SEM Transport & Verhuizingen

8,8 (133‎ Sirelo reviews)
i
8,8 (55 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (29)
pro
Professioneel (11)
pro
Snelle verhuizing (11)
con
Onprofessioneel (7)
Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Vergunningen

Over

SEM Verhuizingen & Transport is specialist in het zorgeloos verhuizen en doet er alles aan om van uw verhuizing een prettige gebeurtenis te maken.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews133

86% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
133 van de 133 reviews zichtbaar
Harde en nette werkers! Zijn flexibel en werken erg snel. Veel is mogelijk en ze zijn erg vriendelijk. Niks op aan te merken!
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Waardeloos! Meerdere spullen kapot, geen opvolging via mail en telefoon. Meer dan 10x gebeld en gemaild waarbij ze meerdere keren de belofte hebben uitgesproken om terug te bellen met een oplossing, dit is niet gebeurd. Nu hebben ze mijn nummer geblokkeerd.
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Ik werd gedwongen €50 meer te betalen dan overeengekomen was te weten €270 ipv €220,50 (offerte) op 24 februari 2023 voor de verhuizing van 1 kast en een 3 zitsbank. Een reden die de verhuizer opgaf was dat hij vond dat de kast die verhuisd moest worden te zwaar was.
Ik had de afmetingen van de kast en de bank doorgegeven en ik kan nergens terugvinden dat ze achteraf de prijs aanpassen nav het gewicht. Ik heb de offerte geaccepteerd met het bedrag van €220,50.
Onder dwang heb ik €50 meer betaald, omdat de verhuizer dreigde de bank mee te nemen (niet uit te laden)als ik niet betaalde. Deze praktijken zijn onacceptabel! Ik laat het zeker er niet bij zitten, want het gaat mij nu niet meer om de €50, maar om het principe en de manier waarop ik gedwongen werd meer te betalen dan overeengekomen.
Die informatie (over prijsaanpassing voor gewicht) wordt nergens verstrekt, niet op hun website en die algemene voorwaarden zijn ook niet toegevoegd aan de mail die zij verzonden met de offerte.

Ik heb de offerte geaccepteerd zoals die is verzonden waarbij ik niet moeilijk heb gedaan over het feit dat ik voor een grotere verhuiswagen moest betalen, dan nodig was, gewoon omdat ze vonden dat er geen kleinere verhuiswagen beschikbaar was. Daarnaast was het een verhuiswagen zonder hydraulische lift, waardoor de verhuizers bij het tillen van de tafel in de verhuiswagen op een trapje moesten staan en tegelijkertijd de kast moesten tillen. Dit was zeker niet gelukt zonder de hulp van mijn zoon!
Vervolgens wordt de kast zonder enige bescherming (deken) over de vloer van de verhuiswagen geschoven, terwijl het een houten chinese bruidskast kast betreft. Daardoor is schade ontstaan aan de kast, die de verhuizer wel degelijk opmerkte en er zelf een opmerking over maakte en zichzelf wilde indekken voor de schade door meteen te roepen dat de kast zwaar was.
Als ik vraag een kast van 2 meter hoog te verhuizen verwacht ik geen verhuizer aan te treffen die korter is dan ik, 1.54 m, die meteen begint te klagen dat de kast te zwaar is. Ik ben vaak genoeg verhuisd en dit is echt voor het eerst van mijn leven dat een verhuizer tijdens het verhuizen klaagt over een meubelstuk! Mijn dochter en 1 verhuizer hebben deze kast en de bank daar naar toe gebracht en dus kan ik mij niet voorstellen dat 2 volwassen mannen direct beginnen te klagen, tenzij dit natuurlijk met voorbedachte rade is geweest.
Daarnaast stond duidelijk in de afspraken dat ik een half uur van tevoren gebeld zou worden voordat de verhuizers bij het 1e adres aan zouden komen, hetgeen mij de tijd zou geven daar op tijd aanwezig te zijn. Vervolgens word ik om 14.30 uur gebeld dat de verhuizers reeds voor de deur staan bij het 1e adres. dat wil zeggen: 15 minuten te vroeg , zonder een half uur melding vooraf. Geen melding vooraf en eerder dat het aangegeven tijdslot, hetgeen wederom afwijkt van de offerte.
Ik ben uiteraard niet akkoord gegaan en heb daarom het formulier ook niet ondertekend. En ik heb nog steeds geen factuur gezien, die ik achteraf zou ontvangen.
Ik wilde deze ervaring delen zodat mensen erop bedacht zijn wat er kan gebeuren indien zij met dit bedrijf in zee gaan.
Lees meer
con
Onvoorzichtig met meubelen
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Erg aardig hard werkende mannen[Naam verwijderd door Sirelo] eerlijk/vriendelijk/beleefd. Overleggen waar alles moest staan zeer positieve ervaring.
Nogmaals bedankt mannen.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Harde werkers, vriendelijk en beleefd, eerlijk qua tijd en werkzaamheden. Overleggen waar alles moet komen te staan...Zeer positieve ervaring.
pro
Flexibel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Uiteindelijk zijn alle spullen verhuisd maar tegen een flinke meerprijs. De verhuizers hadden zelf geen steekwagen o.i.d. bij zich en bij het inpakken deden ze alles op hun gemak. Het uitladen van de spullen ging wat vlotter maar helaas begon toen wel de meter flink op te lopen. Iedere keer moest er contact bijbetaald worden, anders zouden de spullen blijven staan. 3 x geld wezen pinnen bij de bank. Na afloop geen nota ontvangen, ondanks diverse mails.
Het zou prettig zijn als er van te voren een totaalprijs zou worden opgegeven, waar de verhuizers zich dan ook aan houden.
con
Prijs
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zwolle (Nederland)
Erg aardige verhuizers, die met je meedenken. Zeer hardwerkend en een goede improviserende flexibele houding.

Planning klopte bijna met de aangegeven tijd.
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Sem is een pure oplichting bedrijf. Je wordt letterlijk belazerd en als je een klacht indient, dan krijg je geen reactie ook niet na diverse telefoontjes.
con
Oplichting, onprofessioneel, reservering van 4 uur wordt maar 2 uur voldaan, je moet contant afrekenen met diverse extra kosten.
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Heel SLECHTE SERVICE
ALLES GING ZO GEHAAST
OP EEN GEGEVEN MOMENT WERDEN ALLE SPULLEN UIT DE BUS GELADEN DE LIFT INGEZET EN DAARNA ALLES OP DE GANG UITGESTALD
WIJ MOESTEN DE REST MAAR ZELF OPRUIMEN
ZAL DIT VERHUISBEDRIJF AAN NIEMAND EN OOK NIEMAND AANBEVELEN
ER WERD ZO SLECHT GECOMMUNICEERD
ALLEEN IN HET ENGELS
GEEN VAN DE 2 MEDEWERKERS KONDEN NEDERLANDS
IK MOEST AF EN TOE MET GEBARENTAAL
MAAR HEB MIJM LESJE GELEERD
con
ZEEE SLECHTE SERVICE
con
ZEER SLECHTE COMMUNICATIE
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Offerte leek, na aanleveren van uitgebreide foto rapportage en omschrijving, passend. Gezien het een overzichtelijke verhuizing was (alleenstaande vrouw) en de verwachting dat ze binnen de geoffreerde 10 uur zouden blijven leek het interessant. De verhuizers waren top (2 man) en met 2 auto's leek het ook prima. Echter, het bleek in de loop van de middag noodzakelijk dat er nog een keer gereden moest worden. Dan gaat de kassa lopen. Uiteindelijk stond 23.30 uur (vanaf 8 uur in de ochtend) alles binnen. Binnen is nog niet op zijn plaats en waren de verhuizers zo netjes om aan te geven: we komen morgen terug. Nadat ik om 2345 uur kantoor aan de lijn had veranderde daar de toon direct. Nu alles afrekenen en morgenochtend bellen voor de nieuwe planning. Gezien het bedrag van € 850,- naar € 1650,- was gegaan (mooi verdien model, je mag toch verwachten dat ze weten hoeveel man + auto's ze nodig hebben, zeker na uitvoerige documentatie) had mijn moeder € 250 tekort: NU (cash) betalen.. na heen en weer gescheld via tikkie ook gedaan: de volgende dag 17x gebeld! 1x kantoor gesproken: komt in orde: NOOIT meer iemand gezien: wasmachine/droger/2 bedden etc. staan nog in de gang, moeder is 80!. Mail gestuurd over dit gebeuren: verassend: niets meer gehoord. Dit verhuisbedrijf: nooit doen (verhuizers top, kantoor gewoon waardeloos en na bellen met een ander nummer namen ze na 17x wel opeens op....)Lees meer
pro
verhuizers zelf
con
service planning en kantoor + verdienmodel (nacalculatie)
Verhuisd van Zevenhoven (Nederland) naar Lansingerland (Nederland)
[Namen verwijderd door Sirelo] waren hele fijne verhuizers. Alles ging makkelijk en snel. Ze waren heel vriendelijk, beleefd en voorzichtig met mijn spullen
pro
Efficient, punctueel, beleefd
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Vriendelijke verhuizers. Snel en effectief gewerkt. Kasten en de bank netjes ingepakt. Goede prijs kwaliteit.
pro
Inpakken van de kast
pro
Deskundig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Super verhuizers. Denken met je mee, en nemen je alles uit handen. Zijn voorzichtig, alles nog in takt. Er paste een kast niet door het trappengat naar boven, maar geen beschadigingen van het proberen of iets dergelijks. Super, erg tevreden over de service. De mannen begonnen om 8.30u en rond 12.30u stond alles alweer in het nieuwe huis. Zelfs de wasmachine was aangesloten.
pro
Service
pro
Snelheid
Verhuisd van Afrikaanderwijk, Rotterdam (Nederland) naar Hoogvliet, Rotterdam (Nederland)
Fijne hollandse mannen die van aanpakken weten. Bij 't scheuren van een van onze eigen dozen boden ze gelijk aan om schade direct te vergoeden. Geen schade maar wel top service! Helemaal tevreden.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Hoogvliet (Nederland)
[Naam verwijderd door Sirelo] en zijn compagnon zijn vriendelijke professionele mannen die hard werken en behulpzaam zijn. Ook behulpzaam met het de- en monteren van meubels voor een kleine bijdrage.
pro
Kwaliteit
pro
Kosten
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Gouda (Nederland)
Erg Snel en goed geholpen door vriendelijke verhuizers. Denken mee met je en vragen een eerlijke prijs.
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Topervaring, alles snel en vlekkeloos. Verhuizers vriendelijk en flexibel, denken mee met de klant. Ga ik zeker aanbevelen.
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Toppers! Alles netjes en super goed verhuisd! Goede afspraken kunnen maken en ze waren goed op tijd. Werken heel snel, denken goed mee en heel vriendelijk. Echt een aanrader!!
pro
Snelheid
pro
Netjes
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De verhuizers hebben goed werk afgeleverd, heel erg vervelend dat de uiteindelijke nota €90 hoger uitviel. Heb nog steeds geen geld terug..
pro
Goede verhuizers
con
Nota correspondeert niet met offerte
con
Waardeloze klantenservice
Verhuisd van Groot Ammers (Nederland) naar Papendrecht (Nederland)
Super service! Snel en meedenkend. Ongelofelijk hoe snel het weg was. En mooi op tijd! Succes met de volgende job en volfende keer biek ik jullie weer
pro
Snel
pro
Meedenkend
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Top gasten. Voorzichtig, vakkundig en hardwerkend tegelijk. Alle spullen op de juiste verdieping en in de juiste kamer.
pro
Hardwerkend en meedenkend
pro
Sneller dan gedacht
Verhuisd van Zutphen (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
Supervriendelijke, hardwerkende, sterke mannen [namen verwijderd door Sirelo]. Bereid om te helpen waar nodig. Waren voorzichtig met onze spullen, en hebben ontzettend hun best gedaan om het binnen de tijd te redden. En ook nog gevoel voor humor!
pro
Hardwerkend
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Waddinxveen (Nederland)
Ging super snel en netjes top service
Alles in overleg geen problemen en er werd prettig mee gedacht
Verhuisd van Voorhout (Nederland) naar Voorhout (Nederland)
Vandaag hebben echt twee gezellige toppers ons verhuisd van Rotterdam naar Cothen. Ze waren op tijd, super snel en gezellige eerlijke jongens :-) Heel blij dat ik voor hun gekozen heb en zou het iedereen aanraden!
pro
Aardige en eerlijke jongens
pro
Snel en efficiënt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Cothen (Nederland)
Wat een top bedrijf en topmensen,vooral [naam verwijderd door Sirelo] (Ik noemde hem Harry 😂) je bent geweldig!!
Gelachen met hem en zijn collega,nemen elkaar ook in de zeik op een leuke manier maar werken wel door!
Denkt met je mee zodat alles soepel verloopt.
Super bedankt voor de goede zorgen.
pro
Vriendelijk serieus duidelijk aanpakker
pro
Leuk meedenkend betaalbaar
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Maartensdijk (Nederland)
Super snel, efficient en aardig (Team [naam verwijderd door SIrelo]!), voor het tweede deel van onze verhuizing hebben we speciaal ook om [naam verwijderd door Sirelo] gevraagd.
pro
humor
pro
efficient
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Gouda (Nederland)
Super service! Hele vriendelijke, hard werkende en beleefde jongens!! Ze waren voorzichtig met de spullen en zetten het precies neer waar we wilden.
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
[Namen verwijderd door Sirelo] hebben onze verhuizing uitstekend geregeld. Vriendelijk en professioneel geholpen waarbij we volledig werden ontzorgd. Ze zijn ook nog een super snel. Dikke aanrader!
pro
snel en op tijd
pro
Vriendelijk en werken hard door
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
Echt hele aardige, lieve, hardwerkende en meedenkende mensen. [namen verwijderd door Sirelo] zijn echt een toppers!
pro
Op tijd
pro
Geweldige inzet
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Vriendelijke en hardwerkende mensen, goed nagedacht over de manier waarop alles in de wagen zou passen. Tevens netjes gebruik gemaakt van dekens e.d. om de inventaris extra te beschermen.
pro
Goed doorgewerkt met goede communicatie
pro
Zorg gedragen voor het goed afleveren van de producten
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Ede (Nederland)
De verhuizers waren zeer vriendelijk en vonden het niet erg om extra te tillen, alles is netjes op elke verdieping geplaatst. Ook hebben ze geholpen met meubels demonteren en inpakken. TOPWERK
pro
Extra tillen
pro
Helpen demonteren en inpakken
con
Dat er geen tijd was om nog 1 keer heen en weer te rijden
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Moordrecht (Nederland)
Fijne gasten, netjes, beleefd, goed werk!
Opgaaf vooraf komt goed overeen met uiteindelijke verhuizing. Denken met je mee.
pro
Vriendelijk
pro
Efficiënt
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Delft (Nederland)
Goed geholpen. Ze waren snel, vriendelijk. Ik zou ze de volgende keer weer inhuren.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Naarden (Nederland)
[Naam verwijderd door Sirelo] is een goede coördinator. Hij richt de vrachtauto efficiënt in en bespreekt zaken daar waar t nodig is. Zijn 'rechterhand' is goed op hem afgestemd en super vriendelijk en zeer behulpzaam. Niks was hun teveel en hebben mij enorm ontlast. Wat een harde werkers zeg! Top dag gehad, vrolijke mannen.
pro
Kennis van zaken
pro
Efficiënt
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Top verhuisbedrijf! Niets was te veel gevraagd en alles in overleg. Telefonisch goed bereikbaar. Op het laatste moment een kast demonteren en monteren was geen probleem. Aanrader. Volgende verhuizing zou ik opnieuw voor dit verhuisbedrijf kiezen!
pro
Alles in overleg
pro
Goed bereikbaar
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
De ene was echt een topper( [Naam verwijderd door Sirelo] ) , nr 2 [Naam verwijderd door Sirelo] was prima en nr 3 was niet zo best. [Naam verwijderd door Sirelo] wist alles. Nr 3 tilde niet veel tegelijk, soms 1 vuilniszak per keer. [Naam verwijderd door Sirelo] vroeg aan nr3 meerdere malen om te tillen, maar dat deed hij niet bij een zware plantenbak. Nr 3 was ook aan de telefoon, waardoor er irritaties was bij [Naam verwijderd door Sirelo]. Waarop ook [Naam verwijderd door Sirelo] een tandje minder ging. Pakket van 8 uur was niet genoeg moest een uur
Langer betalen. Ik dacht dat het 750,- was via groupon, echter was het 950,-. Viel me tegen. Al die jaren zelf verhuisd met hulp v mijn broers. Volgende keer betaal ik liever 250,- per broer. Dan zou het sneller en beter gaan. Ik heb zelf vol meegeholpen. Wel 2 volle bussen van a 20 kuub en nog 1 x 5 a 8 kuub. Vond het zwaar. Het had me moeten verlichten. Helaas. Echter had ik graag 3 [Naam verwijderd door Sirelo] willen hebben, dan was er niets aan de hand.Lees meer
pro
[Naam verwijderd door Sirelo]
con
1 persoon traag en weinig tillen
con
Toch hoger bedrag dan verwacht (bijbetalen)
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Alles is goed gegaan en volgens afspraak. Ze waren op tijd, hadden doeken en folie. Vriendelijke jongens.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Snelle verhuizing, super service van de jongens!
[namen verwijderd door Sirelo], top!
Door hun goede en nette service zou ik zeker bij anderen aanbevelen!
Verhuisd van Voorschoten (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Incredibly fast service, we carried the whole house in 2 hours with zero damage. Definitely recommend them. If I move again, I will call them.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Heel netjes en behulpzaam. Niets is te veel en ze werken snel en veilig. Ze zijn duidelijk in de kosten. En nemen je alles uit handen. Ook als je zelf even het overzicht kwijt bent. Erg tevreden met dit bedrijf
pro
Snelheid
pro
Vriendelijk
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Top gasten! Super snel en correct hun werk verricht. Meegedacht over onze problemen en onwijs goed geholpen voor de verhuizing, tijdens de verhuizing en snels nog er na. Ze nemen de stress van de verhuizing bij je weg. Jongens bedankt!
pro
Nauwkeurig, snel, aardig
pro
Oplossingsgericht, staan voor je klaar
con
Geen
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Snelle communicatie, goed advies qua inschatting benodigde tijd, goede hulp tijdens de verhuizing. Aanrader
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Snel en zorgvuldig, netjes met spullen, goed overleg over waar alles komen en gaven goede aanwijzingen en tips
pro
Snel
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Borne (Nederland)
Twee aardige, slimme en sterke verhuizers! Vriendelijk in contact en zeer goed geholpen met verhuizen. Precies binnen de 8 uur die ik ze had geboekt. Harde werkers!
pro
Hard gewerkt
pro
Sterke jongens
Verhuisd van Beusichem (Nederland) naar Culemborg (Nederland)
Met 32 vragen hebben deze kanjers in verhuisd in 'no time'. Fijne kerels die keihard en secuur werken. Echt top.
Verhuisd van Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Nederland) naar Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] waren erg behulpzaam en gingen snel & efficiënt te werk. Waren iets vetraagd en hadden dit netjes op tijd doorgegeven. Topteam!
pro
Aardige verhuizers
pro
Goede prijs & kwaliteit
con
Ik heb twee keer contact opgenomen voordat ik een offerte ontving.
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Alles ging geheel volgens afspraak en de verhuizers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ze werkten heel snel en alles is netjes over gekomen.
pro
Snel
pro
Netjes
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
De mannen waren beleefd en op tijd. Werkten erg hard, voorzichtig en netjes. Kleine schade werd gelijk gerepareerd.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Schiedam (Nederland)
De verhuizers zijn heel correct, zorgvuldig en stressbestendig. Ze hebben ontzettend hard gewerkt. SEM Transport werd mij aanbevolen en dat was meer dan terecht.
pro
Zorgvuldig
pro
Harde werkers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De 2 heren waren op tijd, met een grote vrachtwagen en zijn direct aan de gang gegaan.
Uiteindelijk alles netjes en snel geregeld voor een goede prijs.
pro
Op tijd
pro
Snel
Verhuisd van Hooglanderveen (Nederland) naar Anersfoort (Nederland)
Vriendelijke verhuizers, het verliep allemaal heel vlot. Zeer vakkundig en professioneel bedrijf.
pro
Deskundig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Punctueel, professioneel, goedkoop, snel, meedenkend. Vriendelijk.
Ze belde of ze eerder konden komen. Ik kon twee weken van te voren zonder kosten nog schuiven met datum. Op de dag zelf kon ik nog extra afspraken maken - tegen het vooraf opgegeven tarief dat standaard in de offerte staat.
pro
Prijs / kwaliteit (erg goedkoop)
pro
Snelheid en punctualiteit
con
Van te voren uren in schatten. Maar prijs is zo scherp dat voor de zekerheid extra uurtje te doen is
con
Misschien te goedkoop :) (qua prijs denk je op voorhand dat t niet ok is, maar t is prima!!!
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Mega professionele verhuishulp!
Aardige kerels hebben binnen no time onze inboedel verhuisd. Ze wisten precies wat ze deden en hebben alle meubels vakkundig tot op zolder gezet binnen rap tempo. Allebei de heren waren charmant en communiceerden goed! Maakt niet uit hoe zwaar de klus ze bleven allebei aardig en maakten grapjes wat de sfeer ook aangenaam maakte.
Ik zou ze zeker aanraden, mega bedankt voor alle zware inzet.
pro
Daadkrachtig, flexibel, professioneel
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
Snelle , vriendelijke en goeie verhuizers gehad. Binnen 2,5 uur van rotterdam verhuisd naar mijn huidige woon locatie
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
Mannen werken snel en zorgvuldig. Ze zijn vriendelijk. Ze zijn helder over hoeveel tijd er nog over is voordat hogere extra tarief ingaat.
pro
Snel
pro
Netjes
con
Geen
con
Geen
Verhuisd van T Harde (Nederland) naar Zeist (Nederland)
Blij mee, ging heel snel en hebben met zorg voor onze spullen alles verhuisd. Zonder schade is alles hier aangekomen.
pro
Snelheid
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Bakel (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] waren mijn verhuizers. Ik heb nog nooit zulke verhuizers meegemaakt!! Vooral vloog in en uit met zware spullen. In nog geen 2 uur stond alles in Bleiswijk 😁
Alles keurig en netjes en vreselijk aardig. Top mannen!!!
pro
Snelheid
pro
Zorgvuldigheid
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Bleiswijk (Nederland)
Vriendelijke kerels die snel, voorzichtig en netjes werken. Ze denken mee en vragen bij twijfel. Prima! Geslaagde verhuizing
pro
Snel
pro
Voorzichtig
Verhuisd van Ridderkerk (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Professional and careful movers ([name removed by Sirelo] and colleague). They arrived punctually and took good care of fragile items. Hard workers. Very positive experience. I would repeat my move with them.
pro
Goede prijs
pro
Professionel
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Twee hardwerkende verhuizers. Snel en efficient. Alle meubels konden in een keer mee. Gaan ook voorzichtig om met de meubels. Top.
pro
Snel....
pro
Voorzichtig met meubels...
con
Geen
con
Geen
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Rijnsburg (Nederland)
Wat ben ik weer blij. In 2016 heeft Sem Transport me ook geholpen met verhuizen. Toen al super tevreden. En wederom alles weer helemaal naar wens. Perfect op tijd. Aardige gasten ([namen verwijderd door Sirelo] volgens mij). En helemaal ontzorgt. Ik zou ze volgende keer weer bellen. Bedankt!
pro
Op tijd
pro
Snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Mijn kennis heeft niet gelogen, wat een kanjers. Berensterke jongens die van aan- en oppakken weten.
pro
Klantvriendelijk
pro
Snel en accuraat
con
Geen
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Fantastisch geholpen erg snel maar wel voorzichtig. Zeer beleefd en vriendelijk! Zeker aan te raden.
pro
Snel
pro
Voorzichtig en vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De verhuizers waren erg vriendelijk, snel en netjes.
Helaas viel de eerste verhuizing wat tegen, maar dat is nu helemaal goed gemaakt. [naam verwijderd door Sirelo] is een fijne voorman, fijn om hem erbij te hebben
Verhuisd van Ter Aar (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Het zijn ab-so-lu-te toppers. Ik had ze uiteindelijk voor veel te veel uren geboekt, omdat ze zó snel waren met het overhuizen van onze spullen. Binnen een uur zat alles er in, en binnen een uur was alles er weer uit.
pro
Snel
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Super snelle en voorzichtige verhuizing gehad. Lift werd geregeld. Vriendelijk en goede communicatie door [namen verwijderd door Sirelo].
pro
Snel
pro
Kundig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland)
Hele aardige mannen. Lossen eventuel problemen sBel en goed op. Hele harde, secure werkers. Aanrader!
pro
Harde werkers
pro
Secuur
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Goede verhuizers, gaan secuur met de spullen om. Maken effectief gebruik van de tijd, denken mee en extra vraag is ook geen probleem, ik ben dik tevreden
pro
Effectief gebruik van tijd
pro
Snel en netjes gewerkt
con
Nieuwe bus zou geen luxe zijn, dit was echter geen belemmering voor een goede verhuizing
Verhuisd van Hellevoetsluis (Nederland) naar Hellevoetsluis (Nederland)
Snelle service, binnen korte tijd was alles verhuisd. Alles is netjes vervoerd en alles naar wens ook weer geplaatst. Top gasten!
pro
Snel
pro
Netjes
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Waddinxveen (Nederland)
Harde en serieuze werkers. Ze hebben de volle 8 uur hun best gedaan en zijn goed met onze spullen omgegaan. Bedankt [naam verwijderd door Sirelo]!
pro
Op tijd
pro
Maken hun tijd vol
Verhuisd van Pijnacker (Nederland) naar Berkel En Rodenrijs (Nederland)
Netjes en snel. Beleefd. Alles netjes op zijn plaats en in de juiste kamer neergezet. Mocht niets zelf oppakken.
pro
Snel
pro
Beleefd
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Bij aankomst zag je gelijk dat het wel snor zat! Vriendelijk, prettige houding en in voor een grapje! Had binnen 5 minuten door hoe ze het gingen aanpakken en knallen! Ik ga deze heren [namen verwijderd door Sirelo] zeker aanbevelen aan andere mensen. Mooi meegenomen was dat ze uit Den-Haag kwamen dat was gelijk een klik!
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar De Meern (Nederland)
Ruim op tijd, flexibel en geduldig: ivm vertraging opslagbox. Ze werken netjes en zijn supersnel. Gaven ook goede tips aan de opslagbox medewerker. Zeer tevreden over [naam verwijderd door Sirelo] en andere verhuishulp👍
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Jullie gingen snel en netjes te werken. Met passen en meten gingen al mijn spullen en dat was echt veel, zo de wagen in. Jullie waren ook erg vriendelijk.
pro
Snel te werk
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
Super snel, netjes en keiharde werkers. Binnen 2 uur alles in en uitgeladen. Ik zou deze jongens zeker aanbevelen! Je gaat geen betere vinden
pro
Snel en netjes
pro
Keiharde werkers
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Berkel En Rodenrijs (Nederland)
Toppers Ze hebben super hun werk gedaan alles ging erg relaxed goed meedenken 100% een aanrader 👍👍👍👍
pro
Goed werkgeleverd
pro
Vakkundig
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
Ze hebben alles top geregeld en alles op de plek die ik graag wilde. Zeer vriendelijk en gezellige mannen!
pro
Vriendelijk, vrolijk en stipt optijd
pro
Alles werd op zijn plek gezet
con
Geen
Verhuisd van Maassluis (Nederland) naar Maassluis (Nederland)
Bedrijf heeft ons zeer goed geholpen. Het zijn harde werkers die niet alleen kwaliteit leveren maar ook erg aardig zijn.
pro
Harde werkers
pro
Kwaliteit
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Rheden (Nederland)
Heldere en snelle communicatie vooraf, alles volgens afspraak, super snel, geen schade. Wat wil je nog meer?
pro
Communicatie
pro
Professionaliteit
con
Soms wat gehaast, was niet nodig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
Snelle, goede service. [namen verwijderd door Sirelo] kwamen mijn verhuizing regelen. Wat een snelle en aardige mannen!! Ze werkten netjes en gestructureerd, zetten alles netjes en geordend neer.
pro
Netjes, snel, gestructureerd
pro
Aardige mannen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Prima verlopen,klusjesman was echt snel en harde werker ook. Zou zeker voor dit bedrijf kiezen,alles volgens afspraak verlopen.
pro
Top klusser erbij
pro
Snel gegaan
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Naaldwijk (Nederland)
De verhuizers waren op tijd en heel vriendelijk. De verhuizing ging super snel door deze vakmensen. Zij pakken direct aan. Ik ga mijn kennissen dit verhuisbedrijf aanbevelen.
