VERHUIZER MET EEN TOP SCORE

Verhuisbedrijf Snelle Jongens

7,8 (29‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Snelle verhuizing (8)
pro
Professioneel (6)
pro
Vriendelijk (5)
con
Schade afhandeling (3)
Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 11 november 2019

Over

U wilt verhuizen zonder zorg en ook voordelig uitkomen, dan bent u aardig op weg. Goedkope tarieven is het gene waar zij mee uitblinken .We hebben de kennis en vaardigheid om u een zorgeloos verhuisservice te verlenen aangezien het personeel in staat is om uw zo nodige meubels te demonteren/monteren en met zorg uw spullen te vervoeren. Ze beschikken over alle professionele verhuismaterialen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

79% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Prima verhuis bedrijf, wij hadden Team [Naam verwijderd door Sirelo], prima jongens, alles snel en heel goed gegaan. Alle spullen goed in plastic verpakt , heel tevreden!!
pro
Efficiënt
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
 op Sirelo
Helaas heb ik een uiterst teleurstellende ervaring gehad met Verhuisbedrijf Snelle Jongens. De verhuizing die zij voor ons hebben uitgevoerd, was een complete mislukking en heeft voor aanzienlijke problemen en schade aan onze meubels gezorgd.

Om te beginnen kwamen de verhuizers veel te laat opdagen, waardoor de verhuizing al met vertraging begon. In plaats van de afgesproken tijd tussen 12:00 en 14:00 uur, kwamen ze pas om 15:15. Vervolgens kwamen zij met een te kleine verhuiswagen, waardoor essentiële meubelstukken zoals een bed, een tv en een tv-meubel niet eens mee konden. Ze hadden ons deze maat bus voorgesteld en gezegd dat er hooguit een aantal verhuisdozen niet mee zouden kunnen. Dat vonden we niet erg, omdat die wel met onze auto mee konden, maar dit bleek dus absoluut verkeerd geadviseerd.

Het gebrek aan zorgvuldigheid en professionaliteit van de verhuizers was schrijnend. Ze hebben onze houten meubels op een onzorgvuldige manier behandeld, waarbij ze sommigen zelfs met de hoek op de grond hebben laten rusten en vervolgens gedraaid hebben. Dit heeft geleid tot ernstige schade aan onze meubels, wat volledig te wijten is aan hun nalatigheid. In de bus hebben ze ook zonder bescherming, meubels op elkaar geplaatst, waardoor er veel krassen ontstaan zijn.

Bovendien hebben de verhuizers een aantal meubels niet op de juiste locatie in ons nieuwe huis geplaatst. In plaats daarvan hebben ze meubels achtergelaten op de begane grond, wat tot grote hinder en problemen voor ons heeft geleid.

Het is zeer teleurstellend dat het verhuisbedrijf niet eens reageert op mijn klachten. Ik heb ze bijna vier weken geleden gemaild, en ze reageren gewoon niet meer. Dat is echt schandalig. Dit getuigt van een gebrek aan verantwoordelijkheid en klantgerichtheid. Ik ben diep teleurgesteld door de hele ervaring en kan dit verhuisbedrijf absoluut niet aanbevelen aan anderen.

Ik hoop dat mijn review andere potentiële klanten waarschuwt voor de slechte service en gebrekkige uitvoering van Verhuisbedrijf Snelle Jongens.
Lees meer
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rhoon (Nederland)
 op Sirelo
Alles is prima gegaan, het ging lekker vlot en gemakkelijk vanaf de offerte tot de verhuizing, zeker aan te raden.
pro
Communicatie
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
 op Sirelo
Alles prima verzorgd snel klaar en niks was te veel👍👍 zeker een aanrader gingen netjes met de spullenn om👍👍
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
 op Sirelo
De snelle jongens waren super snel, efficiënt en een goede communicatie
Top verhuizers, bedankt team [Naam verwijderd door Sirelo]
pro
Professioneel
Verhuisd van Tiel (Nederland) naar Zoelen (Nederland)
 op Sirelo
Wat een verademing om te werken met verhuisbedrijf Snelle Jongens. We zijn in een mum van tijd van twee verschillende adressen overgezet naar één adres. Aan alles was gedacht. Er waren twee kleinere verhuiswagens omdat we midden in de historische binnenstad van Gouda wonen. Er was tijdig een verhuislift geregeld en de 5 mannen die kwamen helpen (props voor team [Naam verwijderd door Sirelo]!) hebben zonder klagen, zonder haperen, optimistisch en vrolijk alles voor ons geregeld. Geen enkele kleine moeite was te klein. We hopen voorlopig niet meer te hoeven verhuizen, maar als we dat doen, dan bellen we zeker weten weer met de Snelle Jongens! 5 sterren. - Chris Bellekom en Kim van Egmond - Gouda
pro
Efficiënt
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Gouda (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
7,8
29
Facebook
9,0
11
Google
9,4
303

Andere verhuisbedrijven in Leidschendam

9,9
325

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
310

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
175

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf