Verhuisbedrijf De Aandacht

7,3 (19‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Prijs (6)
pro
Voorzichtig met meubelen (3)
pro
Professioneel (2)
con
Schade afhandeling (1)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Auto & voertuigen transport
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 11 november 2019

Over

Verhuisbedrijf De Aandacht verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven, in binnen- en buitenland, van groot tot klein.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

89% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Geachte directie,

Mijn partner en ik waren al zeer enthousiast over de wijze waarop u ons op 29 en 30 mei 2018 hebt verhuisd van de Breitnerlaan naar de Leidsestraatweg in Den Haag, maar de extra service, die wij deze week hebben mogen ervaren, overtreft alle verwachtingen!

Op dinsdagmorgen 28 januari jl. belde ik naar uw kantoor met een ongewone vraag: na een logeerpartij van het afgelopen weekend, kreeg ik mijn slaapbank met geen mogelijkheid meer in elkaar geschoven. Of er misschien iemand kon komen helpen?

De dame die mij te woord stond, had aan een half woord genoeg en zorgde ervoor dat nog diezelfde dag een vakman voor mijn deur stond. Die heeft mij geweldig geholpen door de bank op deskundige wijze gedeeltelijk te demonteren: alles staat nu weer keurig op zijn plek!

Toen ik om de factuur vroeg, zei uw medewerker dat wij zijn diensten mochten zien als ‘service’. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt: gratis diensten na een verhuizing, die anderhalf jaar geleden heeft plaatsgevonden. Voor alle partijen was duidelijk dat het gebrek aan mijn slaapbank beslist niet aan De Aandacht kon worden verweten. En dan toch die gratis service: geweldig!

Met bijgaand boeket wil ik op bescheiden wijze uiting geven aan mijn dankbaarheid. Belangrijker is wellicht dat De Aandacht bij ons niet meer stuk kan en dat wij uw uitstekende vakmanschap in heel onze vriendenkring onder de aandacht zullen brengen. En mochten wij zelf ooit nog eens verhuizen, dan nemen wij graag weer contact met u op!

Met hartelijke dank en vriendelijke groet,

M.S.
Lees meer
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
 op Sirelo
Vakkundig en vriendelijk personeel. Gaan goed met je spullen om. Halen kasten e.d. uit elkaar, en belangrijker: zetten het goed en schadevrij weer in elkaar. Heel betaalbaar in vergelijking met een aantal andere verhuisbedrijven.
pro
Goed, netjes, prettige verhuizers.
pro
Prijsniveau
con
Kregen even de indruk dat het administratief/organisatorisch op kantoor wat beter kon. Maar dat kan natuurlijk een momentopname zijn geweest.
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
 op Sirelo
Very professional and friendly company, excellent organization from A to Z, perfect timing and communication, good pricing, all went very smoothly and without any damage. All persons involved from administration to loading were engaged, efficient and friendly. Highly recommended.
pro
Competitive, hardworking, friendly
pro
Careful, fast, efficient
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar La Rochelle (Frankrijk)
 op Sirelo
We zijn gisteren verhuisd en zijn erg tevreden over de manier waarop de heren, en een dame met mijn spullen zijn om gegaan. Erg harde werkers, vriendelijk en voorzichtig. Niets was ze te veel waardoor alles prima is verlopen. Het was zelfs bloedheet maar ze gingen maar door. Af en toe wat drinken was wel nodig. De prijs die zij berekenen is niet te hoog, zeker niet voor het vele en harde werk. Ik zou ze iedereen aanbevelen. Heel goed!
pro
Correct, voorzichtig
pro
Harde werkers
Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
 op Sirelo
ze waren op tijd met 5 man. Ze waren beleefd en vrolijk en niets is teveel. Ze werken netjes en zonder beschadiging is alles overgekomen. Als ik ooit nog verhuis zal ik ze zeker weer inschakelen,
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
 op Sirelo
Verhuisbedrijf ‘De Aandacht’ heeft mijn verhuizing werkelijk top uitgevoerd. Erg tevreden met prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou ze bij iedereen aanbevelen! Leuke verhuizers, super service!
pro
Goede service
pro
Top verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
7,3
19
Google
6,4
21
Telefoonboek
5,6
93

Andere verhuisbedrijven in Zoetermeer

9,3
87

Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Zoetermeer
Bekijk verhuisbedrijf
9,0
126

Verhuisbedrijf Draagkracht

Zoetermeer
Bekijk verhuisbedrijf
8,0
11

Oranje Transport BV

Pijnacker
Bekijk verhuisbedrijf