Fast and easy movers

6,1
Van 5 Sirelo reviews
i
40% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 3 reviews een 4,6 op andere platforms.
pro
Prijs
2
pro
Vriendelijk
1
pro
Communicatie
1
con
Onprofessioneel
1
con
Schade afhandeling
1
con
Planning
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Fast and easy movers met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Fast and easy movers

Fast 'n Easy is een joint venture van verschillende bedrijven met ieder meer dan 25 jaar ervaring in het verhuisvak. De bedrijven zagen een trend waarin de consument zonder gedoe en rompslomp "ontzorgt"wil worden door een betrouwbare partner voor een betaalbare prijs. Daarom hebben zij gezamenlijk Fast 'n Easy opgericht om te kunnen voldoen aan de veranderende wensen en eisen die de consument in deze tijd aan verhuizers stelt. Zoals de naam Fast 'n Easy al zegt vinden zij het belangrijk om het verhuisproces voor hun klanten snel en efficiënt te laten verlopen.

Kamer van Koophandel

Willingh & Abel
# 70672709

Diensten

Onbekend

Vergunningen

Fast and easy movers is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
6,1
Van 5 Sirelo reviews
40% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 3 reviews een 4,6 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
5 van de 5 reviews zichtbaar
Een heel prettig intake gesprek itt collega verhuizers die het telefonisch opnemen. Vaste prijs waar het bedrijf zich ook aan houdt. Na het intake gesprek had ik eigenlijk al een besluit genomen om met dit bedrijf in zee te gaan. Toen ik de reviews las schrok ik even en heb ik dit besproken met de manager. Hij reageerde daar rustig op en ik besloot op mijn eigen gevoel af te gaan. De verhuizing is prima verlopen, niets was teveel of te zwaar, zonder morren. Verhuizen is een heel zware fysieke klus, geen onvertogen woord, doorgaan tot het naar het zin is en alles een plek heeft gekregen. Ik beveel het bedrijf aan! Na 2 weken gebeld om de dozen op te halen, 3 dagen later op afgesproken tijd.
pro
Prijs
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
flag-review
Ondanks het negatieve advies van de collega verhuizer die mij onderstaande reviews naar mijns inziens íets te graag wilde laten zien, heb ik voor de prettige benadering van Fast 'n Easy Movers gekozen. De prijs was vooraf vast en dus duidelijk en inzichtelijk zonder bijtelling achteraf, de service was uitstekend met de gratis dozen. De verhuizing is werkelijk uitstekend verlopen, zelfs toen toen bleek dat de klus iets moest worden aangepast werd daar gezamenlijk een oplossing voor gezocht. Mijn complimenten! Jammer dat het even langer duurde voordat de dozen werden opgehaald, maar overal is wel eens iets te vinden. Al met al, zeer tevreden.
pro
communicatie
pro
duidelijke prijs vooraf
con
ophalen dozen iets later
Verhuisd van Hazerswoude (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Eigenaar is wolf in schaapskleren. Harkt zeer vriendelijk een opdracht binnen, maar komt vervolgens afspraken niet na. Op de dag van de verhuizing waren er niet drie maar twee verhuizers die klaagden over de gemaakt afspraken. Ploeg had geen lunch bij zich, blijkbaar gaan ze er van uit dat de klant hier voor zorgt. Borg van de verhuisdozen, na herhaalde vriendelijke reminders, nooit retour ontvangen. Drie van de vier reviews op de website zijn allemaal van dezelfde datum en tijd, weinig geloofwaardig in mijn ogen. Deze review ook geplaatst, maar acht de kans groot dat hij verwijderd zal worden. Bespaar jezelf de frustratie en ga niet met dit bedrijf in zee.
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Alles behalve ‘fast ‘n easy’: prettig intake gesprek gehad met eigenaar [naam verwijderd door Sirelo] (duidelijk een achtergrond in de sales) en tevreden over taxatie, maar nadat wij de offerte hadden goedgekeurd begon de ellende. Slecht tot niet bereikbaar, verhuisteam kwam veel later aan dan de afgesproken tijd in de offerte, was bovendien een verre van professioneel team zoals beloofd, diverse spullen beschadigd, muren in trappenhuizen onder de zwarte vlekken, wagens waren te klein waardoor we onze tuinmeubels zelf moesten vervoeren, we wachten inmiddels al ruim 2 maanden op het ophalen van de dozen en terugontvangen van onze borg, er wordt niet gereageerd op mail/whatsapp/telefoontjes. Eigenaar beweerde gedurende proces bovendien dat negatieve recensies nep zijn en afkomstig van concurrenten. Dit terwijl de positieve recensies op eigen website allemaal van een en dezelfde datum zijn (ook nep?!)…kortom, maak niet dezelfde fout als ons om voor dit verhuisbedrijf te kiezen!
con
Slechte communicatie
con
Komt afspraken niet na
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Herten (Nederland)
flag-review
Prettig kennismakinsgesprek, taxatie en offerte gaven vertrouwen, Vervolgens worden dozen te laat geleverd, bij de verhuizing zijn spullen beschadigd, pin apparaat was stuk enz. Schade is na 6 ! maanden nog niet afgewikkeld.
pro
Vriendelijk personeel
con
Onprofessioneel
con
Geen nazorg/ nemen verantwoordelijkheid niet
Verhuisd van Heemskerk (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
4,6
3 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag