Flo-Rent Verhuizingen

7,8 (56‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (16)
pro
Vriendelijk (13)
pro
Prijs (9)
con
Schade afhandeling (1)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 20 juni 2023

Over

Echte vakmannen tegen een eerlijke tarief; Flo-Rent Verhuizingen maakt het waar.

De diensten:
- Particuliere verhuizingen
- Seniorenverhuizingen
- Bedrijfsverhuizingen
- Handyman diensten

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

98% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Via internet kwam ik bij dit bedrijf terecht. Het leek in eerste instantie goed. Helaas was dat tijdens de verhuizing anders. Er waren 2 medewerkers bij de verhuizing en zelf moesten wij ook nog helpen. Daar is nooit over gesproken. Er zijn grote krassen op de eettafel gekomen. Ze waren duidelijk te zien. en deuken in het tv meubel gemaakt. Maar toen ik het vermeldde, wilde het bedrijf hun verzekering hiervoor niet aanspreken. Het was volgens het bedrijf onze eigen schuld dat de krassen op de tafel en deuken op het tv meubelwaren gekomen. Er is veel gecommuniceerd en uiteindelijk heb ik heel veel water bij de wijn gedaan en ben ik akkoord gegaan met een zeer laag bedrag, omdat zij absoluut niet hun verantwoordelijkheid wilden nemen naar ons toe. Erg jammer. De klant is koning kennen ze niet bij dit bedrijf. Ik zal dit bedrijf nooit aan iemand aanraden.
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland)
 op Sirelo
Vakkundige mensen die professioneel en snel werken. Wat eruit springt is het respect wat ze hebben, zowel voor de spullen als voor ons! We hebben enorm veel plezier met ze gehad, goed gevoel voor humor en ze zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt. En met hun positieve hardwerkende houding vliegt de dag voorbij. We zijn niet van plan om snel weer te verhuizen maar mocht het in de toekomst toch weer voorkomen weten wij wie we bellen.
pro
Respect
pro
Vakkundig en betrokken
Verhuisd van Veenendaal (Nederland) naar St. Anthonis (Nederland)
Antwoord van
Leuk Jenny, dankjewel!
 op Sirelo
Flo-Rent heeft mij verhuisd én later onze piano op de goede plek in de woonkamer neergezet, en dat was een indrukwekkend staaltje vakmanschap!
Dit bedrijf vond ik bij toeval, ik had op internet gekeken en een paar offertes gevraagd. Flo-Rent viel al in de voorbereiding op door de vriendelijke contactname en de mooie, transparante offerte.
Wb de verhuizing: met veel kunde hebben de mannen ons huishouden snel én met zorg verhuisd. Verhuizen is een emotionele aangelegenheid, de bejegening was opvallend prettig en steunend. Alleen al daarvoor vind ik FloRent zeer aan te bevelen.
Wb de pianoverhuizing: deze was echt indrukwekkend, we wonen in een bovenwoning waar de piano niet door het smalle trappenhuis paste. De piano werd (goed ingepakt) uiteindelijk via het balkon naar binnen gebracht, door een deurtje met niet meer dan één cm speling. Ik wou dat ik foto's kon plaatsen om het te laten zien!
pro
zeer vakkundig
pro
goede bejegening
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
 op Sirelo
Komen op tijd, werken goed door, je ziet hun teamgeest en maken geregeld grappen. We hebben gewoon een leuke drukke dag gehad. Geen moment stress of spanning. Zorgzaam voor je inboedel en kunnen deskundig de-en monteren van meubels of kasten.
pro
Goed ingewerkt team
pro
Werken voorzichtig
Verhuisd van Zevenaar (Nederland) naar Duiven (Nederland)
 op Sirelo
De verhuizing was voor mij emotioneel beladen door persoonlijke omstandigheden. De 4 mannen van Flo-rent waren uitermate vriendelijk, hadden humor en zagen direct als ik het af en toe wat moeilijk had. Echt bijzonder, heel invoelend en zorgvuldig. De uiterst voorzichtige manier waarmee met de spullen werd omgegaan was echt geweldig, zeker omdat ik in het verleden andere ervaringen heb gehad.
pro
Professioneel, kundig, vriendelijk, leuke sfeer, respectvol
pro
Exact op tijd, netjes binnen de afgesproken tijd alles geregeld. Vakkundige demontage en montage.
con
Geen minpunt te vinden.
Verhuisd van Wolfheze (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
 op Sirelo
In een stressvolle periode was het een verademing met 4 ervaren, hardwerkende maar vooral rustige mannen te werken. Een grote verhuizing maar het stond er wel in de ca. 10 uur zoals ingeschat....en zelfs na zoveel uren- met zorg onze spullen verhuizen- bleef de sfeer goed. Een aanrader dit bedrijf met een mix van oudere en jongere medewerkers.
pro
Duidelijke uitleg vooraf
pro
Ervaren sympathieke verhuizers
con
Ik zou er echt geen weten !
Verhuisd van Westervoort (Nederland) naar Genneo (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
7,8
56
Facebook
9,9
14
Google
9,2
24

Andere verhuisbedrijven in Heteren

7,4
28

Perfect Transport

Renkum
Bekijk verhuisbedrijf
7,5
7

Truckit

Wageningen
Bekijk verhuisbedrijf
8,2
5

Jacobs Heteren Verhuizingen en Transporten

Heteren
Bekijk verhuisbedrijf