Profijt Verhuisservice B.V.

6,2
Van 1 Sirelo reviews
i
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 42 reviews een 9,0 op andere platforms.
pro
Prijs
1
con
Afspraken niet nakomen
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Profijt Verhuisservice B.V. met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Profijt Verhuisservice B.V.

Er is nog geen informatie over deze verhuizer.

Kamer van Koophandel

Profijt Verhuisservice B.V.
# 80508553

Diensten

Nationaal verhuizen

Vergunningen

Profijt Verhuisservice B.V. is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
6,2
Van 1 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 42 reviews een 9,0 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
1 van de 1 reviews zichtbaar
Profijt houd zich niet aan afspraak en vergoed de ontstane schade niet

Ik had met Profijt een verhuizing met 3 verhuizers, 50 verhuisdozen en inpakservice afgesproken, maar er kwamen 2 verhuizers zonder verhuisdozen opdagen, die niet wilden inpakken.
Er was mij verteld dat er na de verhuizing zou worden afgerekend, maar tijdens het inladen wilde de verhuizers niet verder gaan voordat er was afgerekend. De rekening bleek hoger dan de offerte, waardoor de verhuizing een half uur heeft stilgelegen voordat met het kantoor was afgestemd dat de offerte klopte.
De verhuizer wilde extra geld voor het loskoppelen van de wasmachine en het demonteren van het bed, wat volgens de offerte geen extra werkzaamheden waren. In totaal 4x moeten bellen met het kantoor van Profijt om alles op te lossen.
Aan het begin van de verhuizing had ik doorgegeven dat er 2 bergingen waren. De verhuizer wilde maar 1 berging zien. Na het zien van de 2e berging ging hij de verhuiswagen meerdere keren opnieuw indelen, wat voor oponthoud zorgde.
Aan het begin van de verhuizing had ik ook doorgegeven dat ik meerdere spullen wilde afvoeren bij de milieustraat. Toen ik dit tijdens de verhuizing weer aankaartte, kreeg ik te horen dat daar geen tijd meer voor was en dat dit maar als grof vuil opgehaald moest worden. Bij mijn gemeente moet je daarvoor zo'n 2 weken van tevoren een afspraak maken (wegens Corona) en mijn appartement moest 2 dagen later leeg opgeleverd worden, waardoor mijn spullen dagenlang aan de straatkant voor overlast hebben gezorgd.
Een kast wilde de verhuizer op de overloop van de 1e etage laten staan, omdat deze te groot zou zijn om naar mijn appartement op de 2e etage te kunnen krijgen. Na veel vijven en zessen stelde ik voor dat ik mee zou helpen met tillen, toen lukte het 'opeens' wel.
Tijdens de verhuizing zochten de verhuizers veel interactie met voorbijgangers, vooral vrouwelijke, dat ging zelfs zover dat 1 van de verhuizers tientallen meters verderop een nummer ging scoren bij een meisje. Ze gingen zonder wat te zeggen 50 meter verderop wat drinken bij een restaurant. Er ging ook tijd verloren aan bovengenoemde discussies, rookpauzes, privételefoontjes en ze deden een kwartier over het rijden van 1,6 km van het ene appartement naar het andere, terwijl er geen file stond. Hierdoor was er aan het eind van de verhuizing geen tijd meer om het bed, de boekenkast en de eetkamertafel weer in elkaar te zetten.
Als klap op de vuurpijl hebben de verhuizers schade veroorzaakt aan de voordeur van mijn oude appartement, aan 2 kasten, het bed en het nachtkastje. Ik heb hun de afgelopen weken daar meerdere keren over gebeld en gemaild, meermaals te horen gekregen dat ik binnen een paar dagen terugkoppeling zou krijgen, maar dit gebeurt vervolgens niet.
Profijt belooft een prettige, zorgeloze verhuizing, maar hebben mij een onprettige en stressvolle verhuizing en beschadigde meubels bezorgd. Mijn advies is om te kiezen voor een betrouwbare verhuizer die wel meerdere goede reviews heeft.
pro
goedkoop
pro
opgewekte verhuizers
con
duurkoop
con
onbetrouwbaar
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
9,0
42 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag