VerhuisGoedkoop.nu
6,5 (4‎ Sirelo reviews)
i
7,7 (88 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Prijs (2)
pro
Efficiënt (1)
pro
Snelle verhuizing (1)
con
Onvoorzichtig met meubelen (1)
con
Prijs (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 21 december 2021
Over

Verhuisgoedkoop voeren uw complete verhuizing voor uw uit en nemen graag uw zorgen uit handen. Ze kunnen u advies geven voor het inpakken van uw spullen en kunnen eventuele ook kluswerkzaamheden voor u uitvoeren.

Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.
Reviews4
50% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
4 van de 4 reviews zichtbaar
Heel erg slecht ervaring, bespaar je tijd en geld en zoek een ander bedrijf. Ze houden niet aan afspraken. Half dag vertraging, vervolgens ze doen niet wat vooraf afgesproken is. extra betaald. A-sociaal en onfatsoenlijk gedrag.
Uiteindelijk ze hebben onze spullen op straat achtergelaten en weg gegaan.
Nogmaals, niet aanraden.
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Ede (Nederland)
Ik ben heel erg tevreden. Hele aardige jongens! Ze werken heel hard en netjes. Dit alles en dan ook nog eens zeer betaalbaar.
pro
Betaalbaar
pro
Leveren net werk af
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Hillegom (Nederland)
Gemakkelijk verhuisd met [namen verwijderd door Sirelo] snelle werkers met plezier in hun werk. Top en snel gewerkt
pro
snel
pro
goedkoop
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Laat je verhuizing niet door dit bedrijf uit handen nemen! Communicatie is goed en snel. Dat vond ik wel fijn. Voor alles wordt er extra geld gerekend. Bij aankomst worden er ook extra kosten gerekend. Onze verhuizing zou 495 euro kosten: 2 verhuizers, 1 verhuislift, 6 uur verhuizen, het vervoeren van witgoed, demonteren en monteren van een kledingkast. Verhuizing stond gepland op een donderdag, bij aankomst bleek dat de verhuizing niet gedaan worden omdat het oude huis zich op de 3e etage bevond, ik had eerder aangegeven dat een verhuislift niet gebruikt kon worden bij het oude huis. Dat was geen probleem maar ik moest wel rekening houden dat de verhuizing langer kon duren omdat alles via de trap gesjouwd moest worden. Logisch. Bij aankomst wilden de verhuizers niet via de trap verhuizen omdat niet aangegeven zou zijn dat de verhuizing via de trap moest plaats vinden, had ik wel gedaan. We werden gebeld en de optie die we geboden kregen was dat we twee extra verhuizers moesten komen en dat zou ongeveer 450 euro kosten. Onacceptabel omdat ik aan had gegeven dat er trappen aanwezig zijn. Omdat we moesten verhuizen zijn we tot een lager bedrag overeengekomen. Er werd toegezegd dat twee verhuizers zouden komen. Na ongeveer anderhalf bleek dat er geen verhuizers beschikbaar waren. De verhuizing moest een dag later plaatsvinden omdat er geen verhuizers waren. het moet wel. Vrijdag zijn ze gekomen. Na ongeveer 3,5 uur werden we gebeld met de mededeling dat de twee extra verhuizers weg gaan omdat de tijd erop zit en dat wanneer ze weggaan we tijd tekort zouden komen en we extra geld moesten betalen. We gingen daar niet mee akkoord. We hadden toen nog 2,5 uur over. In datzelfde gesprek werd ineens aangegeven dat ze bericht ontving dat ze bijna klaar waren. Het gesprek werd beëindigd en binnen enkele minuten werd verteld dat de verhuizing afgerond is. Ook vreemd, eerst werd gezegd dat ze het niet zouden redden. In de avond kwamen we erachter dat de gemonteerde kast niet compleet was, er ontbreekt een deur. De kast was compleet voor de verhuizing. De verhuizers hebben gezegd dat het al incompleet was. Ook is deur ernstig beschadigd tijdens de verhuizing. En er mist een gaspit van het fornuis en een poot van de bank. Ze hebben zich zodanig ingedekt dat je ze niet aansprakelijk kan stellen. Eigen risico is ook €450. Conclusie: neem geen diensten af van dit bedrijf. Er komen veel extra kosten bij en de verhuizers gaan zeer onzorgvuldig met je spullen om.Lees meer
pro
Op tijd aanwezig
con
Onzorgvuldige verhuizing
con
Extra bijkomende kosten
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Wil je met dit bedrijf verhuizen?
Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte
Overige reviews
Facebook
6,2
41
Google
9,0
47
Andere verhuisbedrijven in Zwijndrecht
9,6
178

Lets Move Verhuizingen

Dordrecht
Bekijk verhuisbedrijf
8,3
41

De Haan Verhuizingen

Alblasserdam
Bekijk verhuisbedrijf
8,7
16

Verhuisservice Pack and Go

Ridderkerk
Bekijk verhuisbedrijf