Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen

Over

Er is nog geen informatie over deze verhuizer.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews1

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
1 van de 1 reviews zichtbaar
Korte review:
ACN is HET verhuisbedrijf wat je zoekt voor een zorgeloze, snelle prijsvriendelijke en klantvriendelijke verhuizing binnen regio Den Haag! 10/10!!

Uitgebreide review:
Eerste contact
5 juli heb ik 10+ verhuisverzoeken/ offertes verstuurt naar verschillende verhuis bedrijven die opereren in de regio Den Haag. Van sommige kreeg ik wel respons van andere of laat of niet. Van ACN kreeg ik echter als eerste heel snel respons. Nog geen half uur na mijn offerte verzoek, werd ik teruggebeld door een vriendelijke jongeman [Naam verwijderd door Sirelo] over de mogelijkheden van ACN.
Vrijblijvende schouwing
[Naam verwijderd door Sirelo] stelde namens ACN een vrijblijvende schouwing voor. Dit houdt in dat zij (ACN) het huidige huisadres bekijken (waar de te verhuizen spullen instaan) en het verhuisadres (waar de te verhuizen spullen naartoe moeten worden gebracht).
Deze schouwing kon op zeer korte termijn ingepland worden en is altijd gratis! Echt een top service!!
10 juli kwam [Naam verwijderd door Sirelo] zelf langs. Verhuizen kan stressvol zijn. Ik maakte mij zorgen over 1 grote kast, maar[Naam verwijderd door Sirelo] stelde mij al zeer snel op mijn gemak.
De kast zou gewoon passen en anders zouden ze hem deels demonteren en weer demonteren. Geweldig! Op basis van de schouwing werd een persoonlijke offerte opgesteld. Deze offerte lag een stuk lager dan de andere offertes die ik ontvangen had, terwijl ACN voor die prijs een veel uitgebreidere service aanbood. Een no brainer, dus ik ging meteen akkoord met de offerte. Als je binnen 48 uur akkoord gaat, krijg je ook nog eens korting dus dat is dubbel mooi meegenomen!
Tussentijds contact
1 dag voor de verhuizing van 31 juli, werd ik gebeld als ter herinnering.
Hoewel ik niet denk dat mensen hun verhuizingsdatum snel vergeten, vond ik dit toch erg netjes en attent 😊.
De verhuizing:
[Naam verwijderd door Sirelo] en zijn team verhuizers waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig.
Het verhuizen van de spullen gebeurde secuur, slim en vooral heel snel! Vooraf had ik afgesproken welke spullen verhuisd moesten worden, maar zoals het altijd bij verhuizingen gaat, kwamen er gaande weg meer spullen bij (meer dan ik op de offerte vermeld had). Dit was echter geen probleem! [Naam verwijderd door Sirelo] en zijn team namen de extra spullen met een glimlach mee. Ook zoals beloofd werd de kast deels gedemonteerd tijdens de verhuizing en op verhuislocatie weer gemonteerd.
Ik ben laatste tijd meerdere malen verhuisd, maar een verhuizing voor mij is nog nooit zo ‘’smooth’’ snel en zorgeloos verlopen als nu!
Dus petje af voor [Naam verwijderd door Sirelo] en zijn team, heel erg bedankt nogmaals!
Prijs:
De prijs kwam ook precies overeen met de offerte, dus dat was ook top dat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Top service voor een zachte prijs, het bestaat dus nog wel!!
Conclusie:
Als je moet verhuizen binnen regio Den Haag ZOEK NIET VERDER, maar kies ACN!! Je gaat geen spijt krijgen. Normaliter is er in theorie altijd ergens wel ruimte voor verbetering, maar nu weet ik echt niets te noemen. Echt 10 uit 10!
Groetjes van Mary!
Lees meer
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Google
9,8
72

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
324

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
308

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
174

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf