Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 14 juni 2023
Associaties

Over

Brabantse Verhuiscentrale biedt u een uitgebreid pakket van diensten aan op het gebied van verhuizen. Zowel particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen kunt u met een gerust hart aan hen overlaten. Daarnaast opereren ze als verhuisbedrijf niet alleen in Eindhoven en omgeving, ook voor een internationale verhuizing kunt u bij hen terecht.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Een goed team dat heel rustig maar gestaag en met groot respect voor de klant de verhuizing op professionele manier doet. Wij waren onder de indruk van de zorgvuldigheid waarmee ze werkten.
pro
Zorgvuldig en professioneel
pro
Respectvolle aardige mannen die af en toe goede adviezen gaven.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
 op Sirelo
Na alle spanning rond werkzaamheden en geregel rondom mijn nieuwe huis was dit een verhuisbedrijf dat het voorgaande allemaal weg nam op de verhuisdag. Nooit eerder had Ik gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf maar de Brabantse verhuiscentrale was wel een ervaring apart. En met dit laatste doet men misschien vermoeden dat er nu een negatieve ervaring wordt geschreven hier. Integendeel, de professionaliteit waar het mee gedaan is en de vriendelijkheid van de medewerkers heeft een grote indruk op mij gemaakt op mijn verhuisdag. Meerdere malen ben ik verhuisd op eigen gelegenheid maar dit overtreft alles. Geen lompe mannen die aan het werk gaan en botsen en knotsen met je goederen maar heel secuur zowel het uithuizen als het inhuizen op een perfecte wijze. Alles wat kan beschadigen wordt in folie gewikkeld of er worden hoesje omheen gedaan. En aangezien ik een zeer kritisch persoon ben kunt u er zelf nog wat punten bijtellen bij deze review. Kortom een echte aanrader!!
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
 op Sirelo
Het persoonlijk bezoek van (naam) van de Brabantse Verhuiscentrale aan ons pand en de toegezonden offerte zijn doorslaggevend geweest voor de keuze. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders. Perfect op tijd gearriveerd, in no time en in een uitstekende stemming de inboedel geladen en daarna weer gelost. Drie verhuizers die zeer behulpzaam en attent waren en de verhuizing zorgeloos hebben afgerond. Geweldig gedaan!
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Gerwen (Nederland)
 op Sirelo
Van de 5 heeft er maar 1 contact opgenomen (Meta verhuizingen) en daar heb ik ook netjes een offerte van gekregen, dat was allemaal prima. Omdat ik minimaal 2 offertes wilde hebben, heb ik zelf BVC gebeld en die hadden naar mijn mening een net iets betere offerte en het contact was prettiger.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Roermond (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
7,0
4
De Telefoongids
9,1
474
Facebook
9,4
20
Google
8,6
24

Andere verhuisbedrijven in Eindhoven

7,6
7

Meta TopMovers

Eindhoven
Bekijk verhuisbedrijf
8,6
5

EA Logistics & Moving

Eindhoven
Bekijk verhuisbedrijf
7,2
6

Student Movers

Eindhoven
Bekijk verhuisbedrijf