Pure Movers

8,0
Van 37 Sirelo reviews
78% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 8 reviews een 3,8 op andere platforms.
pro
Prijs
7
pro
Vriendelijk
7
pro
Snelle verhuizing
6
con
Afspraken niet nakomen
2
con
Planning
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Pure Movers met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Pure Movers

Op een eenvoudige, doeltreffende en goedkope manier verhuizen? Dat is de kracht van Pure Movers! Een nieuwe formule met bewezen voordeel! Ze hebben alle verhuis methodes onder één dak. Wilt u uw gehele verhuizing door hun laten verzorgen, of wilt u ook zelf de handen uit de mouwen steken? Bij Pure Movers bent u aan het juiste adres.

Schiphol Boulevard 127
1118 BG Schiphol

Kamer van Koophandel

Pure Movers
# 73374504

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Vergunningen

Pure Movers is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
8,0
Van 37 Sirelo reviews
78% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 8 reviews een 3,8 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
37 van de 37 reviews zichtbaar
Organisatorisch is de verhuizing moeizaam verlopen. Gepland op maandag, vrijdags tevoren verzet naar zondag. Zij gebruiken 2 vrachtauto's met B-rijbewijs. De leider komt een uur te laat, 4 ipv van de geplande 5 man. Blijkt dat het meer is dan gedacht, er moet bijbetaald worden. Een van de busjes met komt na het lossen niet meer terug vanwege een conflict met de leider. Na de zondagmiddag vracht nog niet alles mee kunnen nemen.
Een van de geboden extra's was het demonteren van een lamp die op een hoogte van 6,5 meter zijn ophangpunt heeft. De leider belooft deze te zullen demonteren en weer op te hangen. Voor ons een belangrijk pluspunt. Na de late zondagmiddag rit komt de lamp afgeknipt aan.
Er volgt weer een discussie over de nog te verhuizen spullen en het extra geld dat dat dan weer moet kosten. Je bent op zo'n moment afhankelijk van je verhuizer, en dus ook kwetsbaar.
Wij hebben deze discussie beëindigd door af te zien van verdere services van dit bedrijf en haar leider. Volstrekt onbetrouwbaar! Wij hebben zelf een bus gehuurd en de klus afgemaakt.
pro
de ingeschakelde ploeg heeft hard gewerkt
con
onbetrouwbaar en onberekenbaar
con
de leider werkt niet echt mee
Verhuisd van De Meern (Nederland) naar Zelhem (Nederland)
flag-review
Een gladdeker kwam voor een offerte keek nauwelijks en een prachtig verhaal over professionaliteit hoezen om matrassen enz.
Afgesproken dat men om acht uur zou komen maar de lift was kapot. Probleem van het bedrijf zou je zeggen, maar ik moest 148 euro extra betalen voor de lift terwijl ik al 90 euro hadbetaald volgens de offerte. Afgesproken was en zo stond het in de regelementen, de helft betalen bij ophalen en na opslaan bij leveren de andere helft. Maar moest direct alles betalen, en ze wilden het contant, dat heb ik geweigerd via bank betaald, ik zou een rekening krijgen, maar daar moest ook weer om vragen.
De dag van de verhuizing kwam men in plaats van acht uur om twee uur. De verhuiswagen was te klein, dus er moest een keer extra gereden worden en daarom moest ik extra betalen dat heb ik geweigerd.
Mijn spullen zijn enkele dagen opgeslagen en men zou de spullen om elf uur komen brengen. Er werd nog over gebeld, we zijn om elf uur bij u en we komen met een grotere verhuis wagen. Uiteindelijk na veel bellen, ja er is iets later geladen en andere smoezen pas over tweeen gekomen. Met twee verhuizers er werd gezegd eigenlijk zouden we met zijn drieën moeten zijn. Geen grotere verhuiswagen maar weer de zelfde verhuiswagen, waar alles letterlijk was ingepropt, matras dus vies, dingen beschadigd. Er werd ook weer gelegen, over dat ik gezegd zou hebben dat sommige dingen niet uit elkaar gehaald hoefden te worden. Het in elkaar zetten van sommige meubels was zo onprofessioneel dat ik ze heb weggestuurd.
Kortom men is niet een maal de afspraken nagekomen, wordt zeer regelmatig keihard gelogen. En bij een probleem van het bedrijf betaald de klant.
Kortom erg onprofessioneel, redelijk malafide bedrijf, ik raad iedereen aan niet met deZe mensen in zee te gaan
pro
Geen
con
Alles
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Den Helder (Nederland)
flag-review
Na een heel prettig taxatie bezoek volgde snel de offerte die concurrerend was met andere offertes. dus gunde ik aan Pure Movers. Geen slechte keuze, blijkt.
Tussen de gunning en verhuisdag via whatsapp een aantal malen contact gehad, dat ook erg goed verliep.
Op de verhuisdag waren drie man sterk stipt op tijd en werd meteen gestart met inladen. Het uitladen verliep eveneens vlot en correct. Alles werd op de dozen aangegeven kamers neergezet en de andere zaken werden in overleg met mij geplaatst.
Kortom; een prima verhuisbedrijf die ik van harte aanbeveel.
pro
Stiptheid
pro
Efficient, vakkundig, goede communicatie
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
flag-review
I had a very heavy sofa that had to be lifted from the ground floor up to the third floor through a narrow and steep stairs and the did the job perfectly without scratching the walk or the stairs. I'm very satisfied with the service.
pro
Gedisciplineerd
pro
Professionele service
Verhuisd van Zandvoort (Nederland) naar Zandvoort (Nederland)
flag-review
Zeer goed, snel en adequaat. Mogen beter vooraf communiceren wat ze in rekening zouden kunnen gaan brengen. Zoals verhuislift.
pro
Prijs/kwaliteit
pro
Zorgvuldig
con
Kosten achteraf
con
Schilderijen mogen netter verpakt
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Enkhuizen (Nederland)
flag-review
Goede prijs/kwaliteit en alles netjes verhuisd.
5 man sterk hebben hard gewerkt om alles netje over te brengen.
pro
Op tijd
pro
Goede prijs
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Beleefd, werken snel, behulpzaam en gezellige heren! Pure Movers is een bedrijf waarmee ik iedereen kan aanbevelen om te verhuizen.
pro
Vakkundig
pro
Netjes
con
Geen
Verhuisd van Wijk Bij Duurstede (Nederland) naar Wijk Bij Duurstede (Nederland)
flag-review
Ingewikkelde verhuizing naar drie locaties. Top bedrijf, snel, efficient, wendbaar, respectvol en erg aardige mensen. Een aanrader!
pro
efficient
pro
respectvol
Verhuisd van Naarden (Nederland) naar Bussum, Hilversum, Amsterdam (Nederland)
flag-review
Werken hard, denken mee, prettig in de omgang, goede kwaliteit, netjes achtergelaten, goede prijs en kwaliteitverhouding !
pro
Werken hard
pro
Werken netjes
Verhuisd van Vleuten (Nederland) naar Vleuten (Nederland)
flag-review
Ze waren makkelijk in contact en reageren snel. Komen langs en geven goed persoonlijk gevoel. Ook de dag zelf gaat zeer soepel en snel en volgens afspraak. Top!
pro
Snel
pro
Gezellig en netjes
Verhuisd van Vleuten (Nederland) naar Assen (Nederland)
flag-review
super top, alles op tijd, volgens afspraak en geen gedoe. Hele vriendelijke en lieve dame bij de receptie met verstand van zaken en ‘to the point’. Zeer vakkundig en harde werkers. Kan ze van harte aanbevelen !
pro
Stipt, volgens afspraak
pro
Prijs, aardig
con
Niks op aan te merken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Ze hebben super hard gewerkt 16 ramen van 80 kilo 3 hoog naar boven gelopen top jongens en dat met 2 man respect voor zulke hard werkende mannen
pro
Aardig
pro
Sterke jongens
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Topservice, meedenken en extra services na afloop. Drie man sterk, dus klus in een zucht gepiept. Aanrader!
pro
Snel
pro
Voorzichtig
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Heel korte rit maar keurige mannen, en heel sterk.
Ik moest een paar elektrische apparaten uit het huis van een overleden vriend halen. Geen echte verhuizing. Maar het was hun niet de min. Bravo
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
I recommend this moving company. They made my move easier and cheaper than another company I used in the past. The moving men are friendly, polite and work hard.
pro
Best price for a moving company that I found.
pro
Friendly and hardworking movers.
Verhuisd van Ouderkerk (Nederland) naar Halfweg (Nederland)
flag-review
Ze waren vriendelijk extra spullen meegenomen en dat allemaal voor een leuke prijs ben blij dat ik met zulke verhuizers ben geconfronteerd
pro
Behulpzaam
pro
Extra service uitgevoerd
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
flag-review
Mijn ervaring is goed. Mooi afgewerkt en vriendelijk personeel ze hebben mijn piano boven gekregen wat heel zwaar is petje af
pro
Waren snel
pro
Netjes werk geleverd
Verhuisd van Zoeterwoude (Nederland) naar Zoeterwoude (Nederland)
flag-review
Nou dat komt omdat ik een goed gesprek had tijdens het doornemen van mijn inboedel het voelde vertrouwd aan en de verhuizers kwamen met 4 man aan voor ik het wist was ik over naar mijn nieuwe huis ben super tevreden
pro
Snelle verhuizers
pro
Tevreden met de prijs
Verhuisd van Amsterdam Oost (Nederland) naar Amsterdam Zuid (Nederland)
flag-review
Het is snel en correct verlopen. Ze waren ruim op tijd en extra service uitgevoerd. Aardige jongens meedenkend zeker een aanrader
pro
Op tijd
pro
Aardige jongens
Verhuisd van Ijburg (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
Kwamen met een uiterst scherpe prijs. Uiteindelijk bleek goedkoop duurkoop te zijn. Ondanks dat ze hadden gezien hoeveel het was, hadden ze te weinig ruimte ingecalculeerd. Hierdoor werden tijdens de verhuizing geconfronteerd met extra kosten voor de extra rit. Ook de manier van communiceren (dreigend) hebben wij als erg vervelend ervaren. Ze zetten ons erg onder druk.
De offerte was niet gespecificeerd, waardoor het naderhand heel lastig was om aan te tonen welke afspraken er gemaakt waren.
con
Tijdens de verhuizing extra kosten in rekening brengen
con
Onprettige manier van communiceren
Verhuisd van Mijdrecht (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Omdat het verhuisbedrijf goed op tijd waren. Extra diensten hebben bewezen. Goede prijs hebben geboden en snel hebben gewerkt! Top club!
pro
De mannen waren erg flexibel en vriendelijk
pro
Ze kwamen ons in veel tegemoet qua prijs en extra diensten
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Muiden (Nederland)
flag-review
De heren van Pure Movers hebben mij en m’n dochter uitstekend geholpen. Niks was te veel, ze hebben zelfs mijn dochter haar bed en box voor me gedemonteerd en weer in elkaar gezet.

Daarnaast zijn het hele vriendelijke en vakkundige mannen.

Ontzettend bedankt voor de prettige en relaxte overgang van het oude naar het nieuwe huis.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zeist (Nederland)
flag-review
Er was via telefoon/mail een zeer vriendelijke, heldere, deskundige en snelle communicatie. Er werd altijd direct gereageerd op een vraag of onduidelijkheid. Het voelde gewoon goed. Compliment ook voor de receptioniste.
De verhuizing zelf werd door 4 verhuizers adequaat, snel en zorgvuldig uitgevoerd. Voor alles was een oplossing. Niets was teveel. Als extra service brachten ze nog een kast naar het huis van mijn dochter. Toch een omweggetje.
Leuke mannen, harde werkers en met een flinke dosis humor. Dit alles maakte de dag voor mij heel veel minder stressvol.
Top gedaan team van Pure Movers.
Christien Hamming
Verhuisd van Purmerend (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
flag-review
Zeer professioneel, ze gingen zorgvuldig met mijn spullen om. Vriendelijke verhuizers. Top geregeld, echt een aanrader om met deze verhuisbedrijf in zee te gaan!
pro
Vriendelijk
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Onze ervaring bij Pure Movers was gewoon goed .
Van taxatieafspraak , prijs , uitvoering was gewoon goed . De jongens hebben hard gewerkt met vier man . Ze hebben een extra kast afgevoerd als service , dat waren we super blij mee. Binnen 6 uurtjes waren we verhuist en konden we snel beginnen met uitpakken. Bedankt jongens , echt een aanrader voor iedereen .
pro
Prijs
pro
Snel
con
Heel vroeg begonnen
Verhuisd van Overveen (Nederland) naar Lisse (Nederland)
flag-review
Zoals ik ook bij andere reviews lees is het ook bij ons gegaan. De donkere man, ik neem aan de eigenaar, [naam verwijderd door Sirelo] noemt hij zich, met zijn hondje, was bij de offerte heel leuk en joviaal. Alles was mogelijk. Berging hoefde hij niet te bekijken, ook al werd beschreven hoe groot hij was en hoe vol het stond. Op de dag van de verhuizing zelf bleek de vrachtauto veel te klein te zijn, en moest hij nog een bus huren van een ander bedrijf. Dat zou 800 euro kosten. Die moest ik betalen natuurlijk, want ja met de verhuizing is alles strak gepland en je huis moet leeg voor de koper. Dus ze misbruiken je positie, doen leuk bij de offerte die te mooi is om waar te zijn zodat je ze kiest. En dan als je niet anders kan, rekenen ze je de ware prijs, die neerkomt op flink bijbetalen. En ja, er wordt niet nauwkeurig omgegaan met je spullen. latjes kasten kabels lampen, ga er maar vanuit dat er hier en daar wat breekt.
Plus, je moet naar hun pijpen dansen qua planning, omdat meneer niet in de file wil rijden. Dus jij moet je aanpassen aan hen. Niet doen!
con
je moet bij betalen nadat ze zijn begonnen
con
ze maken hun eigen planning, en volgen niet die van jou
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Veelerveen (Nederland)
flag-review
Pure Movers heeft ons positief benaderd en ons goed geholpen met de enorme klus
die het leegruimen van de flat van onze moeder was. Vanaf 8 hoog moesten heel veel
zaken naar beneden. Meer als twee dagen werk. Petje af.
pro
vlotte afwerking
pro
posiviteit
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar 's-Hertogenbosch (Nederland)
flag-review
Beste lezers,

Ga nooit met dit bedrijf in zee. Het zijn oplichters die alle mazen in de wet aangrijpen om hardwerkende mensen te lichten.

Nadat wij 2 verhuizingen hadden ingepland kregen we een korting. Op de dag van de tweede verhuizing werden we gedwongen om contant 1100 euro bij te betalen. Nadat er al enkele dozen waren ingeladen. We voelden ons bedreigd en erg teleurgesteld maar moesten dit onder protest betalen want de woning moest leeg in verband met de oplevering. De persoon in kwestie [Naam verwijderd door Sirelo] brengt alles heel mooi maar trap daar absoluut niet in en zeker niet met zijn compagnon. Ondanks herhaaldelijke juridische dagvaardingen reageren ze nergens op. De kortingen worden niet gegeven en ze zijn niet voorzichtig en nauwkeurig met de spullen. Als de vertegenwoordiger met kenteken [Verwijderd door Sirelo] voor komt rijden wees dan gewaarschuwd. Daarnaast komen ze afspraken niet na, bellen ze niet en zijn de verhuizers beschonken tijdens de verhuizing!
con
Oplichters
con
Afspraken niet nakomen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
flag-review
Ik heb voor PureMovers gekozen omdat een kennis onlangs met dit bedrijf is verhuist en was zeer tevreden over de verhuizing . En jawel hoor ik ben ook zeer te spreken over de verhuizers . Ze hebben hard gewerkt en we hebben met zijn allen een feestje van gemaakt . Ze hebben ook extra spullen meegenomen . Alles werd netjes ingepakt en op de juiste etage neergezet . Ben echt heel erg tevreden . Dikke pluim voor de verhuizers👍
pro
Alles netjes ingepakt
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)
flag-review
iemand van bedrijf is langs geweest om te bepalen hoeveel m3 het was. Offerteprijs € 1.650.
Op de dag zelf bleek dat het veel meer was en dat de vrachtwagen te klein was. Ik moest toen € 450.- extra bijbetalen om de rest ook de te verhuizen. Ik heb dit betaald omdat ik mij onder dwang gezet voelde, de woning moest leeg ivm de oplevering aan de verhuurder
pro
heel joviaal gesprek bij de offerte, maar schijn bedriegt
con
ze zetten je onder druk zodat je extra betaald
con
er is ook schade aan de inboedel die zij niet vergoeden
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Heide (Nederland)
flag-review
Wat een drama zaak. Eerst een offerte op basis van een telefoongesprek gekregen. Heb ze gebeld, dit is te goedkoop, dit kan nooit uit voor jullie. De baas kwam langs en inderdaad er moest € 400,00 bij. Geen punt, leek een eerlijke vent. Zouden om 8.00 uur starten, kwamen zonder bericht om 11.00 uur aan. Telefonisch onbereikbaar. Tijdens de verhuizing moest er nog € 800,00 bij, het is toch veel meer dan ik dacht, zei de verhuizer. Borg verhuisdozen van € 302,50 nooit teruggekregen.
con
Komen afspraken op geen enkele manier na
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hoevelaken (Nederland)
flag-review
Super vriendelijke heel hard werkende jongens. Hebben veel praktisch inzicht. Om 8 uur begonnen en om 11.00 uur alle spullen op de juiste plek in de nieuwe woning. En dat met 45 min reistijd en de complete inboedel via een vaarpont uit de woning verhuisd.
pro
Hele harde werkers
pro
Super vriendelijk
Verhuisd van Broek In Waterland (Nederland) naar Ursem (Nederland)
flag-review
De taxateur wist het goed te verkopen en uiteindelijk ook uit te voeren. Ik ben eergister verhuisd met Pure Movers en hele aardige jongemannen die hun werk goed deden.
pro
Prijs
pro
Deskundig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
flag-review
Wat een slecht bedrijf, begon al dat we gebeld werden om een afspraak te maken, terwijl er al een afspraak gepland stond. Maar goed dat kan natuurlijk gebeuren.
Maar daarna ging het helemaal mis, op de avond van de afapraak zijn ze helemaal niet komen opdagen, ook geen belletje , helemaal niets. Vervolgens dezelfde avond nog een mail gestuurd en je raad het al, daar ook geheel geen reactie op mogen ontvangen.
Geeft te denken ....zit je in de ochtend te wachten tot dat ze je komen verhuizen en....de rest kan je zelf ook invullen
con
Komen afspraken geheel niet na
con
Slecht georganiseerd
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
flag-review
Werken erg goed en overzichtelijk en oplossing gericht, doen het werk in 1 dag waar andere minimaal 2 opgeven, Plezierige groep om klus te laten doen, nette prijs.
Kan ze bij iedereen aanraden
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaanstad (Nederland)
flag-review
Deze verhuizers denken niet in problemen maar in oplossingen. Zoals bij iedere verhuizing loop je tegen problemen aan.....Pure Movers stelt je gerust en komt met een oplossing.
pro
Vriendelijk
pro
Oplossingsgericht
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Afgelopen zaterdag ben ik door jullie verhuisd . Uw collega's hebben hard en heel netjes gewerkt. Ik kan u aanbevelen bij derden. Snel , netjes , en vakkundig.
pro
snel
pro
vakkundig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
3,8
8 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Schiphol