Fast and easy movers

6,1 (19‎ Sirelo reviews)
i
4,6 (3 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (4)
pro
Prijs (3)
pro
Efficiënt (2)
con
Communicatie (4)
Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen

Over

Fast 'n Easy is een joint venture van verschillende bedrijven met ieder meer dan 25 jaar ervaring in het verhuisvak. De bedrijven zagen een trend waarin de consument zonder gedoe en rompslomp "ontzorgt"wil worden door een betrouwbare partner voor een betaalbare prijs. Daarom hebben zij gezamenlijk Fast 'n Easy opgericht om te kunnen voldoen aan de veranderende wensen en eisen die de consument in deze tijd aan verhuizers stelt. Zoals de naam Fast 'n Easy al zegt vinden zij het belangrijk om het verhuisproces voor hun klanten snel en efficiënt te laten verlopen.Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews19

47% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
19 van de 19 reviews zichtbaar
Ga niet met deze partij in zee! Ze maken je spullen kapot en ontkennen vervolgens alles. Duurkoop!
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Alles is prima verlopen. Het verhuisteam kwam op tijd, was razendsnel en zorgvuldig. Kwetsbare spullen werden ingepakt. Er hing een enorm gezellige sfeer en er werd veel gelachen. De wasmachine werd direct aangesloten, het bed in elkaar gezet en de jurkjes in de kast gehangen.
pro
Efficiënt
Verhuisd van Schoorl (Nederland) naar Brummen (Nederland)
Top bedrijf alles netjes en goed gedaan vriendelijke mijn ouders zijn verhuisd mensjes op leeftijd netjes gedaan top bedrijf echt een aanrader
pro
Vriendelijk
con
Geen minpunten
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
Heel goede afspraken die ook nagekomen zijn. Groot voordeel: er kwam iemand langs om te 'inventariseren', dat gebeurt ook niet vaak. Zo weet je tenminste van tevoren waar je aan toe bent. Ook de prijs was zeer aantrekkelijk. Alles is snel en professioneel geregeld. Wij waren zeer tevreden!
pro
Efficiënt
con
geen!
Verhuisd van Driebergen-rijsenburg (Nederland) naar Driebergen-rijsenburg (Nederland)
Verhuizers waren intimiderend, aggressief en slordig. Borg hebben we nooit terug gekregen. Duurde ook weken voordat de dozen opgehaald werden. Geen contact meer. Waardeloos.
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Doe het NIET! neem een bedrijf met een kerumerk. Schade veroorzaakt bij wegrijden..inmiddels 3 maanden verder en geen enkele moeite behalve boze emails. Nog maar niet te spreken over de borg van de verhuisdozen.
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Naarden (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
De communicatie verloopt een beetje stroef, maar verhuizers waren op tijd, hebben alles netjes ingepakt en uitgepakt. Achteraf was de verhuiswagen een beetje te klein, dus paar spulletjes moesten achterblijven. Ik wacht nog wel steeds op teruggave van het statiegeld op de verhuisdozen . Duurt erg lang .
pro
Professioneel
con
Communicatie
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
Prima bedrijf! Valt mee te onderhandelen, doen niet moeilijk, komen afspraken na. Gezellige mannen die niet te beroerd zijn om iets extra's te doen en advies geven. En, ook belangrijk, niet te duur! Echt een aanrader.
Verhuisd van Hobrede (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
Gezellige proffesionele heren hebben onze verhuizing prima uitgevoerd. Veel zware spullen zonder protest de trap op. Tevreden over dit bedrijf. Voor en natraject prima proffesioneel verlopen.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
De verhuizing ging voortvarend. De mannen van fast n easy waren heel plezierig in de omgang en hebben hard gewerkt. De hoeveelheid werk was van te voren onderschat wat gunstig was voor de prijs maar niet voor het werk in de eindfase van de verhuizing. Ten aanzien van de verhuizing van kostbaarheden (schilderijen) liet de zorgvuldigheid te wensen over.

We hebben lang moeten wachten op het terugstorten van de borg. Het ontbrak geheel aan communicatie; we kregen geen enkele reactie op onze emails.
pro
Vriendelijk
pro
Prijs
con
Communicatie
con
Omgang kostbaarheden
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Her is heerlijk om zowel voor als na de verhuizing correct benaderd te worden. En aantal opties hadden wij niet genomen maar wensten we toen de verhuisdatum naderde toch wel. In overleg gedaan en het was mogelijk. Het is erg prettig om na de verhuizing in een opgeruimd huis te zijn.
pro
Flexibel
Verhuisd van Haarlemmerliede (Nederland) naar Middenbeemster (Nederland)
Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na!
Het eerste telefooncontact en intake gesprek was goed en daardoor kreeg het mijn vertrouwen.
Op de verhuisdag kwamen de verhuizers veel te laat en ik moest zelf bellen waar ze bleven. De verhuizers waren vriendelijk en 1 vroeg of ik in het Engels kon communiceren omdat hij te moe was om NL te spreken. Niet erg maar wel opmerkelijk.
Er is schade aan plinten in de nieuwe woning en aan lijsten van schilderijen veroorzaakt. Dit heb ik de volgende dag direct gemeld aan de manager de hr [Naam verwijderd door Sirelo] en hij zou meedenken aan een oplossing. Verder had hij op de verhuisdag het pinapparaat ergens anders laten liggen en zou mij een 'tikkie' sturen. Dit heb ik direct betaald. In de opdrachtbevestiging stond dat mijn borg na het ophalen van de dozen zou worden terugbetaald. Daar wacht ik (na 6 weken) nog steeds op. Contact met het bedrijf is onmogelijk mijn emails worden niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen. Zoals eerder in een review opgemerkt deze manager van Fast and Easy is een wolf in schaapskleren. Uiteraard heeft hij ook niet meegedacht aan een oplossing voor de schade. Ga NIET met dit bedrijf in zee!Lees meer
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Zoals gezegd in andere reviews, intake en offerte gaan gladjes maar daarna houdt het op. Het bedrijf is onbereikbaar, totdat we de opdracht annuleerden. Hierna werd de responsiviteit bijna direct en zeer onaangenaam. Hoewel de annulering nog 6 weken voor aanvang was, claimt het bedrijf met droge ogen 15% van de offerte waarde.
Blijf weg van Fast and Easy!
con
Communicatie
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
De verhuizing is probleemloos verlopen.
Vriendelijke en hardwerkende medewerkers.
Ook het overleg met de baas ging gezellig en duidelijk.
De prijs is natuurlijk altijd belangrijk en die was prima.
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
Een heel prettig intake gesprek itt collega verhuizers die het telefonisch opnemen. Vaste prijs waar het bedrijf zich ook aan houdt. Na het intake gesprek had ik eigenlijk al een besluit genomen om met dit bedrijf in zee te gaan. Toen ik de reviews las schrok ik even en heb ik dit besproken met de manager. Hij reageerde daar rustig op en ik besloot op mijn eigen gevoel af te gaan. De verhuizing is prima verlopen, niets was teveel of te zwaar, zonder morren. Verhuizen is een heel zware fysieke klus, geen onvertogen woord, doorgaan tot het naar het zin is en alles een plek heeft gekregen. Ik beveel het bedrijf aan! Na 2 weken gebeld om de dozen op te halen, 3 dagen later op afgesproken tijd.
pro
Prijs
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
Ondanks het negatieve advies van de collega verhuizer die mij onderstaande reviews naar mijns inziens íets te graag wilde laten zien, heb ik voor de prettige benadering van Fast 'n Easy Movers gekozen. De prijs was vooraf vast en dus duidelijk en inzichtelijk zonder bijtelling achteraf, de service was uitstekend met de gratis dozen. De verhuizing is werkelijk uitstekend verlopen, zelfs toen toen bleek dat de klus iets moest worden aangepast werd daar gezamenlijk een oplossing voor gezocht. Mijn complimenten! Jammer dat het even langer duurde voordat de dozen werden opgehaald, maar overal is wel eens iets te vinden. Al met al, zeer tevreden.
pro
communicatie
pro
duidelijke prijs vooraf
con
ophalen dozen iets later
Verhuisd van Hazerswoude (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
Eigenaar is wolf in schaapskleren. Harkt zeer vriendelijk een opdracht binnen, maar komt vervolgens afspraken niet na. Op de dag van de verhuizing waren er niet drie maar twee verhuizers die klaagden over de gemaakt afspraken. Ploeg had geen lunch bij zich, blijkbaar gaan ze er van uit dat de klant hier voor zorgt. Borg van de verhuisdozen, na herhaalde vriendelijke reminders, nooit retour ontvangen. Drie van de vier reviews op de website zijn allemaal van dezelfde datum en tijd, weinig geloofwaardig in mijn ogen. Deze review ook geplaatst, maar acht de kans groot dat hij verwijderd zal worden. Bespaar jezelf de frustratie en ga niet met dit bedrijf in zee.
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Alles behalve ‘fast ‘n easy’: prettig intake gesprek gehad met eigenaar [naam verwijderd door Sirelo] (duidelijk een achtergrond in de sales) en tevreden over taxatie, maar nadat wij de offerte hadden goedgekeurd begon de ellende. Slecht tot niet bereikbaar, verhuisteam kwam veel later aan dan de afgesproken tijd in de offerte, was bovendien een verre van professioneel team zoals beloofd, diverse spullen beschadigd, muren in trappenhuizen onder de zwarte vlekken, wagens waren te klein waardoor we onze tuinmeubels zelf moesten vervoeren, we wachten inmiddels al ruim 2 maanden op het ophalen van de dozen en terugontvangen van onze borg, er wordt niet gereageerd op mail/whatsapp/telefoontjes. Eigenaar beweerde gedurende proces bovendien dat negatieve recensies nep zijn en afkomstig van concurrenten. Dit terwijl de positieve recensies op eigen website allemaal van een en dezelfde datum zijn (ook nep?!)…kortom, maak niet dezelfde fout als ons om voor dit verhuisbedrijf te kiezen!
con
Slechte communicatie
con
Komt afspraken niet na
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Herten (Nederland)
Prettig kennismakinsgesprek, taxatie en offerte gaven vertrouwen, Vervolgens worden dozen te laat geleverd, bij de verhuizing zijn spullen beschadigd, pin apparaat was stuk enz. Schade is na 6 ! maanden nog niet afgewikkeld.
pro
Vriendelijk personeel
con
Onprofessioneel
con
Geen nazorg/ nemen verantwoordelijkheid niet
Verhuisd van Heemskerk (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Google
4,6
3

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
324

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
308

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
167

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf