Dijkstra Verhuizingen

9,7
Van 18 Sirelo reviews
94% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 7 reviews een 5,8 op andere platforms.
pro
Professioneel
9
pro
Vriendelijk
7
pro
Voorzichtig met meubelen
2
con
Planning
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Dijkstra Verhuizingen met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Dijkstra Verhuizingen

Dijkstra verhuizingen is al sinds 1928 in het Gooi dé naam voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Ze verhuizen niet alleen binnen het Gooi of binnen Nederland maar hebben ook veel ervaring met verhuizingen binnen en buiten Europa. Elke verhuizing wordt door hen met dezelfde zorgvuldigheid en punctualiteit verricht.

Specialiteiten: orkestverhuizingen en mediaverhuizingen.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Kunst vervoer

Vergunningen

Dijkstra Verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

We do not know whether this moving company subcontracts the moves or executes them with their staff and vans.
9,7
Van 18 Sirelo reviews
94% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 7 reviews een 5,8 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
18 van de 18 reviews zichtbaar
Erg professioneel, verhuizers erg behulpzaam en vriendelijk! Prettig in omgang werken snel en deskundig.
pro
Vriendelijk
pro
Professioneel
con
Geen
Verhuisd van Wageningen (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Vriendelijk, snel, netjes, prima communicatie en denken mee. Top verhuizers, zou ze zeker aanbevelen!
pro
Professioneel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Ardennes (Frankrijk)
flag-review
Verhuizing correct en professioneel uitgevoerd.

Vriendelijk, beleefd en goede manieren zijn ook van belang.
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
flag-review
Al eerder hadden we uitstekende ervaringen. Deze keer opnieuw. De mensen waren deskundig, hardwerkend, netjes en vriendelijk. Ze konden zich goed inleven in de klant.
pro
Vriendelijk en empatisch
pro
Hardwerkend en netjes
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
flag-review
Dijkstra Verhuizingen heeft op cruciale posten waar je als opdrachtgever mee te maken krijgt fijne, deskundige en geduldige mensen zitten, die goed aanvoelen wat er nodig is om een stressvolle tijd te verlichten. Dat begint al met het leveren van de dozen, nog voordat er geschouwd is hoeveel volume er nodig is. Met een paar vragen maken ze een inschatting en wordt alles afgeleverd wat nodig is om - in ons geval - zelf in te pakken. Dozen tekort? Tweede levering, geen punt. Dan het schouwen en de punten op de i zetten met een prijsafspraak die onderbouwd wordt. Uiteindelijk werd twee dagen voor onze verhuizing over 230 kilometer binnen Nederland nog duidelijk dat er nogal wat afgevoerd moest worden omdat onszelf de tijd ontbrak. Geen punt. Werd toegevoegd aan de opdracht. De verhuisploeg heeft 1 dag beladen in de Flevopolder en kwam de volgende dag lossen in Zeeland. Dit project was behalve een uitdaging qua volume (van een groot huis naar de helft met een deel naar een opslag en afvoeren) ook qua regie interessant. Vanwege onze roedel katten waren wij een dag voor de verhuizers al overgegaan. De regie in Lelystad lag in handen van mijn bevriende facilitaire evenknie. In Oost-Souburg nam ik de regie weer over bij het lossen van de twee verhuiswagens. Ook dat ging soepel en vanzelfsprekend. Het blijft maatwerk bij Dijkstra Verhuizingen, de mannen die de klus klaren doen - ongeacht met wie ze te maken hebben - professioneel, vrolijk en vakkundig hun werk. Nu, drie weken na dit project, durf ik te zeggen dat alles volgens wens verlopen is. Alle dozen zijn op de goede plek gezet, niets gesneuveld en niets kwijt. Chapeau! Wij verhuizen de komende 10 jaar niet, maar ik zal jullie zeker aanbevelen.
pro
Vriendelijk, professioneel, geduldig
pro
Servicegericht, goede prijs-kwaliteit verhouding
Verhuisd van Lelystad (Nederland) naar Oost-souburg (Nederland)
flag-review
Alles naar wens en volgens afspraak gelopen. Er was een grote uitdaging met de verhuizing van een zwaar apparaat naar de 1e verdieping maar na wat overleg is dit helemaal prima verlopen.
pro
Alles volgens afspraak.
pro
Professionele en aardige medewerkers.
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Professionele vakmensen, goede communicatie, zowel om te regelen als met de verhuizers
pro
Professioneel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Ik schrijf deze beoordeling namens mijn moeder die is verhuisd de verhuizing is prima gedaan door de medewerkers van het verhuisbedrijf op tijd gekomen alles netjes vervoerd erg vriendelijke mensen kortom een prima verhuisbedrijf om u te laten verhuizen.
pro
Vriendelijk
pro
Op tijd
Verhuisd van Oudewater (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Onze verhuizing is mede door Dijkstra zeer voorspoedig verlopen.Zeer prettige medewerkers ,vakkundig en niets was hun teveel.Echt een aanrader.
pro
Vakkundig
Verhuisd van Soest (Nederland) naar Soest (Nederland)
flag-review
Alles verliep ‘op rolletjes’, zowel het ophalen als het terugbezorgen van de spulletjes! Daarbij vooral heel veel dank aan uw bijzonder deskundige en plezierige medewerkers, die hier toch maar geconfronteerd werden met een loodzwaar marmeren eettafelblad, welke zij toch maar in en uit de container moesten werken. Chapeau!
pro
vakkundig
pro
géén minpunten en bovendien heel plezierig!
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Vanaf begin tot eind klantvriendelijk. Verhuizers zelf waren zeer harde werkers en behulpzaam. En er kwamen ter plekken en achteraf geen verassingen waar wij niet op zaten te wachten
pro
behulpzame verhuizers
pro
geen nare verassingen
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Heel aardige en behulpzame verhuizers, het was een lange dag voor allemaal en ze hebben heel hard gewerkt. Gaan netjes met spullen om. Ook aan de telefoon word je vriendelijk te woord gestaan. Keurig op de afgesproken tijd verschenen zowel met de verhuizing als met de nalevering van de piano. Prima bedrijf.
pro
Vriendelijk
pro
Voorzichtig met de spullen
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Het eerste gesprek was erg prettig. We hebben daarnaast goede kratten en dozen gekregen om onze spullen in te doen om te verhuizen. De verhuizers zelf waren rustige professionele mensen. Gingen voorzichtig om met onze spullen. Niets was ze teveel.
pro
Professionele verhuizers
pro
Prijs
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
flag-review
Top indruk na het bezoek van de eigenaar, een man die je in een stressvolle tijd echt op je gemak stelt.
Ze hebben alle zorg uit handen genomen, en de verhuizing is top verlopen.

Fijn dat zulke bedrijven nog bestaan
pro
Goede vertegenwoordiger
pro
Top vakmensen
Verhuisd van Soest (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Dijkstra kwam aanbevolen door goede vrienden die ik vertrouw, dus ik wist al dat ik met hen in zee wilde (vooral omdat we niet heel prijsgevoelig zijn) Op de dag dat er iemand langs zou komen voor het opnemen met het oog op de offerte - ik had daar tijd voor vrijgemaakt -, werd ik 10 minuten voor de afspraak gebeld dat de persoon niet kon komen en dat het een week later werd. Ik zei dat dat prima was, zolang ze de datum alvast zouden reserveren. Mij werd verteld dat de dagen nog wel beschikbaar waren, maar dat reserveren pas zou kunnen na akkoord van de offerte. Na aandringen zou er iemand later die dag komen. Dat gaf al ongemak, want ik werk zelf met klanten en had het afgesproken tijdstip bewust vrijgehouden en nu moest ik weer een uur vrijmaken. Die middag kwam de eigenaar langs voor een uur om alles op te nemen. De volgende dag kreeg ik echter geen offerte, maar een overzicht van de prijzen, bijv. opslag per m3 en uurloon / verhuizer zonder indicatie van de totale kosten. Ik weer gebeld: die offerte zou na het weekend, dwz maandag, komen. Maandag verstrijkt: geen offerte. Weer contact opgenomen: offerte komt eraan. Vervolgens word ik twee dagen later gebeld dat de data die ik verzocht (die een week ervoor nog beschikbaar waren) vol zitten en of ik een paar dagen later kan verhuizen. Nee, want dan moet ik mijn huis al uit zijn. Resultaat: een paar uur van mijn tijd kwijt, veel gezeur, een week verloren en nu nog geen verhuizer. Het enige lichtpuntje is dat ik vermoed dat een verhuisbedrijf dat de logistiek van tevoren zo niet op orde heeft, ook een verhuizing niet vlot kan laten verlopen. Dus misschien ben ik maar beter af met iemand anders. Al in al toch erg teleurgesteld.
con
bedrijfsvoering niet op orde
Verhuisd van Baarn (Nederland) naar Baarn (Nederland)
flag-review
Vriendelijke en professionele verhuizers die hun vak verstaan en niet te beroerd zijn iets extra's te doen. Afspraken worden goed nagekomen.
Service staat hier nog voorop. Kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen.
pro
Goede prijs/kwaliteit. Ze werken met nieuwe verhuisdozen
pro
Zeer duidelijke offerte
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
flag-review
Vakkundige verhuizers die hun vak goed verstaan. Alles op tijd geregeld. De hele inboedel was keurig netjes verpakt en opgeslagen.
pro
Bescherming meubels
pro
Vakbekwaam personeel
Verhuisd van Soest (Nederland) naar Leerdam (Nederland)
flag-review
Wel vakkundig, maar paar kleine slordigheidjes
Verhuisd van Naarden (Nederland) naar Bussum (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
5,8
7 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Soest