Di.On
8,8 (5‎ Sirelo reviews)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (3)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Over

Voor zowel nationale als internationale verhuizingen kunt u bij Di.On terecht. Vanaf het oprichten in 2016 blijft de ervaring groeien op landen als Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland en Oostenrijk.

Doorgaans ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.
Reviews5
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
5 van de 5 reviews zichtbaar
Heel prettig, persoonlijk bedrijf. Snelle en duidelijke communicatie, heel vakkundig personeel, dat voorzichtig en netjes omgaat met (kostbare) spullen. Ze doen er alles aan om de gehele verhuizing efficiënt te laten verlopen.
pro
Professioneel
Verhuisd van Toudon (Frankrijk) naar Winschoten (Nederland)
Zeer prettig bedrijf met oog voor de klant. Bijzonder zorgvuldig omgegaan met onze spulletjes. Ook het contact via de mail verliep prettig en vlot. Als we ooit weer moeten verhuizen dan zal dat zeker weer door Di.On. gedaan gaan worden!
Verhuisd van Lier (België) naar Saint-léger-magnazeix (Frankrijk)
Snelle duidelijke communicatie. Professioneel en toch persoonlijk. Denken met je mee. Uiteindelijke verhuizing liep uitermate soepel.
Verhuisd van Paterswolde (Nederland) naar Turijn (Italië)
Dion is van A tot Z een super aan te bevelen verhuisservice. Meedenkend, communicatief, komt afspraken na, super voorzichtig met kostbare spullen, niet gehaast maar wel snel en vooral gewoon heel vriendelijk. Ook bijzondere objecten, in ons geval een heel glas-in-lood bedrijf, komt netjes en onbeschadigd over.
10 sterren
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Capdrot (Frankrijk)
Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Di.On. Contact via telefoon en email verliep zeer prettig, maar wat nog veel belangrijker is dat alle afspraken zijn nagekomen. Gewoon chapeau! Al onze spullen zijn keurig afgeleverd bij ons nieuwe woonadres en de hulp bij in- en uitladen was perfect. We kijken met een goed gevoel terug op de verhuizing.
pro
Professioneel
Verhuisd van Brielle (Nederland) naar Marnac (Frankrijk)
Wil je met dit bedrijf verhuizen?
Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte