Top Notch Mobility

7,6 (10‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (5)
pro
Communicatie (3)
pro
Snelle verhuizing (2)
con
Afspraken niet nakomen (1)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 23 juni 2023

Over

Verhuizingen / Ontruimingen zijn vaak emotionele en ingrijpende situaties, waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Er zijn diverse omstandigheden waardoor u zelf niet in staat bent de woning ontruiming uit te voeren. Door de service van Top Notch Mobility en hun klantvriendelijke instelling onderscheiden zij zich van andere ontruimingsbedrijven. Mede door hun jarenlange ervaringen kunnen ze snel, netjes, secuur en voor een scherpe prijs gedeeltelijk of volledig uw huis ontruimen. Heeft u een woning die binnenkort weer helemaal leeg en schoon opgeleverd moet worden? Neem dan snel contact met ze op en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

80% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Afspraken met de verkoper zijn totaal niet nagekomen!

Er zouden twee verhuizingen plaatsvinden op een dag. Volgens de verkoper was dit prima te doen.
De verkoper schatte de benodigde kubieke meter voor beide verhuizingen zelf in. Hij kwam langs bij ons thuis, maar hij nam niet de moeite om te kijken naar de spullen in de schuur en de beschikbare ruimte in het nieuwe huis. Mede hierdoor werd het aantal kubieke meter dat verhuisd moest worden niet goed ingeschat en zijn er te weinig verhuizers ingehuurd.

Mijn bank pastte niet over de trap, dus had de verkoper beloofd een podium mee te nemen, zodat hij via de achterkant de bank naar boven kon tillen. Podium is niet geleverd en hierdoor bleef mijn bank beneden staan.

Op de dag zelf was de verkoper ook erg slecht bereikbaar en had hij een zeer dreigende toon toen we hem wel een keer te pakken kregen. Beloofde toen meerdere keren om langs te komen, maar heeft dat niet gedaan.
Laten kwam ik er helaas achter dat ik schade had op een aantal spullen. Dit heb ik aangegeven bij het bedrijf, maar we hebben daar geen schadevergoeding voor teruggekregen.

De verhuizers zelf hebben hun werk goed uitgevoerd en zijn tot s'avonds laat doorgegaan om alle spullen in huis te zetten. Heb alleen zelf ook mee moeten helpen om alle spullen binnen te krijgen.

Omdat de verhuizing langer duurde en er meer spullen werden verhuisd dan werd verwacht (een schatting die de verkoper zelf had gemaakt) vroeg hij nog een hoger bedrag op de eindfactuur.

Al met al ben ik niet tevreden over de twee verhuizingen. Door de afspraken die ze niet zijn nagekomen en de hogere prijs op de factuur terwijl ik zelf hem moeten meehelpen met de verhuizingen en de verkoper zelf de kubieke meters heeft ingeschat zou ik dit verhuisbedrijf NIET aanraden.
Lees meer
con
afspraken niet nakomen
con
schade aan spullen niet vergoed
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
 op Sirelo
de 2 sterren zijn gegeven enkel en alleen uit sympathie voor de verhuizers zelf, dit bedrijf is onprofessioneel en raad ik sterk af.
prijs was de laagste maar werd na inladen van 3/4 van de spullen aangekondigd te worden verhoogd met 150% en na afloop was de prijs verdubbeld.
de verhuizers waren meer dan 2u te laat en overduidelijk overwerkt.
elk van de meubelstukken is beschadigd of zwaar beschadigd afgeleverd en meerdere dozen waren compleet opengescheurd.
bij het zien van de schade beweerde hij dat een 40cm lange scheur in een matras onder 'normale verhuisschade' hoort samen met een kap, kras en deuk in elk plankje en onderdeel. zelfs de kast die in elkaar hoorde gezet te worden zijn meerdere onderdelen niet ingeschroefd en werkt deels.
de verhuizers waren dusdanig overboekt dat de baas eiste dat ze geen lunch aten.
buiten dat de beloftes gemaakt door de baas zelf niet zijn nagekomen, kwam vertelde hij kuchend en lachend dat zijn vrouw de dag ervoor positief testte op corona en hij niet mee deed aan de vaccinatie gekte. hij was in de veronderstelling dat kuchen uit het raam voldoende was om mij en mijn mede bewoners te beschermen tegen corona.
de baas stak de schuld van overboeking and prijsverhoging op zijn 2 assistenten die uit zijn verhaal al langere tijd voor hem bleken te werken.
deze man is een scam.
Lees meer
pro
vriendelijke verhuizers
con
onverantwoordelijke baas
con
alles beschadigd aangekomen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
 op Sirelo
Recentelijk ben ik van Amsterdam naar Huizen verhuisd. Na een aantal verschillende verhuurbedrijven te hebben benaderd, was Top Notch het bedrijf met de beste offerte.
Het bedrijf kon voor een zacht prijsje mijn spullen verhuizen. Goedkoop is duurkoop? In dit geval zeker niet! De verhuizers hebben goed werk geleverd en alles netjes in het nieuwe huis geplaatst.
Het bedrijf levert een goede service en heb zeker geen spijt gehad dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.
pro
Goede service / niet duur
pro
Vriendelijke medewerkers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Huizen (Nederland)
 op Sirelo
Alles was snel en duidelijk geregeld, via de app zijn ze altijd bereikbaar, het hele huis leeggehaald en een aantal spullen op een ander adres geleverd en netjes neergezet. Geen problemen, alles vriendelijk en snel. Super gedaan👍
pro
Vriendelijk, snel
pro
Bereikbaarheid, duidelijk
con
Geen
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
 op Sirelo
Ze hebben snel en hard gewerkt! Het ging bijna vlekkeloos. Het verhuisbedrijf kwam ons gezin uit de brand helpen aangezien ander Verhuisbedrijf niet was komen opdagen.
pro
Snel
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
 op Sirelo
Na een wat hobbelige start (miscommunicatie) hebben de 2 verhuizers van Top Notch Mobility een uitstekende resultaat geleverd. Een zeer dierbare kledingkast gedemonteerd en gemonteerd en wat andere leerstukken zijn met zeer veel zorg verhuisd door de mannen. Het telefonisch personeel ([naam verwijderd door Sirelo]) is overigens ook uitermate vriendelijk en klantgericht. Zeker een aanrader en aanwinst voor het bedrijf!!
pro
Telefoniste klantgericht
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

Google
2,0
1

Andere verhuisbedrijven in Schiphol-rijk

8,8
72

Premium Movers Amsterdam

Halfweg
Bekijk verhuisbedrijf
7,8
17

AA Verhuizers B.V.

Halfweg
Bekijk verhuisbedrijf
7,7
16

Passies Verhuizers

Hoofddorp
Bekijk verhuisbedrijf