Di.On

9,1 (8‎ Sirelo reviews)
i
9,9 (5 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (3)
pro
Prijs (1)
pro
Communicatie (1)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Auto & voertuigen transport
Piano vervoer
Vergunningen

Over

Voor zowel nationale als internationale verhuizingen kunt u bij Di.On terecht. Vanaf het oprichten in 2016 blijft de ervaring groeien op landen als Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland en Oostenrijk.

Doorgaans ontvangt u binnen 48 uur een reactie.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Door service-, resultaat- en oplossingsgericht te handelen, altijd proberen uw wensen waar te maken en met uiterste zorg met uw spullen om te gaan.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Wanneer onverhoopt er iets door ons beschadigd raakt gaan wij direct uit eigen initiatief met u het gesprek aan om te kijken naar een passende oplossing.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Onderschat niet het aan benodigde verhuisdozen.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews8

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
8 van de 8 reviews zichtbaar
Erg goede communicatie, uitstekende prijs voor verhuizing naar Zwitserland van een paar meubles uit een erfenis.
Wij waren flexibel qua timing, en Di.On heeft een uitstekende service geleverd, zowel bij het ophalen als bij het afleveren van de meubels. Beide keren uitstekend gecommuniceerd over verwachte, exacte aankomst. Spullen zijn in perfecte staat geleverd, tegen een uitstekende prijs. Een echte aanrader.
pro
Prijs
Verhuisd van Limmen (Nederland) naar Genève (Zwitserland)
Als je ontzorgd wil worden in je verhuizing naar het buitenland, dan kun je met een gerust hart voor Dion kiezen. De communicatie met Dion is uitermate prettig en hij denkt echt met je mee. Wat wij persoonlijk heel erg fijn vonden, is dat hij bij ons langs kwam om op te nemen welke capaciteit benodigd was voor de verhuizing. Ook de verhuizing zelf is enorm soepel verlopen.
pro
Communicatie
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Fermo (Italië)
Duidelijke en vlotte communicatie; Flexibiliteit en denken in mogelijkheden. De levering verliep vlot en correct. Er werd voorzichtig met alle spullen omgegaan en de verhuizers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mocht ik nog eens wat te verhuizen hebben dan weet ik bij wie ik moet zijn.
In het frans zeggen we dan Chapeau et merci.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Cunfin (Frankrijk)
Heel prettig, persoonlijk bedrijf. Snelle en duidelijke communicatie, heel vakkundig personeel, dat voorzichtig en netjes omgaat met (kostbare) spullen. Ze doen er alles aan om de gehele verhuizing efficiënt te laten verlopen.
pro
Professioneel
Verhuisd van Toudon (Frankrijk) naar Winschoten (Nederland)
Zeer prettig bedrijf met oog voor de klant. Bijzonder zorgvuldig omgegaan met onze spulletjes. Ook het contact via de mail verliep prettig en vlot. Als we ooit weer moeten verhuizen dan zal dat zeker weer door Di.On. gedaan gaan worden!
Verhuisd van Lier (België) naar Saint-léger-magnazeix (Frankrijk)
Snelle duidelijke communicatie. Professioneel en toch persoonlijk. Denken met je mee. Uiteindelijke verhuizing liep uitermate soepel.
Verhuisd van Paterswolde (Nederland) naar Turijn (Italië)
Dion is van A tot Z een super aan te bevelen verhuisservice. Meedenkend, communicatief, komt afspraken na, super voorzichtig met kostbare spullen, niet gehaast maar wel snel en vooral gewoon heel vriendelijk. Ook bijzondere objecten, in ons geval een heel glas-in-lood bedrijf, komt netjes en onbeschadigd over.
10 sterren
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Capdrot (Frankrijk)
Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Di.On. Contact via telefoon en email verliep zeer prettig, maar wat nog veel belangrijker is dat alle afspraken zijn nagekomen. Gewoon chapeau! Al onze spullen zijn keurig afgeleverd bij ons nieuwe woonadres en de hulp bij in- en uitladen was perfect. We kijken met een goed gevoel terug op de verhuizing.
pro
Professioneel
Verhuisd van Brielle (Nederland) naar Marnac (Frankrijk)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte

Overige reviews

Google
9,9
5