IJzerman Kampen

2,0
Van 1 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 18 reviews een 8,8 op andere platforms.
pro
Communicatie
1
pro
Prijs
1
con
Niet flexibel
1
con
Onvoorzichtig met meubelen
1

Offerte aanvragen

Vergelijk IJzerman Kampen met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over IJzerman Kampen

IJzerman Kampen B.V. is opgericht in 1936 en vanaf die tijd actief op het gebied van particuliere, bedrijfs en projectverhuizingen. IJzerman Kampen B.V. is nog steeds een familiebedrijf met meer dan 10 vakkundige en opgeleide medewerkers.

Kamer van Koophandel

IJzerman Kampen B.V.
# 05049665

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Vergunningen

IJzerman Kampen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 22 oktober 2019
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
2,0
Van 1 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 18 reviews een 8,8 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
1 van de 1 reviews zichtbaar
Wij hebben dit verhuisbedrijf gevraagd om een offerte te maken voor inpakken en verhuizen. Iemand van het bedrijf kwam alles opnemen, waarna we een offerte kregen. De prijs was redelijk en wij zijn akkoord gegaan. We vroegen om alvast wat verhuisdozen te leveren, zodat wij zelf al een aantal dingen konden inpakken. Deze hebben we niet gekregen. Toen ik belde werd meteen gezegd dat de verhuizers wel haast hadden op de verhuisdag, omdat er per ongeluk nog een verhuizing was gepland. Ik dacht dat kan, als ze hun werk maar goed doen. Tijdens de verhuizing werd er steeds gezucht en gesteund over de hoeveelheid werk en de tijd die ze hadden. Dat is heel vervelend, zij nemen de klus aan en daarna gaan ze zuchten en steunen over de hoeveelheid werk die het met zich meebrengt. Ze hadden ons een jaar daarvoor ook verhuisd dus ze wisten hoeveel spullen wij hebben. Gaandeweg kwam ook naar voren dat ze eigenlijk te weinig hadden geoffreerd. Dus ja dat was heel vervelend voor het verhuisbedrijf... Het oude huis hebben ze niet met ons nagelopen en daar hadden wij duidelijk op moeten staan want toen zij na veel gemopper naar huis waren gegaan, stonden er nog allerlei spullen in het oude huis. Als we dat ook nog verhuisd wilden hebben, moesten we bijbetalen.... rare gang van zaken. Bij het uitpakken bleken allerlei spullen kapot. De trap in het oude huis was beschadigd en de vloer in het nieuwe huis. De afhandeling was een grote teleurstelling. (geen excuses, de spullen maar zelf opgehaald en geen vergoeding of iets voor alles wat beschadigd of kapot was). NOOIT MEER met deze verhuizer.
pro
snelle reactie
pro
prijs
con
bijzonder slechte service
con
slordig omgaan met spullen, waardoor dingen kapot gaan en beschadigd raken
Verhuisd van Kampen (Nederland) naar Kampen (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
8,8
18 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven