Brabantse Verhuis Centrale

10,0
Van 4 Sirelo reviews
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 509 reviews een 9,1 op andere platforms.

Offerte aanvragen

Vergelijk Brabantse Verhuis Centrale met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Brabantse Verhuis Centrale

Brabantse Verhuiscentrale biedt u een uitgebreid pakket van diensten aan op het gebied van verhuizen. Zowel particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen kunt u met een gerust hart aan hen overlaten. Daarnaast opereren ze als verhuisbedrijf niet alleen in Eindhoven en omgeving, ook voor een internationale verhuizing kunt u bij hen terecht.

Kamer van Koophandel

Verhuiscentrale
# 69072825

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Kunst vervoer

Vergunningen

Brabantse Verhuis Centrale is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 18 december 2019
Over Eurovergunning

Associaties

Brabantse Verhuis Centrale is erkend door de volgende associaties:
Erkende Verhuizers
Over Erkende Verhuizers

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
10,0
Van 4 Sirelo reviews
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 509 reviews een 9,1 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
4 van de 4 reviews zichtbaar
Een goed team dat heel rustig maar gestaag en met groot respect voor de klant de verhuizing op professionele manier doet. Wij waren onder de indruk van de zorgvuldigheid waarmee ze werkten.
pro
Zorgvuldig en professioneel
pro
Respectvolle aardige mannen die af en toe goede adviezen gaven.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar 's-hertogenbosch (Nederland)
flag-review
Na alle spanning rond werkzaamheden en geregel rondom mijn nieuwe huis was dit een verhuisbedrijf dat het voorgaande allemaal weg nam op de verhuisdag. Nooit eerder had Ik gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf maar de Brabantse verhuiscentrale was wel een ervaring apart. En met dit laatste doet men misschien vermoeden dat er nu een negatieve ervaring wordt geschreven hier. Integendeel, de professionaliteit waar het mee gedaan is en de vriendelijkheid van de medewerkers heeft een grote indruk op mij gemaakt op mijn verhuisdag. Meerdere malen ben ik verhuisd op eigen gelegenheid maar dit overtreft alles. Geen lompe mannen die aan het werk gaan en botsen en knotsen met je goederen maar heel secuur zowel het uithuizen als het inhuizen op een perfecte wijze. Alles wat kan beschadigen wordt in folie gewikkeld of er worden hoesje omheen gedaan. En aangezien ik een zeer kritisch persoon ben kunt u er zelf nog wat punten bijtellen bij deze review. Kortom een echte aanrader!!
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Het persoonlijk bezoek van (naam) van de Brabantse Verhuiscentrale aan ons pand en de toegezonden offerte zijn doorslaggevend geweest voor de keuze. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders. Perfect op tijd gearriveerd, in no time en in een uitstekende stemming de inboedel geladen en daarna weer gelost. Drie verhuizers die zeer behulpzaam en attent waren en de verhuizing zorgeloos hebben afgerond. Geweldig gedaan!
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Gerwen (Nederland)
flag-review
Van de 5 heeft er maar 1 contact opgenomen (Meta verhuizingen) en daar heb ik ook netjes een offerte van gekregen, dat was allemaal prima. Omdat ik minimaal 2 offertes wilde hebben, heb ik zelf BVC gebeld en die hadden naar mijn mening een net iets betere offerte en het contact was prettiger.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Roermond (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

De Telefoongids
9,1
474 reviews
Facebook
9,6
21 reviews
Google
8,2
14 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Eindhoven