VerhuisZeker

8,3 (73‎ Sirelo reviews)
i
6,6 (40 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (26)
pro
Vriendelijk (17)
pro
Voorzichtig met meubelen (12)
con
Communicatie (5)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 30 oktober 2019

Over

Bij een verhuizing komt altijd veel kijken, dat weten ze als geen ander! Ze hebben al jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen en kunnen ook u een hoop werk besparen.

​Om het zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, is het handig om een verhuisadviseur bij u te laten langskomen. Die kan dan een inventaris op maken van wat u allemaal verhuisd wilt hebben.

Verhuizen brengt vaak veel spanning met zich mee. Door een verhuisbedrijf in te schakelen kan het u een hoop zorgen en lasten besparen. Door hun ervaren en deskundige verhuizers zal het minder tijd in beslag nemen en staan ze garant voor goede service.

Wanneer u kiest voor Verhuis Zeker kunt u gebruik maken van de gratis dozen service.
Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews73

85% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
73 van de 73 reviews zichtbaar
De uitvoering van de verhuizing was prima geregeld. 5 man met 3 medium vrachtwagens, exact op tijd. In zo'n 3,5 uur de hele inboedel , keurig ingepakt , geladen en richting leverplaats. Daar alles in goed overleg keurig op gewenste plaats gezet en verpakking ontmanteld, rond 4 uur alles klaar. Heel vriendelijk en correct team !Slechts 1 negatief puntje : de bereikbaarheid van de Klantendienst vooraf: telefonisch niet direct bereikbaar, geen reactie op voice-mail of e-mails. Daarom die zaken maar met de Verhuisadviseur geregeld , die wel de moeite nam vragen te beantwoorden en actie te ondernemen.
pro
Professioneel
con
Communicatie
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Hardinxveld-giessendam (Nederland)
Omdat erg ruw met de meubels en bedden omging en enkele beschadigingen veroorzakten en niet goed gedemonteerd is
pro
Communicatie
con
Onvoorzichtig met meubelen
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Waalwijk (Nederland)
Geweldige verhuizing! Alles van A t/m Z tot in de puntjes verzorgt. De verhuizers waren zulke vriendelijke en harde werkers. Het is duidelijk te zien dat klantvriendelijkheid hoog op het lijstje staat bij Verhuiszeker! Een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen
pro
Goede communicatie
con
Geen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Er was ons een zorgeloze verhuizing gegarandeerd. Het werd een waardeloze verhuizing. Verhuizers zelf deden hun best en hebben uiteindelijk hard gewerkt. Ik wacht nog op wat zoekgeraakte spullen. Hoor daar niets meer van.
Verhuis ZEKER NIET met deze firma!!
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
Prima geregeld. Van te voren komt er iemand langs om alles door te nemen. Werkten op de dag zelf goed door en alle meubels werden netjes ingepakt. Ook nagelopen met ons of alles ok was. Alleen in de communicatie vooraf had ik iets meer verwacht. Ik moest vragen of de extra verhuisdozen nog kwamen en kreeg niet meteen antwoord op een mail 2 dagen voor de verhuizing. Heb zelf gebeld. Maar ach...kan gebeuren. Wel zeker tevreden hoor.
pro
Vooraf komt er iemand langs
con
Communicatie iets alerter. Is voor de klant best spannend
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Fijnaart (Nederland)
Wat een top verhuisbedrijf! Scherpste offerte, duidelijke communicatie vooraf, op de dag zelf heel netjes alle spullen verhuisd en ons ontzorgd. Hele vriendelijke en hardwerkende jongens ook ! Wij bevelen dit verhuisbedrijf zeker aan.
pro
Scherpe offerte en persoonlijke benadering
pro
Snelle verhuizing met zorg voor de spullen
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Made (Nederland)
Na een offerte aanvraag gedaan te hebben, binnen een dag een duidelijke offerte ontvangen met een vaste prijs.

Alles netjes overgebracht en alle meubels weer in elkaar gezet.

Een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen!
pro
Goede communicatie
pro
Offerte met een vaste prijs
con
Kleine schade aan een tafel, maar netjes opgelost door het bedrijf
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ik heb helaas slechte ervaringen met dit bedrijf. Slechte communicatie (ik moest achter het bedrijf aan zitten voor een offerte, wat we bij de videocall afgesproken hadden en waar tevoren over gemaild was is niet overgekomen naar verhuizers waardoor er gedoe was op de dag zelf t.a.v. Lampen, gordijnen, en grofvuil afvoeren). De verhuizers zelf waren vriendelijk maar gingen niet voorzichtig om met mijn spullen, meerdere unieke schroeven voor lamp/kast zijn ergens kwijt geraakt, mijn computerscherm hebben ze kapot gemaakt. Ondanks dat mij van te voren werd toegezegd dat er een inboedelverzekering was, leverde het heel veel gedoe achteraf af met blijkbaar een eigen risico waar ondanks navragen bij videocall niets over is gezegd. Erg nare gesprekken gehad met het bedrijf, uiteindelijk maar voor mijn eigen inboedelverzekering gegaan omdat verdere discussie zonde was van mijn tijd en gemoedstoestand. Ik raad dit bedrijf dan ook *niet* aan en wenste dat ik van tevoren de slechte reviews op Google had gezien.Lees meer
con
Slechte communicatie
con
Komt afspraken niet na
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
19 Februari ben ik overgegaan van een appartement met lift naar een huis met achtertuin. Mijn nicht heeft me die dag geholpen, terwijl ik liep te 'ijsberen' . Niet omdat het slecht ging, maar omdat je toch vertrouwen geeft aan vreemde personen die met jouw spullen bezig zijn, en een beetje bang bent dat er iets gebeurt daarmee. Ik kan zeggen dat alles hartstikke goed ging. 3 hele aardige jonge mannen die hun werk verstaan. Hadden zorg voor de meubels, en niks was teveel. In no-time was ik over gehuisd! Ik was doodmoe, maar wel heel erg blij dat het goed was gegaan! Ikzelf verhuis nooit meer :) Maar..... ik wil zeker de verhuismannen (van 19 februari in Tilburg) van Verhuiszeker een compliment geven voor alle goede zorg!! Mijn dank is groot.
pro
Goede zorg voor de meubelen, groot of klein.
pro
Waren op tijd, en ging snel te werk.
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Goede ervaring met dit verhuisbedrijf. Alles netjes overgebracht zonder schade. Goede communicatie van A t/m Z. Ook de nazorg was top.
pro
Goede communicatie
pro
Schadevrij
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland)
Super nette verhuisbedrijf. Alles is perfect verlopen vanaf het eerste contact tot aan de schade afwikkeling. Helaas een kleine schade ontstaan aan een van de muren. Dit is echter binnen 1 week nog opgelost.
pro
Correcte schade afhandeling
pro
Aardige en hardwerkende verhuizers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Na het vergelijken tussen 5 verhuisbedrijven, gekozen voor Verhuiszeker. Op de dag van de verhuizing stonden er 4 jongemannen om 07:45 uur op de stoep. Na een rondje gelopen te hebben, begonnen ze met inpakken en inladen. Alles werd netjes ingeseald met speciale folie en dekens. Rond 16:00 uur waren we helemaal over en stonden alle kasten en bedden gemonteerd op zijn plek. Over 1 jaar gaan we weer verhuizen en zullen zeker weer met Verhuiszeker in zee gaan!
pro
Professioneel
pro
Schadevrij
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Na een goed en vakkundig adviesgeprek gekozen voor Verhuiszeker. Hier geen moment spijt van gehad. Van A t/m Z perfect geregeld. De verhuizers waren zeer ervaren en vriendelijk. Niets was teveel voor deze mannen.
pro
Vakkundig en duidelijk adviesgesprek
pro
Ervaren en vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Bedrijf heeft schade veroorzaakt, reageert niet op mijn whatsapp berichten Kasten gedemonteerd een monteren schade an de kast is via een andere monteur weer gefatsoeneerd.Geen verantwoordelijk voor compensatie.
con
Geen ervaring met demonteren van kaste e monteren
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Slecht!
Verhuizing 06 september 2021.
Zouden om 08.00 uur met 4 personen komen. Om 8.30 uur maar eens gaan bellen waar ze bleven, och was wat oponthoud. Kwamen met 2 man om 08.45 uur en waren al moe van de reis. Dus eerst maar Koffie, de 2 andere collega's kwamen om 09.15 uur. Dus die ook eerst koffie. Pas tegen 10.00 uur ging men eens kijken wat er allemaal mee moest, nou dat was 27 m3 en 70 dozen, zoals afgesproken.
Appartement met grote lift. Pas om 18.30 uur alles ingepakt in de auto.
Namen een pauze van 45 minuten daarna.Tussendoor de hele dag vele rookpauzes, rondom verhuisauto veel peuken.

Pas om 19.15 uur bij het nieuwe appartement, 6 km verder. Waren uiteindelijk Pas om 23.10 uur klaar met uitladen en bed + kasten monteren, dit was allemaal afgesproken volgens offerte. Heb ze vele malen van koffie en eten voorzien. In de hoop dat ze een stapje harder zouden lopen. Veel bekrast en lampenkap helemaal kapot. Moest foto's hier van maken, gedaan en verstuurd. Diverse malen hierover gebeld, nooit meer iets over gehoord.
Totaal geen respect voor de inboedel van de klant. Inboedel werd buiten en in de hal eerst uitgebreid neergezet, zodat de inboedel zo op straat stond.
Nooit met deze verhuizers in zee gaan.
Lees meer
con
Allemaal minpunten.
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
Verhuizing ging ‘smooth’. Goeie verhuismaterialen en prettige mensen ([namen verwijderd door Sirelo]) Alles netjes overgebracht.
pro
Netjes
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Alles volgens afspraak. Fijne mensen. En net dat stapje extra. Gezellig in de omgang. Toen de verhuizers weggingen hadden we echt het gevoel er te wonen.
pro
punctueel
pro
prettig in de omgang
Verhuisd van Sint Michielsgestel (Nederland) naar Roermond (Nederland)
Super netjes,snel, vakkundig, vriendelijk, geduldig,behulpzaam. Wasmachine hebben ze ook aangesloten, meegedacht met de inrichting ,alles netjes opgeruimd . Zeer ,zeer tevreden en raad ze van harte aan!!!
pro
Vakkundig, behulpzaam,snel, netjes, geduldig,op tijd
pro
Super vakkundig,netjes, behulpzaam,netjes, vriendelijk
Verhuisd van Huizen (Nederland) naar Huizen (Nederland)
Ik heb 3 bedrijven laten komen om een offerte op te laten maken. VerhuisZeker kwam hier goed over ondanks dat hij te laat was. De volgende afspraak ging ook al mis. Er was afgesproken dat 2 dames de spullen in zouden komen pakken om 08.00 uur. De avond daarvoor werd ik gebeld of dat ook 09.00 uur mocht worden. Akkoord gegeven. De inpakkers, een student en studente kwamen tegen 09.30 aanzetten. Niet echt wat afgesproken was.
De dag erop zou er verhuist worden met 3 mannen, zoals eerder ook weer te laat. De verhuizing ging niet echt soepel en niet professioneel. Ze wilde ook met hun vrachtwagen het grasveld op rijden, niet echt aan te raden. Ze diende ook een kast te demonteren en te monteren, een paar dagen later viel die al uit elkaar. Om een of andere manier is er een foto verdwenen en is ook niet bij het bedrijf. Daarnaast is de berging verhuizen volledig vergeten. Het ophalen van de dozen is ook 2x uitgesteld. Al met al een slechte ervaring en ondanks de kleine korting die we later ge-eist hadden en hebben gekregen geen aanbeveling en ook liever geen contact meer met het bedrijf.Lees meer
con
Afspraken worden niet nagekomen
con
Totaal niet professioneel
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Goirle (Nederland)
Het lag aan mezelf dat de fiets vergeten werd, verder ging alles mee, een compliment voor de mannen.
pro
Gedreven
pro
Accuraat
con
Fiets vergeten
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Alphen Aan De Rijn (Nederland)
Vier vriendelijke en efficiënte mannen hebben heel professioneel onze complete inboedel in betrekkelijk korte tijd verhuisd. Complimenten!
pro
Vriendelijke benadering
pro
Professionele aanpak
con
Niets te bedenken.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Professioneel verhuisbedrijf met vriendelijke verhuizers. Op basis van een bezoek van een verhuisadviseur werd me een goede offerte geboden: vast tarief zonder nacalculatie, inclusief demontage en montage van twee meubels, met verhuisdozen in bruikleen.

De verhuizing zelf verliep perfect; met de juiste dekens, folie, hoezen, en dozen werden meubels, schilderijen, matrassen, hangkleding, etc. allemaal netjes vervoerd. Ook de demontage en montage van meubels liep prima. Ik ben een tevreden klant!
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Door onvoorziene omstandigheden waren wij last minute niet in staat onze eigen verhuizing te organiseren. Na contact zijn wij op juiste wijze geïnformeerd over wat er nodig zou zij voor de verhuizing en was het bedrijf in staat om binnen 6 dagen mankracht en capaciteit in verhuiswagens te leveren! Verhuizing is vlekkeloos verlopen, laatste losse spullen werden zonder moeite ingepakt, alle meubels keurig in dekens gewikkeld en geseald. Klantvriendelijk, kindvriendelijk en met de nodige humor maar bovenal professioneel. Hoe fijn is het als je dezelfde avond van verhuizing op de bank kunt zitten en weet dat de kasten alweer in elkaar staan!
pro
Goede prijs kwaliteit verhouding!
pro
Professioneel, zorgvuldig
Verhuisd van Oosterhout Nb (Nederland) naar Oosterhout Nb (Nederland)
De verhuizing verliep heel goed, netjes en de mannen waren vriendelijk en hebben hard gewerkt. Waarom ik een lage score geef is dat er een kleine schade is ontstaan op het oude adres en er geen moeite wordt gedaan om dit op te lossen. Bellen heeft geen zin, je wordt gewoon niet terug gebeld. Ik vind dit heel vervelend voor de kopers van ons huis, want die zitten met de schade. Waardeloze after-service dus !!
pro
vriendelijke jongens die verhuisde
pro
de verhuizing zelf verliep soepel
con
na de schade claim laten ze je gewoon zitten met de schade
con
communicatie na schade claim is nul !
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Veldhoven (Nederland)
Bedrijf heeft schade veroorzaakt, reageert niet op telefoon en/of e-mail en komt ook de verhuisdozen niet meer ophalen. Ramporganisatie
con
nodige schade veroorzaakt
con
reageert nergens op
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Goes (Nederland)
Goed verhuisbedrijf die van aanpakken weet. Binnen enkele uren een complete verhuizing uitgevoerd inclusief montage. Personeel is erg beleefd en vriendelijk.
pro
vriendelijk personeel
pro
Snel en vakkundig
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Breda (Nederland)
Goed en vakkundig bedrijf. Alles wordt netjes ingepakt en in de vrachtauto geladen. Binnen 5 uurtjes compleet verhuisd.
pro
Snel en kundig
pro
Heel voorzichtig
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Ulvenhout (Nederland)
Na meerdere offertes vergeleken te hebben, kwam Verhuiszeker er het beste uit. Goede en duidelijke uitleg van de verhuisadviseur die langs kwam. Ruim van te voren kregen wij al verhuisdozen en inpakmateriaal. De verhuizing is vlot en zorgvuldig verlopen. Ze zijn heel erg voorzichtig met je spullen en pakken alles in, zodat er niks kan gebeuren.
pro
zorgvuldig
pro
Ruim van te voren dozen
Verhuisd van Bilthoven (Nederland) naar Bavel (Nederland)
Tijdens de Coronacrisis verhuizen leek ons erg lastig. Gelukkig heeft Verhuiszeker ons enorm geholpen. Wij hadden alles uit handen gegeven en zijn binnen 1 dag helemaal oververhuisd. Leuk en sfeervol personeel die weet van aanpakken. Geweldige ervaring.
pro
Ervaren verhuizers
pro
Snelle service
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ik schrijf deze review omdat er niet gereageerd is op mijn mail met klachten.Het begon dat we te laat hoorden dat er contant betaald moest worden en mijn man dus hals over kop moest pinnen en dit niet direct lukte, De helft van het personeel was heel vriendelijk en betrokken maar de anderen onverschillig. Nu alles op zijn plek staat komen er veel beschadigingen tevoorschijn. die ik maar niet allemaal op ga noemen en waar heel nonchalant over werd gedaan: bij een verhuizing gebeurd altijd wel wat. De mevrouw die de offerte opnam spiegelde het allemaal prachtig voor maar voor ons was het een grote stressdag.
pro
snel
con
onzorgvuldig
con
onverschillig
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Professioneel verhuisbedrijf. Contact was goed, fijn mail contact. Aardige verhuizers. prijs ook prima!
pro
Fijn contact
pro
Prijs kwaliteit
Verhuisd van Teteringen (Nederland) naar Teteringen (Nederland)
Geweldige ervaring gehad met dit verhuisbedrijf. Echte professionals en weten van aanpakken. Niets is teveel gevraagd en de klant is altijd koning. Hele leuk sfeer ook onderling
pro
Echte aanpakkers
pro
Leuke sfeer onderling
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Hele goede ervaring gehad met Verhuiszeker. Gaan erg voorzichtig om met je spullen. Ook is de nazorg erg goed.
pro
Voorzichtig
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Proffesioneel bedrijf. Het contact is goed, iets wat wij heel fijn vinden. Alles netjes oververhuisd.
pro
Goed contact
pro
Proffesioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Goed bedrijf. Geen minpunten kunnen ontdekken. Alles top geregeld. Hele verhuizing in een halve dag uitgevoerd.
pro
Snel en vakkundig
pro
Aardige verhuizers
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Bavel (Nederland)
Goed bedrijf. Goede prijs ook. Alles wordt netjes ingepakt en goed vervoerd. Zeker aan iedereen aan te raden.
pro
Goede communicatie
pro
Goede prijs
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Breda (Nederland)
*** bedrijf.half jaar geleden verhuisd,nog steeds last van.Te kleine vrachtwagen,ze moesten dus 2x rijden naar Doetinchem.Berekent op 25 m.Ze hebben 500 e meer berekend,betaald ja,zeiden dat ik meer spullen had dan toen bij de offerte,leugen!!!Louk staals vermeld het al in een revieuw,ze komen expres met een te kleine vrachtwagen ,een list!!!heb niet al mijn spullen uit vught!!brieven geschreven,gebeld door iemand die ik toegewezen kreeg uit gemeente Doetinchem.Stelde dan maar voor e 250,dan ieder de helft.nooit iets op gehoord,ga er niet mee in zee,Degene die de offerte maakt komt galant over maar is de grootste raddraaier,wasmachine bleef staan in Vught,stond op zolder,ooit nieuwe vlizotrap,gat smaller,kon er niet door heen zeiden ze.woningstichting vught wel!!!120 e aan mijn broek voor verwijdering.Klote bedrijf!!!Na een half jaar kan ik dit revieuw schrijven,heeft me veel geld gekost en veel kruim.Jullie krijgen je vet nog wel loeders.
con
oplichterij
con
500 e in zak gestoken
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Doetinchem (Nederland)
Antwoord van
Beste mevrouw Van der Velden,

Wij hebben in onze database gekeken en konden geen gegevens van uw vinden. Ik denk dat u in de war bent met een ander verhuisbedrijf. Ik ga daarom ook zeker Sirelo vragen om de recensie te verwijderen. Ik hoop dat u er toch nog uitkomt met dat verhuisbedrijf.

Met vriendelijke groet

Verhuiszeker
Very nice movecompany. Very professional and take good care of your stuff. Only good words for Verhuiszeker
pro
Professional
pro
Nice and friendly movers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Goed en professioneel verhuisbedrijf. De wensen van de klant staan duidelijk centraal. Van A tot Z geweldig onze verhuizing geregeld.
pro
Klantvriendelijk
pro
Ervaren en professioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Nette opname, prima offerte. Vooraf werden dozen gebracht. Dag van verhuizing op een goede manier samengewerkt en het was snel geregeld. Er was lichte schade en deze is prima afgehandeld. Na 14 dagen zijn de verhuisdozen weer opgehaald. Al met al een prima ervaring en ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerste aan.
pro
Gaan op een goede manier met je spullen om
pro
Als er toch schade is wordt het prima opgelost
con
Geen enkel minpunt kunnen ontdekken
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland)
Een super goede verhuisdag achter de rug! Een erg gezellige groep jongens, hartelijk, duidelijk en netjes in de omgang. Zonder schade aan onze net gestuucte muren en de spullen goed beschermd ingepakt. In aanrader!
pro
Prijs
pro
Gezelligheid
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Dongen (Nederland)
Gekozen voor een verhuizing met inpakservice. Een dag voor de verhuizing werden alle dozen in de ochtend ingepakt. De volgende dag stonden er om 08:30 4 verhuizers klaar om alles in te laden. Alles is vlot verlopen.
pro
Inpakservice
pro
Alle spullen worden netjes ingepakt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Super leuke en gezellige verhuizers. Deze mannen doen hun werk met plezier en heel kundig. Binnen een halve dag hebben zij de klus geklaard
pro
Gezellige en ervaren verhuizers
pro
Kundig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Leuk en gezellig verhuisteam. Weten wat ze doen en doen niet moeilijk als er iets extra's gedaan moet worden. Zeker aan iedereen aan te bevelen.
pro
Leuke en gezillige verhuizers
pro
Ervaren
con
Waren 10 minuten te laat in de ochtend
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Op de dag van de verhuizing kwamen de verhuizers netjes optijd met een verhuislift. Alles werd ingepakt en op de verhuislift gezet. In minder 2 uurtjes was de complete woning ingeladen. Op het nieuwe adres werd alles weer op zijn plek gezet en werden de kasten gemonteerd. De verhuizing is prima verlopen en de verhuizers waren ontzettend aardig.
pro
Goede verhuislift
pro
Snel en efficient
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Om 8:30 stonden er 3 auto's en 6 verhuizers voor de deur. 6 uur later stond alles op z'n nieuwe plek!! Vriendelijke en behulpzame verhuizers. Werkte echt als een team. TOP hoor een aanrader!!
pro
werken snel en netjes
pro
logistieke ervaring was duidelijk merkbaar
Verhuisd van Poortugaal (Nederland) naar Rucphen (Nederland)
Goed verhuisbedrijf die van aanpakken weet. Alles netjes overgebracht en gemonteerd op het nieuwe adres. Een aanrader voor iedereen
pro
Aanpakkers
pro
Ervaren verhuizers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Na meerdere verhuisbedrijven vergeleken te hebben, was onze keuze al snel gevallen op Verhuiszeker. Ons gesprek met de verhuisadviseur was zeer aagenaam. Op de dag van de verhuizing stonden 5 sterke jonge mannen die het huis binnen een paar uur leeg hadden gehaald. Op het nieuwe adres werden alle kasten weer netjes gemonteerd door de demoman. Tegen het eind van de middag zaten wij met al onze spullen in de nieuwe woning. Ik had een stressvolle dag verwacht, maar uiteindelijk was het een super gezellige dag. Bedankt Verhuiszeker voor de leuke en professionele verhuizing
pro
Professioneel
pro
Aardige en beleefde verhuizers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Ze waren mooi op tijd werkte snel waren beleeft deden niet moeilijk toen er een bed gedemonteerd en gemonteerd moest worden geen meerprijs
pro
Werkte goed door
pro
Beleeft
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Duizel (Nederland)
Top bedrijf. Hele aardige en professionele verhuizers. Niets is teveel gevraagd voor deze gasten. Alles netjes op zn plek gezet en gemonteeerd. In 6 uurtjes was de hele verhuizing uitgevoerd. GEWELDIG
pro
Snel en professioneel
pro
Aardige verhuizers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Hele goede ervaring gehad met dit bedrijf. Alles netjes overgebrscht. Inclusief een piano via de verhuislift. Wat een sterke en vriendelijke verhuizers zeg. Niks is teveel gevraagd.
pro
Vriendelijk
pro
Zeer ervaren
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Alles is overgebracht naar ons nieuwe appartement. Hele spontane en ervaren verhuizers.
pro
Ervaren verhuizers
pro
Voorzichtig met de spullen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Dit bedrijf heeft eerder mijn ouders verhuisd en dus kozen wij ook voor een verhuizing door Verhuiszeker. Alle spullen werden ingepakt met sealfolie en in de vrachtauto gezet. Nog voor 4 uur stonden alle spullen netjes en uitgepakt in het nieuwe adres. Bedankt heren
pro
Voorzichtig
pro
Snel en efficient
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Deze recensie schrijf ik voor VerhuisZeker omdat ik super tevreden over hun ben.
Het team heeft hard gewerkt en is heel voorzichtig met mijn spullen omgegaan. Kwamen netjes optijd in de ochtend aan en ik zat om 3 uur al met mijn spullen in mijn nieuwe huis.

Ook mijn complimenten aan de verhuisadviseur die vooraf bij mij langs is geweest!!!!

Zeker een aanrader!
pro
Het team werkt super hard!
pro
Heel voorzichtig met mijn spullen geweest!
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
My moving was planned on 29th of June from Eindhoven to Waalre.Nothing was packed properly.I have a lot of damages on my each stuffs,.When they brought my stuffs in Waalre,beds closets ,sofa,did not fit from the stairs and they did not come with lift.My window and one of the closet was broken.My stuffs were pending in garden two days and my children could not sleep in their beds.My chest of drawer is not working .My closet is completely gone.Normally in quation it was written closets and table,desk should be seperated and montaged in new house,but it was not done.I did not see anything related with montage.In other closet drwars are still not working.My all stuffs have damages and some of them are not possible to use!When I ask them how we can solve those issues,they explained me they can not go to insurancy.They paid only window fee.They ignored my emails ,there is a lack of planning of this company.I have never seen such an unprofessional company ,if you want everything to be broken and damaged you can choose this company.Lees meer
con
Unprofessional,zero planning
con
they are only interested in money,if you want to speak they do not call you .They do not take responsiblity.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Waalre (Nederland)
We hebben heel onze inboedel laten verhuizen door Verhuiszeker. Geen moment spijt gehad. Wat een top gozers zeg. Alles netjes ingepakt en overgebracht naar de nieuwe woning. BEDANKT
pro
Leuke en vrolijke verhuizers
pro
Snel en efficient
Verhuisd van Rotterdan (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Een vriend van me is door verhuiszeker verhuisd.
Het was een aanrader. Ik zal dit ook zeker door willen geven aan mensen die nog gaan verhuizen.
Vrolijke verhuizers ! Het was een gezzelige dag geworden i.p.v. een stresvolle dag.
pro
Vrolijke en zorgvuldige verhuizers
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Na een adviesgesprek met een verhuisadviseur van Verhuiszeker voelde het gelijk goed en dus gekozen voor dit bedrijf. Een groep van 5 verhuizers kwamen de inboedel verhuizen. Alles is goed gegaan, alleen was er een kastdeur die niet meer goed sloot. Een paar dagen later kwam iemand die de deur toch nog repareerde.
pro
Leuke verhuisploeg
pro
Goede verhuisadviseur
con
Kastdeur sloot niet meer goed, maar dit is netjes opgelost
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Leuk en professioneel bedrijf. De verhuizers zijn jonge harde werkers. Alles ging goed en in de middag zaten wij in onze nieuwe appartement.
pro
Snelle offerte
pro
Gratis dozenservice
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de recensie!
Very nice conpany. The movers were very professional. And they were careful with my furniture. Thank you!
pro
Professional movers
pro
Very careful
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Dit kan je met Zekerheid professionele verhuismannen noemen! Alles verliep naar wens. Communicatie was goed. En de mannen hebben hard gewerkt! Aanradertje:)
pro
Professionele verhuizers
pro
Zeer zorgvuldig
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Na een goed gespek met de verhuisadviseur, hebben wij gekozen voor Verhuiszeker. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad. Er werd heel voorzichtig omgegaan met de spullen.
pro
Goed gesprek met verhuisadviseur
pro
Ervaren verhuizers
Verhuisd van 's-Hertogenbosch (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland)
Top bedrijf zeg. Alles netjes ingepakt en verhuisd. Extra dingen zijn geen enkel probleem. Leuk verhuisteam.
pro
Heel voorzichtig
pro
Veel ervaring
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
Na de duidelijke uitleg van de verhuisadviseur hebben wij gekozen voor dit bedrijf. Alles was tip top geregeld. Goede communicatie.
pro
Duidelijke uitleg verhuisadviseur
pro
Ervaren verhuizers
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Gekozen voor een verhuizing met inpakken. Alles werd 1 dag van te voren ingepakt en de dag erna netjes vervoerd naar mijn nieuwe huis. Top!
pro
Uitstekende service
pro
Goede offerte
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Zeer goed verhuisbedrijf. Alles netjes over gebracht zonder schade. Nemen de tijd en moeite om alles netjes in te pakken.
pro
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
pro
Ervaren verhuizers
Verhuisd van Schijndel (Nederland) naar Schijndel (Nederland)
Gekozen voor een verhuizing met inpakservice. 1 dag voor de verhuizing kwamen er 2 dames inpakken. Binnen een paar uurtjes was alles ingepakt. De volgende dag kwamen 4 jonge mannen om de inboedel te verhuizen. Er moesten uiteindelijk 2 extra kasten mee en dat kon gewoon zonder enkel probleem. Zeer goede verhuisdag gehad.
pro
Deden niet moeilijk om iets extra mee te nemen
pro
Vriendelijk personeel
Verhuisd van Teteringen (Nederland) naar Teteringen (Nederland)
Gekozen om alleen de grote meubelstukken te laten verhuizen door Verhuiszeker. Alles werd netjes ingepakt en met de verhuislift in de vrachtwagen gezet. Op het nieuwe adres werd alles weer op zijn plek gezet. Zeker een aanrader!
pro
Snelle reactie
pro
Goede klantcontact
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Schiedam (Nederland)
Na het adviesgesprek was de keuze al snel op Verhuiszeker gevallen. De offerte werd binnen 24 uur na het adviesgesprek gestuurd. Op de dag van de verhuizing gingen de verhuizers zeer vakkundig en snel te werk. In het begin van de middag zaten we al in onze nieuwe woning.
pro
Snelle offerte
pro
Vakkundige verhuisadvsieur
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Na ons adviesgesprek met de verhuisadvieseur was onze keuze snel gevallen. We kozen voor een verhuizing met inpakservice. Hier geen moment spijt van gekregen. Wat hadden ze alles snel ingepakt zeg. Voor de rest is alles perfect verlopen. Bedankt heren!
pro
Snelle offerte
pro
Fijne inpakservice
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Personeel met veel ervaring en heel zuinig op de spullen. Doen niet moeilijk als er iets extra's mee moet.
pro
Snelle en duidelijke offerte
pro
Gingen heel voorzichtig te werk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Na het adviesgesprek voelde het gelijk goed en dus gekozen voor verhuiszeker. En ik heb hier geen moment spijt van gehad. De verhuisploeg stond om 08:30 voor de deur en het huis was binnen een mum van tijd leeg. Het lossen ging nog sneller en alles werd netjes op zijn plek gezet. Om 15:00 waren alle kasten en bedden weer in elkaar gezet en waren ze klaar. Heren bedankt voor de leuke en effiente verhuisdag.
pro
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
pro
Leuke verhuisploeg
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Gisteren verhuisd door Verhuiszeker. het ging top!
Alles werd netjes ingepakt en in het nieuwe huis keurig op
zijn plaats gezet. Aanradertje!
pro
aardig en vakkundig persooneel
pro
goede communicatie
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte

Overige reviews

Google
6,6
40

Andere verhuisbedrijven in Breda

9,7
458

De mannen van Stoof

Breda
Bekijk verhuisbedrijf
9,2
218

Flex Verhuizingen

Breda
Bekijk verhuisbedrijf
8,7
296

van Ravels Verhuizingen

Breda
Bekijk verhuisbedrijf