Connect Verhuizers (Movers)

7,6 (1‎ Sirelo reviews)
i
9,8 (287 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 13 juni 2023

Over

Over ons
Zoek je een adres waar je zeker bent van een zorgeloze verhuizing? Connect Verhuizers is je partner voor alle soorten verhuizingen, transporten en inboedelopslag in binnen- en buitenland.

Professioneel verhuizen hoeft niet duur te zijn. Connect Verhuizers heeft in de jaren voor vele klanten bewezen niet alleen zeer betrouwbaar en flexibel te zijn, maar ook één van de goedkoopste in de markt.

Wist je dat wij met opgeleide en gecertificeerde verhuizers werken die meerdere jaren ervaring hebben en jaarlijks meer dan duizend particulieren en bedrijven door heel Nederland en Europa verhuizen? Onze klanten kiezen niet alleen voor ons vanwege onze zeer scherpe prijzen, maar ook omdat we enkel met vakmensen werken, want we weten hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn.

Connect Verhuizers is dagelijks met verhuizingen werkzaam voor particulieren, bedrijven, senioren en studenten. Of het nu gaat om het verhuizen van een studentenkamer, een complete inboedel, een piano of een kantoor: wij regelen alles voor u. We zijn er van overtuigd dat wij de verhuizing zorgeloos uit handen nemen en de beste service bieden!

Hoe pakken wij uw verhuizing aan
Verhuizen is een kwestie van goede voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. Niet elke inboedel van een verhuizing is hetzelfde. Wij kijken niet alleen naar de hoeveelheid spullen die er aanwezig is maar ook wat voor spullen en hoe deze verantwoord uit uw woning kunnen worden gehaald en ook weer netjes in uw nieuwe woning kunnen worden geplaatst. We doornemen uw gehele inboedel met elkaar en maken samen een goed plan (the connection is the key). Zo weten we precies wie en wat we mee moeten nemen en komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan.

Bij de inventarisatie vragen we u al naar de mogelijke verhuisdatum. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, leggen we in overleg met u de verhuisdatum vast. Dat kan 6 maanden van te voren zijn maar één week vooraf aan een verhuizing maken we ook mee. We hebben een groot team en zijn uiterst flexibel, dus als het moet verhuizen we ook ’s avonds of op zaterdag.
Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews1

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
1 van de 1 reviews zichtbaar
[Namen verwijderd door Sirelo] waren keurig op tijd en hebben ons vakkundig en vriendelijk verhuisd en hebben de kasten keurig
Gedemonteerd en gemonteerd
Bij de volgende verhuizing gaan we weer met Connect verhuizers

Mvg Henny
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Warmond (Nederland) naar Sassenheim (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Google
9,8
287

Andere verhuisbedrijven in Rijswijk

9,9
324

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
308

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
167

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf