VERHUIZER MET EEN TOP SCORE

Verhuisbedrijf Snelle Jongens

7,8 (28‎ Sirelo reviews)
i
9,4 (314 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Snelle verhuizing (8)
pro
Professioneel (6)
pro
Vriendelijk (5)
con
Schade afhandeling (3)
Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen

Over

U wilt verhuizen zonder zorg en ook voordelig uitkomen, dan bent u aardig op weg. Goedkope tarieven is het gene waar zij mee uitblinken .We hebben de kennis en vaardigheid om u een zorgeloos verhuisservice te verlenen aangezien het personeel in staat is om uw zo nodige meubels te demonteren/monteren en met zorg uw spullen te vervoeren. Ze beschikken over alle professionele verhuismaterialen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews28

79% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
28 van de 28 reviews zichtbaar
Helaas heb ik een uiterst teleurstellende ervaring gehad met Verhuisbedrijf Snelle Jongens. De verhuizing die zij voor ons hebben uitgevoerd, was een complete mislukking en heeft voor aanzienlijke problemen en schade aan onze meubels gezorgd.

Om te beginnen kwamen de verhuizers veel te laat opdagen, waardoor de verhuizing al met vertraging begon. In plaats van de afgesproken tijd tussen 12:00 en 14:00 uur, kwamen ze pas om 15:15. Vervolgens kwamen zij met een te kleine verhuiswagen, waardoor essentiële meubelstukken zoals een bed, een tv en een tv-meubel niet eens mee konden. Ze hadden ons deze maat bus voorgesteld en gezegd dat er hooguit een aantal verhuisdozen niet mee zouden kunnen. Dat vonden we niet erg, omdat die wel met onze auto mee konden, maar dit bleek dus absoluut verkeerd geadviseerd.

Het gebrek aan zorgvuldigheid en professionaliteit van de verhuizers was schrijnend. Ze hebben onze houten meubels op een onzorgvuldige manier behandeld, waarbij ze sommigen zelfs met de hoek op de grond hebben laten rusten en vervolgens gedraaid hebben. Dit heeft geleid tot ernstige schade aan onze meubels, wat volledig te wijten is aan hun nalatigheid. In de bus hebben ze ook zonder bescherming, meubels op elkaar geplaatst, waardoor er veel krassen ontstaan zijn.

Bovendien hebben de verhuizers een aantal meubels niet op de juiste locatie in ons nieuwe huis geplaatst. In plaats daarvan hebben ze meubels achtergelaten op de begane grond, wat tot grote hinder en problemen voor ons heeft geleid.

Het is zeer teleurstellend dat het verhuisbedrijf niet eens reageert op mijn klachten. Ik heb ze bijna vier weken geleden gemaild, en ze reageren gewoon niet meer. Dat is echt schandalig. Dit getuigt van een gebrek aan verantwoordelijkheid en klantgerichtheid. Ik ben diep teleurgesteld door de hele ervaring en kan dit verhuisbedrijf absoluut niet aanbevelen aan anderen.

Ik hoop dat mijn review andere potentiële klanten waarschuwt voor de slechte service en gebrekkige uitvoering van Verhuisbedrijf Snelle Jongens.
Lees meer
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rhoon (Nederland)
Alles is prima gegaan, het ging lekker vlot en gemakkelijk vanaf de offerte tot de verhuizing, zeker aan te raden.
pro
Communicatie
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Alles prima verzorgd snel klaar en niks was te veel👍👍 zeker een aanrader gingen netjes met de spullenn om👍👍
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
De snelle jongens waren super snel, efficiënt en een goede communicatie
Top verhuizers, bedankt team [Naam verwijderd door Sirelo]
pro
Professioneel
Verhuisd van Tiel (Nederland) naar Zoelen (Nederland)
Wat een verademing om te werken met verhuisbedrijf Snelle Jongens. We zijn in een mum van tijd van twee verschillende adressen overgezet naar één adres. Aan alles was gedacht. Er waren twee kleinere verhuiswagens omdat we midden in de historische binnenstad van Gouda wonen. Er was tijdig een verhuislift geregeld en de 5 mannen die kwamen helpen (props voor team [Naam verwijderd door Sirelo]!) hebben zonder klagen, zonder haperen, optimistisch en vrolijk alles voor ons geregeld. Geen enkele kleine moeite was te klein. We hopen voorlopig niet meer te hoeven verhuizen, maar als we dat doen, dan bellen we zeker weten weer met de Snelle Jongens! 5 sterren. - Chris Bellekom en Kim van Egmond - Gouda
pro
Efficiënt
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Gouda (Nederland)
Super snel, zorgvuldig, alles netjes ingeseald en fijn team A. Heel betaalbaar en goede kwaliteit, wat mij betreft top!
pro
Professioneel
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Ede (Nederland)
Ondanks wat onduidelijkheden binnen de planning...
Snel opgelost met het team van [Naam verwijderd door Sirelo].
Alles binnen de geplande tijd ingeladen, verhuisd en uitgeladen.
Top gedaan, heel blij me!
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Tiel (Nederland)
Aardige jongens. Ze werken snel, netjes en overlegden goed met mij over alles betreffende de verhuizing. Ik heb hun binnen drie dagen kunnen boeken.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Hier is helemaal niets snels aan. Ze werken op nacalculatie en icm met de jongens die bij ons werkten ben je dan mooi in de aap gelogeerd. Heb 3 offertes aangevraagd, zij leken net iets goedkoper dan Hersevoort. Hersevoort hanteert alleen een vaste prijs. GA DAARVOOR! Dit viel uiteindelijk bijna €400 hoger uit. Zonder tussendoor te overleggen. Wel overal rommel achterlaten, waaronder een plas water voor de lift in een seniorenflat. Was op tijd met het zelf opruimen, net als de rest van hun zooi. Mega spijt van met deze partij in zee gaan.
pro
Vriendelijk
con
Prijs
Verhuisd van Zwolle (Nederland) naar Zwolle (Nederland)
Antwoord van
Beste S,

Wij vinden het jammer dat je ontevreden bent.

Als wij terugkijken naar onze contact, raken wij een beetje verward. Wij zijn ten alle tijden transparant over onze nacalculatie, al onze klanten zijn hiervan op de hoogte.

In de offerte die opgemaakt is voor je verhuizing, staat er opgegeven dat de verhuizing 4 tot 6 uur kon duren. Daarbij staan ook alle totaalprijzen vermeld van de 4e tot 6e uur. Bij de 6e uur staat er een totaalbedrag die ongeveer gelijk is aan 2000,- euro, dit staat ook duidelijk aangegeven en ook niet in kleine letters.

Uiteindelijk heeft de verhuizing ongeveer 7 uur geduurd, dat is dus 1 uur meer dan wat er geoffreerd is. Wij rekenen normaal volledige uren maar zijn om je tegemoet te komen, gaan rekenen met halve uren. Je hebt daarom voor 6 en een half uur betaald, waarbij een half uur voor 5 verhuizers (87,72 euro incl. btw.) in dit geval de werkelijke meerprijs was en geen 500,- euro.

Gezien de inboedel ook meer was dan vooraf aangegeven, loo p afstanden langer waren als vooraf besproken en de inpandige lift veel meer tijd in beslag had genomen dan gewenst, hebben wij dit uitgevoerd met minimale uitloop volgens offerte.

Wij wensen je voor de rest veel woonplezier in je nieuwe woning.
Lees meer
Onmogelijk bleek toch mogelijk door twee kanjers.
Wij hadden ineens een verhuisbedrijf nodig op zeer korte dag en dat was bij dit bedrijf mogelijk.
Ook de prijs viel mee.
Op de bewuste dag kwamen [namen verwijderd door Sirelo]. Zij hebben supersnel gewerkt en netjes.
En binnen de 3 uur.
Een dressoir wat niet in de lift paste hebben zij via het trappenhuis 2 etages naar beneden gekregen.
Als ik het woord ‘dressoir’ noem, zullen zij het zich nog wel herinneren. 😉😰
Ze hebben keihard gewerkt!
Een aanrader voor ieder die een verhuisbedrijf nodig heeft.
Als ik nog een keer verhuis laat ik hen veel meer doen, want verhuizen is best pittig.
pro
Prijs
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland)
Top verhuisploeg van [naam verwijderd door Sirelo]. Heel erg tevreden over hun werkwijze. Heel vakkundigen netjes verhuisd. Mannen waren heel meegaand en flexibel.
pro
Inpakken van meubelen
Verhuisd van Purmerend (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
Goede verhuizing achter de rug. Naar mate de verhuisdag naderde, bleek ik toch meer spullen en dozen te hebben dan ik in eerste instantie had verwacht.
Na een telefoontje met klantenservice, werd er hierop geanticipeerd.
De verhuizers hebben hierin vakkundig werd geleverd waardoor toch alles is overgebracht binnen een dag.
Een dikke pluim voor de hardwerkende en goedlachse verhuizers en de klantenservice die de verhuizing voor me had geregeld en begeleid van A tot Z.
Een aanrader!!
pro
Vakkundig, klantenservice
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Middelburg (Nederland)
Verhuizers gingen zorgvuldig te werk. Spullen zijn netjes op de afgesproken plaatsen gezet en geen schade. Ingewikkelde verhuizing van een piano zijn ze creatief mee omgegaan.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Helaas genoodzaakt een slechte review te schrijven bij het uitblijven van reactie op e-mails en Whatsapp berichten over beschadigingen ontstaan tijdens onze verhuizing mid mei. Jongens zijn helaas onzorgvuldig geweest met het naar boven brengen van onze spullen en hele (net gestucte en geschilderde) trappenhuis is hierbij beschadigd. Daarnaast hebben ze een stuk van onze zware antieke kast afgebroken, waarvoor excuses ter plaatsen gemaakt werden. De opzichter van de dag had beloofd zo spoedig mogelijk contact op te nemen over de afwikkeling van de schade, echter na 4 emails, telefonisch contact en meerdere Whatsapp berichten nog steeds geen reactie na 2 maanden. Heel jammer dat ik op deze manier mensen moet waarschuwen dat de verhuizing zelf wellicht snel zal verlopen, maar zodra er schade is geeft Snelle Jongens niet thuis. Had een betere service verwacht!
pro
Snelle verhuizing
con
Schade aangebracht, geen reactie voor de afhandeling
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Dit is een ONPROFFESIONEEL bedrijf, zonder enige ervaring hoe zij netjes, secuur, efficent en op tempo moeten werken. Ik heb afgelopen woensdag een verhuizing gehad met dit bedrijf en het was een verhuizing van hell!! Inplaats van de geplannende 4 tot max 6 uu ( die 6 uu was dan extra volgens de telefoniste voor de zekerheid) Heeft uiteindelijk 9 uu geduurd! Zonder het werk volledig af te hebben gemaakt! Ze geven aan efficent en netjes te werken is echt niet waar!! NIKS word beschermd, me inboedel lieten ze heel lang op straat staan zonder in te laden, tv's namen ze zo mee zonder iets overheen te zetten, ( die lieten ze overgens bijna 1,5 uu in de portiek staan) ze hebben me spullen beschadigd, ben onderdelen/plakken van me kasten kwijt. Ik heb meerdere malen moeten vragen of het wat sneller kon.Ze namen 1 of 2 plakjes per keer meer, vulde de lift maar voor deel, hun steek kar was kapot dus die was niet zetbaar.Ik heb op een gegeven moment zelf extra mensen moeten inzetten om mee te helpen anders zou het nog langer duren. Ik had specifiek gezegd me kast wil ik gedemonteerd en gemonteerd nou ze hebben het voor deel gedemonteerd gesloopt en onderdelen kwijt geraakt en ik heb het zelf in elkaar moeten zetten. Bij afrekenen moest ik bedrag van bijna €1100,00 betalen. Ik heb toen aangegeven dat dit te veel was gezien het feit van alle genoemde punten hierboven! Ik heb toen de leiding gesproken die was TOTAAL NIET TOT REDEN VATBAAR EN GAF ZIJN PERSONEEL TE GELOVEN. Voordat ik eigenlijk mijn verhaal deed zei hij gelijk al NEE ER WORD NIKS AAN HET BEDRAG GEDAAN.Hij vond ze hebben die uren gewerkt dus ik dien dit bedrag te betalen. Maar hoe zit het met klant vriendelijkheid?! En toen ik aangaf dit ook als rev. zou zetten op het net kreeg ik als antw. JA DIT ZIJN WE GEWEND VAN MENSEN ZOALS JOUW :-S.Ik heb dit bedrijf gekozen op basis van de goede reviews waren, hellaass was hier NIKS van waar. Mensen a.u.b dubbel check dit bij mensen die daadwerkelijk dit bedrijf heeft ingehuurd!! Dit moest een makkelijke verhuizing worden, zelf had ik alle voorwerk gedaan alles zat netjes in dozen en op geschreven waar alles heen moest dus het was niet dat zij dat ook nog moesten doen. Als er een mogelijkheid bestond om -5 steren te geven had ik dit 100% gedaan. Ik schrijf nooit reviews maar IK RAAD IEDEREEN DIT BEDRIJF AF! BESPAAR JEZELF HET GELD, STRESS EN GESLOOPTE SPULLEN!!Lees meer
pro
Geen
con
Onprofesioneel, beschadiging
con
Langzaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Beste klant,

