Hilberg Verhuizingen

3,8 (10‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (3)
pro
Snelle verhuizing (2)
con
Onprofessioneel (4)
Diensten
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 19 juni 2023

Over

Er is nog geen informatie over deze verhuizer.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Zeer zeer zeer slecht. Helaas de recensies niet gelezen vantevoren. De verhuizers zouden rond 14 uur komen, ze waren er om 20 uur. Hebben 1.5 uur verhuist terwijl we voor 4 uur betaald hadden. Veel gedoe gehad wat tot een gevloek en gedreig van de verhuizer heeft gezorgd aan de deur. Ontzettend heftig. Het bedrijf heeft na meerdere meldingen nooit contact opgenomen. Doe het echt niet!!!
con
Prijs
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
 op Sirelo
Let op, oplichters! Rekken expres tijd waardoor ze uitlopen, eisen daarna het dubbele bedrag en dreigen anders je spullen niet uit te laden. Daarna per mail of telefonisch nooit meer bereikbaar geweest. Een hoop meubels waren ook nog beschadigd. Doe hier nooit zaken mee!
pro
Niks
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Goes (Nederland)
 op Sirelo
Ik heb een complete NACHTMERRIE meegemaakt met dit verhuisbedrijf. Er werd niet aan de afspraak gehouden en mijn complete planning werd totaal op de kop gezet. Het ergste van alles was dat ik uiteindelijk het DUBBELE MOEST BETALEN! Dit doordat ze meer dan 3 uur hebben gewerkt. Voor elke kwartier na de 3 uur werd er namelijk veel hogere kosten bijgerekend. Het voelde als pure oplichting!!

De verhuizers kwamen maar liefst 4 uur te laat opdagen, pas om 21:30 in plaats van de afgesproken aankomsttijd tussen 17:00 en 18:00 uur, wat voor enorme vertraging zorgde. Toen we eindelijk bij de opslagruimte aankwamen om uit te laden, bleek deze al gesloten te zijn waardoor ze mijn inboedel weer terugnamen. Ik kreeg te horen dat mijn spullen de volgende dag geleverd zouden worden, maar toen ik de volgende dag belde om een exacte tijd te weten te komen, werd mij verteld dat de levering op een andere dag zou plaatsvinden vanwege een vrije dag.

De inconsistentie in communicatie en het gebrek aan betrouwbaarheid van dit bedrijf hebben mij veel stress en frustratie bezorgd. Ik heb e-mails gestuurd over deze situatie, maar geen excuses en geen enkele vorm van compensatie ontvangen. Had ik maar eerder de recensies gezien, dan had ik deze verhuizers nooit ingeschakeld.

Dus aan iedereen die dit leest: DOE HET NIET!!
Lees meer
con
Afspraken niet nakomen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
 op Sirelo
Gister heb ik Radar maar ingeschakeld, want dit bedrijf is echt hopeloos. Nieuw laminaat is behoorlijk beschadigd door een bankje wat de verhuizers hebben laten vallen. De verhuizer heeft dit direct doorgebeld met het bedrijf en gezegd dat alles goed zou komen. Ruim een maand, 40 terugbelverzoeken, diverse mails en flink wat frustraties verder, heb ik als antwoord gekregen dat het bedrijf de schade niet erkend en de betreffende verhuizer lijdt plots aan geheugenverlies. [Naam verwijderd door Sirelo] de contactpersoon (schijnt de manager te zijn) van het bedrijf is altijd net de deur uit als ik bel. Hij belooft dezelfde dag een mail te sturen maar houdt zich hier niet aan. De directie krijg je niet te spreken. Daarbij zijn de verhuizers echt geen verhuizers. Ze gaan niet voorzichtig met de spullen om, kunnen de vrachtwagen niet behoorlijk inladen en als wij met de hulptroepen niet geholpen hadden, waren ze nooit op tijd klaar geweest. En tijd kost bij zo’n bedrijf echt veel geld.
Ik vind t heel jammer dat ik van tevoren de reviews niet heb gelezen. Anders was ik echt NOOIT met dit bedrijf in zee gegaan. Ik hoop dat “Radar” hier iets aan kan doen en dat andere gedupeerden zich misschien hierbij aan willen sluiten.Lees meer
pro
Vriendelijk
con
Onvoorzichtig met spullen, niet vakbekwaam
con
Te langzaam en spreken geen Nederlands
Verhuisd van Koog Aan De Zaan (Nederland) naar Krommenie (Nederland)
 op Sirelo
Dit is absoluut GEEN verhuisbedrijf! De jongens werken hard maar ook met veel kracht en geweld om spullen te verhuizen. De jongens waren al moe toen ze bij ons kwamen, hadden al een verhuizing ervoor gedaan en moesten na ons ook nog een verhuizing doen. Maken 70 uur per week. Door moeheid hebben ze minder geduld en tact. Gevolg: schade aan meubels, muren, trap en trapgat. Zo snel als ze reageren op een offerte, bij een klacht via de chat of mail is er nooit meer een reactie. Ook word je niet meer teruggebeld. Kortom teleurstellend!! Goedkoop is duurkoop, kies niet voor dit bedrijf als je spullen en je huis je lief is!
pro
Harde werkers
con
Veel schade
con
Geen reactie
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Westmaas (Nederland)
 op Sirelo
Lager dan 0 geven. Reageren niet op mails, rekenen kosten die niet bestaan. Hangen op als je ze belt. Bereiden niks voor. Facturen bestaan niet. Schade spullen. Etc. Etc. Zoek je een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf? Sla dit bedrijf over is mijn advies en bespaar.
con
Onbereikbaar
con
Verzinnen extra kosten
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
3,8
10
Google
8,0
141

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
326

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
310

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
225

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf