Janseverhuizingen

8,0
Van 49 Sirelo reviews
71% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 40 reviews een 9,6 op andere platforms.
pro
Vriendelijk
9
pro
Professioneel
7
pro
Prijs
5
con
Schade afhandeling
2
con
Planning
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Janseverhuizingen met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Janseverhuizingen

Dit verhuisbedrijf is gespecialiseerd in zowel grote als kleine verhuizingen en/of transporten, maar kan u ook van dienst zijn met internationale verhuizingen en ontruimingen. Zoals u van hen mag verwachten zijn al de verhuizers professioneel opgeleid en communiceren zij helder in het Nederlands en Engels om uw verhuizing tot een goed eind te brengen.

Kamer van Koophandel

Janseverhuizingen
# 71513221

Nevenvestigingen

Alkmaar
Einthovenstraat 113, 1821 BV, Alkmaar
06 84 23 1001
Breda
Lijndonk 4, 4825BG, Breda
06 84 23 1001
Bekijk alle vestigingen

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur

Vergunningen

Janseverhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
8,0
Van 49 Sirelo reviews
71% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 40 reviews een 9,6 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
49 van de 49 reviews zichtbaar
Ik heb zeer slechte ervaringen met dit verhuisbedrijf. De spullen hebben ze een jaar lang voor ons opgeslagen. Bij aflevering missen we veel spullen en er zitten spullen tussen die niet van ons zijn. Ook zijn veel spullen beschadigd, dit hebben we direct doorgegeven. We zijn 1,5 week aan het lijntje gehouden dat een extern bedrijf contact met ons op zou nemen maar dit is tot op heden niet gebeurd. Toen we telefonisch contact hebben gezocht gaven ze aan dat we de beschadigingen misschien wel zelf hadden veroorzaakt, terwijl we dit direct hadden doorgeven en er foto’s van gemaakt hebben. Een lang verhaal kort: wees verstandig en zoek een ander verhuisbedrijf dat scheelt een hoop irritatie en rompslomp!
con
Onbetrouwbaar
con
Schade
Verhuisd van Zwolle (Nederland) naar Hattem (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Beste A,
Wij vinden het heel jammer dat u niet tevreden bent met de aangeboden diensten. Vooral omdat wij u al 3x keer eerder naar volle tevredenheid hebben verhuist. Zoals telefonisch aangegeven hebben wij de spullen die u mist bij een eerdere verhuizing al overgebracht. Inzake de schade hebben wij foto’s dat wij uw spullen onbeschadigd hebben achter gelaten.
Wij snappen dan ook niet dat u zegt dat wij uw spullen hebben beschadigd. Helaas kunnen wij hierin dan ook niets voor u betekenen.
Het wordt dan ook niet gewaardeerd dat u door middel van een review ons in slecht daglicht probeert te plaatsen.
Wij vinden het erg jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben dan ook het vertrouwen in u als klant verloren. Desondanks wenst het team van Janseverhuizingen u erg veel woonplezier toe in uw nieuwe woning.
Fijn contact! Attent in de voorbereiding en uitvoering! Werken lekker door zonder stress! Zo verloopt een spannende dag toch ontspannen.
pro
Vlot
pro
Professioneel
con
Jammer van de oorlel van Budha
Verhuisd van Geertruidenberg (Nederland) naar Westenschouwen (Nederland)
flag-review
The people who run and work for this company are professional and honest. They charged exactly what they told me they would charge and they kept their work in the time - frame that they originally estimated they would need. Special thanks to the movers [names removed by Sirelo] who were very professional, helpful, and friendly! I definitely recommend this company!
pro
Honest
pro
Professional
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Super aardige mannen, overleg was goed.
Komen professioneel over. Alle spullen gesealed. Erg blij mee daar mn nieuwe huis nog niet klaar is.
pro
Professioneel
pro
Erg aardig en beleefd
Verhuisd van Beverwijk (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)
flag-review
Van te voren een offerte op laten maken. Telefonisch werd me medegedeeld dat ze met een kleinere verhuisauto kwamen omdat het zo dichtbij elkaar lag en twee keer zouden rijden. Ik heb een extra kast mee laten verhuizen en een twee deurs in een driedeurskast veranderd. Bed van 1.20 gecanceld. Dit zou me misschien een extra uur kosten van 127 euro. Dit vond ik geen probleem.
Bij de verhuizing naar andere appartement werd er geen hondje meegenomen, de 3e man die achter zou blijven om alvast de kasten in elkaar te zetten ging mee terug voor de laatste spulletjes waardoor ze later starten met in elkaar zetten kasten. Medewerker nummer 3 verdween geruime tijd en hielp niet mee. Ze zijn uiteindelijk 3 uur langer bezig geweest. De uiteindelijke afrekening was bijna 2x zoveel. Geen factuur gekregen. Kastlades behoorlijk beschadigd. Kleine compensatie had ik enorm gewaardeerd.
Zou een ieder dit verhuisbedrijf afraden. Heb dit nog niet eerder meegemaakt en heb al eerder gebruik gemaakt van verhuisbedrijven.
pro
Heel vriendelijk en beleefd personeel
con
Weinig ervaring met kasten in elkaar zetten
con
Geen hondje meenemen
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
flag-review
Als alleenstaande ouder is het echt heftig de laatste dagen voor zo’n verhuizing. Janseverhuizingen zorgde voor mij en mijn kleine bij elke stap, tot aan de laatste kast weer in elkaar stond, en we gewoon in ons eigen bedje konden slapen. Geen woorden voor hoe hard de mannen werkte en zoveel zorg ze besteedde aan onze spulletjes. Een hele fijne dag door alle grapjes die ze uithaalde met mijn kleine die het best moeilijk vond allemaal! Zoveel ontzorgd voor zo’n schappelijke prijs. Dank jullie wel Janseverhuizingen! Ook namens Mees!
pro
Verpakking en bescherming spullen
pro
Betrokkenheid
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
flag-review
Heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf! De communicatie verliep heel goed, de afspraken zijn helder en nagekomen. De verhuizers zijn zeer zorgvuldig en gaan netjes met de spullen om. Heb zelden zo’n professioneel verhuurbedrijf meegemaakt en kan het iedereen aanraden als je een zorgeloze verhuizing wilt.
Verhuisd van Ijsselstein (Nederland) naar Ijsselstein (Nederland)
flag-review
Top bedrijf! Goed bereikbaar de planning was duidelijk ze waren netjes op tijd De jongens zijn super gezellig en zijn zeer netjes . Mijn verhuizing verliep soepel en zonder enige problemen
pro
Op tijd
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Vriendelijk, behulpzaam, harde werkers en probleemoplossend ik ben gewoon positief en weet niet wat ik nog meer op moet schrijven
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
Samen heel vrijblijvende offertes opgemaakt. Personeel dat meedenkt tijdens de opmaak. Goed overleg vooraf en vragen kunnen stellen heeft mij een vertrouwd gevoel gegeven van de start.
Tijdens de verhuizing is mij alles uit handen genomen. Vriendelijk en ervaren personeel! Ook de verhuizers zijn flexibel en meedenkend. Topbedrijf!!!
pro
Werken snel en zorgvuldig
pro
Gaan netjes met je spullen om
con
Zijn gauw volgeboekt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Het was een goede ervaring met Janseverhuizingen. Heb het bedrijf aangeraden gekregen van mijn zus en ben niet ontevreden. Alle spullen zijn zonder problemen overgekomen en de verhuizers waren erg voorzichtig en vriendelijk!
pro
Voorzichtig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Heerhugowaard (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Op zeer korte termijn moest ik verhuizen wat voor mij betekende chaos! Gelukkig waren vrienden van mij pas geleden verhuisd en zij hadden een hele fijne ervaring met Janseverhuizingen. Ik heb een offerte aanvraag gedaan en vervolgens kreeg ik telefonisch contact met een vriendelijke behulpzaam medewerker die mij ontzorgde van al mijn zorgen rondom de verhuizing. De dag van de verhuizing verliep heel goed, de verhuizers waren op tijd heel vriendelijk en echt van het aanpakken. Alles is netjes over gebracht naar mijn nieuwe woning zonder schade ed. Ben uiterst te vrede over hoe mijn verhuizing is verlopen. In de toekomst zal ik ze zeker nog benaderen en aanraden aan een ieder!
pro
Prettig contact
pro
Tevreden over de gehele verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Zo netjes te werk! En snel. Goed persoonlijk contact bij vragen. Altijd bereikbaar. Netjes op mail uitleg.
pro
Netjes
pro
Snel
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
laatste moment hadden we een verhuislift nodig en die werd meteen geregeld, nog een flinke korting omdat het verkeerd was ingeschat. top service!
pro
heren waren netjes optijd
pro
belde kwartier van te voren
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Buiten dat ze door pech wat aan de late kant waren, zeer tevreden over de hard werkende, vriendelijke verhuizers. Wij waren heel blij dat we voor deze firma hadden gekozen.
pro
vriendelijk en beleefd
pro
harde, nette werkers
Verhuisd van Papendrecht (Nederland) naar Papendrecht (Nederland)
flag-review
Behalve het ophalen van een grote kast op B locatie (dit lukte niet) erg tevreden met de mannen! Dank daarvoor
pro
Klantvriendelijkheid
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren zeer deskundig, heel vriendelijk en werkten snel. Er werd zeer precies en met beleid geladen, zodat er geen beschadigingen zijn ontstaan aan onze meubels.
pro
er werd niets beschadigd
pro
er werd snel gewerkt
Verhuisd van Giessen (Nederland) naar Giessen (Nederland)
flag-review
De service was vanaf moment een al goed, de mensen die ik aan de telefoon kreeg in eerste instantie dachten goed met je mee. Hierna kreeg ik een nette mail met alle informatie en de prijsopgave. Op de dag van verhuizing werd ik gebeld dat ze er aan kwamen. De verhuizers gingen netjes en kundig te werk en gaven goed aan wat ze gingen doen, de verhuizing ging heel snel en soepel. En alles werd netjes neer gezet. Echt een aanrader, super service voor een goede prijs!
pro
Snel
pro
Netjes en zorgvuldig
con
Geen
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Super prijs-kwaliteitverhouding! Klantvriendelijk. Zijn eerlijk en helder in communicatie! Komen de afspraken na. Ze denken mee en zijn flexibel! Echt aan te raden!
pro
Prijs-kwaliteit verhouding
pro
Helder en duidelijk communicatie, komen afspraken na
con
Aparte prijslijst maakt vooraf schatting vd kosten lastig
con
Inschatting van inboel is lastig op afstand
Verhuisd van Nederland (Nederland) naar Nederland (Nederland)
flag-review
In eerste instantie tevreden over de doorwerkende jongemannen, toen er schade bleek werd aangegeven dat het geen probleem zou zijn, echter.....
Er wordt gelogen dat iemand anders de lamp uit de auto heeft gehaald, wordt dus niet vergoed.
Matras beschadigd....... jammer dan.
Wat een vieze tegenvaller dit bedrijf, bah.
con
Liegen over het uitladen
con
Je bent wel verzekerd maar je kan er geen aanspraak opmaken
Verhuisd van Hoorn (Nederland) naar Wi (Nederland)
flag-review
Aardige verhuizers, werken snel en efficiënt. Van tevoren had ik enige stress vanwege mijn bankstel, maar met de verhuislift was dit zo geregeld. Ik beveel ze van harte aan!
pro
Snel, efficiënt
pro
Aardig
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Zeer gedegen aanpak, kwetsbare meubels werden netjes ingepakt en rustig naar de bestemming vervoerd. Verhuizing van hoofdzakelijk grote spullen in 6 uur netjes overgebracht.
pro
gedegen aanpak
pro
opname aan huis voor opmaak offerte
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Berkel En Rodenrijs (Nederland)
flag-review
Al 4x eerder mee verhuisd maar nu schade en dan is Janse verhuizing niet thuis en reageert niet. Mijn moeder van 90jaar naar verzorgingshuis verhuisd en een doos met net haar mooiste en duurste Liadro porcelijnen beelden is denkelijk gevallen en alle porcelijnen beelden zijn kapot. Terwijl ze in papier waren verpakt en met handdoeken er tussen. Gelijk contact opgenomen met Janse verhuizing en foto's gestuurd maar geen reactie van hun. Mijn vrouw ze een aantal keren gebeld en toen ze Janse verhuizing eindelijk aan telefoon had kreeg ze als antwoord dat er niks vergoed werd omdat we de doos zelf hadden ingepakt. Wel werd er gezegd dat er nog naar gekeken zou worden om te gemoed te komen in de kosten. Maar nooit meer iets gehoord. Dus bij schade door Janse verhuizing ben je altijd zelf het slachtoffer.
pro
Prijs
pro
Nette medewerkers
con
Schade wordt niet vergoed
con
Telefonisch onbereikbaar
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Komen afspraken niet na betreft schade. Verhuizers geven aan dat er getekend dient te worden en dat de schade geregeld wordt adhv een mail die je stuurt.
Bedrijf geeft aan dat er is getekend en dat de schade niet wordt vergoed
con
Vergoed geen schade
Verhuisd van Boxtel (Nederland) naar Oisterwijk (Nederland)
flag-review
Snel, behulpzaam en meedenkend. Bij een volgende verhuizing zal ik met een gerust hart gebruik maken van hun diensten.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
3 hardwerkende, aardige jongens kwamen op tijd, er werd zeer netjes met onze spullen omgegaan en in korte tijd waren alle spullen over en weer op hun plek.
pro
Op tijd
pro
Nette prijs
con
Telefonische bereikbaarheid kan iets beter
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
De verhuizers zijn harde werkers en hebben mij fantastisch geholpen. Aan te bevelen.
Bedankt mannen voor jullie hulp.
Verhuisd van Veenendaal (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
flag-review
Erg fijne en vriendelijke verhuizers, gingen netjes te werk. Ze hebben alles in het nieuwe huis netjes neergezet en als we een kast of bank toch ergens anders wilde hebben was dat geen probleem!
pro
Vriendelijk
pro
Professioneel
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
Het team dat mij geholpen had waren aardige jongens en ze hielpen mij met alles. Ze moesten 2 uur overwerken en dat werd zonder moeite gedaan! Ook is het niet echt een korte reis van Zoetermeer naar Maastricht. Daarnaast gingen de heren goed en zorgvuldig met mijn spullen om en dat is fijn als het om een verhuisbedrijf gaat. Ik hoefde mij dan ook nergens zorgen over te maken! Het is een goed bedrijf en daarom wilde ik een review schrijven voor de mensen die nog een bedrijf zoeken om hun spullen te verhuizen. Hier heb je een goed verhuisbedrijf het is echt een aanrader!
pro
Goede inzet, geen één probleem gehad.
pro
Professioneel & ervaren.
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Maastricht (Nederland)
flag-review
I had a horrible experience with this company. We had moved in to our previous apartment in just 6 hours, I mentioned this several times and requested a lift. This was the first surprise in the moving day, they told lift was not needed. I got the second shock when I heard that the truck they sent was too small. They personally saw our stuff prior to the moving and despite this we had to go back and forth between our old and new address which was very annoying. And in the middle of the moving, they asked me to sign a paper so they do not have anybresponsibility on broken stuff. In the end moving finished in 11 hours, I paid for 10 hours (an extra of 2 hours )and very little amount things were settled. I even had to install washing mashine myself. I did not choose a well known company to save 200 euros, I ended up paying 150 euros more and I deeply regret my decision. Last but not least I got an comment from the movers. If I had helped them, it would have finished early 😀
con
Incorrect evalıation of volume
con
Wrong planning
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Woerden (Nederland)
flag-review
Vooral de voorzichtigheid van de verhuizers ansich. Hoe er met de verhuisdozen wordt omgegaan. Verder kwamen de verhuizers op tijd en waren heel vriendelijk tegen ons allen.
pro
Snel
pro
Deskundig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Berkel (Nederland)
flag-review
Ik ben erg tevreden hoe de verhuizers te werk gingen. Ze waren erg professioneel en gingen zorgvuldig met de spullen om. Daarnaast waren het harde werkers en plaatste alles op de juiste plaats in het huis.. Top bedrijf!
pro
Harde werkers
pro
Op tijd
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Lisse (Nederland)
flag-review
Komt afspraken na, goede communicatie, vlot afgehandeld. Goede prijs. De heren hebben alle spullen netjes en zorgvuldig verhuist.
pro
Komen afspraken na
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren supersnel klaar! En vond t echt een topdag! Ik heb me nergens druk over hoeven maken en dat komt mede dankzij de gezellige heren!
pro
Gezellig team
pro
Ervaring
con
Drinkpauzes mogen wat langer
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren optijd. Vooraf gebeld dat ze ook onderweg zijn. Er werd netjes omgegaan met mijn meubels en dozen.
pro
Er wordt zorgvuldig omgegaan met meubelen
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Eerst contact gezocht met Janse verhuizingen en verteld dat k gebruik wilde maken van de groupon aanbieding, dit was geen probleem behalve dat het alleen op zondag kon wat helaas extra kost. Ook gelijk gemeld welke goederen mee moesten verhuizen(dit waren alle zware goederen). en ook gelijk goede prijsafspraken gemaakt. Betreffende zondag kwamen de jonge heren op de afgesproken tijd aan, nogmaals doorgenomen wat er mee moest. Dit is ook ingeladen en naar de nieuwe locatie gebracht en in de goede ruimtes gezet. De heren hebben netjes en correct gewerkt, we waren ruim binnen de tijd klaar
pro
correct en duidelijke afspraken
pro
op tijd
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
flag-review
Er ontbreken spullen die in de verhuiswagen zaten. Ook hebben ze pas tijdens de klus gezegd dat ze niet spullen van de ene naar de andere kamer zouden verhuizen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Zeer vervelend te vernemen dat u de verhuizing negatief heeft ervaren.

Zoals wij hebben afgesproken hebben wij uw spullen uit opslagboxen naar binnen in uw woning gebracht.
*dit zat in de afgesproken prijs verwerkt.
* op de dag zelf bleken er meer werkzaamheden bij te komen, niet conform onze afspraak. * uiteraard brengt dit dan ook een meerprijs met zich mee.
* een door uzelf gehuurde verhuiswagen van een extern bedrijf door een externe partij ingeladen, wilde u kosteloos door ons laten uitladen.
uiteraard zat dit niet in de prijs inbegrepen.
uit coulance hebben wij u nog korting gegeven op de extra werkzaamheden.

wij vinden het zeer spijt dat u de verhuizing vervolgens alsnog als negatief heeft ervaren.

desondanks wensen wij u veel plezier in uw nieuwe woning.

Mvg,

Team Janseverhuizingen
De heren waren te laat. Janseverhuizing houd zich aan theorie tijden en niet de werkelijke aanwezigheids en rij tijden. Hierdoor hebben ze onnodig toeslagen gerekend. Tijd en afstand voordeur. Op mail reageren ze niet, want geld is binnen mentaliteit. Ik hielp zelf aktief mee met sjouwen en ik denk dat ze daardoor onnodig toeslagen berekende omdat wij netjes binnen de tijd waren. Geen aanraader, slechte communicatie en vervolgens geen reactie meer op mail. Fantasiebedrijf waarvan ik betwijfel of alle goede beoordelingen ook echt zijn!
con
Te laat
con
Onterechte toeslagen
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Eerbeek (Nederland)
flag-review
Mijn verhuizing is vlot gedaan door 2 vriendelijke jongens die van aanpakken weten. Al mijn spullen zijn voorzichtig verhuisd en op de juiste plek in mijn nieuwe woning gelegd. Hierdoor hoefde ik achteraf niets te verplaatsen. Daarnaast is de prijs erg schappelijk. Kortom ben erg tevreden!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
flag-review
Ik ben uitstekend door de werknemers van janseverhuizingen geholpen ze namen letterlijk het werk uit me handen.
van te voren uitstekende afspraken gemaakt met de administratie en hele professionele hulp ervoor terug gekregen .
zeker aanrader!
pro
ervaren personeel
pro
goedkoop
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Leidschenveen (Nederland)
flag-review
De verhuizing ging heel goed de jongens kwamen aan al mijn werk werd uit handen genomen.
Het enigste wat ik ze aanbood was een kop koffie en ze bleven maar gaan top gasten!
pro
Goedkoop
pro
Hele goede service
con
Bus beter in delen
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Via Groupon dachten we een mooie deal te hebben...maar dit bleek niet zo te zijn. We hebben 2 maanden voorafgaand aan de verhuizing gebeld en per mail netjes een bevestiging gekregen met onze verhuisdatum, de tijd dat ze bij ons zouden zijn en de meerkosten. Op de dag zelf op het afgesproken tijdstip geen verhuizers. We hebben geprobeerd contact te krijgen, maar het nummer wat wij hadden werd niet opgenomen. Wel kregen we een sms terug ‘ik bel u zo terug’. We zijn niet teruggebeld. Mijn man heeft via whatsapp contact weten te krijgen. De eigenaar (?) zat in een meeting en kon ons niet te woord staan. Daar sta je dan, met je hele huisraad ingepakt en 1 dag om te verhuizen. Geen uitsluitsel krijgen of ze nog komen is dan echt niet oké.
Wij kozen eieren voor ons geld en hebben zelf een grote verhuiswagen gehuurd en alles zelf gedaan.
De verhuizers zijn nog wel gekomen, ruim 1,5u nadat we hadden afgesproken. We waren toen al begonnen met inladen on de gehuurde bus en ik was zo kwaad dat ik ze heb weggestuurd.
Gelukkig zijn wij fit en in staat zelf te verhuizen, maar als je dat niet bent is dit bedrijf blijkbaar geen optie.
con
Veel te laat, zonder bericht
con
Niet bereikbaar!
Verhuisd van Wijchen (Nederland) naar Hernen (Nederland)
flag-review
Het is dat geen sterren geen optie was. Ik had een afspraak om 4 uur. Doordat zij eerder konden werd ik gebeld en is 3 uur afgesproken. vervolgens na zelf een aantal keer te bellen (en excuses als de laadklep was kapot, we staan in de file) kwamen ze pas 17:45. Bijna 3 uur te laat. Ik woonde 1 hoog en had mezelf daarom het kado van een verhuisbedrijf gedaan. Gezien de tijd zelf alles maar beneden gezet. Op wasmachine, droger en werkbank na. Bij aankomst word gezegd: dat kan allemaal niet mee hoor. Terwijl ik doorgegeven heb wat er mee ging. Vervolgens de opmerking: nou ok, als je dan even een handje helpt. Pardon? Alles zelf al beneden gezet. Dan de werkbank: die mogen we niet meenemen van de arbo, mits u meer betaald. En dat terwijl ik dit in de mail had aangegeven.(en of je geen last van je rug krijgt als je zwart €50,- bij krijgt) ook maar zelf gedaan dus. Als klap op de vuurpijl zelf alles uit kunnen laden en de verhuizer ging er vandoor met 2 biertjes die hem aangeboden werden door opwachtende vrienden die niet wetende wat er vooraf gespeeld had, hen deze gaf. Of ik op het formulier wel even de aantekening wilde maken dat ze goed gewerkt hadden ..dacht het niet!
con
Veeeeeeel te laat
con
Zo goed als alles zelf gedaan
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
flag-review
Via groupon gebruik gemaakt van dit bedrijf. Moest erg veel services extra betalen. Verhuizers hebben volgens mij expres 'een blokje om' gereden om over tijdslimiet te gaan en handelden vervolgens vrij langzaam. Maar positief: geen beschadigingen aan spullen en beleefde verhuizers.
pro
geen beschadigingen
pro
beleefde medewerkers
con
verhuizers waren tijd aan het rekken voor extra geld
Verhuisd van Sassenheim (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Verhuizen zelf ging redelijk goed, niet erg snel maar ok.
Bed uit elkaar halen kosten 1 uur en kwartier de tijd met 2 man, dan gaan je uren wel hard natuurlijk.
Vervolgens ging er eeb blik cola van 1 vd verhuizers over mn bank heen, waar ík vervolgens de schuld van kreeg!
Eens maar nooit meer.
con
Demonteren ging te langzaam
con
Beschadigde bank
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
flag-review
Was erg slecht we hebben betaald voor naar de 1ste verdieping maar kast ging alleen naar boven als we extra betaalde te erg...
Verhuisd van De Lier (Nederland) naar De Lier (Nederland)
flag-review
Ik ben pas geleden verhuisd naar Arnhem. Ik ben geweldig geholpen door de mannen van Janseverhuizingen, ze hebben een geweldig ervaren team en werken zeer vlot. Ik was bang voor schade aan mijn piano, maar ook die hebben ze moeiteloos mee kunnen verhuizen. En de prijs was zeer goed, kortom een aanrader!
pro
Snelheid
pro
Ervaring
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
flag-review
Super service!! alles volgens afspraak! verhuizers zijn heel duidelijk en snel! een grote kast die ik niet uit elkaar wilde halen, zij hebben aan mij aangegeven eigen risico, maar zelfs die kast is zonder schade overgekomen. volgende keer boek ik hun weer!
pro
schadeloos
pro
hele aardige jongens
con
meer pauze
con
verhuizers moeten meer aan zichzelf denken
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Het is dat geen ster niet kan. Wat een slecht verhuisbedrijf.

We hebben erg veel schade, krassen op deuren, kasten die ernstig beschadigd zijn.
Tot we hadden betaald was het contact goed en telefonisch noemde het verhuisbedrijf zich nog betrouwbaar en zou iemand de dag erop meteen langs sturen om de schade op te nemen. Helaas na de betaling (wat ook nog eens veel te veel was maar met 3 verhuizers in je huis is niet betalen niet echt een optie) was alles eigen risico en werd er niemand meer langs gestuurd om de schade op te nemen.

Verder had het verhuisbedrijf een te kleine bus bij zich waardoor alles niet eens is verhuisd en dat in 12 uur tijd :-( . Dus zelf maar een bus gehuurd en in een uur tijd het restant verhuisd.

Mijn tip: doe het liever zelf, dan ben je net zo moe als je het deze verhuizers laat doen en een stuk vrolijker achteraf!
con
Veel schade, voor eigen risico
con
Veel te duur
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Terheijden (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Facebook
9,9
3 reviews
Google
9,6
37 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag