Gerlach Verhuizen & TransportGemiddelde score van 9,5 uit 62 beoordelingen
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar tot wel 40% op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

Gerlach Verhuizen & Transport
Kneuterdijk 8
2514EN Den Haag
085 130 1422

Over verhuisbedrijf Gerlach Verhuizen & Transport

Elke verhuizing vraagt zijn eigen specifieke aanpak en persoonlijke benadering. Of het gaat om complete inboedels van grachtenpanden, rijtjeshuizen of flats. Ervaren verhuizers en de juiste professionele materialen waarborgen onze kwaliteit waardoor u de gewenste service krijgt.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer

Associaties

Gerlach Verhuizen & Transport maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.


Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer

Associaties

Gerlach Verhuizen & Transport maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Er zijn 62 beoordelingen voor Gerlach Verhuizen & Transport.
Schrijf beoordeling

Aanbeveling

Vriendelijke en behulpzame ploeg die heel hard samenwerkt om alles op tijd af te hebben. Ik had gekozen voor de optie alles door hen te laten inpakken; binenn 4,5 uur hadden zij dat voor elkaar. Ook de verhuizing zeff liep voorspoedig, waarbij goed wordt rekening gehouden, waar ik wat wilde hebben staan. Ook de uitdaging via wenteltrap spullen naar boven te verhuizen werd goed opgelost. Ook belangrijk: Geen enkele schade geconstateerd.

Plus- en minpunten
vriendelijk en behulpzaam
snel en efficient
Verhuisd van Warmond (Nederland) naar Warmond (Nederland).


Aanbeveling

Klant- en sevice gericht. Prima personeel. Zowel in planning als uitvoering. Prijs is scherp. Ook flexibiliteit is prima.

Plus- en minpunten
efficient
klant gericht
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland).


Aanbeveling

Drie mannen waren op tijd voor onze verhuizing. Ze stelden zich voor en maakten meteen een ronde door het huis. Geen tijd voor koffie en direct aan de slag. Ze waren erg flexibel en hebben keihard gewerkt om het binnen de geplande uren af te krijgen. Dat dat niet helemaal gelukt is, lag niet aan hen. We hadden veel spullen die naar de vliering gebracht moesten worden en ze zijn ook nog langs een opslag gereden. We waren onder de indruk van de vriendelijkheid, de zorgvuldige manier van werken en de goede communicatie gedurende de hele dag. Nogmaals dank!

Plus- en minpunten
Hoog werktempo
Goede communicatie
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Waren door het verkeer iets later dan afgesproken, maar zodra ze binnen kwamen gingen ze direct aan de slag. Ondanks de onhandige situatie (ver lopen van voordeur naar buitendeur) was de vrachtwagen snel gevuld, en eenmaal op bestemming weer nog sneller uitgeladen. Meubels werden professioneel uit elkaar gehaald en ingepakt, op een kleine kras na is er niets beschadigd. Van tevoren zag ik er enorm tegenop, maar mede door de positieve instelling en harde werken viel de verhuizing mij erg mee!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Snel maar accuraat
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers waren vriendelijk. Snelle en nette werkers. Ze zagen geen problemen alleen maar oplossingen. Bovendien was de prijs zeer redelijk.

Plus- en minpunten
vriendelijk
snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Weert (Nederland).


Aanbeveling

Enthousiast en jong bedrijf. Hele aardige en behulpzame verhuizers, prijs is goed. Wij hadden onze meubels een aantal maanden in de opslag, ook allemaal goed geregeld.

Plus- en minpunten
Behulpzaam en goed personeel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Prina service, op zaterdag op de afgesproken tijd. Vrolijk, zorgvuldig en snel. Er moest een moeilijk object met zorg vervoerd worden en dat is gebeiurd. Prijs helemaal ok.

Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Abcoude (Nederland).


Aanbeveling

Super vriendelijk gedreven personeel en alles goed geregeld! Zelfs ver binnen de tijd. Waardoor geen hoge kosten, maar zelfs minder! Zou Gerlach volgende keer weer inhuren! THX!

Plus- en minpunten
Gaan netjes met spullen om!
Professioneel personeel
Verhuisd van Voorhout (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland).


Aanbeveling

Absolute vakmensen, 3 buitengewoon vriendelijke en correcte jongemannen die duidelijk plezier hebben in hun werk. Aanrader wat mij betreft!

Plus- en minpunten
Verstand van zaken
Vriendelijk, leuk om met ze te werken
Verhuisd van Sassenheim (Nederland) naar Heemstede (Nederland).


Aanbeveling

Ontzettend blij met Gerlach transport. Nadat we akkoord waren gegaan met de offerte, vonden we het toch nog wel spannend of alles wel goed zou gaan. Met name of ze zonder schade te maken in het nieuwe huis de spullen op hun plek zouden zetten. Maar we zijn positief verrast. De mannen [namen verwijderd door Sirelo] hebben snel, professioneel en uiterst voorzichtig gewerkt! We hadden ook nog een 1persoonsbed wat we niet goed uit elkaar kregen, dat was geen probleem. [naam verwijderd door Sirelo] pakte zelf even een boor, kreeg de schroeven wel los en zette het in de juiste kamer weer in elkaar. Ze waren sneller klaar met de verhuizing dan gepland, wat uiteraard nog beter was! Niets dan complimenten voor hen! Nogmaals bedankt heren!

Plus- en minpunten
Snelle reactie op de offerte
Snel, professioneel en netjes te werk.
Verhuisd van Capelle A/d Ijssel (Nederland) naar Capelle A/d Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

We hadden de verhuizing goed voorbereid, want deze was redelijk ingewikkeld. Vanaf het startadres via het tweede adres (waar enkele spullen zowel gelost als ook meegenomen moesten worden) naar het eindadres. Dat verliep allemaal prima en bijna binnen de geschatte tijd. De (jonge) verhuizers waren opgewekt, beleefd en ervaren. Ook waren ze bereid tot meedenken. Een heel prettige verhuizing. Zo hadden we het nog nooit meegemaakt..

Plus- en minpunten
opgewekt, beleefd en ervaren
jonge sterke verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Vlissingen (Nederland).


Aanbeveling

De mannen ( [namen verwijderd door Sirelo]) waten Uitermate vriendelijk,, behulpzaam, netjes en zijn heel zorgvuldig omgegaan met de boedel en t huis . Viltjes ovetal onder om de vloer te beschermen. Zelfs nog een kast voor me gemonteerd! Heel blij mee!!!!

Plus- en minpunten
Zorgvulldig
Vriendelijk
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Totterdam (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, vriendelijk, zonder morren bereid een meubelstuk toch nog even te verplaatsen, apparaten aansluiten zonder aarzelen, verhuizen buiten standplaats betekent later starten bij de klant, waren we even vergeten

Plus- en minpunten
Werktempo,
Vriendelijkheid
Verhuisd van Oudewater (Nederland) naar Burgh Haamstede (Nederland).


Aanbeveling

Dit was ronduit indrukwekkend. Ze hebben een heel appartement in een grote bus gestopt en alles verhuisd, inclusief reistijd in 4 uur, zonder ook maar één krasje of vlekje op wat is verhuisd. Daarnaast waren de twee verhuizers, [namen verwijderd door Sirelo], énorm beleefd, vakkundig en professioneel. We hadden ze per uur ingehuurd. In plaats van dat ze rustig aan deden om het uurtarief op te krikken, zette ze er flink de schouders onder en werkte ze hard door. Ze waren keurig op tijd. We zaten eerst bij de notaris en het programma was nogal nauw, dus er was voor ons weinig ruimte om af te wijken. Ze waren keurig op tijd, gaven ook nog eens aan dat ze eraan kwamen, en gingen onmiddellijk aan de slag toen ze er waren. Toen we bij het nieuwe huis waren, sprongen ze de wagen uit en gingen ze onmiddellijk hard aan de slag. Wij zitten nu goed in ons huisje, maar mochten we ooit nog verhuizen, dan schakelen we zeker wete Gerlach weer in. Écht chapeau!!

Plus- en minpunten
Aanpakken en geen getreuzel, ook niet bij werken tegen uurtarief
Vriendelijk, vakkundig en professioneel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Wat een super bedrijf! Een goedgehumeurd, hardwerkend en zorgvuldig team! De hele dag een glimlach op de gezichten en ook heel serieus en geconcentreerd als de vleugel wordt verhuisd! Professioneel, netjes, vriendelijk en betaalbaar. Ben ze zeer dankbaar!

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Super samenwerking
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizen is geen sinecure. Je hele huis wordt leeggehaald, maar niet alleen dat, je neemt ook afscheid van een thuis. Deze jongens geven je vanaf het begin een goed gevoel dat het allemaal goedkomt. Wat wil je nog meer? En het is goed gekomen.

Plus- en minpunten
Leuke mannen!
Sterk en precies!
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Kloosterburen (Nederland).


Aanbeveling

[name removed by Sirelo] and his crew were friendly, energetic, motivated and worked very hard but also very fast. They used relays and the speed at which they did it was very impressive. Handled fragile things carefully. They also helped us with our personal stuff that was taken to storage. One competitor told us we could use anyone other than Gerlach.
We decided to use Gerlach and let them know. We were very happy we did not listen to the competitor who was WRONG! We highly recommend [name removed by Sirelo] and his crew- great people to work with !!!

Verhuisd van Bleiswijk (Nederland) naar Bleiswijk (Nederland).


Geen aanbeveling

De kosten vielen 70 procent hoger uit dan geoffreerd. De inschatting van de hoeveelheid spullen werd telefonisch gedaan. Daar had ik beter niet mee akkoord kunnen gaan, want de spullen konden niet in de bus. Gevolg: twee keer rijden, meer verhuizers nodig. En een verhuizing van appartement naar woonhuis, afstand twaalf kilometer die twaalf uur duurde.

Plus- en minpunten
Vriendelijke verhuizers
Snel offerte
Geen grip op kosten, daardoor duur
Telefonische inschatting kosten
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leidschendam (Nederland).

Antwoord van

Beste M.B,

Ten eerste wil ik u graag bedanken voor de genomen moeite om een review achter te laten.

Bij het telefonisch opstellen van een offerte zijn wij altijd afhankelijk van wat de klant ons doorgeeft.

Natuurlijk kan het nooit de bedoeling zijn dat de schatting zo ver van het werkelijke bedrag ligt. Dat vinden wij dan ook zeer spijtig.

Het totaal aantal m3 (kuub) wat wij voor u hebben verhuisd was bijna het dubbele van wat u telefonisch heeft doorgegeven aan ons.

Negentig procent van de offertes die wij telefonisch uitbrengen vallen binnen de geoffreerde tijd en zelfs korter. Wij werken altijd secuur en vragen goed door.

Tevens waren de kasten die ge-(de)monteerd moesten worden alles behalve verhuis vriendelijk. Meermaals in en uit elkaar gehaald, waardoor het voor onze collega’s één grote puzzel leek en dit proces veel langer duurde dan normaal gesproken.

Door het extra werk wat geleverd diende te worden is de uiteindelijke offerte, die is opgesteld op basis van nacalculatie, flink gestegen. Ook hebben wij een extra verhuizer ingeschakeld tegen de helft van het tarief om u tegemoet te komen.

Wij hebben uw klacht hoe dan ook ter harte genomen en wensen u nogmaals namens heel het team van Gerlach veel geluk in uw nieuwe huis.

Met vriendelijke groet,

Team GerlachGepubliceerd op:Aanbeveling

Een kleine verhuizing op 17-07-2018 is prima verlopen. De medewerkers hebben zich tot het uiterste ingespannen, om alles tot een goed einde te brengen. Het de- en monteren van garderobekasten is perfect gedaan. Alle lof zoals de klus is geklaard.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Vandaag hebben de mannen van gerlach onze inboedel verhuist.
In 1 woord SUPER gasten.
Ze klagen niet en doen alles !!
Niets is te veel moeite.
Wij zouden iedereen gerlach verhuisbedrijf kunnen aanraden.
Mannen nogmaals bedankt.
Groetjes Peter en Carina

Plus- en minpunten
Keurig op tijd
Zeer zorgvuldig
Verhuisd van Hoogvliet (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke gasten en erg zorgvuldig en snel.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Betaalbaar
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Prima service en heel snel verhuisd

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Snel en netjes
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren super vriendelijk, gingen netjes met de spullen om en bleven binnen de tijd die van te voren was ingeschat. (ondanks dat er in het pand geen lift aanwezig was en het echt een hele klim naar boven was) respect en bedankt!

Plus- en minpunten
de verhuizing ging snel
de verhuizers waren super vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Nooit een verhuizing meegemaakt die zo plezierig en soepel is verlopen als deze door Gerlach Verhuizen & Transport. Alle lof voor het team van Joerie, Pieter, Robert en Marc. Uiterst vriendelijk, vakkundig, efficient en snel. Betere verhuizers bestaan er waarschijnlijk niet. Mijn dank is groot.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Vakkundig
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland).


Aanbeveling

- snel
- vriendelijk
- professioneel
- deskundig
- prijs/kwaliteit verhouding

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Honselersdijk (Nederland).


Aanbeveling

Zeer hardwerkende en aardige verhuizers die alles volgens afspraak en naar volle tevredenheid afgehandeld hebben

Plus- en minpunten
Goede prijs en service
Zeer vriendelijk personeel
Inschatten hoeveelheid werk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Ijzersterk team, hartelijk, hardwerkend, en elk probleem dat zich voordeed werd creatief en bevredigend opgelost, ( het was een moelijk huis, veel smalle trappen) tot het laatste moment was er betrokkenheid,een goede werk spirit, en werd er na afloop toch nog een loodzwaar buro naar de 3 e verdieping gebracht...ik, maar ook de anderen vonden het een feest met hen te verhuizen!!

Plus- en minpunten
Alleen maat plus
Geen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Andere Plek In Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Een kleine verhuizing kon snel geregeld worden. De jongens die kwamen verhuizen waren erg vriendelijk en werkte leuk samen!

Plus- en minpunten
Goeie service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Afspraken duidelijk gemaakt en nagekomen. Keurig op tijd, verhuizing vakkundig en snel geregeld. Was eerder klaar dan verwacht en de tijdwinst werd verrekend. Prima bejegening.
Niet te vergeten, dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Zelfs op zondag!

Plus- en minpunten
Zorgvuldigheid
Prijs
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland).


Aanbeveling

na de offerte en akkoord geven ervan werden we meteen gebeld om de verhuizing door te nemen. Dozen werden netjes op de afgesproken tijd geleverd. Dag van de verhuizing liep heel soepel en de medewerkers hebben echt goed werk afgeleverd.

Plus- en minpunten
afspraken nakomen
prijs
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Deze jongens kunnen lekker werken. Vond het vooral fijn dat ze alvorens aangaven hoe ik het best de dingen kon inpakken. Dit bespaarde veel tijd tijdens de verhuisdag!

Plus- en minpunten
Prijs
Inzet
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Hele prettige jongens om mee te werken. Meedenkend, voorzichtig, behulpzaam etc. Nu nog even de honderd tekens volmaken.

Verhuisd van Bussum (Nederland) naar Naarden (Nederland).


Aanbeveling

From the beginning the service was quick and the contact with the office was analytical and very responsive. On the moving day they were on time, and careful with your belongings. Also, they were flexible to be at your service. I would definitely recommend them to my friends.

Plus- en minpunten
Careful
Efficient
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Prima verhuizing gehad via Gerlach. Op tijd begonnen en op tijd klaar. De jongens waren snel en vriendelijk en alles is heel gebleven. Een aanrader.

Plus- en minpunten
Vlot
Alles heel
Verhuisd van Alphen A/d Rijn (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Zeer netjes en snel verhuisd. De spullen werden goed beschermd en professioneel vervoerd. Een aanrader voor elke verhuizing.

Plus- en minpunten
snel
netjes
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Delft (Nederland).


Geen aanbeveling

Verhuizers uiterst behulpzaam en vriendelijk
Duurde 3 in plaats van 2 dagen
Uiteindelijk nog moeten slepen met verhuisdozen ,daar er voor 1 kamer 6 verschillende
Woorden stonde waaronder boekenkast ,dus boeken uit de woonkamer in kantoor en andersom
Ook diverse gebroken spullen ,schade aan een kast
Zou dat vergoed krijgen dmv een transport,twee keer om een bevestigende email gevraagd

Plus- en minpunten
Vriendelijke verhuizers
Slechte planning
Door verkeerde kameraanduiding heb nog moeten slepen met dozen
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorschoten (Nederland).

Antwoord van

Geachte klant,

Wij betreuren het feit dat wij langer nodig hebben gehad uw verhuizing af te ronden.

Wij hebben de verantwoordelijkheid genomen u met een full service aanbieding te verhuizen voor een vaste prijs.
Full service houdt in dat wij de gehele inboedel inpakken, (de)monteren, lampen loshalen en weer ophangen, schilderijen inpakken.

Met toeval geslagen hebben we de verhuizing geprobeerd binnen twee dagen volledig af te ronden maar omdat wij niet tevreden waren over hoe we de spullen in uw nieuwe woning hebben neergezet, hebben we in overleg met u gevraagd of we, kosteloos, een derde dag langskomen om alsnog de spullen op de juiste plek te zetten.

Gepubliceerd op:Aanbeveling

we had to check-out from our apartment in Den Haag on Feb 1st and a day before checking out we were able to finalize our new rental contract.

Since it became after office hours, when I called and emailed many moving services most of them were out of services, but Gerlach responded quickly and gave me a phone confirmation that they will provide us a van with two power-mans. and then they sent us an email for confirming the price, time, and details.

Very on-time and reliable, they evacuated our flat quickly and carefully. they put our furniture in their van of which was the latest day of working (because of that, they give us some discount!).

they are very professional in their work. I highly recommend use Gerlach Brothers for your future moving and transportation.

Plus- en minpunten
Being on time, and quick
Kind and responsible for their work
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Zijn op tijd doen wat ze moeten doen .Jongens verichten zwaar werk waar ik veel respect voor heb.Enigste wat ik nog kan zeggen klasse.

Verhuisd van Schiebroek (Nederland) naar Bergschenhoek (Nederland).


Aanbeveling

Aardige hardwerkende jongens. Heel hulpvaardig. Met humor. Precies wat je nodig hebt op een verhuisdag. Volgende keer iets eerder beginnen.

Verhuisd van Vreeland (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

prima service, zorgvuldig met onze spullen omgegaan. de moeite genomen om de kwetsbare stukken te sealen. vriendelijke medewerkers.

Plus- en minpunten
duidelijke afspraken die worden nagekomen
prijsstelling
Verhuisd van Boskoop (Nederland) naar Gieten (Nederland).


Aanbeveling

Na een hele goede eerste indruk hebben de verhuizers ons maximaal ontzorgd. Wat een harde en vrolijke werkers die exact de benodigde tijd kunnen inschatten!

Plus- en minpunten
professionals
vriendelijk
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Lippenhuizen (Nederland).


Aanbeveling

The moving went very smoothly and the movers were very professionals.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Aanbeveling

Snel en flexibel, prettig inspelen op situatie en fujne dienstverlening

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Prima service en waren op tijd klaar

Verhuisd van Delft (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Aanbeveling

Top service, de mannen waren erg vriendelijk en professioneel. Ik had eerst twijfels over het laten demonteren van mijn kast maar uiteindelijk toch gedaan en erg goed gegaan. Toppers!

Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Demontage ging snel en uitstekende service

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Voorheen heb ik mijn eigen verhuizingen zelf geregeld, maar ik woonde op 3 hoog zonder lift. Daarom heb ik besloten om verhuizers in te schakelen, ik was altijd al skeptisch van verhuisbedrijven. In mijn cirkel heb ik tal van keren gehoord dat verhuizers onvoorzichtig kunnen zijn met de (breekbare) spullen. De verhuizers waren professioneel, snel en zorgvuldig. Ik had dezelfde dag mijn offerte ontvangen. De gehele verhuizing verliep soepel en ik ben zeer tevreden over de persoonlijke service die zij bieden.

Super bedankt, heren!

Plus- en minpunten
Professioneel
Snel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Hulst (Nederland).


Aanbeveling

Ondanks de drukke tijd van het jaar kreeg ik top service van Gerlach Transport, binnen korte tijd was ik verhuisd naar mijn nieuwe woning in Den Haag. Deze jongens gaan efficiënt en klantvriendelijk te werk! Dank!

Plus- en minpunten
Efficiency
Klantvriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Professionele, deskundige en vriendelijke verhuizers die goed communiceren en de klus binnen de afgesproken tijd hebben geklaard.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Werkendam (Nederland).


Aanbeveling

Zeer vriendelijk, niet moeilijk doen bij kleine wijzigingen en tonen veel inzet. Last vut not least, ze gaan erg zorgvuldig met de spullen om.

Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Leidschendam (Nederland).


Aanbeveling

Top verhuizers! De verhuizing verliep vlot en nauwkeurig.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Ermelo (Nederland).


Aanbeveling

2-Daagse verhuizing van mijn moeder is helemaal top gegaan. Ik ben zelf aanwezig geweest met de intentie om te helpen maar dat bleek overbodig. Dank aan de mannen van Gerlach!

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Mijn vrouw en ik zijn recentelijk verhuisd. Gezien het feit dat mijn vrouw hoogzwanger is en ik in de avond als beveiliger werkzaam ben hebben we besloten een verhuisbedrijf in de armen te nemen. In het begin was ik hier spectisch over, maar na goede ervaringen heb ik besloten contact op te nemen met Gerlach. Na contact te hebben gehad kwam een werknemer bij ons langs en werd er heel snel een vrijblijvende offerte aangemaakt. Het klikte gelijk tussen ons en vertrouwde Gerlach mijn verhuizing toe. Ik heb de gehele verhuizing uit handen gegeven en zowel ik als mijn vrouw hebben ons geen moment druk hoeven maken over het gehele process. Alles werd keurig geleverd en alles werd afgeleverd precies als afgesproken. Op dit moment zitten wij in ons nieuwe stekje met ons pasgeboren dochtertje. Nogmaals bedankt voor de verhuizing! Ook leuk dat er vervolgens nagebeld werd om te vragen naar hoe het huis ons bevalt en hoe het met ons dochtertje gaat. Top!

Plus- en minpunten
Professioneel, alle afspraken zijn nagekomen
Zeer vriendelijk personeel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Aanbeveling

Prima werk afgeleverd.

Plus- en minpunten
snel
redelijke prijs
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizen brengt altijd een hoop stress met zich mee, maar deze heren hebben daar een stokje voor gestoken en uitstekend werk geleverd! Erg vriendelijk en gaan keurig en professioneel met de spullen om. Nogmaals bedankt mannen!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Professioneel en keurig op tijd
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing ging super soepel en snel ! Was dol gelukkig dat mijn ingewikkelde kap tafel met aan twee kanten grote spiegels helemaal heel in aangekomen. Zou volgende keer zeker weer Gerlach Transport inhuren !

Plus- en minpunten
Professioneel
Prijs
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Aardig en betrouwbare eigenaar alle afspraken nagekomen, goede prijs.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Goede jongens!
Alles goed ingepakt, geen gedoe gehad met zware spullen. Volgende keer zal ik ze weer inhuren.

Plus- en minpunten
Grote bus waar alles in 1 keer in paste
Prijs
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Top bedrijf! Ondanks de grote verhuizing toch nog altijd even flexibel en vriendelijk. Met veel zorg gaan en professionaliteit gaan ze om met de spullen. Klasse!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Goede service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

mannen waren super netjes met alle spullen, netjes op tijd, vriendelijk en weten hoe ze iemand met plezier kunnen laten verhuizen. harde werkers!
dikke 10+

Plus- en minpunten
vakbekwaam
netjes
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

verhuizers kwamen op tijd, waren aardig, beleefd, deskundig. Hebben heel hard gewerkt.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, alles netjes verpakt, goede service, vriendelijk personeel, niets was te veel en bovendien een hele goede prijs!

Plus- en minpunten
Goede prijs
Uitstekende service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).

Hoofdvestiging

Gerlach Verhuizen & Transport

Kneuterdijk 8
2514EN Den Haag
085 130 1422

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Den Haag en omgeving