van Ravels Verhuizingen

8,7 (296‎ Sirelo reviews)
i
9,3 (180 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (80)
pro
Vriendelijk (64)
pro
Snelle verhuizing (47)
con
Onvoorzichtig met meubelen (4)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 22 oktober 2019

Over

Van Ravels, een verhuisbedrijf dat zorg draagt voor uw spullen en luistert naar uw wensen. Van Ravels Verhuizingen biedt voor elke verhuizing een op maat gemaakte oplossing.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews296

96% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
296 van de 296 reviews zichtbaar
Ik had afgesproken dat ze alles zouden inpakken buiten enkele dozen waarin ik privespulletjes zou doen en dat ik alles zou uitpakken. Ze hadden de inboedel op 100 dozen geschat. Ik kreeg 14 dagen van tevoren 50 dozen geleverd. Ik vroeg nog waarom zoveel. Ik kreeg als antwoord:”
Ik moest deze leveren”. Na de verhuis kreeg ik een rekening welke € 700 groter uitviel dan de offerte. Toen ik hierover belde zei men dat ikzelf de 50 dozen die geleverd waren zelf had moeten inpakken. Dit is nooit afgesproken en ook waar laat je zomaar 50 ingepakte verhuisdozen tot de officiële verhuis. Ook bleek dat ze 60 dozen te weinig hadden ingeschat. Ik kan me voorstellen dat je een stuk of 5 dozen mis kunt hebben maar geen 60. Toen ik daar wat van zei werd me gezegd dat ik ze had verteld dat ik veel weg zou doen. Dat was ook zo, maar dat waren enkel grote meubels. Toen ik vroeg of ik degene kon spreken die de offerte had opgenomen kon dat niet, want de baas regelde als af. Ik heb de rekening (meer dan € 3000,-) heb ik maar betaald, omdat mijn man net werd opgenomen met hartklachten en ik hem rust gunde, anders had ik het alleen bij
de kosten van de offerte gehouden.
Lees meer
con
Geen betrouwbare offerte.
con
Slechte afhandeling
Verhuisd van Nispen (Nederland) naar Roosendaal (Nederland)
Het zijn fantastische mannen die mega hard werken. Niets is te gek en ze doen alles. Wij zijn in 1 jaar 2 keer door ze verhuisd en mega tevreden.
De dozen waren niet allemaal even goed, maar deze konden zonder problemen worden omgeruild.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Antwoord van
Dankjewel voor de complimenten Karin, die geven we zeker door aan onze mannen! Mochten jullie weer eens verhuizen dan weten jullie ons te vinden;-) Voor nu veel geluk in jullie nieuwe woning!
Zeer vriendelijke benadering, zorgvuldig verhuisd en, na een klein misverstand, snel en professioneel verholpen
pro
Zorgvuldige manier van werken
pro
Vriendelijk personeel
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Rosmalen (Nederland)
Antwoord van
Fijn dat we het misverstand naar wens hebben kunnen oplossen! Dank voor de mooie review! Wij wensen jullie samen veel geluk!
Wij waren super blij met de 3 mannen die ons verhuisd hebben.
Respect voor jullie. Wij hadden dit zelf nooit zo en zeker niet zo snel kunnen doen.
pro
Snel
pro
Gezellig
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Antwoord van
Dankjewel voor de aanbeveling! Verhuizen is ons vak, fijn dat dat door u zo gewaardeerd word. We wensen u veel geluk in de nieuwe woning
De Eigenaar kwam in Eindhoven goed zijn zaak verkopen, wij verhuisden van Eindhoven naar Heerlen waarbij onze inboedel een aantal weken in opslag is geweest.
Het inpakken en inladen van onze spullen is goed verlopen, door een goede ploeg mensen.
, de afspraak was gemaakt dat de zelfde ploeg de spullen na de opslag ook weer terug zouden brengen in Heerlen, dit is echter niet gebeurd, op de dag van het terugbrengen was de eerste mededeling rond 12 uur toen de heren aankwamen, dat ze om half 2 weer weg wilde zijn, de spullen zijn nog net niet naar binnen gesmeten maar dat scheelde niet veel. Er waren verschillende zaken die niet klopte, kussen weg van de lounchset, sitetable beschadigd en de poten van het bed helemaal weg.
De afwikkeling van de schade is beschamend, men houd ons aan het lijntje terwijl de voorman die is geweest alle informatie zelf heeft opgenomen, de schade aan de sitetable word nu weer afgedaan dat er niet genoeg info is, terwijl er een formulier is ingevuld, foto`s gemaakt door de voorman en later ook nog weer gemaild, over de gang van zaken op de dag van terug brengen zijn we door de voorman ook nog voor leugenaar uit gemaakt ivm de bedpoten.
Kortom afspreken, betalen en vervolgens kun je het uitzoeken, geen enkele vorm van excuses hebben wij gekregen van deze firma, dus wij bevelen dit bedrijf niet aan
Lees meer
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Heerlen (Nederland)
Antwoord van
Beste meneer G,

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. We vinden het erg jammer dat u een aantal zaken anders voorspiegelt dan dat ze hebben plaatsgevonden. Het klopt dat er een aantal bedpoten kwijt / verdwenen zijn. Echter hebben wij meteen de volgende dag speciaal onze monteur naar u gestuurd om dit voor u in orde te maken. Op 19 november mailt u ons zelfs nog met de complimenten voor deze collega.

Op 26 november maakt u per mail formeel melding van schade aan uw bed en sidetable. Vervolgens hebben wij nog diezelfde dag telefonisch contact met u en nogmaals excuses gemaakt en tevens u het formulier toegestuurd waarop u alle benodigde informatie kunt verstrekken die nodig is om de schade af te handelen.

Vervolgens hebben we een aantal keer telefonisch contact over de juiste bedpoten waarvan de bestelling inmiddels loopt. Tijdens dit contact hebben wij u er op gewezen dat u geen info heeft verstrekt over de genoemde sidetable en u wederom verwezen naar het schadefor mulier op onze website. Wij ontvingen van u enkel een foto. Helaas is een foto onvoldoende materiaal om een schade juist af te kunnen handelen.

Deze week informeert u naar de afhandeling van de schade aan uw sidetable en wederom informeren wij u dat de door u verstrekte informatie onvolledig is en bieden u nogmaals de gelegenheid deze alsnog aan te leveren via onze website.

Het niet afhandelen van de schade aan uw sidetable berust dan ook niet op onwil van onze kant, maar op het ontbreken van de juiste en volledige informatie om dit te kunnen doen. Wij willen u nog steeds van dienst zijn bij de juiste afwikkeling van deze schade, maar dan zult u ons wel van informatie moeten voorzien.

Met vriendelijke groet,
Team Van Ravels Verhuizingen
Lees meer
Team Van Ravels verdiend een dikke 10! Keurig op tijd volgens afspraak. 2 nette jongemannen en later een 3e er nog bij met verhuisliftwagen.
Alles netjes en vakbekwaam ingepakt. Ze dachten zelfs mee hoe bepaalde kwetsbare items in te pakken. Zowel op oude locatie als op nieuwe locatie ronde door huis gelopen met de teamleider.
Mijn vader is dik tevreden in zn nieuwe appartement!
Fam van Ravels.....heel fijne dagen en een goed en gezond 2022 gewenst.
pro
Zie omschrijving
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Aardige jongens, die verhuizers. Dat zeker. Maar wanneer achteraf mijn tv scherm volkomen gebarsten is. Was iets opgevallen tijdens de rit. Volgens de offerte zou dat door van Ravels worden ingepakt. Dat was kennelijk niet gedaan.
Dezelfde avond kwam ik er achter dat mijn dressoir, Cappellini voor de kenners, heel lelijk beschadigd was op het bovenblad. Vol in het zicht. En afgelopen weekend kom ik er achter dat een groot en duur fotoboek, Sumo van Helmut Newton weer voor de kenners, na alle dozen eindelijk eens te hebben uitgepakt verdwenen is. Dat kan alleen tijdens de verhuizing zijn gebeurd. Aangezien ik niet meer over facturen beschik kunnen zij slechts een cadeaubon van € 25 van de Hornbach geven. Kom op zeg! Neem je verantwoordelijkheid en kom met een normale compensatie. Zo ga je toch niet met je klanten om? Dit lijkt gewoon een belediging. Kortom, heb je mooie spullen van een zekere leeftijd ga dan zeker niet met deze mensen in zee. Ik snap niet waar zoveel goede beoordelingen vandaan komen. Buitengewoon slecht bedrijf!Lees meer
pro
Vriendelijke hardwerkende verhuizers
con
2 zwaar beschadigde dure spullen, 1 vermist
con
Belachelijke compensatie voor aangerichte schade, je wordt hier absoluut niet serieus genomen als klant
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Zutphen (Nederland)
Antwoord van
Beste meneer Bosboom,

Het spijt ons dat er schade is ontstaan tijdens uw verhuizing. Wij hebben u in de gelegenheid gesteld dit via onze verzekeraar af te handelen. Helaas beschikt u van de televisie en het dressoir niet over aankoopnota's. Hierdoor is het niet mogelijk de economische schade vast te stellen. Over het fotoboek hebben we telefonisch contact gehad. Dit is door niemand van het verhuisteam gezien. Onze verhuizers openen geen verhuisdozen, tenzij de uitpakservice is besteld.
Om u toch enigszins tegemoet te komen hebben wij gemeend een gebaar te maken door het toesturen van de cadeaubon, jammer dat dit bij u in verkeerde aarde is gevallen.

Met vriendelijke groet,
Team van Ravels Verhuizingen
Verkooppraatje was goed, verhuizing zelf werd er met de dozen gegooid. Als je hier iets van zei had de inpakservice maar goed hebben ingepakt.toen moest er ook geld bij want er waren meer dozen dan ingeschat Na vertraging en opslag dozen uitgepakt en veel beschadigd. Nu ben ik niet de flauwste en heb alleen de beeldjes opgegeven en niet bv een bord waar scherfje af is. Maar dan zijn ze niet thuis en is dat ons risico was na opslag. Dit terwijl ze erna ook pas de lege dozen op kwamen halen
con
Niet thuis bij schade
con
Gooien met je dozen
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Odiliapeel (Nederland)
Antwoord van
Beste mevrouw P,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Het gooien met bezittingen van klanten is uiteraard niet gepast, hiervoor bieden we dan ook onze excuses aan, evenals voor de opmerkingen die u heeft gekregen toen u onze jongens daar op aansprak.
Indien een klant voor de optie “inpakservice” kiest, maken we een eerste schatting van het benodigd aantal dozen. In uw geval 80 verhuisdozen en 30 boekendozen. Op deze manier heeft u een indicatie van de kosten.
Uiteindelijk word het daadwerkelijk aantal ingepakte dozen in rekening gebracht. Dit is vooraf aan u duidelijk gemaakt. Uiteindelijk hebben wij voor u 124 verhuis- en 19 boekendozen ingepakt.
Op uw verzoek hebben wij u de verhuisdozen langer in bruikleen gegeven (bijna een half jaar!) in verband met vertraging van de oplevering van uw keuken. Verder hebben wij u nog proberen te ontlasten door tussentijds materialen op te halen.
De door u geconstateerde schade werd aan ons pas 5 maanden na uw verhuizing gemeld en betrof geen keukenzaken. Gezien de lange tijd dat de dozen in uw bezit zijn geweest kunnen wij bovendien niet weten wat er in de tussentijd met de dozen is gebeurd.
Wij hebben u dan ook geadviseerd om deze schade afhandeling te laten verlopen via uw eigen verzekering.
Tot slot verbaast uw review ons omdat u op het evaluatieformulier dat door u is ingevuld op de dag van de verhuizing de verhuizing met cijfers 8 en 9 beoordeelt.

Met vriendelijke groet,
Team van Ravels Verhuizingen
Lees meer
volgens afspraak op 8 juli alles zeer Correct ingepakt
op 9 Juli kwam de verhuis wagen alles ophalen en naar het nieuwe adres brengen
echter toen kwam de grote ellende
zoals op de offerte was aangegeven werden er diverse kasten niet uit elkaar gehaald om beschadigingen te kunnen voorkomen waaronder ook een zeer grote zeer duur en zware tafel die volgens Dhr. [naam verwijderd door Sirelo] verhuizing echt uit elkaar gehaald moest worden gehaald
om beschadigingen te kunnen voorkomen
( echter het werd wel berekend voor een bedrag van totaal € 145 )
er werden 110 inpak dozen gerekend echte er waren er maar 91 gebruikt
( dus een hele duister zaak zoals men daar werkt en berekend )

nu komt het ergste
op de dag dat alles moest worden uitgepakt door 2 Dames van Ravels verhuizing die pas om 14.30 aankwamen en alles netjes op hun plaats moest werden terug gezet ging het enorm mis
alles werd op ander plaatsen in de kaste geprot en alles stond door elkaar want ze wilden om 18.00uural nar huis gaan dus alles erin en verder was het niet hun probleem
tevens was de salon kast zwaar beschadigd en een stuk ervan afgebroken
de deuren klemden dus het was helemaal verkeerd in elkaar gezet
ik heb getracht de Firma Ravels te bellen maar er werd niet opgenomen
op maandag 12 juli om 08.15 uur
dus ging ik maar naar het kantoor van hun ik nam mijn laptop mee waarop ik de foto`s van de ellende kon laten zien en wat er kapot was gegaan
echter daar kan maar een ding absoluut niet luisteren en proberen het tegendeel taan te geven door ene Hr. [naam verwijderd door Sirelo]
echter toen ik een einde aan die ellende wilden maken en direct op te stappen
werd ik geblokkeerd en zelfs diverse malen bedreigd door die Hr. [naam verwijderd door Sirelo]
kortom ik heb de knoop doorgehakt heb die Hr. [naam verwijderd door Sirelo] van mijn Lichaam afgedrukt
en ben zeer geëmotioneerd daar vertrokken en toen ik thuis kwam
heb ik van de rekening de schade aan mijn salonkast en de teveel berekende dozen
en het niet uit elkaar halen van de meubels van de rekening afgetrokken
en toen het bedrag van € 3000.= direct via de bank overgemaakt en wil absoluut nimmer maar ook maar iets te maken te willen hebben met Verhuis bedrijf Ravels uit Breda

voor degene die zwart op wit alles willen zien zelfs met alle foto`s als bewijs erbij kunnen
mij mailen : op [email protected]
Lees meer
Verhuisd van Molenschot (Nederland) naar Hilvarenbeek (Nederland)
Antwoord van
Beste meneer B.,

Hartelijk dank voor uw reactie. Het is jammer dat u uw verhuizing op deze manier heeft ervaren. Toch willen we graag enkele zaken weerleggen.

Het klopt wat u zegt dat een aantal kasten niet uit elkaar is gehaald. Zoals we in het gesprek gisteren ook hebben aangegeven zullen deze dan ook niet in rekening worden gebracht. De creditnota hebben wij u direct na ons gesprek toegestuurd.

Tijdens het inventarisatiegesprek maakt onze collega een inschatting van het aantal in te pakken dozen. In uw geval waren dit er 110. Voorafgaand aan uw verhuizing is er telefonisch contact geweest waarin u aangaf al diverse zaken zelf te hebben verhuisd. Daarop is aan u aangegeven dat het aantal in te pakken dozen daardoor zal afnemen, wat u ook terug zult zien in de factuur.

Op de factuur die wij u op 10 juli stuurden vindt u dan ook het daadwerkelijk door ons in- en uitgepakte dozen zijnde 90 stuks. Hierdoor uw factuur lager is geworden dan de offerte.

Het is spijtig dat uw kast beschadigd is, wij hopen dan ook dat deze netjes te repareren is. Zoals u in het gesprek al aangaf heeft u de schade reeds laten taxeren. Helaas valt deze schade onder uw eigen risico.

Zoals u zult begrijpen kan onze uitpakservice pas van start wanneer alle meubels door het verhuisteam op de juiste plaats zijn gezet. Vaak is dat in de loop van de middag, wat ook bij u het geval was. In uw nieuwe woning beschikt u over minder kastruimte, onze collega’s hebben dit met u overlegd. Hierop heeft u zelf aangegeven dat alles in de kasten mocht worden geplaatst, u zou immers alles er toch nog eens uithalen.

U stond op maandagochtend al vroeg bij ons op kantoor. Wij waren hierdoor erg verrast. Niet in de minste plaats omdat u op het evaluatieformulier bij de opmerkingen heeft geschreven ‘In 1 woord op z’n frans Chapeau”’
Pas na het gesprek zagen wij twee gemiste oproepen. Deze waren beide voor 08.00 uur, toen we nog niet op kantoor aanwezig waren. Na ons gesprek hebben wij de gemiste oproepen terug gebeld. Dit bleek het nummer te zijn van uw vrouw, met wie onze collega een prettig gesprek heeft gevoerd.

Met vriendelijke groet,
Team van Ravels Verhuizingen
Lees meer
Communicatie is snel en professioneel. De offerte werd vrijblijvend aangeboden. Bij aanpassing wordt er snel gereageerd. Jongens waren op tijd. Zijn beleefd en denken mee. Hebben onderling veel werkplezier. Dit stralen zij uit. Zij kwamen op tijd.
Werkten goed samen en kwamen goed uit met de ruimte in de vrachtwagens.
De verhuizing verliep stressloos en was gezellig.
De mannen werken hard.
Ook de verhuisdozen leveren en ophalen verliep volgens afspraken. Ik had voldoende materiaal om in te pakken.
pro
betrouwbaar
pro
communicatie
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
De communicatie was erg fijn en het kwam allemaal goed en betrouwbaar over. Alle spullen zijn goed verpakt en ze waren voorzichtig ermee.
Zou ze zeker aanraden!
pro
Betrouwbaar
pro
Snel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oudenbosch (Nederland)
De heren hebben hard gewerkt en zelfs geluisterd naar mijn advies over een grote boekenkast.
De offerte was duidelijk en gepast qua prijs.
Tevens zijn ze liefhebbers van worstenbroodjes van La Place!
pro
hard werken
pro
duidelijke communicatie
con
een schilderij is in een van de dozen achter gebleven, gelukkig later bezorgd.
con
geen
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
Ik dacht dat het nooit zou lukken: alle meubels en spullen van het ene huis naar het andere. Maar het lukte toch, zoals dhr. Van Ravels al had gezegd. En een extra item naar een ander adres dan het huis laten brengen ( op het laatste moment bedacht) was ook zo geregeld.
pro
meedenken
pro
snelheid
Verhuisd van Halsteren (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland)
Interne kantoorverhuizing.
Maandagmorgen vroeg en mooi op tijd stonden daar drie jonge mensen, die na bekijken plattegrond, direct aan de slag gingen. En binnen no-time wisten waar alle werkplekken moesten komen. Voorzichtig en zonder beschadiging alles verhuisd. Ze werkten als een goed geolied team.
Binnen de afgesproken tijd was de klus geklaard. Bedankt team Ravels.
pro
Snelheid
pro
Vriendelijk
con
nvt
Verhuisd van Oud Gastel (Nederland) naar Oud Gastel (Nederland)
Top bedrijf, in overleg hebben ze heel de verhuizing na wens gedaan. Met de offerte is alles goed besproken. Het verhuis team is nog beter. Ik heb nog nooit zo hard gelachen en ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de extra klusjes doen ze zonder te klagen. Ik heb deze jongens een mooie fooi gegeven omdat ze het echt verdienen.
pro
Alles was top
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Omdat de vorige verhuizing door Van Ravels helemaal top was hebben we deze keer ook Van Ravels gevraagd. En weer helemaal tevreden. Alles gaat vlot en vriendelijk. Vanaf het eerste telefoontje, tot het maken van de offerte, het bezorgen van de dozen, en de verhuizing zelf. Het loopt allemaal gesmeerd en dan ook nog in een hele goede sfeer met fijne mensen. Wat ik ook sterk vind is dat de eigenaar zelf, Boy, op verschillende momenten betrokken is.
pro
Snel, vriendelijk, scherpe prijs
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Oirschot (Nederland)
Ze reageerden snel en adequaat op mijn oproep, kwamen dezelfde dag nog op inschatting/intake en de offerte die ze uitbrachten was zeer competetief. Ik ken ze omdat ik in het verleden ook al van hun services gebruik heb mogen maken en ook deze keer verliep de verhuizing snel, probleemloos en geheel volgens afspraak en wensen van onze kant. Niets was te gek!
pro
snelle reactie
pro
vakkundige ploeg
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Hamburg (Duitsland)
In mijn 48-jarige leven was dit verhuizing nummer 9. Altijd zelf verhuisd, maar deze verhuizing deed ik mezelf cadeau. Ik wilde gewoon niet meer sjouwen en wakker liggen van ‘ hoe krijg ik dat bed die smalle trap af’. Op basis van gevoel koos ik Ravels, zeker niet de goedkoopste, maar gaf me wel een goed gevoel. En met dat gevoel zat ik wel goed, alles keurig volgens afspraak, dozen bezorgd, een hilarisch gesprek met [naam verwijderd door Sirelo], die zich constant vergiste in de dag. Het was vrijdag en we waren beiden toe aan een flinke borrel😉
Op mijn verhuisdag, kwamen ze op de afgesproken tijd... mijn moderne A-team (BA en consorten) nadat ze het a-teambusje, in de vorm van een vrachtwagen hadden geparkeerd, rondje door het huis, en voor ik het wist, stond alles keurig ingeladen in de wagen. Bij mijn nieuwe huis, hetzelfde ritme, maar dan omgekeerd. Uitlaten ipv inladen. En al had ik al vijf keer gezegd, ‘jongens stop met u en met mevrouw.’... ik kreeg het er niet uitgestampt. Keurige verhuizers,, geen schade, respectvolle benadering, rustig, zorgvuldig. En alhoewel ik opzag tegen de verhuizing, heeft Ravels mij ontlast, ontzorgt en alles heel en goed overgebracht... om in de termen van ‘the A-team’ te eindigen... I love it when a plan comes together’. (Owww ik ben echt oud😁) maar wel blij!
Dank je wel jongens!
Lees meer
pro
Service
pro
Kwaliteit
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Breda (Nederland)
harde werkers, redelijke prijs. Kasten keurig gedemonteerd en weer gemonteerd. Duidelijke rolverdeling tussen de verhuizers.
pro
Goede rolverdeling
pro
voorzichtig omgegaan met onze spullen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland)
De eerste contacten met Van Ravels waren al gelijk goed. Een vriendelijke vrouw aan de telefoon en een vriendelijke meneer die langs is gekomen om te inventariseren en een offerte op te maken. Alles geheel vrijblijvend en de mogelijkheid om nog het e.e.a. in de offerte aan te passen, meubelen die niet mee gaan te demonteren en af te voeren en eventueel bedden te huren. Ook heeft Van Ravels een gratis dozenservice waarbij op de afgesproken dag (alleen zaterdag) en tijdstip genoeg verhuisdozen werden gebracht.
En toen was daar de verhuisdag. Op het afgesproken tijdstip kwamen er twee verhuiswagentjes aanrijden met vier verhuizers. Vier jonge jongens dus de eerste gedachte was of dit wel goed zou gaan zonder een ervaren “oudere” medewerker. Maar wat hebben we ons daar in vergist. Onder leiding van één van deze jongens werden even de mouwen opgestroopt en binnen vier en een half uur was alles volgens afspraak overgebracht of afgevoerd. En indien nodig: tijdens het verhuizen altijd overleg en meedenken met eventuele problemen en naar oplossingen zoeken. Ook bleven deze jongens vrolijk en erg beleefd. We hebben met verbazing en plezier naar deze verhuizers gekeken.
Na afloop van de verhuizing werden de lege dozen weer keurig opgehaald. Wij waren wel heel snel met het uitpakken van de verhuisdozen waar Van Ravels niet op had gerekend. Toch werd er alles aan gedaan om de zaterdag na onze verhuizing de dozen op te halen zodat we daar vanaf waren. En dat is ze nog gelukt ook.
De hele verhuizing van begin tot het eind was mede door Van Ravels prima en volgens afspraak verlopen: klasse. Wij raden dan ook aan om dit verhuisbedrijf in de hand te nemen.
Lees meer
pro
Nette werkwijze, goede communicatie
pro
Vriendelijk, kundig en beleefd personeel
Verhuisd van Streefkerk (Nederland) naar Streefkerk (Nederland)
Op de warmste dag van het jaar gingen wij verhuizen. Wat een zware klus voor de jongens. Waren er om 6.30 vanwege de warmte en hebben gezwoegd voor ons.
Vriendelijke, hulpvaardige, beleefde jongens. Een aanrader.
pro
Prima personeel
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Zowel het contact vooraf, bij het opnemen van de te verhuizen inboedel door dhr. [naam verwijderd door Sirelo], als ook bij de verhuizing zelf war prettig en netjes. Beloftes werden gestand gedaan, zelfs werd een door mij vergeten klusje nog ff door de verhuizers gedaan. Ondanks de temperatuur die dag (35 gr) werkten zij door, weliswaar wel op tijd ff pauze nemend. Men ging secuur met onze spullen om, er werd niet gedold, maar de stemming was prettig. Duidelijk jongens die wisten waar zij mee bezig waren.
Vooraf hadden wij aangegeven dat er door ons voldoende drinken in huis was gehaald en dat het hen vrij stond dit te pakken als zij dat nodig vonden. En toch viel er wat schroom te bespeuren. Na verloop van tijd vroegen zij wel of ze wat te drinken konden krijgen, maar zelf pakken deden ze niet. Op zich netjes.
Er werd netjes en zorgvuldig met onze spullen omgegaan, wij hadden dan ook achteraf totaal geen schade. Er werd snel gewerkt en netjes. Hulde voor de ploeg verhuizers, genaamd:[namen verwijderd door Sirelo]!! Maar ook hulde voor [naam verwijderd door Sirelo] van Ravel zelf!!!! Dikke pluim!Lees meer
pro
Snel werken, netjes, gemotiveerd, sociaal.
con
Zou niks kunnen bedenken
Verhuisd van Oud-beijerland (Nederland) naar Bosschenhoofd (Nederland)
[Naam verwijderd door Sirelo] van Van Ravels Verhuizingen naam bijna onmiddellijk na m'n offerte aanvraag telefonisch contact op. Goed begin, persoonlijk contact. Ze stelde voor vrijblijvend iemand langs te sturen om de woning op te nemen. Sowieso een goed teken, want het toonde aan dat ze moeite wilden doen, maar ook geruststellend omdat ik dan wist dat er op de verhuisdag geen verrassingen voor de verhuizers zouden zijn.

De offerte kwam en viel qua hoogte in de middenmoot. Niet schrikbarend duur, niet spotgoedkoop. We bereikten een akkoord en de dag voor de verhuizing belde [naam verwijderd door Sirelo] voor de zekerheid nog even om te checken of alles voorspoedig verliep.

Op de verhuisdag waren de heren er stipt op de afgesproken tijd (07.30). De verhuizers waren allemaal keurige, representatieve mannen die zich netjes voorstelden en die je met een gerust hart bij je oma op de koffie zou laten gaan.

Ze werkten buitengewoon efficiënt en leken veel plezier in hun werk te hebben (ik denk dat je niet moet onderschatten hoeveel dat over Van Ravels Verhuizingen zegt). Er werd gegrapt en gegrold, maar niet eenmaal leek dit het werk in de weg te staan.

Binnen no-time stond alles in de auto en ook het uitladen ging zeer voorspoedig. De verhuizers waren flexibel en dachten goed mee. Rond 11.30 gingen iedereen weer verder, want de volledige verhuizing was reeds afgerond.

Ik zou Van Ravels Verhuizingen van harte aanbevelen. Werkelijk waar helemaal niets op aan te merken.
Lees meer
pro
Communicatie & Punctualiteit
pro
Representatief, vriendelijk, en kundig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
Verhuizing is prima verlopen. Gezellige club heren die goed werk hebben geleverd. Zou er weer voor gaan een volgende keer.
pro
Goed materiaal
pro
Gezellige k
con
Afspraken kunnen iets duidelijker.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland)
Zeer goed geholpen, leuke en vriendelijke medewerkers. Wij hebben twee huizen verhuisd naar één woning en alles is soepel verlopen.
pro
Klantvriendelijk
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Hillegom (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Zeer professionele en behulpzame medewerkers die graag meedenken en met goede oplossingen komen. Zowel in de voorbereidingen als op de verhuisdag zelf. Alle afspraken werden netjes en zonder enige moeite of noodzaak om te reminden nagekomen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
pro
Veel eigen initiatief getoond
pro
Afspraken allemaal keurig nagekomen
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Nederland)
Met oud directeur het eerste contact gehad waarbij ik een erg fijne indruk kreeg van het bedrijf. Mijn mening over de heren die mijn verhuizing hebben verzorgd, is helemaal prima op de schade na natuurlijk. Waarover ik later vertel. Ze weten van aanpakken, goede sfeer onderling. Het was zoals mijn eerste indruk van het bedrijf is geweest.

Helaas door het contact met de huidige directeur die als een rode draad hierdoor heen is gelopen, is mijn fijne eerste indruk en de prettig verlopen verhuisdag volledig omgeslagen. En raad ik dit bedrijf ten zeerste af om mee verder te gaan. Zijn houding en omgang naar mij toe heb ik nooit als prettig ervaren. Zeer dominant, geen overleg en kan niet met klanten omgaan. In het voortraject heb ik vaker dan nodig zou moeten zijn, moeten bellen naar hen omdat er paar belangrijke dingen niet van te voren waren besproken met mij zoals de ruimte voor een verhuislift. En een paar andere kleine dingen. Ik heb hier zelf achteraan gebeld omdat ik wilde dat deze dag voor mijzelf soepel zou verlopen. Ik ben op dat moment nog erg herstellende van een burn-out geweest en wilde alles goed geregeld hebben zodat ik rust had voor deze dag. Hij wilt alleen cashen en de rest interesseerd hem niet was toen al mijn indruk van de huidige directeur. Hij vond het maar wat vervelend dat ik belde. Deze persoon heeft tevergeefs meerdere kansen gekregen om zijn gedrag bij te kunnen stellen, zoals ik nu toe zal lichten.

Op de verhuisdag, op het nieuwe adres, zag ik al dat er iets niet klopte aan mijn bed.
Hij stond niet zoals hij op het oude adres heeft gestaan. Ik heb dit direct gemeld. De onbeschoftheid als reactie hierop door de huidige directeur heb ik echt van staan te kijken.
Zo kleinerend, en zo respectloos. Hij nam het niet serieus. Onderbrak me, het lag aan mij, enz. Hij kwam er niet voor terug en stond me zelfs uit te lachen.

Ik heb dit zo gelaten tot de dag dat mijn bed volledig in elkaar is gezakt.
Helaas heeft mijn splinternieuwe boxspring onstabiel gestaan door het toedoen van Van Ravels verhuizingen en kon het hierdoor niet voorkomen worden dat deze volledig in elkaar is gezakt. Het is een kwestie van tijd geweest. Hier zijn foto's van die hun uiteraard ook in hun bezit hebben.

De huidige directeur heeft zijn terechte excuses aangeboden voor het niet serieus nemen van mijn klacht op de verhuisdag. We waren het erover eens dat wij hier allebei behoorlijk van baalde maar waren op dat moment beide tot de conclusie gekomen dat dit op de juiste en eerlijke manier moet worden opgelost. Excuses geaccepteerd en we gingen voor een goede afsluiting. Op dat moment heeft hij 2 heren gestuurd om mijn boxspring overeind te krijgen zodat ik in ieder geval kon slapen.

Maar die sfeer sloeg vrijwel direct weer om. Excuses van deze man zijn niet zoveel waard. Ik wilde dat er een deskundige naar kwam kijken aangezien dit een splinternieuw bed is en ik geen verstand heb van bedden. Daarbij stond hij nog steeds onstabiel.
Daar moest hij niet veel van weten en probeerde de oplossing intern te houden. Ineens kreeg ik allerlei interne fouten van mijn verhuizing naar m'n hoofd gesmeten waar ik schijnbaar de financiële verantwoordelijkheid van moest dragen in zijn ogen. Ik hem gezegd dat dit mijn zaken niet zijn. Daarbij, doordat ik op dat moment nog erg herstellende was van een burn-out, waar hij van wist, maakte deze situatie het voor mij extra lastig. Mijn klacht werd daarbij dus weer niet serieus genomen, totdat ik een man liet bellen. Praktisch 5 minuten hebben ze met elkaar aan de lijn gezeten over deze kwestie. Toen was de volledige erkenning er wel. En kon er wel een deskundige naar mijn bed komen kijken.
Ik heb me als vrouw nog nooit zo gekleineerd en gediscrimineerd gevoeld terwijl ik een dienst bij een bedrijf had gekocht. Ik kon door de telefoon kruipen van woede.

Ver voor de datum dat de service monteur van de beddenzaak zou langskomen heb ik dit verhuisbedrijf uitgenodigd om bij de afspraak aanwezig te zijn. We hadden immers de afspraak gemaakt om dit op de juiste manier te behandelen. De huidige directeur wilde hier geen gehoor aan geven.
Nadat de service monteur van de beddenzaak is langs geweest is gebleken dat mijn bed geforceerd uit elkaar is gehaald door dit verhuisbedrijf en dat niet alle noodzakelijke schroeven terug in het bed zijn bevestigd waardoor het in elkaar is gezakt. Wrikken en lostrekken, lomp geweld is er toegepast op het oude adres om mijn bed uit elkaar te halen. Dit is absoluut niet de manier om een nieuwe boxspring te demonteren en monteren. Ik ben enorm kwaad dat er zo grof met mijn spullen zijn omgegaan, zo lomp en zo vol geweld. Waar ik notabene nog voor heb moeten betalen ook! Het gedrag en houding van de huidige directeur maakt deze kwestie alleen maar erger. Een boxspring is erg zwaar. Doordat mijn bed in elkaar is gezakt heeft het frame en steunpoten behoorlijke schade geleden. Mijn bed kan niet meer op de originele manier staan. Deze boxspring was op het moment van verhuizen geen jaar oud.

Nadat ik vervolgens alle prijzen heb opgevraagd bij de beddenfrabikant om dit te laten repareren hebben zij mij medegedeeld dat dit niet gerepareerd kon worden en moet worden vervangen. Een heel verhaal over een frame, ik heb ervoor gekozen om deze communicatie, en prijzen volledig open te leggen met Van Ravels Verhuizingen. Er is immers voor bijna €900,- aan schade door hun diensten veroorzaakt.
Ik ben het gesprek met dit verhuisbedrijf aan gegaan. Zij willen hier niets meer van weten. Deze kwestie word zonder pardon van tafel geschoven. Sterker nog, de huidige directeur verdraaid de situatie en het zou mijn schuld zijn dat het bed in elkaar is gezakt, en dat er schade aan het frame zit. En vind deze man dat hij mij volledig tegemoet is gekomen met €135,- voor de steunpoten. Hij heeft zwart op wit gezet dat voor hem de zaak hiermee is gesloten. Zij zijn niet bereid hun verantwoordelijkheid te nemen en mijn geduld met deze persoon is op. Deze persoon is te vaak over mijn grenzen gegaan en wilt dit duidelijk niet op een normale manier oplossen. Ik heb hem een bericht gestuurd dat hij een bijzondere manier heeft van eerlijk zaken doen, zoals hij van zichzelf vind dat hij is.
Zijn antwoord was dat deze kwestie extern kritisch beoordeeld is. Pure bluf natuurlijk. Later heeft hij deze opmerking gewist uit het app gesprek. Hieruit proef ik alleen maar dat hij mij wilt oplichten. Bewust en bedoeld.

Helaas is het zo gelopen, ik had het graag anders gezien. Juist omdat de verhuizing zelf, het inpakken van kasten, de sfeer, het teamwork onderling op de verhuisdag zo goed is geweest. Daar heb ik helemaal niets op aan te merken en heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb het geprobeerd om met dit bedrijf tot een correcte oplossing te komen maar zal anders vanuit hier helaas juridische stappen moeten ondernemen. Ik laat me niet oplichten.

Ik ben werkelijk nog nooit zo onbeschoft behandeld geweest wanneer ik een dienst kocht, als door deze persoon. Notabene voordat er schade was, is zijn houding jegens mij al onacceptabel geweest.

Leren van fouten heb ik vaak gehoord van deze man. Klinkt heel goed als je dat zegt, daar win je immers compassie mee. Ik ben de flauwste niet maar dit slaat nergens meer op. Het is pure manipulatie geweest. Want helaas doet de praktijk zich anders voor dan leren van fouten en gedragingen. En heeft hij duidelijk een hele andere agenda. Hij heeft de deur gesloten betreft de schade die hij heeft veroorzaakt, waardoor ik op het punt ben dat het tijd is om mijn ervaring met de buitenwereld te delen. De huidige directeur van dit bedrijf is in mijn ogen niet meer dan een verwende vrouwonvriendelijke ordinaire geldwolf die net iets te hoog van de toren blaast. Een vuile oplichter.

Vanwege mijn totale ervaring met deze persoon, het langslepende traject wat nu moet worden gestart, raad ik Van Ravels Verhuizingen ten zeerste af.

Mocht hij deze review lezen, dan verzoek ik hem dringend om de schade van €683,83 naar mij direct te vergoeden waar ik na ontvangst dit middels een review zal toelichten. De maat is vol. Deze vuile spelletjes van hem ben ik absoluut niet van gediend.
In dit bedrag is een jaarlijkse afschrijving van mijn bed toegepast wat ik juridisch door moet voeren.

Doe uw voordeel met mijn ervaring. Laat u zeker niet inpalmen door mooie praatjes en verdiep u in verhuisbedrijven.
Lees meer
pro
Teamwork op de verhuisdag
con
Met lomp geweld mijn bed uit elkaar halen
Verhuisd van Sint-michielsgestel (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Antwoord van
Beste TVD

We willen u bedanken voor uw review.
U schrijft dat uw eerste indruk een fijne en prettige verhuizing was; hier zijn wij erg blij mee.
Wij begrijpen uw teleurstelling betreffende uw bed en hebben uit uw eerdere communicatie geconcludeerd dat het bed is gerepareerd door de beddenfabrikant.
U heeft hierbij nog steeds volledige garantie op het bed bij de beddenfabrikant.

Met vriendelijke groet,
Team Van Ravels Verhuizingen

startgesprek was open en eerlijk.
Verhuizers werkten goed en netjes.. gingen voorzichtig om met spullen
pro
vriendelijk
pro
goed werk geleverd
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Vught (Nederland)
Iets meer dan een week voor de verhuisdatum besloten we toch een verhuisbedrijf in te schakelen omdat we het toch niet (meer) zagen zitten om het zelf te gaan doen. Het team van Van Ravels Verhuizingen heeft ondanks de volle agenda, na heel wat puzzelwerk in hun planning, de verhuizing kunnen regelen voor ons. En hoe! Een goed team harde en nette werkers hebben ons perfect verhuisd. Ook het 'kantoor team' verdiend een pluim voor hun betrokkenheid!
pro
klantgericht
pro
harde werkers; werken netjes; vriendelijk; goed teamwerk
Verhuisd van Papendrecht (Nederland) naar Alblasserdam (Nederland)
Van Ravels was flexibel bij het verschuiven van de datum. Toen een kast net iets te groot was om zonder beschadigingen naar de trap op te tillen, hebben ze van tevoren overlegd. Binnen een half uur stond er een verhuislift en was de kast zonder beschadigingen naar boven gebracht. Erg prettige samenwerking. Prima werk geleverd!
pro
Flexibiliteit
pro
Prijs/kwaliteit-verhouding
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Tijdens de Corona-crisis verhuizen, superspannend natuurlijk! Ik mocht mijn huisraad filmen en op basis daarvan werd een offerte gemaakt. Heel prettig telefonisch contact met [naam verwijderd door Sirelo] en de dames van kantoor gehad. Ik werd steeds keurig geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Alles ging volgens afspraak en is perfect ingeschat qua benodigde dozen e.d. Op 26 mei ben ik verhuisd door [naam verwijderd door Sirelo] en zijn mannen. Binnen no time stond de verhuislift. De mannen werkten keihard, heel erg netjes en waren ook nog eens behulpzaam en gezellig! Ik zou ze daarom de volgende keer weer inhuren en kan ze van harte aanbevelen!
pro
Goede communicatie
pro
Gezellig verhuisteam
con
Misschien iets betere kwaliteit witte stickers aanleveren
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Maarssen (Nederland)
om 7.30 begonnen ze met de klus en om 14.00 uur waren ze klaar. De sfeer zat er goed in en deden alles keurig, snel en kundig.
pro
kundigheid
pro
snelheid
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Verhuizing van A tot Z keurig verzorgd. De meubels worden met zorg ingepakt in dekens en geseald om beschadigingen te voorkomen. Goede communicatie met de verhuizers en ze nemen alle zorgen uit handen. In de nieuwe woning alle spullen weer netjes op zijn plaats en alle dozen in de juiste ruimte.
pro
Meubels goed ingepakt
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Rhoon (Nederland)
Het bedrijf toonde oprechte interesse in ons als klant/mens zijnend. Hij gaf een duidelijk uitleg van zijn werkmethode.

We hebben meerdere keren telefonisch contact gehad en hij is 1 keer bij ons thuis geweest. Alle keren van contact vond ik zeer prettig.

Uiteindelijk is er helaas voor hem en misschien ook voor mij tot een samenwerking van gekomen. Dat had alles te maken met onze financiele situatie.

Ik raad hem zeker aan voor een ieder die een professionele en zeer medemenselijke verhuizer wilt hebben in plaats van standaard verhuizer.
pro
medemenselijkheid
pro
vriendelijkheid
con
naar mijn eigen onderzoek wel wat prijzig, maar kwaliteit kost geld
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Bocholtz (Nederland)
We kregen een bank geleverd die wij niet naar boven kregen. Wij belde het bedrijf op een zaterdag om 16:50 en nog geen 10 minuten later stond hij op de stoep met zijn lift. Top service!
pro
Snelle service (ook in het weekend)
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ik ben al regelmatig verhuisd, tot voor kort altijd op eigen kracht (met huifkar, vrienden en familie). Daar ik omwille van tijdsdruk niet meer in de gelegenheid ben om dit op touw te zetten en uit te voeren, heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Van Ravels.

Als reden om voor hen te kiezen kan het volgende worden aangemerkt:
- heldere communicatie
- transparante offerte
- tijdige uitvoering
- correcte afhandeling
- shadeloos

Enige minpunt is dat ik zelf geen koffie in huis had. Met gebakje eigenlijk, want dat hadden de verhuizers meer dan verdiend. Nogmaals welgemeend excuses daarvoor dames en heren. En nogmaals dank voor het verhuizen van mijn inboedel.
pro
Betrokken, meedenkend en pro actief
pro
Degelijk en schadevrij verhuisd
con
Zwarte kleding van de verhuizers, stof in/op en tussen mijn meubels daardoor goed zichtbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Vakkundig en snel verhuisd door een ploeg harde werkers. Ik kon zien dat de ploeg met verhuizers vaker met elkaar gewerkt hadden. Verhuizing liep daardoor heel professioneel en voorspoedig. Alle spullen werden keurig ingepakt en banken werden in dekens gewikkeld en geseald.
Vanwege ruimtegebrek moest een deel van mijn spullen naar een garage worden gebracht. Dat was totaal geen probleem en verliep ook goed.
1 kast hebben we niet mee verhuisd omdat we vooraf al wisten dat deze kast de verhuizing niet zou overleven. Verder zijn alle bedden vakkundig uit elkaar gehaald en in het nieuwe huis weer in elkaar gezet. Over de montage heb ik dan ook niets dan lof, ik zelf heb 2 linkerhanden.
Al met al ben ik zeer tevreden geweest over de verhuizing en zal ze dan ook zeker aan andere mensen aanbevelen.
pro
Vakkundig en professioneel
pro
Snel
con
Ze waren weer weg voordat ik er erg in had
con
Geen minpunten
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland)
Ruim vantevoren is er een afspraak ingepland om de bedrijfsruimte te bekijken en een offerte op maat op te stellen van hetgeen er verhuisd moest worden. Het duurde echter ietwat langer voordat de verhuisdatum werd bepaald door de directie, uiteindelijk was dit een last-minute besluit (op vrijdag middag werd besloten dat wij maandag moesten verhuizen, tijdens Corona). Door de flexibiliteit van de eigenaar/planning en hoe het er op de verhuisdag aan toeging (communicatie met de verhuizers, de spullen zijn met zorg verhuisd) heb ik deze beoordeling gegeven.
pro
offerte op maat
pro
nuchtere, gezellige én hardwerkende verhuizers
con
onenigheid omtrent de factuur, die uiteindelijk netjes is opgelost
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
De jongens zijn harde werkers, goede sjouwers, inpakkers , echt teamwork ! Een tornado in je huis. Keurig op tijd , overleg, rondje door het huis gelopen ; prima!
Verhuizen kunnen ze !
Demonteren en monteren van kasten zou ik ze echter niet laten doen !
Naar aanleiding van de niet aanbeveling werd ik gebeld door van Ravels om nu eea door te spreken ( een verzoek meteen na de verhuizing om over de stand van zaken mbt de kast , eventueel alsnog afbreken en afvoeren van de kast te praten en de rest van de oplevering door te nemen, is toen niet opgevolgd, ik werd pas na de niet aanbevelen recensie teruggebeld …)
En als er deuren uit de scharnieren worden gehaald om makkelijker te verhuizen is dat prima, maar als er dan smeer aan je handen komt, dan na uittillen graag even handen wassen of handschoenen gebruiken ...nu zat er veel smeer aan deuren , deurposten in oude huis, aan meubels en aan wat dozen ...Onnodig vies en niet makkelijk te verwijderen schoonmaakwerk , gelukkig ging het er nog wel af , en er zat gelukkig geen smeer aan stoffen meubels .
Dit vond Van Ravels in ons telefoongesprek in 1e instantie iets menselijks , later werd wel toegegeven dat dit eigenlijk niet kon en dat het een leermoment was …
Ons bed was na verhuizing niet goed gemonteerd , 1 van de delen zat achterste voren ...Ook zelf opgeknapt na de verhuizing

Wij zaten na de verhuizing met een niet goed in elkaar gemonteerde grote kledingkast, die uiteindelijk zelfs vervangen moest worden door een nieuwe ( kostenpost extra, en we zaten met 6 weken levertijd - onhandig ! 6 weken kleding uit dozen ) , oke, onze kast was niet meer nieuw , er was ook aangegeven bij de offerte-opname dat de kast eerder gedemonteerd, verhuisd en gemonteerd was, dat zou geen enkel probleem zijn …. en vóór de verhuizing en demontage zat de kast ook prima in elkaar , sloten de vouwdeuren goed, liepen de laden in het ladenblok prima , en was de kast dus gewoon goed bruikbaar ; na montage waren er kieren tussen de diverse kastdelen, zaten schroeven er maar half in, liepen de deuren niet meer goed , was het ladenblok zo gemonteerd dat de onderste la niet meer dicht ging ...; monteur had de opbouw van de kast aan ons laten zien toen het ladenblok er nog niet inzat en de deuren niet dicht waren ...heel jammer dat hij later – vóór de oplevering niet even heeft gezegd dat er iets mis was ..
Hij schijnt op de zaak ( later ?) wel te hebben gemeld dat de kast eigenlijk niet meer te verhuizen zou zijn ….waarom is dat tijdens demontage ook niet aan ons doorgegeven ,. Dan hadden we meteen gezegd, afvoeren , niet meeverhuizen en weer opbouwen …nog liever hadden we dat gehoord bij de offerte …dan was er meteen een kast besteld en was de nieuwe kast op het nieuwe adres afgeleverd en opgebouwd vóór de verhuizing van van Ravels .
Er is ook een extra bedrag betaald voor demontage en montage trouwens.
Ander punt van aandacht is de oplevering ;die ging veel te snel, te kort door de bocht, ja dat was ook onze fout idd , maar na een hectische dag van verhuizen ( en aar een half zo groot huis dus het was echt even de vraag waar alle dozen moesten komen te staan ...het stond dus megavol overal ....mogen ze daar wel wat extra tijd voor maken , dan hadden we een heel aantal dingen kunnen zien en laten verhelpen (?) en was het geen verrassing achteraf geworden.
Van Ravels in telefoongesprek ; weet u wel wat dat kost , zoveel jongens een half uur extra om betere opleveringscontrole te doen (???) Nou ja, als je een kwaliteitsverhuizer beweert te zijn , is dat wel een heel raar antwoord
Zoals bijv de kast die niet goed in elkaar zat, maar ook
de wasmachine die niet goed op zijn plek stond ( niet op de dempplaat, te dicht bij de kraan om er een waterslot en slagdemper tussen te kunnen zetten , die we er trouwens zelf tussen moesten zetten , eea lag er keurig naast ..... de spanband die onder de wasmachine moet om de droger ook goed vast te zetten zat niet onder de wasmachine maar onder de droger en was niet vastgezet , (Van Ravels : “ mevrouw bijna niemand heeft meer zo’n ding …” Nou ja…als wij er een hebben dan zet je die toch gewoon eromheen ??!! ), we moesten dus later zelf de wm van de plek halen , best zwaar en alles zelf goed afwerken, dat kan en moet beter.

Naar aanleiding van mijn recensie ben ik dus gebeld door Van Ravels, het werd een gesprek met soms begrip voor gemaakte fouten , en het zien van een leermoment, soms een opmerking waardoor ik denk dat er een volgende verhuizing niets aan zal veranderen , want “de marges zijn al erg klein , het was immers een grote verhuizing …” ja, dat was zeker , en daar hebben we ook voor betaald !) Na afloop van het gesprek werd mij gevraagd de recensie aan te passen , de niet aanbeveling te verwijderen, want dat was niet fijn …ik ga de niet aanbeveling NIET verwijderen, ik heb wel wat nuances en commentaren toegevoegd , een bos bloemen maakt niet dat ik ineens een andere mening heb over de geleverde ( niet voldoende voor de prijs ) kwaliteit…
Het enige argument voor ons is namelijk : zouden wij bij een volgende verhuizing deze firma weer vragen , NEE , zeker niet, dus gaan we ze ook niet aanbevelen voor anderen !
Alleen positieve recensies is ook niet representatief, als er iets aan te merken is moet dat ook te vinden zijn via de klantrecensies, dan kan iedereen ermee doen wat ze willen , en ze laten verwijderen op verzoek …klopt toch ook niet helemaal .

Tip : laat degeen die de offertes maakt , huis en te verhuizen inboedel bezoekt en mensen die gaan verhuizen spreekt , meer info geven over wat er wel en niet gedemonteerd KAN worden, vraag even door na ouderdom van spullen, geef aan wat de jongens na afloop wel of niet afwerken en aansluiten , wat er wel en wat er ook niet kan …dat scheelt gemopper achteraf , is fijner voor de verhuiscrew , en is tenminste duidelijk vooraf, vóórdat je een keuze maakt uit de 2 of 3 offertes die je hebt gekregen. Om duidelijk te zijn ,we hebben in deze zeker niet voor de goedkoopste offerte gekozen, en vinden daarom ook dat we wel een beetje kritisch mogen zijn , temeer daar we hopen dat onze tips om dit soort klachten te voorkomen als positieve kritiek gezien worden, bij een verhuizer die zich kwalitietsverhuizer noemt, gan we daar wel vanuit.
Laat iedereen die dit leest voor zichzelf beslissen of ze met van Ravels gaan verhuizen of niet, maar wij kiezen bij een volgende verhuizing voor een andere firma.
Lees meer
pro
als het om sjouwen gaat !
con
demonteren en monteren , afwerking mbt smeer
con
zorgvuldigheid met beter, als je beweert een kwaliteitsverhuizer te zijn , en je bent ook zeker niet de goedkoopste , verwachten wij gewoon iets meer kwaliteit, en service naar de klant toe, verhuizen is niet alleen spierballen en sjouwers …
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar 's Hertogenbosch (Nederland)
Antwoord van
Beste NL,
Allereerst danken wij u voor het delen van uw ervaringen met ons bedrijf tijdens uw recente verhuizing en betreuren het oprecht dat u zich zo teleurgesteld voelt.
Niet alle verhuizingen verlopen feilloos en kritiek punten zijn voor ons ideale gelegenheden om de dingen op te pakken en zo aan te passen en te verbeteren dat deze in de toekomst bij andere klanten voorkomen kunnen worden. Immers; van fouten leert men.
Wij vinden het erg jammer dat u geen direct contact, door een telefoontje of met een email, met ons gezocht heeft om uw ervaringen en kritiek punten aan te geven; in plaats daarvan het schrijven van de recensie prefereerde.
Wij zullen wederom met u contact opnemen opdat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.
Met vriendelijke groeten,
Team Van Ravels
Duidelijk een ploeg 'aanpakkers'en zeer beleefd. Wisten ook heel goed wat ze moesten doen.
Bij de verhuizing van mijn vriendin van Oss naar Berghem was dit duidelijk minder. Ploeg werd minder goed aangestuurd en werkten wat rommelliger. Hebben ook een aantal spullen laten liggen.
pro
Duidelijke structuur
con
Zie bovenstaande opmerkingen
Verhuisd van Best (Nederland) naar Berghem (Nederland)
goede prijs, vrolijke mensen, professionele verhuizers. Wat kleine dingen die stuk waren gegaan. Inschatting hoeveelheid was niet helemaal goed gegaan, samen goed opgelost.
pro
prijs/kwaliteit
pro
snelheid
con
inschatting hoeveelheid
Verhuisd van Schoonhoven (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
zeer hulpvaardig en dachten mee met een aantal zaken. Wij hebben een glazen balkon op de vierde etage en met de verhuislift naar het balkon was zeker geen alledaagse bezigheid. Hier is men zeer professioneel mee omgegaan.
pro
akkuraat
pro
zorgvuldig
Verhuisd van Baarle-nassau (Nederland) naar Teteringen (Nederland)
alle spullen zijn van A naar B zonder beschadigingen en super behulpzame club met gasten. onze verhuizing behelsde meerdere demontage artikelen en niet allemaal standaard Ikea spul maar ook ingewikkeldere zaken. dit was geen enkel probleem voor ze.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Den Hout (Nederland)
Snelle reactie na offerte-aanvraag. Persoonlijke service, goede communicatie en professionele en vriendelijke verhuizers. Verhuisdozen waren gratis.
pro
Professioneel
pro
Persoonlijke service
Verhuisd van Ouderkerk Aan Den Ijssel (Nederland) naar Ouderkerk Aan Den Ijssel (Nederland)
Mannen werken had met veel respect voor ons, ons huis en spullen. Gingen pas weg wanneer ik tevreden was.
pro
Persoonlijk
pro
Werken netjes
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Drunen (Nederland)
Prima verhuizing gehad alleen met de laatste stukken een lamp stuk.
Dit is op een zeer correcte wijze in een zeer korte tijd opgelost
pro
alleen maar een 10+
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rhoon (Nederland)
Zeer prettige samenwerking geweest. Goede communicatie vooraf, tijdens en na verhuizing. Op de dag zelf goede organisatie door het team van verhuizers.
pro
Goede communicatie
pro
Verhuizing vlot verlopen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Fijn contact, goede service. En niet onbelangrijk: de verhuizing ging erg goed. Fijne verhuizers. Fijn dat de dozen en verpakkingsmaterialen zijn inbegrepen.
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Prima verhuizers, ze waren vriendelijk en beleefd.
Werkten goed door
Meubels zorgvuldig ingepakt geen beschadigingen tijdens transport.
pro
Alles op de goede kamers gezet
pro
Niets kapot dus zorgvuldig ingeladen
con
Lampjes bed bij montage links en rechts verwisseld
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
Conform afspraak is de verhuis vlot verlopen. Snelle afspraak en offerte in huis. Gratis verhuisdozen en verpakkingsmateriaal.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland)
Vriendelijke verhuizers, netjes, zorgvuldig, geduldig en correct
De spullen worden zorgvuldig ingepakt
pro
Netjes
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Verhuizing vlekkeloos verlopen met ontzettende bereidwillige mensen. Goed overleg en zeer voorzichtig met onze spullen. Mensen met hart voor hun vak.
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Krimpen Aan Den Ijssel (Nederland)
Top team, teamwork, behulpzaam, allen goed gehumeurd, netjes, verzorgt. Goede normen en waarden naar de klant. Alles verliep vlekkeloos en in goed overleg.
pro
Goed Teamwork
pro
Correct
Verhuisd van Heerjansdam (Nederland) naar Rhoon (Nederland)
Na de miscommunicatie n.a.v. de opdracht, heeft Van Ravels Verhuizing het professioneel opgepakt.
Ze hebben ervoor gezorgd dat we 24 uur later toch verhuisd zijn naar ons nieuwe huis. Alleen maar lof over het ADHOC oplossen van ons probleem. Daarnaast waren de verhuizers kundig, netjes en vriendelijk! Alleen maar lof over dit bedrijf, klant is echt koning!

I
pro
Kundig, netjes, optijd,
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Nuland (Nederland)
De verhuizers waren goed op elkaar ingespeeld, vrolijk en hebben alles netjes geseald. Om half acht aanwezig, inventariseren, inpakken en om half drie stond alles netjes weer op nieuwe adres.
pro
Secuur en zeer vakkundig
pro
Harde werkers/goed team
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Helvoirt (Nederland)
Het maken van een afspraak voor een intake-gesprek ging soepel en het gesprek zelf gaf geen aanleiding voor het vragen van een 2e offerte bij een ander bedrijf. Sprak gewoon aan. De uitvoering ging ook goed, vriendelijk personeel waar niets teveel voor was. Het blijft altijd een gok voor welk bedrijf je kiest, je verhuist immers niet elke dag, de recensies gaven al een zeker gevoel en deze klopten!.
pro
goed intake-gesprek
pro
afspraken werden nagekomen
con
personele planning in het begin, werd gelijk opgelost
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Goed gesprek met vertegenwoordiger en die was heel duidelijk over de verhuizing en uitleg hoe het allemaal in zijn werk gaat
pro
op tijd volgens afspraak
pro
vakkundig
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Alles goed geregeld vanaf contact moment tot dag van verhuizing hadden onverwachts ziekenhuis opname zonder problemen alles kunnen aanpassen
pro
Verhuizers zijn beleefd en denken mee met plaatsen meubels in nieuwe woning
pro
Beleefd en netjes werken
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Namen alles uit handen. Makkelijk benaderbaar vooraf en goede communicatie vooraf en tijdens de verhuizing. Vriendelijke en nette verhuizers.
pro
vriendelijk
pro
goede communicatie
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Goirle (Nederland)
Corect en snel binnen 1 week op de datum die wij beschikbaar hadden. Goed ingepakt en uit gepakt.
Verhuisd van Sint Oedenrode (Nederland) naar Sint Oedenrode (Nederland)
De dubbele verhuizing is prima verlopen. Opslag goed geregeld . Vriendelijke hard werkende jongens.
pro
Keurig op tijd
pro
Goede dozenservice
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Verhuizers waren behulpzaam en vriendelijk. Het verliep allemaal voorspoedig.
Ik ben tevreden over de gang van zaken
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Alles klopt.

Duidelijk voorbereidingsgesprek.

Snelle en servicegerichte medewerkers.
Prijs en geboden hulp is perfect.
pro
Komen afspraken na
pro
Ruim voor de afgesproken tijd aanwezig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Prima sfeer, ook onderling, en heel efficiënt. Afspraken werden goed nagekomen. Geen schade en goed meedenken
pro
Efficient
pro
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Verhuisd van Veghel (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Goede voorbereiding, leuke mensen, professionele afhandeling kortom een prima verhuisbedrijf die alles voor je kan regelen.
pro
flexibel
pro
prijs
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Breda (Nederland)
De verhuizers (3 stuks) wisten duidelijk van wanten en de meubels werden bijna allemaal geseald en met voldoende dekens ingepakt en beschermd. Het demonteren en monteren van kledingkast en bed werd professioneel aangepakt. De verhuizers waren vriendelijk en behulpzaam.
pro
Professioneel
pro
Vriendelijk en behulpzaam
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Riel (Nederland)
Erg tevreden. Ruim van te voren de dozen gekregen. De verhuisdag verliep heel vlot en ging helemaal goed. Alles weer netjes in elkaar gezet en op de goede plek. Het inleveren van de verhuisdozen was wat ons betreft wat krap aangezien we een drukke tijd hadden met een pasgeboren baby. Maar na ruim 4 weken is dit toch gelukt.
pro
Ruime tijd om in te pakken
pro
Verhuisdag verliep heel soepel
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
alles is goed gegaan, van het intake gesprek , leveren van de verhuisdozen, het weer ophalen van de lege dozen . De dag van de vehuizing is alles ook goed gegaan. Afspraken worden nagekomen. Familiebedrijf met korte lijnen.
pro
nakomen afspraken
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
In 1 woord: geweldig! Van het 1e gesprek tot en met aankomst in mijn nieuwe huis. Een heel professioneel verhuisbedrijf. Ik had het niet anders willen doen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
Intake gesprek heeft professionele indruk achtergelaten. Verhuisdozen werden ruim van tevoren bezorgd zodat deze op het gemak gevuld konden worden. Vóór de verhuisdag is er vanuit van Ravels gebeld om te vragen of alles duidelijk was en of we eventuele vragen hadden. Van Ravels is op het nieuwe adres geweest om te verkennen welk materieel er nodig was. Verhuisdag zelf ging top. Beleefd en profesioneel personeel. Datum geprikt voor het ophalen van de dozen. Klaar! Zorgloos verhuizen? Bel van Ravels
pro
Pre/after sales
pro
Bekwaam personeel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Ik kan niet goed bedenken wat er fout is gegaan. Ze zijn al hun afspraken nagekomen. Er is zeer zorgvuldig met de spullen omgegaan. Snelheid ging niet voor zorgvuldigheid. Netjes in de omgang en bij vertraging aan het eind werd er extra personeel ingezet. Tevens zijn de kasten prima uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Niets op aan te merken. Ze hebben ons twee keer prima verhuisd binnen een jaar.
pro
komen alle afspraken na
pro
zorgvuldig met je spullen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Het ophalen van onze spullen is prima verlopen. De jongens waren heel professioneel en vriendelijk. Alles staat nu bij u in de opslag.
pro
Keurig ingepakt
pro
Goede verhuisdozen
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Van het begin tot het eind prima.
Verhuizing liep vlot ondanks de 40° .
De kasten vakkundig uit- en in elkaar gehaald. Fijne mensen, alles keurig achter gelaten.
Kortom een aanrader!!!!
pro
Vakkundig
pro
Goede bescherming meubels
Verhuisd van 's-Hertogenbosch (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland)
Vanaf de eerste ontmoeting met meneer van Ravels straalde er een rust en betrouwbaarheid uit. Op het moment dat de verhuizers kwamen is dat gevoel niet weg gegaan. De mannen hebben kei hard gewerkt en zorgden en tussendoor maakten ze gewoon grapjes en zorgden er voor dat ik hierdoor ook een stuk relaxter werd
pro
De verhuizers en meneer van Ravels
pro
Snelheid van reageren op een vraag
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Positief team hardwerkende mannen ondanks de hitte. Bij twijfel werd ik er meteen bij gevraagd om even te overleggen. Omdat ik op de dag van de verhuizing pas de sleutel kreeg konden niet alle dozen naar de geëigende kamers en moest veel opgeslagen worden op zolder. Ook dat is netjes opgepakt.
pro
Servicegericht
pro
Goede communicatie
con
Schroef van een van de kasten mistte
con
Geen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Leusden (Nederland)
Onze ervaringen met dit verhuisbedrijf is zeer goed bevallen. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek thuis werd er een duidelijke uitleg gegeven hoe ze te werk gingen. De inventaris werd met een rondje in het huis goed opgenomen. De dag van de verhuizing waren de 2 kleine vrachtwagens mooi op tijd. De ploeg bestond uit 5 mannen die heel gemotiveerd waren om hun werk te doen. Even een rondje huis en daarna in een sneltrein vaart werden de dozen naar beneden gehaald en ingeladen. De rest volgde er snel achteraan. Het inladen duurde in het totaal 3.5 uur. Het uitladen was ook super snel gedaan . En nagenoeg geen schade . Echt super gedaan jongens nogmaals bedankt 👍💪
pro
Super netjes gewerkt en in een rap tempo
pro
Vrolijk team
con
Hebben wij niet
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Klaaswaal (Nederland)
Vrijdag 26 juli 2019 zijn we verhuisd met #VanRavels verhuizingen.

Iedereen die bang is dat verhuizers lomp volk zijn, met alle indiaan-verhalen die de ronde gaan, heeft nooit kennis gemaakt met Ravels!!!!
Vanaf de kennismaking met [naam verwijderd door Sirelo] waren we al terecht overtuigd: we willen enkel met hen verhuizen!
Ze maken waar wat ze beloven!
Eerlijke communicatie en goede service!
Een overzichtelijke offerte na een deskundige opname van de te verhuizen inboedel, goede service bij het leveren van de verhuisdozen en een snelle demontage van meubels voorafgaande aan de verhuizing (daags ervoor vanwege de hitte; hittegolf met 40C).
Ondanks de hitte die ook op de dag van verhuizing doorging met 39C verliep de verhuizing goed georganiseerd, vlot én gezellig!
[naam verwijderd door Sirelo] en zijn team zijn absoluut KLASSE!!!

De warme appelflappen en zeker het water (op laadplaats en losplaats; beide plaatsen 24 flessen water in de koeling) werden dankbaar ontvangen.

Werkelijk BIZAR dat je dan van [naam verwijderd door Sirelo] mag vernemen dat wij het eerste adres waren die week waar ze überhaupt (gekoeld) drinken kregen aangeboden!!!!
En dat met deze hittegolf!!!!

Mocht je ooit verhuizen dan kan ik Van Ravels Verhuizingen ABSOLUUT en VAN HARTE aanbevelen!!!!!!!!!

Onze hobby zal verhuizen nooit worden (inpakken kost zoveel tijd en geeft onrust), maar wanneer we toch nog ooit verhuizen, hoeven wij in ieder geval nooit ons af te vragen wie de verhuizing zal doen: VAN RAVELS verhuizingen!!!!!!!!!

Bedankt [namen verwijderd door Sirelo] en team!!!!!!!!! Dankzij jullie kijken wij met veel plezier terug op een zeer geslaagde en voorspoedige verhuizing!!!!!!!!!
Lees meer
pro
Eerlijk, transparant en betrouwbaar
pro
Gezellige en professionele verhuizing
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Heel (Nederland)
Ervaren verhuizers, persoonlijk en relaxed intakegesprek. Op de dag van de verhuis zou het enorm warm worden (37 graden). daarom erg vroeg begonnen, maar heel erg professioneel en rustig aangepakt.
pro
Relaxed en ervaren team
pro
Fijne en persoonlijke intake
Verhuisd van Loon Op Zand (Nederland) naar Vlijmen (Nederland)
de verhuizing van mijn moeder naar een verzorgingshuis is goed verlopen en keurig afgehandeld.Zo ook de verhuiizng van mijn neef naar een ander appartement.
pro
tijdig opplaats van bestemming
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Vanaf de offerte opname tot aan de lege dozen weer ophalen, komt verhuisbedrijf van Ravels zijn afspraken na. Er gewoon zijn, op de juiste datum op de juiste tijd. Zeer zorgvuldig dus.
Tevens is de verhuizing zeer soepel verlopen en zijn de verhuizers kundig en voorzichtig te werk gegaan. De spullen die te groot zijn worden gedemonteerd, er wordt voorzichtig omgesprongen met je huisraad. Spullen worden ingepakt in dekens en met tape worden de dekens gefixeerd om daarna met folie het hele object te fixeren.
In het nieuwe huis worden de spullen voorzichtig naar binnen gebracht, je hebt vaak net het huis in orde gebracht en wilt niet dat je opnieuw moet beginnen. Bij ons was dat dus niet nodig, een hele zware loopband van +- 100 kilo is zonder ook maar schade te maken aan trap of muren naar de zolder gebracht. Daarvoor mijn petje af want dat was niet makkelijk.
De verhuizers zijn allemaal sterke kerels die weten wat ze moeten doen en elkaar stimuleren. Ik heb gemerkt dat ze het ook als een uitdaging zien om zware spullen goed te verhuizen.
Kortom was verhuisbedrijf van Ravels voor ons de perfecte keuze.
Lees meer
pro
Zorgvuldig
pro
Voorzichtig met je huisraad
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Rosmalen (Nederland)
Zeer fijn team mannen. Goed op elkaar ingespeeld, alles netjes ingepakt en er is niks beschadigd geweest.
pro
Snel werken
pro
Netjes alles ingepakt
con
Waren een uur te laat bij ons.
Verhuisd van Geldrop (Nederland) naar Helmond (Nederland)
Ze waren lekker op tijd, ging allemaal heel voorspoedig. Spullen allemaal netjes overgekomen (dit van een appartement 3 hoog). Dikke aanrader!
pro
Snel
pro
Netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Verwachtingen volledig uitgekomen, harde werkers, sterke mannen, gezellig. Fijn dat we een paar dozen iets langer mogen houden ivm onze verbouwing.
pro
Harde werkers
pro
Gratis dozen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Komt afspraken na, is duidelijk in de offerte en geen verassingen.
Voorbereiding moet gedaan zijn maar dan is de verhuisdag bijna een feestdag, ook door de instelling van en de communicatie met de verhuismannen.
Wees wel voorbereid dat op het moment dat de heren er zijn een tornado door je huis gaat, zo moet het ook zijn!
pro
Goede communicatie
pro
Pakken aan en door
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
We waren zeer onder de indruk van de gediciplineerde aanpak, waarbij iedereen zonder zeuren zijn werk doet, de effectieve en efficiente aanpak, samen gewoon een goed team neerzet
pro
niet lullen maar poetsen
pro
op tijd even adempauze en daarna weer vol gas
con
in no time hadden ze alle koeken, komkommers, tomaten en frisdrank achter de kiezen (grapje, maar eten kunnen ze!)
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
goed personeel , hard werkend, welwillend, beleefd, personeel was goed op elkaar ingespeeld. goed dus
pro
werktempo,
pro
samenwerking
con
1 kast werd inelkaar gezet en weer afgebroken, omdat de ruimte niet goed zou zijn, achteraf bleek dat wel te kunnen
con
wasmachine was niet aangesloten
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Nette verhuizers, gaan netjes met de spullen, kunt zelf aageven waar alles naar toe moet. verhuizers zijn bereid wat extra te doen. Prijs weet je van te voren en is reeel.
pro
duidelijke prijs
pro
inventarisatie thuis van tevoren daarna offere
Verhuisd van Sprang-capelle (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Uitstekende kwaliteit overall, niet duur, deskundige verhuizers, prettig contact, makkelijk om afspraken te maken over de planning, punctueel, snelle reactie in de email/telefonische communicatie, kordate en snelle werkers
pro
kwaliteit
pro
prijs
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Beek En Donk (Nederland)
Vooraf was de lat best hoog gelegd 'wij willen u laten genieten van uw verhuizing'. Dat leek me erg hoog gegrepen. Maar alles zat mee die dag. Er was een goede voorbereiding geweest en het was gelukkig prima verhuisweer. En vervolgens heeft het verhuisteam van Ravels - 6 man sterk - ervoor gezorgd dat de verhuizing heel soepel en heel snel verliep, en in een gezellige sfeer. Leuke nette gasten, heel vriendelijk, hard gewerkt, alles netjes achtergelaten.
pro
Contact is informeel, uitvoering professioneel
pro
Ervaren verhuisteam
con
geen minpunten
Verhuisd van Hoogerheide (Nederland) naar Ossendrecht (Nederland)
Heel correct en keurig op tijd. Vriendelijke verhuizers die net een stapje extra zetten. Alles is in prima staat overgebracht.
pro
op tijd
pro
behulpzaam
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Goede service. Dozen werden op tijd geleverd. Duidelijke afspraken van tevoren gemaakt en kwamen mooi op tijd. Alles heelhuids over. Prima.
pro
Op tijd
pro
Goed ingepakt
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Kwamen ruim op tijd. Eerst inspectie van het huis om de volgorde te bepalen en daarna met 4 man aan de slag. De meubels werden goed ingepakt. De verhuizing is supersnel gegaan.
pro
snel
pro
secuur
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Cothen (Nederland)
Vijf sterren geven wij nooit, er moet iets te verbeteren blijven. Maar wij zijn zeer tevreden, ook over de verhuizing van een deel van onze spullen naar een Alpenland.
pro
(zeer) goede communicatie, afspraken stipt nagekomen.
pro
medewerkers correct, hulpvaardig, gedisciplineerd en aardig.
Verhuisd van Gilze-rijen (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ik heb gebruik gemaakt van “Van Ravels Verhuizingen”. Het gehele Proces van het eerste telefonisch contact, het huisbezoek voor een betrouwbare offerte, de verstrekking van de inpak materialen tot de werkelijke verhuizing ging conform de beloftes. Op de dag van de verhuizing stonden de mensen om 7.30 op de stoep en rond de middag gingen we naar het nieuwe huis. Het nieuwe huis lag buiten Nederland maar dat was ook geen probleem. De medewerker dachten in oplossingen in plaats van problemen. Wat een opluchting was in een stressvolle tijd
pro
Betrouwbaar
pro
Stipt, snel
Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Neerpelt (België)
De verhuizers waren vlot, super aardig, professioneel en ze denken niet in problemen maar in oplossingen. Ze waren keurig op tijd en eigenlijk sneller dan verwacht waren alle spullen ingeladen. De dames van de inpak waren erg vriendelijk en we hebben nog erg gelachen met elkaar.
pro
Professioneel
pro
Ontzorgen
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Prima verhuizing er werd snel en efficiënt gewerkt, Helaas kon de verhuis lift niet gebruikt worden omdat er een auto in de weg stond en wij geen idee hadden van wie die was. Het verhuisteam heeft dit op een creatieve manier opgelost. De volgende keer kiezen wij zeker weer voor dit bedrijf.
pro
Stevige goede dozen
pro
Gezellige sfeer
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Breda (Nederland)
Prima verhuisd van A naar B. Leuk ervaren team, de jongens waren bereid goed mee te denken in oplossingen. Al met al een gezellige dag!
pro
Snel en zorgvuldig
pro
Gezellige jongens
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Breda (Nederland)
De verhuizing is zonder problemen verlopen. Op tijd aanwezig. Rondje door het huis gelopen. Spullen geselecteerd en in volgorde afgewikkeld. Leuke verhuizers. Niets was teveel. Ook het tussendoor, op een ander adres, ophalen van een tafel en bed was geen enkel probleem. In het nieuw huis stond alles op de juiste plek (kamer). Geen schade. Van Ravels verhuizingen heeft ons veel werk uit handen genomen. Top.
pro
Vriendelijke vlotte verhuizers (geen kapsones) alles in overleg
pro
Structuur en volgens planning
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Super bedrijf die mijn inboedel keurig en efficiënt naar de andere kant van het land verplaatst heeft. Door de goede onderlinge samenwerking was de klus zo geklaard! Het team is goed op elkaar ingespeeld en ging keurig met mijn spullen om!
pro
Samenwerking
pro
Initiatief nemend / proactieve ondernemer
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Leeuwarden (Nederland)
Omdat na verhuizing schade was
Er was een schaal van lamp kapot gevallen
Rlectrisch bed deed het nietvmerrczelf opgelost
Zelf kleding in gaan hangen
Niet genoeg boxen voor kleding bij zich dus in dozen gedaan die ergens tussen 100 dozen beland waren
Kast niet goed in elkaar iets van gezegd zei hij ja oude kasten pardon
Had geen gereedschap om kasten te demonteren had brutaal gewoon gereedschap uitvonzecksmercgehaald en oplader telefoon ook zonder iets te zeggen
Vult zelf formulier in met score
Ook nog stoel beschadigd ach mevr goede zaken waar uw reparitiekit kunt kopen
Pardon koud loom stoelen waar twee diepe scheuren in zitten en lamp nee niet boven 250 euro dus geen vergoeding echt raar
De jongens eromheen echt topper harde werkers
pro
Bespreking vooraf
pro
Afvoer extra afval
con
Onduidelijkheid en kapotte spullen
con
Haastig nadat het al last werd
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Roosendaal (Nederland)
Antwoord van
Ook een kwaliteits verhuisbedrijf zoals van Ravels Verhuizingen laat wel eens een steekje vallen.
We gaan niet in op elk detail maar mbt de schade is er een goed mailcontact geweest. Uiteindelijk was het verkregen antwoord niet wat klant wilde horen maar daarom niet onterecht. Jammer dat we geen foto’s kunnen uploaden die een zeer duidelijk beeld van de schade laten zien.
En ja, er is door een van onze verhuizers niet correct gehandeld maar dat lossen wij intern op.
Van hoe de telefoniste je te woord staat tot het einde van de grote verhuizing is alles top geregeld en zijn deze medewerkers super vriendelijk! Ze gaan zorgvuldig en respectvol om met de inboedel. Ze geven duidelijk aan wat er die dag gaat gebeuren, hoe ze te werk gaan en handelen dit ook allemaal netjes af. Ik keek op tegen de dag van mijn verhuizing met al die spullen en mensen.. maar met dit verhuisbedrijf wordt elke verhuizing een plezier!
pro
Zorgvuldig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar ‘s Hertogenbosch (Nederland)
Vooraf werden de verhuisdozen netjes op tijd geleverd, en toen het er te weinig bleken te zijn werden ook de extra dozen zonder problemen gebracht. Op de dag van de verhuizing waren de mannen keurig op tijd, er werd stevig aangepakt en precies volgens schema vertrokken we naar Schoonebeek. Daar stond alles weer vlot in de juiste kamer en werd de sportapparatuur en wasmachine/droger weer aangesloten. Een voorspoedigere verhuizing kan ik me gewoon niet voorstellen!
pro
Ze doen wat ze beloven, alles in 1 dag
pro
Nul schade
con
De lege verhuisdozen moeten nog steeds opgehaald worden
Verhuisd van Nieuwerkerk Ad Ijssel (Nederland) naar Schoonebeek (Nederland)
Vriendelijke medewerkers, aangestuurd door familiebedrijf. Snel alles ingepakt en met verhuislift op nieuwe adres de huisraad binnen gezet.
pro
Zorgvuldigheid
pro
Snelheid
con
Spijkertjes gemorst op oprit
con
Nieuwe auto had lege accu
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Vlijmen (Nederland)
Het was gewoon goed, efficient, en overall goed geregeld.
De klus verliep snel. Communicatie met de onderburen was goed gezien zij naar onze verdieping verhuisde. Al met all een zeer soepelle verhuizing.
pro
Tijdsbestek
pro
Efficientie
Verhuisd van ’s-Hertogenbosch (Nederland) naar ’s-Hertogenbosch (Nederland)
Klantvriendelijk personeel. Niets was te veel.
Ze gaan voorzichtig met de spullen om.
En de verhuizing gebeurde planmatig.
pro
Zie hierboven
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Professioneel, harde werkers, zeer correct, en ook heel vriendelijk, Ons electrisch bed deed het niet, gebeld en zo weer perfect afgehandeld. Niet zo van de verhuis is voorbij, bekijk het maar.
pro
Waren er al vroeg,eerst een rondje gelopen en de mensen gingen aan de slag,
Verhuisd van Meerle (België) naar Meerle (België)
Eerste keer laten verhuizen. Alles werd keurig ingepakt met de grootste zorg. Meubels in dekens en omwikkeld met folie. Alle meubels voor zover mogelijk gedemonteerd en weer netjes gemonteerd op de plaats van bestemming. Het monteren van de lift voor de verhuizing duurde wat lang en ook het juiste materiaal was niet in eerst instantie aanwezig. Daarom duurde het wat langer dan noodzakelijk leek mij. Maar verder de afhandeling prima in orde
pro
Zorg om meubels
pro
Inpakken in verhuisauto zorgvuldig gedaan
con
voorbereiding lift had beter gekund
Verhuisd van Nieuwerkerk A/d Ijssel (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Een ander verhuisbedrijf werkte niet op zaterdag en wilde dat in twee dagen doen.
Dat kwam bij ons niet uit vanwege de korte tijd die hadden.
pro
Snelle inladen/ vrolijke gasten
pro
Snelle uitladen/vrolijke gasten
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Kreeg al een goed gevoel bij eerste afspraak. Verhuizing ging prima en vlot. De Lundya kasten werden gesealed en hoefden niet uit elkaar gehaald te worden en opnieuw opgebouwd te worden. Dat vonden wij een grote meevaller want dat zou veel tijd gekost hebben. Niets beschadigd en alles was binnen een dag gepiept.
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Deurne (Nederland)
kwamen hun afspraken naar en het voortraject van contact tot persoonlijke offerte was goed, snel en duidelijk en de verhuisers wisten wat ze moetsen doen en zeker niet moeilijk.
pro
prijs kwaliteit verhouding is super
pro
snelle reactie op vragen en offerte
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Verhuizing is goed verlopen, ondanks, dat ze het met een man minder moesten doen. Mannen waren netjes op tijd. Erg vriendelijk en correct in bejegening. Alles werd netjes verpakt. Wat lichte beschadigingen meubel, die met verf bij te werken waren. Gezellige verhuisploeg, ook onderling met elkaar. Het was een gezellige dag!
pro
Vriendelijk personeel, zeer correct, op elkaar ingespeeld met één voorman, die alles in de gaten hield.
pro
Alles keurig en zorgvuldig ingepakt en weer correct gemonteerd.
Verhuisd van Hendrik Ido Ambacht (Nederland) naar Hendrik Ido Ambacht (Nederland)
Verhuizing erg goed verlopen zonder enig e beschadiging of andere problemen. En erg aardige verhuizers. Zijn zeker aan te bevelen
pro
vakkundig
pro
voorkomend
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Mannen waren heel bereidwillig. Waren keurig netjes op tijd in de ochtend en hebben uitgevoerd hetgeen op voorhand was overeengekomen. Enkele zaken zijn niet vlot verlopen, maar dit geheel door externe omstandigheden. Maar voor elk probleem is er een oplossing. Heel tevreden op het einde van de dag. 10/10 is perfectie, en m.i. is dit niet realistisch. Daarom 8/10 is voor mij een prachtig resultaat.
pro
bereidwillig
pro
nauwkeurig omgaan met meubelen en andere zaken
con
er was overeengekomen om geen ladderlift te nemen. Dat was misschien een verkeerde inschatting. Deze was echt wel van pas gekomen.
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Putte (Nederland)
Prettig kennismaking gesprek. gaf gelijk al veel vertrouwen. Maakte ons gelijk attent op hun inpak service. De offerte die daar uitkwam lag precies in de buurt van onze eerste inschatting. De dag voor de verhuis kwamen er twee dames die alles tot in de puntjes mee ingepakt hebben en ervoor zorgden dat er op de verhuisdag hierna vlot kon worden gewerkt. Met een team van zes mensen, twee vrachtwagens en een hoogwerker waren onze spullen in no time uit ons appartement, berging en garage. In Prinsenbeek werd alles wederom vlot uitgeladen, in elkaar gezet en alle dozen op de juiste plaats en het juiste vertrek neergezet. Al met al een verademing, zeker gezien het feit dat wij erg tegen deze verhuizing opkeken. Chapeau.
pro
Vlotte reactie en offerte.
pro
Geweldige mensen, een aanrader.
con
Kan er geen bedenken.
Verhuisd van Tholen (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland)
Ja, een mooie club. Een leider en drie jongere mannen allemaal geweldig. Het zeer zorgvuldig omgaan met de meubels en alle andere spullen. Geen herrie alles even rustig zowel bij inladen als uitladen. Erg goed op elkaar ingespeeld
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Son En Breugel (Nederland)
Goed, snel, accuraat, precies, vooral “ploegleider” weet hoe klant het wilt!
Ook al was de verhuizing groots, 140 dozen en de nodige spullen die niet in een doos kunnen, is het op 1 lange dag gelukt.
pro
Ging goed, verhuizers wisten wat ze moesten doen.
con
Een van de 7 verhuizers was erg moe en dat was af en toe te merken.
Verhuisd van Halsteren (Nederland) naar ‘shertogenbosch (Nederland)
Goed werk geleverd.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Someren-eind (Nederland)
de manier waarop de medewerkers met mijn spullen omgingen,was voor mij een teken
dat ik met vakmensen te maken had .Dat gaf een goed gevoel.Bij vragen namen ze de tijd om je te woord te staan.De afhandeling was correct.
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Gorinchem (Nederland)
Intake-gesprek was prima en gaf mij meteen een goed gevoel. De offerte was scherp tov andere verhuisbedrijven. De verhuizing is vlekkeloos verlopen. De verhuizers waren vriendelijk, correct en professioneel. Niks was te veel en ze waren goed op elkaar ingesteld. Binnen een aantal uur waren wij verhuisd!
pro
Proffesioneel
pro
Goede prijs
Verhuisd van Berkel-enschot (Nederland) naar Berkel-enschot (Nederland)
Verhuizing verliep vlot. Mannen waren vriendelijk. Contact met ons verliep goed. Onderling af en toe wat onvriendelijke opmerkingen.
pro
Vriendelijk personeel
pro
Vlotte verhuizing
con
Onderling wat onvriendelijkheid
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Puttershoek (Nederland)
prima jongens, komen afspraken na en zijn zeer klant vriendelijk.
werken netjes en geven een goed gevoel.

verhuizen zal nooit mijn hobby worden, maar met deze firma hoef je niet nerveus te zijn
pro
prijs kwaliteit
pro
klantvriendelijk
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Gorinchem (Nederland)
ales goed gegaan
pro
vriendelijk
pro
netjes
Verhuisd van Zundert (Nederland) naar Zundert (Nederland)
Alle afspraken goed nagekomen, na de eerste intake nog wat extra dozen nodig. En werden direct volgende dag nageleverd.

Verhuisdag zelf liep erg soepel, door weer en wind werd er netjes gewerkt.

Voorheen nooit met een verhuisbedrijf gewerkt, maar we werden echt ontzorgd!
pro
Afspraken nakomen
pro
Zorgvuldig gewerkt.
con
Trampoline moest uiteindelijk toch uit elkaar.
Verhuisd van Oisterwijk (Nederland) naar Moergestel (Nederland)
Heldere, accurate communicatie vooraf. Hele zorgvuldige, voorzichtige en prettige afhandeling op de dag zelf. Leuke jongens met ervaring.
Verhuisd van Bonaire (Bonaire, Sint Eustatius en Saba) naar Geesteren (Nederland)
Heel hard en netjes gewerkt, meubelen werden goed verpakt en er zijn oplossingen gevonden voor meubels die niet over de trap naar boven konden. Er werd goed meegedacht.
pro
Gaan zeer netjes met je spullen om
Verhuisd van Papendrecht (Nederland) naar Nederhemert (Nederland)
De verhuizers waren 's morgens op tijd aanwezig. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hadden de juiste materialen bij zich.
Tijdens de verhuizing kreeg ik een goede indruk van hun vakmanschap. Ook kreeg ik goede adviezen. De verhuizing is goed en snel verlopen. Alles is keurig en zonder schade overgebracht. De verhuizing is snel verlopen en binnen één dag klaar.
pro
Vakmanschap en kennis van zaken
pro
Vriendelijkie benadering door verhuizers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Nette en snelle verhuizing ,achteraf wee kettingkast van twee fietsen MC stuk ,pas na twee weken geconstateerd ,( geen melding van gedaan .verder alles netjes verlopen,
pro
Correcte en snelle verhuizing
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Heesch (Nederland)
Men komt thuis de situatie beoordelen en je krijgt gelijk een definitieve prijs.
Op de dag van de verhuizing waren de verhuizers later dan afgesproken maar we werden wel geïnformeerd dat men door files later zou komen. De verhuizers gingen zorgvuldig te werk en pakte alles goed in. De ruimte in de verhuiswagen word goed benut. Uitladen ging soepel en hulp werd er geboden bij het in elkaar zetten van een hoekbank.
pro
Zorgvuldig
pro
Serieus
con
Verhuizers waren niet op de hoogte dat ik al betaald had
Verhuisd van Oud Beijerland (Nederland) naar Nieuw-Beijerland (Nederland)
Nette manier van werken, net en gemotiveerd personeel. Geen enkele schade en alles netjes opgeleverd. Werken tot alles af is. Extra werkzaamheden werden direct opgepakt. Denken actief mee in oplossingen enz.
pro
Familie bedrijf, persoonlijk
pro
Gemotiveerd personeel, bereid om dat extra tandje bij te zetten
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
Kundig ervaren team die met je meedenkt. Harde werkers maar wel gezellig.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Hendrik-ido-ambacht (Nederland)
Ik zag tegen het verhuizen op, nerveus /onrust .het samen lopen door mijn huis met de voorman gaf al aan hoe alles zou verlopen . .Gezellige rustige mannen ,dat gaf een veilig gevoel, dachten met me mee en gaven advies.Ook tijdens de koffie pauze was er gezelligheid.
pro
Goede werkwijze ,geen stress vanuit de verhuizers
pro
Heb het ondanks alles goed ervaren ,niets was teveel voor hun
con
Nvt
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Prima verhuizers die er echt alles aan doen om al je spullen, ook als ze niet door een deur of raam passen, goed te verhuizen.
pro
Vriendelijk
pro
Oplossingsgericht
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Het aanbod van het verhuisbedrijf in Breda, was voor mij transparant: wat afgesproken werd, is nagekomen. De verhuizing verliep duidelijk, helder en is naar verwachting verlopen. De samenwerking was ook erg prettig, omdat de verhuizers erg vriendelijk waren in het contact.
pro
Duidelijk
pro
Afspraken werden correct nagekomen;
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Barendrecht (Nederland)
Keurig op tijd en professioneel geholpen. De hele tijd een goede sfeer, wat de klus die het verhuizen toch is, een stuk prettiger maakte. Wij hopen niet snel weer te verhuizen, maar indien nodig denken wij zeker weer aan Van Ravels.
pro
professioneel
pro
gezellig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Harde werkers, vriendelijke lui. Zoeken voor elk probleem een oplossing
pro
Harde werkers
pro
Zorgvuldig
con
Te weinig dozen en stickers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Contact vooraf ging snel en was duidelijk. Door van tevoren langs te komen, werden de mogelijkheden voor verhuizing van de piano goed doorgenomen. Verhuizing zelf ging snel en het waren harde werkers.
pro
Vooraf duidelijk contact
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Oostkapelle (Nederland)
Geen invloed op leveringsdatum verhuisdozen. Contante betaling op verhuisdag (niet meer van deze tijd). Soms beetje nonchalant tijdens verhuizing.
Overall toch goed gegaan en gedaan
pro
Snel werken
con
contante betaling
con
geen invloed op leveringsdatum verhuisdozen
Verhuisd van Almkerk (Nederland) naar Breda (Nederland)
De voorbereiding had ik zelf niet goed ingeschat en ben drie keer om meer dozen gegaan. Dat was geen enkel probleem, zeer flexibele mensen (ook op kantoor). Verder werden de spullen goed ingepakt, zeer zorgvuldig in- en uitgeladen. Bovendien moesten de spullen in een loods en hadden we nog twee fietsen die naar een ander adres moesten (dat hadden we niet afgesproken). Ook dat was geen probleem. Kortom, flexibel, vakkundig, en de inboedel netjes verhuisd. Wij waren er zeer tevreden over !!

Hans en Jose
pro
Geen enkele schade opgelopen !
pro
Goede prijs/kaliteitverhouding.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bergen Op Zoom (Nederland)
Een betrouwbaar bedrijf, vriendelijke mensen, goede zorg voor mijn spullen, begripvol. Enig minpuntje: te weinig dozen en inpakmateriaal.
pro
snel, correct, vriendelijk, schadevrij
con
Te weinig dozen en inpakpapier.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland)
Wij zijn driemaal binnen een jaar verhuisd; bij de eerste verhuizing is de gehele inboedel in opslag gegaan bij de verhuizer; vervolgens is alles naar een klein appartement gebracht. Tenslotte zijn we onlangs naar de definitieve woning verhuisd. Alle verhuizingen waren tot in de puntjes verzorgd.
pro
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
pro
Correct personeel
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Prima organisatie, totaal.
pro
Prettig kontakt.
pro
Prettige mail uitwisseling.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Een professioneel handelend team met een uitstekende onderlinge sfeer die ruim 50m3 in ongeveer 7uur hebben gesealed, ingeladen en afgeleverd op 2 locaties. De verhuisafstand was ruim 80km.
pro
adequaat handelen
pro
uitstekende werksfeer en inzet
Verhuisd van Waalre (Nederland) naar Tiel (Nederland)
Ook al was het 37 graden alles werd netjes gedaan.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Aardige jongens, goede afstemming. Er is keihard gewerkt, maar er was ook tijd voor een gesprekje en een lolletje: heel fijne ervaring!
pro
Goed team
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Aardige medewerkers die meedenken en ondanks de 36 graden hitte bleven zij optimistisch en hulpvaardig
pro
Service
pro
Vriendelijkheid
con
Inpakken beter labelen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Tinte (Nederland)
We zijn verhuisd door van Ravels na tip van een eerdere verhuizing door van Ravels. Alles netjes en snel geregeld voor een schappelijkr prijs
pro
Alles volgens afspraak
pro
Prijs viel mee
Verhuisd van Schijndel (Nederland) naar Schijndel (Nederland)
Snelle en correcte uitvoering met veel zorg voor al het meubilair etc.
Personeel was vriendelijk en werkte alles keurig af tot op het laatste moment.
Kortom wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Breda (Nederland)
Supersnelle verhuis. keurig personeel .
Inclusief lampen hangen en dat alles binnen 4,5 uur.
Van patiowoning naar appartement 9 hoog.
Compleet keuzepakket m.b.t. extra mogelijkheden zoals in- of uitpakservice
Zelfs schoonmaak op verzoek mogelijk.
pro
alleen maar plus
con
geen minpunten
Verhuisd van Gilze (Nederland) naar Breda (Nederland)
Alles gegaan zoals afgesproken, prima team die zorgvuldig omging met onze spullen. Ook goed meegedacht tijdens de verhuizing
pro
Leuk en dynamisch team
pro
Goede behandeling van waardevolle spullen
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Ede (Nederland)
het was een efficiënte en prettige en snelle verhuizing waarbij 'in oplossingen' werd gedacht ook de verhuislift was goed geregeld.
pro
waren ruim op tijd aanwezig
pro
werd vorozichtig met mijn spullen omgegaan
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dprdrecht (Nederland)
De communicatie mag wat beter maar verder is alles naar wens gegaan. Personeel is aardig en behulpzaam en werken netjes. Spullen worden netjes en degelijk ingepakt en vooraf worden ruim voldoende dozen en inpakpapier geleverd. Kantoorpersoneel is vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
pro
Aandacht voor je spullen
pro
enthousiast personeel
con
Communicatie mag beter, vlotter gaan
con
Je ziet de baas slechts bij de offerte, verder niet.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Middelburg (Nederland)
Improviseren door ziekte personeel; snel hersteld. Harde, handige werkers - goede sfeer. Alles op tijd en volgens afspraak.
pro
Betrouwbaar
pro
Deskundig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Heel fijn als je je verhuizing uit handen kunt geven en je nergens naar hoeft te kijken. De heren van Van Ravels werken zeer professioneel, erg netjes, stelde zich aan iedereen voor, denken met je mee en zorgen ervoor dat je spullen zo goed mogelijk verpakt en verhuisd worden!
pro
Professioneel
pro
Netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Zeer snel en vakkundig oververhuisd zonder beschadigingen, alles wat uit elkaar werd gehaald is weer netjes volgens mijn wensen in elkaar gezet en op de door mij gekozen plek terechtgekomen, aardige nette jongens en korrekte voorman [naam verwijderd door Sirelo]
pro
Snelheid
pro
Zorgvuldigheid
con
Duur (niet de allerduurste overigens)
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Wij wonen nu op de derde verdieping zodat het werken met een verhuislift een ideale oplossing was. Nog voor de middag hadden vier mannen onze hele inboedel in de verhuiswagen. Even lunchen en op naar de nieuwe woning. Hier stond binnen de kortste keren alles binnen op de derde verdieping wel te verstaan. Bedden en kasten weer in elkaar gezet dozen op hun plaats PRIMA!
pro
Snel en correct werken.
pro
Verhuislift.
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
De middag voor d3 verhuizing werd alles vakkundig in dozen gepakt door 2 dames. Het laden van de auto verliep vloeiend en zonder enige schade was alles in Erm in no time weer uitgeladen. Chapeau!
pro
Vriendelijke benadering
pro
Efficient handelen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Erm (Nederland)
Zeer ervaren mensen! Denken mee en geven goed advies!
De verhuislift wordt zeer vakkundig geïnstalleerd en binnen korte tijd was ik over! Zeer ideaal als je verhuisd in een flat zonder lift!!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Twee keer verhuisd met deze verhuizer, beide keren erg tevreden. Snelle offerte, goede inschatting hoeveelheid werk, voldoende mankracht op dag zelf, vriendelijk en snel in communicatie. Flexibel in kleine last-minute wijzigingen in te plaatsen dozen/meubels. Gefocust op het voorkomen van beschadigingen van zowel huis als inboedel. Uitgebreid materieel.
pro
Professioneel, goed materieel
pro
Flexibel, prettige communicatie
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Breda (Nederland)
Kwam bij inventarisatie erg goed en vertrouwd over. Kreeg na dit gesprek meteen het gevoel dat is de verhuizer die ik moet hebben.
Het was niet de goedkoopste offerte, maar ondanks dit prijsverschil heb ik hier toch voor gekozen.
Op de dag van de verhuizing is alles goed verlopen, zeer professioneel en heb nauwelijks aanwijzingen hoeven te geven.
Top verhuizer, aanrader !!!!!!
pro
Goede prijsverhouding
pro
Snel, goed en zeer profesioneel
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eygelshoven (Nederland)
Op tijd de dozen,keurige verhuizers en alles snel en op de plaats van bestemming weer netjes alles weer op zijn plaats gezet.en na een belletje de dozen weer opgehaald
Verhuisd van Lage Mierde (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Alle afspraken zijn nagekomen. Er werd snel en vakkundig gewerkt. Het was erg warm, maar iedereen bleef vrolijk. In een mum van tijd stonden mijn spullen in de nieuwe woning.
pro
Kwamen alle afspraken na
pro
Werkten snel, vakkundig en met een goed humeur.
Verhuisd van Heusden (Nederland) naar Vlijmen (Nederland)
Gewoon goed geregeld, vriendelijke en behulpzame verhuizers en ondanks een opgebroken straat geen problemen gehad
Bedankt
pro
Service
pro
Sfeer
Verhuisd van Poppel (België) naar Willemstad (Nederland)
Wij hadden het complete pakket besproken dus ook inpak service, we zijn keurig gebeld om op de inpak dag een tijd af te spreken, de dames van de inpak service waren erg voorzichtig met onze spullen , en alles is nog extra in bubbel plastic en papier in gepakt. Dus alles is ook heel aangekomen op ons nieuwe adres, de dag van verhuizing zijn ze met een ploeg van 5 man gekomen om de bedden en kasten uit elkaar te halen en in te laden , geen overtogen woord en alles kon zelfs de lastigste stukken werden zonder morren (zelfs met een glimlach) naar boven gebracht, Ik kan mij niet voorstellen dat het ergens anders niet zo zou gaan, wij zijn super tevreden en zouden bij een evt. volgende verhuizing direct Ravels weer inschakelen.
pro
Super netjes en alles volgens afspraak
pro
ik kan geen enkel minpunt bedenken
Verhuisd van Wijk En Aalburg (Nederland) naar Wijk En Aalburg (Nederland)
Geschikt en sociaal personeel, netjes gewerkt en beleefd. Alles goed geregeld, ze waren op tijd aanwezig en op tijd gereed.
pro
bekwaam
pro
beleefd personeel
Verhuisd van Bladel (Nederland) naar Reusel (Nederland)
Kregen een duidelijke offerte. Hadden een goed verhuisteam. Ze werkten snel en voorzichtig. We hadden een goede communicatie met de teamleider. Ruim van te voren werden er verhuisdozen gebracht. Zijn na de verhuizing (na een mail) weer opgehaald.
pro
Komen de afspraken na.
pro
Werken correct en snel
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Vanaf het eerste contact meedenkend en vriendelijk, niet opdringerig of overdreven commercieel. Het contact voelde direct vertrouwd.
pro
vriendelijk en vakkundig
pro
vertrouwd en eerlijk
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Best (Nederland)
Alles was goed en vlot verlopen. Ze waren ruim op tijd. Alle meubels werden goed ingepakt. Je werd overal bij betrokken als ze op een meubel van te voren al een beschadiging zagen.
pro
Ruim optijd
pro
Alles was goed verlopen
con
Met na lopen oude huis beter alle kamers op een rustiger tempo nalopen. Was nu chaotisch.
Verhuisd van Drunen (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Goede Inventarisatie op locatie, goede offerte, afspraken worden nagekomen. Ook nette en beleefde verhuizers. Prima nazorg n.a.v. schade tijdens de verhuizing
pro
Net bedrijf
pro
Enthousiaste eigenaar en medewerkers
Verhuisd van Nuenen (Nederland) naar Nuenen (Nederland)
Mooi op tijd, eerst oriëntatie wat er mee moest en afgevoerd moest worden. Rustige en voorzichtige werkers. Ik vond de prijs-kwaliteit verhouding erg goed, mogelijk had Van Ravels zelfs wel iets meer mogen rekenen, maar goedgemaakt door middel van een tip aan de verhuizers. Ik zou ze opnieuw inschakelen denk ik zo.
pro
Kalm, voorzichtig en vakkundig
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Ze bieden snelle service, vol vertrouwen hebben we onze spullen laten overbrengen naar het nieuwe huis. De verhuizing ging zonder noemenswaardige problemen.
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Maren-kessel (Nederland)
Vakkundige verhuizers alles goed verzorgd waren mooi op tijd op de dag van de verhuizing toen de jongens klaar waren nog even gedronken en we konden s'avonds slapen toppie hoor mannen
pro
Zeer netjes en harde werkers
Verhuisd van Ridderkerk (Nederland) naar Ridderkerk (Nederland)
Verhuizing is perfect verlopen op de bank na; die kon niet door de deur.
Alles is zo goed als onbeschadigd over gekomen !!!!!
pro
Kundigheid en flexibiliteit van de mannen verhuizers
pro
De- en montage is goed uitgevoerd. Ben niet door mijn bed geazkt.
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Afspraken werden op tijd nagekomen Leveren van doze etc.Geen probleem bij te weinig dozen werden snel extra dozen geleverd.Keurig personeel en gingen heel zorgvuldig om met meubels en dozen
pro
Harde werkers
pro
Beleefd
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Ik ben zeer tevreden over Van Ravels verhuizingen. De goede service begon al bij het maken van een afspraak, Wij zijn goed geadviseerd hoe we de verhuis moesten aanpakken en wat Van Ravels kon betekenen voor ons. Heel fijn was dat er niets werd opgedrongen, maar juist goed werd meegedacht. De verhuizing zelf is perfect verlopen conform afspraak door zeer vakbekwame medewerkers. Erg tevreden!
pro
Goede service
pro
Goed advies
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Alles laten inpakken en laten gaan perfect en netjes met je spullen om.
Zijn aardige mensen echt een familie bedrijf.
Vragen zelfs of ze van de wc gebruik mogen maken vind ik normaalste zaak van de wereld.
Heren maken wel eens anders mee.
Pakken meubilair ook heel goed in met dekens.
pro
netje met spullen om gaan en pakken alles heel goed in.
pro
komen alle afspraken netjes na
Verhuisd van Hoogerheide (Nederland) naar Goes (Nederland)
Vriendelijk personeel, gaan netjes en voorzichtig met de goederen om. Ook meubels etc worden zeer goed beschermd. Dozen komen op de juiste plek en spullen die onduidelijk zijn worden nagevraagd. We hebben een goede, voorspoedige verhuizing gehad.
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Puttershoek (Nederland)
De afspraken waren helder, deze worden per mail bevestigd (bijv. brengen/ophalen dozen). Ook de verhuizers zijn positieve nette jongens, die meedenken en er een leuke dag van maken
pro
Afspraken helder
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Verhuizers waren keurig op tijd en waren zeer korekt,
Hebben hard gewerkt!
Er was een kleine schade aan een spiegel .
Dit werd direct gemeld en is zeer korekt afgehandeld door de firma Ravels!
pro
Verhuizers gaan zorgvuldig met de te verhuizen spullen om
Verhuisd van Rossum (Nederland) naar Rossum (Nederland)
Van Ravels was vooraf heel helder in wat we mochten verwachten: hoe ziet de dag eruit, wat doe je zelf en wat doen van Ravels. Ze beloofden mijn moeder van bijna 80 dat 'verhuizen een feestje is'. Alles klopte. De dag verliep voorspoedig, de verhuismannen waren echt heel top en enorm behulpzaam. Het belangrijkste is dat mijn moeder het een speciale dag vond en ervan genoot! knap dat je dat voor elkaar krijgt.
Verhuisd van Rijsbergen (Nederland) naar Rijsbergen (Nederland)
De verhuizing is conform de afspraken uitgevoerd. Op tijd in de ochtend gekomen, voldoende medewerkers. Met zorg omgaan van het meubilair.
pro
Vriendelijkheid
pro
Service
Verhuisd van Baarle Nassau (Nederland) naar Zoeterwoude (Nederland)
De verhuisdozen zijn tijdig geleverd. Op de dag van de verhuizing kwamen de verhuizers keurig op tijd en hebben ze alles in no time verhuisd. Ook zijn enkele plafondlampen geplaatst. Dit lukt niet in eerste instantie, maar de volgende dag is iemand gekomen om alles alsnog in orde te maken.
pro
goede afspraken
pro
snelle service
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Goede informatievoorziening en goede service tijdens inpakken en verhuizing zelf. Heeft ons veel zorgen uit handen genomen.
pro
Goede informatie
pro
Kundige medewerkers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Alles volgens afspraak gedaan. Zeer vakkundig personeel die met zorg omgaan met je spullen. Ik heb dit als een zeer prettige samenwerking ervaren an zal ze dan ook zeker aanbevelen aan anderen.
pro
Vakkundig
pro
Netjes
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Roosendaal (Nederland)
Super vlotte verhuizing gehad, erg klantvriendelijk en zelfs nog wat extra spullen mee genomen die in eerste instantie niet waren opgenomen in offerte.
pro
Vlot
pro
Klantvriendelijke
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Aardige jongens verhuizing ging snel en vlekkeloos zou deze organisatie aan iedereen aanbevelen

Van ravels verhuizingen heeft er een tevreden klant bij, goed gedaan mannen

Top bedrijf!!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De verhuizers kwamen met 5 man sterk en twee vrachtwagens. Ze waren netjes op tijd. De voorman deed met mij een rondje door het huis en hierna gingen ze vakbekwaam aan het werk. De meubels werden helemaal ingepakt. Na het inladen nog een hele rit naar Bunde. Op het nieuwe adres werd alles netjes uitgeladen en op zijn plek gezet.
Kortom een prettige ervaring voor mij en mijn vrouw. De spanningen, die bij een verhuizing komen kijken zijn door het handelen van de verhuizers behoorlijk gereduceerd. We zijn blij, dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.
Ook dank aan de dames , die de dag van tevoren bij ons thuis hebben ingepakt.
pro
Vakbekwaam en deskundig
pro
Niet te duur
Verhuisd van 's-Hertogenbosch (Nederland) naar Bunde (Nederland)
Onze verhuizing is zeer efficiënt verlopen. Alle verhuizers waten prettig in de omgang, goede communicatie. Voorman deed zijn werk zeer goed. Open en eerlijke en nette manier van werken en communiceren. Creatief en volhoudend in het zoeken naar oplossingen.
pro
Harde werkers
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eersel (Nederland)
Naast klantvriendelijkheid van de verhuizers, gaan ze heel zorgvuldig met de spullen om. De verhuizers communiceren goed en werken heel professioneel.
Door mijn eigen toedoen is een aantal dozen niet meer bruikbaar, deze heeft het bedrijf niet in rekening gebracht. Top!
pro
professioneel
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Zeer ervaren mensen die hard en snel werken. Ze denken goed met je mee. De verhuizing is zeer goed en prettig verlopen. Toppers!
pro
Professioneel
pro
Prettig personeel
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Ze waren erg vriendelijk en vrolijk. Eentje was aan het fluiten wat mij rustig maakte. Ik moest het alleen doen en door de verhuizers had ik steun. Ze gingen adequaat met mijn spullen om.
De offerte was secuur uitgewerkt. Ze hebben alle schilderijen en lampen opgehangen. Lampen werden goed afgewerkt terwijl ik daarvoor niet had betaald. Ze deden meer dan alleen ophangen. ook korter maken van de lampen en het maken van een stopcontact deden ze ook.
pro
vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
met een duidelijke offerte komen kan altijd bellen met een vraag , de verhuizing ging met net professioneel personeel . en de opslag is keurig geregeld
pro
duidelijke afspraken
pro
altijd bereikbaar voor een vraag
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Berghem (Nederland)
Vorige week zijn wij verhuisd door de mannen van Van Ravels, niks dan lovende woorden. Snelle, harde werkers die ook met respect omgingen met ons en onze spullen. Dit wad de eerste keer dat wij verhuisden met een verhuis bedrijf, mochten wij nog een keer gaan verhuizen doen wel dit zeker weer met Dhr van Ravels en zijn jongens.
pro
snelle, harde werkers
pro
respectvol
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Wat een leuk team verhuizers zijn dit. Goed op elkaar ingespeeld en ruimte voor een grapje hier en daar. Waar de verhuisdag zelf meestal veel stress met zich meebrengt hebben wij een rustige en relaxte verhuisdag gehad.
pro
Geen schade
pro
Leuk team
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Vanaf het eerste gesprek tot dat ze de laatste doos in onze woning plaatste hebben wij alle vertrouwen gehad in dit familiebedrijf. De klant staat op eerste plek en dat hebben we gemerkt.
Hartelijk dank voor de ondersteuning en als de dozen zijn uitgepakt doen we een belletje.

Groetjes familie Court.
pro
Communicatie
pro
Vaste medewerkers
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
alle afspraken mooi nagekomen het leveren van de dozen dan de verhuizing zelf snel en goed verlopen. prettige verhuis ploeg dan ophalen van de dozen prima
pro
snel en prettig
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Goirle (Nederland)
De vier medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om ons goed over te huizen. Het was niet een heel gemakkelijk karwei, want wij hadden best heel veel spullen die niet altijd even gemakkelijk uit ons oude huis en in ons nieuwe huis gebracht moesten worden.
pro
Harde werkers
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veghel (Nederland)
Ben echt heel erg tevreden. Een groot pluspunt van Van Ravels vind ik de vriendelijkheid van de mensen die mij en mijn gezin verhuisd hebben (ik heb anders meegemaakt en dat is best ongemakkelijk als je even een tijdje met elkaar van doen hebt). Daarnaast zag ik dat ze zeer zorgvuldig met onze spullen omgingen en ze extra verpakte waar nodig. Ze communiceerden ook duidelijk over hoe lang e.e.a. ging duren, of bepaalde spullen achter moesten blijven en ook over waar dozen/spullen te plaatsen bij het uitruimen. Ik vind echt dat ze me ontzorgd hebben door hun manier van helpen.
pro
Vriendelijk
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Op donderdagmiddag 8-2-'18 rond 16.00 uur contact opgenomen met van Ravels voor de verhuizing van 2 hele zware meubelstukken. Op vrijdag 9-2-2018 rond 09.00 uur volgens afspraak hebben de verhuizers deze zeer voorzichtig en zonder enige schade over gebracht naar Purmerend. Top gedaan!!! Nogmaals dank voor deze super service.
pro
snel en volgens afspraak
Verhuisd van Wijnegem (België) naar Purmerend (Nederland)
Het was best een grote klus. Door een geweldig team werd het bijna een feestje. Ik heb bewondering voor het team dat tot het einde toe hard bleef werken ondanks dat de vermoeidheid zichtbaar was.
pro
enthousiasme en respect voor de spullen.
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Alles netjes volgens afspraak nagekomen vriendelijk en behulpzame mensen .
Kan er niks meer van maken , chapeau .
Ik heb al andere mensen dit verhuisbedrijf aanbevolen ook die waren zeer tevreden
pro
Tevreden klant
Verhuisd van 's Hertogenbosch (Nederland) naar 's Hertogenbosch (Nederland)
Verhuizing verliep zeer snel en de mannen hebben alles super netjes ingepakt& uitgepakt en gingen correct om met onze spullen! Vakkundige mensen en zeer tevreden.
pro
Snel
pro
Nette vakkundige mensen
Verhuisd van Engelen (Nederland) naar Geffen (Nederland)
goed georganiseerd en een gezellig gezelschap.
werktempo was ook prima.
Ik hoop dat het voor ons de laatst verhuizing was,maar zo niet weet ik wie ik moet bellen.
top!!!!!!!!!!
pro
samenwerking
con
iets meer overleg wat er niet mee moet.
Verhuisd van Riel (Nederland) naar Baarschot (Nederland)
Van Ravels heeft ons gezin in oktober 2017 verhuist binnen Den Bosch.
Wij gingen van een rijtjeswoning naar een twee-onder-een kap woning.
Nog voor de lunch was onze oude huis leeg en waren we onderweg naar ons nieuwe huis. Alles met de grootst mogelijke zorg gedemonteerd, ingepakt, ingeladen en vervoerd.
Prachtig om te zien dat alles in het nieuwe huis snel op z’n plek stond en dat wij het alleen nog maar hoefden uit te pakken. De spullen die gedemonteerd waren werden weer in elkaar gezet en spullen die toch niet door het trapgat konden werden vakkundig alsnog naar boven gebracht.
Ondanks dat wij voorlopig niet het plan hebben om te verhuizen, gaan we de volgende keer zeker weer voor Van Ravels.

Met vriendelijke groet
pro
goed bereikbaar in de voorfase
pro
zorgzaam
Verhuisd van 's-Hertogenbosch (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland)
Na een kort bezoek werd een prijs genoemd en de manier waarop men dacht het aan te pakken.
Op de verhuisdag kwam er genoeg personeel en 2 kleinere vrachtwagentjes.
Men stelde zich voor en sprak de organisatie met mij door, daarna koffie en toen gingen we een rondje door het huis met alle mensen.
Men had toen een goed beeld van de hoeveelheid, gewicht en de route werd bepaald.
Er werd regelmatig pauze genomen. er werd steeds met mij gecommuniceerd over koffietijd, hoe het verloop was.
1 Man had de leiding en daar communiceerde ik mee.
Het contact was prima.
Toen de hoeveelheid toch wat tegenviel werd er niet gezucht.
De zaak werd gebeld maar er werd niets aan de prijs veranderd.
De hoeveelheid m3 bleek meer te zijn dan de schatting was geweest.
De dag verliep prima. De sfeer bleef goed.
De lunch werd onderweg naar Zutphen genuttigd en tegelijk kwam ik met de 2 vrachtauto's aan.
Geen gewicht was te zwaar en voor de dozen werkte met zgn. treintjes, het doorgeven van de dozen aan elkaar.Lees meer
pro
Prijs, kwaliteit, bejegening.
pro
Men komt de gemaakte afspraken na.
con
Het was niet helemaal duidelijk voor mij wie de leiding had.
con
Ik heb zelf gevraagd wie de leider was, beter direct te melden..
Verhuisd van Giessenburg (Nederland) naar Zutphen (Nederland)
De medewerkers van de verhuizer hebben fantastisch werk geleverd, alles overgebracht, alles is elkaar gezet.
keurig netjes, hele vriendelijke mensen, die ook met je meedenken, hoe het allemaal gladjes kan verlopen. Veel tips gekregen
pro
fijne mensen
pro
goed en snel werk
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Schiedam (Nederland)
Alles verliep volgens afspraak, vlot en netjes. Ook het tarief was in orde qua prijs / kwaliteit. Wij zouden een volgende keer weer kiezen voor van Ravels
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Helmond (Nederland)
Snel en doortastend zonder beschadigingen net personeel
pro
de mensen zijn vriendelijk
pro
goed contakt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zevenkamp (Nederland)
Alles is erg goed gegaan. Werd op een prettige en nette wijze bij het proces betrokken. Geen schades aan de spullen.
pro
Goed overleg
con
Als puntje van kritiek, mogelijk iets meer aandacht voor inloop van vuil.
Verhuisd van Baarle-nassau (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Na het vrijblijvend gesprek had ik al een goed gevoel en dat hebben ze met de daadwerkelijke verhuizing ook waargemaakt. De drie heren waren keurig op tijd en waren netjes in de omgang. Ze vormden een hecht team en er was een heel ontspannen sfeer. Alle meubels werden netjes in de dekens en folie ingepakt en alles werd keurig naar de nieuwe woning gebracht. Zeker een aanrader, Van Ravels is het geld zeker waard!
pro
Persoonlijke benadering
pro
Service
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland)
De verhuizing verliep erg vlot. Goede afspraken gemaakt, zowel voor de verhuizing als op de dag zelf met de mannen. Aardige lui, professioneel, voorzichtig, vriendelijk.
Ze waren er stipt om 8.00 uur en om 13.00 stond alles op de plek.
pro
duidelijk
pro
scherpe prijs
Verhuisd van Engelen (Nederland) naar Vlijmen (Nederland)
alles verliep vlot en professioneel, iedereen was erg vriendelijk, ondanks het lelijke weer
Verhuisd van Sliedrecht (Nederland) naar Rijnsburg (Nederland)
Familiebedrijf dat nauwkeurig te werk gaat. Ze zien werk en doen werk waar ze niet voor betaald worden. Ze zijn beleefd in omgang en stralen plezier uit tijdens hun werk. Tijdens de verhuizing een kleine schade rijker geworden, maar deze is positief en goed opgelost door het bedrijf.
pro
Pro actief
pro
behulpzaam
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Leeuwarden (Nederland)
Keurige verhuizers. Sterke kerels Pakken aan en doen ook dingen uit zichzelf zoals helpen met in elkaar zetten van meubilair.
pro
werken goed door.
pro
oersterk
con
ze roken
con
ze drinken thee
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Uitsluitend positief. Het verhuisbedrijf heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden, men werkte snel en effectief. De mannen waren bereid om net even iets meer te doen, zoals het en passant repareren van een loszittend onderdeel van een meubelstuk. Kortom: geweldige service van aardige , deskundige vakbekwame mensen.
pro
effectiviteit
pro
nauwgezetheid
Verhuisd van Ridderkerk (Nederland) naar Ridderkerk (Nederland)
Goed contact. Goede inpakking van spullen. Nette en snelle Verhuizers!
pro
netjes en snel
pro
goed contact
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Vind dat ze geweldig werk leveren correct,vlug en netjes in een woord geweldig
pro
Vlug en netjes
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Onze verhuizing is prima verlopen. Er is een voorman bij aanwezig die alle mannen aanstuurt en met de verhuislift ging het erg snel.
Vantevoren kwamen er 2 dames alles keurig netjes inpakken en ook dat is uitstekend verlopen ! De prijs van de verhuizing was het zeker waard Een echte aanrader !!!!!
pro
Alles verliep zoals afgesproken
pro
Netjes op uur en tijd
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Geertruidenberg (Nederland)
Het is gegaan zoals het was afgesproken.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Ze waren zelfs voor de afgesproken tijd in Rijen.
Ze hebben goed in zich opgenomen waar de spullen moesten worden geplaatst indien geen sticker was geplakt.
Indien ze niet zeker waren hebben ze mij gevraagd.
pro
voorzichtig met de spullen.
pro
alles vrijwel op de goede plaats
Verhuisd van Rijen (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
De eerste kennismaking bij de opname voor het maken van de prijsopgave bevestigde mijn eerste indruk
pro
Alle afspraken nagekomen
pro
Leuke club medewerkers
Verhuisd van Etten-Leur (Nederland) naar Etten-Leur (Nederland)
op zeer korte termijn toch uitstekend geholpen.
Super gedaan!!
pro
keurig op tijd, alles volgens afspraak
pro
aardige mensen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Door omstandigheden zijn we binnen 15 maanden twee keer verhuisd. De eerste keer hebben we bij verschillende verhuizers een offerte gevraagd en vonden we Van Ravels er positief uitspringen qua prijs en service. De verhuizing was goed georganiseerd en verliep probleemloos. De tweede keer hebben we dus weer Van Ravels de verhuizing laten doen en we waren weer heel tevreden.
pro
Betrouwbaar
pro
Vriendelijk en servicegericht
con
De eerste keer hebben we alles laten inpakken, dat is in twee dozen (van de 100) niet goedgegaan waardoor er twee stuks servies gesneuveld zijn. Daarom hebben we tweede keer voor zelf inpakken gekozen (en dat beviel ook beter omdat je dan zelf weet wat in
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
zeer tevreden hoe het allemaal is verlopen
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Drunen (Nederland)
Afspraken zijn nagekomen. Er is meegedacht in oplossingen. Er is respectvol en voorzichtig met onze spullen omgegaan
pro
nakomen van afspraken
pro
positief ingesteld personeel.
con
Er waren op enig moment geen dozen meer voorhanden
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Stipt op de afgesproken tijd aanwezig. Er werd hard doorgewerkt met een lach en vriendelijke mannen om onze spullen in vertrouwen te laten verhuizen
pro
Vakkundige aanpak
pro
Onderling een goede sfeer
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Omdat ze een zeer betrouwbaar bedrijf zijn en ondanks dat ze het druk hebben ons toch op korte termijn wilde verhuizen. Werken heel hard, effectief en netjes. Zijn ook zeer aardig en behulpzaam. Kortom ik zou ze bij iedereen aanbevelen!
pro
werken heel hard en geen gezeur
pro
hele aardige mensen
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Bavel (Nederland)
kleinere klus is relatief goedkoop
pro
goede duidelijke afspraak vooraf
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Bavel (Nederland)
Het waren enthousiaste hard werkende verhuizers, waar een goede organisatie achter zit. Alle spullen werden erg goed ingepakt om eventuele schade te voorkomen.
pro
zie boven
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Hoogvliet-rotterdam (Nederland)
onze verhuizing is prima verlopen, alles is met zorg verhuist. contact vooraf is prima verlopen, dozen netjes op tijd gebracht
pro
schappelijke offerte
pro
goed contact
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Uitvoering prima gedaan. Goed op tijd begonnen. Lekker doorgewerkt. Keurig met omgang van spullen. Goed overleg gedurende de verhuizing.
Planning vooraf ietwat rommelig.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Oud-beijerland (Nederland)
Er is een goede inschatting gemaakt van de te verhuizen spullen en in vergelijking met 2 andere verhuizers is er ook een goede offerte afgegeven. Op de verhuisdag is alles prima verlopen. Vier hardwerkende, gezellige mannen.
Erg tevreden.
pro
Prettige medewerkers
pro
Vlotte en zorgvuldige verhuis
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland)
Hele goede ervaring met dit verhuisbedrijf! Heel fijn dat er vooraf iemand komt kijken en uitleg geeft. Vriendelijke en gezellige jongens op de verhuisdag zelf, stipt op tijd en heel snel klaar! Zeker een aanrader!
pro
Snel, zorgvuldig, vriendelijk.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Leiderdorp (Nederland)
alles volgens afspraak en zeer enthousiaste verhuizers
pro
deskundig en op snelheid
pro
medewerkers geven een goed gevoel
Verhuisd van Leerdam (Nederland) naar Leerdam (Nederland)
Goed verhuisbedrijf. Wordt flink doorgewerkt
pro
Goede communicatie
pro
Harde werkers
con
Lamp schade opgelopen
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Hoef En Haag (Nederland)
Na een aangenaam kennismakings gesprek met eigenaar Boy gevolgd door goede offerte voor Ravels gekozen met verhuislift. Dozen werden snel gebracht en alle meubels werden netjes op de dag zelf ingepakt. Doordat ze met vier man waren ging het allemaal heel snel. Ik vond vooral de communicatie vanuit de verhuizers zeer prettig. Gedurende dag stelde ze proactief vragen, zodat ze zich ervan zeker stelde dat alles naar wens ging. Een krasje op de muur werd gelijk gemeld met alle excuses en dat geeft veel vertrouwen. Bij de volgende verhuizing zou ik zeker Ravels bellen.
pro
Keurige verhuizers
pro
Goede offerte
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
- kleding in lades gevonden na 5 dagen
- wasmachine en droger niet waterpas
- beschadigingen
Verhuisd van Hoogvliet (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland)
Antwoord van
Geachte,

Graag reageren wij op uw referentie. Wij zien elke referentie goed of slecht als feedback waar wij van kunnen leren. Gezien uw 3 punten zouden wij hier graag nog contact over willen hebben. Wij kunnen ons namelijk niet vinden in uw punten.

- Wanneer u mogelijk kleding in lades vindt zou dit er op kunnen wijzen dat u het zelf niet in dozen hebt ingepakt. Alleen wanneer de klant voor inpakservice kiest zijn wij verantwoordelijk voor het inpakken van de dozen. U heeft hier niet voor gekozen.
- wasmachine en droger worden altijd op de juiste plek neergezet en aangesloten. Het komt soms voor dat het in en uitdraaisysteem van de poten door de jaren heen is vast geroest om de apparaten waterpas te zetten. Wij helpen u zo goed als kan maar wij zijn niet de aangewezen partij om nieuwe pootjes voor uw apparaten te regelen.
- Als er geen schades worden gemeld per mail kunnen wij u niet verder helpen met het oplossen van schades.

Ik zie uw reactie graag tegemoet op bvanravels @vanravelsverhuizingen.nl

Vriendelijke groet,

Boy van Ravels
Lees meer
Supersterke verhuizer (hele bank op zijn schouder) met lift 2 dagen van tevoren gevraagd, en alles geregeld. Aardig personeel en meedenken met de oplossing!
pro
Snel geregeld
pro
Goede communicatie
con
verhuislift is best prijzig maar had het er toch wel voor over
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Vriendelijk en welgemanierd personeel. Verhuizers die vol enthousiasme en met de nodige zorg en aandacht onze inboedel hebben verhuisd, ondanks de temperatuur van 35 graden. Telkens snel teruggebeld als niet lukte om direct telefonisch contact te krijgen. 3de verhuizing door professionals zeker de snelste en de beste.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland)
Kan de firma van Ravels van harte aanbevelen. Er waren enkele onverwachte tegenslagen maar het team zocht en vond goedgehumeurd en creatief oplossingen. De mannen zijn van 8.00 tot 20.00 bijna zonder onderbreking bezig geweest. Alle afspraken zijn prompt nagekomen.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Verhuizing was snel en vakkundig geregeld, personeel was uitermate vriendelijk en waren binnen de gestelde tijd klaar.

Enige minpunt was dat de communicatie tussen administratie en uitvoering beter kon. Had het volledige bedrag vooraf voldaan via internet bankieren, terwijl de chauffeur bij aankomst vroeg of hij eerst het geld kon krijgen.
pro
Keurig en snel verhuisd
pro
Vriendelijk personeel
con
Administratief
con
Planning
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
Antwoord van
Geachte Dhr. Luiten,

De miscommunicatie klopt. Wij hebben hiervoor inmiddels iets bedacht waardoor dat deze vorm van miscommunicatie omtrent de betalingen niet meer mis kan lopen. Dank voor uw feedback.

Vriendelijke groet,

Van Ravels Verhuizingen.
Eén verhuiswagen was, incl grootste deel van keurig op afgesproken tijdstip aanwezig; de tweede wagen, waarin de hulpmiddelen zaten, kwam zo'n 45 minuten later. Overigens is er nauwelijks vertraging in de verhuizing ontstaan. Gehele inventaris is opgeslagen bij Van Ravels in Breda. Hulde voor alle medewerkers: goede mentaliteit en zeer voorkomend. Zeer zeker aan te bevelen.
pro
Alles verliep volgens afspraak.
pro
Correct personeel
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Opslag Breda (Nederland)
Alles keurig volgens afspraak, goede aandacht voor de spullen van een ander, geen gestress, prettige medewerkers. Sterk aan te bevelen!
pro
Hele verhuizing soepel en prettig verlopen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Velden (Nederland)
Het aantal dozen werd ruim op tijd aangeleverd. De offerte klopte als een bus. Op de dag zelf kwamen er twee verhuiswagen met een leuk team die alles soepel en snel lieten verlopen. geen schade. alles netjes neergezet. ze behandelde mijn spullen met respect en voorzichtigheid. De balkon lift die gebuikt werd zorgde er ook voor dat de buren minder last hadden.
pro
snelheid
pro
meedenken
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland)
Er is een en ander misgegaan. Er waren onvoldoende garderobedozen beschikbaar. Deel van de hangkleding is vervoerd tussen paardendekens. Het schilderwerk bleek naderhand hier en daar geleden te hebben onder de verhuizing.
pro
Afspraken op verhuisdag
pro
Meedenken in elkaar zetten antieke kast
con
Misrekening aantal dozen
con
Schade aan schilderwerk
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Antwoord van
Geachte Dhr. D. K.,

Waar gewerkt wordt kunnen fouten worden gemaakt. Helaas was dat bij u het geval. Door een fout van onze medewerkers zijn er te weinig garderobeboxen mee genomen. Om er toch voor te zorgen dat alles mee kon hebben we gezocht naar een andere oplossing. De kleding invouwen in onze verhuisdekens. In de toekomst zullen wij hier meer op proberen te letten.
Betreffende de schade hebben wij tot op hede niks van u vernomen. Wij danken u voor de feedback.

Vriendelijke groet,

Van Ravels Verhuizingen
Het plannen van de verhuizing was makkelijk en snel geregeld. De verhuizing zelf is daarna ook uitstekend verlopen, snel en zonder enige schade. Een grote bank was netjes gedemonteerd en ingepakt, en weer gemonteerd op het nieuwe adres. Tevens enkel vriendelijke medewerkers.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland)
Heldere en prettige communicatie. Van Ravels verhuizingen heeft een leuk, professioneel en enthousiast team. Geen enkele moeite is hen teveel. Dat heeft ervoor gezorgd dat we vehuisd zijn zonder stress en met veel plezier; echt bijzonder!
pro
Helder en adequate communicatie
pro
Fijn en positief verhuisteam
Verhuisd van Loon Op Zand (Nederland) naar Udenhout (Nederland)
Vanaf eerste tel. contact tot de afrekening: alles netjes en vlg afspraak. Leuk team ook.
pro
alles wordt snel gedemonteerd en dan weer gemonteerd
pro
Ze werken zowat constant door
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
De heren hielden zich aan gemaakte afspraken en ....
Het zijn nette, serieuze en harde werkers.
De heer Van Ravels kwam zelf aan het einde van de dag langs (houdt de vinger ad pols - top!)
pro
alles keurig geregeld
pro
pretiige mensen
con
had graag iets meer hang-materiaal voor kleding gehad
Verhuisd van Terneuzen (Nederland) naar Breda (Nederland)
Super vriendelijk personeel , snel en vakkundig verhuisd
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Dungen (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Voorheen geen ervaringen gehad met verhuisbedrijven omdat wij dit altijd zelf deden. Nu toch voor een verhuisbedrijf gekozen i.v.m. tijdgebrek en gemak. Geen spijt van!

Vanaf het begin goed contact vanuit het verhuisbedrijf. Konden op korte termijn langskomen voor een inventarisatie en Boy van Ravels heeft alles tot in de punten uitgelegd. De dozen en overig inpakmateriaal werd afgegeven door een andere vriendelijke medewerker en toen wij dozen te kort hadden vonden ze het geen probleem om nog wat te komen brengen.
Tijdens de verhuizing hebben wij lekker achterover kunnen zitten en hebben de verhuizers (die op tijd waren 07:45) alles snel en voorzichtig in onze nieuwe woning op de juiste plek gezet. De demontages en montages werden door Nico vakkundig en snel gedaan, beter hadden wij het niet kunnen doen. De verhuizers hielden goed rekening met onze wensen en zochten naar een passende oplossing, toen er een nieuwe kast werd geleverd op de verhuisdag vonden de jongens het geen probleem om deze nog even naar boven te brengen. Aan een krasje ontkom je niet tijdens een verhuizing maar dit maakte de medewerkers dubbel en dwars goed door het harde en goede werk wat ze leverden.

Al met al een zorgloze en gezellige verhuisdag gehad, volgende keer kiezen wij zeker weer voor Van Ravels Verhuizingen!

Met vriendelijke groet,

Familie van Bunschoten
Lees meer
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Bladel (Nederland)
Midden april zijn mijn vrouw en ik verhuisd. Na in gesprek te zijn gegaan met meerdere partijen hebben wij uiteindelijk gekozen voor Van Ravels en daar hebben we zeker geen spijt van.

Verhuizen is spannend en verloopt niet altijd vlekkeloos. Gelukkig was dit bij ons geen probleem door de goed op elkaar ingewerkte verhuizers. Ze denken met je mee en gaan goed en zorgvuldig met de spullen om. Daarnaast was het contact ook erg aangenaam en werd alles geleverd en uitgevoerd conform afspraak.

Voor de prijs die we betaald hebben zijn we al met al meer dan tevreden!
pro
Aangenaam contact
pro
Ondernemend
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland)
Fijne en vooral gezellige verhuizing gehad afgelopen week, goede samenwerking tussen de mannen van Van Ravels. Alles ging vlot en waren dus ook binnen een dag waren over!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland)
De verhuizers waren al vroeg bij mij thuis. Het waren jonge, maar wel vakbekwame verhuizers die in een erg gezellig team werken. Na de koffie zijn ze snel aan het werk gegaan. Ik heb geen problemen ondervonden, niks was kapot en de mannen hadden de spullen goed in de bakwagens vastgezet. Er werd tussendoor veel gegrapt, zeker de jongste, Max heet hij volgens mij, was elke keer de pineut. Dit heb ik als heel positief ervaren. Het ging absoluut niet ten koste van het werk, maar maakte zo'n uitputtende dag een stuk aangenamer.
De wat kwetsbaardere spullen werden goed ingepakt met bubbeltjesplastic en dekens. Dit werd heel vakkundig gedaan. Ik ben erg tevreden met hoe de dag verlopen is en zal de volgende keer zeker weer Van Ravels Verhuizingen bellen!
pro
Goede service, gezellige sfeer
pro
Vakbekwaam personeel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Maastricht (Nederland)
Alles wat mis kon gaan is misgegaan,en daarbij was de verhuizer zeer ongeduldig,
Muren en meubels beschadigd(niets vastgezet op buitenlift en naar beneden gevallen van 3 hoog),en duurde heel lang voordat alles opgelost was.Achteraf hadden we nog meer schade,dus voor ons nooit meer Van Ravels
Verhuisd van Boxtel (Nederland) naar Boxtel (Nederland)
Antwoord van
Geachte Fam. Steenbakkers,

Jammer dat u ervaring niet positief was met ons bedrijf. Wij proberen er altijd alles aan te doen om onze klanten in tevredenheid te stellen. Wij waren in de veronderstelling dat na het uitkeren van de schadevergoeding en het afleveren van de betreffende planken die stuk zijn gegaan u tevreden was. Wij betreuren het dan ook dat dit niet is gelukt.

Jammer dat u 5 maanden na uw verhuizing pas uw ongenoegen uit middels het schrijven van een referentie.
Wij staan nog open voor het zoeken naar juiste oplossing.

Met vriendelijke groet,

Van Ravels Verhuizingen
Eerst een offerte per mail van 1800 euro, later wordt je geconfronteerd met een rekening van 2195euro.
Eigen gereidmannetje die baas van ravels
con
afspraken nietnakomen
Verhuisd van Breskens (Nederland) naar Breskens (Nederland)
Antwoord van
Geachte Dhr. Loonen,

Jammer dat u uw ongenoegen uit middels het schrijven van deze referentie. U bent misschien vergeten dat u zowel mondeling als schriftelijk akkoord bent gegaan met een offerte van 2100 euro.

Ter herinnering:
05-09-2016 hebben wij u een telefonische offerte toegestuurd van 1800 euro. Hierbij hebben wij u verteld dat wij altijd vooraf komen inventariseren bij u thuis.
18-01-2017 Zijn wij bij u langs geweest voor een inventarisatie. Hieruit bleek dat in uw woning veel meer spullen stonden dan u telefonisch had opgegeven. U bent samen met uw partner mondeling akkoord gegaan voor een offerte van 2100 euro. De zelfde middag heeft u de offerte per mail ontvangen.
21-01-2017 bent u schriftelijk akkoord gegaan.
25-02-2017 is het factuur toegestuurd.
02-03-2017 bent u conform de gemaakte afspraken en zonder schade verhuisd. U heeft een bedrag van 2100 euro betaald.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Van Ravel s Verhuizingen.
Lees meer
Ook tijdens het verhuizen geen problemen .
een zeer prettige mensen die de verhuizing hebben gedaan
pro
Alles is tot in de puntjes goed verzorgd
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Gorinchem (Nederland)
Afgelopen Zaterdag 20 Mei heeft de verhuisploeg van 4 man sterk ervoor gezorgd dat mijn ouders in 6 uur tijd compleet zijn verhuisd. Het is een goed georganiseerd team dat netjes, snel maar toch voorzichtig te werk gaat. Meubels demonteren is voor hun geen probleem en alles word weet netjes en degelijk ter plekke weer opgebouwd. Persoonlijk vind dat voor een goede prijs er veel werk voor je uit handen wordt genomen. Echt een aanrader voor iedereen die moet gaan verhuizen !
pro
Duidelijke goede uitleg vooraf
pro
Voorzichtige harde werkers
Verhuisd van Zundert (Nederland) naar Zundert (Nederland)
Prima verhuizing, de zaken werden heel goed ingepakt. Leuk team ook.
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Oirschot (Nederland)
Prima.
pro
Werken snel en vakkundig
pro
Meubels worden goed ingepakt
con
Op het eind van de dag minder zorgvuldig met de spullen
con
1 van de 3 moest vroeg weg, daardoor meer tijdsdruk bij de overige 2
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Heel zorgvuldig met de spullen om gegaan. Apparatuur en schilderijen terug geplaatst/gehangen.
Goed ingespeeld team, echt een aanrader voor iedere verhuis.
pro
Afspraken worden perfect nagekomen
pro
Heel zorgvuldig met de inboedel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Jong, spontaan en gezellig team wat goed op elkaar is ingespeeld!.
Er wordt zeer zorgvuldig met de spullen omgegaan. Alle meubelen, schilderijen etc. worden perfect ingepakt en met zorg behandeld.
pro
Vlotte, prettige verhuizing
con
Slaapbankje verkeerd om in elkaar gezet
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Roosendaal (Nederland)
Gezellige verhuizers, fijn contact. Dozen werden ruim voortijdig afgeleverd. Meubels werden keurig ingepakt en weer uitgepakt.
pro
werken zeer netjes
pro
fijn contact
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Heel tevreden.
Zorgvuldigheid is groot bij Ravels.
pro
Plus is zorgvuldigheid en nauwkeurigheid
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
We zijn nu bijna twee weken geleden verhuisd. En voor het eerst met een verhuisservice. Een spannende dag, maar dankzij de mannen van Ravels is onze verhuizing super verlopen.

Ze zijn een hard en goed samenwerkend team waardoor alles prima verloopt. Ze zijn vriendelijk en beleefd.

Ze maken netjes alles af voordat ze weg gaan. Ze hebben ons logeerbed wat net bezorgd was nog naar zolder gebracht. Dit was geen enkel probleem!

Na de verhuizing hebben we nog een rondjes gemaakt in ons huis om te checken of alles goed stond, en voor beschadigingen. Dit was allemaal in orde.

Wij zijn zeer tevreden!
pro
Goed samenwerkend team
Verhuisd van Hendrik-ido-ambacht (Nederland) naar Wijk Bij Duurstede (Nederland)
Alles mooi op tijd. De verhuizing zag er gedegen uit en veel aandacht voor de te verhuizen spullen.
pro
Alles zeer goed bespreekbaar
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Verrassend snel verhuisd met een flinke groep verhuizers. Ze werken netjes en zijn handig in het vinden van oplossingen voor moeilijke stukken.
pro
Aardige verhuizers
pro
Gaat snel en netjes
con
Aantal dozen was te laag ingeschaald, en we moesten bijbetalen voor meer.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Goede verhouding prijs / kwaliteit. Goed op elkaar ingewerkte verhuizers, die van aanpakken weten.
pro
prijs / kwaliteit
pro
hard werkend team
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Boxtel (Nederland)
Goed georganiseerd, alles in overleg, meubels e.d. worden netjes verpakt en beschermd. Hebben een goed tempo er in.
Aardige verhuizers, beleefd en denken met je mee.
Verhuisd van Oudenbosch (Nederland) naar Oudenbosch (Nederland)
Verhuizers waren op tijd, alles perfect ingepakt en uitgeladen. Zeer correcte medewerkers
Een plezier om te zien hoe dit verhuisbedrijf werkt.
Zeer zeker aanbeveling waard
Verhuisd van Waalre (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Meerdere offertes aangevraagd bij verschillende verhuizers, ze reageerden zeer snel en met een prima prijs.
Dag van verhuizing keer op tijd en werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd.
Met recht een fijn bedrijf.
Verhuisd van Almkerk (Nederland) naar Gorinchem (Nederland)
We zijn zeer tevreden over hoe de voorbereiding en de verhuizing is verlopen.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Voorbereiding goed, hulp daarin goed, vriendelijke sjouwers. En alles voor een goede prijs. Snelle service toen bleek dat er toch een liftje nodig was. Alles netjes ingepakt. Dus een 9!!
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Udenhout (Nederland)
Op een zeer winterse dag hebben de mannen van Van Ravels Verhuizingen gezorgd voor een vlotte verhuizing!
pro
Afspraken worden nagekomen
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Krimpen Aan Den Ijssel (Nederland)
Netjes en snel verhuisd
con
Het wordt tijd voor een mobiel pin-apparaat. Cash moeten betalen is niet meer van deze tijd (er mag overigens ook vooraf via de bank worden betaald)
Verhuisd van Hardinxveld-giessendam (Nederland) naar Giessenburg (Nederland)
Alles verliep perfect, vanaf het uitbrengen van de offerte tot en met de daadwerkelijke verhuizing.
Afspraken werden punctueel nagekomen.
Verhuisd van Dongen (Nederland) naar Rijen (Nederland)
Goed betrouwbaar verhuisbedrijf. Afspraak is afspraak.
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Zonder zorgen verhuist door de mannen van 'van Ravels Verhuizingen'. Flexibel, netjes en met zorg. Kwaliteit in combinatie met Brabantse gemoedelijkheid. Aanrader!
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Nadat ik een E-mail aan de firma Ravels had verstuurd, belde Boy Ravels mij direct op. Het was een prettig gesprek en daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een orienterend gesprek. Boy en zijn bedrijf kwamen zeer professioneel over. Vervolgens heb ik besloten met hen in zee te gaan.
Voor firma Ravels was mijn verhuizing geen gemakkelijke verhuizing. Ik woonde op 8 hoog en had zeer kwetsbare meubels om te verhuizen. De ploeg van 4 man heeft de klus op een rustige, professionele en prettige manier uitgevoerd. Zij hadden oog voor detail en zowel de afbouw, verplaatsing en opbouw verliepen op een fatastische manier. We wonen inmiddels in Rosmalen en genieten van het feit dat al de spullen onbeschadigd zijn verhuisd. Ik kan deze firma van harte aanbevelen!!!
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Rosmalen (Nederland)
Wij hadden enkele maanden gelden op internet gemeld, dat we wilden verhuizen en toen maar afwachten, wie zou reageren. Verscheidene verhuizers hebben zich gemeld, maar in het eerste telefoongesprek met vanRavelsverhuizingen kregen wij al direct een positief idee, dat vanRavelsverhuizingen wel eens het juiste bedrijf zou kunnen zijn om mee in zee te gaan.
Toen Boy zich bij ons meldde en vertelde, hoe de verhuizing zou gaan plaatsvinden, waren wij al snel overtuigd, dat wij met het juiste bedrijf te maken hadden. Er werd een inschatting gemaakt van het benodigde aantal verhuisdozen, dat wij nodig zouden hebben – achteraf klopte dit bijzonder goed. Ook werd er een overzichtelijke offerte uitgebracht waarmee wij direct akkoord konden gaan: geen overdreven beloftes, maar een duidelijke omschrijving wat er zou gaan gebeuren en tegen een redelijke prijs.
De verhuisdozen, inpakpapier en andere zaken werden bijtijds geleverd en wij konden aan de slag.
Toen kwam de grote dag van de verhuizing: Exact op de afgesproken tijd stond er een ploeg van 5 personen voor de deur die heel vakkundig en correct aan de slag ging. Deze ploeg heeft de hele dag bijzonder hard en nauwgezet gewerkt – van ’s morgens acht tot ’s avonds zeven uur. Heel gedisciplineerd en met de nodige voorzichtigheid werd alles ingeladen. Wij zelf hoefden niets te doen, dan alleen hier en daar aan te geven, wat wel en niet meeverhuisd moest worden. Tot in detail werden onze spullen keurig ingepakt, grotere stukken met vakmanschap gedemonteerd …en de twee verhuiswagens werden keurig vol geladen. Al onze wensen werden vervuld – ook als wij dingen mee wilden nemen, waarover aanvankelijk niet was gesproken. De opmerking: ‘U kunt nu nog zeggen, wat u nog mee wilt nemen, er is nog plaats in de wagen’ vond ik typerend. Niet zeuren, maar de cliënt ter wille zijn.
Toen werd de tocht vanuit Andel naar Wijk en Aalburg aanvaard. Hier mochten wij aangeven, waar alles moest komen te staan. Het was een waar genoegen, om te zien, hoe de lege ruimten zich vulden en onze nieuwe woning steeds meer ging leven. Ook de grote stukken die gedemonteerd waren, werden weer in elkaar gezet en waar nodig de elektrische bedrading weer aangesloten.
Al met al was het voor ons een perfecte dag met een perfecte ploeg werkers die zich uitermate goed hebben ingezet, maar die ook ruimte liet voor de nodige humor onder elkaar.
Ook bleef men tijdens de schafttijden niet onnodig lang zitten, maar men wist van aanpakken en afwerken. Wij hebben ons verbaasd, dat een ploeg van 5 mensen zo hard heeft gewerkt gedurende de hele dag zonder te mopperen. Voorwaar geen kleinigheid, want wij hadden heel veel te verhuizen.
Wij zijn blij, dat wij onze verhuizing hebben laten uitvoeren door vanRavelsverhuizingen, mede gelet op prijs-kwaliteitverhouding. Wij willen dan ook vanRavelsverhuizingen bijzonder bedanken voor hun verleende diensten en iedereen, die wil gaan verhuizen, kunnen wij vanRavelsverhuizingen aanbevelen. VanRavelsverhuizingen weet van een verhuizing, waar wij behoorlijk tegenop zagen, een positief geheel te maken, waarop wij met vreugde terugblikken. Prima werk geleverd – jullie verdienen alle lof – en nogmaals heel erg
bedankt !!

Fam. B. Versteeg
Lees meer
Verhuisd van Andel (Nederland) naar Wijk En Aalburg (Nederland)
Goede service, aardige werknemers, hard, snel en zorgvuldig te werk gegaan. Kortom erg tevreden.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Vlot verlopen, fijn contact.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Mensen met vakkennis en vriendelijk!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Alles prima geregeld volgens afspraak en keurig afgewerkt
Verhuisd van Oud Gastel Brabant (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland)
Prima verlopen! Correct, snel en zeer behulpzaam.
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Duiven (Nederland)
Zeer tevreden
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland)
Zeer beleefd, efficiënt, kordaat en professioneel. Zeker een aanrader.
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Snelle en deskundige verhuisploeg. Medewerkers vormen een goed team en gaan nauwgezet te werk.
Verhuizing verliep dan ook 'op rolletjes'.
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
Verhuizing is netjes, voorspoeding en efficient verlopen
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
Erg leuke sfeer. Goede, gezellige en sociale mannen; alles op tijd; maken het af, ook als het wat langer duurt. Als er per ongeluk iets kapot gaat wordt dit onmiddellijk gemeld en een afspraak gemaakt voor vergoeding van de reparatie.
Wij hebben erg fijn samengewerkt met dit bedrijf en kijken terug op een hele fijne verhuisdag.
Verhuisd van Woensdrecht (Nederland) naar Woensdrecht (Nederland)
Professionele mannen die weten hoe ze moeten aanpakken! Pakken meubels in om beschadigingen te voorkomen. Schilderijen, Tv en hangkleding worden keurig netjes opgeborgen in de daarvoor bestemde dozen. Meubels worden netjes uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Vanaf het eerste gesprek tot aan het einde van de verhuizing, hadden wij een goed gevoel over dit bedrijf. De heer van Ravels heeft zijn woord zeker waar gemaakt. Je kon zien dat het team op elkaar was ingespeeld. Wij hebben deze verhuizing heel prettig ervaren. Wij raden een ieder aan om dit familiebedrijf te kiezen. Wij wensen de heer Boy van Ravels veel succes met de overname van het bedrijf van zijn vader.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Super mee samengewerkt, alle afspraken nagekomen en fantastische mannen die het werk hebben uitgevoerd.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Super fijn om zorgeloos te verhuizen! Dankzij jullie heb ik me geen moment druk gemaakt
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Snel goed en betrouwbaar. Verhuizers weten waar ze mee bezig zijn.
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
Verhuizers weten waar zij mee bezig zijn. Zijn zeer zorgvuldig en snel.
Ben hier zeer tevreden hierover.
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Oudelande (Nederland)
Uitstekend team en bijzonder voorzichtig met de spullen
Verhuisd van Veghel (Nederland) naar Veghel (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte

Overige reviews

Facebook
9,8
36
Google
9,2
144

Andere verhuisbedrijven in Breda

9,7
458

De mannen van Stoof

Breda
Bekijk verhuisbedrijf
9,2
218

Flex Verhuizingen

Breda
Bekijk verhuisbedrijf
8,5
255

Trust Verhuizingen

Breda
Bekijk verhuisbedrijf