Verhuisbedrijven in Eindhoven

14 Verhuisbedrijven gevonden

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Eindhoven? Goed nieuws: wij hebben een lijst van alle verhuisbedrijven in de regio Eindhoven voor je gecreëerd! Hieronder vind je ze, op volgorde van hun behaalde review score. Het eerste verhuisbedrijf is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf in Eindhoven, op basis van onafhankelijke reviews van mensen die je voorgingen.
We hebben 14 verhuisbedrijven gevonden
Sorteer op:
Keuzestress? Laat ons voor je kiezen!
Ontvang vrijblijvend 5 gratis offertes en bespaar vandaag nog!
Gratis en vrijblijvend
Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Verhuisbedrijf Eindhoven

Er zijn meer dan 10 verhuisbedrijven uit Eindhoven te vinden in ons verhuisbedrijvenoverzicht. Hierboven lees je de beoordelingen en wat ze je te bieden hebben. Welk verhuisbedrijf uit Eindhoven sluit aan bij jouw wensen? Wij geven je een aantal adviezen waardoor het kiezen gemakkelijker wordt. Zo vind je zeker jouw verhuisbedrijf in Eindhoven.

Verhuisservice Eindhoven: waar moet deze aan voldoen?

Goede verhuisservice in Eindhoven heeft een juiste prijs- kwaliteitverhouding. Hoe kom je daarachter? Door recensies te lezen en na te gaan of je per dag of per uur betaalt. Als je per uur betaalt is het extra belangrijk de recensies te raadplegen. Blijkt daaruit dat het verhuisbedrijf langzaam te werk gaat? Dan ben je erg duur uit. Met behulp van het artikel ‘Kosten verhuisbedrijf berekenen’ kun je inschatten wat je verhuizing kan kosten. Bekijk ook of de verhuizers zorgvuldig met de spullen van eerdere klanten zijn omgegaan en of ze zich aan hun afspraken hebben gehouden. Verder is het van belang dat de verhuisservice in Eindhoven bestaat uit hulp bij het aanvragen van een parkeervergunning of een vergunning voor een straatblokkade mocht dat nodig zijn. Ook weten de verhuizers waar je een verhuislift voordelig kunt huren. Verder kennen ze de stad op hun duimpje. Als het druk is rijden ze een andere route, zodat ze toch snel kunnen doorwerken.

Verhuizen naar Eindhoven: dit is belangrijk

Als je gaat verhuizen naar Eindhoven moet je de verhuizer een aantal zaken doorgeven, zodat de verhuizing soepel verloopt. Gaat het om een bovenwoning of ga je wonen op de begane grond? Is er een lift aanwezig of moeten de verhuizers alles de trap op dragen? Is de voordeur gemakkelijk bereikbaar? Heb je een verhuislift nodig? Wat voor verhuizing is het? Een particuliere, zakelijke of senioren verhuizing? Hoe groot is je inboedel? Wil je de gehele inboedel verhuizen of wil je bepaalde spullen ergens anders opslaan? Heb je moeilijk vervoerbare spullen, zoals een piano, tafeltennistafel, boot of zonnehemel? Download onze Checklist Verhuizen zodat je niets over het hoofd ziet.

Welke verhuizer in Eindhoven past bij jou?

Ga na welke diensten je nodig hebt en of de verhuizer in Eindhoven deze levert. Heb je behoefte aan in- en uitpakservice? Weet de verhuizer hoe hij huisdieren moet verhuizen? Wil je dat hij je meubels demonteert en monteert? Heb je advies nodig voor je inschrijving en andere administratieve zaken? Gaat het om een zakelijke verhuizing en heeft de verhuizer daar ervaring mee? Heb je verhuisdozen nodig? Sommige verhuizers leveren deze zelf. Wil je je inboedel tijdelijk opslaan? Vaak bieden verhuisbedrijven opslagruimte aan.

Verhuisbedrijf Eindhoven benaderen

Wil je contact opnemen met een verhuisbedrijf in Eindhoven? Via ons offerteformulier kun je gratis 5 verhuisoffertes aanvragen. Als je deze hebt ontvangen in je mailbox kun je ze vergelijken. In het artikel ‘Verhuisofferte: waar let ik op’ lees je hoe je dat het beste doet. Zo kun je gemakkelijker een weloverwogen keus maken voor jouw verhuisbedrijf in Eindhoven.