Hilberg Verhuizingen

4,6
Van 7 Sirelo reviews
i
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 44 reviews een 5,6 op andere platforms.
pro
Vriendelijk
3
pro
Snelle verhuizing
2
con
Onvoorzichtig met meubelen
3
con
Onprofessioneel
3
con
Communicatie
2

Offerte aanvragen

Vergelijk Hilberg Verhuizingen met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Hilberg Verhuizingen

Er is nog geen informatie over deze verhuizer.

Kamer van Koophandel

SEM Verhuizingen & Transport B.V.
# 80508553

Diensten

Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Vergunningen

Hilberg Verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
4,6
Van 7 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 44 reviews een 5,6 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
7 van de 7 reviews zichtbaar
Gister heb ik Radar maar ingeschakeld, want dit bedrijf is echt hopeloos. Nieuw laminaat is behoorlijk beschadigd door een bankje wat de verhuizers hebben laten vallen. De verhuizer heeft dit direct doorgebeld met het bedrijf en gezegd dat alles goed zou komen. Ruim een maand, 40 terugbelverzoeken, diverse mails en flink wat frustraties verder, heb ik als antwoord gekregen dat het bedrijf de schade niet erkend en de betreffende verhuizer lijdt plots aan geheugenverlies. [Naam verwijderd door Sirelo] de contactpersoon (schijnt de manager te zijn) van het bedrijf is altijd net de deur uit als ik bel. Hij belooft dezelfde dag een mail te sturen maar houdt zich hier niet aan. De directie krijg je niet te spreken. Daarbij zijn de verhuizers echt geen verhuizers. Ze gaan niet voorzichtig met de spullen om, kunnen de vrachtwagen niet behoorlijk inladen en als wij met de hulptroepen niet geholpen hadden, waren ze nooit op tijd klaar geweest. En tijd kost bij zo’n bedrijf echt veel geld.
Ik vind t heel jammer dat ik van tevoren de reviews niet heb gelezen. Anders was ik echt NOOIT met dit bedrijf in zee gegaan. Ik hoop dat “Radar” hier iets aan kan doen en dat andere gedupeerden zich misschien hierbij aan willen sluiten.
pro
Vriendelijk
con
Onvoorzichtig met spullen, niet vakbekwaam
con
Te langzaam en spreken geen Nederlands
Verhuisd van Koog Aan De Zaan (Nederland) naar Krommenie (Nederland)
flag-review
Dit is absoluut GEEN verhuisbedrijf! De jongens werken hard maar ook met veel kracht en geweld om spullen te verhuizen. De jongens waren al moe toen ze bij ons kwamen, hadden al een verhuizing ervoor gedaan en moesten na ons ook nog een verhuizing doen. Maken 70 uur per week. Door moeheid hebben ze minder geduld en tact. Gevolg: schade aan meubels, muren, trap en trapgat. Zo snel als ze reageren op een offerte, bij een klacht via de chat of mail is er nooit meer een reactie. Ook word je niet meer teruggebeld. Kortom teleurstellend!! Goedkoop is duurkoop, kies niet voor dit bedrijf als je spullen en je huis je lief is!
pro
Harde werkers
con
Veel schade
con
Geen reactie
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Westmaas (Nederland)
flag-review
Lager dan 0 geven. Reageren niet op mails, rekenen kosten die niet bestaan. Hangen op als je ze belt. Bereiden niks voor. Facturen bestaan niet. Schade spullen. Etc. Etc. Zoek je een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf? Sla dit bedrijf over is mijn advies en bespaar.
con
Onbereikbaar
con
Verzinnen extra kosten
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Drivers arrived close to 2,5 hours late, without any prior notification. The truck-lift arrived even later. My furniture was not handled with care, with scratches and stains as a result. Wooden door frames and walls were damaged as well. I notified the office on August 28 2021. So far no response.
pro
Vriendelijke verhuizers
con
2,5 uur te laat zonder daarover met mij te communiceren
con
Schade aan deurpost, stucwerk, meubels, witgoed. Op emails wordt niet gereageerd.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Bussum (Nederland)
flag-review
Sterke mannen. Heel snel. Te snel in mijn ogen. Communicatie tussen de 2 was vriendelijk maar niet altijd even duidelijk omdat het hier 2 verschillende nationaliteiten betrof. Ik vond dat ze soms grof met spullen omgingen. Veel schilderijen en kunstwerken hebben ze laten staan. Gaven aan dat het er niet meer bij kon. Daar leek het ook wel op omdat de wagen waarmee ze kwamen qua ruimte zeer beperkt was. Bij Hilberg is een XXL wagen niet meer dan een grote bus! Dit lijkt erg op het Uber-concept. Volgens mij ZZPers die worden ingehuurd. De voorman gaf aan weinig tijd te hebben omdat hij nog 2 klussen te klaren had in het Westen van het land. Aardige kerels hoor maar meer cowboys dan verhuizers. Ik voel me echt door Hilberg in de maling genomen. De schade die is ontstaan wil ik graag vergoed hebben door Hilberg. Maar of dat gaat lukken...?
pro
Aardige kerels
pro
Stipt op tijd
con
Geen echte verhuisvaardigheden
con
Erg gehaast
Verhuisd van Leeuwarden (Nederland) naar Steenwijk (Nederland)
flag-review
Ze waren vooral snel, maar niet kundig. Medewerkers maakten constant ruzie en schelden op elkaar. Spullen werden nagenoeg niet ingepakt terwijl hier wel omgevraagd en voor betaald werd. Als ik het over mocht doen, dan ga ik voor een ander bedrijf.
pro
Snel
con
Veel bescadigheden
con
Niet vakkundig
Verhuisd van Weesp (Nederland) naar Kortenhoef (Nederland)
flag-review
De verhuizers kwamen ten eerste een half uur later dan was afgesproken. Ondanks dat er was afgesproken dat alle meubels zouden worden geseald, is dat slecht bij een handje vol meubels gedaan. Diverse meubelstukken zijn beschadigd aangekomen. Ook in de nieuwe woning zijn beschadigheden gemaakt aan deurpost, trap en vloer. De mannen waren aan het schelden en ruzie maken met elkaar. Geen prettige samenwerking tussen deze 2. Bij het afrekenen kwamen ze met andere bedragen dan wat was afgesproken. Uiteindelijk heb ik betaald wat was afgesproken. Maar dat ging niet van harte. De factuur zou later komen. Nu anderhalve week later nog geen factuur gezien. Ze hebben wel keihard gewerkt. Voor de verhuizing stond 8 uur. Na 4 uur waren ze alweer klaar.
pro
keihard werken
con
meubels niet geseald
con
ruzie tussen elkaar
Verhuisd van Weesp (Nederland) naar Kortenhoef (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
5,6
44 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag