StudentenKarwei

7,8
Van 14 Sirelo reviews
i
79% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 285 reviews een 9,4 op andere platforms.
pro
Communicatie
3
pro
Vriendelijk
2
pro
Prijs
1
con
Onprofessioneel
1

Offerte aanvragen

Vergelijk StudentenKarwei met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over StudentenKarwei

StudentenKarwei, voor al uw karweitjes in en aan huis of op zak!

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur

Vergunningen

StudentenKarwei is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
7,8
Van 14 Sirelo reviews
79% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 285 reviews een 9,4 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
14 van de 14 reviews zichtbaar
Uitstekende service, aardige een eerlijke jongens doen wat ze zeggen en binnen de tijd. Ik ben zeer tevreden, een aanrader.
pro
Alles goed!
con
Niet van toepassing
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Verhuizing ging helemaal volgens plan. Nette verhuizers die echt van aanpakken wisten. Geen extra tijd nodig dus niet boven de offerte.
pro
Stipt op tijd
pro
Aanpakkers
con
Heb ik niet
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
flag-review
Erg snelle en vriendelijke communicatie met het hoofdkantoor, jongens waren ruim op tijd en erg vriendelijk en behulpzaam
pro
Communicatie
pro
Prijs
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
De heren kwamen prima op tijd, werken snel maar niet gehaast, waren heel vriendelijk en behulpzaam met een vleugje humor.
pro
Vlotte communicatie zowel mail als op de verhuisdag zelf
pro
Vriendelijk
con
Klein beetje chaotisch
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Omdat ik het gemiddeld vond. Een dag voor de verhuizing heb ik gebeld om te horen wat er van mij verwacht werd (ik had een verhuizing inclusief inpakken). Ik kreeg als antwoord: helemaal niets! Kopje koffie en brood wellicht, vroeg ik. Nee hoor, ze komen om u te verhuizen. Krijg ik op een gegeven moment de vraag van een verhuizer: is hier in de buurt een supermarkt? Hoezo, vroeg ik. Hij stierf van de honger en had nog geen koffie gehad. Ik was heel blij, dat hij dat uitsprak! Ik vertel mijn verhaal. Hij liet mij weten dit nog nooit meegemaakt te hebben. Ik heb snel wat gehaald, maar voelde niet goed! Lag aan de planning o.i.d. Dit heeft met interne communicatie te maken.
De verhuizing ging redelijk. Ze zijn wel vergeten de toilet leeg te halen en mijn jassen hingen nog gewoon aan de kapstok.
Inpakken is goed gedaan, maar soms zat er een vaas in een doos. Beetje zonde. Maar nu komt het: de dozen kostten mij € 2,75 excl. BTW. Daar is van tevoren totaal niet over gesproken. Ik kreeg te horen, dat mensen toch geen oude dozen willen hebben. Concreet ik zit hier nu met al die dozen en moest € 120,- hiervoor betalen. Heb ik nog nooit mee gemaakt. Zonde van de dozen en mijn geld. Ik hoor om mij heen dat de dozen bij buren enzo weer worden opgehaald. Ik vond het jammer, dat het geen gezellige groep was. Maar heeft niets met de verhuizing te maken.
pro
Geprobeerd om kasten die er niet zo stevig uitzagen, toch weer in elkaar hebben gezet
con
Sfeer
con
De verhuisdozen
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
flag-review
op de dag van de verhuizing en toen moest alles hele erg vlug gebeuren want ze moesten ook nog naar amstelveen toe en het ergste was toch dat er werd gezegd wij verdienen niks aan u en dat was een paar keer dat het werd gezegd en nee ik zou hun niet aan bevelen bij ander mensen en als ik ooit nog verhuis dan zou ik hun zeker niet meer in huren het is mij erg tegen gevallen
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
flag-review
Otman was DE oplossing voor mijn Franse verhuizing, alles met de Franse slag in Paris voorbereid. Hij heeft oplossingen gevonden die het mogelijk hebben gemaakt om van deze een beetje onprofessionele verhuizing iets professionnels te maken. Verder een heel goed contact met de managing director van Studentenkarwei die mij de goede student heeft gestuurd. Merci [nom retiré par Sirelo].
pro
Serieuse uitvoering
pro
Alles ging goed gehumeurd zonder stress
Verhuisd van Paris (Frankrijk) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Beide heren (beleefd en vriendelijk) waren keurig op tijd aanwezig. In drie uur tijd hebben zij heel vlot en netjes gewerkt. Het is ze gelukt om alle werkzaamheden op tijd klaar te hebben. Dank jullie wel.
pro
vlot en efficiënt
pro
op tijd aanwezig
Verhuisd van Blaricum (Nederland) naar Blaricum (Nederland)
flag-review
[namen verwijderd door Sirelo] hebben ons uitstekend geholpen met verhuizen. Ze deden het werk met plezier, waren beleefd en niks was ze te veel. De sfeer was uitstekend en alles verliep vlot en netjes. Topwerk.
pro
Toegankelijk
pro
Vlot
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Op tijd, snel en zorgvuldig. Bedankt [naam verwijderd door Sirelo] en [naam verwijderd door Sirelo]! Een minimum van drie uur kwam aanvankelijk wat ongelukkig uit voor een kleine klus. Maar pakte uiteindelijk heel goed uit Door wat nevenklusjes.
pro
Goede online info uitwisseling vooraf
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ze zijn altijd op tijd. De jongens zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik raad zeker aan. Een keer de comcurrent geprobeerd, maar dat was niks. Toch terug maar StudentenKarwei.
pro
Op tijd
pro
Vriendelijke jongens
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Dramatisch, ze kwamen met 2 mensen (nadat ik al telefonisch had aangegeven dat mij dat wat weinig lijkt). Ze vonden het teveel. Dat gingen ze niet redden en hadden om 14 uur nog een verhuizing. Dus zijn ze vertrokken. Ons verbijsterd achterlatend. Vervolgens waren ze volledig onbereikbaar. Schandalige toestand, met onverschillige mensen op kantoor.
con
onbetrouwbaar
con
niet op zoek naar oplossing
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ik heb onlangs een verhuizing gedaan bij Studentenkarwei, ben heel tevreden met hoe de verhuizing gegaan is. De jongens hebben keihard hun best gedaan, en ze zijn heel goedkoop ook. Thanks jongens!
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
9,4
285 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag