. Niet schrikbarend duur, niet spotgoedkoop. We bereikten een akkoord en de dag voor de verhuizing belde [naam verwijderd door Sirelo] voor de zekerheid nog even om te checken of alles voorspoedig verliep.

Op de verhuisdag waren de heren er stipt op de afgesproken tijd (07.30). De verhuizers waren allemaal keurige, representatieve mannen die zich netjes voorstelden en die je met een gerust hart bij je oma op de koffie zou laten gaan.

Ze werkten buitengewoon efficiënt en leken veel plezier in hun werk te hebb.. Lees meer

Plus- en minpunten
Communicatie & Punctualiteit
Representatief, vriendelijk, en kundig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is prima verlopen. Gezellige club heren die goed werk hebben geleverd. Zou er weer voor gaan een volgende keer.

Plus- en minpunten
Goed materiaal
Gezellige k
Afspraken kunnen iets duidelijker.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland).


Aanbeveling

Zeer goed geholpen, leuke en vriendelijke medewerkers. Wij hebben twee huizen verhuisd naar één woning en alles is soepel verlopen.

Plus- en minpunten
Klantvriendelijk
Behulpzaam
Verhuisd van Hillegom (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Zeer professionele en behulpzame medewerkers die graag meedenken en met goede oplossingen komen. Zowel in de voorbereidingen als op de verhuisdag zelf. Alle afspraken werden netjes en zonder enige moeite of noodzaak om te reminden nagekomen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Plus- en minpunten
Veel eigen initiatief getoond
Afspraken allemaal keurig nagekomen
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Nederland).


Geen aanbeveling

Met oud directeur het eerste contact gehad waarbij ik een erg fijne indruk kreeg van het bedrijf. Mijn mening over de heren die mijn verhuizing hebben verzorgd, is helemaal prima op de schade na natuurlijk. Waarover ik later vertel. Ze weten van aanpakken, goede sfeer onderling. Het was zoals mijn eerste indruk van het bedrijf is geweest.

Helaas door het contact met de huidige directeur die als een rode draad hierdoor heen is gelopen, is mijn fijne eerste indruk en de prettig verlopen verhuisdag volledig omgeslagen. En raad ik dit bedrijf ten zeerste af om mee verder te gaan. Zijn houding en omgang naar mij toe heb ik nooit als prettig ervaren. Zeer dominant, geen overleg en kan niet met klanten omgaan. In het voortraject heb ik vaker dan nodig zou moeten zijn, moeten bellen naar hen omdat er paar belangrijke dingen niet van te voren waren besproken met mij zoals de ruimte voor een verhuislift. En een paar andere kleine dingen. Ik heb hier zelf achteraan gebeld omdat ik wilde dat de.. Lees meer

Plus- en minpunten
Teamwork op de verhuisdag
Met lomp geweld mijn bed uit elkaar halen
Verhuisd van Sint-michielsgestel (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).

Antwoord van

Beste TVD

We willen u bedanken voor uw review.
U schrijft dat uw eerste indruk een fijne en prettige verhuizing was; hier zijn wij erg blij mee.
Wij begrijpen uw teleurstelling betreffende uw bed en hebben uit uw eerdere communicatie geconcludeerd dat het bed is gerepareerd door de beddenfabrikant.
U heeft hierbij nog steeds volledige garantie op het bed bij de beddenfabrikant.

Met vriendelijke groet,
Team Van Ravels Verhuizingen

Gepubliceerd op:Aanbeveling

startgesprek was open en eerlijk.
Verhuizers werkten goed en netjes.. gingen voorzichtig om met spullen

Plus- en minpunten
vriendelijk
goed werk geleverd
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Vught (Nederland).


Aanbeveling

Iets meer dan een week voor de verhuisdatum besloten we toch een verhuisbedrijf in te schakelen omdat we het toch niet (meer) zagen zitten om het zelf te gaan doen. Het team van Van Ravels Verhuizingen heeft ondanks de volle agenda, na heel wat puzzelwerk in hun planning, de verhuizing kunnen regelen voor ons. En hoe! Een goed team harde en nette werkers hebben ons perfect verhuisd. Ook het 'kantoor team' verdiend een pluim voor hun betrokkenheid!

Plus- en minpunten
klantgericht
harde werkers; werken netjes; vriendelijk; goed teamwerk
Verhuisd van Papendrecht (Nederland) naar Alblasserdam (Nederland).


Aanbeveling

Van Ravels was flexibel bij het verschuiven van de datum. Toen een kast net iets te groot was om zonder beschadigingen naar de trap op te tillen, hebben ze van tevoren overlegd. Binnen een half uur stond er een verhuislift en was de kast zonder beschadigingen naar boven gebracht. Erg prettige samenwerking. Prima werk geleverd!

Plus- en minpunten
Flexibiliteit
Prijs/kwaliteit-verhouding
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Tijdens de Corona-crisis verhuizen, superspannend natuurlijk! Ik mocht mijn huisraad filmen en op basis daarvan werd een offerte gemaakt. Heel prettig telefonisch contact met [naam verwijderd door Sirelo] en de dames van kantoor gehad. Ik werd steeds keurig geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Alles ging volgens afspraak en is perfect ingeschat qua benodigde dozen e.d. Op 26 mei ben ik verhuisd door [naam verwijderd door Sirelo] en zijn mannen. Binnen no time stond de verhuislift. De mannen werkten keihard, heel erg netjes en waren ook nog eens behulpzaam en gezellig! Ik zou ze daarom de volgende keer weer inhuren en kan ze van harte aanbevelen!

Plus- en minpunten
Goede communicatie
Gezellig verhuisteam
Misschien iets betere kwaliteit witte stickers aanleveren
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Maarssen (Nederland).


Aanbeveling

om 7.30 begonnen ze met de klus en om 14.00 uur waren ze klaar. De sfeer zat er goed in en deden alles keurig, snel en kundig.

Plus- en minpunten
kundigheid
snelheid
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing van A tot Z keurig verzorgd. De meubels worden met zorg ingepakt in dekens en geseald om beschadigingen te voorkomen. Goede communicatie met de verhuizers en ze nemen alle zorgen uit handen. In de nieuwe woning alle spullen weer netjes op zijn plaats en alle dozen in de juiste ruimte.

Plus- en minpunten
Meubels goed ingepakt
Goede communicatie
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Rhoon (Nederland).


Aanbeveling

Het bedrijf toonde oprechte interesse in ons als klant/mens zijnend. Hij gaf een duidelijk uitleg van zijn werkmethode.

We hebben meerdere keren telefonisch contact gehad en hij is 1 keer bij ons thuis geweest. Alle keren van contact vond ik zeer prettig.

Uiteindelijk is er helaas voor hem en misschien ook voor mij tot een samenwerking van gekomen. Dat had alles te maken met onze financiele situatie.

Ik raad hem zeker aan voor een ieder die een professionele en zeer medemenselijke verhuizer wilt hebben in plaats van standaard verhuizer.

Plus- en minpunten
medemenselijkheid
vriendelijkheid
naar mijn eigen onderzoek wel wat prijzig, maar kwaliteit kost geld
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Bocholtz (Nederland).


Aanbeveling

We kregen een bank geleverd die wij niet naar boven kregen. Wij belde het bedrijf op een zaterdag om 16:50 en nog geen 10 minuten later stond hij op de stoep met zijn lift. Top service!

Plus- en minpunten
Snelle service (ook in het weekend)
Vriendelijk
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben al regelmatig verhuisd, tot voor kort altijd op eigen kracht (met huifkar, vrienden en familie). Daar ik omwille van tijdsdruk niet meer in de gelegenheid ben om dit op touw te zetten en uit te voeren, heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Van Ravels.

Als reden om voor hen te kiezen kan het volgende worden aangemerkt:
- heldere communicatie
- transparante offerte
- tijdige uitvoering
- correcte afhandeling
- shadeloos

Enige minpunt is dat ik zelf geen koffie in huis had. Met gebakje eigenlijk, want dat hadden de verhuizers meer dan verdiend. Nogmaals welgemeend excuses daarvoor dames en heren. En nogmaals dank voor het verhuizen van mijn inboedel.

Plus- en minpunten
Betrokken, meedenkend en pro actief
Degelijk en schadevrij verhuisd
Zwarte kleding van de verhuizers, stof in/op en tussen mijn meubels daardoor goed zichtbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Vakkundig en snel verhuisd door een ploeg harde werkers. Ik kon zien dat de ploeg met verhuizers vaker met elkaar gewerkt hadden. Verhuizing liep daardoor heel professioneel en voorspoedig. Alle spullen werden keurig ingepakt en banken werden in dekens gewikkeld en geseald.
Vanwege ruimtegebrek moest een deel van mijn spullen naar een garage worden gebracht. Dat was totaal geen probleem en verliep ook goed.
1 kast hebben we niet mee verhuisd omdat we vooraf al wisten dat deze kast de verhuizing niet zou overleven. Verder zijn alle bedden vakkundig uit elkaar gehaald en in het nieuwe huis weer in elkaar gezet. Over de montage heb ik dan ook niets dan lof, ik zelf heb 2 linkerhanden.
Al met al ben ik zeer tevreden geweest over de verhuizing en zal ze dan ook zeker aan andere mensen aanbevelen.

Plus- en minpunten
Vakkundig en professioneel
Snel
Ze waren weer weg voordat ik er erg in had
Geen minpunten
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland).


Aanbeveling

Ruim vantevoren is er een afspraak ingepland om de bedrijfsruimte te bekijken en een offerte op maat op te stellen van hetgeen er verhuisd moest worden. Het duurde echter ietwat langer voordat de verhuisdatum werd bepaald door de directie, uiteindelijk was dit een last-minute besluit (op vrijdag middag werd besloten dat wij maandag moesten verhuizen, tijdens Corona). Door de flexibiliteit van de eigenaar/planning en hoe het er op de verhuisdag aan toeging (communicatie met de verhuizers, de spullen zijn met zorg verhuisd) heb ik deze beoordeling gegeven.

Plus- en minpunten
offerte op maat
nuchtere, gezellige én hardwerkende verhuizers
onenigheid omtrent de factuur, die uiteindelijk netjes is opgelost
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Geen aanbeveling

De jongens zijn harde werkers, goede sjouwers, inpakkers , echt teamwork ! Een tornado in je huis. Keurig op tijd , overleg, rondje door het huis gelopen ; prima!
Verhuizen kunnen ze !
Demonteren en monteren van kasten zou ik ze echter niet laten doen !
Naar aanleiding van de niet aanbeveling werd ik gebeld door van Ravels om nu eea door te spreken ( een verzoek meteen na de verhuizing om over de stand van zaken mbt de kast , eventueel alsnog afbreken en afvoeren van de kast te praten en de rest van de oplevering door te nemen, is toen niet opgevolgd, ik werd pas na de niet aanbevelen recensie teruggebeld …)
En als er deuren uit de scharnieren worden gehaald om makkelijker te verhuizen is dat prima, maar als er dan smeer aan je handen komt, dan na uittillen graag even handen wassen of handschoenen gebruiken ...nu zat er veel smeer aan deuren , deurposten in oude huis, aan meubels en aan wat dozen ...Onnodig vies en niet makkelijk te verwijderen schoonmaakwerk , gelukkig ging het .. Lees meer

Plus- en minpunten
als het om sjouwen gaat !
demonteren en monteren , afwerking mbt smeer
zorgvuldigheid met beter, als je beweert een kwaliteitsverhuizer te zijn , en je bent ook zeker niet de goedkoopste , verwachten wij gewoon iets meer kwaliteit, en service naar de klant toe, verhuizen is niet alleen spierballen en sjouwers …
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar 's Hertogenbosch (Nederland).

Antwoord van

Beste NL,
Allereerst danken wij u voor het delen van uw ervaringen met ons bedrijf tijdens uw recente verhuizing en betreuren het oprecht dat u zich zo teleurgesteld voelt.
Niet alle verhuizingen verlopen feilloos en kritiek punten zijn voor ons ideale gelegenheden om de dingen op te pakken en zo aan te passen en te verbeteren dat deze in de toekomst bij andere klanten voorkomen kunnen worden. Immers; van fouten leert men.
Wij vinden het erg jammer dat u geen direct contact, door een telefoontje of met een email, met ons gezocht heeft om uw ervaringen en kritiek punten aan te geven; in plaats daarvan het schrijven van de recensie prefereerde.
Wij zullen wederom met u contact opnemen opdat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.
Met vriendelijke groeten,
Team Van Ravels

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Duidelijk een ploeg 'aanpakkers'en zeer beleefd. Wisten ook heel goed wat ze moesten doen.
Bij de verhuizing van mijn vriendin van Oss naar Berghem was dit duidelijk minder. Ploeg werd minder goed aangestuurd en werkten wat rommelliger. Hebben ook een aantal spullen laten liggen.

Plus- en minpunten
Duidelijke structuur
Zie bovenstaande opmerkingen
Verhuisd van Best (Nederland) naar Berghem (Nederland).


Aanbeveling

goede prijs, vrolijke mensen, professionele verhuizers. Wat kleine dingen die stuk waren gegaan. Inschatting hoeveelheid was niet helemaal goed gegaan, samen goed opgelost.

Plus- en minpunten
prijs/kwaliteit
snelheid
inschatting hoeveelheid
Verhuisd van Schoonhoven (Nederland) naar Arnhem (Nederland).


Aanbeveling

zeer hulpvaardig en dachten mee met een aantal zaken. Wij hebben een glazen balkon op de vierde etage en met de verhuislift naar het balkon was zeker geen alledaagse bezigheid. Hier is men zeer professioneel mee omgegaan.

Plus- en minpunten
akkuraat
zorgvuldig
Verhuisd van Baarle-nassau (Nederland) naar Teteringen (Nederland).


Aanbeveling

alle spullen zijn van A naar B zonder beschadigingen en super behulpzame club met gasten. onze verhuizing behelsde meerdere demontage artikelen en niet allemaal standaard Ikea spul maar ook ingewikkeldere zaken. dit was geen enkel probleem voor ze.

Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Den Hout (Nederland).


Aanbeveling

Snelle reactie na offerte-aanvraag. Persoonlijke service, goede communicatie en professionele en vriendelijke verhuizers. Verhuisdozen waren gratis.

Plus- en minpunten
Professioneel
Persoonlijke service
Verhuisd van Ouderkerk Aan Den Ijssel (Nederland) naar Ouderkerk Aan Den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Mannen werken had met veel respect voor ons, ons huis en spullen. Gingen pas weg wanneer ik tevreden was.

Plus- en minpunten
Persoonlijk
Werken netjes
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Drunen (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuizing gehad alleen met de laatste stukken een lamp stuk.
Dit is op een zeer correcte wijze in een zeer korte tijd opgelost

Plus- en minpunten
alleen maar een 10+
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rhoon (Nederland).


Aanbeveling

Zeer prettige samenwerking geweest. Goede communicatie vooraf, tijdens en na verhuizing. Op de dag zelf goede organisatie door het team van verhuizers.

Plus- en minpunten
Goede communicatie
Verhuizing vlot verlopen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Fijn contact, goede service. En niet onbelangrijk: de verhuizing ging erg goed. Fijne verhuizers. Fijn dat de dozen en verpakkingsmaterialen zijn inbegrepen.

Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuizers, ze waren vriendelijk en beleefd.
Werkten goed door
Meubels zorgvuldig ingepakt geen beschadigingen tijdens transport.

Plus- en minpunten
Alles op de goede kamers gezet
Niets kapot dus zorgvuldig ingeladen
Lampjes bed bij montage links en rechts verwisseld
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Purmerend (Nederland).


Aanbeveling

Conform afspraak is de verhuis vlot verlopen. Snelle afspraak en offerte in huis. Gratis verhuisdozen en verpakkingsmateriaal.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke verhuizers, netjes, zorgvuldig, geduldig en correct
De spullen worden zorgvuldig ingepakt

Plus- en minpunten
Netjes
Vriendelijk
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing vlekkeloos verlopen met ontzettende bereidwillige mensen. Goed overleg en zeer voorzichtig met onze spullen. Mensen met hart voor hun vak.

Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Krimpen Aan Den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Top team, teamwork, behulpzaam, allen goed gehumeurd, netjes, verzorgt. Goede normen en waarden naar de klant. Alles verliep vlekkeloos en in goed overleg.

Plus- en minpunten
Goed Teamwork
Correct
Verhuisd van Heerjansdam (Nederland) naar Rhoon (Nederland).


Aanbeveling

Na de miscommunicatie n.a.v. de opdracht, heeft Van Ravels Verhuizing het professioneel opgepakt.
Ze hebben ervoor gezorgd dat we 24 uur later toch verhuisd zijn naar ons nieuwe huis. Alleen maar lof over het ADHOC oplossen van ons probleem. Daarnaast waren de verhuizers kundig, netjes en vriendelijk! Alleen maar lof over dit bedrijf, klant is echt koning!

I

Plus- en minpunten
Kundig, netjes, optijd,
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Nuland (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren goed op elkaar ingespeeld, vrolijk en hebben alles netjes geseald. Om half acht aanwezig, inventariseren, inpakken en om half drie stond alles netjes weer op nieuwe adres.

Plus- en minpunten
Secuur en zeer vakkundig
Harde werkers/goed team
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Helvoirt (Nederland).


Aanbeveling

Het maken van een afspraak voor een intake-gesprek ging soepel en het gesprek zelf gaf geen aanleiding voor het vragen van een 2e offerte bij een ander bedrijf. Sprak gewoon aan. De uitvoering ging ook goed, vriendelijk personeel waar niets teveel voor was. Het blijft altijd een gok voor welk bedrijf je kiest, je verhuist immers niet elke dag, de recensies gaven al een zeker gevoel en deze klopten!.

Plus- en minpunten
goed intake-gesprek
afspraken werden nagekomen
personele planning in het begin, werd gelijk opgelost
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Goed gesprek met vertegenwoordiger en die was heel duidelijk over de verhuizing en uitleg hoe het allemaal in zijn werk gaat

Plus- en minpunten
op tijd volgens afspraak
vakkundig
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Alles goed geregeld vanaf contact moment tot dag van verhuizing hadden onverwachts ziekenhuis opname zonder problemen alles kunnen aanpassen

Plus- en minpunten
Verhuizers zijn beleefd en denken mee met plaatsen meubels in nieuwe woning
Beleefd en netjes werken
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Namen alles uit handen. Makkelijk benaderbaar vooraf en goede communicatie vooraf en tijdens de verhuizing. Vriendelijke en nette verhuizers.

Plus- en minpunten
vriendelijk
goede communicatie
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Goirle (Nederland).


Aanbeveling

Corect en snel binnen 1 week op de datum die wij beschikbaar hadden. Goed ingepakt en uit gepakt.

Verhuisd van Sint Oedenrode (Nederland) naar Sint Oedenrode (Nederland).


Aanbeveling

De dubbele verhuizing is prima verlopen. Opslag goed geregeld . Vriendelijke hard werkende jongens.

Plus- en minpunten
Keurig op tijd
Goede dozenservice
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers waren behulpzaam en vriendelijk. Het verliep allemaal voorspoedig.
Ik ben tevreden over de gang van zaken

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Alles klopt.

Duidelijk voorbereidingsgesprek.

Snelle en servicegerichte medewerkers.
Prijs en geboden hulp is perfect.

Plus- en minpunten
Komen afspraken na
Ruim voor de afgesproken tijd aanwezig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Prima sfeer, ook onderling, en heel efficiënt. Afspraken werden goed nagekomen. Geen schade en goed meedenken

Plus- en minpunten
Efficient
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Verhuisd van Veghel (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Goede voorbereiding, leuke mensen, professionele afhandeling kortom een prima verhuisbedrijf die alles voor je kan regelen.

Plus- en minpunten
flexibel
prijs
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers (3 stuks) wisten duidelijk van wanten en de meubels werden bijna allemaal geseald en met voldoende dekens ingepakt en beschermd. Het demonteren en monteren van kledingkast en bed werd professioneel aangepakt. De verhuizers waren vriendelijk en behulpzaam.

Plus- en minpunten
Professioneel
Vriendelijk en behulpzaam
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Riel (Nederland).


Aanbeveling

Erg tevreden. Ruim van te voren de dozen gekregen. De verhuisdag verliep heel vlot en ging helemaal goed. Alles weer netjes in elkaar gezet en op de goede plek. Het inleveren van de verhuisdozen was wat ons betreft wat krap aangezien we een drukke tijd hadden met een pasgeboren baby. Maar na ruim 4 weken is dit toch gelukt.

Plus- en minpunten
Ruime tijd om in te pakken
Verhuisdag verliep heel soepel
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland).


Aanbeveling

alles is goed gegaan, van het intake gesprek , leveren van de verhuisdozen, het weer ophalen van de lege dozen . De dag van de vehuizing is alles ook goed gegaan. Afspraken worden nagekomen. Familiebedrijf met korte lijnen.

Plus- en minpunten
nakomen afspraken
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Etten-leur (Nederland).


Aanbeveling

In 1 woord: geweldig! Van het 1e gesprek tot en met aankomst in mijn nieuwe huis. Een heel professioneel verhuisbedrijf. Ik had het niet anders willen doen.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Intake gesprek heeft professionele indruk achtergelaten. Verhuisdozen werden ruim van tevoren bezorgd zodat deze op het gemak gevuld konden worden. Vóór de verhuisdag is er vanuit van Ravels gebeld om te vragen of alles duidelijk was en of we eventuele vragen hadden. Van Ravels is op het nieuwe adres geweest om te verkennen welk materieel er nodig was. Verhuisdag zelf ging top. Beleefd en profesioneel personeel. Datum geprikt voor het ophalen van de dozen. Klaar! Zorgloos verhuizen? Bel van Ravels

Plus- en minpunten
Pre/after sales
Bekwaam personeel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Aanbeveling

Ik kan niet goed bedenken wat er fout is gegaan. Ze zijn al hun afspraken nagekomen. Er is zeer zorgvuldig met de spullen omgegaan. Snelheid ging niet voor zorgvuldigheid. Netjes in de omgang en bij vertraging aan het eind werd er extra personeel ingezet. Tevens zijn de kasten prima uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Niets op aan te merken. Ze hebben ons twee keer prima verhuisd binnen een jaar.

Plus- en minpunten
komen alle afspraken na
zorgvuldig met je spullen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Het ophalen van onze spullen is prima verlopen. De jongens waren heel professioneel en vriendelijk. Alles staat nu bij u in de opslag.

Plus- en minpunten
Keurig ingepakt
Goede verhuisdozen
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland).


Aanbeveling

Van het begin tot het eind prima.
Verhuizing liep vlot ondanks de 40° .
De kasten vakkundig uit- en in elkaar gehaald. Fijne mensen, alles keurig achter gelaten.
Kortom een aanrader!!!!

Plus- en minpunten
Vakkundig
Goede bescherming meubels
Verhuisd van 's-Hertogenbosch (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf de eerste ontmoeting met meneer van Ravels straalde er een rust en betrouwbaarheid uit. Op het moment dat de verhuizers kwamen is dat gevoel niet weg gegaan. De mannen hebben kei hard gewerkt en zorgden en tussendoor maakten ze gewoon grapjes en zorgden er voor dat ik hierdoor ook een stuk relaxter werd

Plus- en minpunten
De verhuizers en meneer van Ravels
Snelheid van reageren op een vraag
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Positief team hardwerkende mannen ondanks de hitte. Bij twijfel werd ik er meteen bij gevraagd om even te overleggen. Omdat ik op de dag van de verhuizing pas de sleutel kreeg konden niet alle dozen naar de geëigende kamers en moest veel opgeslagen worden op zolder. Ook dat is netjes opgepakt.

Plus- en minpunten
Servicegericht
Goede communicatie
Schroef van een van de kasten mistte
Geen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Leusden (Nederland).


Aanbeveling

Onze ervaringen met dit verhuisbedrijf is zeer goed bevallen. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek thuis werd er een duidelijke uitleg gegeven hoe ze te werk gingen. De inventaris werd met een rondje in het huis goed opgenomen. De dag van de verhuizing waren de 2 kleine vrachtwagens mooi op tijd. De ploeg bestond uit 5 mannen die heel gemotiveerd waren om hun werk te doen. Even een rondje huis en daarna in een sneltrein vaart werden de dozen naar beneden gehaald en ingeladen. De rest volgde er snel achteraan. Het inladen duurde in het totaal 3.5 uur. Het uitladen was ook super snel gedaan . En nagenoeg geen schade . Echt super gedaan jongens nogmaals bedankt 👍💪

Plus- en minpunten
Super netjes gewerkt en in een rap tempo
Vrolijk team
Hebben wij niet
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Klaaswaal (Nederland).


Aanbeveling

Vrijdag 26 juli 2019 zijn we verhuisd met #VanRavels verhuizingen.

Iedereen die bang is dat verhuizers lomp volk zijn, met alle indiaan-verhalen die de ronde gaan, heeft nooit kennis gemaakt met Ravels!!!!
Vanaf de kennismaking met [naam verwijderd door Sirelo] waren we al terecht overtuigd: we willen enkel met hen verhuizen!
Ze maken waar wat ze beloven!
Eerlijke communicatie en goede service!
Een overzichtelijke offerte na een deskundige opname van de te verhuizen inboedel, goede service bij het leveren van de verhuisdozen en een snelle demontage van meubels voorafgaande aan de verhuizing (daags ervoor vanwege de hitte; hittegolf met 40C).
Ondanks de hitte die ook op de dag van verhuizing doorging met 39C verliep de verhuizing goed georganiseerd, vlot én gezellig!
[naam verwijderd door Sirelo] en zijn team zijn absoluut KLASSE!!!

De warme appelflappen en zeker het water (op laadplaats en losplaats; beide plaatsen 24 flessen water in de koeling) werden dankbaar ontvangen.
.. Lees meer

Plus- en minpunten
Eerlijk, transparant en betrouwbaar
Gezellige en professionele verhuizing
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Heel (Nederland).


Aanbeveling

Ervaren verhuizers, persoonlijk en relaxed intakegesprek. Op de dag van de verhuis zou het enorm warm worden (37 graden). daarom erg vroeg begonnen, maar heel erg professioneel en rustig aangepakt.

Plus- en minpunten
Relaxed en ervaren team
Fijne en persoonlijke intake
Verhuisd van Loon Op Zand (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

de verhuizing van mijn moeder naar een verzorgingshuis is goed verlopen en keurig afgehandeld.Zo ook de verhuiizng van mijn neef naar een ander appartement.

Plus- en minpunten
tijdig opplaats van bestemming
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf de offerte opname tot aan de lege dozen weer ophalen, komt verhuisbedrijf van Ravels zijn afspraken na. Er gewoon zijn, op de juiste datum op de juiste tijd. Zeer zorgvuldig dus.
Tevens is de verhuizing zeer soepel verlopen en zijn de verhuizers kundig en voorzichtig te werk gegaan. De spullen die te groot zijn worden gedemonteerd, er wordt voorzichtig omgesprongen met je huisraad. Spullen worden ingepakt in dekens en met tape worden de dekens gefixeerd om daarna met folie het hele object te fixeren.
In het nieuwe huis worden de spullen voorzichtig naar binnen gebracht, je hebt vaak net het huis in orde gebracht en wilt niet dat je opnieuw moet beginnen. Bij ons was dat dus niet nodig, een hele zware loopband van +- 100 kilo is zonder ook maar schade te maken aan trap of muren naar de zolder gebracht. Daarvoor mijn petje af want dat was niet makkelijk.
De verhuizers zijn allemaal sterke kerels die weten wat ze moeten doen en elkaar stimuleren. Ik heb gemerkt dat ze het ook als.. Lees meer

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Voorzichtig met je huisraad
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Rosmalen (Nederland).


Aanbeveling

Zeer fijn team mannen. Goed op elkaar ingespeeld, alles netjes ingepakt en er is niks beschadigd geweest.

Plus- en minpunten
Snel werken
Netjes alles ingepakt
Waren een uur te laat bij ons.
Verhuisd van Geldrop (Nederland) naar Helmond (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren lekker op tijd, ging allemaal heel voorspoedig. Spullen allemaal netjes overgekomen (dit van een appartement 3 hoog). Dikke aanrader!

Plus- en minpunten
Snel
Netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Verwachtingen volledig uitgekomen, harde werkers, sterke mannen, gezellig. Fijn dat we een paar dozen iets langer mogen houden ivm onze verbouwing.

Plus- en minpunten
Harde werkers
Gratis dozen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Komt afspraken na, is duidelijk in de offerte en geen verassingen.
Voorbereiding moet gedaan zijn maar dan is de verhuisdag bijna een feestdag, ook door de instelling van en de communicatie met de verhuismannen.
Wees wel voorbereid dat op het moment dat de heren er zijn een tornado door je huis gaat, zo moet het ook zijn!

Plus- en minpunten
Goede communicatie
Pakken aan en door
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

We waren zeer onder de indruk van de gediciplineerde aanpak, waarbij iedereen zonder zeuren zijn werk doet, de effectieve en efficiente aanpak, samen gewoon een goed team neerzet

Plus- en minpunten
niet lullen maar poetsen
op tijd even adempauze en daarna weer vol gas
in no time hadden ze alle koeken, komkommers, tomaten en frisdrank achter de kiezen (grapje, maar eten kunnen ze!)
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

goed personeel , hard werkend, welwillend, beleefd, personeel was goed op elkaar ingespeeld. goed dus

Plus- en minpunten
werktempo,
samenwerking
1 kast werd inelkaar gezet en weer afgebroken, omdat de ruimte niet goed zou zijn, achteraf bleek dat wel te kunnen
wasmachine was niet aangesloten
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Nette verhuizers, gaan netjes met de spullen, kunt zelf aageven waar alles naar toe moet. verhuizers zijn bereid wat extra te doen. Prijs weet je van te voren en is reeel.

Plus- en minpunten
duidelijke prijs
inventarisatie thuis van tevoren daarna offere
Verhuisd van Sprang-capelle (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Uitstekende kwaliteit overall, niet duur, deskundige verhuizers, prettig contact, makkelijk om afspraken te maken over de planning, punctueel, snelle reactie in de email/telefonische communicatie, kordate en snelle werkers

Plus- en minpunten
kwaliteit
prijs
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Beek En Donk (Nederland).


Aanbeveling

Vooraf was de lat best hoog gelegd 'wij willen u laten genieten van uw verhuizing'. Dat leek me erg hoog gegrepen. Maar alles zat mee die dag. Er was een goede voorbereiding geweest en het was gelukkig prima verhuisweer. En vervolgens heeft het verhuisteam van Ravels - 6 man sterk - ervoor gezorgd dat de verhuizing heel soepel en heel snel verliep, en in een gezellige sfeer. Leuke nette gasten, heel vriendelijk, hard gewerkt, alles netjes achtergelaten.

Plus- en minpunten
Contact is informeel, uitvoering professioneel
Ervaren verhuisteam
geen minpunten
Verhuisd van Hoogerheide (Nederland) naar Ossendrecht (Nederland).


Aanbeveling

Heel correct en keurig op tijd. Vriendelijke verhuizers die net een stapje extra zetten. Alles is in prima staat overgebracht.

Plus- en minpunten
op tijd
behulpzaam
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Goede service. Dozen werden op tijd geleverd. Duidelijke afspraken van tevoren gemaakt en kwamen mooi op tijd. Alles heelhuids over. Prima.

Plus- en minpunten
Op tijd
Goed ingepakt
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Kwamen ruim op tijd. Eerst inspectie van het huis om de volgorde te bepalen en daarna met 4 man aan de slag. De meubels werden goed ingepakt. De verhuizing is supersnel gegaan.

Plus- en minpunten
snel
secuur
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Cothen (Nederland).


Aanbeveling

Vijf sterren geven wij nooit, er moet iets te verbeteren blijven. Maar wij zijn zeer tevreden, ook over de verhuizing van een deel van onze spullen naar een Alpenland.

Plus- en minpunten
(zeer) goede communicatie, afspraken stipt nagekomen.
medewerkers correct, hulpvaardig, gedisciplineerd en aardig.
Verhuisd van Gilze-rijen (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Ik heb gebruik gemaakt van “Van Ravels Verhuizingen”. Het gehele Proces van het eerste telefonisch contact, het huisbezoek voor een betrouwbare offerte, de verstrekking van de inpak materialen tot de werkelijke verhuizing ging conform de beloftes. Op de dag van de verhuizing stonden de mensen om 7.30 op de stoep en rond de middag gingen we naar het nieuwe huis. Het nieuwe huis lag buiten Nederland maar dat was ook geen probleem. De medewerker dachten in oplossingen in plaats van problemen. Wat een opluchting was in een stressvolle tijd

Plus- en minpunten
Betrouwbaar
Stipt, snel
Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Neerpelt (België).


Aanbeveling

De verhuizers waren vlot, super aardig, professioneel en ze denken niet in problemen maar in oplossingen. Ze waren keurig op tijd en eigenlijk sneller dan verwacht waren alle spullen ingeladen. De dames van de inpak waren erg vriendelijk en we hebben nog erg gelachen met elkaar.

Plus- en minpunten
Professioneel
Ontzorgen
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amstelveen (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuizing er werd snel en efficiënt gewerkt, Helaas kon de verhuis lift niet gebruikt worden omdat er een auto in de weg stond en wij geen idee hadden van wie die was. Het verhuisteam heeft dit op een creatieve manier opgelost. De volgende keer kiezen wij zeker weer voor dit bedrijf.

Plus- en minpunten
Stevige goede dozen
Gezellige sfeer
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuisd van A naar B. Leuk ervaren team, de jongens waren bereid goed mee te denken in oplossingen. Al met al een gezellige dag!

Plus- en minpunten
Snel en zorgvuldig
Gezellige jongens
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing is zonder problemen verlopen. Op tijd aanwezig. Rondje door het huis gelopen. Spullen geselecteerd en in volgorde afgewikkeld. Leuke verhuizers. Niets was teveel. Ook het tussendoor, op een ander adres, ophalen van een tafel en bed was geen enkel probleem. In het nieuw huis stond alles op de juiste plek (kamer). Geen schade. Van Ravels verhuizingen heeft ons veel werk uit handen genomen. Top.

Plus- en minpunten
Vriendelijke vlotte verhuizers (geen kapsones) alles in overleg
Structuur en volgens planning
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Super bedrijf die mijn inboedel keurig en efficiënt naar de andere kant van het land verplaatst heeft. Door de goede onderlinge samenwerking was de klus zo geklaard! Het team is goed op elkaar ingespeeld en ging keurig met mijn spullen om!

Plus- en minpunten
Samenwerking
Initiatief nemend / proactieve ondernemer
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Leeuwarden (Nederland).


Geen aanbeveling

Omdat na verhuizing schade was
Er was een schaal van lamp kapot gevallen
Rlectrisch bed deed het nietvmerrczelf opgelost
Zelf kleding in gaan hangen
Niet genoeg boxen voor kleding bij zich dus in dozen gedaan die ergens tussen 100 dozen beland waren
Kast niet goed in elkaar iets van gezegd zei hij ja oude kasten pardon
Had geen gereedschap om kasten te demonteren had brutaal gewoon gereedschap uitvonzecksmercgehaald en oplader telefoon ook zonder iets te zeggen
Vult zelf formulier in met score
Ook nog stoel beschadigd ach mevr goede zaken waar uw reparitiekit kunt kopen
Pardon koud loom stoelen waar twee diepe scheuren in zitten en lamp nee niet boven 250 euro dus geen vergoeding echt raar
De jongens eromheen echt topper harde werkers

Plus- en minpunten
Bespreking vooraf
Afvoer extra afval
Onduidelijkheid en kapotte spullen
Haastig nadat het al last werd
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Roosendaal (Nederland).

Antwoord van

Ook een kwaliteits verhuisbedrijf zoals van Ravels Verhuizingen laat wel eens een steekje vallen.
We gaan niet in op elk detail maar mbt de schade is er een goed mailcontact geweest. Uiteindelijk was het verkregen antwoord niet wat klant wilde horen maar daarom niet onterecht. Jammer dat we geen foto’s kunnen uploaden die een zeer duidelijk beeld van de schade laten zien.
En ja, er is door een van onze verhuizers niet correct gehandeld maar dat lossen wij intern op.

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Van hoe de telefoniste je te woord staat tot het einde van de grote verhuizing is alles top geregeld en zijn deze medewerkers super vriendelijk! Ze gaan zorgvuldig en respectvol om met de inboedel. Ze geven duidelijk aan wat er die dag gaat gebeuren, hoe ze te werk gaan en handelen dit ook allemaal netjes af. Ik keek op tegen de dag van mijn verhuizing met al die spullen en mensen.. maar met dit verhuisbedrijf wordt elke verhuizing een plezier!

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Vriendelijk
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar ‘s Hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Vooraf werden de verhuisdozen netjes op tijd geleverd, en toen het er te weinig bleken te zijn werden ook de extra dozen zonder problemen gebracht. Op de dag van de verhuizing waren de mannen keurig op tijd, er werd stevig aangepakt en precies volgens schema vertrokken we naar Schoonebeek. Daar stond alles weer vlot in de juiste kamer en werd de sportapparatuur en wasmachine/droger weer aangesloten. Een voorspoedigere verhuizing kan ik me gewoon niet voorstellen!

Plus- en minpunten
Ze doen wat ze beloven, alles in 1 dag
Nul schade
De lege verhuisdozen moeten nog steeds opgehaald worden
Verhuisd van Nieuwerkerk Ad Ijssel (Nederland) naar Schoonebeek (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke medewerkers, aangestuurd door familiebedrijf. Snel alles ingepakt en met verhuislift op nieuwe adres de huisraad binnen gezet.

Plus- en minpunten
Zorgvuldigheid
Snelheid
Spijkertjes gemorst op oprit
Nieuwe auto had lege accu
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

Het was gewoon goed, efficient, en overall goed geregeld.
De klus verliep snel. Communicatie met de onderburen was goed gezien zij naar onze verdieping verhuisde. Al met all een zeer soepelle verhuizing.

Plus- en minpunten
Tijdsbestek
Efficientie
Verhuisd van ’s-Hertogenbosch (Nederland) naar ’s-Hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Klantvriendelijk personeel. Niets was te veel.
Ze gaan voorzichtig met de spullen om.
En de verhuizing gebeurde planmatig.

Plus- en minpunten
Zie hierboven
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Professioneel, harde werkers, zeer correct, en ook heel vriendelijk, Ons electrisch bed deed het niet, gebeld en zo weer perfect afgehandeld. Niet zo van de verhuis is voorbij, bekijk het maar.

Plus- en minpunten
Waren er al vroeg,eerst een rondje gelopen en de mensen gingen aan de slag,
Verhuisd van Meerle (België) naar Meerle (België).


Aanbeveling

Eerste keer laten verhuizen. Alles werd keurig ingepakt met de grootste zorg. Meubels in dekens en omwikkeld met folie. Alle meubels voor zover mogelijk gedemonteerd en weer netjes gemonteerd op de plaats van bestemming. Het monteren van de lift voor de verhuizing duurde wat lang en ook het juiste materiaal was niet in eerst instantie aanwezig. Daarom duurde het wat langer dan noodzakelijk leek mij. Maar verder de afhandeling prima in orde

Plus- en minpunten
Zorg om meubels
Inpakken in verhuisauto zorgvuldig gedaan
voorbereiding lift had beter gekund
Verhuisd van Nieuwerkerk A/d Ijssel (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Een ander verhuisbedrijf werkte niet op zaterdag en wilde dat in twee dagen doen.
Dat kwam bij ons niet uit vanwege de korte tijd die hadden.

Plus- en minpunten
Snelle inladen/ vrolijke gasten
Snelle uitladen/vrolijke gasten
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Alkmaar (Nederland).


Aanbeveling

Kreeg al een goed gevoel bij eerste afspraak. Verhuizing ging prima en vlot. De Lundya kasten werden gesealed en hoefden niet uit elkaar gehaald te worden en opnieuw opgebouwd te worden. Dat vonden wij een grote meevaller want dat zou veel tijd gekost hebben. Niets beschadigd en alles was binnen een dag gepiept.

Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Deurne (Nederland).


Aanbeveling

kwamen hun afspraken naar en het voortraject van contact tot persoonlijke offerte was goed, snel en duidelijk en de verhuisers wisten wat ze moetsen doen en zeker niet moeilijk.

Plus- en minpunten
prijs kwaliteit verhouding is super
snelle reactie op vragen en offerte
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is goed verlopen, ondanks, dat ze het met een man minder moesten doen. Mannen waren netjes op tijd. Erg vriendelijk en correct in bejegening. Alles werd netjes verpakt. Wat lichte beschadigingen meubel, die met verf bij te werken waren. Gezellige verhuisploeg, ook onderling met elkaar. Het was een gezellige dag!

Plus- en minpunten
Vriendelijk personeel, zeer correct, op elkaar ingespeeld met één voorman, die alles in de gaten hield.
Alles keurig en zorgvuldig ingepakt en weer correct gemonteerd.
Verhuisd van Hendrik Ido Ambacht (Nederland) naar Hendrik Ido Ambacht (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing erg goed verlopen zonder enig e beschadiging of andere problemen. En erg aardige verhuizers. Zijn zeker aan te bevelen

Plus- en minpunten
vakkundig
voorkomend
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Mannen waren heel bereidwillig. Waren keurig netjes op tijd in de ochtend en hebben uitgevoerd hetgeen op voorhand was overeengekomen. Enkele zaken zijn niet vlot verlopen, maar dit geheel door externe omstandigheden. Maar voor elk probleem is er een oplossing. Heel tevreden op het einde van de dag. 10/10 is perfectie, en m.i. is dit niet realistisch. Daarom 8/10 is voor mij een prachtig resultaat.

Plus- en minpunten
bereidwillig
nauwkeurig omgaan met meubelen en andere zaken
er was overeengekomen om geen ladderlift te nemen. Dat was misschien een verkeerde inschatting. Deze was echt wel van pas gekomen.
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Putte (Nederland).


Aanbeveling

Prettig kennismaking gesprek. gaf gelijk al veel vertrouwen. Maakte ons gelijk attent op hun inpak service. De offerte die daar uitkwam lag precies in de buurt van onze eerste inschatting. De dag voor de verhuis kwamen er twee dames die alles tot in de puntjes mee ingepakt hebben en ervoor zorgden dat er op de verhuisdag hierna vlot kon worden gewerkt. Met een team van zes mensen, twee vrachtwagens en een hoogwerker waren onze spullen in no time uit ons appartement, berging en garage. In Prinsenbeek werd alles wederom vlot uitgeladen, in elkaar gezet en alle dozen op de juiste plaats en het juiste vertrek neergezet. Al met al een verademing, zeker gezien het feit dat wij erg tegen deze verhuizing opkeken. Chapeau.

Plus- en minpunten
Vlotte reactie en offerte.
Geweldige mensen, een aanrader.
Kan er geen bedenken.
Verhuisd van Tholen (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland).


Aanbeveling

Ja, een mooie club. Een leider en drie jongere mannen allemaal geweldig. Het zeer zorgvuldig omgaan met de meubels en alle andere spullen. Geen herrie alles even rustig zowel bij inladen als uitladen. Erg goed op elkaar ingespeeld

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Son En Breugel (Nederland).


Aanbeveling

Goed, snel, accuraat, precies, vooral “ploegleider” weet hoe klant het wilt!
Ook al was de verhuizing groots, 140 dozen en de nodige spullen die niet in een doos kunnen, is het op 1 lange dag gelukt.

Plus- en minpunten
Ging goed, verhuizers wisten wat ze moesten doen.
Een van de 7 verhuizers was erg moe en dat was af en toe te merken.
Verhuisd van Halsteren (Nederland) naar ‘shertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Goed werk geleverd.

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Someren-eind (Nederland).


Aanbeveling

de manier waarop de medewerkers met mijn spullen omgingen,was voor mij een teken
dat ik met vakmensen te maken had .Dat gaf een goed gevoel.Bij vragen namen ze de tijd om je te woord te staan.De afhandeling was correct.

Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Gorinchem (Nederland).


Aanbeveling

Intake-gesprek was prima en gaf mij meteen een goed gevoel. De offerte was scherp tov andere verhuisbedrijven. De verhuizing is vlekkeloos verlopen. De verhuizers waren vriendelijk, correct en professioneel. Niks was te veel en ze waren goed op elkaar ingesteld. Binnen een aantal uur waren wij verhuisd!

Plus- en minpunten
Proffesioneel
Goede prijs
Verhuisd van Berkel-enschot (Nederland) naar Berkel-enschot (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing verliep vlot. Mannen waren vriendelijk. Contact met ons verliep goed. Onderling af en toe wat onvriendelijke opmerkingen.

Plus- en minpunten
Vriendelijk personeel
Vlotte verhuizing
Onderling wat onvriendelijkheid
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Puttershoek (Nederland).


Aanbeveling

prima jongens, komen afspraken na en zijn zeer klant vriendelijk.
werken netjes en geven een goed gevoel.

verhuizen zal nooit mijn hobby worden, maar met deze firma hoef je niet nerveus te zijn

Plus- en minpunten
prijs kwaliteit
klantvriendelijk
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Gorinchem (Nederland).


Aanbeveling

ales goed gegaan

Plus- en minpunten
vriendelijk
netjes
Verhuisd van Zundert (Nederland) naar Zundert (Nederland).


Aanbeveling

Alle afspraken goed nagekomen, na de eerste intake nog wat extra dozen nodig. En werden direct volgende dag nageleverd.

Verhuisdag zelf liep erg soepel, door weer en wind werd er netjes gewerkt.

Voorheen nooit met een verhuisbedrijf gewerkt, maar we werden echt ontzorgd!

Plus- en minpunten
Afspraken nakomen
Zorgvuldig gewerkt.
Trampoline moest uiteindelijk toch uit elkaar.
Verhuisd van Oisterwijk (Nederland) naar Moergestel (Nederland).


Aanbeveling

Heldere, accurate communicatie vooraf. Hele zorgvuldige, voorzichtige en prettige afhandeling op de dag zelf. Leuke jongens met ervaring.

Verhuisd van Bonaire (Bonaire, Sint Eustatius en Saba) naar Geesteren (Nederland).


Aanbeveling

Heel hard en netjes gewerkt, meubelen werden goed verpakt en er zijn oplossingen gevonden voor meubels die niet over de trap naar boven konden. Er werd goed meegedacht.

Plus- en minpunten
Gaan zeer netjes met je spullen om
Verhuisd van Papendrecht (Nederland) naar Nederhemert (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren 's morgens op tijd aanwezig. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hadden de juiste materialen bij zich.
Tijdens de verhuizing kreeg ik een goede indruk van hun vakmanschap. Ook kreeg ik goede adviezen. De verhuizing is goed en snel verlopen. Alles is keurig en zonder schade overgebracht. De verhuizing is snel verlopen en binnen één dag klaar.

Plus- en minpunten
Vakmanschap en kennis van zaken
Vriendelijkie benadering door verhuizers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Nette en snelle verhuizing ,achteraf wee kettingkast van twee fietsen MC stuk ,pas na twee weken geconstateerd ,( geen melding van gedaan .verder alles netjes verlopen,

Plus- en minpunten
Correcte en snelle verhuizing
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Heesch (Nederland).


Aanbeveling

Men komt thuis de situatie beoordelen en je krijgt gelijk een definitieve prijs.
Op de dag van de verhuizing waren de verhuizers later dan afgesproken maar we werden wel geïnformeerd dat men door files later zou komen. De verhuizers gingen zorgvuldig te werk en pakte alles goed in. De ruimte in de verhuiswagen word goed benut. Uitladen ging soepel en hulp werd er geboden bij het in elkaar zetten van een hoekbank.

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Serieus
Verhuizers waren niet op de hoogte dat ik al betaald had
Verhuisd van Oud Beijerland (Nederland) naar Nieuw-Beijerland (Nederland).


Aanbeveling

Nette manier van werken, net en gemotiveerd personeel. Geen enkele schade en alles netjes opgeleverd. Werken tot alles af is. Extra werkzaamheden werden direct opgepakt. Denken actief mee in oplossingen enz.

Plus- en minpunten
Familie bedrijf, persoonlijk
Gemotiveerd personeel, bereid om dat extra tandje bij te zetten
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Kundig ervaren team die met je meedenkt. Harde werkers maar wel gezellig.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Hendrik-ido-ambacht (Nederland).


Aanbeveling

Ik zag tegen het verhuizen op, nerveus /onrust .het samen lopen door mijn huis met de voorman gaf al aan hoe alles zou verlopen . .Gezellige rustige mannen ,dat gaf een veilig gevoel, dachten met me mee en gaven advies.Ook tijdens de koffie pauze was er gezelligheid.

Plus- en minpunten
Goede werkwijze ,geen stress vanuit de verhuizers
Heb het ondanks alles goed ervaren ,niets was teveel voor hun
Nvt
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuizers die er echt alles aan doen om al je spullen, ook als ze niet door een deur of raam passen, goed te verhuizen.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Oplossingsgericht
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Het aanbod van het verhuisbedrijf in Breda, was voor mij transparant: wat afgesproken werd, is nagekomen. De verhuizing verliep duidelijk, helder en is naar verwachting verlopen. De samenwerking was ook erg prettig, omdat de verhuizers erg vriendelijk waren in het contact.

Plus- en minpunten
Duidelijk
Afspraken werden correct nagekomen;
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Barendrecht (Nederland).


Aanbeveling

Keurig op tijd en professioneel geholpen. De hele tijd een goede sfeer, wat de klus die het verhuizen toch is, een stuk prettiger maakte. Wij hopen niet snel weer te verhuizen, maar indien nodig denken wij zeker weer aan Van Ravels.

Plus- en minpunten
professioneel
gezellig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, vriendelijke lui. Zoeken voor elk probleem een oplossing

Plus- en minpunten
Harde werkers
Zorgvuldig
Te weinig dozen en stickers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Contact vooraf ging snel en was duidelijk. Door van tevoren langs te komen, werden de mogelijkheden voor verhuizing van de piano goed doorgenomen. Verhuizing zelf ging snel en het waren harde werkers.

Plus- en minpunten
Vooraf duidelijk contact
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Oostkapelle (Nederland).


Aanbeveling

Geen invloed op leveringsdatum verhuisdozen. Contante betaling op verhuisdag (niet meer van deze tijd). Soms beetje nonchalant tijdens verhuizing.
Overall toch goed gegaan en gedaan

Plus- en minpunten
Snel werken
contante betaling
geen invloed op leveringsdatum verhuisdozen
Verhuisd van Almkerk (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

De voorbereiding had ik zelf niet goed ingeschat en ben drie keer om meer dozen gegaan. Dat was geen enkel probleem, zeer flexibele mensen (ook op kantoor). Verder werden de spullen goed ingepakt, zeer zorgvuldig in- en uitgeladen. Bovendien moesten de spullen in een loods en hadden we nog twee fietsen die naar een ander adres moesten (dat hadden we niet afgesproken). Ook dat was geen probleem. Kortom, flexibel, vakkundig, en de inboedel netjes verhuisd. Wij waren er zeer tevreden over !!

Hans en Jose

Plus- en minpunten
Geen enkele schade opgelopen !
Goede prijs/kaliteitverhouding.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland).


Aanbeveling

Een betrouwbaar bedrijf, vriendelijke mensen, goede zorg voor mijn spullen, begripvol. Enig minpuntje: te weinig dozen en inpakmateriaal.

Plus- en minpunten
snel, correct, vriendelijk, schadevrij
Te weinig dozen en inpakpapier.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn driemaal binnen een jaar verhuisd; bij de eerste verhuizing is de gehele inboedel in opslag gegaan bij de verhuizer; vervolgens is alles naar een klein appartement gebracht. Tenslotte zijn we onlangs naar de definitieve woning verhuisd. Alle verhuizingen waren tot in de puntjes verzorgd.

Plus- en minpunten
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Correct personeel
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Prima organisatie, totaal.

Plus- en minpunten
Prettig kontakt.
Prettige mail uitwisseling.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Een professioneel handelend team met een uitstekende onderlinge sfeer die ruim 50m3 in ongeveer 7uur hebben gesealed, ingeladen en afgeleverd op 2 locaties. De verhuisafstand was ruim 80km.

Plus- en minpunten
adequaat handelen
uitstekende werksfeer en inzet
Verhuisd van Waalre (Nederland) naar Tiel (Nederland).


Aanbeveling

Ook al was het 37 graden alles werd netjes gedaan.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Aardige jongens, goede afstemming. Er is keihard gewerkt, maar er was ook tijd voor een gesprekje en een lolletje: heel fijne ervaring!

Plus- en minpunten
Goed team
Snelle verhuizing
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Aardige medewerkers die meedenken en ondanks de 36 graden hitte bleven zij optimistisch en hulpvaardig

Plus- en minpunten
Service
Vriendelijkheid
Inpakken beter labelen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Tinte (Nederland).


Aanbeveling

We zijn verhuisd door van Ravels na tip van een eerdere verhuizing door van Ravels. Alles netjes en snel geregeld voor een schappelijkr prijs

Plus- en minpunten
Alles volgens afspraak
Prijs viel mee
Verhuisd van Schijndel (Nederland) naar Schijndel (Nederland).


Aanbeveling

Snelle en correcte uitvoering met veel zorg voor al het meubilair etc.
Personeel was vriendelijk en werkte alles keurig af tot op het laatste moment.
Kortom wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken.

Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Supersnelle verhuis. keurig personeel .
Inclusief lampen hangen en dat alles binnen 4,5 uur.
Van patiowoning naar appartement 9 hoog.
Compleet keuzepakket m.b.t. extra mogelijkheden zoals in- of uitpakservice
Zelfs schoonmaak op verzoek mogelijk.

Plus- en minpunten
alleen maar plus
geen minpunten
Verhuisd van Gilze (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Alles gegaan zoals afgesproken, prima team die zorgvuldig omging met onze spullen. Ook goed meegedacht tijdens de verhuizing

Plus- en minpunten
Leuk en dynamisch team
Goede behandeling van waardevolle spullen
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Ede (Nederland).


Aanbeveling

het was een efficiënte en prettige en snelle verhuizing waarbij 'in oplossingen' werd gedacht ook de verhuislift was goed geregeld.

Plus- en minpunten
waren ruim op tijd aanwezig
werd vorozichtig met mijn spullen omgegaan
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dprdrecht (Nederland).


Aanbeveling

De communicatie mag wat beter maar verder is alles naar wens gegaan. Personeel is aardig en behulpzaam en werken netjes. Spullen worden netjes en degelijk ingepakt en vooraf worden ruim voldoende dozen en inpakpapier geleverd. Kantoorpersoneel is vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Plus- en minpunten
Aandacht voor je spullen
enthousiast personeel
Communicatie mag beter, vlotter gaan
Je ziet de baas slechts bij de offerte, verder niet.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Middelburg (Nederland).


Aanbeveling

Improviseren door ziekte personeel; snel hersteld. Harde, handige werkers - goede sfeer. Alles op tijd en volgens afspraak.

Plus- en minpunten
Betrouwbaar
Deskundig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Heel fijn als je je verhuizing uit handen kunt geven en je nergens naar hoeft te kijken. De heren van Van Ravels werken zeer professioneel, erg netjes, stelde zich aan iedereen voor, denken met je mee en zorgen ervoor dat je spullen zo goed mogelijk verpakt en verhuisd worden!

Plus- en minpunten
Professioneel
Netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Zeer snel en vakkundig oververhuisd zonder beschadigingen, alles wat uit elkaar werd gehaald is weer netjes volgens mijn wensen in elkaar gezet en op de door mij gekozen plek terechtgekomen, aardige nette jongens en korrekte voorman [naam verwijderd door Sirelo]

Plus- en minpunten
Snelheid
Zorgvuldigheid
Duur (niet de allerduurste overigens)
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Wij wonen nu op de derde verdieping zodat het werken met een verhuislift een ideale oplossing was. Nog voor de middag hadden vier mannen onze hele inboedel in de verhuiswagen. Even lunchen en op naar de nieuwe woning. Hier stond binnen de kortste keren alles binnen op de derde verdieping wel te verstaan. Bedden en kasten weer in elkaar gezet dozen op hun plaats PRIMA!

Plus- en minpunten
Snel en correct werken.
Verhuislift.
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland).


Aanbeveling

De middag voor d3 verhuizing werd alles vakkundig in dozen gepakt door 2 dames. Het laden van de auto verliep vloeiend en zonder enige schade was alles in Erm in no time weer uitgeladen. Chapeau!

Plus- en minpunten
Vriendelijke benadering
Efficient handelen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Erm (Nederland).


Aanbeveling

Zeer ervaren mensen! Denken mee en geven goed advies!
De verhuislift wordt zeer vakkundig geïnstalleerd en binnen korte tijd was ik over! Zeer ideaal als je verhuisd in een flat zonder lift!!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Twee keer verhuisd met deze verhuizer, beide keren erg tevreden. Snelle offerte, goede inschatting hoeveelheid werk, voldoende mankracht op dag zelf, vriendelijk en snel in communicatie. Flexibel in kleine last-minute wijzigingen in te plaatsen dozen/meubels. Gefocust op het voorkomen van beschadigingen van zowel huis als inboedel. Uitgebreid materieel.

Plus- en minpunten
Professioneel, goed materieel
Flexibel, prettige communicatie
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Kwam bij inventarisatie erg goed en vertrouwd over. Kreeg na dit gesprek meteen het gevoel dat is de verhuizer die ik moet hebben.
Het was niet de goedkoopste offerte, maar ondanks dit prijsverschil heb ik hier toch voor gekozen.
Op de dag van de verhuizing is alles goed verlopen, zeer professioneel en heb nauwelijks aanwijzingen hoeven te geven.
Top verhuizer, aanrader !!!!!!

Plus- en minpunten
Goede prijsverhouding
Snel, goed en zeer profesioneel
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eygelshoven (Nederland).


Aanbeveling

Op tijd de dozen,keurige verhuizers en alles snel en op de plaats van bestemming weer netjes alles weer op zijn plaats gezet.en na een belletje de dozen weer opgehaald

Verhuisd van Lage Mierde (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Alle afspraken zijn nagekomen. Er werd snel en vakkundig gewerkt. Het was erg warm, maar iedereen bleef vrolijk. In een mum van tijd stonden mijn spullen in de nieuwe woning.

Plus- en minpunten
Kwamen alle afspraken na
Werkten snel, vakkundig en met een goed humeur.
Verhuisd van Heusden (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

Gewoon goed geregeld, vriendelijke en behulpzame verhuizers en ondanks een opgebroken straat geen problemen gehad
Bedankt

Plus- en minpunten
Service
Sfeer
Verhuisd van Poppel (België) naar Willemstad (Nederland).


Aanbeveling

Wij hadden het complete pakket besproken dus ook inpak service, we zijn keurig gebeld om op de inpak dag een tijd af te spreken, de dames van de inpak service waren erg voorzichtig met onze spullen , en alles is nog extra in bubbel plastic en papier in gepakt. Dus alles is ook heel aangekomen op ons nieuwe adres, de dag van verhuizing zijn ze met een ploeg van 5 man gekomen om de bedden en kasten uit elkaar te halen en in te laden , geen overtogen woord en alles kon zelfs de lastigste stukken werden zonder morren (zelfs met een glimlach) naar boven gebracht, Ik kan mij niet voorstellen dat het ergens anders niet zo zou gaan, wij zijn super tevreden en zouden bij een evt. volgende verhuizing direct Ravels weer inschakelen.

Plus- en minpunten
Super netjes en alles volgens afspraak
ik kan geen enkel minpunt bedenken
Verhuisd van Wijk En Aalburg (Nederland) naar Wijk En Aalburg (Nederland).


Aanbeveling

Geschikt en sociaal personeel, netjes gewerkt en beleefd. Alles goed geregeld, ze waren op tijd aanwezig en op tijd gereed.

Plus- en minpunten
bekwaam
beleefd personeel
Verhuisd van Bladel (Nederland) naar Reusel (Nederland).


Aanbeveling

Kregen een duidelijke offerte. Hadden een goed verhuisteam. Ze werkten snel en voorzichtig. We hadden een goede communicatie met de teamleider. Ruim van te voren werden er verhuisdozen gebracht. Zijn na de verhuizing (na een mail) weer opgehaald.

Plus- en minpunten
Komen de afspraken na.
Werken correct en snel
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf het eerste contact meedenkend en vriendelijk, niet opdringerig of overdreven commercieel. Het contact voelde direct vertrouwd.

Plus- en minpunten
vriendelijk en vakkundig
vertrouwd en eerlijk
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Best (Nederland).


Aanbeveling

Alles was goed en vlot verlopen. Ze waren ruim op tijd. Alle meubels werden goed ingepakt. Je werd overal bij betrokken als ze op een meubel van te voren al een beschadiging zagen.

Plus- en minpunten
Ruim optijd
Alles was goed verlopen
Met na lopen oude huis beter alle kamers op een rustiger tempo nalopen. Was nu chaotisch.
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Goede Inventarisatie op locatie, goede offerte, afspraken worden nagekomen. Ook nette en beleefde verhuizers. Prima nazorg n.a.v. schade tijdens de verhuizing

Plus- en minpunten
Net bedrijf
Enthousiaste eigenaar en medewerkers
Verhuisd van Nuenen (Nederland) naar Nuenen (Nederland).


Aanbeveling

Mooi op tijd, eerst oriëntatie wat er mee moest en afgevoerd moest worden. Rustige en voorzichtige werkers. Ik vond de prijs-kwaliteit verhouding erg goed, mogelijk had Van Ravels zelfs wel iets meer mogen rekenen, maar goedgemaakt door middel van een tip aan de verhuizers. Ik zou ze opnieuw inschakelen denk ik zo.

Plus- en minpunten
Kalm, voorzichtig en vakkundig
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Aanbeveling

Ze bieden snelle service, vol vertrouwen hebben we onze spullen laten overbrengen naar het nieuwe huis. De verhuizing ging zonder noemenswaardige problemen.

Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Maren-kessel (Nederland).


Aanbeveling

Vakkundige verhuizers alles goed verzorgd waren mooi op tijd op de dag van de verhuizing toen de jongens klaar waren nog even gedronken en we konden s'avonds slapen toppie hoor mannen

Plus- en minpunten
Zeer netjes en harde werkers
Verhuisd van Ridderkerk (Nederland) naar Ridderkerk (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is perfect verlopen op de bank na; die kon niet door de deur.
Alles is zo goed als onbeschadigd over gekomen !!!!!

Plus- en minpunten
Kundigheid en flexibiliteit van de mannen verhuizers
De- en montage is goed uitgevoerd. Ben niet door mijn bed geazkt.
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Afspraken werden op tijd nagekomen Leveren van doze etc.Geen probleem bij te weinig dozen werden snel extra dozen geleverd.Keurig personeel en gingen heel zorgvuldig om met meubels en dozen

Plus- en minpunten
Harde werkers
Beleefd
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben zeer tevreden over Van Ravels verhuizingen. De goede service begon al bij het maken van een afspraak, Wij zijn goed geadviseerd hoe we de verhuis moesten aanpakken en wat Van Ravels kon betekenen voor ons. Heel fijn was dat er niets werd opgedrongen, maar juist goed werd meegedacht. De verhuizing zelf is perfect verlopen conform afspraak door zeer vakbekwame medewerkers. Erg tevreden!

Plus- en minpunten
Goede service
Goed advies
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Alles laten inpakken en laten gaan perfect en netjes met je spullen om.
Zijn aardige mensen echt een familie bedrijf.
Vragen zelfs of ze van de wc gebruik mogen maken vind ik normaalste zaak van de wereld.
Heren maken wel eens anders mee.
Pakken meubilair ook heel goed in met dekens.

Plus- en minpunten
netje met spullen om gaan en pakken alles heel goed in.
komen alle afspraken netjes na
Verhuisd van Hoogerheide (Nederland) naar Goes (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijk personeel, gaan netjes en voorzichtig met de goederen om. Ook meubels etc worden zeer goed beschermd. Dozen komen op de juiste plek en spullen die onduidelijk zijn worden nagevraagd. We hebben een goede, voorspoedige verhuizing gehad.

Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Puttershoek (Nederland).


Aanbeveling

De afspraken waren helder, deze worden per mail bevestigd (bijv. brengen/ophalen dozen). Ook de verhuizers zijn positieve nette jongens, die meedenken en er een leuke dag van maken

Plus- en minpunten
Afspraken helder
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers waren keurig op tijd en waren zeer korekt,
Hebben hard gewerkt!
Er was een kleine schade aan een spiegel .
Dit werd direct gemeld en is zeer korekt afgehandeld door de firma Ravels!

Plus- en minpunten
Verhuizers gaan zorgvuldig met de te verhuizen spullen om
Verhuisd van Rossum (Nederland) naar Rossum (Nederland).


Aanbeveling

Van Ravels was vooraf heel helder in wat we mochten verwachten: hoe ziet de dag eruit, wat doe je zelf en wat doen van Ravels. Ze beloofden mijn moeder van bijna 80 dat 'verhuizen een feestje is'. Alles klopte. De dag verliep voorspoedig, de verhuismannen waren echt heel top en enorm behulpzaam. Het belangrijkste is dat mijn moeder het een speciale dag vond en ervan genoot! knap dat je dat voor elkaar krijgt.

Verhuisd van Rijsbergen (Nederland) naar Rijsbergen (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing is conform de afspraken uitgevoerd. Op tijd in de ochtend gekomen, voldoende medewerkers. Met zorg omgaan van het meubilair.

Plus- en minpunten
Vriendelijkheid
Service
Verhuisd van Baarle Nassau (Nederland) naar Zoeterwoude (Nederland).


Aanbeveling

De verhuisdozen zijn tijdig geleverd. Op de dag van de verhuizing kwamen de verhuizers keurig op tijd en hebben ze alles in no time verhuisd. Ook zijn enkele plafondlampen geplaatst. Dit lukt niet in eerste instantie, maar de volgende dag is iemand gekomen om alles alsnog in orde te maken.

Plus- en minpunten
goede afspraken
snelle service
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Goede informatievoorziening en goede service tijdens inpakken en verhuizing zelf. Heeft ons veel zorgen uit handen genomen.

Plus- en minpunten
Goede informatie
Kundige medewerkers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Alles volgens afspraak gedaan. Zeer vakkundig personeel die met zorg omgaan met je spullen. Ik heb dit als een zeer prettige samenwerking ervaren an zal ze dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

Plus- en minpunten
Vakkundig
Netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Roosendaal (Nederland).


Aanbeveling

Super vlotte verhuizing gehad, erg klantvriendelijk en zelfs nog wat extra spullen mee genomen die in eerste instantie niet waren opgenomen in offerte.

Plus- en minpunten
Vlot
Klantvriendelijke
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Aardige jongens verhuizing ging snel en vlekkeloos zou deze organisatie aan iedereen aanbevelen

Van ravels verhuizingen heeft er een tevreden klant bij, goed gedaan mannen

Top bedrijf!!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers kwamen met 5 man sterk en twee vrachtwagens. Ze waren netjes op tijd. De voorman deed met mij een rondje door het huis en hierna gingen ze vakbekwaam aan het werk. De meubels werden helemaal ingepakt. Na het inladen nog een hele rit naar Bunde. Op het nieuwe adres werd alles netjes uitgeladen en op zijn plek gezet.
Kortom een prettige ervaring voor mij en mijn vrouw. De spanningen, die bij een verhuizing komen kijken zijn door het handelen van de verhuizers behoorlijk gereduceerd. We zijn blij, dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.
Ook dank aan de dames , die de dag van tevoren bij ons thuis hebben ingepakt.

Plus- en minpunten
Vakbekwaam en deskundig
Niet te duur
Verhuisd van 's-Hertogenbosch (Nederland) naar Bunde (Nederland).


Aanbeveling

Onze verhuizing is zeer efficiënt verlopen. Alle verhuizers waten prettig in de omgang, goede communicatie. Voorman deed zijn werk zeer goed. Open en eerlijke en nette manier van werken en communiceren. Creatief en volhoudend in het zoeken naar oplossingen.

Plus- en minpunten
Harde werkers
Goede communicatie
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eersel (Nederland).


Aanbeveling

Naast klantvriendelijkheid van de verhuizers, gaan ze heel zorgvuldig met de spullen om. De verhuizers communiceren goed en werken heel professioneel.
Door mijn eigen toedoen is een aantal dozen niet meer bruikbaar, deze heeft het bedrijf niet in rekening gebracht. Top!

Plus- en minpunten
professioneel
Zorgvuldig
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Zeer ervaren mensen die hard en snel werken. Ze denken goed met je mee. De verhuizing is zeer goed en prettig verlopen. Toppers!

Plus- en minpunten
Professioneel
Prettig personeel
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren erg vriendelijk en vrolijk. Eentje was aan het fluiten wat mij rustig maakte. Ik moest het alleen doen en door de verhuizers had ik steun. Ze gingen adequaat met mijn spullen om.
De offerte was secuur uitgewerkt. Ze hebben alle schilderijen en lampen opgehangen. Lampen werden goed afgewerkt terwijl ik daarvoor niet had betaald. Ze deden meer dan alleen ophangen. ook korter maken van de lampen en het maken van een stopcontact deden ze ook.

Plus- en minpunten
vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

met een duidelijke offerte komen kan altijd bellen met een vraag , de verhuizing ging met net professioneel personeel . en de opslag is keurig geregeld

Plus- en minpunten
duidelijke afspraken
altijd bereikbaar voor een vraag
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Berghem (Nederland).


Aanbeveling

Vorige week zijn wij verhuisd door de mannen van Van Ravels, niks dan lovende woorden. Snelle, harde werkers die ook met respect omgingen met ons en onze spullen. Dit wad de eerste keer dat wij verhuisden met een verhuis bedrijf, mochten wij nog een keer gaan verhuizen doen wel dit zeker weer met Dhr van Ravels en zijn jongens.

Plus- en minpunten
snelle, harde werkers
respectvol
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Wat een leuk team verhuizers zijn dit. Goed op elkaar ingespeeld en ruimte voor een grapje hier en daar. Waar de verhuisdag zelf meestal veel stress met zich meebrengt hebben wij een rustige en relaxte verhuisdag gehad.

Plus- en minpunten
Geen schade
Leuk team
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf het eerste gesprek tot dat ze de laatste doos in onze woning plaatste hebben wij alle vertrouwen gehad in dit familiebedrijf. De klant staat op eerste plek en dat hebben we gemerkt.
Hartelijk dank voor de ondersteuning en als de dozen zijn uitgepakt doen we een belletje.

Groetjes familie Court.

Plus- en minpunten
Communicatie
Vaste medewerkers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

alle afspraken mooi nagekomen het leveren van de dozen dan de verhuizing zelf snel en goed verlopen. prettige verhuis ploeg dan ophalen van de dozen prima

Plus- en minpunten
snel en prettig
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Goirle (Nederland).


Aanbeveling

De vier medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om ons goed over te huizen. Het was niet een heel gemakkelijk karwei, want wij hadden best heel veel spullen die niet altijd even gemakkelijk uit ons oude huis en in ons nieuwe huis gebracht moesten worden.

Plus- en minpunten
Harde werkers
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veghel (Nederland).


Aanbeveling

Ben echt heel erg tevreden. Een groot pluspunt van Van Ravels vind ik de vriendelijkheid van de mensen die mij en mijn gezin verhuisd hebben (ik heb anders meegemaakt en dat is best ongemakkelijk als je even een tijdje met elkaar van doen hebt). Daarnaast zag ik dat ze zeer zorgvuldig met onze spullen omgingen en ze extra verpakte waar nodig. Ze communiceerden ook duidelijk over hoe lang e.e.a. ging duren, of bepaalde spullen achter moesten blijven en ook over waar dozen/spullen te plaatsen bij het uitruimen. Ik vind echt dat ze me ontzorgd hebben door hun manier van helpen.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Zorgvuldig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Op donderdagmiddag 8-2-'18 rond 16.00 uur contact opgenomen met van Ravels voor de verhuizing van 2 hele zware meubelstukken. Op vrijdag 9-2-2018 rond 09.00 uur volgens afspraak hebben de verhuizers deze zeer voorzichtig en zonder enige schade over gebracht naar Purmerend. Top gedaan!!! Nogmaals dank voor deze super service.

Plus- en minpunten
snel en volgens afspraak
Verhuisd van Wijnegem (België) naar Purmerend (Nederland).


Aanbeveling

Het was best een grote klus. Door een geweldig team werd het bijna een feestje. Ik heb bewondering voor het team dat tot het einde toe hard bleef werken ondanks dat de vermoeidheid zichtbaar was.

Plus- en minpunten
enthousiasme en respect voor de spullen.
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Alles netjes volgens afspraak nagekomen vriendelijk en behulpzame mensen .
Kan er niks meer van maken , chapeau .
Ik heb al andere mensen dit verhuisbedrijf aanbevolen ook die waren zeer tevreden

Plus- en minpunten
Tevreden klant
Verhuisd van 's Hertogenbosch (Nederland) naar 's Hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing verliep zeer snel en de mannen hebben alles super netjes ingepakt& uitgepakt en gingen correct om met onze spullen! Vakkundige mensen en zeer tevreden.

Plus- en minpunten
Snel
Nette vakkundige mensen
Verhuisd van Engelen (Nederland) naar Geffen (Nederland).


Aanbeveling

goed georganiseerd en een gezellig gezelschap.
werktempo was ook prima.
Ik hoop dat het voor ons de laatst verhuizing was,maar zo niet weet ik wie ik moet bellen.
top!!!!!!!!!!

Plus- en minpunten
samenwerking
iets meer overleg wat er niet mee moet.
Verhuisd van Riel (Nederland) naar Baarschot (Nederland).


Aanbeveling

Van Ravels heeft ons gezin in oktober 2017 verhuist binnen Den Bosch.
Wij gingen van een rijtjeswoning naar een twee-onder-een kap woning.
Nog voor de lunch was onze oude huis leeg en waren we onderweg naar ons nieuwe huis. Alles met de grootst mogelijke zorg gedemonteerd, ingepakt, ingeladen en vervoerd.
Prachtig om te zien dat alles in het nieuwe huis snel op z’n plek stond en dat wij het alleen nog maar hoefden uit te pakken. De spullen die gedemonteerd waren werden weer in elkaar gezet en spullen die toch niet door het trapgat konden werden vakkundig alsnog naar boven gebracht.
Ondanks dat wij voorlopig niet het plan hebben om te verhuizen, gaan we de volgende keer zeker weer voor Van Ravels.

Met vriendelijke groet

Plus- en minpunten
goed bereikbaar in de voorfase
zorgzaam
Verhuisd van 's-Hertogenbosch (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Na een kort bezoek werd een prijs genoemd en de manier waarop men dacht het aan te pakken.
Op de verhuisdag kwam er genoeg personeel en 2 kleinere vrachtwagentjes.
Men stelde zich voor en sprak de organisatie met mij door, daarna koffie en toen gingen we een rondje door het huis met alle mensen.
Men had toen een goed beeld van de hoeveelheid, gewicht en de route werd bepaald.
Er werd regelmatig pauze genomen. er werd steeds met mij gecommuniceerd over koffietijd, hoe het verloop was.
1 Man had de leiding en daar communiceerde ik mee.
Het contact was prima.
Toen de hoeveelheid toch wat tegenviel werd er niet gezucht.
De zaak werd gebeld maar er werd niets aan de prijs veranderd.
De hoeveelheid m3 bleek meer te zijn dan de schatting was geweest.
De dag verliep prima. De sfeer bleef goed.
De lunch werd onderweg naar Zutphen genuttigd en tegelijk kwam ik met de 2 vrachtauto's aan.
Geen gewicht was te zwaar en voor de dozen werkte met zgn. treintjes, het doorgeven van de dozen .. Lees meer

Plus- en minpunten
Prijs, kwaliteit, bejegening.
Men komt de gemaakte afspraken na.
Het was niet helemaal duidelijk voor mij wie de leiding had.
Ik heb zelf gevraagd wie de leider was, beter direct te melden..
Verhuisd van Giessenburg (Nederland) naar Zutphen (Nederland).


Aanbeveling

De medewerkers van de verhuizer hebben fantastisch werk geleverd, alles overgebracht, alles is elkaar gezet.
keurig netjes, hele vriendelijke mensen, die ook met je meedenken, hoe het allemaal gladjes kan verlopen. Veel tips gekregen

Plus- en minpunten
fijne mensen
goed en snel werk
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Schiedam (Nederland).


Aanbeveling

Alles verliep volgens afspraak, vlot en netjes. Ook het tarief was in orde qua prijs / kwaliteit. Wij zouden een volgende keer weer kiezen voor van Ravels

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Helmond (Nederland).


Aanbeveling

Snel en doortastend zonder beschadigingen net personeel

Plus- en minpunten
de mensen zijn vriendelijk
goed contakt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zevenkamp (Nederland).


Aanbeveling

Alles is erg goed gegaan. Werd op een prettige en nette wijze bij het proces betrokken. Geen schades aan de spullen.

Plus- en minpunten
Goed overleg
Als puntje van kritiek, mogelijk iets meer aandacht voor inloop van vuil.
Verhuisd van Baarle-nassau (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Na het vrijblijvend gesprek had ik al een goed gevoel en dat hebben ze met de daadwerkelijke verhuizing ook waargemaakt. De drie heren waren keurig op tijd en waren netjes in de omgang. Ze vormden een hecht team en er was een heel ontspannen sfeer. Alle meubels werden netjes in de dekens en folie ingepakt en alles werd keurig naar de nieuwe woning gebracht. Zeker een aanrader, Van Ravels is het geld zeker waard!

Plus- en minpunten
Persoonlijke benadering
Service
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing verliep erg vlot. Goede afspraken gemaakt, zowel voor de verhuizing als op de dag zelf met de mannen. Aardige lui, professioneel, voorzichtig, vriendelijk.
Ze waren er stipt om 8.00 uur en om 13.00 stond alles op de plek.

Plus- en minpunten
duidelijk
scherpe prijs
Verhuisd van Engelen (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

alles verliep vlot en professioneel, iedereen was erg vriendelijk, ondanks het lelijke weer

Verhuisd van Sliedrecht (Nederland) naar Rijnsburg (Nederland).


Aanbeveling

Familiebedrijf dat nauwkeurig te werk gaat. Ze zien werk en doen werk waar ze niet voor betaald worden. Ze zijn beleefd in omgang en stralen plezier uit tijdens hun werk. Tijdens de verhuizing een kleine schade rijker geworden, maar deze is positief en goed opgelost door het bedrijf.

Plus- en minpunten
Pro actief
behulpzaam
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Leeuwarden (Nederland).


Aanbeveling

Keurige verhuizers. Sterke kerels Pakken aan en doen ook dingen uit zichzelf zoals helpen met in elkaar zetten van meubilair.

Plus- en minpunten
werken goed door.
oersterk
ze roken
ze drinken thee
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Aanbeveling

Uitsluitend positief. Het verhuisbedrijf heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden, men werkte snel en effectief. De mannen waren bereid om net even iets meer te doen, zoals het en passant repareren van een loszittend onderdeel van een meubelstuk. Kortom: geweldige service van aardige , deskundige vakbekwame mensen.

Plus- en minpunten
effectiviteit
nauwgezetheid
Verhuisd van Ridderkerk (Nederland) naar Ridderkerk (Nederland).


Aanbeveling

Goed contact. Goede inpakking van spullen. Nette en snelle Verhuizers!

Plus- en minpunten
netjes en snel
goed contact
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Vind dat ze geweldig werk leveren correct,vlug en netjes in een woord geweldig

Plus- en minpunten
Vlug en netjes
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland).


Aanbeveling

Onze verhuizing is prima verlopen. Er is een voorman bij aanwezig die alle mannen aanstuurt en met de verhuislift ging het erg snel.
Vantevoren kwamen er 2 dames alles keurig netjes inpakken en ook dat is uitstekend verlopen ! De prijs van de verhuizing was het zeker waard Een echte aanrader !!!!!

Plus- en minpunten
Alles verliep zoals afgesproken
Netjes op uur en tijd
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Geertruidenberg (Nederland).


Aanbeveling

Het is gegaan zoals het was afgesproken.

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren zelfs voor de afgesproken tijd in Rijen.
Ze hebben goed in zich opgenomen waar de spullen moesten worden geplaatst indien geen sticker was geplakt.
Indien ze niet zeker waren hebben ze mij gevraagd.

Plus- en minpunten
voorzichtig met de spullen.
alles vrijwel op de goede plaats
Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

De eerste kennismaking bij de opname voor het maken van de prijsopgave bevestigde mijn eerste indruk

Plus- en minpunten
Alle afspraken nagekomen
Leuke club medewerkers
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Etten-Leur (Nederland).


Aanbeveling

op zeer korte termijn toch uitstekend geholpen.
Super gedaan!!

Plus- en minpunten
keurig op tijd, alles volgens afspraak
aardige mensen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Door omstandigheden zijn we binnen 15 maanden twee keer verhuisd. De eerste keer hebben we bij verschillende verhuizers een offerte gevraagd en vonden we Van Ravels er positief uitspringen qua prijs en service. De verhuizing was goed georganiseerd en verliep probleemloos. De tweede keer hebben we dus weer Van Ravels de verhuizing laten doen en we waren weer heel tevreden.

Plus- en minpunten
Betrouwbaar
Vriendelijk en servicegericht
De eerste keer hebben we alles laten inpakken, dat is in twee dozen (van de 100) niet goedgegaan waardoor er twee stuks servies gesneuveld zijn. Daarom hebben we tweede keer voor zelf inpakken gekozen (en dat beviel ook beter omdat je dan zelf weet wat in
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

zeer tevreden hoe het allemaal is verlopen

Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Drunen (Nederland).


Aanbeveling

Afspraken zijn nagekomen. Er is meegedacht in oplossingen. Er is respectvol en voorzichtig met onze spullen omgegaan

Plus- en minpunten
nakomen van afspraken
positief ingesteld personeel.
Er waren op enig moment geen dozen meer voorhanden
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Dongen (Nederland).


Aanbeveling

Stipt op de afgesproken tijd aanwezig. Er werd hard doorgewerkt met een lach en vriendelijke mannen om onze spullen in vertrouwen te laten verhuizen

Plus- en minpunten
Vakkundige aanpak
Onderling een goede sfeer
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Dongen (Nederland).


Aanbeveling

Omdat ze een zeer betrouwbaar bedrijf zijn en ondanks dat ze het druk hebben ons toch op korte termijn wilde verhuizen. Werken heel hard, effectief en netjes. Zijn ook zeer aardig en behulpzaam. Kortom ik zou ze bij iedereen aanbevelen!

Plus- en minpunten
werken heel hard en geen gezeur
hele aardige mensen
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

kleinere klus is relatief goedkoop

Plus- en minpunten
goede duidelijke afspraak vooraf
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Bavel (Nederland).


Aanbeveling

Het waren enthousiaste hard werkende verhuizers, waar een goede organisatie achter zit. Alle spullen werden erg goed ingepakt om eventuele schade te voorkomen.

Plus- en minpunten
zie boven
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Hoogvliet-rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

onze verhuizing is prima verlopen, alles is met zorg verhuist. contact vooraf is prima verlopen, dozen netjes op tijd gebracht

Plus- en minpunten
schappelijke offerte
goed contact
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Uitvoering prima gedaan. Goed op tijd begonnen. Lekker doorgewerkt. Keurig met omgang van spullen. Goed overleg gedurende de verhuizing.
Planning vooraf ietwat rommelig.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Oud-beijerland (Nederland).


Aanbeveling

Er is een goede inschatting gemaakt van de te verhuizen spullen en in vergelijking met 2 andere verhuizers is er ook een goede offerte afgegeven. Op de verhuisdag is alles prima verlopen. Vier hardwerkende, gezellige mannen.
Erg tevreden.

Plus- en minpunten
Prettige medewerkers
Vlotte en zorgvuldige verhuis
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Hele goede ervaring met dit verhuisbedrijf! Heel fijn dat er vooraf iemand komt kijken en uitleg geeft. Vriendelijke en gezellige jongens op de verhuisdag zelf, stipt op tijd en heel snel klaar! Zeker een aanrader!

Plus- en minpunten
Snel, zorgvuldig, vriendelijk.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Leiderdorp (Nederland).


Aanbeveling

alles volgens afspraak en zeer enthousiaste verhuizers

Plus- en minpunten
deskundig en op snelheid
medewerkers geven een goed gevoel
Verhuisd van Leerdam (Nederland) naar Leerdam (Nederland).


Aanbeveling

Goed verhuisbedrijf. Wordt flink doorgewerkt

Plus- en minpunten
Goede communicatie
Harde werkers
Lamp schade opgelopen
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Hoef En Haag (Nederland).


Aanbeveling

Na een aangenaam kennismakings gesprek met eigenaar Boy gevolgd door goede offerte voor Ravels gekozen met verhuislift. Dozen werden snel gebracht en alle meubels werden netjes op de dag zelf ingepakt. Doordat ze met vier man waren ging het allemaal heel snel. Ik vond vooral de communicatie vanuit de verhuizers zeer prettig. Gedurende dag stelde ze proactief vragen, zodat ze zich ervan zeker stelde dat alles naar wens ging. Een krasje op de muur werd gelijk gemeld met alle excuses en dat geeft veel vertrouwen. Bij de volgende verhuizing zou ik zeker Ravels bellen.

Plus- en minpunten
Keurige verhuizers
Goede offerte
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

- kleding in lades gevonden na 5 dagen
- wasmachine en droger niet waterpas
- beschadigingen

Verhuisd van Hoogvliet (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland).

Antwoord van

Geachte,

Graag reageren wij op uw referentie. Wij zien elke referentie goed of slecht als feedback waar wij van kunnen leren. Gezien uw 3 punten zouden wij hier graag nog contact over willen hebben. Wij kunnen ons namelijk niet vinden in uw punten.

- Wanneer u mogelijk kleding in lades vindt zou dit er op kunnen wijzen dat u het zelf niet in dozen hebt ingepakt. Alleen wanneer de klant voor inpakservice kiest zijn wij verantwoordelijk voor het inpakken van de dozen. U heeft hier niet voor gekozen.
- wasmachine en droger worden altijd op de juiste plek neergezet en aangesloten. Het komt soms voor dat het in en uitdraaisysteem van de poten door de jaren heen is vast geroest om de apparaten waterpas te zetten. Wij helpen u zo goed als kan maar wij zijn niet de aangewezen partij om nieuwe pootjes voor uw apparaten te regelen.
- Als er geen schades worden gemeld per mail kunnen wij u niet verder helpen met het oplossen van schades.

Ik zie uw reactie graag tegemoet op [email protected]

Vriendelijke groet,

Boy van Ravels

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Supersterke verhuizer (hele bank op zijn schouder) met lift 2 dagen van tevoren gevraagd, en alles geregeld. Aardig personeel en meedenken met de oplossing!

Plus- en minpunten
Snel geregeld
Goede communicatie
verhuislift is best prijzig maar had het er toch wel voor over
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijk en welgemanierd personeel. Verhuizers die vol enthousiasme en met de nodige zorg en aandacht onze inboedel hebben verhuisd, ondanks de temperatuur van 35 graden. Telkens snel teruggebeld als niet lukte om direct telefonisch contact te krijgen. 3de verhuizing door professionals zeker de snelste en de beste.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland).


Aanbeveling

Kan de firma van Ravels van harte aanbevelen. Er waren enkele onverwachte tegenslagen maar het team zocht en vond goedgehumeurd en creatief oplossingen. De mannen zijn van 8.00 tot 20.00 bijna zonder onderbreking bezig geweest. Alle afspraken zijn prompt nagekomen.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing was snel en vakkundig geregeld, personeel was uitermate vriendelijk en waren binnen de gestelde tijd klaar.

Enige minpunt was dat de communicatie tussen administratie en uitvoering beter kon. Had het volledige bedrag vooraf voldaan via internet bankieren, terwijl de chauffeur bij aankomst vroeg of hij eerst het geld kon krijgen.

Plus- en minpunten
Keurig en snel verhuisd
Vriendelijk personeel
Administratief
Planning
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland).

Antwoord van

Geachte Dhr. Luiten,

De miscommunicatie klopt. Wij hebben hiervoor inmiddels iets bedacht waardoor dat deze vorm van miscommunicatie omtrent de betalingen niet meer mis kan lopen. Dank voor uw feedback.

Vriendelijke groet,

Van Ravels Verhuizingen.

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Eén verhuiswagen was, incl grootste deel van keurig op afgesproken tijdstip aanwezig; de tweede wagen, waarin de hulpmiddelen zaten, kwam zo'n 45 minuten later. Overigens is er nauwelijks vertraging in de verhuizing ontstaan. Gehele inventaris is opgeslagen bij Van Ravels in Breda. Hulde voor alle medewerkers: goede mentaliteit en zeer voorkomend. Zeer zeker aan te bevelen.

Plus- en minpunten
Alles verliep volgens afspraak.
Correct personeel
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Opslag Breda (Nederland).


Aanbeveling

Alles keurig volgens afspraak, goede aandacht voor de spullen van een ander, geen gestress, prettige medewerkers. Sterk aan te bevelen!

Plus- en minpunten
Hele verhuizing soepel en prettig verlopen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Velden (Nederland).


Aanbeveling

Het aantal dozen werd ruim op tijd aangeleverd. De offerte klopte als een bus. Op de dag zelf kwamen er twee verhuiswagen met een leuk team die alles soepel en snel lieten verlopen. geen schade. alles netjes neergezet. ze behandelde mijn spullen met respect en voorzichtigheid. De balkon lift die gebuikt werd zorgde er ook voor dat de buren minder last hadden.

Plus- en minpunten
snelheid
meedenken
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland).


Geen aanbeveling

Er is een en ander misgegaan. Er waren onvoldoende garderobedozen beschikbaar. Deel van de hangkleding is vervoerd tussen paardendekens. Het schilderwerk bleek naderhand hier en daar geleden te hebben onder de verhuizing.

Plus- en minpunten
Afspraken op verhuisdag
Meedenken in elkaar zetten antieke kast
Misrekening aantal dozen
Schade aan schilderwerk
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).

Antwoord van

Geachte Dhr. D. K.,

Waar gewerkt wordt kunnen fouten worden gemaakt. Helaas was dat bij u het geval. Door een fout van onze medewerkers zijn er te weinig garderobeboxen mee genomen. Om er toch voor te zorgen dat alles mee kon hebben we gezocht naar een andere oplossing. De kleding invouwen in onze verhuisdekens. In de toekomst zullen wij hier meer op proberen te letten.
Betreffende de schade hebben wij tot op hede niks van u vernomen. Wij danken u voor de feedback.

Vriendelijke groet,

Van Ravels Verhuizingen

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Het plannen van de verhuizing was makkelijk en snel geregeld. De verhuizing zelf is daarna ook uitstekend verlopen, snel en zonder enige schade. Een grote bank was netjes gedemonteerd en ingepakt, en weer gemonteerd op het nieuwe adres. Tevens enkel vriendelijke medewerkers.

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland).


Aanbeveling

Heldere en prettige communicatie. Van Ravels verhuizingen heeft een leuk, professioneel en enthousiast team. Geen enkele moeite is hen teveel. Dat heeft ervoor gezorgd dat we vehuisd zijn zonder stress en met veel plezier; echt bijzonder!

Plus- en minpunten
Helder en adequate communicatie
Fijn en positief verhuisteam
Verhuisd van Loon Op Zand (Nederland) naar Udenhout (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf eerste tel. contact tot de afrekening: alles netjes en vlg afspraak. Leuk team ook.

Plus- en minpunten
alles wordt snel gedemonteerd en dan weer gemonteerd
Ze werken zowat constant door
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

De heren hielden zich aan gemaakte afspraken en ....
Het zijn nette, serieuze en harde werkers.
De heer Van Ravels kwam zelf aan het einde van de dag langs (houdt de vinger ad pols - top!)

Plus- en minpunten
alles keurig geregeld
pretiige mensen
had graag iets meer hang-materiaal voor kleding gehad
Verhuisd van Terneuzen (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Super vriendelijk personeel , snel en vakkundig verhuisd

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Den Dungen (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Voorheen geen ervaringen gehad met verhuisbedrijven omdat wij dit altijd zelf deden. Nu toch voor een verhuisbedrijf gekozen i.v.m. tijdgebrek en gemak. Geen spijt van!

Vanaf het begin goed contact vanuit het verhuisbedrijf. Konden op korte termijn langskomen voor een inventarisatie en Boy van Ravels heeft alles tot in de punten uitgelegd. De dozen en overig inpakmateriaal werd afgegeven door een andere vriendelijke medewerker en toen wij dozen te kort hadden vonden ze het geen probleem om nog wat te komen brengen.
Tijdens de verhuizing hebben wij lekker achterover kunnen zitten en hebben de verhuizers (die op tijd waren 07:45) alles snel en voorzichtig in onze nieuwe woning op de juiste plek gezet. De demontages en montages werden door Nico vakkundig en snel gedaan, beter hadden wij het niet kunnen doen. De verhuizers hielden goed rekening met onze wensen en zochten naar een passende oplossing, toen er een nieuwe kast werd geleverd op de verhuisdag vonden de jongens het geen prob.. Lees meer

Verhuisd van Oss (Nederland) naar Bladel (Nederland).


Aanbeveling

Midden april zijn mijn vrouw en ik verhuisd. Na in gesprek te zijn gegaan met meerdere partijen hebben wij uiteindelijk gekozen voor Van Ravels en daar hebben we zeker geen spijt van.

Verhuizen is spannend en verloopt niet altijd vlekkeloos. Gelukkig was dit bij ons geen probleem door de goed op elkaar ingewerkte verhuizers. Ze denken met je mee en gaan goed en zorgvuldig met de spullen om. Daarnaast was het contact ook erg aangenaam en werd alles geleverd en uitgevoerd conform afspraak.

Voor de prijs die we betaald hebben zijn we al met al meer dan tevreden!

Plus- en minpunten
Aangenaam contact
Ondernemend
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Fijne en vooral gezellige verhuizing gehad afgelopen week, goede samenwerking tussen de mannen van Van Ravels. Alles ging vlot en waren dus ook binnen een dag waren over!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren al vroeg bij mij thuis. Het waren jonge, maar wel vakbekwame verhuizers die in een erg gezellig team werken. Na de koffie zijn ze snel aan het werk gegaan. Ik heb geen problemen ondervonden, niks was kapot en de mannen hadden de spullen goed in de bakwagens vastgezet. Er werd tussendoor veel gegrapt, zeker de jongste, Max heet hij volgens mij, was elke keer de pineut. Dit heb ik als heel positief ervaren. Het ging absoluut niet ten koste van het werk, maar maakte zo'n uitputtende dag een stuk aangenamer.
De wat kwetsbaardere spullen werden goed ingepakt met bubbeltjesplastic en dekens. Dit werd heel vakkundig gedaan. Ik ben erg tevreden met hoe de dag verlopen is en zal de volgende keer zeker weer Van Ravels Verhuizingen bellen!

Plus- en minpunten
Goede service, gezellige sfeer
Vakbekwaam personeel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Maastricht (Nederland).


Geen aanbeveling

Alles wat mis kon gaan is misgegaan,en daarbij was de verhuizer zeer ongeduldig,
Muren en meubels beschadigd(niets vastgezet op buitenlift en naar beneden gevallen van 3 hoog),en duurde heel lang voordat alles opgelost was.Achteraf hadden we nog meer schade,dus voor ons nooit meer Van Ravels

Verhuisd van Boxtel (Nederland) naar Boxtel (Nederland).

Antwoord van

Geachte Fam. Steenbakkers,

Jammer dat u ervaring niet positief was met ons bedrijf. Wij proberen er altijd alles aan te doen om onze klanten in tevredenheid te stellen. Wij waren in de veronderstelling dat na het uitkeren van de schadevergoeding en het afleveren van de betreffende planken die stuk zijn gegaan u tevreden was. Wij betreuren het dan ook dat dit niet is gelukt.

Jammer dat u 5 maanden na uw verhuizing pas uw ongenoegen uit middels het schrijven van een referentie.
Wij staan nog open voor het zoeken naar juiste oplossing.

Met vriendelijke groet,

Van Ravels Verhuizingen

Gepubliceerd op:Geen aanbeveling

Eerst een offerte per mail van 1800 euro, later wordt je geconfronteerd met een rekening van 2195euro.
Eigen gereidmannetje die baas van ravels

Plus- en minpunten
afspraken nietnakomen
Verhuisd van Breskens (Nederland) naar Breskens (Nederland).

Antwoord van

Geachte Dhr. Loonen,

Jammer dat u uw ongenoegen uit middels het schrijven van deze referentie. U bent misschien vergeten dat u zowel mondeling als schriftelijk akkoord bent gegaan met een offerte van 2100 euro.

Ter herinnering:
05-09-2016 hebben wij u een telefonische offerte toegestuurd van 1800 euro. Hierbij hebben wij u verteld dat wij altijd vooraf komen inventariseren bij u thuis.
18-01-2017 Zijn wij bij u langs geweest voor een inventarisatie. Hieruit bleek dat in uw woning veel meer spullen stonden dan u telefonisch had opgegeven. U bent samen met uw partner mondeling akkoord gegaan voor een offerte van 2100 euro. De zelfde middag heeft u de offerte per mail ontvangen.
21-01-2017 bent u schriftelijk akkoord gegaan.
25-02-2017 is het factuur toegestuurd.
02-03-2017 bent u conform de gemaakte afspraken en zonder schade verhuisd. U heeft een bedrag van 2100 euro betaald.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Van Ravels Verhuizingen.

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Ook tijdens het verhuizen geen problemen .
een zeer prettige mensen die de verhuizing hebben gedaan

Plus- en minpunten
Alles is tot in de puntjes goed verzorgd
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Gorinchem (Nederland).


Aanbeveling

Afgelopen Zaterdag 20 Mei heeft de verhuisploeg van 4 man sterk ervoor gezorgd dat mijn ouders in 6 uur tijd compleet zijn verhuisd. Het is een goed georganiseerd team dat netjes, snel maar toch voorzichtig te werk gaat. Meubels demonteren is voor hun geen probleem en alles word weet netjes en degelijk ter plekke weer opgebouwd. Persoonlijk vind dat voor een goede prijs er veel werk voor je uit handen wordt genomen. Echt een aanrader voor iedereen die moet gaan verhuizen !

Plus- en minpunten
Duidelijke goede uitleg vooraf
Voorzichtige harde werkers
Verhuisd van Zundert (Nederland) naar Zundert (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuizing, de zaken werden heel goed ingepakt. Leuk team ook.

Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Oirschot (Nederland).


Aanbeveling

Prima.

Plus- en minpunten
Werken snel en vakkundig
Meubels worden goed ingepakt
Op het eind van de dag minder zorgvuldig met de spullen
1 van de 3 moest vroeg weg, daardoor meer tijdsdruk bij de overige 2
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Heel zorgvuldig met de spullen om gegaan. Apparatuur en schilderijen terug geplaatst/gehangen.
Goed ingespeeld team, echt een aanrader voor iedere verhuis.

Plus- en minpunten
Afspraken worden perfect nagekomen
Heel zorgvuldig met de inboedel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Jong, spontaan en gezellig team wat goed op elkaar is ingespeeld!.
Er wordt zeer zorgvuldig met de spullen omgegaan. Alle meubelen, schilderijen etc. worden perfect ingepakt en met zorg behandeld.

Plus- en minpunten
Vlotte, prettige verhuizing
Slaapbankje verkeerd om in elkaar gezet
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Roosendaal (Nederland).


Aanbeveling

Gezellige verhuizers, fijn contact. Dozen werden ruim voortijdig afgeleverd. Meubels werden keurig ingepakt en weer uitgepakt.

Plus- en minpunten
werken zeer netjes
fijn contact
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Heel tevreden.
Zorgvuldigheid is groot bij Ravels.

Plus- en minpunten
Plus is zorgvuldigheid en nauwkeurigheid
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

We zijn nu bijna twee weken geleden verhuisd. En voor het eerst met een verhuisservice. Een spannende dag, maar dankzij de mannen van Ravels is onze verhuizing super verlopen.

Ze zijn een hard en goed samenwerkend team waardoor alles prima verloopt. Ze zijn vriendelijk en beleefd.

Ze maken netjes alles af voordat ze weg gaan. Ze hebben ons logeerbed wat net bezorgd was nog naar zolder gebracht. Dit was geen enkel probleem!

Na de verhuizing hebben we nog een rondjes gemaakt in ons huis om te checken of alles goed stond, en voor beschadigingen. Dit was allemaal in orde.

Wij zijn zeer tevreden!

Plus- en minpunten
Goed samenwerkend team
Verhuisd van Hendrik-ido-ambacht (Nederland) naar Wijk Bij Duurstede (Nederland).


Aanbeveling

Alles mooi op tijd. De verhuizing zag er gedegen uit en veel aandacht voor de te verhuizen spullen.

Plus- en minpunten
Alles zeer goed bespreekbaar
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Verrassend snel verhuisd met een flinke groep verhuizers. Ze werken netjes en zijn handig in het vinden van oplossingen voor moeilijke stukken.

Plus- en minpunten
Aardige verhuizers
Gaat snel en netjes
Aantal dozen was te laag ingeschaald, en we moesten bijbetalen voor meer.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Goede verhouding prijs / kwaliteit. Goed op elkaar ingewerkte verhuizers, die van aanpakken weten.

Plus- en minpunten
prijs / kwaliteit
hard werkend team
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Boxtel (Nederland).


Aanbeveling

Goed georganiseerd, alles in overleg, meubels e.d. worden netjes verpakt en beschermd. Hebben een goed tempo er in.
Aardige verhuizers, beleefd en denken met je mee.

Verhuisd van Oudenbosch (Nederland) naar Oudenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers waren op tijd, alles perfect ingepakt en uitgeladen. Zeer correcte medewerkers
Een plezier om te zien hoe dit verhuisbedrijf werkt.
Zeer zeker aanbeveling waard

Verhuisd van Waalre (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Meerdere offertes aangevraagd bij verschillende verhuizers, ze reageerden zeer snel en met een prima prijs.
Dag van verhuizing keer op tijd en werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd.
Met recht een fijn bedrijf.

Verhuisd van Almkerk (Nederland) naar Gorinchem (Nederland).


Aanbeveling

We zijn zeer tevreden over hoe de voorbereiding en de verhuizing is verlopen.

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Voorbereiding goed, hulp daarin goed, vriendelijke sjouwers. En alles voor een goede prijs. Snelle service toen bleek dat er toch een liftje nodig was. Alles netjes ingepakt. Dus een 9!!

Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Udenhout (Nederland).


Aanbeveling

Op een zeer winterse dag hebben de mannen van Van Ravels Verhuizingen gezorgd voor een vlotte verhuizing!

Plus- en minpunten
Afspraken worden nagekomen
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Krimpen Aan Den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Netjes en snel verhuisd

Plus- en minpunten
Het wordt tijd voor een mobiel pin-apparaat. Cash moeten betalen is niet meer van deze tijd (er mag overigens ook vooraf via de bank worden betaald)
Verhuisd van Hardinxveld-giessendam (Nederland) naar Giessenburg (Nederland).


Aanbeveling

Alles verliep perfect, vanaf het uitbrengen van de offerte tot en met de daadwerkelijke verhuizing.
Afspraken werden punctueel nagekomen.

Verhuisd van Dongen (Nederland) naar Rijen (Nederland).


Aanbeveling

Goed betrouwbaar verhuisbedrijf. Afspraak is afspraak.

Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Zonder zorgen verhuist door de mannen van 'van Ravels Verhuizingen'. Flexibel, netjes en met zorg. Kwaliteit in combinatie met Brabantse gemoedelijkheid. Aanrader!

Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Nadat ik een E-mail aan de firma Ravels had verstuurd, belde Boy Ravels mij direct op. Het was een prettig gesprek en daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een orienterend gesprek. Boy en zijn bedrijf kwamen zeer professioneel over. Vervolgens heb ik besloten met hen in zee te gaan.
Voor firma Ravels was mijn verhuizing geen gemakkelijke verhuizing. Ik woonde op 8 hoog en had zeer kwetsbare meubels om te verhuizen. De ploeg van 4 man heeft de klus op een rustige, professionele en prettige manier uitgevoerd. Zij hadden oog voor detail en zowel de afbouw, verplaatsing en opbouw verliepen op een fatastische manier. We wonen inmiddels in Rosmalen en genieten van het feit dat al de spullen onbeschadigd zijn verhuisd. Ik kan deze firma van harte aanbevelen!!!

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Rosmalen (Nederland).


Aanbeveling

Wij hadden enkele maanden gelden op internet gemeld, dat we wilden verhuizen en toen maar afwachten, wie zou reageren. Verscheidene verhuizers hebben zich gemeld, maar in het eerste telefoongesprek met vanRavelsverhuizingen kregen wij al direct een positief idee, dat vanRavelsverhuizingen wel eens het juiste bedrijf zou kunnen zijn om mee in zee te gaan.
Toen Boy zich bij ons meldde en vertelde, hoe de verhuizing zou gaan plaatsvinden, waren wij al snel overtuigd, dat wij met het juiste bedrijf te maken hadden. Er werd een inschatting gemaakt van het benodigde aantal verhuisdozen, dat wij nodig zouden hebben – achteraf klopte dit bijzonder goed. Ook werd er een overzichtelijke offerte uitgebracht waarmee wij direct akkoord konden gaan: geen overdreven beloftes, maar een duidelijke omschrijving wat er zou gaan gebeuren en tegen een redelijke prijs.
De verhuisdozen, inpakpapier en andere zaken werden bijtijds geleverd en wij konden aan de slag.
Toen kwam de grote dag van de verhuiz.. Lees meer

Verhuisd van Andel (Nederland) naar Wijk En Aalburg (Nederland).


Aanbeveling

Goede service, aardige werknemers, hard, snel en zorgvuldig te werk gegaan. Kortom erg tevreden.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Vlot verlopen, fijn contact.

Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Mensen met vakkennis en vriendelijk!

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Alles prima geregeld volgens afspraak en keurig afgewerkt

Verhuisd van Oud Gastel Brabant (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland).


Aanbeveling

Prima verlopen! Correct, snel en zeer behulpzaam.

Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Duiven (Nederland).


Aanbeveling

Zeer tevreden

Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Zeer beleefd, efficiënt, kordaat en professioneel. Zeker een aanrader.

Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Aanbeveling

Snelle en deskundige verhuisploeg. Medewerkers vormen een goed team en gaan nauwgezet te werk.
Verhuizing verliep dan ook 'op rolletjes'.

Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is netjes, voorspoeding en efficient verlopen

Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).


Aanbeveling

Erg leuke sfeer. Goede, gezellige en sociale mannen; alles op tijd; maken het af, ook als het wat langer duurt. Als er per ongeluk iets kapot gaat wordt dit onmiddellijk gemeld en een afspraak gemaakt voor vergoeding van de reparatie.
Wij hebben erg fijn samengewerkt met dit bedrijf en kijken terug op een hele fijne verhuisdag.

Verhuisd van Woensdrecht (Nederland) naar Woensdrecht (Nederland).


Aanbeveling

Professionele mannen die weten hoe ze moeten aanpakken! Pakken meubels in om beschadigingen te voorkomen. Schilderijen, Tv en hangkleding worden keurig netjes opgeborgen in de daarvoor bestemde dozen. Meubels worden netjes uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet!

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf het eerste gesprek tot aan het einde van de verhuizing, hadden wij een goed gevoel over dit bedrijf. De heer van Ravels heeft zijn woord zeker waar gemaakt. Je kon zien dat het team op elkaar was ingespeeld. Wij hebben deze verhuizing heel prettig ervaren. Wij raden een ieder aan om dit familiebedrijf te kiezen. Wij wensen de heer Boy van Ravels veel succes met de overname van het bedrijf van zijn vader.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Super mee samengewerkt, alle afspraken nagekomen en fantastische mannen die het werk hebben uitgevoerd.

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Super fijn om zorgeloos te verhuizen! Dankzij jullie heb ik me geen moment druk gemaakt

Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Snel goed en betrouwbaar. Verhuizers weten waar ze mee bezig zijn.

Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers weten waar zij mee bezig zijn. Zijn zeer zorgvuldig en snel.
Ben hier zeer tevreden hierover.

Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Oudelande (Nederland).


Aanbeveling

Uitstekend team en bijzonder voorzichtig met de spullen

Verhuisd van Veghel (Nederland) naar Veghel (Nederland).

Hoofdvestiging

Van Ravels Verhuizingen B.V.

Kleine Krogt 31
4825 AN Breda
076-260 0032

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Breda en omgeving