Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 19 juni 2023

Over

De Senioren Verhuizer is als familiebedrijf dé specialist voor uw verhuizing en dat bewijzen zij door hun aanpak en mogelijkheden. Tevens geldt bij hen "afspraak is afspraak" en dat leggen ze graag zwart op wit vast.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Met dit bedrijf kun je snel een afspraak maken om de situatie uit te leggen, de offerte wordt snel gestuurd en kan ook snel uitgevoerd worden. De opdracht was behoorlijk moeilijk, er moest een heel vol huis leeggehaald worden, en dat is in een paar dagen tijd vakkundig gedaan. Er bleek een extra container nodig te zijn, en die is op een zaterdag nog geplaatst, dus er is ook nog extra werk verzet. Wij zijn het bedrijf hier heel dankbaar voor!
pro
Snelle communicatie
pro
Opdracht wordt snel, vakkundig en volgens afspraak, zeer betrouwbaar, uitgevoerd
Verhuisd van Son En Breugel (Nederland) naar Son En Breugel (Nederland)
 op Sirelo
Ivm de verhuizing van mijn (schoon)moeder naar een woonzorgcentrum, hebben we de senioren verhuizer uit Eindhoven ingeschakeld. Eerste gesprek was zeer gunstig. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en gingen akkoord met de prijsopgave. Na ontvangst van de offerte, hebben we [naam verwijderd door Sirelo] gebeld omdat de opdracht tot ontruiming niet in de beschrijving opgenomen was. Dat hoorde er gewoon bij, was het antwoord. We hoefden ons geen zorgen te maken. Op de dag van de verhuizing hebben we [naam verwijderd door Sirelo] nogmaals aangesproken over de ontruiming. Er kwam enkel nog ‘ietsjes’ bij voor de stortkosten, werd ons gezegd. Dat ‘ietsjes’ kwam uiteindelijk uit op € 550,00 meerprijs, want toen ineens kwam [naam verwijderd door Sirelo] met de opmerking dat in de offerte de ontruiming niet genoemd was en dus niet in de offerteprijs begrepen was.
Het is een goed en kundig bedrijf, maar één tip aan potentiële klanten: kijk heel goed de offerte na en zorg dat alles is opgenomen wat tijdens het eerste gesprek is besproken, want ondanks mondelinge toezeggingen, houdt dit bedrijf zich er niet aan.Lees meer
pro
kundig personeel
con
komt mondelinge afspraken niet na
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
7,3
2
De Telefoongids
9,9
3
Google
9,4
9

Andere verhuisbedrijven in Eindhoven

7,5
7

Meta TopMovers

Eindhoven
Bekijk verhuisbedrijf
8,6
5

EA Logistics & Moving

Eindhoven
Bekijk verhuisbedrijf
7,2
6

Student Movers

Eindhoven
Bekijk verhuisbedrijf