Diensten
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 23 juni 2023
Associaties

Over

Van Beek Verhuizingen is opgericht in 1928. Het bedrijf is gestart door Dirk van Beek. Heden zit de vierde generatie in het bedrijf.

Sinds de oprichting is er bij hen in het bedrijf heel wat veranderd. Verhuisden zij vroeger met paard en wagen, tegenwoordig verhuizen zij met de modernste verhuisauto’s door het hele land. Het handmatig takelen is ook verleden tijd. Tegenwoordig gebruiken ze moderne mobiele – en opbouwliften. Verhuizingen naar het buitenland voeren zij niet uit.

In de jaren ’80 is de firma Van de Kuil uit de Bilt overgenomen door Van Beek. Helaas was er destijds geen opvolging binnen het bedrijf, waardoor het leek te verdwijnen. Door de goede naam, en de intensieve samenwerking kwam de overname tot stand met behoud van de naam 'Van de Kuil'.

Het bedrijf houdt van netjes en rustig werken. Daarom werken zij met een goed op elkaar ingespeeld team met de nodige ervaring, zodat u uw kostbare spullen gerust uit handen kunt geven.
Naast het verhuizen verzorgen zij ook inboedelopslag, piano- en vleugelvervoer en bedrijfsverhuizingen.
Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Professioneel, veel empathie, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, en netjes. Ook erg meegaand en houden aan afspraak.
pro
behulpzaamheid
Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Landgraaf (Nederland)
 op Sirelo
Onze spullen zijn deze maand verhuisd door Van Beek Verhuizingen. Wij zijn heel erg tevreden.

Voor de offerte werd bij ons thuis aandachtig gekeken naar de spullen en de situatie. De dozen waren bijtijds geleverd met wat inpaktips en het aantal nodige dozen kwam goed overeen met wat er door Van Beek was geschat tijdens het maken van de offerte.

Wij zijn verhuisd door [namen verwijderd door Sirelo]. De mannen kwamen op tijd, waren vriendelijk, communicatief en gingen zeer goed met de spullen om. Ondanks de hitte die dag zijn wij vlot verhuisd van een appartement op de 2e verdieping naar een 2-onder-1-kap.

Mijn ouders hebben 7 jaar geleden ook gebruik gemaakt van de diensten van Van Beek en waren heel erg tevreden en wij zijn dat absoluut ook. Dus als u gaat verhuizen raadt ik Van Beek van harte aan!
pro
Communicatief
pro
Vakkundig
Verhuisd van Bussum (Nederland) naar Doorn (Nederland)
 op Sirelo
Van Beek heeft ons volledig ontzorgt. Het contact verliep bij het begin direct prettig. De prijs was marktconform. Wij hadden gekozen om alles ook te laten inpakken. Dit ontzorgt enorm en alles is zonder schade overkomen. Iedereen stelde zich netjes voor en men ging respectvol om met je spullen. Afspraken werden netjes nagekomen en men is zeer vriendelijk. Je merkte dat dit echte vakmensen zijn. Ik kan het iedereen aanraden!
pro
Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn
pro
Ontzorgen zodat de stress van een verhuizing er bijna niet meer is
Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Soesterberg (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

Facebook
8,6
19
Google
9,6
22

Andere verhuisbedrijven in Zeist

7,2
1

Verhuisservice de Bilt

De Bilt
Bekijk verhuisbedrijf