Dit is smaad en laster, hieronder een onderbouwing waarom dit zo is.
Wij stellen een offerte op basis van wat er is opgegeven. Als het huisraad in praktijk op meer uitkomt dan wat er schriftelijk is vastgesteld, dan is de kans heel groot dat de aangegeven uren niet behaald kunnen worden.

Er wordt aangegeven in de review dat er niets beschermd word, dit is wederom niet waar. Wij werken altijd met veel verhuisdekens ter bescherming.

In een volgende punt wordt er benoemd dat het huisraad lang buiten heeft gestaan. Hier worden twee belangrijke oorzaken bewust achterwege gelaten, namelijk dat er bij zowel als het start en eind adres een soort gelijke situatie als een woningruil plaatsvond. Tweede oorzaak hiervan is dat er al huisraad buiten werd geplaatst terwijl het verhuisteam een eerste rit ging maken naar eind adres. Dit zorgt er uiteraard ook voor dat het huisraad langer buiten staat.

Er wordt ook aangegeven dat het verhuisteam sneller kon werken aangezie n zij bijvoorbeeld één a twee planken verplaatsten per keer. Dit is heel gebruikelijk tijdens het verhuizen om juist geen schades te maken, de schades die er waren zaten er dus al.

Betreft de de/montage werkzaamheden is er zelf aangegeven aan het verhuisteam dat dit niet meer gemonteerd hoefde te worden. Reden hiervan, omdat het anders te lang zou uitlopen. Hier hebben wij gehoor aan gegeven aangezien het ook niet onze schuld is dat de inboedellijst niet volledig was aangevuld m.b.t. uitloop.

Wij hebben inderdaad wel negen uur gewerkt maar hebben acht uur afgerekend uit coulance ondanks wij een schatting hadden gemaakt op minder huisraad. Helaas is dit niet in dank genomen.

Vooralsnog, veel woonplezier.

Team Snelle Jongens
Lees meer
Niets anders dan lof voor dit bedrijf. Afspraak is afspraak en verder zeer professioneel. Er wordt zeer voorzichtig omgegaan met de spullen. Service met een grote glimlach.
Duidelijke offertes en goede nacalculatie. De prijzen zijn zeer gunstig, zeker in vergelijking met andere bedrijven. Zowel de verhuizing als daarna de ontruiming van het oude huis werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Grote complimenten voor Snelle Jongens.
pro
Prijs
pro
Afspraken nakomen
con
Geen minpunten
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
De verhuizers waren op tijd, alles snel ingeladen in de verhuiswagen en weer uitgeladen binnen 5 uurtjes. aanrader!
pro
Snel
pro
professioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
Ze hebben meubels gedemonteerd we zijn nu schroeven kwijt. Meubels beschadigd. Tv kapot tijdens vervoer. Ww hebben lift gehuurd deze was weg bij aankomst nieuw woning.
Ze zouden contact opnemen naar aanleiding van de schade.
Je ziet niets en hoort niets
Dit bedrijf komt ze beloft na schade niet na. Laat je zitten met de schade.
pro
Dat ze op datum van afspraak komen
con
Na schade coor het bedrijf hoor je niets meer
con
Demonteren en inpakken van meineed is een ramp
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Antwoord van
Beste klant,

Bedankt voor je recensie. Wij vinden het jammer dat de verhuizing niet naar wens is verlopen, omdat dit in het verleden een aantal keer wel het geval was.

Wij hadden een melding gekregen via onze collega over je klacht. Tijdens jouw contact met onze collega, gaf hij aan dat wij binnen 10 dagen zouden reageren op de klachtmelding. Dit is ook gebeurd aangezien je een tegenbericht van ons hebt mogen ontvangen per e-mail binnen 10 dagen, het is dus incorrect dat er aangegeven word dat wij niets meer van ons laten horen aangezien de verhuizing plaats vond op 14 december.

In de e-mail hebben wij alles onder een rij gezet wat van toepassing is. Hieruit is gebleken dat je als opdrachtgever zelf de tv hebt ingepakt en zelfstandig vanuit de verhuiswagen verplaatst hebt naar de woning. Wij zijn niet aansprakelijk voor handelingen die wij zelf niet verricht hebben, hier hebben wij onze algemene voorwaarden voor.

Alle schades dienen overigens op de dag van de verhuizing s chriftelijk of telefonisch met kantoor vastgesteld te worden. Zodra de verhuizers vertrekken, vervalt de verzekering. Na dat de verhuizers vertrekken en geen melding is gemaakt van de schade, kunnen wij niet vast stellen hoe de schade is ontstaan bij eventueel andere meubels.

Betreft de schroeven van de meubelen zijn deze niet kwijt. De verhuizers hadden de opdracht gekregen om de/montage werkzaamheden te verrichten. Op aankomst adres kregen zij van je te horen dat ze verder niet hoefden te monteren. Hier hebben zij per ongeluk schroeven in de gereedschaps kist gelaten, dit is menselijk. Dit sturen wij z.s.m. op naar je adres.

Betreft de verhuis lift. Bij onze eerste offerte had mijn collega wel een lift voorgesteld voor de aankomst adres, dit was afgewezen. Onze offertes zijn gebaseerd op een schatting met aangeboden diensten waarvan wij weten dat de verhuizing soepel zal verlopen, indien dit niet aangenomen word kunnen wij niet garanderen hoe lang de verhuizing zal duren. Aangezien verhuizen maatwerk is respecteren wij ook de vrijheid in keuze van opdrachtgever met betrekking tot het afnemen van bepaalde diensten zoals een verhuis lift. Als de opdracht niet uitgevoerd word volgens originele offerte (waar rekening wordt gehouden met de verhuis situatie), kunnen wij niet de schuld krijgen van eventuele uitloop van de verhuizing.Met vriendelijke groet,

Team Snelle Jongens
Lees meer
The guys were very professional, helpful, careful and precise. It was not very fast/snel actually but their attitude to the job was very positive and helped considering we moved for 6 hours in the middle of a storm.
pro
Professional
pro
Friendly and made it fun
con
Not as fast as hoped
Verhuisd van Den Hague (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Super jongens ontzettend goed geholpen onverwachts was het meer dan verwachting jongens waren gelukkig heel flexibel hebben ons goed geholpen en stonden ook klaar voor ons super fijn leuke dag gehad
pro
Super stonden voor ons klaar
pro
Deden ook nergens moeilijk over
con
Geen
Verhuisd van Klimmen (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Leuke dag gehad geweldig gegaan we hadden nog een extra tussen stop in Den Haag .Daar waren het meer spullen dan verwacht maar hun maakte er geen punt van.Gewoon geweldig ze hebben heel hard gewerkt en zijn ook lang doorgegaan we waren er zo blij mee We willen jullie bedanken voor de leuke dag en de goede hulp
pro
leuke jongens en harde werkers
Verhuisd van Klimmen (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Meedenkend, zorgvuldig en vriendelijke jongens!

Op tijd aanwezig, als je een net verhuisbedrijf zoekt dan ben je hier aan het goede adres!
pro
Voorzichtig, op tijd, flexibel
pro
Gezellig
Verhuisd van Made (Nederland) naar Made (Nederland)
Ze waren echt geweldig! Denken goed mee, zijn oplossingsgericht, denken niet in kaders. Doen hun naam eer aan.
pro
Snel
pro
Efficiënt
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Ik ben paar weken geleden verhuist van België naar Nederland. Ik zocht een goede verhuisbedrijf met een snelle service in Eindhoven. Tijdens deze zoektocht kwam ik op de website van de Snelle Jongens terecht. Ik kreeg scherpe offerte van deze verhuisbedrijf en de communicatie ging probleemloos.
pro
Netjes alles ingepakt
pro
Keurig op tijd
Verhuisd van Antwerpen (België) naar Eindhoven (Nederland)
De verhuizing is goed verlopen met de snelle jongens, goeie ervaring met inpakken en goedkoop.een aanrader..
pro
Snel
pro
betaalbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Om 9:00 afgesproken en meer dan 4 uur later pas gekomen. Zogenaamd wegens autopech. We zijn zelf maar gaan pakken en hebben zelf veel klein materiaal verhuisd. Ons doel om de kamer in het verpleeghuis voor haar komst ingericht te hebben tot ons grote verdriet niet gehaald. Héél heftig dat mijn kwetsbare moeder op bed lag terwijl er om haar heen meubels geplaatst moesten worden. Een hele frustrerende en slechte ervaring. Advies: ga niet in zee met deze LANGZAME jongens
con
Veel te laat
con
Geen enkele compensatie geboden alleen een slap excuus
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Beste J. A.,

Bedankt voor je review.

Wij hadden inderdaad autopech, dit is voor beide partijen niet fijn. Het kan weleens voorkomen dat dit gebeurd en dan proberen wij dit op dezelfde dag op te lossen. Dit hebben wij ook gedaan, de schatting van de verhuizing stond op 4 uur en de team was echter binnen 2 arbeidsuren al klaar. Hiermee was de totaalprijs ook aanzienlijk minder. Wij hebben heel veel tevreden klanten, dat er ooit iets minder goed verloopt is helaas onvermijdelijk.

Fijne kerstdagen toegewenst.

Team Snelle Jongens
We hadden eerder gelezen dat ze soms wat later komen als afgesproken, maar ze waren keurig op tijd, netjes en snel gewerkt, we zijn erg tevreden
pro
Snel
pro
Niet duur
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Ben echt tevreden met de service die Verhuisbedrijf Snelle Jongens mij heeft geleverd. goed en duidelijk uitleg gegeven over wat er precies gaat gebeuren bij de verhuizing. Waren snel en voorzichtig met de meubelen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Tilburg (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Facebook
9,0
11
Google
9,4
303

Andere verhuisbedrijven in Leidschendam

9,9
324

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
308

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
167

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf