Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (10)
pro
Professioneel (7)
pro
Prijs (5)
con
Onprofessioneel (5)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 11 november 2019

Over

Dit verhuisbedrijf is gespecialiseerd in zowel grote als kleine verhuizingen en/of transporten, maar kan u ook van dienst zijn met internationale verhuizingen en ontruimingen. Zoals u van hen mag verwachten zijn al de verhuizers professioneel opgeleid en communiceren zij helder in het Nederlands en Engels om uw verhuizing tot een goed eind te brengen.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Wij bieden maatwerkoplossingen: wij bieden flexibiliteit en maatwerk aan onze klanten. Iedere verhuizing is anders, Wij zorgen ervoor dat wij kunnen voldoen aan specifieke wensen en eisen van onze klanten. Denk aan extra services zoals het inpakken en uitpakken van spullen, het demonteren en monteren van meubels, of het bieden van tijdelijke opslagmogelijkheden.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

we zijn tot een bedrag van 25.000 verzekerd. We proberen ten aller tijden schade te voorkomen, mocht het mitsgaan dan ontvangt u de gegevens van onze verzekering en kunt u daar een claim indienen.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Goede voorbereiding is de sleutel tot een leuke en stresvrije verhuisdag.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

63% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Ik raad janseverhuizingen niemand aan. Heb uiteindelijk veel zelf moeten doen. Muren beschadigd bureau die ze hebben laten vallen het bedrijf denkt nooit in oplossing enige waar ze goed in zijn snel offerte geld vangen en klaar. Snap nu waarom ze geen bussen hebben met een reclame erop. Goude tip denk aan je service en menselijkheid. Kom je veel verder mee. Vooraf wad alles klaar om mee te nemen afspraak was eerst grote producten doen meer als 2 uur over om doosjes te tillen op einde haast haast niks op zijn plek bij deze coor iedereen IK RAAD HET AF. wil je goedkoop duurkoop en goed belazerd genaaid worden zeg ik doen. Wil je ontzorgt worden doe het NIET. Uiteindelijk nog zelf alles moeten doen en afstand was niet zo ver maar 1km
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
 op Sirelo
Niet aan te raden janseverhuizingen, heel veel beschadigd en vies. Geen steekwagen maar hoentje gebruiken ze. Alle spullen wordt getrokken niet getild. Dunne zwakke studenten, geen ervaring met verhuizen. Een hele klerenkast niet eens aangekomen. Misschien hebben ze het kapot gemaakt en niet durven te zeggen. Bericht gestuurd hierover, tot nu toe geen reactie. Super slechte bedrijf.
con
Onvoorzichtig met meubelen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
 op Sirelo
Ik ben ontzettend tevreden over de verhuizing die Janse Verhuizingen voor mij heeft gedaan. Van begin tot eind was het proces soepel en professioneel. Het team was punctueel, vriendelijk en ging uiterst zorgvuldig om met mijn spullen. Ze werkten efficiënt en zorgden ervoor dat alles zonder problemen werd verplaatst naar mijn nieuwe woning. Ik kan Janse Verhuizingen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een stressvrije verhuiservaring wil. Bedankt, Janse Verhuizingen, voor een uitstekende service!
pro
Communicatie
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
 op Sirelo
Geweldige mensen, werken keihard voor je. En draaien nergens hun hand voor om
Werken gestructureerd en netjes, alles gedemonteerd en in het nieuwe huis weer gemonteerd. Alles wat breekbaar is doen ze zeer voorzichtig mee. Kortom geweldige personen.
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
 op Sirelo
Ingeschat (na bezichtiging) op 1dag inpakken, 1 dag uitpakken, incl demontage en montage. Na een paar uur werken waren ze beneden nog niet op de helft . Na 6 uur werken gingen ze weg met de tekst nog een 1 a 2 uur zijn we klaar dan verhuizen.
Dat werd niet gehaald, mede door het afmelden van de verhuislift door een van de medewerkers (zonder overleg met ons en de baas). De derde dag zijn er twee Ikea kasten in elkaar gezet zonder gereedschap dan twee van ons geleende schroevendraaiers. Ons nieuwe huis stond vol dozen, niets op de plek waar het de bedoeling was. Op dag 4 zijn de kasten weer opnieuw door uitstekende medewerkster als nog juist in elkaar gezet en zijn de dozen op zijn plek in huis geplaatst . Ook de lampen zijn goed gedemonteerd en weer gemonteerd. De vierde dag had uitstekend personeel die hun vak verstonden. Hadden wij deze maar de eerst dag gehad. Ook zijn er beschadigingen aangebracht aan nieuw geverfde muren en houtwerk.
Ook heeft de verhuizing meer gekost zowel twee hotel dagen plus extra kosten verhuisbedrijf omdat er extra uren gemaakt moesten worden.Lees meer
pro
Vriendelijk
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Weesp (Nederland)
 op Sirelo
Heel slechte bedrijf 6 uur lang voor inladen ruzie over geld . Belooft te maken niet nakomen . Spullen kapot waren mijn koelkast duwt erin allen glazen waren . Hun aanmelden naar verzekering tot vandaag niks meer gehoord van Hun. Heel slechte bedrijf .
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Antwoord van
Beste S.A.,

Vervelend dat u het op deze manier heeft ervaren en nog vervelender dat u ons op deze manier afschildert.

u heeft 20m3 aan spullen doorgegeven, wij hebben 40m3 voor u verhuist.

Wij zijn u zelfs nog flink tegemoet gekomen in de kosten, maar u wilde alles gratis. Uiteraard is dat voor ons onmogelijk.
Desondanks wensen wij u veel plezier in eindhoven, maar wij willen u nooit meer als klant.

Mvg,

Team Janseverhuizingen

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
6,3
59
Facebook
9,9
3
Google
9,6
46

Andere verhuisbedrijven in Vlaardingen

7,0
25

Worldwide Baggage Services

Rozenburg
Bekijk verhuisbedrijf
7,2
22

Dijkshoorn Verhuisservice

Vlaardingen
Bekijk verhuisbedrijf
8,0
12

D. Schot Verhuis- en Transportbedrijf

Schiedam
Bekijk verhuisbedrijf