pro
Op tijd
pro
Snel
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Alexanderpolder (Nederland)
Zeer efficiënte verhuizing, Zeer vriendelijk personeel.
Van een appartement naar een rijwoning en alles verzorgd.
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Hellevoetsluis (Nederland)
Goed contact vantevoren. Afspraken zijn goed nagekomen. Er is hard gewerkt en er weed goed meegedacht.
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Super aardig en super snel en netjes. Verhuizers waren ruim op tijd en hebben heel netjes en professioneel gewerkt. Communicatie was heel goed, zowel voor als tijdens de verhuizing. Ciao
pro
Snel
pro
Netjes
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Hoef En Haag (Nederland)
Hardwerkende mannen, behulpzaam, vriendelijk, blij dat we hen hebben ingeschakeld voor de verhuizing
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De mannen hebben een verhuis tempo waar je u tegen zegt. Super makkelijk in de omgang en super vriendelijk. Het demonteren en hermonteren van de kasten ging ook heel vlot. Zeker een aanrader voor verhuizen met budget tarief. Voor dat geld moet je zeker je rug niet gaan breken [namen verwijderd door Sirelo] bedankt!!!
pro
Op tijd en snel
pro
Goedkoop
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Good, fast, convenient and good with understanding English was easier for me as an expat. The guys are really hardworking and honest.
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
Verhuizers waren meedenkend. Ze waren stipt op tijd en deden wat ze moesten doen alles was goed gegaan. Helemaal top.
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Echt toppers! Ze waren mooi op tijd, werkten hard, tijd voor een grapje, niks was te gek en dachten echt mee. Wat zijn we blij dat we voor Sem verhuizingen hebben gekozen, dat heeft ons echt veel werk en sjouwen gescheeld.
pro
Super vriendelijk
pro
Goede service
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
Ervaren verhuizers snel en zorgzaam binnen de afgesproken tijden verhuisd
Denken mee en zijn zeer secuur
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Punctueel, snel, voorzichtig, meedenkend, zeer vriendelijk en ontspannen. Zou volgende keer weer bellen voor een volgende verhuizing.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Breukelen (Nederland)
Mijn verhuizing is super verlopen. Ik was erg blij met de verhuizers [namen verwijderd door Sirelo]. Ze waren keurig op tijd en gelijk al vrolijk op de vroege ochtend. Veel sneller dan verwacht hadden ze alles zorgvuldig ingedeeld in de wagen en met dekens en spanbanden goed vastgezet. Ze dachten met me mee en zorgden ervoor dat ik zelfs meer spullen mee kon nemen dan verwacht. Alles werd gedaan met deskundigheid en veel humor. Waar ik tot nu toe verhuizingen als stressvol heb ervaren was deze verhuizing een hele fijne ervaring. Het was een gezellige dag met [namen verwijderd door Sirelo]. Ik zou ze dan ook zeker aanbevelen en een volgende keer zou ik ze weer inhuren.
pro
Snel en zorgvuldig
pro
Erg vriendelijk en met humor
Verhuisd van Breukelen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Helemaal top! Veel service voor een hele mooie prijs.
Alles netjes op zijn plek gezet en opgeruimd.
pro
Kwaliteit
pro
Prijs
Verhuisd van Strijen (Nederland) naar Zevenbergen (Nederland)
[naam verwijderd door Sirelo] en zijn collega hebben ons in no time verhuisd. Kwam precies op de afgesproken tijd binnen. En hebben de klus voortvarend aangepakt. Goed in communicatie, en alles netjes overgebracht. We zijn zeer tevreden over deze deal. Daarom ook 5 sterren.
pro
Vriendelijk,
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Maarssen (Nederland) naar Maarssen (Nederland)
Topverhuizers. Denken mee en werken hard. Zeker aan te bevelen. Niks op aan te merken, behalve GOED!
pro
Werken hard
pro
Denken met je mee
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Ontzettend harde werkers die ook nog eens voorzichtig met mijn spullen omgingen. Professioneel en snel dus!
pro
Snel
pro
Zorgvuldig
con
Nvt
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
De heren hebben hard hun best gedaan en hebben zelfs na betaling toch nog even geholpen om een net geleverd pakket het huis in te sjouwen.
pro
Vriendelijke heren
pro
Gaan netjes met de spullen om
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
Fantastische verhuizers. Snel netjes en efficiënt. En nog aardig ook
pro
Snel
pro
Netjes
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Ze waren supersnel en beleefd. Alle spullen top verhuisd! Zal dit verhuisbedrijf zeker aanraden, bedankt!
pro
Snel
pro
Goed spullen verhuiss
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Den Hoorn (Nederland)
Great service delivered by friendly movers. With all the stress of moving it's a big relief to have someone take care of the physical move as expertly as they did.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Woerden (Nederland)
Keurige hard werkende mannen! Werken heel netjes. Echt een aanrader. Waren netjes op tijd en ruim binnen de tijd klaar.
pro
Werken snel en netjes
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Super snel, gezellige mannen, betrouwbaar, professioneel! Spullen naar 2 verschillende locaties was geen probleem.
pro
Snel
pro
Betrouwbaar
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Nieuw Beijerland (Nederland)
Goede en snelle verhuisservice! Binnen een paar uur het hele appartement verhuist. Ruime wagen waar alles in 1 keer in kon.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Snel, efficient en vriendelijk. Waren zeer snel met leegruimen van het oude huis en waren ook zeer snel met uitladen. We hoefden ons nergens druk om te maken.
pro
Snel
pro
Alles heel aangekomen
con
Parkeren bij nieuwe huis heeft het gras licht beschadigd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Zeer vriendelijke verhuizers. Meedenkend en snel.
Niets een probleem , alles in overleg. Kortom een goede ervaring met deze verhuizers !
Verhuisd van Loosdrecht (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
De verhuizers waren niet ervaren maar wel erg vriendelijk.Heb best beschadigingen heb fotos gestuurd zoveel keren gebeld gemaild maar nog steeds geen antwoord gehad. Erg vervelend dit ik raad het dus niet aan.
pro
Verhuizers waren erg vriendelijk
con
Veel beschadigingen
con
Ze reageren niet op mijn telefoon, berichten en mail
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Zaanstad (Nederland)
[Namen verwijderd door Sirelo] waren heel netjes, vriendelijk en behulpzaam. Ze werken snel en zeer professioneel en voorzichti. Geen schade en ze kregen alles het huis uit een in.
pro
Tempo
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Hazerswoude Dorp (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
Ze waren wel later door omstandigheden, maar we zijn super geholpen en door lekkage moesten ze rond Evides heen werken!
Verhuisd van Rozenburg (Nederland) naar Rozenburg (Nederland)
Goede snelle service, vriendelijke mannen, mee denkend en zijn niet de moeilijkste om toch even een kast in elkaar te zetten.
pro
Snelle service
pro
Goed werk geleverd
Verhuisd van Noordwijk (Nederland) naar Noordwijk (Nederland)
Inboedel beschadigd (kledingrek kapot gegaan in de wagen en tas laten vallen) en nooit schadevergoeding verstrekt, terwijl ik daar zogenaamd voor de prijs volledig verzekerd was. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild maar geen reactie. Opvallend, voor de verhuizing werd er namelijk snel telefonisch en per mail gereageerd op vragen.

De factuur is nooit achteraf per mail verzonden en op herhaaldelijk verzoek nooit nagezonden. De reden hiervoor is omdat de verhuis service waarschijnlijk door een student wordt gerund en zijn personeel (Israëliërs) zwart uitbetaald. De medewerker had mij bij betaling verzocht de nota in twee delen op te splitsen. Een deel heeft hij voor zichzelf gehouden.

Daarnaast logen de twee verhuizers dat ze ruim een half uur te laat ivm file. Dit terwijl mijn partner en ik vanuit dezelfde locatie richting Amsterdam (verhuis locatie) vertrokken en wij ruim op tijd waren ondanks een lichte file. En vervolgens wordt de tijd dat zij te laat waren verrekend met mijn uren!

Verhuizers waren amateuristisch, mijn bankstel (die in zijn geheel door mij was ingepakt) en wasmachine ook beschadigd (achteraf pas waargenomen), hadden niet de juiste hulpmiddelen bij zich (bv steekwagen) maar iets op wielen die worden gebruikt bij de bevoorrading van supermarkten.

Kortom: een amateuristisch louche bedrijf die je inboedel beschadigd en weigert er iets mee te doen.
Lees meer
pro
Aardig personeel
con
Beschadigen inboedel en vergoeden geen schade
con
Amateuristisch personeel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Berkel En Roderijs (Nederland)
Verhuizing ging soepel en super snel. Niets was teveel moeite. Je hoeft echt niets te doen alle zorg word van je weggehaald.

Toppers!!
Verhuisd van Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht (Nederland) naar Sliedrecht (Nederland)
Netjes op tijd aanwezig.
Snelle en goede service! Aardig personeel.
Hele goede prijs en kwaliteit verhouding.
Mochten we nogmaals verhuishulp nodig hebben kloppen we zeker weer bij jullie aan!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Erg vriendelijk en hardwerkend personeel. Al mijn spullen keurig netjes van een appartement zonder lift naar de zolder van de nieuwe woning gebracht. Een pittige klus.
pro
Harde werkers
pro
Vriendelijk personeel
con
Aan de telefoon werd gezegd dat er per pin betaald kon worden. Dat was uiteindelijk niet het geval.
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Nijkerk (Nederland)
De verhuizers zijn top! De heren hebben goed werk geleverd en ze zijn erg sympathiek. De heren geef ik een 10 en zijn een aanbeveling!
Verhuisd van Lelystad (Nederland) naar Lelystad (Nederland)
Goede communicatie, harde werkers en bovenal gezellig. Op tijd begonnen en netjes binnen de tijd klaar.

Prima werk geleverd en dat beetje extra :-)
pro
Snel
pro
Nette werkers
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Erg goed geholpen. Goede service en verhuizing verliep erg soepel. Erg aardige verhuizers. Werken snel en nauwkeurig
pro
Harde en snelle werkers
pro
Zeer vriendelijk en fijne service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Snelle en vriendelijke mannen. Hebben netjes gewerkt en ruim binnen de tijd klaar! [naam verwijderd door Sirelo] en collega hebben ons heel goed geholpen.
pro
Werkten snel
pro
Denken goed mee
Verhuisd van Rozenburg (Nederland) naar Rozenburg (Nederland)
Ze zijn goedkoop vergeleken met andere verhuisbedrijven. Daarnaast hebben ze mij prima geholpen voor de tweede keer. Eerste keer was al weer 6 jaar geleden. Echte vakmannen!
pro
Professioneel
pro
Vakkundig & Duidelijke afspraken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Vandaag hebben 2 toppers van sem verhuizingen mijn verhuizing verzorgd. Echt heel erg blij mee.
Vanochtend om 8 uur in Amersfoort afgesproken. Ze waren 10 minuten te laat maar belden daar netjes over. Deden voorzichtig met mijn spullen. Vriendelijk en beleefd. In kampen moesten ze 4 trappen op. Hebben keihard gewerkt.
Extra kosten waren van te voren vermeld in de offerte. Ik beveel dit bedrijf aan.
pro
Betrouwbaar
pro
Werken hard
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Kampen (Nederland)
Dit verschrikkelijk bedrijf heeft mij vandaag laten zitten! Mij laten zitten met mijn kinderen en huis vol met spullen! Morgen moet het huis leeg zijn ik heb nog van het weekend met ze gebeld en alles ging door. Vandaag, telefoonnummers hebben ze geblokt en niks afgemeld. Aanbetaling is gedaan maar de gasten zijn er niet! Dit moet een professioneel bedrijf voorstellen! Wees gewaarschuwd😪😥
con
Ze zijn zeer onprofessioneel, hebben hun telefoonnummer uit en reageren niet!
Verhuisd van Rottetdam (Nederland) naar Barendrecht (Nederland)
Het verhuizingen ging goed, zelf ook meegeholpen, vriendelijke mannen, maar de klussen die we erna hebben afgesproken met 1 heer die er werkt [naam verwijderd door Sirelo], verliepen niet goed.
Meneer heeft meerdere malen verzekerd terug te komen en zonder een bericht, helemaal niets laten horen en dat terwijl het werk nog niet af was!
Schandalig!
Neen deze meneer bevelen wij NIET aan!!
pro
Vriendelijk
pro
Demontage/ montage ging snel
con
1 onervaren jongen( niet zo snel)
con
8 uur was niet genoeg, was wel voorgesteld
Verhuisd van Noordwijk (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Spijt dat ik niet eerder goed de reviews heb gelezen. Eerste contact n.a.v. aanbieding op Groupon begon goed, reageerden snel, waren informatief en leken mee te denken. Per mail een offerte gekregen en naderhand zou de factuur nog per e-mail volgen (hier kun je dus naar fluiten!). De verhuizing zelf viel echter vies tegen. Verhuizers waren vriendelijk maar niet snel en zijn dan ook behoorlijk uit de uren gelopen. Hiervoor wordt fiks gerekend. Waren meer dan 1000 euro kwijt. Dat kan bij een verhuizing van een huis van 4 verdiepingen, maar dan verwacht je wel kwaliteit. Uiteindelijk hebben ze mijn man bij de opslag laten staan en de laatste (volle lading) op de stoep gedumpt in plaats van nog even te helpen het naar de container te brengen. Reden was dat de tijd erop zat. En aangezien alles contant afgerekend moet worden kon hij ook niet meer bij pinnen. Mij lijkt voor zo'n bedrag van ruim 1000 euro dat de klant wel koning mag zijn en als ze nog even een kwartiertje hadden meegeholpen met zn drieeen we enorm geholpen zouden zijn. Niet netjes!!
Ook is een antieke kast met plastic tape ingewikkeld ipv touw oid waardoor er schade aan het hout (de lak) is ontstaan. Na afloop contact opgenomen omdat er nog spullen zouden worden opgehaald door de kringloop maar hier is nooit meer, ondanks belofte, op gereageerd en zoals gezegd de factuur (meerdere keren naar gevraagd) nooit ontvangen!
Lees meer
pro
eerste contact was goed
pro
verhuizers waren vriendelijk
con
onbereikbaar bij klachten
con
niet professioneel
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Contact met SEM verhuizingen begon goed: ze reageerden meteen op mijn spoedvraag, zowel per telefoon als mail. Ik heb via een offerte dezelfde aanbieding gekregen als wat Groupon aanbied: 8 uur inpakken en verhuizen voor 299 euro. Daar kwamen nog allerlei losse kosten bij waarom ik uiteindelijk uitkwam op een bedrag van 430 euro (die ik trouwens cash moest betalen). Het begon allemaal goed, twee heren melden zich netjes op de afgesproken tijd. Helaas liepen wij al snel tegen wat problemen op want ze hadden namelijk niet genoeg inpakspullen bij zich, daardoor hebben ze de laatste meubelen niet ingepakt en het laatste servies ook niet. Ik ben niet zo een mondig persoon om hier meteen iets over te zeggen. Ze waren hierdoor ook na 5 uur al klaar. Toen ze bij mijn adres weg gingen om de spullen naar de opslag te brengen, moest ik een bon ondertekenen en meteen betalen cash. Ik moest dus op goed vertrouwen ervan uitgaan dat al mijn spullen netjes en goed werden uitgeladen bij de opslag. Wat niet verteld wordt is dat als je de aftekenbon tekend, je meteen ook akkoord gaat dat zij hun werk goed hebben gedaan. Heel sneaky! Achteraf zat het mij toch niet lekker en heb ik na drie dagen een mail naar hen gestuurd. Opeens was Sem verhuizingen niet te bereiken. Ik ben dus naar mijn rechtsbijstand gegaan om verhaal te halen. Toen werd er eindelijk met een hoogmoedige brief gereageerd. Deze mensen zijn niet te vertrouwen en maken misbruik van de onwetendheid van klanten. Als ik een wat mondiger persoon was geweest, had ik aan het bedrijf moeten zeggen dat ze maar terug hadden moeten gaan om meer inpakspullen te gaan halen en hadden moeten blijven totdat de volledige acht uur voorbij was en had ik alles moeten nalopen. Maar goed: ik heb SEM verhuizingen ingehuurd zodat alles veilig ingepakt zou worden en dat ik er geen omkijken naar zou hebben. Ik heb op een nette manier aan dit bedrijf gevraagd of ze alsnog terug willen komen om de laatste meubels en servies netjes in te pakken zoals afgesproken. Helaas, oplichters zijn het, erg jammer want dit had makkelijk netjes opgelost kunnen worden.Lees meer
pro
waren op tijd
pro
aardige jonge mannen
con
lees alles voordat je tekend, kleine letters lezen en al hun werk nalopen, want ze lopen de kantjes ervan af
con
te weinig inpakspullen bij zich waardoor ze dus niet alles netjes en professioneel hebben ingepakt zoals afgesproken
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Erg slecht! Mannen waren onhandig, sloom en oneerlijk. Zo waren ze ruim een half uur bezig om de bus goed neer te zetten bij het tussenadres, duurde het erg lang voordat ze al mijn spullen hadden ingeladen en lieten ze mij expres extra kosten maken, door niet aan te geven tot hoe laat de verhuislift te gebruiken zou zijn! Ook was er niet aangegeven dat er €20,- bovenop de rekening zou komen voor het halen van een spiegel op de eerste etage. Conclusie was dat ik €70,- bovenop de afgesproken offerte heb moeten betalen. Tot slot hebben zij ook nog eens het raam in mijn voordeur kapot gemaakt, en ondanks de korting die ik hiervoor kreeg, zou ik dit bedrijf aan niemand aanraden! Wat een stel beunhazen!
con
Sloom
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Noordwijk (Nederland) naar Sassenheim (Nederland)
De verhuizing zelf ging goed tot het moment dat er betaald moest worden. Plotseling kwamen 80 euro extra kosten (voor werk die niet gedaan of afgesproken was) boven op met een dreiging 'mevrouw, je verdient veel geld - geef ons meer geld'.. ik voel me nu gedrogen en genaaid
pro
Prima demontage
con
Dreiging van de uitvoerders, extra kosten zonder een goede redenen
con
Krassen op meubels, niet alles gemonteerd volgens het afspraak
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
schade aan mijn scooter overgehouden bedrijf neemt de telefoon niet meer op nooit een rekening gehad die zouden ze nasturen kort om je blijft zitten met schade en kan ze niet bellen ook op mail hoor je niks
ik zou zeggen mensen echt geen zaken mee doen
pro
geen
con
geen service achteraf
Verhuisd van Breskens (Nederland) naar Naaldwijk (Nederland)
Paar weken geleden heeft twee heren van Sem verhuizing mij geholpen met verhuizen, het ging goed. De heren doen hard hun best en ik helpde mee met laden en afladen, binnen de gesproken tijd waren we klaar en ik was en ben nu nog steeds heel blij met hun hulp. De kwalitieit van de verhuizing was echt goed, enige minpuntje is misschien de prijs, de eindrekening die de heren naar mij toe heb gebracht was niet hetzelfde prijs die ik had in mijn offerte, dat kwam bij mij onverwacht aan. Ik had rekening meegehouden met extra kosten, maar omdat de eindrekening sowieso al duurder was, plus de extra benodigde service kosten die na de verzhuizing pas duidelijk waren, alles bij elkaar was de eindrekening boven mijn verwachting. Na overleg met Sem Verhuizing heeft de eigenaar de klant toch op de eerste plaats gezet en daarom de prijs voor mij aangepast. Ik ben Sem Verhuizing, hun personeels en de eigenaar erg dankbaar, ze doen hun best om goede service te geven en hebben een hart voor hun klanten, deze verhuizingsbedrijf aanbevelen dus!Lees meer
pro
Goede verhuizingservice, verhuizers doen hun best
pro
Is klantvreindelijk, wens van de klant op de eerste plaats zetten
con
Prijs op offerte komt niet overeen als de eindrekening
Verhuisd van Maastricht (Nederland) naar Maastricht (Nederland)
Voor de tweede keer met Sem verhuisd. Alles op tijd en zonder schade overgebracht. Bedankt. Dikke aanrader!
pro
Zorgvuldigheid
pro
Goede afspraken
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Roosendaal (Nederland)
Top verhuisbedrijf. Op 16 juli verhuisd door 3 sterke mannen. Was vergeten aan te geven dat ik een zware standbeeld had en dat was geen probleem. Werd ingewikkeld in dekens en vervoerd.

Zeker een aanrader!
pro
Sterke mannen
pro
Goede afspraken
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Almere (Nederland)
Het verhuisbedrijf is niet zorgvuldig te werk gegaan waardoor ik schade aan mijn nieuwe woning heb overgehouden. Nadat ik een klacht had ingediend ontkende ze alle schade ondanks de gemaakte foto's van de schade. Na diverse mailtjes te hebben gestuurd om mij tegemoet te komen bleef het aan hen zijde stil.

Ik raad iedereen af om met dit onprofessionele onklantvriendelijk verhuisbedrijf in zee te gaan. Goedkoop is in dit geval duurkoop!
pro
Verhuizers hebben hun best gedaan
con
Onzorgvuldig
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
Hardwerkende jongens, alles in goede staat verhuisd
pro
Hardwerkend
pro
Tijdig asngegeven dat het zou uitlopen
con
Zou achteraf digitale factuur krijgen, niets gehad
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Afspraak gemaakt om 10 uur aanwezig op locatie, zelf moeten bellen om 11 uur en uiteindelijk waren de verhuizers er pas om half 2 en manager had toegezegd dat dit verrekend zou worden, uiteindelijk heb ik een week moeten wachten en kreeg niets verrekend en een smoes waarom ik geen restitutie kreeg, kortom absoluut niet met dit bedrijf in zee gaan want afspraken maken kun je niet met dit bedrijf maar wel t volle pond betalen, echt schandalig!!
pro
Snelle verhuizing
con
Afspraken worden niet nagekomen
con
Veel te laat op locatie en je wordt niet gebeld
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte

Overige reviews

Google
8,8
55

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
323

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
307

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,6
132

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf