Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (10)
pro
Professioneel (7)
pro
Prijs (5)
con
Onprofessioneel (4)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 11 november 2019

Over

Dit verhuisbedrijf is gespecialiseerd in zowel grote als kleine verhuizingen en/of transporten, maar kan u ook van dienst zijn met internationale verhuizingen en ontruimingen. Zoals u van hen mag verwachten zijn al de verhuizers professioneel opgeleid en communiceren zij helder in het Nederlands en Engels om uw verhuizing tot een goed eind te brengen.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Wij bieden maatwerkoplossingen: wij bieden flexibiliteit en maatwerk aan onze klanten. Iedere verhuizing is anders, Wij zorgen ervoor dat wij kunnen voldoen aan specifieke wensen en eisen van onze klanten. Denk aan extra services zoals het inpakken en uitpakken van spullen, het demonteren en monteren van meubels, of het bieden van tijdelijke opslagmogelijkheden.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

we zijn tot een bedrag van 25.000 verzekerd. We proberen ten aller tijden schade te voorkomen, mocht het mitsgaan dan ontvangt u de gegevens van onze verzekering en kunt u daar een claim indienen.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Goede voorbereiding is de sleutel tot een leuke en stresvrije verhuisdag.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

64% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Ingeschat (na bezichtiging) op 1dag inpakken, 1 dag uitpakken, incl demontage en montage. Na een paar uur werken waren ze beneden nog niet op de helft . Na 6 uur werken gingen ze weg met de tekst nog een 1 a 2 uur zijn we klaar dan verhuizen.
Dat werd niet gehaald, mede door het afmelden van de verhuislift door een van de medewerkers (zonder overleg met ons en de baas). De derde dag zijn er twee Ikea kasten in elkaar gezet zonder gereedschap dan twee van ons geleende schroevendraaiers. Ons nieuwe huis stond vol dozen, niets op de plek waar het de bedoeling was. Op dag 4 zijn de kasten weer opnieuw door uitstekende medewerkster als nog juist in elkaar gezet en zijn de dozen op zijn plek in huis geplaatst . Ook de lampen zijn goed gedemonteerd en weer gemonteerd. De vierde dag had uitstekend personeel die hun vak verstonden. Hadden wij deze maar de eerst dag gehad. Ook zijn er beschadigingen aangebracht aan nieuw geverfde muren en houtwerk.
Ook heeft de verhuizing meer gekost zowel twee hotel dagen plus extra kosten verhuisbedrijf omdat er extra uren gemaakt moesten worden.Lees meer
pro
Vriendelijk
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Weesp (Nederland)
 op Sirelo
Heel slechte bedrijf 6 uur lang voor inladen ruzie over geld . Belooft te maken niet nakomen . Spullen kapot waren mijn koelkast duwt erin allen glazen waren . Hun aanmelden naar verzekering tot vandaag niks meer gehoord van Hun. Heel slechte bedrijf .
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
Antwoord van
Beste S.A.,

Vervelend dat u het op deze manier heeft ervaren en nog vervelender dat u ons op deze manier afschildert.

u heeft 20m3 aan spullen doorgegeven, wij hebben 40m3 voor u verhuist.

Wij zijn u zelfs nog flink tegemoet gekomen in de kosten, maar u wilde alles gratis. Uiteraard is dat voor ons onmogelijk.
Desondanks wensen wij u veel plezier in eindhoven, maar wij willen u nooit meer als klant.

Mvg,

Team Janseverhuizingen
 op Sirelo
Mis spullen. camera enkele dozen. 3 man bijna 3 uur bezig geweest met monteren van 1 kast + bed. zodoende geen tijd meer voor het leeghalen.
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)
Antwoord van
Vervelend dat u aangeeft spullen te missen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom is het echt van belang dat u samen met het team de wagen controleert voordat de klep dichtgaat. Bij aankomst op kantoor worden ook alle verhuismaterialen uit de wagen gehaald, na elke klus. Ook maken wij fotos van de inboedel bij het beginadres en fotos van de bus na de verhuizing. Hierdoor kunnen wij u als bedrijf verzekeren dat de spullen niet bij ons liggen. wij verzoeken u daarom nog even goed tussen uw spullen te kijken.

Het uit en in elkaar halen van oude meubels vergt zeker tijd, daar het ook op de juiste manier in de nieuwe woning moet worden geplaatst. We hebben te maken gehad met flinke gebruikerssporen op uw meubels. De jongens hebben daar zeker de tijd voor genomen om een goed resultaat neer te zetten(u heeft daar geen extra kosten aan gehad).
We vinden het echt jammer dat u een slechte ervaring met onze verhuisdienst heeft gehad. Wij zijn erg blij met uw feedback en zullen hier zeker wat mee doen.Lees meer
 op Sirelo
The movers were an hour and a half late and complained throughout the entire second half of the move about the steps for our house in Amsterdam. We tipped our movers well for the their hard work, but their attitudes about having to move our things were off-putting.
Verhuisd van Zwolle (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
 op Sirelo
Super slecht!
Ze zouden tussen 10 en 11 op het oude adres zijn. toen zij er om 11:00 nog niet waren hebben we gebeld kregen we te horen dat hij ff ging bellen naar de verhuizers. Na 10 minuten weer gebeld omdat we niets hoorden. Gaf hij aan dat het nog 45 minuten zou duren?! Belachelijk dat is de reistijd van Den Haag naar Castricum waren ze dan net pas gaan rijden? Gaf meneer aan dat ze in de file stonden. leek mij heel vreemd om die tijd, later ook nagekeken was geen file. En toen gaf meneer aan dat hij de hele verhuizing wel zou cancelen omdat we niet blij waren dat we nog 45 minuten moesten wachten. Nog nooit zo slecht behandeld. Te laat komen, mij niet informeren en dan zelfs helemaal niet komen. Zeer slechte bedrijfsvoering!
con
Afspraken niet nakomen
Verhuisd van Castricum (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
 op Sirelo
Ze hebben ons laten zitten met de helft v d inboedel en ze wilde het zwart!! Allemaal medewerkers die geen Nederlands konden spreken
con
Niet flexibel
Verhuisd van Heerhugowaard (Nederland) naar Opmeer (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

Facebook
9,9
3
Google
9,6
46

Andere verhuisbedrijven in Vlaardingen

7,3
22

Dijkshoorn Verhuisservice

Vlaardingen
Bekijk verhuisbedrijf
7,0
25

Worldwide Baggage Services

Rozenburg
Bekijk verhuisbedrijf
8,2
12

D. Schot Verhuis- en Transportbedrijf

Schiedam
Bekijk verhuisbedrijf