Verhuisbedrijf Snelle Jongens

7,8
Van 18 Sirelo reviews
i
78% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 231 reviews een 9,4 op andere platforms.
pro
Snelle verhuizing
7
pro
Professioneel
4
pro
Prijs
3
con
Planning
3
con
Schade afhandeling
3

Offerte aanvragen

Vergelijk Verhuisbedrijf Snelle Jongens met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Verhuisbedrijf Snelle Jongens

U wilt verhuizen zonder zorg en ook voordelig uitkomen, dan bent u aardig op weg. Goedkope tarieven is het gene waar zij mee uitblinken .We hebben de kennis en vaardigheid om u een zorgeloos verhuisservice te verlenen aangezien het personeel in staat is om uw zo nodige meubels te demonteren/monteren en met zorg uw spullen te vervoeren. Ze beschikken over alle professionele verhuismaterialen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Kamer van Koophandel

SJ Verhuizingen
# 80017436

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer

Vergunningen

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
7,8
Van 18 Sirelo reviews
78% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 231 reviews een 9,4 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
18 van de 18 reviews zichtbaar
Top verhuisploeg van [naam verwijderd door Sirelo]. Heel erg tevreden over hun werkwijze. Heel vakkundigen netjes verhuisd. Mannen waren heel meegaand en flexibel.
pro
Inpakken van meubelen
Verhuisd van Purmerend (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
flag-review
Goede verhuizing achter de rug. Naar mate de verhuisdag naderde, bleek ik toch meer spullen en dozen te hebben dan ik in eerste instantie had verwacht.
Na een telefoontje met klantenservice, werd er hierop geanticipeerd.
De verhuizers hebben hierin vakkundig werd geleverd waardoor toch alles is overgebracht binnen een dag.
Een dikke pluim voor de hardwerkende en goedlachse verhuizers en de klantenservice die de verhuizing voor me had geregeld en begeleid van A tot Z.
Een aanrader!!
pro
Vakkundig, klantenservice
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Middelburg (Nederland)
flag-review
Verhuizers gingen zorgvuldig te werk. Spullen zijn netjes op de afgesproken plaatsen gezet en geen schade. Ingewikkelde verhuizing van een piano zijn ze creatief mee omgegaan.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Helaas genoodzaakt een slechte review te schrijven bij het uitblijven van reactie op e-mails en Whatsapp berichten over beschadigingen ontstaan tijdens onze verhuizing mid mei. Jongens zijn helaas onzorgvuldig geweest met het naar boven brengen van onze spullen en hele (net gestucte en geschilderde) trappenhuis is hierbij beschadigd. Daarnaast hebben ze een stuk van onze zware antieke kast afgebroken, waarvoor excuses ter plaatsen gemaakt werden. De opzichter van de dag had beloofd zo spoedig mogelijk contact op te nemen over de afwikkeling van de schade, echter na 4 emails, telefonisch contact en meerdere Whatsapp berichten nog steeds geen reactie na 2 maanden. Heel jammer dat ik op deze manier mensen moet waarschuwen dat de verhuizing zelf wellicht snel zal verlopen, maar zodra er schade is geeft Snelle Jongens niet thuis. Had een betere service verwacht!
pro
Snelle verhuizing
con
Schade aangebracht, geen reactie voor de afhandeling
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
flag-review
Dit is een ONPROFFESIONEEL bedrijf, zonder enige ervaring hoe zij netjes, secuur, efficent en op tempo moeten werken. Ik heb afgelopen woensdag een verhuizing gehad met dit bedrijf en het was een verhuizing van hell!! Inplaats van de geplannende 4 tot max 6 uu ( die 6 uu was dan extra volgens de telefoniste voor de zekerheid) Heeft uiteindelijk 9 uu geduurd! Zonder het werk volledig af te hebben gemaakt! Ze geven aan efficent en netjes te werken is echt niet waar!! NIKS word beschermd, me inboedel lieten ze heel lang op straat staan zonder in te laden, tv's namen ze zo mee zonder iets overheen te zetten, ( die lieten ze overgens bijna 1,5 uu in de portiek staan) ze hebben me spullen beschadigd, ben onderdelen/plakken van me kasten kwijt. Ik heb meerdere malen moeten vragen of het wat sneller kon.Ze namen 1 of 2 plakjes per keer meer, vulde de lift maar voor deel, hun steek kar was kapot dus die was niet zetbaar.Ik heb op een gegeven moment zelf extra mensen moeten inzetten om mee te helpen anders zou het nog langer duren. Ik had specifiek gezegd me kast wil ik gedemonteerd en gemonteerd nou ze hebben het voor deel gedemonteerd gesloopt en onderdelen kwijt geraakt en ik heb het zelf in elkaar moeten zetten. Bij afrekenen moest ik bedrag van bijna €1100,00 betalen. Ik heb toen aangegeven dat dit te veel was gezien het feit van alle genoemde punten hierboven! Ik heb toen de leiding gesproken die was TOTAAL NIET TOT REDEN VATBAAR EN GAF ZIJN PERSONEEL TE GELOVEN. Voordat ik eigenlijk mijn verhaal deed zei hij gelijk al NEE ER WORD NIKS AAN HET BEDRAG GEDAAN.Hij vond ze hebben die uren gewerkt dus ik dien dit bedrag te betalen. Maar hoe zit het met klant vriendelijkheid?! En toen ik aangaf dit ook als rev. zou zetten op het net kreeg ik als antw. JA DIT ZIJN WE GEWEND VAN MENSEN ZOALS JOUW :-S.Ik heb dit bedrijf gekozen op basis van de goede reviews waren, hellaass was hier NIKS van waar. Mensen a.u.b dubbel check dit bij mensen die daadwerkelijk dit bedrijf heeft ingehuurd!! Dit moest een makkelijke verhuizing worden, zelf had ik alle voorwerk gedaan alles zat netjes in dozen en op geschreven waar alles heen moest dus het was niet dat zij dat ook nog moesten doen. Als er een mogelijkheid bestond om -5 steren te geven had ik dit 100% gedaan. Ik schrijf nooit reviews maar IK RAAD IEDEREEN DIT BEDRIJF AF! BESPAAR JEZELF HET GELD, STRESS EN GESLOOPTE SPULLEN!!
pro
Geen
con
Onprofesioneel, beschadiging
con
Langzaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Beste klant,

Dit is smaad en laster, hieronder een onderbouwing waarom dit zo is.
Wij stellen een offerte op basis van wat er is opgegeven. Als het huisraad in praktijk op meer uitkomt dan wat er schriftelijk is vastgesteld, dan is de kans heel groot dat de aangegeven uren niet behaald kunnen worden.

Er wordt aangegeven in de review dat er niets beschermd word, dit is wederom niet waar. Wij werken altijd met veel verhuisdekens ter bescherming.

In een volgende punt wordt er benoemd dat het huisraad lang buiten heeft gestaan. Hier worden twee belangrijke oorzaken bewust achterwege gelaten, namelijk dat er bij zowel als het start en eind adres een soort gelijke situatie als een woningruil plaatsvond. Tweede oorzaak hiervan is dat er al huisraad buiten werd geplaatst terwijl het verhuisteam een eerste rit ging maken naar eind adres. Dit zorgt er uiteraard ook voor dat het huisraad langer buiten staat.

Er wordt ook aangegeven dat het verhuisteam sneller kon werken aangezie n zij bijvoorbeeld één a twee planken verplaatsten per keer. Dit is heel gebruikelijk tijdens het verhuizen om juist geen schades te maken, de schades die er waren zaten er dus al.

Betreft de de/montage werkzaamheden is er zelf aangegeven aan het verhuisteam dat dit niet meer gemonteerd hoefde te worden. Reden hiervan, omdat het anders te lang zou uitlopen. Hier hebben wij gehoor aan gegeven aangezien het ook niet onze schuld is dat de inboedellijst niet volledig was aangevuld m.b.t. uitloop.

Wij hebben inderdaad wel negen uur gewerkt maar hebben acht uur afgerekend uit coulance ondanks wij een schatting hadden gemaakt op minder huisraad. Helaas is dit niet in dank genomen.

Vooralsnog, veel woonplezier.

Team Snelle Jongens
Niets anders dan lof voor dit bedrijf. Afspraak is afspraak en verder zeer professioneel. Er wordt zeer voorzichtig omgegaan met de spullen. Service met een grote glimlach.
Duidelijke offertes en goede nacalculatie. De prijzen zijn zeer gunstig, zeker in vergelijking met andere bedrijven. Zowel de verhuizing als daarna de ontruiming van het oude huis werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Grote complimenten voor Snelle Jongens.
pro
Prijs
pro
Afspraken nakomen
con
Geen minpunten
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren op tijd, alles snel ingeladen in de verhuiswagen en weer uitgeladen binnen 5 uurtjes. aanrader!
pro
Snel
pro
professioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Ze hebben meubels gedemonteerd we zijn nu schroeven kwijt. Meubels beschadigd. Tv kapot tijdens vervoer. Ww hebben lift gehuurd deze was weg bij aankomst nieuw woning.
Ze zouden contact opnemen naar aanleiding van de schade.
Je ziet niets en hoort niets
Dit bedrijf komt ze beloft na schade niet na. Laat je zitten met de schade.
pro
Dat ze op datum van afspraak komen
con
Na schade coor het bedrijf hoor je niets meer
con
Demonteren en inpakken van meineed is een ramp
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Beste klant,

Bedankt voor je recensie. Wij vinden het jammer dat de verhuizing niet naar wens is verlopen, omdat dit in het verleden een aantal keer wel het geval was.

Wij hadden een melding gekregen via onze collega over je klacht. Tijdens jouw contact met onze collega, gaf hij aan dat wij binnen 10 dagen zouden reageren op de klachtmelding. Dit is ook gebeurd aangezien je een tegenbericht van ons hebt mogen ontvangen per e-mail binnen 10 dagen, het is dus incorrect dat er aangegeven word dat wij niets meer van ons laten horen aangezien de verhuizing plaats vond op 14 december.

In de e-mail hebben wij alles onder een rij gezet wat van toepassing is. Hieruit is gebleken dat je als opdrachtgever zelf de tv hebt ingepakt en zelfstandig vanuit de verhuiswagen verplaatst hebt naar de woning. Wij zijn niet aansprakelijk voor handelingen die wij zelf niet verricht hebben, hier hebben wij onze algemene voorwaarden voor.

Alle schades dienen overigens op de dag van de verhuizing s chriftelijk of telefonisch met kantoor vastgesteld te worden. Zodra de verhuizers vertrekken, vervalt de verzekering. Na dat de verhuizers vertrekken en geen melding is gemaakt van de schade, kunnen wij niet vast stellen hoe de schade is ontstaan bij eventueel andere meubels.

Betreft de schroeven van de meubelen zijn deze niet kwijt. De verhuizers hadden de opdracht gekregen om de/montage werkzaamheden te verrichten. Op aankomst adres kregen zij van je te horen dat ze verder niet hoefden te monteren. Hier hebben zij per ongeluk schroeven in de gereedschaps kist gelaten, dit is menselijk. Dit sturen wij z.s.m. op naar je adres.

Betreft de verhuis lift. Bij onze eerste offerte had mijn collega wel een lift voorgesteld voor de aankomst adres, dit was afgewezen. Onze offertes zijn gebaseerd op een schatting met aangeboden diensten waarvan wij weten dat de verhuizing soepel zal verlopen, indien dit niet aangenomen word kunnen wij niet garanderen hoe lang de verhuizing zal duren. Aangezien verhuizen maatwerk is respecteren wij ook de vrijheid in keuze van opdrachtgever met betrekking tot het afnemen van bepaalde diensten zoals een verhuis lift. Als de opdracht niet uitgevoerd word volgens originele offerte (waar rekening wordt gehouden met de verhuis situatie), kunnen wij niet de schuld krijgen van eventuele uitloop van de verhuizing.Met vriendelijke groet,

Team Snelle Jongens
The guys were very professional, helpful, careful and precise. It was not very fast/snel actually but their attitude to the job was very positive and helped considering we moved for 6 hours in the middle of a storm.
pro
Professional
pro
Friendly and made it fun
con
Not as fast as hoped
Verhuisd van Den Hague (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Super jongens ontzettend goed geholpen onverwachts was het meer dan verwachting jongens waren gelukkig heel flexibel hebben ons goed geholpen en stonden ook klaar voor ons super fijn leuke dag gehad
pro
Super stonden voor ons klaar
pro
Deden ook nergens moeilijk over
con
Geen
Verhuisd van Klimmen (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Leuke dag gehad geweldig gegaan we hadden nog een extra tussen stop in Den Haag .Daar waren het meer spullen dan verwacht maar hun maakte er geen punt van.Gewoon geweldig ze hebben heel hard gewerkt en zijn ook lang doorgegaan we waren er zo blij mee We willen jullie bedanken voor de leuke dag en de goede hulp
pro
leuke jongens en harde werkers
Verhuisd van Klimmen (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Meedenkend, zorgvuldig en vriendelijke jongens!

Op tijd aanwezig, als je een net verhuisbedrijf zoekt dan ben je hier aan het goede adres!
pro
Voorzichtig, op tijd, flexibel
pro
Gezellig
Verhuisd van Made (Nederland) naar Made (Nederland)
flag-review
Ze waren echt geweldig! Denken goed mee, zijn oplossingsgericht, denken niet in kaders. Doen hun naam eer aan.
pro
Snel
pro
Efficiënt
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ik ben paar weken geleden verhuist van België naar Nederland. Ik zocht een goede verhuisbedrijf met een snelle service in Eindhoven. Tijdens deze zoektocht kwam ik op de website van de Snelle Jongens terecht. Ik kreeg scherpe offerte van deze verhuisbedrijf en de communicatie ging probleemloos.
pro
Netjes alles ingepakt
pro
Keurig op tijd
Verhuisd van Antwerpen (België) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
De verhuizing is goed verlopen met de snelle jongens, goeie ervaring met inpakken en goedkoop.een aanrader..
pro
Snel
pro
betaalbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Om 9:00 afgesproken en meer dan 4 uur later pas gekomen. Zogenaamd wegens autopech. We zijn zelf maar gaan pakken en hebben zelf veel klein materiaal verhuisd. Ons doel om de kamer in het verpleeghuis voor haar komst ingericht te hebben tot ons grote verdriet niet gehaald. Héél heftig dat mijn kwetsbare moeder op bed lag terwijl er om haar heen meubels geplaatst moesten worden. Een hele frustrerende en slechte ervaring. Advies: ga niet in zee met deze LANGZAME jongens
con
Veel te laat
con
Geen enkele compensatie geboden alleen een slap excuus
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Beste J. A.,

Bedankt voor je review.

Wij hadden inderdaad autopech, dit is voor beide partijen niet fijn. Het kan weleens voorkomen dat dit gebeurd en dan proberen wij dit op dezelfde dag op te lossen. Dit hebben wij ook gedaan, de schatting van de verhuizing stond op 4 uur en de team was echter binnen 2 arbeidsuren al klaar. Hiermee was de totaalprijs ook aanzienlijk minder. Wij hebben heel veel tevreden klanten, dat er ooit iets minder goed verloopt is helaas onvermijdelijk.

Fijne kerstdagen toegewenst.

Team Snelle Jongens
We hadden eerder gelezen dat ze soms wat later komen als afgesproken, maar ze waren keurig op tijd, netjes en snel gewerkt, we zijn erg tevreden
pro
Snel
pro
Niet duur
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
flag-review
Ben echt tevreden met de service die Verhuisbedrijf Snelle Jongens mij heeft geleverd. goed en duidelijk uitleg gegeven over wat er precies gaat gebeuren bij de verhuizing. Waren snel en voorzichtig met de meubelen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Facebook
9,9
3 reviews
Google
9,4
228 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag