VERHUIZER MET EEN TOP SCORE
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (4)
pro
Communicatie (2)
pro
Vriendelijk (2)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Auto & voertuigen transport
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 13 juni 2023

Over

Voor zowel nationale als internationale verhuizingen kunt u bij Di.On terecht. Vanaf het oprichten in 2016 blijft de ervaring groeien op landen als Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland en Oostenrijk.

Doorgaans ontvangt u binnen 48 uur een reactie.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Door service-, resultaat- en oplossingsgericht te handelen, altijd proberen uw wensen waar te maken en met uiterste zorg met uw spullen om te gaan.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Wanneer onverhoopt er iets door ons beschadigd raakt gaan wij direct uit eigen initiatief met u het gesprek aan om te kijken naar een passende oplossing.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Onderschat niet het aan benodigde verhuisdozen.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Heel hulpvaardige en meedenkende verhuizers. Goede prijs en goede en vriendelijke communicatie. Erg vlot en met zorg om de spullen de wagen ingeladen (elk hoekje van de wagen werd gevuld, overal paste wel iets). Het lossen ging ook vlot. [Naam verwijderd door Sirelo] was minder blij dat hij nu met een omweg de straat uit moest, maar dat zijn de risico's met de smalle Franse plattelandsweggetjes.
pro
Communicatie
Verhuisd van Etten-leur (Nederland) naar Cheyrès/banne (Frankrijk)
 op Sirelo
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
We zijn vandaag verhuisd naar Pergola door Verhuisbedrijf Di-on uit Wijchen. Di-on heeft onze inboedel opgehaald uit onze opslag, terwijl wij al in Italië waren, dat is allemaal vlekkeloos verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden, ook tijdens de rit naar Italië. Onze ervaring is zeer positief; goede communicatie, goede prijs, komt afspraken na, zeer professioneel en klantvriendelijk!!
pro
Professioneel
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Pergola (Italië)
 op Sirelo
The team was super friendly and organized! We packed up my whole house in about 2h and then unloaded everything in just an hour. With a smile! All my belongings were packed securely and nothing was damaged in the transport. It was not humanly possible to be more organized and efficient. And communication has been transparent throughout the whole process. Very highly recommended!
pro
Efficiënt
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Brugge (België)
 op Sirelo
Deskundige verhuizing van een autootje. Zeer goede communicatie over het tijdstip en locatie van ophalen en afleveren. Kortom, zeer tevreden over dit transport.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Le Bar-sur-loup (Frankrijk) naar Makkum (Nederland)
 op Sirelo
alles is keurig volgens afspraak op tijd opgehaald.
ook aflevering ook op tijd (chauffeur had ff verkeerde afslag maar das in Frankrijk niet zo raar ;-) )
al met al zeer tevreden
Verhuisd van Leeuwarden (Nederland) naar Benest (Frankrijk)
 op Sirelo
Super ervaring met [Namen verwijderd door Sirelo]. Professioneel, alles goed en netjes en veilig ingepakt. [Naam verwijderd door Sirelo] is de koning in het passen en meten. Er kon veel meer in de grote bus dan gedacht. Afspraken worden heel netjes nagekomen en eigenlijk altijd een stapje meer. Kortom heel blij dat ik jullie gevonden heb en dat julllie onze spulletjes naar ons vakantie huis hebben gebracht. Bij de voordelen kan ik maar 1 ding kiezen maar ik zou ze bijna allemaal willen aanvinken. En ik kan echt niks negatiefs verzinnen . Succes mannen met jullie onderneming 💪
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Paesana (Italië)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

Facebook
9,9
3
Google
9,8
11