CleverMovers

5,8 (11‎ Sirelo reviews)
i
8,2 (96 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Snelle verhuizing (3)
pro
Vriendelijk (3)
pro
Behulpzaam (2)
con
Prijs (2)
Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Vergunningen

Over

CleverMovers ontneemt u alle stress en hectiek tijdens uw verhuizing. Door de professionele structuur in hun manier van werken zal alles soepel verlopen.Ze hebben scherpe tarieven met een hoogwaardige dienstverlening.

De verhuisadviseur brengt samen met u uw behoefte in kaart. Daarnaast stellen ze samen met u een verhuisplan op.

De verhuizing wordt altijd vakkundig uitgevoerd, omdat ze uitsluitend met professionele en ervaren verhuizers werken.Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews11

45% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
11 van de 11 reviews zichtbaar
Slecht ,slordig en SCHADE!
Hier is na 2 maanden nog NIET gereageerd,na telefonisch en mail contact,met foto s.
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Arnemuiden (Nederland)
Op korte termijn, dezelfde dag nog een afspraak kunnen maken. Ookal was er wat miscommunicatie, de houding en het belang bleef gericht op goede afhandeling van de verhuizing en het juist over brengen van de spullen.

Met aandacht afgehandeld, niks anders dan tevreden!
pro
Snelheid, efficiëntie, doelgerichtheid
con
Miscommunicatie vanwege snelheid.
Verhuisd van Weesp (Nederland) naar Weesp (Nederland)
Zeer slecht !!
Ze kwamen 4,5 uur te laat . Jongens konden niet efficiënt inpakken. Duurt daar door erg lang en moet je bijbetalen. Piano namen ze niet mee als ik niet bijbetaalde . Zeer slechte communicatie. Achteraf zei men dat mijn klacht niet waar was . Nooit mee in zee gaan !
pro
Geen pluspunten
con
Bijbetalen zodat het erg duur werd
con
Niet op tijd , zeer slechte communicatie. Terwijl ze in het voor gesprek heel aardig voordeden. Het probleem achter af willen ze niet oplossen.
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Hillegom (Nederland)
Ten eerste het geoffreerde bedrag kwam niet overeen met het uiteindelijke bedrag dat wij moesten betalen (een aanzienlijk bedrag door veel extra uren vanwege een verkeerde inschatting c.q. prognose ). Ten tweede de schade door de verhuizers aangericht werd niet vergoed. Vernoemde schade (krassen op muur, kapotte ganglamp etc.) kwam door gemakzucht van verhuizers om niet een bed te demonteren terwijl wij nadrukkelijk wezen dat het bed door de omvang een verplaatsingsprobleem zou kunnen opleveren. Let op goedkoop is duurkoop!
pro
vriendelijk
con
schade wordt niet erkend en betaald
con
duur, verkeerd beeld over het offertebedrag
Verhuisd van Ijsselstein (Nederland) naar Hoorn (Nederland)
Prima verhuizers, waren op de afgesproken tijd aanwezig ondanks de lange reis tijd. Er moest verhuisd worden naar 2 verschillende locaties en na kort overleg was het snel ingeladen en konden de spullen ook snel weer uitgeladen worden op de afgesproken locaties.
pro
waren op tijd
pro
werkten efficiënt
con
duurde lang voor de factuur binnen was.
Verhuisd van Venlo (Nederland) naar Almere (Nederland)
What an amazing service and company. These guys were friendly, helpfull and so polite.

Amazing example 1 is when I had alot more stuff than I initially told them, however, they moved it all without any complaints.

They first unloaded everything before asking for a penny of the bill.

When my desk wouldn't fit through the door they actually offered to lift it across the roof into the forst floor. Without extra payment.

Hire these guys, you can't do better
pro
Polite and helpfull
pro
Extra services for free
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Goedkoop is duurkoop. Ik kan maar één ding zeggen; doe het niet. Trap niet in de verkooppraatjes, dit zijn oplichters. Ze komen met een erg lage prijs (alarmbellen rinkelden al in de verte) en achteraf met allerlei extra kosten die buiten onze schuld om zijn gemaakt. Ook is er schade geleden aan een muur. Na 2 maanden en herhaaldelijk zelf gemaild te hebben krijg ik de volgende reactie:

Naar aanleiding van uw bericht hebben wij een intern onderzoek gestart. Uit dit onderzoek blijkt dat u de schade niet in aanwezigheid van de verhuizers heeft gespecificeerd noch schriftelijk heeft laten vaststellen met een handtekening. In dit geval vervalt de aansprakelijkheid na het vertrek van onze verhuiskrachten.

Dit is lachwekkend. De verhuizer zelf heeft ook nog foto's van de schade gemaakt en we hebben zijn nummer gelukkig ook nog. We gaan juridische stappen ondernemen tegen dit bedrijf. Dus nogmaals: doe het niet...
con
Onbetrouwbaar
con
Komen afspraken niet na en achteraf dubbel zo duur
Verhuisd van Elst (Nederland) naar Elst (Nederland)
Cleversmovers heeft ons onlangs verhuisd. Wij zijn erg ontevreden. Ze waren met twee vrachtwagentjes. De eerste werd prima geladen, de tweede werd niet logisch geladen waardoor onze tv niet meer mee kon, zware dingen over onze meubels naar binnen werden geschoven en ze meer tijd kwijt waren dan nodig. Tijdens de reis naar ons nieuwe adres waren we ze bijna een uur kwijt, omdat ze waren lunchen zeiden ze later. Bij uitladen bleek een kast van ons gesneuveld. De jongens wilden hier geen melding van maken voor ons, de kast zou niet vergoed worden.
We hebben moeten bijbetalen voor extra tijd die gewerkt zou zijn. In mijn beleving hebben ze er onnodig lang over gedaan. Later bleek ook de tv, die we zelf hebben moeten vervoeren, omdat zij zo klungelig de tweede wagen inpakten, ook is gesneuveld.

