De Senioren Verhuizer

8,3
Van 2 Sirelo reviews
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 13 reviews een 9,7 op andere platforms.

Offerte aanvragen

Vergelijk De Senioren Verhuizer met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over De Senioren Verhuizer

De Senioren Verhuizer is als familiebedrijf dé specialist voor uw verhuizing en dat bewijzen zij door hun aanpak en mogelijkheden. Tevens geldt bij hen "afspraak is afspraak" en dat leggen ze graag zwart op wit vast.

Kamer van Koophandel

De Senioren Verhuizer BV
# 52970795

Diensten

Nationaal verhuizen

Vergunningen

De Senioren Verhuizer is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 24 oktober 2019
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
8,3
Van 2 Sirelo reviews
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 13 reviews een 9,7 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
2 van de 2 reviews zichtbaar
Met dit bedrijf kun je snel een afspraak maken om de situatie uit te leggen, de offerte wordt snel gestuurd en kan ook snel uitgevoerd worden. De opdracht was behoorlijk moeilijk, er moest een heel vol huis leeggehaald worden, en dat is in een paar dagen tijd vakkundig gedaan. Er bleek een extra container nodig te zijn, en die is op een zaterdag nog geplaatst, dus er is ook nog extra werk verzet. Wij zijn het bedrijf hier heel dankbaar voor!
pro
Snelle communicatie
pro
Opdracht wordt snel, vakkundig en volgens afspraak, zeer betrouwbaar, uitgevoerd
Verhuisd van Son En Breugel (Nederland) naar Son En Breugel (Nederland)
flag-review
Ivm de verhuizing van mijn (schoon)moeder naar een woonzorgcentrum, hebben we de senioren verhuizer uit Eindhoven ingeschakeld. Eerste gesprek was zeer gunstig. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en gingen akkoord met de prijsopgave. Na ontvangst van de offerte, hebben we [naam verwijderd door Sirelo] gebeld omdat de opdracht tot ontruiming niet in de beschrijving opgenomen was. Dat hoorde er gewoon bij, was het antwoord. We hoefden ons geen zorgen te maken. Op de dag van de verhuizing hebben we [naam verwijderd door Sirelo] nogmaals aangesproken over de ontruiming. Er kwam enkel nog ‘ietsjes’ bij voor de stortkosten, werd ons gezegd. Dat ‘ietsjes’ kwam uiteindelijk uit op € 550,00 meerprijs, want toen ineens kwam [naam verwijderd door Sirelo] met de opmerking dat in de offerte de ontruiming niet genoemd was en dus niet in de offerteprijs begrepen was.
Het is een goed en kundig bedrijf, maar één tip aan potentiële klanten: kijk heel goed de offerte na en zorg dat alles is opgenomen wat tijdens het eerste gesprek is besproken, want ondanks mondelinge toezeggingen, houdt dit bedrijf zich er niet aan.
pro
kundig personeel
con
komt mondelinge afspraken niet na
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

De Telefoongids
9,9
3 reviews
Google
9,6
10 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Eindhoven