Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Huisdieren transport
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 12 juni 2023

Over

Wij weten alles over verhuizingen
Wij zijn uitgerust om verhuizingen van elke omvang aan te pakken en beschikken over de kennis en vaardigheden om spullen efficiënt te verpakken en zonder schade te verhuizen, ook grote objecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in de verhuisbranche kunnen wij waardevolle kennis met onze klanten delen. Profiteer van onze verhuiskennis voor een snelle en efficiënte verhuizing.Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Alles voor uw verhuizing op één plek. Met onze formule willen we voor iedereen een kwalitatieve verhuisoplossing mogelijk maken. Wij verzorgen uw verhuizing. Of u nu zelf uw verhuizing regelt en een busje huurt bij Shift Out of uw gehele verhuizing door ons laat verzorgen. Bij Shift Out kunt u altijd terecht.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Opdrachtnemer is verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,00 indien de richtlijnen uit deze Algemene Voorwaarden en richtlijnen uit de Algemene Voorwaarden van de verzekeraar volledig en correct zijn nageleefd door de Opdrachtgever zoals voorafgaand aan de verhuizing overeengekomen.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Wij raden u aan ruim van tevoren te beginnen met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het opruimen en wegdoen van spullen die u niet meer nodig hebt, het maken van een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen en het labelen van uw dozen. Ons team kan u ook voorzien van een checklist om u te helpen georganiseerd te blijven.
Reviews
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviewbronnen

Sirelo
0,0
0
Google
9,9
26

Andere verhuisbedrijven in Spijkenisse

8,4
61

Van der Ent Group

Spijkenisse
Bekijk verhuisbedrijf
7,0
25

Worldwide Baggage Services

Rozenburg
Bekijk verhuisbedrijf
7,2
22

Dijkshoorn Verhuisservice

Vlaardingen
Bekijk verhuisbedrijf