Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Onbekend

Over

Ontzorgen
U wil verhuizen, maar wanneer en hoe? Vanuit Verhuisbedrijf De Toekomst denken we met u mee over de planning, de voorbereiding en de dag van de verhuizing. Daarbij geven we u uiteraard advies vanuit onze expertise. Doordat het proces van tevoren bekend is, kunt u de verhuizing op een ontspannen wijze tegemoet zien. Wij ontzorgen u graag!

Betrouwbaar
Voor ons betekent afspraak ook echt afspraak. Wij staan er op de afgesproken datum en het juiste tijdstip. Daarbij hebben wij voorwaarden die op basis van de voorschriften van de Consumentenbond zijn opgesteld. Zo weet u zeker dat we goed voor uw spullen zorgen.

Goed verzekerd
Hoewel we bij Verhuisbedrijf De Toekomst werken met professionele verhuizers en zorgvuldig werken, kan het zo zijn dat er tóch iets kapotgaat. Daarvoor hebben wij een goede verzekering, zodat we de gelopen schade ook kunnen vergoeden. Wij verzekeren u op die manier dus niet alleen van een goede werkwijze.

Eigen opslag
Uw oude woning of bedrijfspand opleveren voordat het nieuwe klaar is. Dat komt regelmatig voor. Waar moet u dan heen met uw spullen? Ook daarvoor schakelt u Verhuisbedrijf De Toekomst in. Wij hebben namelijk een eigen opslag waarin wij tijdelijk uw inboedel kunnen opslaan, tot het moment dat er plek is op uw nieuwe locatie. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar een opslagbox bij een derde partij. Wel zo gemakkelijk!

Montageservice
Meubilair dat niet zomaar door de voordeur past, kunnen we voor u demonteren en op de nieuwe locatie weer monteren. Dat scheelt u weer in de voorbereiding.
Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Zeer tevreden over de verhuizing. Van 1 hoog naar begane grond met drie zeer zware spullen, waaronder een grote zware eettafel, een grote zware wandmeubel en een zware piano. Het onmogelijke hebben ze mogelijk gemaakt. Alles staat in de nieuwe woning en alles op de juiste plek gezet. De verhuizers zijn zeer vriendelijk, secuur en voorzichtig met je persoonlijke spullen. Offerte is vaste prijs. Het verhuisbedrijf De Toekomst is zeer aan te raden.
Verhuisd van Medemblik (Nederland) naar Volendam (Nederland)
 op Sirelo
Uitstekend verhuisbedrijf! Ze denken mee, zijn flexibel, servicegericht en zeer vakkundig! Aanrader ;-)
pro
Professioneel
Verhuisd van Julianadorp (Nederland) naar Arcen (Nederland)
 op Sirelo
Vandaag een meer dan prima verhuizing achter de rug verzorgd door de mannen van verhuisbedrijf De Toekomst. Alles tot in de puntjes uiterst vakkundig en vriendelijk verzorgd. Nogmaals onze complimenten.
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Den Helder (Nederland)
 op Sirelo
Het bedrijf verschafte voldoende informatie vooraf om vertrouwen te wekken en om mij te doen besluiten met dit bedrijf in zee te gaan. Bovendien was de prijs bepaald concurrerend.
De verhuizing zou 2 dagen in beslag nemen: dag 1 inpakken, dag 2 inladen, verhuizen en uitladen.
Volgens afspraak kwamen er op dag 1 2 mensen en op dag 2 nog eens 2. Het inpakken verliep vlot. Op dag 2 liep het niet helemaal, maar er werd ruim voldoende improvisatietalent getoond, zodat de vertraging uiteindelijk alleszins binnen de perken bleef (ongeveer 1 uur).
Het uitladen en de montage van gedemonteerde meubels ging prima.
Al met al verdienen de mensen van De Toekomst (uiterst beleefd en behulpzaam overigens) een ruime voldoende. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
Verhuisd van Etten - Leur (Nederland) naar Den Helder (Nederland)
 op Sirelo
Omdat wij een goed gevoel hebben overgehouden om in zee te gaan met de Toekomst.
De verhuizers [Namen verwijderd door Sirelo] zijn hard werkende en deskundige kerels, die hun werk serieus nemen en zeer goed omgaan met de klant.
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Den Helder (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
8,5
5
Facebook
9,9
2
Google
9,9
44

Andere verhuisbedrijven in Den Helder

6,9
3

Molenaar-Leek B.V.

Den Helder
Bekijk verhuisbedrijf