Bongers Verhuizingen
6,5 (9‎ Sirelo reviews)
i
8,8 (21 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (2)
pro
Vriendelijk (2)
pro
Communicatie (1)
con
Schade afhandeling (1)
con
Afspraken niet nakomen (1)
con
Montage (1)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 23 oktober 2019
Associaties
Over

Bongers Verhuizingen verhuist al sinds 1920 en heeft zich ontwikkeld tot een specialist in meerdere disciplines. Dagelijks verhuizen ze particulieren binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.
Reviews9
67% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
9 van de 9 reviews zichtbaar
Ik ben extreem ontevreden met Bongers Verhuizingen. Het laden in Nederland ging prima, maar daarna gingen er wel erg veel dingen mis. Een groot deel van ons meubilair is beschadigd aangekomen en de montage is ontzettend slecht uitgevoerd. Overduidelijk een haastklus door slechte planning, waar je als klant dan de dupe van wordt. Vervolgens heb ik meerdere keren gevraagd hoe ik van de afgesloten verzekering gebruik kan maken, maar ik word na twee keer bellen en drie keer mailen nog steeds keihard genegeerd. Het lijkt er dus op dat [Naam verwijderd door Sirelo] met alle liefde de verzekeringspremie incasseert, maar vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid wenst te nemen voor zijn eigen fouten. Bijzonder tegenvallend, ik kan dit bedrijf dus ook aan niemand aanraden, tenzij men hoopt op duizenden euro’s schade zonder vergoeding.
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Hoogland (Nederland) naar Benalmádena (Spanje)
Ik had 1 object aangemerkt met doe daar voorzichtig mee want die is nog door mijn vader gemaakt. En wat gaat er kapot, de stenensokkel van het object. En ook nog door pure lompheid van de verhuizer die het in de vrachtwagen gewoon van 20-30 cm hoog loslaat.
Ondertussen zijn we 3 maanden verder en hoor ik helemaal niks meer over de 'wat ontzettend vervelend we gaan dit voor u regelen met de verzekering'. Er wordt gewoon tot en met de directeur/eigenaar niet meer gereageerd op mijn berichten.
Verhuisd van Wolfheze (Nederland) naar Renkum (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer ,

Bedankt voor uw review.

Het is inderdaad door een menselijke fout mis gegaan met uw sokkel, echter heeft u dit direct laten maken en is 8 december de schade aan u vergoed door Bongers.
Bongers heeft behulpzaam personeel, zowel dames als heren, vriendelijk en bekwaam en harde werkers. De uitvoering bleek iets omvangrijker te zijn dan eerst opgenomen, maar dat werd zonder problemen opgelost.
pro
harde werkers
pro
vriendelijke medewerkers
con
geen
Verhuisd van Veenendaal (Nederland) naar Tiel (Nederland)
Inschattings fout van de te verhuizen inboedel. Hierdoor verschil van mening over de nacalculatie van extra manuren. In de offerte is een vaste prijs afgesproken en geen nacalculatie. De voorwaarden kloppen niet, zijn niet duidelijk. Na mijn vraag om de gedemonteerde meubels te komen monteren, dit is niet gebeurt tijdens de verhuizing, komt de verhuizer met een nacalculatie. Nog steeds is het niet opgelost, meubels niet gemonteerd en een nacalculatie. Op mijn vraag waar de bevestigingen zijn van een lamp, krijg ik als antwoord dat de verhuizer wel een idee heeft waar ze zijn, maar het wordt mij niet verteld. Er wordt geen contact met de klant opgenomen na mijn protest mail over de nacalculatie. Dus mag je het zelf uitzoeken de meubels te monteren en een lamp die niet te gebruiken is. Als ik dit in de reviews gelezen had was dit niet mijn verhuizer geworden. En dan de slogan: Bongers lacht om elke vracht, ja uitlachen zullen ze bedoelen.
pro
Verhuizers hard gewerkt ondanks zeer warme dag
con
Geen zorgvuldig opgenomen inboedel, hierdoor nacalculatie. Geen contact opnemen na protestbrief over de nacalculatie.
con
Monteren van gedemonteerde meubels wordt niet gedaan, bevestigingsknopjes lamp worden niet teruggegeven.
Verhuisd van Leusden (Nederland) naar Bilthoven (Nederland)
We verhuisden van Italie naar Nederland. Er was een goede communicatie over verhuisdatum en we hebben de opgaaf van volume via videocall gedaan. Nette, vriendelijke verhuizers. Er zijn wel wat spullen gesneuveld, wat onnodig was, maar hier ging Bongers goed mee om. Niet alles kon in de wagen en er wordt nog een hoeveelheid spullen nageleverd. Ook dat werd door Bongers goed geregeld.
pro
Contact
pro
Flexibiliteit in afspraken
con
Spullen gesneuveld
con
Onduidelijk hoe laat verhuizers op de dag zouden arriveren
Verhuisd van Roma (Italië) naar Den Haag (Nederland)
Begrip voor de vereiste opslag en hulp bij alle vragen. De eerste verhuizing verliep prima en verder wachten we af voor de 2e verhuizing.
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Meteren (Nederland)
De dienstverlening van firma Bongers is op maat gemaakt en flexibele opstelling.
al met al was een plezierige ervaring om met Bongers te zijn verhuisd.
pro
Deskundig
pro
Klantvriendelijk
con
bij regen niet voldoende dek materialen bij zich
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Doorwerth (Nederland)
Absolutely nothing to complain. They take especial care of every item during the moving service. They also pay attention to cleaning and avoid minimal damages. It was a very nice experience.
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Ondanks dat een andere offerte iets voordeliger was hebben wij toch voor Bongers gekozen.
Dit bleek een goede keuze, toen ons nieuwe huis nog niet klaar was hebben zij zich flexibel opgesteld, ook denken ze goed mee in oplossingen zodat alles lekker soepel loopt. Een verhuizing kost altijd geld, maar wij zullen nooit meer zelf aanrommelen met busjes, mensen vragen enzovoort. Wat scheelde dit een stress. Vriendelijke mensen op kantoor, je bent hier geen nummer maar een persoon, tijdens het bezoek voor de offerte kregen we al vele handige adviezen van Jaap. De verhuizers waren erg doortastend en werken hard, 's avonds konden wij met een drankje op de bank van onze nieuw huiskamer genieten.
pro
Vakbekwame vriendelijke mensen
pro
opslag kan ook per week
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Wageningen (Nederland)
Wil je met dit bedrijf verhuizen?
Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte
Overige reviews
Google
8,8
21
Andere verhuisbedrijven in Wageningen
9,4
55

Flo-Rent Verhuizingen

Heteren
Bekijk verhuisbedrijf
8,1
19

Perfect Transport

Renkum
Bekijk verhuisbedrijf
7,8
12

Mondial Waaijenberg Verhuizers

Ede
Bekijk verhuisbedrijf