Verhuisbedrijf Snelle Jongens

8,5
Van 12 Sirelo reviews
83% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 151 reviews een 9,6 op andere platforms.
pro
Snelle verhuizing
6
pro
Prijs
2
pro
Professioneel
2
con
Planning
2
con
Schade afhandeling
2

Offerte aanvragen

Vergelijk Verhuisbedrijf Snelle Jongens met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Verhuisbedrijf Snelle Jongens

U wilt verhuizen zonder zorg en ook voordelig uitkomen, dan bent u aardig op weg. Goedkope tarieven is het gene waar zij mee uitblinken .We hebben de kennis en vaardigheid om u een zorgeloos verhuisservice te verlenen aangezien het personeel in staat is om uw zo nodige meubels te demonteren/monteren en met zorg uw spullen te vervoeren. Ze beschikken over alle professionele verhuismaterialen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Kamer van Koophandel

SJ Verhuizingen
# 80017436

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer

Vergunningen

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
8,5
Van 12 Sirelo reviews
83% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 151 reviews een 9,6 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
12 van de 12 reviews zichtbaar
De verhuizers waren op tijd, alles snel ingeladen in de verhuiswagen en weer uitgeladen binnen 5 uurtjes. aanrader!
pro
Snel
pro
professioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Ze hebben meubels gedemonteerd we zijn nu schroeven kwijt. Meubels beschadigd. Tv kapot tijdens vervoer. Ww hebben lift gehuurd deze was weg bij aankomst nieuw woning.
Ze zouden contact opnemen naar aanleiding van de schade.
Je ziet niets en hoort niets
Dit bedrijf komt ze beloft na schade niet na. Laat je zitten met de schade.
pro
Dat ze op datum van afspraak komen
con
Na schade coor het bedrijf hoor je niets meer
con
Demonteren en inpakken van meineed is een ramp
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Beste klant,

Bedankt voor je recensie. Wij vinden het jammer dat de verhuizing niet naar wens is verlopen, omdat dit in het verleden een aantal keer wel het geval was.

Wij hadden een melding gekregen via onze collega over je klacht. Tijdens jouw contact met onze collega, gaf hij aan dat wij binnen 10 dagen zouden reageren op de klachtmelding. Dit is ook gebeurd aangezien je een tegenbericht van ons hebt mogen ontvangen per e-mail binnen 10 dagen, het is dus incorrect dat er aangegeven word dat wij niets meer van ons laten horen aangezien de verhuizing plaats vond op 14 december.

In de e-mail hebben wij alles onder een rij gezet wat van toepassing is. Hieruit is gebleken dat je als opdrachtgever zelf de tv hebt ingepakt en zelfstandig vanuit de verhuiswagen verplaatst hebt naar de woning. Wij zijn niet aansprakelijk voor handelingen die wij zelf niet verricht hebben, hier hebben wij onze algemene voorwaarden voor.

Alle schades dienen overigens op de dag van de verhuizing s chriftelijk of telefonisch met kantoor vastgesteld te worden. Zodra de verhuizers vertrekken, vervalt de verzekering. Na dat de verhuizers vertrekken en geen melding is gemaakt van de schade, kunnen wij niet vast stellen hoe de schade is ontstaan bij eventueel andere meubels.

Betreft de schroeven van de meubelen zijn deze niet kwijt. De verhuizers hadden de opdracht gekregen om de/montage werkzaamheden te verrichten. Op aankomst adres kregen zij van je te horen dat ze verder niet hoefden te monteren. Hier hebben zij per ongeluk schroeven in de gereedschaps kist gelaten, dit is menselijk. Dit sturen wij z.s.m. op naar je adres.

Betreft de verhuis lift. Bij onze eerste offerte had mijn collega wel een lift voorgesteld voor de aankomst adres, dit was afgewezen. Onze offertes zijn gebaseerd op een schatting met aangeboden diensten waarvan wij weten dat de verhuizing soepel zal verlopen, indien dit niet aangenomen word kunnen wij niet garanderen hoe lang de verhuizing zal duren. Aangezien verhuizen maatwerk is respecteren wij ook de vrijheid in keuze van opdrachtgever met betrekking tot het afnemen van bepaalde diensten zoals een verhuis lift. Als de opdracht niet uitgevoerd word volgens originele offerte (waar rekening wordt gehouden met de verhuis situatie), kunnen wij niet de schuld krijgen van eventuele uitloop van de verhuizing.Met vriendelijke groet,

Team Snelle Jongens
The guys were very professional, helpful, careful and precise. It was not very fast/snel actually but their attitude to the job was very positive and helped considering we moved for 6 hours in the middle of a storm.
pro
Professional
pro
Friendly and made it fun
con
Not as fast as hoped
Verhuisd van Den Hague (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Super jongens ontzettend goed geholpen onverwachts was het meer dan verwachting jongens waren gelukkig heel flexibel hebben ons goed geholpen en stonden ook klaar voor ons super fijn leuke dag gehad
pro
Super stonden voor ons klaar
pro
Deden ook nergens moeilijk over
con
Geen
Verhuisd van Klimmen (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Leuke dag gehad geweldig gegaan we hadden nog een extra tussen stop in Den Haag .Daar waren het meer spullen dan verwacht maar hun maakte er geen punt van.Gewoon geweldig ze hebben heel hard gewerkt en zijn ook lang doorgegaan we waren er zo blij mee We willen jullie bedanken voor de leuke dag en de goede hulp
pro
leuke jongens en harde werkers
Verhuisd van Klimmen (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Meedenkend, zorgvuldig en vriendelijke jongens!

Op tijd aanwezig, als je een net verhuisbedrijf zoekt dan ben je hier aan het goede adres!
pro
Voorzichtig, op tijd, flexibel
pro
Gezellig
Verhuisd van Made (Nederland) naar Made (Nederland)
flag-review
Ze waren echt geweldig! Denken goed mee, zijn oplossingsgericht, denken niet in kaders. Doen hun naam eer aan.
pro
Snel
pro
Efficiënt
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ik ben paar weken geleden verhuist van België naar Nederland. Ik zocht een goede verhuisbedrijf met een snelle service in Eindhoven. Tijdens deze zoektocht kwam ik op de website van de Snelle Jongens terecht. Ik kreeg scherpe offerte van deze verhuisbedrijf en de communicatie ging probleemloos.
pro
Netjes alles ingepakt
pro
Keurig op tijd
Verhuisd van Antwerpen (België) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
De verhuizing is goed verlopen met de snelle jongens, goeie ervaring met inpakken en goedkoop.een aanrader..
pro
Snel
pro
betaalbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Om 9:00 afgesproken en meer dan 4 uur later pas gekomen. Zogenaamd wegens autopech. We zijn zelf maar gaan pakken en hebben zelf veel klein materiaal verhuisd. Ons doel om de kamer in het verpleeghuis voor haar komst ingericht te hebben tot ons grote verdriet niet gehaald. Héél heftig dat mijn kwetsbare moeder op bed lag terwijl er om haar heen meubels geplaatst moesten worden. Een hele frustrerende en slechte ervaring. Advies: ga niet in zee met deze LANGZAME jongens
con
Veel te laat
con
Geen enkele compensatie geboden alleen een slap excuus
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Beste J. A.,

Bedankt voor je review.

Wij hadden inderdaad autopech, dit is voor beide partijen niet fijn. Het kan weleens voorkomen dat dit gebeurd en dan proberen wij dit op dezelfde dag op te lossen. Dit hebben wij ook gedaan, de schatting van de verhuizing stond op 4 uur en de team was echter binnen 2 arbeidsuren al klaar. Hiermee was de totaalprijs ook aanzienlijk minder. Wij hebben heel veel tevreden klanten, dat er ooit iets minder goed verloopt is helaas onvermijdelijk.

Fijne kerstdagen toegewenst.

Team Snelle Jongens
We hadden eerder gelezen dat ze soms wat later komen als afgesproken, maar ze waren keurig op tijd, netjes en snel gewerkt, we zijn erg tevreden
pro
Snel
pro
Niet duur
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
flag-review
Ben echt tevreden met de service die Verhuisbedrijf Snelle Jongens mij heeft geleverd. goed en duidelijk uitleg gegeven over wat er precies gaat gebeuren bij de verhuizing. Waren snel en voorzichtig met de meubelen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
9,6
151 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag