iMoovers

5,9
Van 2 Sirelo reviews
i
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 21 reviews een 9,0 op andere platforms.

Offerte aanvragen

Vergelijk iMoovers met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over iMoovers

iMoovers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf. Ze streven naar kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Verhuizen betekent meer dan alleen het verplaatsen van spullen van A naar B. Door hun professionele manier van werken ontnemen ze u alle hectiek en stress door alles gestructureerd en gecontroleerd te laten verlopen.

Hendrick Hamelstraat
2595XN Den Haag

Kamer van Koophandel

Verhuisbedrijf iMoovers
# 69056285

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen

Vergunningen

iMoovers is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
5,9
Van 2 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 21 reviews een 9,0 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
2 van de 2 reviews zichtbaar
Afgesproken om iets te vervoeren, bij aankomst bleek dat men niet in staat was dit te vervoeren. Om vervolgens dan toch voorrijkosten en km vergoeding in rekening te brengen vond ik zeker niet netjes. Ik kan dit bedrijf bij niemand aanraden.

Bij bestudering eind factuur proberen om meer/zoveel mogelijk kosten in rekening te brengen oogt zeker niet professioneel en neigt eerder naar oplichting. Uiteindelijk tot een tussenoplossing gekomen om een bijdrage te betalen aan voorrijkosten waar ik het niet mee eens was maar je eigenlijk geen keuze hebt.
con
Komt afspraken niet na
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Hele slechte ervaring. Er kamen twee mannen o de afgesproken dag om 10 uur in de ochtend. Ha telefonisch door gegeven wat er verhuist moest woden. Bij aankomst vonden ze het toch wat veel en kwam er een man bij. Ze zijn om 10 uur begonnen, en wren om 19,00 in de avond klaar. De offerte werd dus een stuk hoger en door mijn ziekte zat ik er helemaal door heen. Ze blden en zeiden dat ze de kast wel een week later zouden monteren. Waarop ik zei laat dat maar zitten. Na hulp te hebben ingeschakeld, wilde wij de kast in elkaar gaan zetten. We misten een tussenplaat, dus dan wordt het al on mogelijk om een deel van de kast in elkaar te zetten. Een ondegrond was afgebroken dus ook onbruikbaar. Overal beschadigingen kleine onderdeeltjes die ontbreken. Dus kast van 1340 twee jaar on bruikbaar, Wij fotos gemaakt en door gestuurd, kreeg ik een mail terug dat ik al de onderdelen om 19,00 had moete na kijken en dat ik dus in mijn woning had moeten blijven om ze op de vingers te kijken of ze het wel goed deden. Terwijl ik in mijn nieuwe woning bezig was om een beetje orde in de chaos te creeeren. dus er wordt niks vergoed, ze zijn nergens bij aan gesloten. Dus in plaats van een goedkope verhuizing wordt dit een verhuizing van 1200 euro aan verhuiskosten en een aanschaf van een nieuwe kast.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Boskoop (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
9,0
21 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag