Budget Verhuisservice

7,9
Van 126 Sirelo reviews
76% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 392 reviews een 9,2 op andere platforms.
pro
Professioneel
38
pro
Vriendelijk
29
pro
Prijs
26
con
Planning
12
con
Onprofessioneel
11

Offerte aanvragen

Vergelijk Budget Verhuisservice met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Budget Verhuisservice

Budget Verhuisservice is een goedkoop, gepassioneerd, vertrouwd en veelzijdig verhuisbedrijf in Nederland dat zakelijke en particuliere inboedels verhuist tegen de laagste prijs en uitstekende service.

Kamer van Koophandel

Klustoppers B.V.
# 63122308

Diensten

Nationaal verhuizen

Vergunningen

Budget Verhuisservice is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 6 december 2019
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
7,9
Van 126 Sirelo reviews
76% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 392 reviews een 9,2 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
126 van de 126 reviews zichtbaar
Zeer slechte communicatie vooraf, onbeschoft en geen afspraken na komen! Op de dag zelf nog gezeur en veel stress ervan gehad.
con
Slechte communicatie
con
Onbeschoft
Verhuisd van Nederland (Nederland) naar Nederland (Nederland)
flag-review
Ik ben zeer ONTEVREDEN ik ben gisteren verhuisd 03-07-2021 van Nederland net over de grens België. De verhuizers waren 15 minuten te vroeg. Daar was ik dan wel zeer tevreden over. Daarna hoor ik van van alles vallen en met grof geweld uit elkaar halen. Aangekomen in België de verhuizers konden mijn bank en bed niet naar boven tillen dat lukte volgens hun niet anders zou alles beschadigen. Ik was daar zeer teleurgesteld over dat ik telkens geroepen werd dat niks lukte. Bed van mijn dochter van 7 werk in elkaar gezet weer met grof geweld ik hoorde van alles vallen en breken. De verhuizers hebben 2 kasten niet naar boven gebracht super irritant. Toen ze weg waren was ik het niet eens dat mijn bed niet naar boven kon heb ik dus zelf ik ben 1,60 samen met mijn dochter van 7 mijn bed naar boven getilt zonder schade. Ik denk dat de verhuizers gewoon moe waren van het werk waardoor soort van niks meer naar boven kon maar wel even 994 euro betaald voor halve werk ik ben zo boos. Toen ik boven aankwam zag ik al dat mijn dochter haar latte bodem al was gebroken toen waren ze natuurlijk al weg en hebben niks tegen mij gezegd. Ik ben zeer ontevreden teleurgesteld boos en voel me ook opgelicht voor het geld wat ik heb betaald. Als ik een ieder was zou ik nooit met deze onprofessionele mensen in zee gaan geld klopperij voor geen resultaat zeer ontevreden en belachelijk bedrijf. Geld kan ik natuurlijk weer niet terug vragen ik ga zeker contact met jullie opnemen en dit tegen een ieder zeggen om niet met dit stomme bedrijf in zee te gaan puur geld klopperij en het is geen ster waar
pro
15 minuten te vroeg
con
Mijn dochter haar kinder bed compleet kapot. Ik wil foto's van voor jullie uploaden natuurlijk kan dat weer niet Buget verhuis pak het slim aan oplichters
con
Bed kon volgens de verhuizer niet naar boven zelf na dat de verhuizers weg gingen samen met mijn dochter van 7 mijn boxspring omhoog gebracht ook kon mijn bank volgens de verhuizers niet naar boven dus die staat nog in de hal zeer ontevreden
Verhuisd van België (Nederland) naar België (Nederland)
flag-review
In 1ste instantie leuk alles prima. Vriendelijk jonge mannen. Achteraf blijkt een wandpaneel van 240 bij 60 verdwenen te zijn.. Latten bodem van bed stuk en de scharnieren van een kastje uit z'n voegen. Diegene die kasten moest monteren hielp eerst mee met verhuizen. Daarna moesten de kasten nog gemonteerd worden. 2 verhuizers hielpen niet mee met monteren. Dat konden ze niet. Maar ik moest ze wel betalen totdat de monteur klaar was. Ze beginnen pas om 10 uur. Namen lange pauze van meer dan 1 uur plus tussendoor stopte ze ook waardoor ze pas tegen half 8 in avond klaar waren.

Ik zal er nooit meer gebruik van maken en vrienden en familie dit bedrijf zeker niet aanbevelen.

Jammer!
pro
Vriendelijke mannen
con
Laat beginnen, lange pauzes en laat klaar
con
Spullen stuk en verdwenen
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Top verhuizing! Mede dankzij [namen verwijderd door Sirelo], super gewerkt ! Oersterk verhuizers. Ik kan Budgetverhuizers absoluut aanbevelen.
Verhuisd van Broek Op Langedijk (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
flag-review
Op 27 juli verhuisd van Den Haag naar Den Bosch door medewerkers [namen verwijderd door Sirelo] geweldige mannen die het zo goed hebben gedaan, waren heel correct naar ons toe, heel erg service gericht.
Heb het bedrijf ook al aanbevolen aan andere mensen
pro
Correct
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
flag-review
[Namen verwijderd door Sirelo] - drie topgasten die snel en netjes hebben gewerkt. Ons huis was in no time leeg. Na wat gepuzzel zat alles in de vrachtwagen van 22m3. Ons nieuwe huis was ook zo weer vol en ze hebben alle dozen en meubels meteen op plaats van bestemming geschoven. Daarnaast waren de heren erg prettig in de omgang.
pro
Snel en netjes
pro
Beleefd en hartelijk
Verhuisd van Berkel En Roderijs (Nederland) naar Bergschenhoek (Nederland)
flag-review
Verhuizing was een groot drama.vensterbank afgebroken (Kosten €125), kledingkast compleet vernield (Kosten €500) en bankstel vol krassen. Heel veel schade en woede door zoveel onkunde. Iedereen vraagt naar onze ervaring en steeds opnieuw vertellen we dit verhaal. Nooit meer dit bedrijf inschakelen.
pro
GEEN ENKEL PLUSPUNT
con
ALLES. VEEL SCHADE EN WOEDE.
Verhuisd van Hazerswoude Dorp (Nederland) naar Hazerswoude Dorp (Nederland)
flag-review
We zijn verhuisd door het team [namen verwijderd door Sirelo] en we zijn super tevreden. Harde werkers, professioneel en, meedenkend, netjes en gezellig.
pro
Harde werkers
pro
Professioneel
Verhuisd van Oude Wetering (Nederland) naar Blauwestaf (Nederland)
flag-review
Ik had bij de offerte 54 m3 doorgegeven, op basis van mijn schatting. Hun planner belde en zei dat het vast 40 m3 was, op basis van wat hij zag op Funda. Ik ging uit van zijn oordeel, hij haalde er 14 m3 van af, ongeveer een kwart. We verhuisden binnen dezelfde straat. Op de dag van het inpakken bleek dat het toch veel meer was. Ze zouden in de middag komen, dat werd 15.45. Ze hadden op 120 dozen gerekend, en hadden er ook niet meer bij zich. Toen ik ongerust belde, vroeg de planner nog wat nerveus: het is toch niet echt 54 m3? Ik zei dat ik afging op hun oordeel. Om 18.30 stopten de inpakkers omdat de dozen op waren. Ik heb 104 ingepakte dozen geteld, 1 doos stond nog halfvol open naast wat spullen die er nog in moesten. De volgende dag kwamen ze om 9.30 om te verhuizen. Ze zouden 8 uur blijven. Er moest nog zoveel worden ingepakt dat de tweede lading pas om half 5 kwam. Ze konden de volgende dag in de middag terugkomen om overuren te voorkomen, maar dan moesten wij het huis schoonmaken. Dus door laten gaan. We hebben zelf veel geholpen. Ze werkten hard en waren om 22.00 klaar. De planning zei toen ik belde hoe dit nou kon dat het altijd een inschatting was en dat ze de verhuizing wel zouden afmaken. Geen excuses, niks. We hebben de overuren betaald (tarief ligt 2 x zo hoog) omdat de verhuizers echt goed en keihard werkten en we hen niet met gedoe wilden opzadelen. Ik zou ze nooit meer inhuren. Nog nooit zo'n stressvolle verhuizing gehad, zelfs niet toen we het nog zelf deden. We werden helemaal niet ontzorgd. De planning is echt slecht. Wat een tegenvaller.
pro
Verhuizers zijn vriendelijk en werken hard.
con
Slechte planning op basis van vage schatting
con
Klant wordt aan lot overgelaten
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
mannen netjes met spullen beleefd harde werkers ook nog gezellig niet te beroerd om nog iets voor je te doen houden aan de afspraken
pro
Afspraken nagekomen
pro
Alles ging snel maar met beleid
con
Niet even van te voren nog overleg van hoe t zou gaan
Verhuisd van Kudelstaart (Nederland) naar Dongen (Nederland)
flag-review
Beter laat dan nooit, maar niet minder van harte een ENORM compliment voor dit bedrijf. Wie je ook aan de telefoon krijgt, je wordt altijd mega vriendelijk, helder en effectief geholpen. Op alle vragen hebben ze een antwoord en ze denken lekker mee. Door mijn eigen agenda fout was mijn verhuizing een maand later dan de vrijdag dat ik klaar stond met mijn inboedel te wachten op een vrachtwagen. Maar maandag zouden de nieuwe bewoners komen, dus ik had een groot probleem. DREAMTEAM [namen verwijderd door Sirelo] twijfelden niet en zegden toe om na hun verhuizing die ze die dag om 7:00 waren begonnen alsnog in de middag naar mij te komen om een tweede volledige verhuizing die dag mogelijk te maken. savonds om 22:00 uur was alles over. Waar vind je dit soort kanjers? Nou bij dit bedrijf dus ;-) Super aardig, hard werken en nog tijd voor een geintje ook. Een dikke fooi en een hulde dus.
Keep it up guys, jullie kunnen trots op elkaar zijn!
pro
Vriendelijkheid, duidelijkheid en keurig
pro
Gaan vele stappen verder dan je ooit zou verwachten
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Dit is een top team op, netjes en prijstechnisch uitstekend.
Ze wilden ook nog de wasmachine aansluiten en de bank in elkaar zetten
pro
Prijs
pro
Uitvoering
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Super kwalitatiet, vriendelijk, ze waren mooi op tijd, duidelijke communicatie.......................
Verhuisd van Zierikzee (Nederland) naar Straelen (Duitsland)
flag-review
Gisteren zijn wij verhuisd door een super team. Wat een ongelooflijk harde werkers!! Wij hadden veel te veel spullen maar daar hebben ze niet over geklaagd. Ze denken in oplossingen en dat heb je nodig als je verhuisd!
pro
Niets is ze te veel en ze werken heel goed samen.
pro
Zijn erg vriendelijk en behulpzaam!
Verhuisd van Haren (Nederland) naar Blauwestad (Nederland)
flag-review
uitstekend bedrijf, goede service, professionele verhuizers, betaalbaar en zeer goed bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Op de geplande verhuisdatum kwamen de verhuizers op tijd aan. Hele aardige gasten die goed kunnen sjouwen, zonder enige schade zijn mijn spullen de trappen afgesjouwd en de grote meubels via hun verhuislift naar beneden gebracht. Ik heb de heren vooruit laten rijden met sleutel van nieuw appartement en ben er later heen gegaan. Ze waren bijna klaar met uitladen en ze hadden het heel netjes in mijn huis gezet. Ik ben heel tevreden met deze verhuizing! Mijn complimenten.
pro
Betrouwbaar
pro
Prijs kwaliteit
con
Verhuislift iets later dan verhuizers
Verhuisd van Wateringen (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Mijn ervaring met Budget verhuisservice was uitstekend. De heren waren super vriendelijk en flexibel.
pro
Vriendelijk
pro
Flexibel
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Omdat de verhuizing helemaal naar wens is gegaan. Al mijn spullen uit leiden zijn heel aangekomen op mijn eindbestemming in rotterdam en ook op tijd.
pro
Vriendelijk personeel
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
In een ochtend tijd hebben ze mijn hele inboedel verhuisd, voor een prijs waar de meeste verhuizers hun bed niet voor uitkomen. Bij de volgende verhuizing bel ik ze zeker weer.
pro
Komen op tijd
pro
Werken efficiënt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Terrible experience. They broke my table and refuse to pay for damages even though they admitted their guilt (and even though I paid for their insurance). They were not careful with the boxes and furniture at all and they kept dropping the closets. They were also three hours late for the move and when I called them to ask when they were coming, they told me they didn't know and that I should just wait for them. They were also extremely slow and took two and a half hours longer to move everything than their quote said. They were waaay more expensive than their quote said - more than double the price of the quote. The movers were unfriendly, almost to the point of being rude. One of the worst experiences with a business of all time. 100% do NOT recommend!
con
Unprofessional
con
Disrespectful
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
ik heb deze beoordeling geven omdat dit verhuisbedrijf het verdient
ik heb geen sociaal netwerk waar ik op terug kan vallen en was op zoek naar een verhuisbedrijf wat mij kon helpen
ik kreeg keurig een offerte en na telefonisch contact werd er alles aangedaan om mij te helpen.er werd goed meegedacht aan een oplossing
het personeel aan de telefoon en tevens de personen die mij geholpen hebben waren
kundig en vriendelijk
pro
het helpen meedenken in oplossingen
pro
vriendelijk en sociaal en de hun kundigheid
Verhuisd van Warmond/leiden (Nederland) naar Warmond/leiden (Nederland)
flag-review
Aardige, handige en hard doorwerkende mannen, ook zeer vriendelijk. Deden hun werk nauwkeurig en professioneel. Kan deze firma zeker aanbevelen.
pro
hard werkend en handig
pro
professioneel
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Etten Leur (Nederland)
flag-review
Mijn verhuizing verliep snel en zonder problemen een hele fijne service.De mannen zijn zeer vriendelijk,sterk en professioneel Top!
pro
Snel vriendelijk
pro
Professioneel
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Zeer vriendelijke service en professionele Nederlands sprekende verhuizers. De afgesproken prijs werd minder omdat ze sneller klaar waren. Helemaal top. Verhuizers hielden goed rekening met dementie klachten van de klant.
pro
Goeie service
pro
Weinig kosten
Verhuisd van 's-Gravenzande (Nederland) naar 's-Gravenzande (Nederland)
flag-review
Zeer professioneel. Verhuizers waren op tijd en wisten precies wat zij moesten doen. Werkte zeer netjes en gingen voorzichtig met mijn spullen om. Zeker een aanrader!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ik ben erg tevreden over budget. Wat een uitstekende service heb ik gekregen! Het was geen kleine verhuizing maar het personeel bleef met een glimlach mij vriendelijk te woord staan over de vorderingen van de verhuizing. De verhuizing verliep soepel en snel dankzij budget, top! k zou iedereen in mijn omgeving budget aanraden.
pro
Snelheid
pro
Klantvriendelijkheid
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Verhuizen is super stressvol maar het team dat ik kreeg heeft me echt ontzettend goed geholpen. Ze waren heel oplossingsgericht met een vervelende verkeerssituatie, doelgericht met het huis uitruimen, heel snel en vooral ook gezellig ! Ik kan dit bedrijf absoluut 100% aanraden, ze waren in de praktijk de goedkoopste en het geld dubbel en dwars waard ( geef ze vooral een fooi ). Bedankt jongens !
pro
Professioneel
pro
Betaalbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Maurik (Nederland)
flag-review
In plaats van de afgesproken 0900 waren ze er om 20:00 (ja echt!). Daarna bijzonder traag, echt bizar slechte service. Nog nooit zoiets meegemaakt.
con
11 uur te laat (!)
con
Bijzonder traag , slechte service
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Geachte heer/mevrouw E.V.D.W,

Helaas kunnen wij u niet terugvinden als klant. Indien u zeker weet gebruik te hebben gemaakt van onze verhuisservice, adviseer ik u om contact met ons op te nemen om uw klacht te deponeren. De website Sirelo is een prikbord voor het deponeren van klachten en helaas niet voor het vinden van passende oplossingen. Wij denken graag in oplossingen.
Bevestiging ontvangen voor verhuizing op 1 juli om 7:00 uur 's ochtends. Eerste bevestiging had een fout in de datum, tweede bevestiging een fout in de postcode. Op de dag zelf krijg ik na meerdere keren bellen pas om 10:00 uur te horen dat ze die dag niet meer kunnen langskomen. Onduidelijk en onbetrouwbaar.
Verhuisd van Leeuwarden (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Geachte heer/mevrouw Y.,

Uw klacht is bij ons onbekend. U bent echter geholpen door een ander verhuisbedrijf en niet door Budget Verhuisservice Rijswijk. Indien u contact met op opneemt, zullen wij u in contact brewngen met de juiste dienstverlener.
Heel aardige gasten, dat voorop. Wel waren ze zonder bericht ruim een half uur te laat en bleek bij het afrekenen de reden dat 1) de verhuiswagen meer dan een uur nodig had voor een afstand van 37 km (waarvan circa 30 km snelweg) en 2) voor de laatste spullen de lift maar half gevuld op en neer ging (en dus een keer extra op en neer moest): daarmee kwam de verhuistijd op 3 uur en 5 minuten, en werd er alsnog 4 uur in rekening gebracht. Jammer.
pro
Aardige gasten
pro
Netjes met de spullen omgegaan
con
Getreuzel om meer in rekening te kunnen brengen
con
Geen communicatie bij vertraging vanwege file
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Castricum (Nederland)
flag-review
Echt een prima verhuisbedrijf met scherpe prijzen. Omdat de traplift vertraging had begonnen de mannen een uur later, maar deze kosten werden uiteraard niet in rekening gebracht en de tijd werd later ook ruimschoots ingehaald. Harde werkers, zorgvuldig met je spullen, en aardige gasten. Aanrader.
pro
Prijs
pro
Kwaliteit
con
Iets later begonnen dan de afspraak was
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Bilthoven (Nederland)
flag-review
alles vlot netjes kortom perfect, 3 man sterk, harde werkers. de prijs van de verhuizing was heel redelijk!!
pro
keurig op tijd
pro
harde snelle werkers 3 man
Verhuisd van Heerjansdam (Nederland) naar Papendrecht (Nederland)
flag-review
vriendelijk en professioneel personeel. keurig volgens offerte afgehandeld. zelfs een bed wat niet in de offerte stond hebben ze meegenomen.
pro
alles keurig verpakt
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Het contact vooraf verliep wat stroef. Omdat ik met meerdere medewerkers te maken kreeg werden er soms dingen aangeboden waarvan ik al eerder had aangegeven deze niet te kunnen gebruiken (een verhuislift bijvoorbeeld). De een zei dat de verhuizers om 11 uur zouden komen, de ander zei tussen 9 en 10. Een dag voor de verhuizing werd ik gebeld en werd alles nogmaals duidelijk doorgesproken. Heel fijn!
De verhuizers zelf waren echte helden. Ze stonden om stipt 10 uur voor de deur en begonnen meteen te knallen. Zo stond alles vanaf de 3e verdieping (zonder lift, en zonder klagen!) binnen anderhalfuur in de verhuiswagen.
Het was een stukje rijden naar Emmeloord maar toen ze ook hier gearriveerd waren was het meteen knallen.
Het was supersnel klaar, en zonder zorgen.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
pro
Snel
pro
De verhuizers zijn helden
con
Contact vooraf soms stroef
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Emmeloord (Nederland)
flag-review
Ik had op een korte termijn een verhuisbedrijf nodig en Budget Verhuisservice was beschikbaar.
De 2 vriendelijke verhuizers deden hun werk snel en efficiënt. Ik werd ook netjes gebeld door het bedrijf omdat ze wat later waren dan het afgesproken tijdstip (i.v.m. een uitloop van een andere verhuizing).
pro
Snel beschikbaar
pro
Vriendelijke medewerkers
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
flag-review
Van alle offertes was maar 1 bedrijf iets goedkoper, en daar hadden we eerder slechte ervaringen mee gehad. De verhuizers van budgetverhuisservice waren erg vriendelijk, professioneel en ze hebben hard gewerkt.

Er waren flink wat problemen met de verhuislift waardoor de verhuizing langer duurde. Toen we hier na de verhuizing met budget verhuisservice contact over opnamen waren ze erg vriendelijk en besloten ze de kosten te vergoeden voor de verhuizers voor de extra tijd die de langzame lift gekost had. Erg fijne afhandeling!

Het enige minpunt van budgetverhuisservice is dat ze de kosten voor de verhuizers per uur afronden, in plaats van bijvoorbeeld per half uur (wat we bij andere bedrijven gewend waren).
pro
Vriendelijke, professionele, hardwerkende verhuizers
pro
Goede afhandeling van problemen
con
Betaling wordt afgerond per uur
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Bijzonder beleefde, vriendelijke en secuur werkende verhuizers! En ook de prijs was zeer aantrekkelijk, een grote pluim voor Budget verhuisservice en vooral voor de jongemannen die mijn inboedel hebben verhuisd.
Verhuisd van Zandvoort (Nederland) naar Naaldwijk (Nederland)
flag-review
Het aanvragen van de verhuizing ging zeer eenvoudig. Al snel werd er telefonisch contact opgenomen om de aanvraag door te nemen. Vervolgens ontving ik de prijsschatting.
Op de dag van de verhuizing was er een klein probleem met de wagen waardoor men iets later dan gepland werd begonnen. Dit werd netjes aan mij gemeld. De verhuizing liep helemaal super. De voorman was erg professioneel en wist alles precies binnen de geplande tijd af te ronden. Wij zijn zeer tevreden met onze verhuizing van Budget Verhuisservice ! Ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf dan ben je hier aan het juiste adres!
pro
professioneel
pro
prijs
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
De telefonische intake was professioneel, creatief, flexibel, vriendelijk, zeer accuraat, vertrouwenwekkend. Dat bleek helemaal te kloppen met de uitvoering in de praktijk. Drie vriendelijke mannen, enorm behulpzaam, zorgzaam, voorzichtig en toch supersnel. Van de eerste tot de laatste minuut gaven ze me het gevoel dat m'n spullen bij hun in vertrouwde handen waren - en dat was ook zo ! Bij afrekening tenslotte een nacalculatie die gunstiger bleek uit te vallen dan de offerte. Kortom: echt geweldig - ik heb veel verhuizingen achter de rug, maar dit was verreweg de beste en de prettigste.
pro
professioneel en snel
pro
gezellig en vertrouwd
Verhuisd van Terherne (Nederland) naar 's Gravenhage (Nederland)
flag-review
De originele verhuizers waren na 2 uur niet op komen dagen, dus met paniek Budget Verhuisservice gebeld of ze wat voor ons konden betekenen. Jongeman deed erg zijn best om wat te regelen voor ons, desnoods andere verhuizers contacteren zodat het zo spoedig mogelijk kan. Na een aantal telefoontjes, kwamen de originele verhuizers toch nog opdagen na 3/4 uren later dan verwacht! (Bleek dat er iemand ziek was, vandaar dat ze niet kwamen.) Wij waardeerden de hulp van Budget Verhuisservice enorm. Helaas niet door ze laten verhuizen, maar er is wel moeite gedaan en meegedacht!
pro
service
pro
snelle verhuizing
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Er is een collega van jullie bij mij langs geweest om met een verhuislift te helpen een bank in de woning te krijgen.

Via deze mail wilde ik deze meneer complimenteren. Meneer was zeer attent en behulpzaam. Ik moest nog wat hulp e.d. regelen, waardoor ik me een beetje bezwaard voelde, omdat ik hem moest laten wachten. Maar hij was ontzettend vriendelijk en toonde zijn begrip.

Klachten worden in tegenstelling van complimenten al gauw gestuurd, ik was zeer tevreden en ook dat mag gezegd worden :).
Dank u wel !

Met vriendelijke groet,
pro
Super vriendelijk
pro
Heel behulpzaam
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Vooraf is er goed overleg geweest over de aanpak van de verhuizing en wat de planning was. Op de dag zelf is de uiteindelijke klus goed ingeschat en door slim improviseren nog sneller verlopen dan gepland. De verhuizing ging doordacht en soepel. Na een paar uur stond alles onbeschadigd op de goede plek in het nieuwe huis. Tijdens de klus was er steeds sprake van goede communicatie en overleg. Kortom, een verhuizing uit het boekje!
pro
Goede prijs/kwaliteitverhouding
pro
Professioneel en doordacht werk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Scheveningen (Nederland)
flag-review
Door de omstandigheden was het niet gemakkelijk de meubels in het huis te krijgen. Door het team werd gedacht in oplossingen en niet in problemen. Hierover werd goed gecommuniceerd. Geen onverwachte verrassingen.
pro
Team work.
pro
Voor alles is een oplossing.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Maandag 26 nov. verhuisd door budget verhuis service. Alles ging super snel en de verhuizers waren heel aardig, netjes en gezellig. Ik zou met name de verhuizers: [namen verwijderd door Sirelo] willen bedanken voor de fantastische service en stressloze verhuizing en shaqil voor het aanvragen voor de vergunningen voor de binnenstad.
Hartelijke groet,
Saskia
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Heiloo (Nederland)
flag-review
vriendelijk en professioneel personeel, werkten sneller dan gepland, de uiteindelijk kosten werden
dan ook direct merkbaar lager. Geen onverwachte verrassingen achter zoals bijv. extra kosten oid.
pro
service
pro
prijs
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Ede (Nederland)
flag-review
Ofschoon er in de planning wat verkeerd was gegaan, is ter plekke adequaat gehandeld. De verhuizers waren allen erg vriendelijk, en zeer voorzichtig. Er is niets kapot gegaan of beschadigd.
pro
vriendelijke en voorzichtige verhuizers
con
online aanvraag gecombineerd met wensen die telefonisch/per e-mail worden geuit, moet beter
Verhuisd van Muiderberg (Nederland) naar Naarden (Nederland)
flag-review
Is prima verlopen, snel en zonder gemopper
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Internet gegooeled, gebeld en verhuizing laten regelen, 8 verhuizers nodig gehad zonder verhuiswagen en dit was geen probleem. Vandaag zijn ze bij ons op kantoor geweest. In eerste instantie maakten wij ons een beetje zorgen maar bij nader inzien bleek dit absoluut onnodig.

Wat een organisatie! Een Enkele voorman die alles onder controle had en duidelijk aangaf wat er moest gebeuren. Wij hadden erop gerekend de hele dag mee te moeten denken en te helpen maar dit is niet nodig geweest. De heren gewoon lekker de gang laten gaan en wat lekkere turkse pizza's voor ze gehaald. Die waren binnen mum van tijd achter de kiezen. Geweldig om te zien watvoor werkmentaliteit erin zit. Absoluut niet te vergelijken met een kantoorbaan en voor degenen die dit wel doen: gaan jullie maar eens een dag onder die bureau's hangen en tillen zoals ze hier vandaag hebben gedaan. Verhuizen is een vak!
Verhuizing is alleen helaas niet afgerond omdat het meer is als we dachten, dus als het goed is gaan we komende donderdag verder. Ik zal straks nog even contact opnemen met jullie kantoor om dit te bevestigen.

Fijn dit! Nogmaals dank, een enorme last van onze schouders af.


Gerard Brandewijn
pro
Flexibel
pro
Vakkundig
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Absoluut en 100% tevreden over Budget Verhuizers! Afgelopen week heb ik contact opgenomen met dit verhuisbedrijf omdat ik op het laatste moment te horen kreeg dat de verkoop van mijn oude woning gelukkig doorging. Met nog niks gepland heb ik een verhuisbedrijf opgezocht op Google en kwam ik uit bij [naam verwijderd door Sirelo] die mij overigens ECHT goed heeft geholpen, zeer tevreden over!

Mij is geadviseerd om de spullen bij hen op te slaan, en gelukkig kon dit ook nog, om deze naar de nieuwe woning toe te verhuizen zodra ik deze heb gevonden. Geloof het of niet, binnen een week een nieuwe woning gevonden. Vandaag ( vanmorgen getekend ), net contact op genomen met Budget Verhuisservice en gevraagd of zij me weer willen verhuizen volgende week: geen probleem!!

Op en top service! Zeker voor de prijs een absolute aanrader! Absoluut niet te vergelijken met de prijzen die mijn ex partner in het verleden betaalde voor soortgelijke diensten! Zeker een aanrader voor iedereen met een grote inboedel die een dag lang leuke en hardwerkende heren over de vloer wilt hebben!
pro
Goedkoop
pro
professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Vanaf het eerste moment tot de laatste doos was dit bedrijf super om mee te werken. Geen poespas, wel vriendelijk en met de zin om aan te pakken. Onze twee verhuizers waren supervriendelijk en erg netjes. Als we weer gaan verhuizen kiezen we weer voor dit leuke bedrijf!
pro
dienstverlening
pro
prijs
Verhuisd van Deventer (Nederland) naar Deventer (Nederland)
flag-review
Ongevraagd zonder te overleggen werd er een extra verhuizer ingezet en moesten wij gewoon voor hem betalen. We hadden juist de hoeveelheid verhuizers aangevraagd aangepast aan de mensen die we zelf hadden. Verder werd er vrij bizar verhuist door deze 'professionele' verhuizers. Dozen werden 1 voor 1 ingeladen. Hooguit werd er een plank met wieltjes ingezet en dekens. Wasmachine werd met mankracht opgetild terwijl andere verhuisbedrijven waar ik voorheen mee heb verhuist alles met steekwagen doen. Ja dan snap ik waarom ze vonden dat er een 3e man bij nodig was en duurde het ook langer dan gepland. Kortom wij hebben uiteindelijk net zoveel betaalt als bij Studentenverhuisservice die de inhoud van een gezinswoning had verhuist voor ons MET tussenadres, terwijl dit keer het om een inhoud ging van een eenpersoons studio zonder tussenadres met dezelfde eindadres. En deze prijs was nadat we flinke ruzie moesten maken met de manager die weigerde hier iets mee te doen maar uiteindelijk opgaf en ons 50% korting gaf op de 3e verhuizer. Vervelend was ook dat ze 1,5 uur te laat aankwamen zonder even te bellen dat het wat uit zou lopen. Zeer amateuristisch bedrijf, inefficiente werkstijl en slecht organisatie die ons meer stress en kopzorgen heeft gegeven dan hulp op zo een stressvolle dag. Nooit meer!
pro
Aardige verhuizers
con
Inefficiente verhuiscapaciteit
con
Slecht organisatorisch vermogen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Snel contact opnemen, heldere offerte, goede afspraken. Verhuizers ([namen verwijderd door Sirelo]) waren top: vriendelijk, rustig, sterk, professioneel, zorgvuldig en met humor.
pro
gewoon goed!
con
De verhuizing erná stond te strak ingepland na de mijne. (lange terugreis)
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Ubbergen (Nederland)
flag-review
Wederom uitsteken verhuisd door dit verhuisbedrijf. Beide keren schadeloos verhuisd en vriendelijke klantenservice! Kortom: een aanrader.
pro
professioneel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Gisteren kwamen bij ons twee verhuizers van budget verhuis service,[namen verwijderd door Sirelo].
Keurig gewerkt heel vriendelijk.
In één woord top.
Een aanrader.
pro
Netjes
pro
Heel vriendelijk
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Jammer dat je geen 0 sterren kunt kiezen! Wat een drama bedrijf die eigenaar denkt dat hij God is en alles kunt maken en zeggen. Schade word ontkent terwijl het duidelijk meerdere malen is aangegeven. Ik ben zo te lezen niet de enige ik ga er dan ook werk van maken, te laat komen, geen goede bon en de schade word niet nagekeken, de brutaliteit van de eigenaar begin ik nog niet eens over vreselijk!
con
Brutaal
con
Te laat geen goede bon onduidelijk!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
De verhuizers zouden in de ochtend tussen 9 en 10 arriveren, maar ze kwamen niet opdagen en waren ook telefonisch niet bereikbaar. Hierdoor wisten we niet of de verhuizing uberhaupt wel door zou gaan, met de nodige stress tot gevolg. Pas rond 15uur werd er eindelijk telefonisch contact opgenomen dat ze tussen 16 en 17 alsnog zouden komen, dit werd 17:30. Toen we achteraf hierover contact wilden hebben werd er een keer of 7 niet gereageerd op ons terugbelverzoek, pas de 8ste keer kregen we contact. Daarnaast is er tijdens de verhuizing ook nog een bank beschadigd, waarop ze met de volgende reactie kwamen: “Het is niet vast te stellen dat de schade door onze verhuizers is veroorzaakt. Daarnaast komt de melding schademelding ook 11 dagen na afloop van de verhuizing, daar is de vertraging van onze verhuizers op de dag van uw verhuizin niks bij. Ik kan hierin helaas niks voor u doen.” Dit terwijl er de eerste 7 keer niet op ons terugbelverzoek werd gereageerd.. al met al een waardeloze service en compeet gebrek aan klangerichtheid laat staan zelfreflectie. Het zou je bedrijf maar zijn.
con
Amateuristisch, Gebrek aan klantgerichtheid
con
Planning, Klantvriendelijkheid
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Budget verhuisservice? Slechte verhuisservice moet het heten. Brutale, amateur verhuizers. Spullen netjes ingepakt in verhuisdozen, zeiken ze over dat het geen 'echte' verhuisdozen zijn. Ja dus? Ze moeten gewoon de spullen in de verhuiswagen zetten en daarna uitladen, that's it! Bij bestemming kon een meubilair niet door de trapgang te kunnen, moest ik deze deels demonteren anders komen er extra kosten bij als zij dat doen. Ok, Ik deze deels gedemonteerd en konden zij de meubilair nog steeds niet naar boven sjouwen. Oplossing was het meubelstuk omdraaien zodat deze wel door de draai van de trap door kan komen, dat hadden zij ook kunnen bedenken. Dacht dat zij de professionals zijn...En nog eens gezeur dat een aantal spullen naar andere etages moesten ipv naar de woonkamer... Ja dat hoort bij de verhuizing, spullen sjouwen naar de juiste etage, dat is toch de taak van verhuizers?? Daarnaast ook schade aan spullen na verhuizing. Ja ik weet het, eigen risico van eur 250.
con
amateurs
con
brutaal
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Verhuizers waren vriendelijk, professioneel, werkten keihard, zorgvuldig met de spullen, beleefd. Buitengewoon goede ervaring voor een prijsvechter.
pro
Kwaliteit
pro
Prijs
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Waardeloos bedrijf.
Een uur voor de verhuizing word je gebeld dat er geen verhuizers zijn.
Naderhand is er wat bij elkaar gesprokkeld en komen de heren 2 uur NA de afgesproken tijd aan.
pro
Verhuizers waren top
pro
Prijs is redelijk
con
Komen de afspraak niet na
con
Telefonisch niet te bereiken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
flag-review
Deze mensen denken mee ,een spoed verhuizing gedaan echt geweldig verlopen ! Bewondering voor de mannen ! En super snel!
pro
Meedenken , snel , vakkundig
pro
Flexibel en terugbellen vriendelijk
Verhuisd van Uitgeest (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Op internet gezocht naar een verhuisbedrijf. Hierbij afgegaan op de reviews en de prijs. Uitgekomen bij Budgetverhuisservice. Via de site en telefonisch keurig contact gehad en de offerte gekregen. Op de dag van de verhuizing (31-8-2018) kwamen de heren met de verhuisbus aan, even later gevolgd door een collega met een verhuislift. Wij hadden alles zelf goed ingepakt en klaar gezet, was men erg blij mee. De heren hebben alles keurig, compleet schadevrij en bijzonder vriendelijk naar Rijswijk verhuisd. Uiteindelijk waren we door het doorwerken van de heren sneller klaar dan geoffreerd waardoor wij nog iets terugkregen. Aanbevolen!
pro
Snel
pro
Schadevrij
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Enig idee, wat er door je heen gaat, als je op de dag van verhuizen wordt gebeld, dat er geen verhuizers zijn?
De grond glipte onder mijn voeten vandaag.
Alsnog goed gekomen, over de verhuizers niks dan lof, maar het bedrijf had iets moeten laten horen aangaande het bovenstaande verhaal.
Effect van, de centen zijn binnen, jij kan doodvallen.
Daarnaast was de geschatte kuub ook veel te laag, ik heb 2 bussen en een paar personenauto's bij moeten regelen.
pro
Keurige verhuizers
con
Onbetrouwbaarheid qua afspraak, Geen excuus als iets misgaat.
con
Telefonisch niet te bereiken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
flag-review
jongens hebben een probleem opgelost en alles is goed verlopen
pro
goede afspraken
Verhuisd van Wilnis (Nederland) naar Woerden (Nederland)
flag-review
Uiteindelijk ging het na vele emails toch nog mis met de verhuizing en hadden ze een te kleine wagen bij zich waardoor er maar de helft meekon.En daarvoor probeerden ze ons de schuld te geven.Heb uiteindelijk een ander bedrijf hier in Duitsland ingeschakeld voor de rest,nadat de baas niet meer dan 10% korting kon geven als zij hun foute berekening zouden moeten goedmaken door de rest te verhuizen.Dat vond ik schandalig en heb daar geen gebruik van gemaakt.En de klantenservice na de fout was er niet.Niet echt terugbellen als ze zeiden dat ze dat wel zouden doen etc.Zij waren betaald en daarmee was voor hen de boel af,howel zij de verhuizing verpest hadden.
pro
De verhuizers zelf waren aardig en snel
con
Namen in eerste instantie zeker geen schuld op zich voor iets wat op papier bewezen kon worden.
con
Als er iets mis gaat zijn ze niet echt toeschietelijk met iets goed te maken.Dat heb ik ook bij andere revieuws gelezen
Verhuisd van Uden (Nederland) naar Bielefeld (Duitsland)
flag-review
Een woonwinkel had onze bank bezorgd, maar zij kwamen helaas niet verder dan de 1e verdieping. Budget Verhuisservice was op zeer korte termijn bereid om ons te helpen en regelde dezelfde dag nog verhuizers die de bank uiteindelijk naar de 3e verdieping hebben gebracht. De verhuizers hebben het heel netjes en voorzichtig gedaan en de service (van de verhuizers als telefonisch) was top.
pro
Snelle service
pro
Denkt mee
Verhuisd van Houten (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Ik was zelf best nerveus voor mijn verhuizing iedere keer als ik contact opnam met budgetverhuizers werd ik gerustgesteld dat vond al heel fijn toen er 3 verhuizers kwamen vond ik deze ook rust uitstralen heel fijn de jongens werkten goed samen en deden heel voorzichtig met mijn spullen zelf mijn piano werd suoergoed vervoerd ik ben heel tevreden en blij met dit bedrijf en zal het zeker aanbevelen nigmaals mijn dank voor de goede service
pro
Duidelijkheid
pro
Rust en vakkundig
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland)
flag-review
Inpakservice en verhuizing geregeld via budget verhuisservice en ik zou het nooit weer doen.
De eerste dag waren de inpakkers anderhalf uur te laat en de tweede dag 3 uur. Op kantoor werd gesproken over een defecte bus, de verhuizers vertelden dat er helemaal geen bus kapot was maar dat ze van kantoor hoorden dat ze later mochten beginnen.
Hele aardige jongens, over hun zeker geen klachten. Er zijn echter een aantal spullen gesneuveld ( droger, lampen, gordijnrails) en na een telefoontje met kantoor waar ik een hele populaire jongeman aan de telefoon kreeg, werd aangegeven dat dit normaal gesproken nooit vergoedt werd. Maar uit coulance kon misschien de helft van de reparatiekosten betaald worden.

Houdt ook rekening met de prijs van de overuren (ligt vrije malen hoger) en de btw die niet duidelijk terug te vinden zijn op de offerte.
Verhuisd van Zwolle (Nederland) naar Zwolle (Nederland)
flag-review
Wat een geweldige krachtpatsers. Ik heb een week van tevoren gereserveerd op aanraden van een collega. Zij had een paar leuke heren over de vloer en had mij aangeraden om hetzelfde team te vragen. Helaas is dag niet gelukt, maar het zou mij niks verbazen als dit team nog beter was.
Ik ben zeer tevreden en hoop dat er meer klanten zijn die een goede recensie voor jullie schrijven.
, julkie verdienen het echt! Zeker voor wat wij betaald hebben.

Heel heel heel erg tevreden!

Kim, Olaf en Eva
pro
Goedkoop
pro
Hele harde werkers
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Goede service vriendelijk behulpzaam harde werkers afspraak is afspraak op tijd goeie prijs een echte aanrader tegenover andere verhuis bedrijven
pro
Harde werkers
pro
Vriendelijk behulpzaam
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Geweldig verhuisbedrijf en een gewekdige service. Goede en vooral nette verhuizers.
Ik heb alle respect voor hardwerkende, jonge en engelstalige verhuizers, maar een verhuizer die bekend is met de Nederlandse normen en waarden is toch wel een slag apart.

Heeel tevreden en absoluut een aanrader!!
pro
Prijs
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
De aankomst was al heel goed zeer vriendelijke Jongens, klikte gelijk harde werkers zeer behulpzaam , goed lachs ondanks te stress van onze kant konden zij er doorheen prikken met hun grapjes en begrip dat wij er zelf vrolijk van werden klasse jongens en bedankt
pro
zeer vriendelijke en behulpzaam
pro
zeer korrekt
Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Zeist (Nederland)
flag-review
Ik ben zeer tevreden over de verhuis service. Alles is ook weer goed vanuit de opslag gekomen.
Er is door de mensen van t bedrijf meegedacht en 2 keer super snel en accuraat verhuist. Top.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Zeer zeer zeer tevreden over dit verhuisbedrij!. Vanaf het eerste moment geweldig te woord gestaan door Michelle. Vervolgens heb ik 3 topverhuizers over de vloer gehad; Sendy, Shakyl en Ronald.

De inboedel die ik heb opgegeven was een stuk minder dan ik in werkelijkheid had maar dit was volgens de verhuizers geen probleem. Kasten die niet uitelkaar hoefden zijn in 1 keer meegegaan. Mijn koelkast, wasmachine en andere grote stukken werden nog even snel ingepakt. De lnge dag leek in een paar uur voorbij te vliegen en ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben met de inzet van alle medewerkers van dit bedrijf. Communicatie en inzet een dikke vette 10!

Als wij gaan verhuizen gaan wij zeker weer met jullie in zee. Absoluut een aanrader voor mensen die vriendelijk en goed geholpen willen worden.
pro
Prijs
pro
Peofessioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Aanvragen en doorspreken van de offerte ging soepel. Er werd ook netjes een dag vantevoren opgebeld om alles nogmaals te bevestigen. Op de dag zelf waren ze te laat, maar ook dit werd netjes doorgegeven. Was een kleine verhuizing maar er zat 1 belangrijk stuk bij dat als laatste, heel voorzichtig werd ingeladen. Het ging allemaal heel snel en soepel. Zonder problemen werden spullen een hele steile trap opgedragen en de wasmachine aangesloten. Men was een uur eerder klaar dan berekend en dat kwam ook netjes terug op de factuur. Ik ben heel tevreden.
pro
goedkoop
pro
snel
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Goed bedrijf die naar mijn idee hun werk op een correcte wijze uitvoeren. Mijn verhuizing verliep soepel, mede door de ervaren verhuizers en de juiste verhuismaterialen.

Bedankt jongens!
pro
prijs
pro
professioneel
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Omdat mijn ouders op leeftijd zijn had ik besloten om een verhuisbedrijf in te schakelen voor de verhuizing van mijn ouders.

Na verschillende verhuisbedrijven benaderd te hebben kreeg ik een goed gevoel bij dit verhuisbedrijf. Ze waren een stuk goedkoper dan de meeste verhuisbedrijven maar werken wel met echte verhuizers en geen studenten. Ook het contact verliep soepel.

De verhuizing verliep naar verwachting en mijn ouders zijn tevreden. De verhuizers hebben hun werk goed verricht en hebben mijn ouders gedurende de hele verhuizing gerust gesteld.

Ik ben tevreden!
pro
Vriendelijk
pro
Goede service
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Zeer tevreden over dit verhuisbedrijf en de verhuizers zelf. Telefonisch contact met het kantoor was goed en de verhuizers zelf hadden de nodige ervaring om mijn inboedel op een correcte wijze te verhuizen.
pro
Vriendelijke telefoniste
pro
Verhuizers hadden de nodige ervaring
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ik ben meerdere keren verhuisd door Budget Verhuisservice en kan ze van harte aanbevelen. Hele goede en vriendelijke service, er is goed en empatisch meegedacht over het verloop van de verhuizing, en de offerte was op maat en heel duidelijk. Alle afspraken zijn stipt nagekomen en de verhuizingen zelf verliepen snel en vlekkenloos. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
pro
Uitstekende service en begeleiding
pro
Snelle en vakkundige verhuizing
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Goed gewerkt en knappe mannen! Ik ben jullie gister vergeten te bedanken, daarom bedank ik jullie vandaag alsnog via dit berichtje.
pro
planning
pro
ervaren
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Doe jezelf een plezier en zoek verder echt! Ze kwamen 2,5 uur te laat geen excuus geen belletje gewoon 2,5 uur te laat. Offerte klopte ook van geen kant was uiteindelijk honderden euro's meer! Km waren ook Meer dan vooraf aan ons gemeld. Apart want ze hebben toch echt de juiste adressen ontvangen en dit had dus nooit zo mogen zijn. Op de website staat enkel de uren betalen die gewerkt word!!! Niet dus! Ook hun vele rookpauzes lunches etc betaal je gewoon mee! Als er schade is ontstaan door toedoen vd verhuizers doen ze alsof ze van niks weten. frustrerend en ondertussen is dat hele bedrijf zeer slecht te bereiken. al weet de eigenaar ook niet hoe je met mensen moet omgaan.
con
Schade planning
con
Te laat
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Net een mail ontvangen met de beste wensen erin van Budget verhuisbedrijf dus ik ben even wakker geschud.

Bijna een jaar geleden mee verhuisd en was toen een beetje ondankbaar omdat het naar mijn idee niet vlot genoeg ging, maar heb intussen een aantal andere verhuisbedrijven mijn buren zien verhuizen in de straat en moet hier absoluut op terugkomen. Wat hebben mijn verhuizers hard gewerkt!

In mijn aanloop naar de verhuizing toe fantaseerde ik dat de verhuizers op en neer zouden rennen met mijn inboedel, ook niet zo gek aangezien je per uur afrekent, maar in werkelijkheid gaat dat gewoon niet! Ben achteraf heel blij jullie te hebben ingeschakeld en als dank hiervoor toch deze beoordeling. Wens jullie echt het beste.
pro
planning
pro
service
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Snel, vriendelijk en machines van verhuizers. Geef ze als dank wat huisgemaakte broodjes of een ouderwets patatje, dat wordt echt enorm door ze gewaardeerd en je haalt je geld er dik uit.
Vraag ook naar de verhuizing zonder montage en demontage en laat het desnoods een handige oom of buurman doen. Opzich deden ze het de vorige keer keurig en snel, maar er gaat toch wat tijd zitten in het monteren van een kast. Als je het zelf kan dan hoeft je er ook niet voor te betalen en de verhuizers vinden het prima.
pro
montage
pro
planning
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Mijn verhuizing is succesvol uitgevoerd door Budgetverhuisservice.

Het waren doorzetters maar ook nette klantvriendelijke jongens die voor ons bereid waren stapsgewijs de goederen te netjes in en uit te pakken. Onze kledingkast werd ook keurig uit elkaar gehaald, verpakt en weer in ons nieuwe huis vlekkeloos in elkaar geschroefd.

Bedankt mannen
pro
Professioneel
pro
Bereikbaarheid
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Onlangs verhuisd met dit verhuisbedrijf. Doordat ik enkele negatieve recensies zag maakte ik mij enigszins zorgen over dit verhuisbedrijf. Maar de telefoniste wist mij gerust te stellen waardoor ik toch in zee ben gegaan met dit bedrijf.

De verhuizers waren netjes op tijd en hebben uitmuntend gewerkt. Alle benodigde materialen waren aanwezig zoals beloofd en de verhuizers hadden de nodige kennis in huis. Het inladen verliep vlot en het uitladen nog vlotter. Uiteindelijk heeft de verhuizing twee uur minder geduurd dan geschat!

Ik hoop dat Budgetverhuisservice nog veel andere klanten net zo blij kan maken als dat ik ben met de service!
pro
Betrouwbaar
pro
Planning
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Top service!

Ik heb twee dagen geleden contact opgenomen om voor vandaag te verhuizen. Ondanks dat het kortdag was stonden de verhuizers vandaag op de stoep en hebben ze de inboedel schadeloos verhuisd.

Mike en David, nogmaals bedankt!
pro
planning
pro
professioneel
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Ik was tevoren een beetje sceptisch over Budget Verhuisservice omdat ze echt niet duur zijn. Vandaag was de verhuizing. Ze waren iets te laat maar gingen daarna als een speer. Ik woonde op bovenappartement in Rotterdam dus ze moesten veel trappen lopen. Met oa een hele zware kast. Ging allemaal prima, dachten goed mee, waren erg vriendelijk en zorgden ervoor dat ik de stress die ik al een tijd voelde voor deze verhuizing helemaal vergat. Omdat vriend van mij hielp waren we eerder klaar en dus ook minder uren gefactureerd gekregen. Top bedrijf, kan ik echt aanraden.
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Krimpen Aan Den Ijssel (Nederland)
flag-review
Verschrikkelijk. Te laat, te kleine wagen, verhuislift UREN te laat, hogere kosten dan offerte en schade aan glaswerk. GA HIER NIET MEE IN ZEE!
con
Amateurs
Verhuisd van Bennebroek (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
Verhuizing was geschat op 4 uur, maar na 8uur de verhuizers zelf maar naar huis gestuurd. Mannen zaten veel op hun telefoon, leken weinig aandacht voor efficiëntie en de verhuizing zelf te hebben. Afspraak was dat ze tussen 9en 10u zouden komen, maar ze kwamen 45min te laat.
Verhuizers moeten stress wegnemen, maar dit leverde alleen maar stress op.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Erg goed in begeleiding van de zaken voor de verhuizing, gezellig team verhuizers die respect hebben voor de spullen en die van doorpakken zijn.
pro
Professioneel
pro
Prijs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Heiloo (Nederland)
flag-review
Dagen lang bezig geweest met voorbereiden en hopen dat het goed gaat, word ik 2 dagen van te voren gebeld om te vragen of alles nog op rolletjes loopt en een voor controle gedaan, wat mij zeker gerust gesteld heeft.
Alle communicatie voorafgaand is zeer prettig verlopen tot het einde van mijn verhuizing.
Verhuizers zijn professioneel, vriendelijk en werken vlot/efficiënt.
Ben uiterst tevreden over de service en dat het heel soepel verliep allemaal. Echt een zorg minder geweest voor mij!!!
pro
Goede communicatie, goede service
pro
Proffesionele verhuizers, vakbekwaam
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
goede hard werkende mensen die goed met je spullen omgaan
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
flag-review
Jongstleden heb ik budgetverhuisservice ingeschakeld voor een complete verhuizing. Ik maakte me echt zorgen over de breekbare spullen en peperdure interieur, hoe dat vervoerd zou worden enz, maar echt alles kwam aan zoals het in me oude huis was, geen enkele schade. Budgetverhuizers, goedkoop, zeer professioneel, echt echt tevreden. Wat ik aanbeveel ook is de fooi vantevoren te geven, werkt goed ;)
pro
Snel, goedkoop, zonder schade, aardige verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Emmeloord (Nederland)
flag-review
3 jonge onervaren knullen kwamen met de verhuizing helpen. De sfeer begon gelijk niet goed. Je zag duidelijk op hun gezichten dat ze geen zin hadden om te werken. 1 van de jongens riep ook tegen de andere jongens: Ik ben moe en wil naar huis! Totaal niet professioneel en erg asociaal. Onderling spraken ze straat taal met elkaar waarin vreselijke scheldwoorden in voorkwam. Er werd ook gezegd moet ik de TROEP ook weghalen. Ze dachten zeker dat ik geen oren heb en vergaten dat ze met werk bezig zijn. Ze gingen met mijn spullen om net of het grofvuil was. Als ik wat vroeg kreeg ik geïrriteerd antwoord en hielden totaal geen rekening met de klant, maar deden wat hun wilden.
Ze waren ook op hun mobiel bezig in werktijd! Ik moest vooraf betalen, anders brachten ze mijn spullen niet naar het huis. Vrienden van de jongens kwamen ook voor de deur staan en 1 van de vrienden kwam te trap op naar boven stak zijn hoofd in mijn huis om gedag tegen de jongens te zeggen. Hoe BRUTAAL is dat! Ze hebben een kleine verhuiswagen gestuurd terwijl ik meer spullen had en dat duidelijk aangegeven. Hierdoor moest ik ongeveer 200 euro meer betalen, terwijl het hun fout is. De manager aan de telefoon gehad en ik vroeg of ik de eigenaar kan spreken, maar verbinden mij niet door met de eigenaar. Ik was aan het vertellen wat ik heb meegemaakt met de verhuizers en onderbrak de manager mij en zei: Waar wil je naar toe. Ik ben al 7 minuten met je aan de telefoon, ik heb nog meer klanten. Terwijl ik niet eens mijn verhaal kon afmaken. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ongelofelijk! Zogenaamd een goedkoop verhuisbedrijf maar uiteindelijk komen er veel meer kosten bij en ook nog onprofessionele verhuizers. Op de verhuiswagen stond ook helemaal geen naam van het bedrijf, wat ook vreemd is!
Als deze jongens en de manager zo door gaan krijgen ze zeker een keer een verkeerde klant voor zich, waar het zeker uit de hand gaat lopen.
Ik raad iedereen aan om liever een verhuisbedrijf in te schakelen waar je ook meer geld kwijt ben, maar dan wel professionele service!! Ik zeg altijd als je oneerlijk met mensen omgaat en je werk niet professioneel kan uitvoeren zal je op een dag het geld weer verliezen!

Ik ben nog met mijn advocaat in gesprek of ik hier nog wat aan kan doen!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Vakkundig vriendelijk op tijd leuke mannen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Spaarndam (Nederland)
flag-review
Zeer zeer zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

- Kwamen niet opdagen
- Wisselende verhalen/redenen, komt onbetrouwbaar over.
- Hielden zich meermalen niet aan hun woord: belden niet terug.
- Bieden geen oplossing
- Vertellen onwaarheden
- Ik word bedreigd

Kwamen niet opdagen op de afgesproken datum en waren ook heel de dag niet bereikbaar. Ze hebben niet afgemeld. Pas rond 19.00 werd ik door ze gebeld met de mededeling dat er iets fout gegaan was. De afspraak stond gepland tussen 9.00 en 10.00 uur ’s ochtends.
Ik moest die dag echt verhuizen, dus uiteindelijk zelf zo goed en kwaad als het kon alles overgebracht. Wel eerst tot 14.00 uur gewacht, in de veronderstelling dat ze gewoon te laat zouden zijn. ’s Avonds werd gezegd dat ik de volgende dag terug gebeld zou worden om naar een oplossing te zoeken. Ik ben niet terug gebeld.
Drie dagen later heb ik zelf weer contact opgenomen. Ik werd mijns inziens vrij onbeschoft te woord gestaan door de manager. Later een prettiger gesprek gehad met de eigenaar. Inmiddels had ik wel al 3 verschillende verhalen gehoord over waarom ze niet waren komen opdagen.
Er werd aangeboden me alsnog te helpen met verhuizen, maar dat is weinig zinvol als ik alles uit nood toch zelf al gedaan heb. Weer zou ik terug gebeld worden en werd dat verzaakt.
Een week later belde ik zelf opnieuw. Ik kreeg de eigenaar aan de lijn. Hij beweerde geprobeerd te hebben mij te bellen. Ik had echter 0 gemiste oproepen gehad. Nummer gecheckt, ze hadden wel mijn juiste nummer. Opnieuw beloofde hij de volgende dag terug te bellen. Twee weken later was ik nog niet gebeld. Ik belde weer zelf. Er werd beweerd dat ze niet mijn juiste telefoonnummer hadden. Dat ze wel mijn e-mailadres en huisadres hebben, tja. Hij ging er voor het gemak maar vanuit dat ik zelf wel weer zou bellen.
Het telefoongesprek verliep erg onprettig. De oplossing die vanuit hen geboden werd: korting bij je volgende verhuizing. Dat ik de komende jaren niet ga verhuizen en dat dit dus echt geen oplossing is, kan ze niets schelen.
Als ik aangeef het hier niet bij te laten zitten, bedreigt de eigenaar mij. Hij ziet o.a. het schrijven van een review (die enkel feiten bevat) als persoonlijke aanval op zijn bedrijf. Hierop heb ik het telefonisch contact verbroken. Ik belde anoniem. Direct na het gesprek krijg ik een berichtje via WhatsApp. Hieruit concludeer ik dat het niet waar was dat ze mijn nummer niet hadden. Het lijkt erop dat ze niet eens de moeite genomen hebben me terug te bellen.
Ik huurde een verhuisbedrijf in om een zorgeloze verhuizing te hebben. Dat bleek een grote fout. Mijn verhuizing was nu enorm stressvol. Daarnaast heb ik veel persoonlijke kosten moeten maken om toch die dag nog over te kunnen.
con
Kwamen niet opdagen
con
Bieden geen oplossing, maar dreigen
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Ede (Nederland)
flag-review
Goede verhuizers. Alles schadeloos verhuisd binnen de opgegeven tijd.
pro
Planning
pro
Ervaring
Verhuisd van Bleiswijk (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
De verhuizers kwamen te laat: ze zouden er tussen 09:00 en 10:00 zijn. Toen ik om 10:00 naar het hoofdkantoor belde om te vragen waar ze bleven, kreeg ik niemand aan de lijn: ze zijn niet bereikbaar op zondag. 10:15 werd ik gebeld door één van de verhuizers: ze hadden een zieke en zouden daarom later zijn, 10:45 zouden ze er zijn. Ik vroeg waarom ze dit niet eerder hadden doorgegeven: als er iemand ziek is weet je dat toch ook om 09:00 al? Maar kennelijk waren ze aan het wachten op de zieke, en hoorden ze dit pas op het laatste moment en moest er toen nog snel een nieuwe verhuizer gezocht worden. Ik vind het een raar verhaal.. Vervolgens waren ze er wel om 10:45 en hadden ze alles relatief vlot ingeladen. Vervolgens gingen we naar het tweede adres. Ik had van te voren aangegeven dat hier een verhuislift voor nodig zou zijn. De planner met wie ik dit van te voren had overlegd had mij ook bevestigd dat een verhuislift echt nodig zou zijn en had dit ook in de offerte opgenomen. Op het tweede adres aangekomen bleek er echter geen verhuislift te zijn: ze wilden zelf nog even kijken of een verhuislift wel nodig was. Al snel werd de conclusie getrokken dat er inderdaad een verhuislift nodig was... Het bleek echter dat de planning van de verhuislift niet meer gelijk liep met de verhuizers, omdat ze later waren begonnen bij mij, i.v.m. de zieke. Hierdoor moesten we 2 uur wachten voordat er weer een verhuislift beschikbaar was.

De verhuizers zelf deden wel hun best alles snel in en uit te laden en vonden het vervelend dat we moesten wachten op een verhuislift. De planning/ communicatie met en/of vanuit de verhuisorganisatie kwam op mij echter heel slecht en onprofessioneel over. Het verhuizen van mijn spullen had in 2 uur klaar kunnen zijn (weinig spullen en ik verhuisde naar een paar straten verderop). In plaats daarvan hebben we die dag 4 uren moeten wachten en waren we dus ook een stuk later klaar. Nogal balen, omdat mijn ouders, die hielpen, van ver moesten komen en we de tijd veel beter hadden kunnen besteden.
pro
Verhuizers zelf doen hun best
con
Hoofdkantoor is onbereikbaar op zondag
con
Slechte communicatie
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Top verhuizers! Na hectische dagen voorafgaand aan de verhuizing dacht ik dat het ergste nog moest komen. Niks was minder waar.

Vanaf het moment dat de verhuizers aankwamen werd ik meteen ontzorgd en gerust gesteld.De verhuizers gingen professioneel te werk en hebben alles schadeloos van A naar B verhuisd. Op de dag zelf kwam er nog een tussenadres bij, maar dit was geen enkel probleem.

Bedankt Wesley, Mike en Brian!
pro
Professioneel
pro
Prijs
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Stipt op tijd, harde werkers, oog voor details en voor de klant.
pro
Professioneel, snel en vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Om te beginnen: de verhuizers waren stipt op tijd in tegenstelling tot wat ik bij enkele recensies heb gelezen. Verder professioneel geholpen en soepel verhuisd. De wagens waren uitgerust met alle benodigdheden zodat alles schadeloos en veilig kon worden verhuisd.

Bedankt Timo, Rik en Bryan
pro
Planning
pro
Professioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Vriendelijke en professionele verhuizers.
pro
Prijs
pro
Snel
Verhuisd van Soest (Nederland) naar Den Hoorn (Nederland)
flag-review
Snel en schadevrij verhuisd!
Verhuisd van Bilthoven (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Ik schrijf normaal gesproken geen beoordelingen maar wil Mike en Karel bedanken voor het werk dat ze hebben verricht. Had een goed gevoel bij deze ploeg en zal jullie vaker bellen als nodig

Groetjes Peter
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Great moving company! Service was good and they worked really carefully.
pro
Service
Verhuisd van The Hague (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Top verhuisbedrijf! Vanaf het eerste moment dat ik de telefoniste heb gesproken tot aan het laatste moment van de verhuizing heb ik het als prettig ervaren. Dit is een bedrijf die duidelijk ervaring heeft op het gebied van verhuizen en de klant een volledige service aanbiedt.

Ik raad dit bedrijf aan bij iedereen die voor een schappelijke prijs professioneel verhuisd wil worden!
pro
Professioneel
pro
Service
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ik kan niks anders zeggen dan dat de verhuizing snel en soepel is verlopen. Bedankt!
pro
Snel verhuisd
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
We hebben recent onze zoon laten verhuizen naar een studentenkamer in Utrecht, verhuizing ging soepel en zonder probleem. Voor ons was de prijs niet de voornaamste reden waarom we voor jullie kozen, betrouwbaarheid die bij de intake naar boven kwam was voor ons belangrijker. Desalniettemin was de prijs meer dan redelijk te noemen.

Team van Budgetverhuisservice, bedankt!
pro
Communicatie
pro
Professioneel
con
Verhuislift kwam 15 min te laat
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Wat een slechte keuze heb ik gemaakt door voor Budget Verhuisservice te kiezen. Op basis van een offerteprijs van 457euro voor 4 uur werk inclusief 3 verhuizers, een bus en een verhuislift heb ik voor deze partij gekozen. Niet alleen heb ik 4,5 (!) uur moeten wachten tot ze er eindelijk waren na afgesproken tijd, maar na de verhuizing die 3 uur werk in beslag nam (inclusief 20 minuten eettijd waar ik achteraf gezien ook voor betaald heb), moest ik bij elkaar ook nog eens 500 euro betalen. Gekke rekensom als je het mij vraagt; minder uren gewerkt dan geoffreerd en meer vragen. De volgende dag gebeld met kantoor omdat de verhuizers zelf er ook niks aan kunnen doen. Voor de gelopen vertraging (meer dan een halve werkdag vrij genomen voor niks en naar mijn idee ook niet meer conform de algemene voorwaarden waarin staat dat 'enige' vertraging voor rekening van de aanvrager komt) werd er niks gecompenseerd. Dan nog het verschil in bedrag; zij hadden een optelfout gemaakt in de offerte kwamen ze achter en daar moest ik nu voor betalen! Ik was nooit met deze partij in zee gegaan als ik de daadwerkelijke tarieven voorgerekend had gekregen, want dan waren ze veruit nooit een van de goedkoopste geweest! Maar ik had precies betaald wat ze eigenlijk kosten hoor. Ik begrijp niet dat je klanten aan je bindt met een prijsvoorstel en dan achteraf zegt 'foutje van ons, maar wilt u even bijbetalen?'. Ze waren niet voor compensatie-rede vatbaar. 12 euro wilden ze naar me overmaken. Ik vroeg slechts om 42euro (het verschil dat ik extra had bijbetaald bovenop die 457), maar dat ging echt niet. Marges, bla bla bla. Het is de aller-allerslechtste service die ik ooit gehad heb. Toen ik aangaf dat ik nooit meer voor het bedrijf ga kiezen en het ook aan iedereen zou afraden kwamen ze op de proppen met een korting van 10% voor de volgende verhuizing! Die 10% had ik nu moeten krijgen! Ik zou niet alleen m'n vrienden en bekenden, maar ook de rest van Nederland (o, en het buitenland, want dat schijnen ze ook te doen..) afraden ooit met dit bedrijf in zee te gaan. Verhuizers zelf; aardige gasten, echt. Alleen daarvoor de score 2 uit 10. Service; 0 uit 10. Daar lusten de honden geen brood van.
con
Uren te laat
con
Klantonvriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Ik heb voor dit verhuisbedrijf gekozen omdat de offerte die ik had aangevraagd heel aantrekkelijk was en ik goed werd opgevangen door het kantoor personeel. En natuurlijk hebben de jongens ook goed en snel gewerkt. Ik had een paar krassen op me vloer gekregen maar dat heb ik netjes met het kantoor kunnen oplossen.

Ik wil Gerard en Dennis bedanken voor hun inzet
pro
Professioneel
pro
Prijs
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Mijn verhuizing is succesvol uitgevoerd door Budgetverhuisservice.
Het waren doorzetters maar ook nette klantvriendelijke jongens die voor ons bereid waren stapsgewijs de goederen te netjes in en uit te pakken. Onze kledingkast werd ook keurig uit elkaar gehaald verpakt en weer in ons nieuwe huis vlekkeloos in elkaar geschroefd.

Bedankt mannen
pro
Vlotte verhuizers
pro
Geen studenten
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Uden (Nederland)
flag-review
Bedankt voor de vlotte service, moest plotseling verhuizen door wat ongelukkige omstandigheden, na wat rond bellen, bij jullie gestrand, telefonisch goed te woord gestaan en kreeg de zelfde dag nog een offerte. Prijs was prima voor de service die ik kreeg. Zoals beloofd aan de verhuizers een review voor het harde werk! Bart en David bedankt!
pro
Goede prijsschatting!
pro
Verhuizers werken hard door
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Onprofessioneel is nog mild uitgedrukt, totaal geen beleving voor je spullen.
Houten meubelen worden (zelfs tijdens het sjouwen) zonder kleed of andere bescherming gestapeld.
Wij waren wat laat met melden (hè hè omdat de stoelpoot tijdens het verzetten er pas af viel) en volgens de foto's viel het volgens de zgn. expert daar wel mee, minder dan het eigen risico (opgelet mensen!) van € 250, hoorden we toen pas.
Never nooit meer deze toko (een bedrijf krijg ik er niet uit)!
con
onprofessioneel
con
gemakzuchtig
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Rotterdam-zevenkamp (Nederland)
flag-review
Verschrikking! 3 uur te laat, zonder excuus, te kleine wagen waardoor de helft is achtergebleven, gingen tussentijds naar de snackbar en rekenden een toeslag voor wagen en 3x extra uurloon omdat zd 4 uur en 10 minuten bezig waren (waaronder snacken). Klacht ingediend, geen reactie gekregen 3 dagen lang, tot ik een online recensie schreef en toen kwam de mail dat ze het best hadden willen oplossen, als ik niets online had gezet. Aangegeven dat ik graag nog in gesprek wil, maar nu (weer 2 werkdagen verder) niets meer gehoord. Voor mij NOOIT MEER BUDGETverhuuzers
pro
1 verhuizer vd 3 werkte goed door
con
Te laat komen, te kleine wagen, werk niet afgemaakt
con
Tussentijds naar snackbar, geen gehoor bij klachten
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Halfweg (Nederland)
flag-review
Ze hebben niets gedaan waarvoor ik ze heb ingehuurd, werkten langzaam en kwamen meer dan 2 uur te laat.
con
te laat
con
tijdsinschatting klopte niet waardoor ik alles zelf moest doen.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Weerzinwekkende ervaring. 10.30 ipv 9u aanwezig en de reden was een zieke collega. Er was 'iemand' geregeld.
Amateurs die vanaf het begin klaagden en zowel mijn vrouw als mijzelf continu lastigvielen met zinloze vragen als 'moet dit ook mee? Dat wisten we niet hoor.'

Uiteindelijk onder grote druk akkoord gegaan met een tweede (!) te kleine bus en drie extra man. Maar tussendoor wel uitgebreid pauzeren en omrijden. Veel spullen uit elkaar gehaald en niet meer in elkaar gezet, op verkeerde plaatsen in huis neergezet ondanks etiketten en mijn vrouw bejegend met 'het is niet duidelijk wat je bedoelt met vliering!' Onbegrijpelijk team van prutsers met allerlei achtergronden en dingen als 'ik heb met vrienden afgesproken en moet eerder weg.'

Door alle gediscussieer zelf een hele dag aanwezig moeten zijn met twee personen plus peuter. Niets service.

Slotsom: vermoeid en in een grote zooi €1200 betaald in plaats van de geoffreerde €615 waarbij letterlijk een deel van de cash zwart van de hand van de ene 'medewerker' in die van de ander ging.

Schandalige woekerverhuizers!
con
Meer moeten betalen
con
Geen service
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Met 2 man sterk in 4 uur de grote dingen verhuisd, inclusief demonteten en monteren. Ze wisten van aanpakken, super! Heel vriendelijk ook. Erg blij dat we deze hulp hadden.
pro
Harde werkers
pro
Spullen netjes overgebracht
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
flag-review
Ze hebben alles snel geregeld. Kon nog allerlei opties bespreken en dachten met mij mee voor de juiste oplossing. Nette verhuizers en erg snel. Er kunnen wel hier en daar wat meer afdekmaterialen gebruikt worden omdat er op sommige meubelstukken wat krassen zijn gekomen.
Verhuisd van Huizen (Nederland) naar Huizen (Nederland)
flag-review
Verhuizers zouden op de betreffende vrijdag om 16.00 uur komen. Om 16.30 uur nog niemand dus zelf maar even gebeld. Bleek een verhuizer gewond te zijn geraakt, kan gebeuren. Om 20.00 uur stonden drie verhuizers voor de deur welke direct allerlei excuses (te laat, kans op geluidsoverlast, te ver lopen) gingen zoeken om de opdracht niet uit te hoeven voeren. Kortom, opdracht werd doodleuk geweigerd. Daar sta je dan met alle ingepakte dozen en spullen.... Aangegeven werd dat ik nog een mail zou ontvangen met hierin de mogelijkheid om twee dagen later (op zondag) te verhuizen. Je raadt het al... nooit meer wat van gehoord.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Ze hebben al mijn koffie opgedronken maar de verhuizing liep vlekkeloos! een dikke pluim
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Verhuizers gingen netjes om met spullen, alles keurig op de juiste plek gezet. Waren vriendelijk.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Maassluis (Nederland)
flag-review
Ik was binnen 3 uur verhuisd. De verhuizers waren zo snel en tegelijkertijd voorzichtig met mijn spullen. Ik had het zelf nooit zo snel kunnen doen. Het geld meer dan waard!
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
Goede informatie vooraf, goede afspraken en advies, dag voor de verhuizing nog tel contact om alles te checken, vakkundige verhuizers.
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
De service was erg goed en hele prettige verhuizers. Ze hebben een inschatting gemaakt van de verhuizing obv de informatie die ik had opgegeven. De nacalculatie klopte met de offerte. Er is geen schade geweest. Ik heb een prettige verhuizing gehad.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Top bedrijf, goede gasten die de verhuizing deden. Op korte termijn verhuizen was geen probleem, evenals de wijziging in het aflever adres.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Noordwijkerhout (Nederland)
flag-review
De inschatting van 3 mensen van het verhuisbedrijf waren verschillend en deze hebben ze achteraf ook niet goed aan elkaar doorgegeven. Hierdoor hadden wij een andere inschatting van de tijd en de kosten dan het bleek te zijn. Het duurde veel langer en was veel duurder dan ingeschat en uiteindelijk hebben we thuis alles op de goede plek moeten zetten aangezien het niet eens op de goede plek in huis beland was. Er is schade die ze als eigen risico zien en ze hebben nauwelijks iets gedaan met het feit dat wij erg ontevreden waren over de communicatie en inschatting. Ik zou deze verhuizer nooit aanbieden.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Ze kwamen ruim 2 uur later dan was afgesproken. Verder prima.
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
9,2
392 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Rijswijk