Zou het kunnen zijn dat Clever Movers niet verzekerd is tegen schade van de vervoerde goederen en dat ze daarom onze tv niet hebben willen meenemen en dat ze daarom moeilijk doen over onze gesneuvelde kast?Lees meer
pro
op korte termijn beschikbaar
con
vermoeden van rekken van werkzaamheden zodat er meer uren gemaakt konden worden
con
beschadiging aan spullen
Verhuisd van Venray (Nederland) naar Nieuw Bergen (Nederland)
Jongens waren erg behulpzaam. Vooral door de antieke en erg kwetsbare kasten die ze in onderdelen vervoerd en weer in elkaar gezet hebben. Daarnaast waren ze erg vriendelijk. Dank [namen verwijderd door Sirelo]?)
pro
Erg behulpzaam
pro
Goede zakelijke afhandeling
con
Geen
Verhuisd van Sommelsdijk (Nederland) naar Sommelsdijk (Nederland)
Antwoord van
Beste klant,

Wij danken u voor de mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel succes in uw nieuwe woning!


Vriendelijke groeten,


Team Clever Movers
Goede technische mensen .. snappen t proces ...en vriendelijk
Nemen de onrust uit je lijf
Have fun..
pro
Kennis
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Castricum (Nederland) naar Limmen (Nederland)
Antwoord van
Beste klant,

Wij danken u voor de mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel succes in uw nieuwe woning!


Vriendelijke groeten,


Team Clever Movers
Ze kwamen te laat (2 uur) en hebben lang niet alles meegenomen, veel beschadigd en de kasten staan nog niet in elkaar!!
Een antieke kast is helemaal verkeerd en sommige panelen staan op zijn kop!! De matrassen zijn helemaal vies geworden,,
De verhuiswagen was veel te klein en de extra rit van 1 km moesten we veel contant voor betalen voor ze hem gingen uitpakken!!
Het enige positieve was: de mannen waren vriendelijk!!
Wij zijn erg negatief over dit bedrijf en willen iedereen afraden om met Clevermovers te verhuizen.
pro
Vriendelijke verhuizers
pro
..
con
Veel beschadigd
con
De rommel, afval niet meegenomen
Verhuisd van Baarle-nassau (Nederland) naar Baarle-nassau (Nederland)
Antwoord van
Beste mevrouw V,

Bedankt voor uw feedback waarop u aangeeft niet tevreden te zijn over onze service. Echter is uw negatieve review gebaseerd op onwaarheden. Dit vinden wij erg jammer.

Voordat u in zee gaat met ons, ontvangt u een offerte aan de hand van de door u opgegeven informatie. Aan de hand van de berekende volume maken wij een realistische planning en prijsopgave van uw verhuizing. Toen onze verhuiskrachten aankwamen op uw inlaad adres, namen zij direct contact op met kantoor om aan te geven dat de volume niet klopt volgens het lijstje. De opdracht die zij hebben ontvangen ging namelijk over een verhuizing van enkele meubelstukken. Als zij bij aankomst treffen dat de volume 3x zoveel is, kan ik me enigszins voorstellen dat u denkt dat wij een te kleine verhuiswagen hebben ingezet. Wij verwachten van onze klanten dat zij transparant en eerlijk zijn over de volume van de verhuizing. Helaas was dat niet het geval bij u. Een klant kan zeker een extra verhuisdoos, extra kastj e of een extra zak toevoegen. Maar in dit geval heeft u niet de juiste informatie met ons gedeeld.

U geeft aan in uw review dat onze verhuiskrachten 2 uur te laat waren. Wij vinden het jammer dat u hier niet eerlijk over bent. In uw bevestiging staat dat onze verhuiskrachten tussen 9:00 uur en 10:00 uur arriveren. Wanneer onze verhuiskrachten contact met u opnemen om aan te geven dat zij 10 min. later zijn i.v.m. wegwerkzaamheden in uw stad en zij vervolgens om 10:10 uur aankomen op het inlaad adres, begrijp ik niet hoe u dit kunt benoemen in deze review.

Bij elke verhuizing worden de grote stukken en matrassen transport waardig verpakt met verpakkingsmateriaal. Wij kunnen ons niet voorstellen dat een matras die ingepakt in een matrashoes met sealfolie en verhuisdekens, dat deze dan vies is geworden tijdens de verhuizing. Dit geldt uiteraard ook voor ''alles wat beschadigd is''. U bent tijdens de verhuizing verzekerd.. wij hebben nog geen mail/ telefonisch contact gehad over beschadigingen??!

Het is erg makkelijk om alle verantwoordelijkheid bij ons verhuisbedrijf neer te leggen. Alleen verwachten wij wel dat u uw verantwoordelijkheid neemt en dat u een eerlijke review achter laat.

Na alle narigheid die onze verhuiskrachten over zich heen hebben gehad tijdens uw verhuizing, wensen wij u toch nog heel veel succes in uw nieuwe woning!

Groetjes,

Team Clever Movers
Lees meer

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Facebook
9,9
2
Google
8,2
94

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
324

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
308

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
167

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf