Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (3)
pro
Snelle verhuizing (1)
pro
Professioneel (1)
con
Onprofessioneel (1)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 14 juni 2023
Associaties

Over

IJzerman Kampen B.V. is opgericht in 1936 en vanaf die tijd actief op het gebied van particuliere, bedrijfs en projectverhuizingen. IJzerman Kampen B.V. is nog steeds een familiebedrijf met meer dan 10 vakkundige en opgeleide medewerkers.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

60% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
We hebben voor het eerst een verhuizing uitbesteed om onszelf te ontzorgen.
Geen moment spijt van gehad, wat een support!
Zeer betrokken verhuizers, stemden goed af op onze wensen. Waar wij anders dagen over zouden doen was nu in minder dan een dag geregeld. Alles werd zeer vakkundig ingepakt. Klasse! Aardige mensen ook die zichtbaar plezier hadden in hun werk. Terwijl het toch zwaar werk is ( piano en etspers zijn geen lichte zaken).
pro
Op tijd, vakkundig, betrokken, tijdspad klopte.
Verhuisd van Kampen (Nederland) naar Zutphen (Nederland)
 op Sirelo
De firma IJzerman heeft de verhuizing voor mijn ouders gedaan. Dit tot volle tevredenheid. Hele redelijke prijs en vriendelijke verhuizers. Niets was ze teveel. Alles kwam keurig op zijn plekje te staan en dit ging zonder gesteun en gezucht. Dit terwijl mijn ouders zware meubels hebben wat het beslist niet makkelijk maakte. Ik zou ze absoluut aanraden en zo weer boeken.
pro
Netjes en vriendelijk
con
Zou het niet weten
Verhuisd van Kampen (Nederland) naar Kampen (Nederland)
 op Sirelo
Mijn ervaring met IJzerman is zeer goed. De verhuisploeg was heel leuk en je zag dat ze zowel vakmanschap toonden, als heel veel plezier met elkaar. Eerder nog nooit gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf, maar in het vervolg zal ik dat zeker weer doen!
pro
Leuk team, veel plezier met elkaar
pro
Vakmanschap
Verhuisd van Kampen (Nederland) naar Kampen (Nederland)
 op Sirelo
Het contact met [naam verwijderd door Sirelo] verliep zeer plezierig. Echter de verhuizing zelf was een slechte ervaring. Wij zijn van het midden van het land naar het oosten van het land verhuisd. De ene dag inpakken, de andere dag uitpakken. Eveneens : tijdens de verhuizing werd er steeds gezucht en gesteund over de hoeveelheid werk en de tijd die ze hadden. Dat is heel vervelend, zij nemen de klus aan en daarna gaan ze zuchten en steunen over de hoeveelheid werk die het met zich meebrengt. Het enige wat leek te tellen was om het zo snel mogelijk uit te laden. Veel spullen werden slecht op elkaar gezet ( vielen later ook om).
Het was één chaotische toestand. Niemand nam de leiding en niemand bood enige structuur.
Uitladen en wegwezen leek het doel.
Diverse meubelen beschadigd (fineer van ladenkast af, knop keukentafellade).
Deze verhuizing koste ons €3400, het resultaat teleurstellend.
pro
[namen verwijderd door Sirelo] een aardige dame.
con
haast, slechte organisatie, geen leiding, geen structuur
Verhuisd van Lelystad (Nederland) naar Weerselo (Nederland)
 op Sirelo
Wij hebben dit verhuisbedrijf gevraagd om een offerte te maken voor inpakken en verhuizen. Iemand van het bedrijf kwam alles opnemen, waarna we een offerte kregen. De prijs was redelijk en wij zijn akkoord gegaan. We vroegen om alvast wat verhuisdozen te leveren, zodat wij zelf al een aantal dingen konden inpakken. Deze hebben we niet gekregen. Toen ik belde werd meteen gezegd dat de verhuizers wel haast hadden op de verhuisdag, omdat er per ongeluk nog een verhuizing was gepland. Ik dacht dat kan, als ze hun werk maar goed doen. Tijdens de verhuizing werd er steeds gezucht en gesteund over de hoeveelheid werk en de tijd die ze hadden. Dat is heel vervelend, zij nemen de klus aan en daarna gaan ze zuchten en steunen over de hoeveelheid werk die het met zich meebrengt. Ze hadden ons een jaar daarvoor ook verhuisd dus ze wisten hoeveel spullen wij hebben. Gaandeweg kwam ook naar voren dat ze eigenlijk te weinig hadden geoffreerd. Dus ja dat was heel vervelend voor het verhuisbedrijf... Het oude huis hebben ze niet met ons nagelopen en daar hadden wij duidelijk op moeten staan want toen zij na veel gemopper naar huis waren gegaan, stonden er nog allerlei spullen in het oude huis. Als we dat ook nog verhuisd wilden hebben, moesten we bijbetalen.... rare gang van zaken. Bij het uitpakken bleken allerlei spullen kapot. De trap in het oude huis was beschadigd en de vloer in het nieuwe huis. De afhandeling was een grote teleurstelling. (geen excuses, de spullen maar zelf opgehaald en geen vergoeding of iets voor alles wat beschadigd of kapot was). NOOIT MEER met deze verhuizer.Lees meer
pro
snelle reactie
pro
prijs
con
bijzonder slechte service
con
slordig omgaan met spullen, waardoor dingen kapot gaan en beschadigd raken
Verhuisd van Kampen (Nederland) naar Kampen (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
6,6
5
Facebook
9,9
12
Google
8,8
29